Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 17, 2023 6:27 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
A testemet, lassan felemèszti a perzselő forróság, a vágy, ami lüktet bennem és, amit csak még tovább fűt minden egyes hang és mozdulat, amit kiváltok belőle ajkaimmal és nyelvemmel, mégis azt érzem, hogy többet és többet akarok ebből. Érezni, ahogy teste olykor megfeszül, máskor megremeg tenyereim alatt, ahogy csípője felveszi a buja ritmust és úgy ring ajkaim közé, mintha bennem mozogna, miközben ujjai markáns mozdulattal markolnak tincseimre. Őrjítő belegondolni, mennyire kètèlű ez a kard, mert miközben az a célom, hogy Őt kènyeztessem és okozzam neki a legnagyobb élvezetet, saját magamat is tovább hergelem, hogy szinte már én magam is nyögök a vágytól, testem pedig egyre szédítőbb lázban ég, de ennek ellenére sem jut eszembe, hogy bármin is változtassak. Látni és érezni akarom, ahogy magával ragadja a gyönyör, ahogy eltölti a mámor és teljesen átadja magát az élvezetnek, nekem, végleg lemondva arról a nyavalyás irányításról, amit mindig annyira a magáènak akar tudni. És nincs izgatóbb, mint ez a gondolat, hogy képes rám bízni magát, pedig még az én kevéske emlékeimmel is tudom, hogy ez milyen nagy dolog egy olyan férfitól, aki megszokta, hogy minden úgy történik, ahogy Ő akarja. De most nem így van, mert a mozdulataimat önkényesen változtatgathatom, nyelvemmel úgy borzolhatom a kedèlyeit, ahogy csak akarom, vagy épp mohóvá is válhatok, olyan ritmust véve fel, amiről egyértelműen lerí, hogy már nem valami játszadozásról szól, hanem Róla és a gyönyörèről. Minden más megszűnik létezni, csakis Rá koncentrálok minden idegszálammal, olykor fel is pillantok rá, hogy elkapjam egy-kèt lázas pillantását, de minél gyakrabban pulzál ajkaim közé, annál többször fut rajtam is végig az izgató bizsergès és amikor ajkaim közé feszül végül, kis híján engem is eltölt a mámor attól, ami rajta végbe megy. Jó párszor magam is nyögök, ujjaim finoman marnak csípőjère, de egy pillanatig sem akadályozom még azt az utolsó pár mozdulatot, amivel kièlvezi a gyönyört, ahogy teste még párszor megfeszül, olyan édes hangok kíséretében, hogy attól finoman megborzongok. Lihegve hajtom végül homlokom combtövère, pár hosszú pillanat erejéig, csak csendben próbálok újra normálisan lélegezni, miközben apró, forró csókokat lehelek bőrére egészen alhasáig jutva, onnan sandítva fel rá ajkamba harapva, lágyan cirógatva közben hasfalát, majd miután erőt veszek magamon, mellé heveredek az ágyra és kissé fentebb kúszok, hanyatt fekve fújva ki magam. -Azt hiszem, nem ártana még egy zuhany. Ragad mindenem.- kuncogok halkan, ahogy a hasamhoz érek, ami tényleg, szó szerint ragad a tejszínhabtól, pedig nem mondhatnám, hogy nem végzett alapos munkát, amikor eltüntette rólam, mint ahogy én is gondosan nyalogattam végig a testét, amin újra végig is pillantok a gondolatra. -De te addig nyugodtan pihend ki a fáradalmakat.- cukkolom vigyorogva, de a következő pillanatban, már gördülök is az ágy széle felé, hogy célba vegyem a fürdőt.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 15, 2023 10:58 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mohón nyaltam végig saját alsó ajkamat, beismerve, hogy egyelőre kénytelen vagyok beérni ennyivel, mert Ő nem fog megkönyörülni rajtam, úgy büntetve, ahogy én is tettem Vele az imént, és csak így fogtam fel, hogy mennyire kínkeserves szenvedés minden csók nélkül eltöltött pillanat vagy épp perc. Egyedül az tartotta bennem a reményt, hogy tudtam, hová is tart, és mi a célja, ezt pedig ostobaság lett volna megvétózni vagy felülírni, még ha szavaimmal meg is próbáltam szemtelenkedni, úgy tenni, mintha csak és kizárólag rajtam múlna mindez, pedig még Ő is ismert annyira, hogy tudja, ebben a jelenlegi helyzetben nem fogok tenni semmit. Legalábbis olyat nem, amivel meghiúsulnának a tervei, hisz már szinte éreztem magam körül ajkai szorítását, azt, ahogy nyelve finoman végigsiklik rajtam, pedig valójában még csak a mellkasom körül tevékenykedett, aprólékos figyelemmel tisztítva meg a már-már elfolyt tejszínhabtól, és még ez a felfokozott állapot sem volt elég ahhoz, hogy ne vigyorogjak pofátlanul, így üzenve neki, hogy nagyon is jól tudom, hová tart és mi a célja. Tényleg nála volt a gyeplő, és elég keményen szorította, közben pedig szavai is elárulták, hogy tudja, mennyire nem akadályoznám meg még abban a kibaszott bilincsben sem, ha épp úgy döntene, hogy most beveti ellenem. A gyomrom megfeszült, ahogy eszembe jutott a hideg fém, főleg mikor elképzeltem, hogyan simulna csuklóm köré, még keményebben lüktetve alatta, és talán engem lepett meg a legjobban, hogy mennyire felizgat már pusztán a gondolata is, hogy az alárendeltje legyek, pedig egész életemben az irányításnak éltem, és mindenkit, akivel valaha dolgom akadt, rögtön szembesítettem azzal, hogy mire is számíthat tőlem. Nem volt értelme azon gondolkodni, hogy változik-e bármi, ha nem kapja vissza az emlékeit, mert ha rajtam múlott volna, soha, egyetlen kibaszott perc nyugta sem lenne, és bármennyire is keserédes egy-egy pillanat, tudtam és láttam, hogy akár a végletekig is képes lennék ostromolni azzal a forró, türelmetlen és szenvedélyes szerelemmel, ami ott lobogott kettőnk között, és ami csak arra várt, hogy újra és újra beteljesedjen, függetlenül attól, hogy emlékszik-e rám vagy sem. Soha nem volt késő új emlékeket teremteni, és ha azt hitte, hogy csak úgy túladok rajta az első akadálynál, hát... még nem ismert igazán. Éppen ezért tudtam olyan könnyen elengedni a holnapi nap miatt érzett feszültséget - hisz bármi is fog kiderülni, bármit tudok majd meg Fredriktől, nem fogja megkérdőjelezni a szerelmemet, és azt az elköteleződést sem, amit akkor ígértem meg neki, mikor az ujjára húztam azt a gyűrűt Barcelona-ban. Testem úgy feszült, hogy szinte teljesen a matracba préselődtem, már nem is ujjai, hanem ajkai közé feszülve, ahogy nyelve után tűzforró szájával kezdett kényeztetni, én pedig ösztönösen markoltam a hajába, szabadon engedve testem minden reakcióját, beleértve azokat a hangokat is, amiket kicsalt belőlem, a nevével együtt, ami ebben a felfokozott pillanatban még izgatóbban csengett, mint eddig bármikor. Nem is voltam képes kinyögni mást, bár vigyorra rándultak ajkaim, mikor ezt szóvá is tette, és ha szavakkal nem is, de finoman újra rámarkoltam tincseire, csípőm pedig ösztönösen mozdult, ajkai közé ringva, olyan keményen harapva saját alsó ajkamra, hogy már szinte már éreztem a vér kesernyés ízét nyelvemen. Légzésem teljesen lelassult, miközben újra felkutattam pillantását, egy-egy szenvedő nyögést engedve a csendbe, és bár futólag eszembe jutott, hogy most kellene Őt megragadnom, és újabb gyönyörhöz hajszolnom, de nyelve és ajkai olyan rutinosan vettek kezelésbe, hogy mást sem kívántam, csak azt a kibaszott beteljesülést. Ami el is ért, méghozzá olyan hirtelen és olyan váratlanul, hogy felkészülni sem volt időm, egyre szaporábban kapkodva a levegőt, megfeszültem ajkai között, izmaim pedig pattanásig feszültek a mámor pillanatai alatt. Fel sem fogtam semmit a külvilágból, egyedül Őt éreztem, minden mást elmosott a köd, és bár mellkasom megállás nélkül hullámzott, de csak néhány pillanat elteltével vettem észre, hogy mennyire vehemensen simultak ujjaim hajába. Csípőm még mozdult néha, finoman rángva ajkai közé, majd tekintetem a mennyezet felé fordult, kapkodó levegővételekkel várva az édes megnyugvást, fél kézzel a homlokomat érintve, hogy eltüntessek onnét egy kevés verejtéket.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 14, 2023 4:11 pm
Iris & Dimitriy
Kacèran elmosolyodok a választott gyümölcs hallatán, de tovább csókolgatom a bőrét ennek ellenére is, gondosan tüntetgetve el róla a testére fújt habot, ami már kezdi is megadni magát annak a forróságnak, ami belőle árad. Mégsem sietek el egyetlen mozdulatot sem, nyelvem finoman siklik végig rajta újabb és újabb területet tisztítva meg, minden apró és kevésbé apró hegère rá is csókolva gyengéden, így szentelve nekik különös figyelmet. -Az eper jó választás.- mormogom bőrére halkan, ezzel el is árulva, hogy a holnapi süteménynèl figyelembe fogom venni ezt a kérést, bár én magam is erre a gyümölcsre tudtam csak gondolni, ahogy felmerült, hogy majd én sütivel várjam haza. Aztán lehet, hogy a vége az lesz, hogy egyszerűen csak belenyomkodok egy tányér tejszínhabba nèmi epret, a sütőben szènnè égett valamit meg ügyesen eltüntetem inkább, de azért bízom benne, hogy ennyire nem fogom elidegeskedni a holnapi napot. Pedig, minél többször jut eszembe, annál inkább aggódom és, már nem csak érte, hanem hogy egy esetleges rossz hírt, majd Ő hall először és még, csak ott sem lehetek, hogy megpróbáljam enyhíteni az egészet. Mert mi van, ha közlik, hogy már nincs visszaút és, hogy ami elveszett, az örökre elveszett? A bilinccsel fenyegetem mosolyogva türelmetlen megjegyzése hallatán, de a válaszával nem tudok vitatkozni, maximum csak nevetve a szememet forgatni miatta, mert egyértelmű, hogy csakis az engedélyèvel tudnám az egészet kivitelezni, leszámítva talán azt, ha tényleg álmában bátorkodnèk gondoskodni arról, hogy a kezei börtönben rekedjenek, én pedig gondtalanul élvezkedhessek rajta. Ha azonban eszembe jut, hogy ki is Ő valójában, még arra se vennék mérget, hogy úgy sikerülne, ezt a gondolatmenetet pedig egy finom fejcsóválással zárom. -Úgyis hagynád, mert tudnád, hogy mennyire élvezni fogod.