M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - Every story has its End
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Every story has its End BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - Every story has its End QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - Every story has its End A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - Every story has its End A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 01, 2022 7:14 pm
Soha nem voltam az a típus, aki szerette kínozni magát. Nem hagytam, hogy bármi is kizökkentsen, vagy hogy bármi iránt is ragaszkodást kezdjek érezni, a nők pedig egyet jelentettek a szórakozással, a testi végyak csillapításával, és soha, egyetlen pillanatra sem láttam beléjük többet. Senkihez nem akartam kötődni, és hiába éltem a Papa árnyékában, vagy bármennyire is lázongtam ellene, a családi kötelék volt az egyedüli, amit tisztelni tudtam. A végsőkig kitartottam emellett, és bárhol is tartottunk pár nappal ezelőtt, még Iris-nak sem akartam engedni, hogy kivétel legyen. És már pontosan tudtam, hogy miért, mert újra marcangolt az érzés, újra lüktetett bennem a gondolat, hogy egyszerűen nem is érdemlem meg, Ő túl tiszta, túl gyengéd és emberi a világomhoz, hozzám. És talán így akart üzenni egy nálunk erősebb hatalom, hogy el kell engednem. El kellene engednem, de bárhogy próbáltam távozásra kényszeríteni a lábaimat, képtelen voltam megtenni és csak úgy kisétálni. Pedig talán Ő már régen elengedett, és csak azért nem mondta ki egyértelműen, mert félt a reakciómtól. Vagy tőlem, bár ez a kettő majdnem egyre ment. Mégis, belekapaszkodtam egy mondatba, ami valójában hidegzuhanyként ért és ami hűtötte az amúgy felhevült testemet. Már nem a dühtől csillogott a tekintetem, inkább csalódottság és bizonytalanság uralkodott rajtam, ahogy ismét rám telepedett az a jeges páncél, körbe ölelve a szívemet, és mindent, amibe Ő lehelt melegséget. Kaparni kezdett a torkom, egyre inkább kiszáradt, de a lényegretörő kérdésem ellenére sem léptem el előle, és nem húztam el arcomat szokatlanul gyengéd érintése alól. Valahol még mindig kapaszkodtam, ha másba nem, ebbe a lágy mozdulatba, mintha még ott pislákolt volna benne a nő, aki elrabolta a szívemet, és kibaszottul elfelejtette visszaadni, ráadásul ott volt nála most is, és akarva vagy akaratlanul, de éppen kíméletlenül szorongatta. Mégsem tudtam beleringatni magam ebbe a hitbe, a jeges felismerés egyre inkább azt sugallta, hogy ez már pusztán szánalom, és éppen az szüli életre, ami a titkolózását is. A színtiszta sajnálat, mert ha mást nem is, ezt még mindig érezte irántam. - Nem tudom - szólaltam meg halkan, hangom pedig tényleg bizonytalanságról árulkodott. Nem tudtam nem arra gondolni, amit az imént mondott, hogy el kell majd engednem, mintha Ő már lemondott volna rólam és eltemette volna kettőnket. Talán a helyében én is ezt tettem volna, de jelenleg csak a csalódottságomat táplálta vele, miközben még inkább szilánkosra zúzta a szívemet. - Ha nem szeretnélek annyira, hogy képes legyek rá, szerinted még itt lennék? - kérdeztem vissza, a hangomból azonban már eltűnt az indulat. Reflexszerűen jött volna a mondat, hogy emlékezzen csak vissza, mi mindent tettem már meg érte, de még azelőtt észbekaptam, hogy kibukott volna belőlem. Nem emlékezett rá... nem tudta, mi mindenen törtem át miatta, hogy embert öltem érte, és hogy kérés nélkül is tűzbe mentem volna, ha az élete a tét. Nem volt olyan, amit ne áldoztam volna fel érte. Mégis, nem magamban bizonytalanodtam el, nem az én szerelmem remegett meg, és most először be kellett látnom, hogy talán ez az egész okkal történik. Nem volt arra garancia, hogy holnap nem válik minden ezerszer rosszabbá, és hogy nem felejti el azt, amit most elmondtam neki. Hogy nem felejt el engem, velem együtt pedig mindent, ami idekötötte. Hirtelen ismét ott találtam magam, ahol minden kezdődött, ahogy dacos szemmel ül velem szemben, tekintete pedig nem árulkodik másról, csak a gyűlöletről, amit irántam táplál. Ez volt a múltunk, így kezdődött minden, és talán... ez volt a jövőnk is? Mintha képes lettem volna elfelejteni, hogy mit érzek iránta. Mintha... nem szakadt volna bele a szívem abba, ahogy tudatosult bennem, hogy talán tényleg el kellene engednem. Ezúttal viszont nem egy átkozott táncra valami félnótás ficsúrral egy osztálytalálkozón, nem. Ezúttal végleg, a gondolat pedig újra és újra hevesen, fájdalmasan dobbantotta meg a szívemet. - Valószínűleg erre sem fogsz emlékezni, de - kerestem meg újra a szavakat, majd gyengéden arcára simítottam tenyeremet, egy erőtlen, fájó mosolyt villantva felé. Kibaszottul nem álltam készen arra, amit mondani akartam, ahogy arra sem, hogy elengedjem, hogy harc nélkül feladjam, de amíg most félt ettől az egésztől, talán holnap már erre a félelemre sem fog emlékezni. Nem akartam, hogy egy kibaszott napló miatt szeressen, vagy hogy ennyi emlékeztesse rám, közben viszont ott tombolt bennem a vad akaratosság, az a vehemens vágy, hogy ne adjam fel harc nélkül. Hogy küzdjek meg ez ellen, bármi is telepedett rá. - Te vagy az egyetlen, akit valaha szeretni tudtam - vált suttogóvá a hangom, miközben egyre inkább összeszorult a torkom. - Jobban, mint saját magamat - tettem hozzá, miközben megmozdultak ujjaim, halványan cirógatva bőrét. - És pont most nem vagy itt, hogy megmondd, mit tegyek, pedig életemben először még hagynám is - ráztam meg elkenődve a fejemet, halk, keserű nevetéssel, lassan elengedve arcát, téve hátrafelé egy-két lépést. Nem nagyon volt más választásom, elvégre bármit is mondjak, a tehetetlenség ugyanúgy ott időzött gyomromon, azon élezve karmait, én pedig kénytelen voltam beismerni, hogy tegyek vagy mondjak bármit, az nem hozza Őt vissza hozzám. - Csak ne taposs belém túl gyakran, amíg megoldást találok erre, oké? - kértem halkan, mintha amúgy erre majd emlékezne, bár magam sem tudtam, honnan jött az az erő, hogy mindehhez még egy erőtlen mosolyt is társítsak.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Every story has its End Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - Every story has its End 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - Every story has its End AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 01, 2022 5:37 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

You know that an end signals a new beginning, right?

Soha nem féltem még ennyire, mint most, vagy legalábbis, a még meglévő emlékeim szerint nem és van egy olyan érzésem, hogy ha emlékeznék se tudnék ehhez hasonlót felidézni. Ez a rettegés, ez a tehetetlenség folyamatosan a gyomromat markolássza, belülről emészt fel, mint ahogy az idő is az emlékeimet és, még csak tenni sem tudok ellene, vagy legalábbis nem tudom, hogy mit tehetnék. A percek csak telnek, az idő kegyetlenül halad, én pedig nem tudom, hogy mi mindent fogok még elveszíteni belőle, belőlünk és ezáltal magamból is, mert akárhogy nézzük, a lényem egy része is foszladozik az emlékeimmel együtt. A nő, aki mellette voltam, aki boldog volt, aki minden lehetséges módon szerette Őt, szép lassan köddé válik és helyette itt marad ez a valaki, aki talán, majd úgy néz rá, mint egy idegenre, mert nem fogja tudni, nem fog rá emlékezni, hogy mennyit jelentett neki ez a férfi vagy, hogy ő mennyit jelentett a férfinak.
Ő pedig mindeközben szenvedne, fájdalommal nézné végig, míg teljesen eltűnik az a valaki, akit szeretett, aki képes volt olyasmit előcsalogatni belőle, amit előtte senki más, lassan bele is rokkanna vagy talán, még jobban bezárkózna végleg, örökre. Ha elmennék, talán könnyíthetnék a terhén, de amikor rákérdezek, hogy ezt akarja-e, nem azt vágja rá, hogy igen, hanem helyette odasétál hozzám és gyengéden arcomra helyezi tenyereit, ahogy az imént is tette. Egyértelműen érzem és látom, miként viaskodik most is önmagával, miként harcolnak benne az irántam érzett érzései és a józan esze, mintha Ő maga sem tudná, hogy egyszerűen elengedjen és kész, ennyi volt vagy inkább tartson ki a fájdalom ellenére is. Pedig, Neki sokkal fájdalmasabb lesz, mint nekem és erre próbálom is felhívni a figyelmét, hogy végül majd talán nem marad semmi abból, akit most még ennyire szeret.