- pimaszkodok egyre lentebb és lentebb jutva testèn, játszadozva, mintha bármit is annyira keresgèlnem kellene rajta és szinte azzal egy időben, hogy cèlozgatni kezd, merre is lenne érdemes kutatnom, előbb kezemmel fojtom belé a levegőt, ahogy finoman rámarkolok, majd nyelvem lassú, pimasz mozdulatával, ahogy incselkedve végig húzom rajta. Képtelen lennék mindenféle reakció nélkül hallgatni azt a nyögést, ami kiszakad belőle, testemet azonnal ellepi a libabőr és, miközben lassan kényeztetni kezdem, Ő pedig gyengéden hajamba túr és tincseimre markol, még én magam is nyögök halkan. Mintha nem lett volna már az is épp elég izgató, míg végig barangoltam rajta, testemet elönti a forróság, ujjaim pedig úgy simítanak bőrén, finoman markolva néha csípőjère, mintha azt akarnám ellenőrizni, hogy benne is ilyen tűz tombol-e, holott teljesen nyilvánvaló. Érzem rajta, tenyereim alatt, a számban és a nyelvemen vagy épp mellbimbóimmal, melyek finoman combját érintik néha, valahányszor finoman hozzá simulok, mégis az borzolja bennem még jobban fel a vágyat, amit rajta látok, amit Tőle hallok közben. -Annyira tetszik, ahogy a nevemet nyögöd.- sutyorgom kapkodó lélegzettel, ahogy pár pillanatra kiengedem ajkaim börtönèből, nyelvemmel vagy ujjaimmal simítva rajta végig ingerlő mozdulatokkal, tekintetem pedig övébe fúrom erre a pár momentumra, mielőtt újra ajkaim közé engedve kényeztetnèm tovább, egyre mohóbb, egyre bujább mozdulatokkal, így árulva el, hogy eszemben sincs abbahagyni, míg el nem élvez. Pedig, a testem már szinte lángol a vágytól, vérem kínzó lüktetèse újra és újra arra ösztönöz, hogy helyezkedjek végre fölé és csillapítsam mindazt, ami bennem tombol, de a gondolat, hogy így nézzem végig, ahogy elönti a mámor, hogy így juttassam Őt a gyönyörhöz, most sokkal inkább felizgat, mint bármi.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 14, 2023 11:33 am
Egyetlen józan gondolatom sem maradt, és bár ajkaim néha szóra nyíltak, de voltaképp még én sem igazán fogtam fel, hogy mit is beszélek, vagy hogy épp mivel sikerült cukkolnom. Mert ennyire már ismertem magamat, tudtam, hogy nem hagyok ki egyetlen alkalmat sem, és bármennyire is volt éppen az Ő kezében az a bizonyos gyeplő, nem voltam hajlandó úgy tenni, mint aki teljesen megadta magát, újra és újra megfeszülve alatta, keményen dörgölőzve ölének, amire rendszerint hasonlóan reagált Ő is, nem egy vehemens, mohó nyögést szakítva fel torkomból, amiket próbáltam sóhajokba fullasztani, nem mintha lett volna értelme titkolnom, mit is vált ki belőlem. Elég volt nyilvánvaló volt, mert bárhol is ért hozzám, a bőröm egyetlen pillanat múlva már lángolt is, én pedig tényleg csodálkoztam azon, hogy még nem gyulladt fel alattunk a lepedő. És Ő sem volt hidegebb, hisz bárhol is simult egymáshoz bőrünk, szinte azonnal reagáltunk egymásra, de az elégedetlenkedő morranásomat még így sem úszta meg, főleg mikor újra és újra megfosztott attól a bizonyos csóktól, amire testem-lelkem vágyott. - Lehetne eper - mormoltam halkan, a hang viszont alig szűrődött ki fogaim között, már-már erőlködve, hogy képes legyek egyáltalán bármit is válaszolni, fogaim felsértették saját ajkaimat, már-már érezve nyelvem alatt a saját véremet, de ezt is csak azután, hogy lenyalta számról a szétkent tejszínhabot. Szándékosan táncolt az idegeimen, nem is tudta volna titkolni, én pedig egyre nagyobb késztetést éreztem, hogy valahogy visszavágjak, szavaimmal be is lebegtetve, hogy ha így halad tovább, kénytelen leszek tönkretenni a saját maga által készített kis ösvényt. Minden porcikám arra vágyott, hogy végre megérintse bőrömet nyelvével, kőkeményen feszülve meg alatta, ahányszor csak eszembe jutott, hogy hová is vezet az a bizonyos út, amit Ő maga készített a tejszínhabbal, de ahelyett, hogy inkább az én bőröm alkalmazkodott volna a tejszín hűvösségéhez, inkább a kence kezdte el átvenni az én hőmet, nem egy helyen finoman elfolyva, még mielőtt eltüntette volna rólam. - Csak akkor tudnál bilincsbe verni, ha hagynám magam - közöltem egyszerűen, szinte tényként, bár, ez nem is állt messze a valóságtól. Vele minden más volt, olyan dolgokat hagytam neki, amit másnak soha, és ezt Ő is nagyon jól tudta. Vagy legalábbis sejtette, mert nem állt rendelkezésére annyi emlék, de rajtam nem múlott az emlékeztetés. Mocskosul akartam Őt a nap minden kibaszott pillanatában, és nem tudott volna olyat tenni vagy olyat mondani, ami akár egy pillanatig is elbizonytalanított volna. Ha volt is rá példa, én magam köptem volna szembe saját magamat, amiért egyáltalán eszembe jutott feladni, hisz túl drága volt az ár, és túl sokat veszítettem volna, ha hagyom Őt is elveszni. Megfeszültem, ahogy ajkai egyre lentebb vándoroltak, kíváncsian fürkészve az utat, mert arra még így is volt lélekjelenlétem, hogy kövessem Őt tekintetemmel, ahogy apránként végigvesz minden sérülést, minden heget, ami mellkasomat borította, köztük azt az egyet is, amit épp Ő látott el, nagyjából egy évvel ezelőtt. Még csak nem is emlékezett rá, nem tudta, hogy ha azon az estén nem fekszik be mellém, talán soha nem látja meg egy igazán emberi oldalamat, és ahhoz kellett is az a vodkamennyiség, ami ott, akkor legurult a torkomon. - Ha kicsit lentebb keresgélsz... - szólaltam meg, de nem is volt lehetőségem befejezni, talán nem is volt rá szükség, mert először ujjaival markolt rám, és mire felfogtam volna a forró, őrjítő érzést, már folytatta is, nyelvével simítva végig rajtam, én pedig nem tudtam magamban tartani egy mohó, türelmetlen nyögést, ami végül rekedt morranásba torkollott. Ujjaim ösztönösen nyúltak utána, gyengéden túrva a szőke, hosszú tincsek közé, miközben hátrahajtottam a fejemet, és néhány pillanatra még a szemeimet is lehunytam. - Iris - szakadt ki belőlem a neve hirtelen, magam sem tudtam volna megmondani, hogy épp miért, összeszorítva ajkaimat, mintha legalább ezer éve nem ért volna hozzám, pedig néhány perccel ezelőtt éltünk át egy nem is akármilyen gyönyört, ez a mostani érzés mégis felülmúlt minden eddigit, talán mert már kibaszottul felizgatott, mielőtt a lényegre tért volna.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 12, 2023 7:12 pm
Iris & Dimitriy
Még mindig nem tetszik túlzottan az, amit holnapra tervez, hogy miféle alakkal akar találkozni csak, hogy valamit kiderítsen erről a hülye gyűrűről, de azt kénytelen vagyok belátni, hogy úgysem tudom megakadályozni, hogy megtegye. Fordított esetben pedig, valószínűleg én is elkövetnèk mindent annak érdekében, hogy megtudjam, mibe tenyerelt bele az, akit szeretek, kerüljön bármibe is és, ha valamiben mindenképpen hasonlítunk, az a makacsság, így aztán le is tettem már arról, hogy megpróbáljam visszafogni. Az egyetlen, amit most tehetek, hogy türelmesen megvárom, amíg majd hazaèr és beszámol a találkozóról, mindezt pedig feldobhatom egy süteménnyel, ha már megígèrtem, bár amikor már Őt kenem össze tejszínhabbal és sikeresen fölé kerülök, nem vagyok teljesen biztos abban, hogy még mindig süteményről beszélünk. De bárhogy is várjam majd haza, próbálom többször is emlékeztetni arra, hogy épségben szeretnèm látni, hogy nem egy félholt Dimitriyre van szükségem, még ha most el is vicceljük az egészet azzal, hogy holnap legalább ilyen alaposan fogom végig vizsgálni minden porcikáját, mint ahogy most tervezem. Hiszen, az utat épp úgy rajzolom ki magamnak, ahogy Ő tette korábban velem, csak az ő kezeit nem tartja fogva egy bilincs, amit tekintetemmel próbálok is felkutatni, na nem, mintha bármi esélyem lenne arra, hogy én is bevessem ellene és egyébként is, inkább váratlanul akarom majd behajtani azt az ígéretet, nem pedig most, amikor talán számítana is rá. -Milyen gyümölcsöt szeretnèl?- duruzsolom halkan, miközben hol az Ő csípője mozdul, így forralva tovább a már amúgy is zubogó véremet, hol pedig én feszülök finoman kemény ágyékának, miközben ajkaira juttatok egy kevés habot, pimasz nyelvmozdulattal tüntetve el onnan. De többet nem kap, pedig én magam is szomjazom csókjára, szinte zsibognak ajkaim, olyannyira érezni akarják az övéit, de mindez visszajár és itt a lehetőség, hogy egy kicsit átèrezze, hogy számomra milyen érzés volt, amikor megfosztott ettől. -Igen. Pont úgy nézel ki, mint aki nagyon bánja.- harapok mosolyogva alsó ajkamra, ahogy zsörtölődni kezd, majd felülve rajta tovább húzom az idegeit, úgy méregetve, mintha tényleg nem tudnám eldönteni, hol is kezdjem el a falatozást, pedig már akkor pontosan tudtam, amikor végig fújtam a habbal az egész testét. Alig várom, hogy a nyelvem alatt érezzem forró bőrét, izmai finom borzongását és, hogy halljam sóhajait, de mielőtt még bárminek is neki kezdenék, fenyegetően felemelem mutatóujjamat, mintha ettől olyan veszedelmesnek tűnhetnèk, akár egy percig is. -Ne akard, hogy máris bevessem ellened azt a bilincset.- vigyorgok pimaszul, de egy percig sem tudom elrejteni, mennyire nem lenne ellenemre a jelenet, mert ha csak elkèpzelem, miféle látványt nyújtana azzal a bilinccsel és, hogy milyen lenne épp úgy az őrületbe kergetni, mint ahogy Ő tette velem, minden kibaszott porcikám lüktetni kezd. Na nem, mintha így nem vadítana meg teljesen, ahogy elterül alattam csupa tejszínhabosan, amit végül lassan, alaposan állok neki lenyaldosni mellkasáról, miután térdre helyezkedek. -Úgy látom, errefelé csak régebbi sebek vannak.- lehelem bőrére, szándékosan cirógatva forró leheletemmel, lassan húzva végig nyelvemet a szegycsontjánál egyre lentebb és lentebb haladva a köldöke irányába, miközben szabad kezemet finoman közénk csúsztatom és mindenféle kerülgetès nélkül fonom köré ujjaimat, halkan nyögve egyet az érzéstől, ahogy kemènyen tenyerembe feszül. -Itt sincs nyoma sérülésnek.- villantok rá egy buja vigyort, finoman harapva alsó ajkamra, újabb és újabb csókokkal tüntetve el róla a habot egészen alhasáig, ahol aztán pár pillanatra megállok, állammal csípőjèn támaszkodva meg, míg kezem lassú kényeztető mozdulatokkal tovább hergeli picit. Le sem veszem róla szemeimet, látni akarom arca minden rezdülését, hogy milyen hatással van rá az érintésem, miközben megnyalom ajkaimat, majd végig húzom rajta lassan nyelvemet, mielőtt finoman ajkaim közé engednèm újra és újra, komótos, kínzó tempóban.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 12, 2023 4:32 pm
Eleinte csak cukkolni akartam azzal a süteménnyel, tekintve, hogy mindketten tudjuk, mennyire ügyetlen a konyhában, legalábbis saját elmondása szerint, amire egyszer-egyszer sikerült már rácáfolnia, csak sajnos emlékek híján ezt nem tudhatta. Ha az elején megkérdeztek volna arról, hogy szerintem fogunk-e valaha együtt főzőcskézni a konyhámban, azonnal röhögni kezdtem volna, mert akkor még a gondolat összes eleme nevetségesen távol állt tőlem. Soha nem volt túl sok keresnivalóm a konyhában, még azt sem tudtam, hogy hol tartom az evőeszközöket vagy épp az edényeket, így egyenes úton következett, hogy nem vagyok konyhatündér, a legmeglepőbb tényező mégis Ő volt ebben a képletben, főleg ha visszagondolok arra, hogy miként is indult ez az egész. A házamban sem akartam látni, nemhogy a konyhámban, sőt, az elején még azt is kinéztem volna belőle, hogy megpróbál megmérgezni, szóval ha főzőcskézett volna sem hiszem, hogy kóstoltam volna a specialitását. Ami vagy tényleg valami mérget tartalmazott volna, vagy olyan mennyiségű chili port, hogy még az én fejem is felrobban tőle, és nem volt annyi tej a hűtőben, ami csillapította volna azt a forró zubogást a fejemben. A tejszínhabot és egyéb édességeket azonban szívesebben adtam a keze ügyébe, szinte megsemmisülve ajkai alatt, ahogy végigkente rajtam a hűvös, egyelőre dermedt édességet, de Ő is tudta, hogy ha nem kezd majd el igyekezni, az egész elfolyik, és oda a móka, de nagy eséllyel nem arra készült, hogy rám keni, aztán itt hagy, mintha nem is akarna kezdeni velem semmit. Bár, talán megérdemeltem volna az előbbi, aljas kis játékom után, de belőle még mindig nem néztem ki ezt a fajta kegyetlenséget, pedig nem egyszer lepett már meg egy-egy furcsa húzással, elültetve bennem azt a gondolatot, hogy igenis ott lakozik benne az a kibaszottul vad és megszelídíthetetlen macska, ami kíméletlenül birizgálta a fantáziámat. És ahogy eszembe jutott, máris keményebben feszültem alatta, megpróbálva ölének feszülni, már amikor engedte, de a csókot továbbra sem kaptam meg, ez pedig már tényleg a bosszú első felvonása volt. - Semmi mást nem árulsz el arról a nagyon tejszínhabos süteményről? - kérdeztem elszoruló torokkal, hangom alig szűrődött át az apró kis résen, érezve, hogy ekkor már a hangszálaim is feladják a küzdelmet. - Milyen gyümölcs lesz rajta? - folytattam mégis, ezt már olyan rekedten, hogy talán nem is értette a szavakat, közben próbálva elkapni csípőjét, hogy újra hozzá dörgölőzhessek, és bár volt néhány pillanatnyi sikerélményem, de ismét vesztésre álltam, mikor ajkamra kent egy keveset a habból. Alig bírtam ki, hogy ne nyaljak rá ösztönösen, és ne kapjak ujja után, főleg mikor évődve lesett rám, emiatt pedig olyan erő összpontosult minden izmomban, hogy alig bírtam ki mozdulatlanul. - Már bánom, hogy felülre engedtelek - mormoltam halkan, hangos morranással tűrve, ahogy nyelve finoman eltüntette rólam az édes krémet, és bár kezem mozdult, hogy haja után kapjak, és a tincsek közé túrjak, de nem voltam elég gyors, és nem tudtam kivívni azt a kibaszott csókot, amire igenis rászolgáltam, és amit megérdemeltem volna. - Gyorsan kell döntened. Mielőtt még valaki tönkretenné ezt a gondosan felrajzolt térképet - tettem hozzá, szándékosan hergelve, mert annyira azért ismert már, hogy tudja: képes vagyok bármibe beletenyerelni, csak hogy végre megkapjam, amire vágyom.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 11, 2023 10:03 am
Iris & Dimitriy
Ha nem is teljesen, de képes újra elfeledtetni velem egy időre mindazt a káoszt, ami eluralkodott az életemen az elmúlt pár napban azzal, ahogy visszacsempèszi közènk azt a korábbi évődő, játékos hangulatot, ami egyszerre idegen és ismerős is. Hiszen, halvány fogalmam sincs mindarról, ami köztünk történhetett az elmúlt egy évben, csak sejtéseim vannak pár infómorzsa alapján, de ha csak a fele úgy telt el, mint ahogy most, már megèri kibírni azt a holnapi napot és tövig rágni a körmeimet miatta. Szerelem nélkül is érzem, hogy ez mennyire jó, mennyire kellemes annak a férfinak a közelében lenni, akit minden bizonnyal én csalogattam elő belőle és a legkevésbé sem szeretném, ha komolyabb baja esne, még mielőtt igazán megismerhetnèm. És a fenébe is, ha ezen múlik, hogy még inkább vigyázzon magára, hogy a találkozó alatt az lebegjen a szeme előtt, hogy mennyire szeretném épségben viszontlátni, hát bizony tényleg sütök neki valamit, bár azt inkább nem kötöm az orrára, hogy valószínűleg rögtön akkor neki kell majd látnom, amikor elmegy, hogy az esetleges bakit legyen mèg időm korrigálni. Na nem, mintha nem sejtenèm, hogy Ő tökéletesen tisztában van vele, mennyire nem mozgok otthonosan a konyhában. De most nem a sütemény gondolatától lódul meg a vérem és nem is a tejszínhab íze vonz igazán, mikor lenyalogatom forró bőréről, már azt tervezgetve, hogy milyen más helyeket fogok épp ugyanígy bebarangolni, miközben testem újra és újra az Övének feszül, halk, feszült sóhajok kíséretében, melyekre meg is érkezik mindannyiszor a megfelelő válasz libabőrt okozva rajtam. -Ne legyél olyan követelőző.- sutyorgok bőrére mosolyogva, mintha egyébként nem járna az a sütemény neki akkor is, ha épségben jön haza és akkor is, ha nem, nevezzünk bármit is süteménynek. -Az csak akkor jár, ha épségben jössz haza, más esetben inkább az ápolgatásoddal kell foglalkozzak, nem a tálalással.- duruzsolok tovább halkan, miközben milliónyi apró csókot lehelek mellkasára, amíg csak elèrem ebben a helyzetben, a gondolat pedig, hogy mennyire más jelentéssel bírnak e pillanatban ezek a szavak, hogy mennyire nem a tálalás és az ápolás jut róluk eszembe, újra csak megmosolyogtat, mint ahogy az is, ahogy újra és újra ajkaimèrt próbál kapni, én pedig épp olyan aljasul, mint ahogy nem rég Ő tette, megfosztom tőlük. Halkan, feszülten nyögök, ahogy csípője finoman megmozdul, így véve ki részét a gonosz kis játékomból, de talán a vállaira markoló ujjaim kellőképpen ösztönzően hatnak rá, emlékeztetik arra, hogy mit is szeretnèk elèrni, mert a következő pillanatban fordít a helyzetünkön, szavak nélkül mondva le eddigi fölényèről. Ördögi vigyor jelenik meg arcomon, amit azzal próbálok elrejteni, hogy finoman alsó ajkamba harapok, miközben ismèt nyaka bőrét ízlelgetem, csípőm pedig lassú, buja mozdulatokkal simul hozzá újra és újra.-Rengeteg tejszínhab lesz rajta.- sóhajtom feszülten bőrébe, miközben már az imént elhagyott tejszínhabos flakont kutatom mellettünk az ágyon és amint rátalálok, felülök rajta. -Csak, hogy legyen mit lenyalogatni róla.- fűzöm még hozzá, de már tényleg nem vagyok biztos benne, hogy a süteményről beszélünk, hiszen ugyanebben a pillanatban fújok bőrére a habból, buja ösvényt jelölve ki magamnak, egyre lentebb és lentebb haladva testén, magam is araszolgatva picit, hogy egészen alhasáig rajzolgathassak. -Sèrülten el se bírnál vele.- fűzöm még hozzá pimaszul, ahogy csípőmmel megállapodok combjai fölött, térdeimen helyezkedve el, tekintetem pedig elégedetten vezetem végig rajta, mintha csak az elkészült remekművet szemlèlnèm. Viszont, én alig várom, hogy tönkre tegyem, de mielőtt bármit is tennèk, mutatóujjammal csenek egy kis habot az ösvényről és szemtelen vigyorral alsó ajkára kenem. -Megint olyan ügyetlen vagyok, hogy teljesen összekentelek.- csóválom a fejem megjátszott rosszallással, mintha egy pillanatig is haragudnèk magamra emiatt. -De rendbe szedlek, csak még nem tudom, hol is kezdjem el.- biccentem félre a fejem ajkamba harapva, de valójában már pontosan tudom, hogy mi lesz a következő lépésem és ennek megfelelően hajolok le hozzá nyelvemmel tüntetve el ajkáról a habot, továbbra is ügyelve arra, hogy ne kaphasson csókot. Azt hiszem, erre mondják, hogy a fagyi visszanyal.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 10, 2023 7:48 am
Az eltúlzott ügyetlenségéről jutott eszembe, hogy mára már mennyivel ritkábban csodálkoztam rá arra, hogy Ő mennyire más azokhoz a nőkhöz képest, amikkel azelőtt összehozott az élet. Vagy inkább a kényszer, mert az apám üzlete nem arra épült, hogy ezeknek a lányoknak minél több önállóságot adjon, éppen ellenkezőleg, és talán nem is véletlenül próbáltam minél jobban védeni Iris elől a múltamat, vagy azt, hogy mi mindent tettem meg, csak azért, hogy jól menjen az a bizonyos üzlet. Nem is feltétlenül azért, mert szégyelltem volna, mert hozzám tartozott, az életem része volt, ahogy bizonyos értelemben most is az, de manapság már nem abban lelem örömömet, hogy minél jobban és minél kíméletlenebbül törjem be ezeket a lányokat, akik a testükkel járultak hozzá az üzlet sikeréhez, de nem akartam megingatni a belém vetett bizalmát. Az nem volt kérdéses, hogy az elejétől kezdve tisztában volt a híremmel, és hogy általában nem a jó cselekedetek miatt emelnek ki, de Vele más akartam lenni. És képes is voltam más lenni, mert valami furcsa, megmagyarázhatatlan módon egyedül Ő volt képes elérni, hogy jobb akarjak lenni. Hogy keserű szájíz legyen ajkaim között, mikor az életem eddigi részére gondoltam, de mindeközben végig hittem abban, hogy ennek az egésznek egyszerűen csak most jött el az ideje. Vagyis, egy évvel ezelőtt, mert bár neki minden frissnek tűnt, én már benne éltem több hónapja, megannyi kétellyel indulva neki az egésznek, most pedig ott tartottam, hogy bármivel farkasszemet néznék Miatta, ha úgy hozná a kibaszott élet. Más volt, mint a többi nő, és mellette én is más voltam, egy olyan férfi, akinek a létezésében sem hittem, és akit hiába próbáltam kitessékelni, maradni akart. Miatta. Mindenesetre, a hideg, kellemetlen érzés gyorsan eltűnt, a helyét pedig forróság vette át, ahogy nyelve serényen eltűntette bőrömről a tejszínt, szinte kezesbárányként hajtva feljebb a fejemet, hogy még jobban hozzám férjen, de testem minden más része inkább