Szinte látom, miként hasít belé a fájdalom, miként zárkózik el újra előlem, ma már ki tudja hanyadjára, miközben kérdése hallatán elakad a lélegzetem és, csak most döbbenek rá, hogy számára miként hangozhatott az, amit mondtam, bár én még mindig hátrányban érzem magam, mert Vele ellentétben, én nem tudom, hogy Ő mire lenne képes értem, értünk, hogy Ő tényleg bármit megtenne, ahogy az imént is mondta. Soha nem gondoltam volna arról a Dimitriyről, akit én ismerek, hogy ilyen mélyen és ilyen őszintén képes lehet szeretni vagy, hogy én szeretni fogom és nem emlékszem arra, miként keletkezett az az érzés bennem de az, hogy Ő vállalná a fájdalmat, ami a jelen helyzetben várna rá mellettem, teljesen letaglóz. Valószínűleg, az arcomra is van írva az értetlenség és az elképedés némi meghatottsággal keveredve, miközben tekintetét kutatom, arcát pedig, ha csak el nem húzódott tőlem közben, továbbra is gyengéden tartom. -Nem ezt mondtam. Hiszen, egyszer már beléd szerettem.- súgom halkan, mert akárhogy nézzük, ha nem is emlékszek rá, az a napló bizonyítja, hogy a kényszer házasságunk ezen része, már nem színjáték volt csupán, hanem igazi szerelem, amit Ő ébresztett bennem mindazzal, amiket tett értem vagy értünk. -De tényleg képes lennél ezt végig csinálni? Kibírni azt is, ha úgy néznék rá, mintha nem is ismernélek, miközben Te... szeretsz engem?- kérdezem halkan, kissé megdöbbenve, mert amit vállalna ezzel, amit nap, mint nap át kellene így élnie, azt én senkinek sem kívánom, Neki pedig főleg nem most, hogy látom a saját szememmel és nem, csak egy lapról olvasom, milyen őszinte mindaz, amit érez. De miért is lep ez meg, amikor még, egy gyűrűt is képes volt az ujjamra húzni? -Akkor is, amikor épp gyűlölnélek és látni sem akarnálak, mint az elején, Dimitriy?- vetem fel halkan, hiszen az eleje, bárhogy is nézzük, ez volt. Utáltam Őt, a hülye szerződést és azt, hogy elvették tőlem az életemet, mert már azt sem dönthettem el így, hogy kivel akarom összekötni. Lenéztem és megvetettem azért, aki és mindez, nagy eséllyel vissza is fog térni egy nap, bár fogalmam sincs, hogy mindaz, ami épp most történik, vajon megmarad-e majd. Lehet, hogy erre a beszélgetésre se fogok emlékezni. Nem értem az egészet és nem tudom, hogy mi szerint történik vagy épp meddig. Lehet, hogy a legvégén egy üres valami leszek, aki azt sem tudja, kicsoda.-Tényleg ennyire szeretsz?- lehelem halkan, mintha igazából, csak most fognám fel tényleg, hogy mit is jelentett az a bármit, bár még mindig nem vagyok biztos benne, hogy akkor is így fogja gondolni, amikor majd újra és újra összetöröm a szívét, mint ahogy most is tettem akaratlanul is, mert számomra ismeretlen ez az oldala, ez a Dimitriy és mindaz, amit átéltünk együtt. Nem tudom, hogy mire lehet képes értem, mert nem éreztem a szerelmét és az a pár sor, amiket leírtam magamnak, édes kevesek ahhoz, hogy tudjam. És azok nagyrészt, a saját szerelmemről szóltak, nem az Övéről, azt már csak Ő érzi, hogy mennyire erős és, hogy mire képes miatta.

Faded

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Every story has its End BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - Every story has its End A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - Every story has its End A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 01, 2022 4:01 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Csak figyeltem, ahogy visszateszi a ruhát, mintha emlékeztetni akart volna arra, hogy mára még voltak egyéb terveink is. Már szinte teljesen kiment a fejemből, mert bárhová is készültünk ma este, az mostanra a legkisebb gondommá vált, a parti pedig csak újabb hazugságokról szólt volna. És ahogy belegondoltam abba, hogy képes lett volna így, mindezek fényében eljönni velem és úgy tenni, mintha minden rendben lenne, megjátszva magát nemcsak mások előtt, de előttem is, újra  kirázott a hideg. És nem is azért, mert ezek az esték nem is szóltak másról, csak a színészkedésről, a megjátszott vigyorokról és az idétlen bájcsegésekről, de azt, ami most épp vele történt, nem hasonlíthattam holmi színészkedéshez. Szörnyen éreztem magam, és ezen kicsit sem enyhített a tény, hogy amúgy még így, ilyen körülmények között is hajlandó lett volna velem jönni, mert még ez sem tompította bennem a tényt, hogy napok óta átvert. A szerelem, amit iránta éreztem, elaltatott bennem minden gyanakvást, eszembe sem jutott kétségbe vonni az adott szavát, még ha nem egyszer cukkoltam is a pocsék színészi képességeivel, mert mindketten tudtuk, hogy csak cukkolom. Most viszont... bár Ő cukkolna engem, minden pillanatban ezért könyörögtem, de ahogy teltek a másodpercek, egyre biztosabbá vált, hogy ebből a helyzetből sem felébreni nem fogok, de Ő sem fogja bejelenteni, hogy hirtelen mindenre emlékszik. - Igen, zavaros - ismételtem meg szavait, mintha amúgy nem lett volna amúgy is elég egyértelmű, bár bennem elsősorban nem a zavarodottság tombolt, az elfojtott méreg, az ingerültség és elkeseredett kétségbeesés egyszerre volt jelen bennem, és ezt sem a mozdulataimból, sem arcomról nem tudtam eltüntetni.
Azzal sem tudtam mit kezdeni, hogy bármit is diktált volna az ösztönöm, a szívem ellentmondott, küzdött a gondolatok ellen, ez pedig leginkább abban nyilvánult meg, hogy hiába bűvöltem az ajtót, végül mégsem hagytam el a helyiséget, és nem küldtem el Őt sem. Pedig, minden zsigeremben éreztem, hogy jelenleg az lett volna a legjobb döntés, az érzéseim mégis úgy ragaszkodtak hozzá, mint eddig még soha semmihez az életemben. Pusztán azért, mert még nem tudták elfogadni azt, amit az eszem és az ösztönöm már régen tudott, ami legalább annyira egyértelmű volt, mint az, hogy a fű zöld vagy hogy a nap nyugaton nyugszik. Mégis a szívemre hallgattam, mikor újra elé léptem, kezemmel gyengéden arcára simítva, lassan homlokához érintve homlokomat, mintha így akarnék megnyugodni, pedig valójában csak még intenzívebben kezdtek zakatolni bennem a gondolatok. Egész kibaszott életemben egy önző állat voltam, soha nem érdekelt semmi és senki, most mégsem tudtam csak és kizárólag magamra gondolni. A saját fájdalmam határain túl is éreztem a belőle áradó kétségbeesést, a félelmet és bizonytalanságot, és ezen a ponton bármit megtettem volna azért, hogy valahogy enyhítsek a félelmein, de... ahogy beszélni kezdett, még a gyengéd simítása ellenére is kipattantak szemeim. Ha így megy tovább, úgyis el kell majd engednem.
Ő tovább beszélt, de bennem csak ezek a szavak visszhangoztak, újra és újra visszaköszöntek, és talán ekkora pofont akkor sem tudott volna adni, ha tényleg megüt vagy ököllel veri be az orromat. Valami furcsa, bizarr érzés vonult végig izmaimon, a hő, ami eddig az indulataimat táplálta, hirtelen eltűnt, csak hogy ezúttal végre megérezzem azt, amit ezer éve nem éreztem mellette. A hűvösséget, és azt a kegyetlen jeges páncélt, amit Ő olvasztott le rólam, és soha nem gondoltam volna, hogy Ő fogja újra körém vonni az egyetlen menedékemet. Ami többek között jó ideig tőle is védett. - El sem tudod képzelni, hogy újra belém szeress? - bukott ki belőlem a kérdés, nem is próbálva leplezni, hogy ha eddig azt hitte, áttaposott a szívemen, hát ezzel egyenesen belém törölte a talpát. Magam sem tudtam volna megindokolni, hogy miért akarom újból hallani azt, amit nem is olyan régen elmondott, még mielőtt közölte, hogy borzasztóan fél. Elég egyértelműen fejezte ki magát az imént, mintha már rögtön le is mondott volna arról, hogy valahogy segítsek rajta, hogy megpróbáljam, vagy újrakezdjem, vagy... mindegy. Szerinte úgyis el kell majd engendem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - Every story has its End 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 01, 2022 3:10 pm

Próbálom elképzelni, hogy vajon mi történt volna akkor, ha már az első reggelen szólok neki, hogy valami baj van, hogy valami olyasmi történik, amit nem értek, aminek az okát sem értem, de újra és újra arra jutok, hogy semmi értelme nem lett volna. Még azt a pár napot is tönkre tette volna, beárnyékolta volna a tehetetlenség, az aggodalom és a rémület, hiszen egyértelmű, hogy mennyire szeret és félt, még most is, miközben a harag fojtogatja. Mert látom rajta, hogy szenved, hogy nem tudja, mégis hogy kellene mindezt feldolgoznia, elfogadnia, így egyáltalán nem lep meg, mikor végül azt mondja, hogy neki ez nem megy, elhúzódik tőlem és inkább odébb sétál. Bár borzasztó érzés, ahogy ott hagy a padlón, nem tudom hibáztatni érte.
Inkább nem is nézem, miként sétálgat, miként őrli magát, csak a padlót bámulom, feszült kérdését hallva pedig, inkább csak nyelek egy nagyot, mielőtt még hangosan kimondanám a kéretlen választ, hogy "nem tudom". Nem tudom, hogy mennyire szeret, hogy én mennyire szerettem vagy, hogy egyáltalán miként alakult ez ki, mikor költözött az érzés a szívünkbe, miként teljesedett még jobban ki. És nem tudom, hogy bármit megtenne értem, mert én csak arra emlékszem, hogy Ő még talán nálam is jobban utálta ezt az egész helyzetet és, hogy mennyire vissza akarta kapni a régi életét. Hogy szinte tálcán nyújtott át valaki másnak, csak hogy szabadulhasson végre tőlem. Hiába láttam a saját naplómat, még mindig nehéz elhinnem, hogy az előttem álló férfiról van szó benne, de most mégis szembesülnöm kell azzal, hogy igen.