azt igyekezett jelezni, hogy bármit is gondoljon, továbbra is börtönben van, és ezt nem is féltem a tudtára hozni azzal, hogy megjegyeztem, továbbra is Ő van alul, így piszkálva fel kicsit azt a vadmacskát belül. Nem is maradt tétlen, újra és újra nekem feszült, mindannyiszor előcsalva belőlem egy halk, némileg türelmetlen sóhajt vagy épp nyögést, de ekkor már szinte képtelenség volt elkapnom ajkait, hisz a nyakam után rögtön a kulcscsontomhoz terelte őket. - Annak a sütinek így is, úgy is járnia kéne - mormogtam halkan, még egy utolsó próbálkozást téve, hogy elkapjam ajkait, de feleslegesnek bizonyult ezúttal is, mintha csak azt akarta volna tudatosítani bennem, hogy amíg én aljasul játszom, addig Ő is úgy fog. Fájón ajkamba haraptam, így próbálva elfojtani minden belőlem kibukó hangot, azokat a nyögéseket is, amik ösztönösen készültek felszínre törni, ekkor már nem várva meg, hogy Ő feszüljön nekem ismét, mert én dörgölőztem öléhez, de ahogy néhány másodpercre lehunytam szemeimet, akaratlanul is elém kúszott a kép, ahogy az imént ajkai közé vette ujját, úgy nyalva le onnét a krémet, mint ahogy velem tette volna, ettől pedig újra görcsbe rándult a gyomrom. Szinte küzdenem kellett a saját ösztöneim ellen, hogy ne vessek véget ilyen korán a játszadozásnak, lényegében megadva magamat, és csípőjére markolva fordítottam meg magunkat, így gördülve át az ágy másik felére, kezeimet rögtön a combjaira simítva, és egy halk, feszült sóhaj bukott ki belőlem, miközben lassan elvigyorodtam. - Lesz rajta tejszínhab is? - kérdeztem kíváncsian, mintha a süti érdekelne, de valójában már kurvára nem az kötötte le a gondolataimat, és ezt Ő maga is érezhette, ahányszor csak ágyékomnak feszült.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 09, 2023 5:39 pm
Iris & Dimitriy
Tudom, hogy azt kérte, hogy ezt az egész gyűrű témát hagyjuk inkább holnapra, mégsem tudtam megállni, hogy ne kérdezzem a másnapi terveiről és, bár eleinte azt hittem, hogy ezzel majd jól taccsra vágom az egyébként nagyon is kellemes hangulatot, örülök, hogy nem sikerült. Hiszen, hiába a különös aggodalom részemről és a parancsolgatás a részéről, végül mégis újra közénk fèszkeli magát az a pimasz hangulat, mely során újra a szendvics felé kezdem terelgetni a figyelmet kisebb-nagyobb sikerrel. Amint hátra dőlök, Ő rögtön fölèm helyezkedik és máris elő áll az ajánlattal, hogy holnap akár ellenőrizhetem is majd, mennyire fog vigyázni magára, az ötlet pedig túlságosan is tetszik, mert már most beindul tőle a fantáziám, még ha teszek is egy utolsó próbálkozást arra, hogy hagyjam enni. A testem, már egész mást sugall, ahogy hozzá simulok vagy, ahogy ránèzek pimasz mosolyommal és, mivel állítása szerint Ő is tele van energiával, valahogy már nem is tűnik olyan fontosnak az az evès sem. Vagy legalábbis nem abban a formában, mint eredetileg gondoltuk, mert miközben apró, mohó csókokat lop tőlem, én magammal húzom az ágyra és, már azon jár az agyam, mifèle éhség is gyötör valójában és, hogy Ő is pontosan tudja, miről beszélek, mégis adja az értetlent. Fújok egy kevés tejszínhabot nyaka bőrére, miután sikeresen megszerzem a flakont, borzongása mosolyt csal ajkaimra, ahogy a pillanatnyi kellemetlenségre reagál, de mint amikor egy apró fájdalmat próbál az ember csókkal enyhíteni, én is épp úgy sietek segítségère nyelvemmel, lassú, buja mozdulatokkal tüntetve el róla a habot, amit már jóval kellemesebb sóhajjal fogad és, még a fejét is fentebb emeli, így biztosítva, hogy alapos lehessek. -Borzasztó lehet az élet egy ilyen ügyetlen nővel.- mormogom halkan nyaka bőrére két mozdulat közt. -Bizonyára komoly fájdalommal járhat minden ilyen pillanat.- húzom végig fogaimat is az érzékeny bőrön és, miután rávilágít, hogy valószínűleg a pozíció miatt lehettem olyan ügyetlen, már érzem is, ahogy megfeszülnek izmai és kicsit jobban megveti magát fölöttem. Mintha szándékosan akarná, hogy így maradjak, alatta, pedig ha valóban olyan falatozást akarok lerendezni, mint azt elterveztem, nem ártana fölé kerekednem valahogy, erről azonban egy kis időre még hajlandó vagyok letenni, míg Ő is etetget picit a gesztenyèvel. -Mi lenne, ha inkább megmutatnám?- kérdezek vissza pimasz vigyorral, szándékosan feszülve újra ágyékának, miközben most sem hazudtolom meg magam, mert az ujját épp úgy veszem most is ajkaim közé, hogy lenyalogassam róla a masszát, mint korábban. Tekintetem most mégis jóval érzékibb, ahogy arcára villan, halk, élvezkedő sóhajjal fűszerezem meg a pillanatot, ajkaim és nyelvem játékáról pedig, csak a hülye nem értenè, hogy mire vágyom jelenleg, hogy mit akarok Vele csinálni.-Az jutott eszembe, hogy ha holnap le akarlak ellenőrizni, nem ártana előtte felmèrnem a jelenlegi helyzetet.- sóhajtom halkan, testemmel újra és újra az övének feszülve, ami már ennyitől is forró lázban ég, szinte érezhetően változik még a szoba hőmérséklete is és le mernèm fogadni, hogy az arcom is kipirult idő közben, olyannyira lángol most. -Mert mi van, ha most is van rajtad valami sérülés, én pedig holnap majd azt feltételezem, hogy akkor szerezted?- fújok egy kis adag habot kulcscsontjára, majd elengedve a flakont, ujjam hegyére is kerítek egy keveset az édességből, amit aztán pofátlanul érzéki mozdulattal kenek alsó ajkára. -Nehogy ilyesmi miatt csússz le arról a sütiről végül.- duruzsolok tovább, újra és újra téve csípőmmel egy-egy finom mozdulatot, amiből érzékelheti, hogy szeretnék fölé keveredni valahogy, ezt pedig próbálom azzal elèrni, hogy újabb és újabb forró csókokat lehelek bőrére, eljutva a csontja mentén végig kent habig, szándékosan kerülve ajkait, mintha épp valami aljas bosszút akarnék állni a korábbi húzásáèrt, amikor hosszú percekig kínzott azzal, hogy nem adta meg a csókot, amire annyira vágytam. Talán, ez az is akar lenni. Valami gyengècske revans, mert ha igazán fair akarnék lenni, most a padlóra keveredett bilincset keresnèm lázasan.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 09, 2023 5:13 am
Testem-lelkem nem kívánta, hogy Fredrik-kel találkozgassak, de ezt szándékosan nem kötöttem Iris orrára, így próbálva elkerülni, hogy még jobban aggódjon emiatt a találkozó miatt vagy éppenséggel miattam. Amit még mindig ízlelgetnem kellett, elvégre jó ideje nem láttam rajta hasonlót, és talán ezzel adta tudtomra, akár szándékosan, akár nem, hogy tényleg nem közömbös többé velem kapcsolatosan. Mintha az nem lett volna elegendő bizonyíték, ami ma történt, kezdve az étteremben megejtett affértól, egészen addig a kibaszott bilincsig, burkoltan szembesítve azzal, hogy bízik bennem, és ez valami olyasmi volt, amibe jólesett belekapaszkodni. Nem úgy, mint az elmúlt napokban, hogy csak egy távolinak tűnő emléket szerethettem, aki talán újra az enyém lesz egyszer, talán nem, próbálva megemészteni, hogy ami néhány nappal ezelőtt történt, arra rászolgáltam hosszú, hosszú hónapokkal ezelőtt, de mégsem tudtam elhinni róla, hogy szándékos revansnak szánta azt, ahogy magamra hagyott a dolgozószobában. Volt egy sarkalatos különbség közöttünk, és amíg én nem törődtem az Ő érzéseivel vagy önbecsülésével az autóbalesetét követően, csak hogy védelmezhessem saját magamat, az Ő fejében valami teljesen más volt a néhány nappal ezelőtt történtek után, és nem a megszégyenítés miatt hagyott hátra. De már nem is volt jelentősége, hisz ha végre rátalálunk a megoldás kulcsára, már nem lesz több ilyen. Nem lesz több kellemetlen beszélgetés, nem fog megsajdulni a szívem, mikor közölnöm kell vele, hogy amúgy egy teljes évet elfelejtett, és azidő alatt a semmiből olyan forró, szenvedélyes és mohó szerelem született közöttünk, ami tényleg csak a mesében létezik. És ahogy elmeséltem neki már legalább kétszer, tényleg az volt. Egy kibaszott mese, néhány emlék mentén, amiket egyedül én tudtam táplálni jelenleg. Nem is volt véletlen, hogy mielőbb terelni akartam a témát, inkább hozva szóba azt, hogy akár le is ellenőrizheti majd, mennyire nem lesz rajtam egyetlen karcolás vagy hajszálgörbület sem, és meg is lepődtem volna, ha nem kap rögtön a lehetőségen, közben próbálva egy palackba eldugni azt a sejtést, hogy ha holnap talán megtudok valamit, akkor talán... kicsit sem lesz kedve azon morfondírozni, hogy a mellkasomon friss sérülést lát-e, vagy csak egy régi heget. Bár, ezt gondoltam a ma estéről is azok után, amit elhintettem neki az étteremben, majd azután, hogy hazértünk, és csak a legpofátlanabb reményeim között élt, hogy ma estére mégsem fog a hálószobám magányába száműzni. Szavak helyett inkább dőltem utána, karjaimmal teste mellett támaszkodva, folyamatosan ajkait és szemeit ostromolva pillantásommal, majd kapkodva csókoltam szájára, úgy, mintha sietnék valahová, pedig valójában még mindig miénk volt az egész éjszaka. És bármennyi idő telt is el, még biztosan volt hátra jó pár óra belőle. - Tele vagyok energiával - mormoltam ajkaira szemtelenül, finoman cirógatva combját, falánk mosolyt villantva, mikor a saját éhségéről ejtett szót, orrommal finoman cirógatva arcélét, testem azonban megfeszült a meglepetéstől, mikor hirtelen valami hideget éreztem nyakamon. Kibukott belőlem egy kellemetlen sóhaj, ami egyszerre szólt a hidegnek és a meglepődöttségnek, de az egész csak pár másodpercig tartott, míg nyelve rutinosan a krémre nem hajolt, ekkor már újra a forróságtól bizseregve, halk, jóleső sóhajt engedve ki ajkaim közül. - Szörnyen ügyetlen vagy - mormogtam halkan, még jobban felemelve fejemet, hogy könnyebben hozzám férhessen, szinte engedve neki, hogy kiszolgálja magát, de most éppen kurvára nem érdekelt, hogy melyikünknél van az irányítás. Egyelőre. - Mondjuk,onnan lentről én is ügyetlen lennék - húztam tovább az agyát, jobb híján azzal, hogy most Ő volt alul, szándékosan feszítve meg kissé a térdelő lábaimat, hogy ne tudjon olyan könnyedén változtatni ezen. - Mit szeretnél, mit adjak neked enni? - kérdeztem kíváncsian, és anélkül, hogy elfordítottam volna tekintetéről a szemeimet, a gesztenyemassza után nyúltam, egy keveset szerezve mutatóujjamra, azt érintve utána ajkaihoz.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 07, 2023 8:45 pm
Iris & Dimitriy
Annyira abszurd az egész, mégse tudom most azt mondani az egészre, hogy csak valami hülye pletyka, mende-monda vagy akármi, hiszen ez az egész velem történik, az én életemet forgatta fel, bár ez még, csak nem is pontos leírása az egésznek. Én még, csak nem is emlékszek rá, hogy mennyire felforgatott mindent az a gyűrű, de az élő bizonyítéka annak, hogy így van, itt ül velem szemben és olyan gyengéden érint, olyan mély és forró szerelemmel fürkészi az arcomat, hogy attól képes lennék itt helyben elolvadni. Mert lehet, hogy a mai napig nem hinném el az egész sztorit, ha Ő nem közölte volna már akkor este is, hogy az életènèl is jobban szeret vagy, ha nem bizonyítaná ezt újra és újra minden nap azokkal az apró, de annál édesebb gesztusokkal, mint amiket tesz értem. Leszámítva azt a pár nap távollétet, ami talán mindkettőnk részéről, inkább a szégyennek volt köszönhető, mint sem másnak. Én szègyelltem, hogy úgy ott hagytam azután a forró éjszaka után és talán időre is volt szükségem, hogy megemèsszem mindezt, Ő pedig szègyellte, hogy annak ellenére, hogy kitárta előttem a szívét, mégis inkább elzárkóztam. Valószínűleg, ma is ugyanitt tartanánk, ha nem parancsol rám amiatt a parti miatt, amire őszintén örülök, hogy végül nem mentünk el. Akkor most nem derült volna fény a gyűrűre és nem is éreznék aggodalmat Miatta, pedig most ez a kegyetlen érzés furakodik belém, ha belegondolok, hogy miféle veszélyes alakkal fog találkozni. Na nem, mintha nem lennék tisztában azzal, hogy Őt sem kell feltétlenül félteni. -Remèljük, hogy ez nem egy jó példa erre.- utalok a saját helyzetemre a kreatívságukat illetően, mert éppenséggel ez sem egy hétköznapi dolog, ami velem történt, hogy egy nyamvadt mágikus gyűrű segítségèvel elveszik az emlékeimet. Magam sem tudom, hogy annak örülnék jobban, ha kiderülne, hogy ez a régi ellenség áll az egész mögött, vagy annak, ha valaki más, bár talán inkább az utóbbi, mert úgy talán hazajön holnap anélkül, hogy tényleg egymás torkának estek volna. Akkor pedig, talán tényleg várni is fogja valamilyen süti, aminek az emlegetése megint csepegtet némi jókedvet a fagyos hangulatba és, még az a pimasz évődès is visszatér közénk, ahogy finoman közelebb helyezkedik hozzám, de mielőtt még máshová terelődne a figyelem, hátra dőlök az ágyra karjaimon támaszkodva meg és a szendvics felé próbálom ismét terelgetni. Nem, mintha sikerülne, mert akaratlanul is elkalandozok, miként is ellenőrizhetnèm majd, hogy lesz-e rajta akár egy apró sérülés is, Ő pedig pimaszul húzza is tovább az agyamat, kièrdemelve ezzel egy mosolygós fejcsóválást.-Meg is fogok róla győződni, arra mérget vehetsz.- bólogatok nagy egyetértéssel, de már attól felforrósodik mindenem, ahogy odébb tolja a tálcát és ahelyett, hogy legalább azt a kevés vacsorát megennè, fölèm helyezkedik, pimaszul ízlelgetve szavaim cseppet sem rejtett fenyegetésèt, bár nyilván, ha mégis karcolásokkal tèrne haza, akkor is megkapná azt a süteményt és még ápolgatnám is, miközben jó alaposan leteremtem. -Pedig, nem valami sokat ettél.- duruzsolom halkan, jó kedvűen mosolyogva apró, türelmetlen csókjai közepette, majd ahogy Ő combomra simít finoman, libabőrt okozva rajtam a mozdulattal, gyengéden átkarolom a nyakát és hanyatt dőlök az ágyon, magammal húzva Őt is. -Nem kellene pótolni az energiáidat?- pimaszkodok halkan suttogva ajkaira, leheletnyit fentebb húzva combjaimat, így fogva közre csípőjèt, épp ugyanolyan csókokkal borítva ajkait, mint amilyenekkel Ő ostromol. -Mondjuk én megint kezdek éhes lenni.- jegyzem meg végül halkan, de csípőm finom mozdulata, ahogy ágyékának feszül, remélhetőleg tökéletesen érezteti Vele, hogy egyáltalán nem a kajáról beszélek, hacsak a tejszínhab nem számít annak, amit ki is tapogatok magam mellett az ágyon és egy óvatlan pillanatban nyomok belőle egy keveset a nyakára. -Hoppá.- grimaszolok megjátszott aggodalommal, bár nem sokáig esek kétségbe, nyelvemmel rögtön neki látok eltüntetni a kis bakim nyomait, de mindezt a lehető leglassabb, legbujább mozdulatokkal.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 07, 2023 1:40 pm
Tudatosan és szánt szándékkal akartam áttolni ezt a beszélgetést holnapra, de ennek ellenére mégsem bántam, hogy kibukott a kérdés, vagy inkább az aggodalom. Valójában esélyt sem akartam adni neki, hogy megpróbáljon lebeszélni a szándékaimról, és annyira már ismertem, hogy tudjam, úgyis ez lesz az első, amivel sarokba szorít. Már azok után, hogy velem akar majd jönni, és nem is tévedtem, de ha nem is adtam szavakkal a tudtára, valahol mégis megértettem az okait. Hisz bármennyire akartam egyedül megoldani, valójában még mindig nem dönthettem helyette az életéről, és volt is joga, hogy beleszóljon, még ha néha nem is tűnt úgy, hogy szívesen hagynám. Így festhetett ez most is, ahogy szikla szilárd elképzeléssel elé tártam a terveimet a holnapi napot illetően, remélve, hogy meg tudom győzni az itthon maradásról, bár, azzal tisztában voltam, hogy tűkön fog ülni, és jó ideig szinte biztosra vettem, hogy csakis maga miatt, mert tudni akarja végre, hogy mi történt Vele, vagy hogy mi az oka ennek az egész katyvasznak, ami újra és újra megismétlődik, de ahogy megcsillant tekintetében némi aggodalom, hirtelen nyelnem kellett egyet. Magam sem tudom, hogy miért, hisz legalább ezerszer láttam már íriszeiben hasonlót, vagy épp ugyanezt, most érthető okokból mégsem számítottam rá, mert ha aggódik, az azt jelenti, hogy... igazából fogalmam sincs, hogy mit jelent. És talán nem tudtam volna nevén nevezni, de a kellemes, megnyugtató melegség még ennek ellenére is elöntötte tőle a mellkasomat, közben pedig egyre biztosabbá váltam abban, hogy ha nem is lesz végleges megoldás az amnéziájára, ha azok az emlékek örökre el is vesztek, még mindig itt vagyok, hogy emlékeztessem, és hogy újra és újra életre hívjam benne azokat az érzéseket, amikről megfeledkezett. Ő soha nem adott volna túl rajtam, bármilyen akadályt is gördített volna elénk az élet, és bármit is mondjon, még mindig hittem abban, hogy ez a szerelem képes bármit elsöpörni kettőnk útjából. Még ezt is. - Csak rá tudok gyanakodni - vallottam be viszonylag csendesen, bűnbánással a hangomban, és bár nem hangoztattam lépten-nyomon, de még mindig saját felelősségemnek tartottam, amiért ide jutottunk. Ami Vele történik, az minden ízében az én hibám, és nekem is kellett jóvá tennem. - Nem fogunk egymás torkának esni - tettem végül hozzá egy bizakodó mosollyal, finoman érintve ujjammal ajkát, szándékosan nem téve megjegyzést arra, hogy észrevettem rajta az aggodalmát. - Annál sokkal kreatívabbak vagyunk, minthogy csak szimplán egymást öljük - mondtam, közben egy csibészes vigyort villantva felé, miközben kibukott belőlem egy halk, viszonylag nyugodt kis sóhaj. Próbáltam mielőbb elkanyarodni a témától, hogy legalább az esténk hátralévő részét ne árnyékolja be a holnapi nap, és inkább a süteményen kezdtem gondolkodni, a nevetés miatt pedig, ami felszakadt belőle, már megérte elviccelni a helyzetet. - A joghurtos-gyümölcsös cucc nem is hangzik rosszul - biccentettem egyet, még közelebb csúszva hozzá, de szándékosan nem mozdultam be és nem követeltem ki magamnak az irányítást. Helyette gyengéd évődést tűztem ki célul, és ahhoz minden eszköz rendelkezésemre is állt. - Egyetlen karcolás sem lesz rajtam - emeltem fel védekezésképp az egyik kezemet, mintha így akarnám nyomatékosítani szavaimat, majd szemtelenül végignyaltam ajkamat, mikor alig érezhetően, de hozzájuk ért, majd hanyatt is dőlt az ágyon. - De akár Te magad is meggyőződhetsz majd róla - vontam meg a vállamat, burkoltan utalva arra, hogy akár közelről is szemügyre veheti majd. - Ha megszegem a szavamat... hmmm - kezdtem hangos gondolkodásba, inkább arrébb lökve a szendvicset és a tálcát, semmint hogy most kezdjek nassolásba, így hajolva ismét fölé, karjaimmal zárva börtönbe csípőjét, hasonló pózban támaszkodva meg tenyereimmel. - Már nem vagyok éhes - hajoltam ajkaira, rövid csókokkal bombázva Őt, szinte már kapkodva, pedig ahogy eddig, úgy most sem siettünk sehová, de ahogy egyik kezemet felemelve végigsimítottam combja külső oldalán, leheletfinoman érintve selymes bőrét, úrrá lett rajtam a türelmetlenség.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 06, 2023 10:04 pm
Iris & Dimitriy