Épp ezért is kapom felé értetlenül a fejem, miközben a ruhát a helyére viszem, Ő pedig a korábbi, jóval korábbi vitánk során használt szavaimat idézi a kérdésében. Borzasztó nehéz eldönteni, hogy jelenleg mit is gondolok vagy érzek Vele kapcsolatban, mert az én emlékeim és a leírt szavak viaskodnak egymással bennem, de az, amit most mond, még így sem igaz. -Már rég nem tartalak annak és azt egyébként is dühömben, veszekedés közben vágtam a képedbe.- sóhajtom halkan, ahogy a szekrénybe pakolom a ruhát, majd becsukom az ajtaját és pár pillanatig, még ott felejtem tenyerem a felületen, lehunyt szemekkel mélyedve magamba picit. Akkor, amikor ezeket mondtam, talán még ilyennek is láttam, bár emlékeim szerint, ott is inkább a sértettség dolgozott bennem. Bántani akartam Őt szavakkal, még akkor is, ha úgy hittem, lepattognak róla, de most már nyilvánvaló, hogy nem így volt. -Nem tudom. Olyan zavaros minden.- válaszolom végül halkan, de aztán a fájdalmát látva és végig gondolva, milyen nehéz lehet ez most Neki és, hogy valószínűleg, csak még nehezebb lesz ezek után, felteszem a kérdést, ami jelen esetben, talán az egyetlen mód lehetne arra, hogy legalább Ő ne szenvedjen. Hogy akarja-e, hogy elmenjek, hogy azzal is könnyítsek a fájdalmán. Nekem meg amúgy sem fájni, ha mindez elvész belőlem idővel, mert talán majd a naplóról is megfeledkezek egy nap és már nem lesz semmi, ami Rá emlékeztessen. Milyen nevetséges ez az egész.
Látom, hogy az ajtó felé pillant és számítok is arra, hogy egyszerűen bólint vagy közli, hogy igen, ezt akarja, hogy tűnjek el az életéből, ha már Ő úgyis szó szerint kezd eltűnni az enyémből és talán ez is lenne a legjobb mindkettőnknek, de helyette inkább felém indul és úgy, ahogy korábban, arcomra simítja kezeit. Könnyek mardossák a torkomat attól, amit mond, ami az arcán, a tekintetében látszik, ahogy azt mondja, hogy szeret... Lehunyom szemeimet és sóhajtok egy nagyot Vele együtt, ahogy homlokát az enyémnek támasztja, miközben kezeimmel gyengéden alkarjára fogok, közelségétől egy pillanatig, talán valami kellemes nyugodtság is átjár, hogy érzem, hogy legalább még mellettem van mindezek ellenére is, de ezt az önző gondolatot gyorsan ki is söpröm a fejemből. Én el fogom Őt valószínűleg felejteni, Ő pedig ugyanúgy emlékezni fog mindarra, ami elveszett. Mégis, hogy kérhetném tőle, hogy szenvedjen?
Csak annyira húzódok el tőle, hogy a szemeibe nézhessek, miután Ő lényegében utamra enged, vagy legalábbis érezteti, hogy a döntést rám hagyja, majd nyelek egy nagyot és tovább kutatom pillantását. Akárhogy is emlékszem rá, akárhogy is érzek jelenleg iránta, akkor sem kívánom, hogy szenvedjen. -Fogalmam sincs, hogy mit akarok.- húzódnak keserédes mosolyra ajkaim. -Most még Te vagy az egyetlen kapocs, de mi lesz, ha holnap végleg elfelejtelek?- súgom halkan, fájdalmas tekintettel, mert hiába érzem még most úgy, hogy mellette a helyem, hogy talán Ő az egyetlen, akire számíthatok, lehet, hogy ez az érzés is eltűnik majd a többivel együtt. Talán, hamarosan tényleg arra ébredek, hogy azt se fogom tudni, hogy kicsoda Ő. -Ha ez így megy tovább, hamarosan úgyis el kell majd engedned.- simítom kezem az arcára gyengéden, mert most még képes vagyok erre, még kedves nekem annyira, hogy ne akarjak neki ártani, de ki tudja, hogy meddig marad meg ez az állapot? -Nem akarom, hogy még többet szenvedj miattam, de lehet, hogy holnap már nem is fog érdekelni, ha fáj is neked. Nem tudom.- sóhajtom tanácstalanul, de igazság szerint, azt sem tudom, hogy hova mehetnék. Vissza az apámhoz, aki képes volt odadobni valakinek csak, hogy mentse a bőrét? Aztán majd erről is megfeledkezek? És amúgy is ott az a szerződés, bár nem tudom, hogy képes lennék-e újra elfogadni, fejet hajtani és beletörődni. Minden olyan volt, mint egy gondosan felépített fal, kezdve azzal, hogy megszöktem, eljutva odáig, amire már nem emlékszem, de mi a garancia, hogy másodjára is így történne minden? Talán, most ügyesebben szöknék el vagy épp, még az esküvő előtt lelépnék. -Borzasztóan félek...- lehelem végül halkan, vagy talán ki sem mondom, csak képzelem az egészet, de jelenleg akkor is ez a legerősebb érzés bennem. A tanácstalanság és, hogy fogalmam sincs, hogy mi vár rám ezután.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 30, 2022 9:37 pm

Bármennyire is tiltakoztam az elfogadás ellen, be kellett látnom, hogy ilyet nem találna ki csak úgy azért, hogy megszabaduljon tőlem, vagy az élettől, ami mellettem várna rá. Még mindig nem értettem, hogyan lehetséges az egész, próbáltam visszaemlékezni az elmúlt napok minden történésére, és hiába hatott nevetségesnek az egész, próbáltam visszavezetni az emlékezet-vesztését valahová. Egy adott ponthoz vagy tulajdonképpen bármihez, ami megmagyarázhatná, de az, ami elég nyilvánvaló oka lehetne ennek, nem történt meg. Nem érte baleset, nem esett semmi baja, még csak a fejét sem verte be semmibe, most mégis, pár nappal később úgy álltunk itt egymással szemben, mintha visszaforgatták volna az idő kerekét, ki tudja, hány hónappal. Mert ennyi idő telt el az osztálytalálkozó óta, amit utolsó emlékként megnevezett, és azt is pontosan tudtam, hogy mi történt aznap este.
Nem is értettem, miért kínzom magamat, egy kicsit sem segített a rám zúduló fájdalmas érzéseken, hogy megpróbáltam bármit is visszavezetni, és habár már nem kételkedtem abban, amit mondott, de csak újabb és újabb kérdéseket vetett fel az egész. Mégis, engem csak egyetlen válasz érdekelt, méghozzá a legfontosabb. Minden közös emlékünknek megvolt a jelentősége, mert úgy illeszkedtek egymásba, mint egy kirakós darabjai, belőlük álltunk össze egy egésszé, így működtünk és így szerettük egymást. Minden átkozott, apró vagy éppen hatalmas hibánk ellenére, és Ő pontosan azokat az emlékeket felejtette el, amik utat nyitottak kettőnk előtt. Mintha kihúzták volna alólunk a szőnyeget, és ugyan fél lábbal mindketten rajta maradtunk, de egyikünk sem nyúlt a másik után, hogy egymásba kapaszkodva valahogy talpon tudjunk maradni. Még őriztem annyira a hidegvéremet, hogy ne rendezzek komoly rombolást körülöttünk, bár éreztem, hogyan dudorodik ki az ütőér a nyakamon, hogyan lüktet a vérem, és hogyan telepszik rá légzésemre az indulat, ezért is láttam jobbnak inkább ellépni mellőle, és inkább hátat fordítani neki. Mintha be akartam volna zárni előtte a résnyire nyitva hagyott kiskaput, csak hogy ne rombolhasson bennem tovább, de Ő ne lett volna tisztában azzal, hogy milyen könnyedén kezdtem el visszaépíteni magam köré a miatta lebontott falat? Féltem, szinte reszkettem, a csalódás átmosta a véremet, az érzés pedig, hogy mindaz, amink volt, amit gondosan építgettünk, és az élet, amit elterveztünk, hirtelen szertefoszlott, vasmarokkal ragaszkodott hozzám. Belém kapaszkodott, emésztgetett, mintha szándékosan ingerelni próbált volna, csak hogy elő tudja csalogatni belőlem azt a vadállatot, a szörnyeteget, amit miatta temettem el.
Nyeltem egyet, és ugyan nem néztem rá, de nem is kellett ahhoz, hogy tudjam, az Ő arcán is valami hasonló ülhet, mint az enyémen. Én sem tudtam, mit akarok még tőle hallani, egyáltalán volt-e még értelme itt tobzódnom mellette. Mintha sorba álltam volna az újabb pofonért, csak ez jobban mart bármilyen fizikai fájdalomnál. - A picsába, szerinted nem tennék meg érted bármit? - emeltem meg a hangomat, miután megszólalt, és valami isteni sugallat kellett ahhoz, hogy ne tegyek hozzá egy velős, szúrós megjegyzést, miszerint honnan a faszból is tudná, hogy megtennék érte bármit... bármi is történt, bárki is volt ezért a felelős, nem bánthattam érte Őt, és hiába akartam minden pillanatban kiszabadulni innét, csak hogy minél távolabb meneküljek tőle és ettől az érzéstől, valójában minden porcikám ragaszkodott Őhozzá.