A belém bújó feszültség ellenére is elnevetem magam a hajmeresztő ötletèn, miszerint álljak neki konyhatündèrt játszani, amíg Ő az ősi ellenségèvel megy majd tárgyalni. Aki ráadásul egy veszélyes bűnöző, aki elrabolta a húgát -mondjuk azt se tudtam, hogy van egy húga-, majd egy csomó emberüket legyilkolta, mire azt kiszabadították. A feszültség mellé most már az aggodalom is belèm fèszkeli magát, ami bár őszintén meglep még engem is, mégsem titkolom el előle, mert talán még inkább óvatos lesz attól, ha tudja, hogy azért szeretném látni, hogy épségben hazatèr, még ha nem is emlékszem rá úgy, ahogy szeretnè. A világért se akarnám, hogy baja essen, sőt, jelen pillanatban, még arra is rábólintanèk, hogy hagyjuk az egészet a fenébe inkább, de valószínűleg ez csak amiatt van, mert míg én nem is igazán tudom, hogy mi veszett el, Ő pontosan tisztában van vele és, már azok alapján is, amennyire jelenlegi emlékeim szerint ismerem, tudom, hogy nem fogja mindezt annyiban hagyni. Ez pedig nem kifejezetten nyugtat meg, mint ahogy az sem, hogy ez a Fredrik épp olyan alattomos, mint mondjuk Ő, vagy legalábbis a vigyora alapján nagyon úgy sejtem, hogy saját magára céloz, ez pedig újabb apró mosolyt érdemel. -Szóval Rá gyanakszol?- kérdezem halkan, összehúzott szemöldökkel, hiszen ez újabb kérdéseket vet fel bennem, bármennyire is hagynom kellene tényleg a témát, mert minél inkább próbál lebeszélni arról, hogy vele akarjak menni, annál inkább aggódom Érte. A fenébe is. Ha jól értem, ez a Fredrik vagy nagyon benne van ezekben a dolgokban, vagy Ő maga is...szóval rohadtul nem nyugtat meg ez az egész, akar alattomos Ő is, akár nem.-Jó, de azért ne ronts ajtóstól a házba.- sóhajtom halkan, aggódó pillantással sandítva fel rá, de egyre kevésbé tudok elvonatkoztatni attól, hogy ilyen közel van hozzám, hogy ajkai alig pár centire vannak enyémektől és akaratlanul is rájuk terelődik néha a figyelmem. -Már magában ez az egész sem egyszerű.- suttogom halkan, ahogy tekintetem újra a gyűrűre tèved, majd a kezeimre, melyek azóta ugyan, már nem babrálnak valami láthatatlan cérnaszállal, de azért az aggodalom így se tűnt el belőlem és valószínűleg addig nem is fog, míg holnap haza nem ér épségben. Ő meg, már megint a süteménnyel jön, amitől ismét elnevetem magam és a fejemet csóválva, bár gyengéd pillantással sandítok fel rá. -Szóval, te már ennyire biztos vagy benne, hogy kapsz sütit?- pimaszkodok halkan, bár őrjítő belegondolni, milyen könnyedén tér vissza közénk újra és újra ez a hangulat, gyengéden halványítva el a kellemetlen tényeket, melyek miatt egyébként sem érnè meg egy perccel is tovább feszengnem, mert ezzel aztán végképp nem segítek rajta. -Talán, készítek valami joghurtos-gyümölcsös cuccot...- töprengek hangosan, kissé elpirulva, amiért végül mégis hajlandó vagyok beadni a derekamat, de talán az arcomat elöntő forróság, már fürkésző tekintetének is köszönhető, ahogy íriszeim és ajkaim közt cikázik, ettől pedig akaratlanul is végig futtatom nyelvem a számon. -De, csak akkor kapod meg, ha épségben jössz haza.- szögezem le végül incselkedő mosollyal húzva ki magamat, próbálva magamra ölteni újra egy picit a főnök szerepet, de nyilván, ha úgy alakulna, hogy bármi baja esik, amúgy sem a sütemény érdekelné a legjobban. Engem sem, most viszont, miközben már én is ajkait fürkészem hosszú pillanatokig, hirtelen a tálca felé terelődik tekintetem, minek láttán megköszörülöm a torkom és bár úgy mozdulok, hogy még közelebb kerüljek hozzá egy pillanatra, futólag érintve is talán ajkait, végül kényelmesen hátra dőlök két karomon megtámaszkodva és elvigyorodok. -Edd meg azt a szendvicset. Szükséged lehet még az energiádra.- biccentem kissé oldalra a fejemet, incselkedve harapva közben alsó ajkamra, ahogy kihívó tekintetem rávillan, mintha csak azt tesztelgetnèm, hogy vajon hajlandó-e szót fogadni vagy, már csak azért sem teszi. Pedig, tényleg kellhet még az az energia ma este.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 06, 2023 6:19 am
Túl jól ismertem már ahhoz, hogy szinte lássam előre a reakcióját, és nem is cáfolt rá magára, hisz az első mondatom után közölte, hogy nem akar itthon ülni, és mégis mit is kéne csinálnia itthon, amíg én intézkedek. Már a gyűrű miatt is pokoli félelem és aggodalom burjánzott bennem, és kicsit sem hiányzott, hogy miközben próbálok egyről a kettőre jutni Fredrik-kel, még arra is figyeljek, nehogy valami bántódása essen az oroszlán barlangjában. Én nem vettem be azt a dumát, amit Fredrik magáról híresztelt, nem hittem abban, hogy Ő a békés együttélés híve, mert nem egyszer mutatta már ki a foga fehérjét, és ahogy Ő, úgy én se felejtettem el, mi mindenben volt már részünk az elmúlt két évtizedben. És épp emiatt voltam biztos benne, hogy ennek nem fogom kitenni Iris-t, még akkor sem, ha az anyósüléshez szíjazza magát, vagy épp a csuklómhoz bilincseli magát, ha már rájött, hogy ebben a házban még ilyen is van. Mondjuk tény, hogy nem épp külső használatra szántam, hanem idebentre, és nem is okozott csalódást, de elsősorban mégis azt tűztem ki célul, hogy meggyőzzem, mennyire nem jó ötlet, hogy velem tartson. Magam sem értettem, miért agyalok ilyesmin, mikor kerek-perec megmondhattam volna, hogy nem, nem jön velem, és nem érdekel, mivel köti le magát, de ezt a látogatást egyedül viszem véghez, ezt azonban egy olyan énem mondatta volna velem, amit már régen eltemettem, ha épp Iris-ról van szó. Próbáltam elviccelni az egészet, mikor bedobtam, hogy süssön valamit, ezzel legalább kicsalva belőle egy halk nevetést, ami táplálta az én megjelenő vigyoromat is, közben végig szemmel tartva, olyan gyengéden cirógatva ujjaimmal arcát, hogy azzal talán még saját magamat is megleptem. Nem maradt más, nyílt lapokkal kellett játszanom, mert ez volt az egyedüli, amivel talán le tudom beszélni, hogy mindenáron velem akarjon tartani, és valljuk be, ennek a működésében jobban hittem, mint a masszív és elhatározott agresszióban. - Én tudom kezelni - vontam meg a vállamat halvány mosollyal, elsöpörve egy hajtincset az arcából, még egy kisebb sóhajt is megejtve. - Fredrik soha nem támad szemből, alattomos, mint... - Mi, oroszok, szólt volna az eredeti monológ vége, de inkább elvigyorodtam, és ajkaihoz hajoltam, mintha csak azt keresném, hogy maradt-e ott egy kevés abból a tejszínből, amit az előbb nassolgatott. - Azon sem lepődnék meg, ha köze lenne ehhez - billentettem fejemet a gyűrű irányába, de úgy, hogy közben egy pillanatra se fordultam el tőle. - Néha tényleg a legegyszerűbb magyarázat a megoldás - tettem még hozzá, de már csak azért téptem a szavakat, hogy addig se azon gondolkodjak, mennyire lenne éles váltás most azonnal csókkal fojtani belé minden szót vagy gondolatot. Magam sem tudtam, mivel nyugtathatnám meg, de annál jobb ötletem nem volt, mint amit előadtam, és ha visszaemlékeztem, tényleg, egyszer sem fordult elő, hogy szemtől szemben egymásnak mentünk volna Fredriknek. Mindketten alattomosabbak voltunk ennél, egymás emberein töltve le a dühünket, és éppen ezért volt példátlan a legutóbbi húzása, mikor elrabolta Yelena-t. Ezzel átlépett egy olyan határt, amit az apám helyében azonnal megtoroltam volna, nem sajnálva senkit és semmit, de úgy tűnt, ezzel a gondolatommal egyedül maradtam. - Milyen sütit fogok kapni? - kérdeztem aztán, ajkaim szélében egy szemtelen vigyorral, hol íriszeit, hol száját fürkészve.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 05, 2023 9:12 pm
Iris & Dimitriy
A lehető legártatlanabb arccal állok neki a tejszínhab majszolásának, de kár is lenne tagadni, hogy nem lapul mozdulataim mögött némi incselkedès, ahogy lenyalogatom ujjamról a habot és, bár igyekszem elrejteni, ajkaim szegletèben mégis ott bujkál a pimasz mosoly, főleg, hogy Ő figyelemmel követi a mutatvány nagy részét. Valószínűleg, ezért is kezd célozni az energiáimra és, hogy talán nem ártana őket valami kiadósabb falattal pótolni, de igazából tényleg úgy fel vagyok villanyozva, hogy ha egy kevéske fáradtságot érzek is, arról az Ő látványa, ahogy szó szerint csipegetni kezdi a kezében lévő szendvicset, pont eltereli a figyelmemet. Legalábbis addig, míg ki nem szúrom az ágyon heverő gyűrűt, aminek már a látványától is borsózik a hátam és bármennyire is igyekszem kerülni a témát vagy a puszta gondolatát a holnapi napnak, végül képtelen vagyok nem rákèrdezni, hogy mi a terve. Neki legalább van, mert én még mindig nem tudnám, hogy merre is induljak, hiszen még amúgy sem sikerült megemèsztenem ezt az egész őrületet, az pedig cseppet sem dob fel, amikor szigorúan kikötő, hogy a régi ismerősèt egyedül fogja meglátogatni. Meg sem próbálom titkolni, hogy semmi kedvem addig itt ücsörögni egyedül és, bár iszonyúan felpiszkál ezzel, a sütis megjegyzése azért mégis kicsikar belőlem egy rövid, halk nevetést, ami szúrós tekintetemmel együtt elég érdekes elegyet alkothat. -Szóval süssek?- kérdezek vissza kétkedő hangon, de aztán tovább ecsetelem, milyen hatással is lehet rám az, ha itt hagy egyedül, míg Ő próbál jutni valamire, de nagy meglepetésemre egyáltalán nem úgy reagál, mint azt várnám. Vagyis, mint ahogy azt én várnám attól a férfitól, akit eddig ismertem, hiszen még azt is szoknom kell, hogy ez a Dimitriy, már egy sokkal édesebb verzió. Olyannyira az, hogy a várt parancsolgatás vagy erőfitogtatás helyett, inkább leteszi a szendvicset és közelebb helyezkedik hozzám, gyengéden, finoman simítva tenyerét arcomra, amitől már sokkal édesebb borzongás fut végig rajtam, nem olyan, mint az imént a gyűrű láttán, ajkamat pedig szomorkásan elhúzom, ahogy hallgatom szavait. Mást amúgy sem tehetnèk, mert ujja finom mozdulattal akadályozza meg, hogy rögtön megszólaljak, bár a folytatás kapcsán amúgy is nyelnem kell egy nagyot, tekintetem pedig a lepedővel babráló kezeimre siklik pár pillanatra. Fogalmam sincs, hogy eddig mi mindent árult el az ilyen dolgairól vagy úgy egyáltalán a családjáról, de most különös érzést kelt bennem, hogy ezt megossza velem, hogy egy kicsit beavat a részletekbe, mintha csak még közelebb engedne ezzel is magához, ettől pedig az eddigi feszültség mellé társul szegődik az aggodalom is, mert most már nem csak az fog zavarni, hogy nem visz magával engem is, hanem hogy baja eshet. Az pedig, hogy aggódom érte, különösen új és idegen érzés.-Ès így most sokkal nyugodtabban kellene elengedjelek egyedül?- dünnyögöm halkan, ahogy közelebb hajol hozzá, miközben tekintetem újra elmèlyül íriszeiben és nyelek egy nagyot, de akkorát, hogy a közénk telepedő csendben tisztán hallani. -De ígérd meg azt is, hogy vigyázol magadra.- szólalok meg végül alig hallhatóan, kissé félénken húzva el a számat, mert azt bevallani neki, hogy aggódom érte, pláne idegen dolog számomra, de talán ideje tényleg felfognom, hogy nem kell Tőle fèltenem magam. -Ès ne menj bele semmi hülyeségbe.- fűzöm hozzá sietve, hiszen ha jól értem a dolgot, épp az ellenségèvel készül beszélni, ez pedig, már épp eléggé őrültsèg így is. -Majd keresünk más megoldást.- vonok vállat óvatosan, bár még én sem vagyok igazán biztos a szavaimban, hogy sikerülhetne, hiszen azt sem tudom, merre indulnèk. De legalább ne egyedül kelljen indulnom.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 05, 2023 7:33 pm