Újra hajamba túrtam, lopva hátra is néztem, csak hogy végignézzem, hogyan pakolja vissza a ruhát, majd ahogy ismét csípőmre siklott mindkét kezem, mélyet szívtam a levegőből. Kapaszkodót kellett találnom. Muszáj volt, máskülönben el fog szabadulni a pokol, és nem akartam, hogy végignézze. Bár... Ő aligha emlékezett arra, hogy tettem bármi jót is az életében. Számára csak a kibaszott szörnyeteg voltam. - Bár tudnám, mi van rólam a fejedben. Neked megint csak az az erőszakos, agresszív állat vagyok, igaz? - kérdeztem halkan, némileg finomítva szavaimon, bár még mindig nem tudtam volna tagadni, mennyire mélyen érintett az egész. Létezik-e még egyáltalán egyensúly, ami segít ebből kikecmeregni?
Az ajtóra pillantottam, miközben ismét felé fordultam, tekintetem pedig ekkor már hol alakját, hol a kilincset bámulta. Az egyik felem azt akarta, hogy menjen, és ne is jöjjön vissza. Hogy... én nem vagyok képes még egyszer végigcsinálni, hogy talán ez egy jel, és nem tartozik ide. Hogy menekülnie kell tőlem, mert itt nem várja más, csak vér és halál. Nem ezt érdemelte, és most minden lehetőséget felkínáltak neki az égiek, hogy kisétálhasson innét. De a picsába, én ugyanúgy emlékeztem rá, pontosan tudtam, mit hogyan szeret, milyen mosoly ül ki az arcára reggel ébredés után, és hogy milyen a gyönyörtől csillogó tekintete, mikor alvás előtt együtt csillapodunk le egy őrjítő együttlét után. Ismertem az ízlését, azt, hogy mit eszik reggelire, hogyan issza a kávét, és én, aki világ életében csak magával törődött, életében először hajlandó volt kinyílni. Túl kegyetlennek tűnt a lecke. A lábaim végül ellentmondtak mindannak, amit az ébredező énem parancsolt volna. Újra elindultam felé, már ki tudja, hanyadjára állva meg előtte, kezem pedig ösztönösen nyúlt arca után, miközben halkan, levegőhöz jutni próbáltam. Még én sem készültem fel erre, miután minden porcikám ki akart jutni innét, vagy legalább hagynom kellett volna, hogy Ő menjen, ha menni akar, de ezzel a lépéssel szinte béklyóba zártam. - Szerinted képes lennék elengedni? - bukott ki belőlem, nyelve egy hatalmasat, a hangom ekkor már nem ingerültségről, inkább valami bukott reményről árulkodott. Egyszer már eljátszottuk ezt, akkor el is engedtem, csak hogy utánamehessek, de valószínűleg már erre sem emlékezett. - Annyira szeretlek, hogy fáj minden pillanata - tettem hozzá kósza gondolatként, bár már nem is tudtam, melyikünket akartam kínozni ezzel. Közelebb hajoltam, nem bírtam ki, hogy homlokomat ne támasszam az Ő homlokához, hacsak időközben nem húzódott el, majd újra felsóhajtottam, miközben lehunytam szemeimet. - Ha menni akarsz... akkor menj.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 30, 2022 8:24 pm

Nem számítok arra, hogy oda jön végül hozzám, miközben valószínűleg egy világ omlik benne össze, ahogy végre tudatosul benne, hogy mi is történik igazán, előbb gondolnám, hogy egyszerűen kisétál az ajtón egyetlen szó nélkül, de Ő mégis leguggol elém és oda húz magához. Fájdalom ül tekintetében, értetlenség, zavar és düh. Körülbelül ugyanazok, mint bennem is, csak míg benne most tudatosul, hogy mi veszett el, mi az ami eltűnt belőlem, én már inkább amiatt aggódok, hogy most ugyanaz belőle is elszáll és, az a mérhetetlen boldogság, ami köztünk volt, vagy inkább a régi Iris és Közte, most végleg elvész.
Olyasmit siratok, amiben nekem nem volt részem, amire nem emlékszek, de még az az aprócska betekintés is elárulta nekem, milyen csodálatos lehetett, de tudom, hogy bármennyire is sajnálom, bármennyire is próbáltam egyben tartani, most vége. Kétlem, hogy holnap úgy ébrednék, hogy hirtelen minden rendben, hogy minden a helyén van és újra a régi önmagam vagyok, mert ha eddig nem történt meg, eztán se fog, mégsem vagyok képes, csak úgy a nyers valójában közölni Vele azt, amire kíváncsi. Hogy már nem szeretem.