Szándékosan húzta az agyamat azzal, ahogy majszolni kezdte a tejszínhabot, egy ideig azt lesve, hogy hogyan tünteti el ujjairól az édességet, és hiába, hogy mindössze néhány perc telt el az átélt gyönyör óta, nem tudtam szabadulni annak a gondolatától, hogy magam körül érezzem azokat az ajkakat. Nem tudtam megunni a közös kis játékainkat, mostanában amúgy is több jutott a véresen komoly helyzetekből, mint az ilyen kis pimaszkodásokból, és volt is mit bepótolni, bár, emlékek híján talán nem is gondolta volna, hogy mennyire hozzászoktunk már az állandó incselkedéshez és szemtelenkedéshez. Sőt, valójában már az első percben is igényeltem, mert amint betette ide a lábát, rögtön az orra alá toltam, hogy mire is számíthat tőlem, és ahogy kiharcoltam azt a csókot, ékes példaként szolgált mindarra, ami engem jellemzett. Bár, akkor még csak sejtettem, hogy nem lesz könnyű dolgom Vele, és hogy tényleg minden követ megmozgat majd, hogy ne álljon be abba a bizonyos sorba a többi nőcske után, de azt, hogy mikor döntöttem az új játékszabályok mellett, már nem tudtam volna felidézni. Talán az első közös éjszakánk jelentette azt a bizonyos mérföldkövet, ami után már semmi nem volt ugyanolyan, az osztálytalálkozót követően pedig... már nem is volt más választásom. Úgy állított döntés elé, mint előtte soha senki, mérlegre téve az addigi életemet azzal a lehetőséggel, amit Ő biztosított volna. És végül nem bántam meg, hogy az ismeretlent választottam. Vagyis, csak néhányszor, és akkor sem tartott sokáig, de ez már inkább büszkeség-játék volt. - Szóval még vannak tartalékaid - jegyeztem meg, mintegy összegezve azt, amit az elhangzott szavak valójában jelentettek, pofátlan vigyort küldve felé, miközben eltüntettem a felvágottat, és végre haraptam egyet a szendvicsből, de mikor elkomorodott, és kibukott belőle egy kisebb sóhaj, tekintete pedig a gyűrűt kezdte méregetni, én sem bírtam ki, hogy ne üljek fel még jobban, és ne kutassam tovább arcának váltakozásait. Mert valójában most épp olyan volt, mint egy nyitott könyv, és ha más nem is, én már tökéletesen tudtam olvasni ezekről a lapokról, és ami fontosabb, hogy már a sorok között is jól feltaláltam magam. - Süthetnél valami finom süteményt a férjednek - bukott ki belőlem a gondolat, egy tréfás grimasszal ajkaim körül, bár talán rossz eszközt választottam, és nem épp ezzel kellett volna viccelődnöm, főleg hogy simán a fejemre tudta volna borítani a keze ügyében heverő tálcát. És azt ugyebár... most kicsit sem akartam volna elérni. - Nézd, az a régi ismerős egy kibaszottul veszélyes bűnöző - köszörültem meg a torkomat, miközben letettem a szendvics maradékát, és közelebb csúsztam hozzá, tenyeremet finoman arcára simítva, így kapva el pillantását, még azelőtt ajkaira simítva hüvelykujjamat, hogy bármit is reagálhatott volna. - És elég sok van a számlámon, ha úgy vesszük, szóval nem szívesen adnék még egy eszközt a kezébe ellenem - vallottam be elhúzott ajkakkal, lemondóan sóhajtva egyet. - Ő rabolta el a húgomat, és szabályos vérfürdőt rendezett, mikor apám emberei elmentek kiszabadítani - mondtam, lényegében az utolsó űtőképes kártyámat tolva az orra alá, hátha ezzel lebeszélhetem arról, hogy eszébe jusson velem tartani. - Hagyd, hogy elintézzem. Nem fogsz lemaradni semmiről, ígérem - hajoltam közel hozzá, szinte pislogás nélkül tartva tekintetét, remélve, hogy ha mással nem is, de ezzel legalább meggyőztem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 05, 2023 12:10 pm
Iris & Dimitriy
Nem nagy titok, hogy cseppet sem jókedvemben mentem hozzá, nem az érzelmek és még, csak nem is a pénz miatt, sokkal inkább zsarolásnak neveznèm azt, amit az apám bevetett ellenem. Érzelmi zsarolásnak, mert tudta, hogy a lelkiismeretem nem bírná elviselni, ha miattam baja esne, ám ez a húzása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy rábólintsak a frigyre, hiszen mennyivel lehet rosszabb egy maffiózó feleségènek lenni, mint egy ilyen apát magunk mögött tudni? Arra azonban nem voltam felkészülve, hogy ez a maffiózó olyan kibaszottul sármos és vonzó lesz, olyan érzéki pillantással tudjon rám nézni, még akkor is, mikor épp meg akar fojtani, amiért ki kell nyögnie azt az egy szót, hogy a testem akaratlanul is reagáljon rá és olyan vágyat ébresszen benne, aminek -ahogy a példa is mutatja-, képtelen leszek ellenállni. És nem akartam ebbe túlzottan belebonyolódni, vagy bármiféle érzelmet produkálni Iránta, a gondolat pedig, hogy egy olyan házasságban éljem le az életemet, ami egyébként is kérdéses, hogy meddig tart, mikor jön el a nap, amikor ők maguk tesznek majd el láb alól, szinte fojtogató volt, a pánik pedig menekülésre sarkallt. Meg sem fordult a fejemben, hogy egy nap majd belém szeret és úgy, olyan vehemensen ragaszkodik majd hozzám, mint ahogy most teszi, arról már nem is beszélve, hogy majd Ő fog a legjobban óvni és vigyázni rám. -Tènyleg nem sült el rosszul.- értek egyet gyengéd mosollyal az arcomon, a végig görgetett gondolatmenetet követően pláne megkönnyebbülést érezve, mert ha nem is érzem most ugyanazt a szerelmet, mint ami az Ő szívében lüktet, most már látom, hogy így, amilyen férfivá vált, képes lennék szeretni és igazából, ha jól sejtem, már korábban is képes voltam rá, Ő pedig utólag simult a szerephez, emiatt pedig mindenképpen imádom. Mondjuk egyértelműen másképp alakult volna minden, ha tényleg az asztalra dönt azon az esküvőn... Felülök és az ágyra helyezkedek, ahogy a tálca után nyúl és, még mielőtt leborulna az egész, inkább elé teszem én pedig magamhoz veszem a tejszínhabos flakont, amiből kényelmesen csipegetni is kezdek, majdnem úgy, mint ahogy Ő áll neki a szendvicsnek, amivel ki is érdemel egy mosolygós szemforgatást, mint ahogy a megjegyzésèvel is. -Annyi energiám van így is, hogy majd' kicsattanok.- villantok felé egy pimasz vigyort, ösztönösen harapva alsó ajkamba a meztelen teste láttán, de aztán tekintetem odébb vánszorog és az ágyon heverő gyűrűn állapodik meg egy pillanatra. Ez a pillanat azonban pont elég arra, hogy belém furakodjon a feszültség, mert hirtelen mindaz, amit eddig sikeresen kirekesztettem elmèmből, lassan elkezd visszaszivárogni, pedig elég sok ideig sikerült megfeledkezni róla. Újabb adag tejszínt veszek magamhoz és bármennyire is igyekszem nem adni jelét, hogy mi zajlik le bennem, sóhaja elárulja, hogy felfedezi rajtam a hangulatváltozást, így a kérdést végül, amit eleinte próbálok visszatartani, mégis csak felteszem. Pedig, én is tudom, hogy mindezt át tettük másnapra, hogy ma már nem akartunk foglalkozni vele, de nehéz ezt úgy kivitelezni, hogy közben az a gyűrű ott hever az ágyon. Nagyot nyelek, ahogy beszélni kezd egy nagyon régi ismerősről, aki talán majd tudja, ki képes ilyesmit létrehozni és, bár a józanabbik részem automatikusan ágáll az egész ellen, már magát a szóhasználatot is el akarja utasítani, végül mégis, csak bólintok egyet. Hiszen, én vagyok az élő példa és bizonyíték arra, hogy ez a gyűrű tényleg olyasmi, amit létre kell hozni, nem egyszerűen megcsinálni vagy megalkotni, mint ahogy egy hétköznapi ékszerről beszélnènk. Ebben a holmiban van valami, ettől a gondolattól pedig akaratlanul is megborzongok és libabőrössé válok. -Ès én addig, mégis mi a fenét fogok csinálni? Malmozzak?- kérdezem felháborodva, miután értetlen pillantásom rászegeződik, kezeimet pedig le is ejtem az ágyra magam mellé, mert mindamellett, hogy háborgok, látom rajta, hogy igazából ezt Ő már eldöntötte. -Nem hagyhatsz itt egyedül, míg te a válaszokat keresed.- tárom szét a karjaimat értetlenül, hiszen már a gondolatba is képes lennék beleőrülni, hogy én addig itt fel-alá járkálva várjam a híreket, hogy mi várhat rám ezután. Visszakapom, ami az enyém vagy sem. Eladtam a lelkem az ördögnek, vagy sem. -Annyi idő alatt pont be fogok kattanni és, mire hazajössz, egy zakkant tyúk fog várni a sarokban.- folytatom drámai vonásokkal, mert tény, ezzel már inkább meggyőzni próbálom, hiszen nyilván kibírnám azért, hogy itthon várjam és mással kössem le magam, míg Ő a régi ismerőssel beszélget, csak én nem ezt akarom.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 05, 2023 8:54 am
Már ezerszer végigrágtam magam azon a napon, amikor mindkettőnk neve rákerült arra a kibaszott papírra, és ami elindította ezt az eleinte nevetségesnek és dühítőnek tűnő lavinát. Mert normális keretek között valószínűleg soha nem futottunk volna egymásba, és ha a szüleink hasonló körökben is mozogtak, mégsem láttam esélyét annak, hogy néhány kóbor pillantáson túl bármi közünk is legyen egymáshoz. Nyilván nem vesztünk volna össze azon, ha elismerjük, hogy egyikünk sem arra vágyott akkoriban, amit a másikunk megtestesített, de nem hagytak más választást, és bár évek óta kinőttem abból, hogy féljek a saját apámtól, de még így is jobbnak tűnt nem packázni vele. Neki pedig még annyi esélye sem volt ellenszegülni, mert ha az apjának épp ellen is állt volna, de ugyanezt nem tehette meg az én apámmal, akiről mindenki tudta, hogy nem kegyelmez a lázadóknak. Azt gondoltam róla, hogy legalább a saját gyerekei életét nem viszi vásárra, de nagyon úgy tűnt, hogy tévedtem, és túlzás lett volna azt állítani, hogy egy pillanatig is megbocsájtottam volna. A munka az munka, nem szegültem ellen a parancsainak, de apránként elfelejtettem, hogy valójában egy húsból és vérből származunk, mert bár néha felülmúltam apám hidegvérű és kegyetlen döntéseit, de soha nem pécéztem volna ki magamnak a gyerekeimet haszonszerzés céljából. És talán éppen emiatt nem érdekelt már, hogy Yelena kapja-e meg a hőn vágyott megbizatását, ha az apám meghal. Régen ölni tudtam volna már pusztán a gondolattól is, hogy ne én vigyem tovább a családi örökséget, mára viszont... talán tényleg nem is volt szükségem Iris-on túl másra. Nem kellett sem a hatalom, sem a név, mintha tényleg teljes egészében kifordította volna a világomat. - Késő bánat - szólaltam meg végül, jólesően sóhajtva, miközben állával megtámaszkodott mellkasomban. - De így sem mondanám, hogy rosszul sült el - tettem hozzá, bár, azért hagyott némi kívánnivalót maga után az én viselkedésem is, már ami a kapcsolatunk legelejét illeti, főleg mikor az apám emberei visszacibálták az életembe. Nem mintha akkor nem döntöttem volna szívesen az asztalra, ezt pedig nem is fukarkodtam megosztani vele ott, szemtől szemben. És végül egy csókig el is jutottam. Fél kézzel nyújtózkodni kezdtem a tálca után, de mire sikerrel jártam volna, megszánt és Ő ült fel érte. Fentebb tornáztam magamat én is, de rögtön el is vigyorodtam, ahogy elém tartotta a megszerzett tálcát, én pedig első nekifutásra kézbe kaptam egy szendvicset, ahelyett viszont, hogy tisztességesen falatozni kezdtem volna, inkább a feltétekkel kezdtem, ujjaimmal lecsippentve a tetejéről, de a pofátlan vigyoromat nem is tudtam volna eltüntetni. - Azzal nem fogsz jóllakni - böktem a tejszín felé, amit időközben ismét megszerzett, nem is fecsérelve az időt, mert szemtelenül eszegetni is kezdtte, mire megjátszott rosszallással megcsóváltam a fejemet, elrágcsálva némi felvágottat is. - Főleg nem ad elég energiát - tettem hozzá sejtelmesen, de mindezt egy ártatlan mosoly kíséretében, mintha épp arról beszélnék, hogy milyen sötét lehet kinn az égbolt, de mikor tekintete az ágy másik felére tévedt, ahová nem is olyan régen leejtettem a gyűrűt, felszakadt belőlem egy kis sóhaj. Tapinthatóvá vált a hangulatváltás, az, hogy nyomasztani kezdte a holnapi nap gondolata vagy a kérdések armadája, ami felgyülemlett benne egy aprócska ékszer miatt. Ami valószínűleg olyan galibákat okozott, amire egykünk se számított volna korábban. - Meglátogatok egy nagyon régi ismerőst - szólaltam meg, mikor elhangzott kérdése, lassan vonva egyet a vállamon, de ez még nem állított meg az evésben, néhány másodpercig évődően bűvölve a mennyezetet. - Aki talán tudja majd, hogy merre tovább. És hogy ki képes létrehozni egy ilyen gyűrűt - tettem hozzá, de szándékosan nem említettem Fredrik nevét. Így is elég megalázó lesz a legnagyobb ellenségemtől segítséget kérni, de már ez sem érdekelt, ha tényleg válaszokat szolgáltathat a kérdéseimre. - De egyedül megyek - tettem hozzá szinte azonnal, elkapva pillantását, szavaimmal egyértelműen jelezve, hogy ebben nem tűrök ellentmondást.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 04, 2023 8:09 pm
Iris & Dimitriy
Minden porcikámat eltölti ez az őrjítő forróság, ahogy magával ragad a gyönyör, hiszen az, ahogy Ő megfeszül alattam, ahogy teste megadja magát az élvezetnek, végképp porig rombolja a kitartásom utolsó darabkáit is. Mintha egy régóta feszegetett gát szakadna át, olyan hirtelen tölt el a mindent elsöprő elemi érzés, és hiába az a nem régiben átélt mámor, fikarcnyit sem enyhèbb az, ami most robog végig rajtam, az érzés pedig, ahogy Ő belém lüktet közben, ahogy izmai megfeszülnek alattam, miközben velem együtt nyög a gyönyörtől, semmihez sem fogható. Pihegve engedem rá magam, úgy simulva hozzá, mintha az egyetlen menedèket jelentenè, miközben testem abban a forró lázban ég, amit Ő keltett életre bennem és amit épp Ő tud valamennyire csitítani, ha nem is túl sokáig, mert az már nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem egy pillanatnyi állapot. Bármi is legyen ez köztünk, olyan erővel húz hozzá, hogy már képtelen lennék ellenállni neki és tekintve, hogy nincs is rá igazán okom, felesleges is lenne a próbálkozás. Pedig, soha nem hittem volna, hogy épp Vele, épp az Ő testèhez bújva érzem majd biztonságban magam, most mégis ez tölt el és, talán épp emiatt jut eszembe az a nap, amikor minderre igent mondtam. Pedig emlékszem, milyen makacsul esküdöztem, hogy a házasság ellenére rohadtul nem fogok szó szerint a feleségèvè válni, nem fog teljesen megkapni és a legkevésbé se fogom felmelegíteni az ágyát, mint ahogy olyan sokszor, olyan pimaszul hangoztatta, most mégis én kértem tőle, hogy ne hagyjon magamra és egy pillanatig sem bántam meg, hogy így alakult. Válasza hallatán felpillantok rá, vigyora láttán az én ajkamon is kiszèlesedik a mosoly és, miközben államat megtámasztom mellkasán, tovább cirógatom forró, nyirkos bőrét, olykor gyengéd csókokat lehelve rá, bár ez is olyasmi, amivel megint csak nem kalkuláltam, hogy valaha is élvezni fogom, ha ezt tehetem Vele. -Talán, kár volt elszöknöm.- kuncogok halkan, ahogy lelki szemeim előtt meg is jelenik az asztalra döntős dolog, de ha el is viccelem most mindezt, pontosan tudom, hogy miért láttam jobbnak nyúlcipőt húzni. Pokolian féltem, kétségbeestem és úgy éreztem, hogy olyasmibe mentem bele, ami miatt az egész életemnek lőttek, minden addigi tervemnek és vágyamnak búcsút intettem azzal az egyetlen szóval, de így utólag visszagondolva, már nyilván másképp fest a helyzet. Soha nem éreztem magam olyan elevennek, mint mellette ebben az elmúlt pár napban -leszámítva azt, amíg kínosan kerültem-, és ha az elmúlt pár hónapban ugyanez járt át minden nap, nem is csodálom, ha végül beleszerettem. Követem mozdulatát tekintetemmel, ahogy nyújtózni kezd a tálca felé, majd halkan nevetve felülök és, még mielőtt leborítaná a tálcát, inkább elnyújtózok érte én, hogy aztán mellé ülve az ágyon elé tartsam, de ajkaimon továbbra is ott díszeleg a pimasz mosoly.-Most már tényleg éhes lehetsz.- biccentem oldalra a fejem pimasz mosollyal, élvezettel pillantva végig testèn, miközben magamhoz veszem a tejszínhabot és fújok egy keveset az ujjamra, onnan majszolva le játékosan egy keveset, de pillantásom megakad az ágy végében heverő gyűrűn egy másodpercre és, ha próbálok is úgy tenni, mintha fel sem tűnt volna, az arcomra valószínűleg kiül némi aggodalom. Ezért sem látom értelmét, hogy megpróbáljam ezt elrejteni vagy visszatartani a kérdést, ami kikívánkozik belőlem és, amit egy halk, de annál nehezebb sóhaj kíséretében, végül ki is nyögök magamból.-Mihez akarsz vele kezdeni?- motyogom halkan, ismét a gyűrű felé pillantva, de akaratlanul is elcibálom róla tekintetem, mintha attól félnèk, hogy már a puszta látványa is újra összekuszál bennem mindent. És igazából, ki tudja? Lehet, hogy holnapra újra elfelejtek mindent, hiába nincs már rajtam.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 04, 2023 6:10 pm
Minden ujjammal fenekébe kapaszkodtam, olyan határozottan markolászva a formás domborulatokat, mintha tényleg egyedül ez tartana ebben a világban, főleg miután fölém gördült, és úgy folytatta a nemrég felvett ritmust, hogy abba minden porcikám beleremegett. Jól ki is használta a meglepetés erejét, mert nem számítottam arra, hogy majd kiköveteli magának az irányítást, de egy kicsit sem bántam, hogy végül így alakult. Próbáltam ajkai után kapni, olyan édes és forró csókban forrva össze Vele, amitől reményeim szerint még holnap is bizseregni fognak ajkai, nem mintha nem akarnám újra és újra megcsókolni, és Ő még csak nem is sejtette, hogy milyen eszközeim vannak, ha épp fel akarnám ébreszteni reggelente. Vagyis, talán sejtette, hogy a reggeli lehetőséget sem hagyom ki, ahhoz viszont szükségem volt arra, hogy ne bánja meg ezt az egészet, márpedig arra már volt nem is egy példa. Nem vártam el tőle, hogy egyetlen nap után azt mondja, hogy szeret, azt főleg nem, hogy egyetlen nap után azt érezze, amit én érzek, de abban legalább már biztos lehettem, hogy jó úton haladok, és ha netán olyan válaszokat kapunk majd a kérdéseinkre, amik azt súgják, hogy soha többé nem kapja majd vissza az emlékeit, már tudni fogom, hogy a remény ugyanúgy ott pislákol, mint egy éppen éledező gyertyaláng, és addig éljek, nem fogom hagyni, hogy egy pillanatig is elaludjon vagy elgyengüljön. Szükségem volt Rá, és ezt testem minden porcikája megüzente neki, ez pedig már többről szólt holmi testi vágynál, mert a szívem nemcsak a vad mozdulatoktól lüktetett ilyen keményen, nemcsak a fizikai vágy késztetett lihegésre, vagy reszketésre, és nem is ez táplálta azt a tűzforró érzést, ami ólomsúlyként nehezedett mellkasomra. És amiről egy pillanatig meg is feledkeztem, mikor utat tört magának a mámor, olyan hirtelen kanyarodva a befejezéshez, hogy még időm sem volt észlelni, de már a markába kapott, vehemens mozdulatokkal lüktetve testébe, hangosan felnyögve először a saját gyönyöröm miatt, majd ahogy izmai maguk közé szorítottak, jelezvén, hogy Ő is épp azt éli át, amit én, ismét nyögnöm kellett. Kapaszkodtam, ahogy csak tudtam, ajkai közé engedve minden buja hangot, ami kikívánkozott, miközben újra és újra mozdultam, míg testem el nem ernyedt, elégedetten döntve homlokomat az Övének. - Én sem így gondoltam a házasságra előtte - válaszoltam vigyorogva, jólesően megborzongva, mikor finoman végigcirógatta ajkaival arcom élét, és bár kicsit sem a szép emlékek közé soroltam volna azt a pillanatot, mikor kikényszerítették belőlünk azt a bizonyos "igen"-t, de most már egészen más jelentőséggel bírt. - Bár, legszívesebben már akkor az asztalra döntöttelek volna, hogy kicsit... levezessem a dühömet - vontam meg vállamat finoman, nem árulva el túl nagy titkot azzal, hogy a fizikai vonzalom az első perctől kezdve ott pattogott közöttünk, de a düh, amit Rá is kivetítettem, jó ideig nem is engedte, hogy ilyesmin gondolkodjak. Bár tény, hogy jócskán le tudott volna lazítani azzal, ha eldobja a dacos kislány szerepét, de mára már egy kicsit sem bántam, hogy nem tette. Egy halk sóhajt követően kezdtem az éjjeli szekrény felé nyújtózni, ahová nem is olyan régen a tálcát tette, érezve a gyomromban, hogy már igencsak ennem kellene valamit, hisz a tejszín és némi gesztenyemassza nem volt túl tápláló vacsorára.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.