Igyekszem a lehető legóvatosabban letépni azt a sebtapaszt, de körülbelül annyit ér, mintha csak óvatosan tolnám bőre alá azt a bizonyos tőrt, mert amint a mondandóm végére érek, amint elhangzanak az utolsó szavaim is, erőtlenül a nevemet leheli, majd egyszerűen lefejti a pólójáról az ujjaimat. De nem tudom egy pillanatig sem hibáztatni, ahogy hirtelen bezárkózik, ahogy eltávolodik a szó minden létező érzelmében, én pedig ott maradok az ajtóban a földön az ölembe ejtett kezeimmel és, csak magam elé bámulok. Mégis, mi a francért kínozná magát tovább, ha mostanra egyértelműen kiderült, hogy a nő, akit szeret, nem szereti viszont. Az pedig, hogy ez most épp miért van így, annyira talán nem is lényeges.
Csendben, ajkaimat összepréselve hallgatom indulatos szavait, melyek ellen, még felszólalni sincs erőm, már csak azért sem, mert teljesen jogosnak érzem a dühét. Megérdemlem és valószínűleg, ha az Ő helyében lennék, ugyanígy kiborulnék, de azért végül én is rátalálok a hangomra, miközben némi szégyennel az arcomon felpillantok rá. Ha az előbb egy ketrecbe zárt vadhoz hasonlított, hát akkor most ugyanaz a vad áll az orrom előtt, csak épp ketrec nélkül, immár szabadon, de talán még szerencse, hogy javarészt hátat fordít nekem, mintha még arra sem tartana méltónak, hogy átharapja a torkomat. -Mégis, mit kellett volna mondanom? Fel se fogtam, hogy mi történik és abban reménykedtem, hogy az egész, csak valami...- magyarázok valamivel feszültebben én magam is, de olyan nagyon nem viszem túlzásba a védő beszédemet és ennél a résznél egyébként is elakad és tanácstalanul széttárom karjaimat egy pillanatra. Talán, szólnom kellett volna, bár akkor se tudtam és most se tudom, hogy miként kellett volna ezt tálalnom.
Sóhajtok végül egy nagyot. Próbálok legalább én nyugodt maradni és emlékeztetem magam arra, hogy épp most törtem össze a szívét. Teljesen jogosan haragszik rám és talán jobb is ez így. Valószínűleg úgyse fognak csettintésre visszatérni az emlékeim, ha pedig mégis, majd ezzel ráérek akkor foglalkozni.-Gondolod, hogy tudtál volna bármit is tenni azon túl, hogy idegroncs lettél volna?- kérdezem végül halkan, ismét a padlóra szegezve pillantásomat helyette, végül nyelek egy nagyot és felállok a földről.-Hidd el, borzalmasan sajnálom, hogy fájdalmat okoztam és, ha tehetném, visszacsinálnám. De nem tudom. Se a titkolózást, se az emlékeimet.- sóhajtom végül halkan, majd lehajolok, hogy felvegyem a földről a ruhát és tekintve, hogy már nem igazán fogom hasznát venni, visszasétálok vele a szekrényhez és miután a helyére rakom, fáradtan sóhajtok egyet, de nem fordulok újra felé. Belém hasít a felismerés, hogy talán végérvényesen magamra maradtam, mert ezek után már abban sem vagyok biztos, hogy Rá számíthatnék még. Megbántottam, félre vezettem és összetörtem a szívét. Talán, már látni sem akar ezek után. -Akarod, hogy elmenjek egy időre? - kérdezem végül alig hallhatóan, kissé félve pillantva felé, mert őszintén fogalmam sincs, hogy ezek után mit akar de, ha Neki úgy lenne könnyebb, az a minimum, hogy elmegyek még, ha nem is messzire amiatt a hülye szerződés miatt.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 30, 2022 6:05 pm

Azt még előtte sem tagadtam soha, hogy néha eszembe jutott, mi történne, ha egyszer alábbhagyna ez a szenvedélyes szerelem közöttünk. Talán utolérne minket a hétköznapiság és a megszokás, esetleg a valóság és annak minden hátulütője, mert az élet, ami mellettem várt rá, nem liliomokkal és macskakővel volt kikövezve, éppen ellenkezőleg. Amerre csak néztem, háborút, viszályt és vért láttam, és míg minden erőfeszítésemmel azon voltam, hogy Őt megkíméljem a maffiózók életétől, abba bele sem gondoltam, hogy nemcsak ez az egyetlen, ami éket verhet közénk. Úgy nőttem fel, hogy nem igazán számíthattam másra, és arra még neki is emlékeznie kellett, hogy vele sem akartam kivételt tenni. Nem akartam befogadni vagy dajkálni, főleg nem akartam Őt szeretni, de ember tervez, Isten végez... de a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer, egy napon azt mondja majd a szemembe, hogy nem emlékszik rám. Ránk. Pontosabban, bizonyos emlékek úgy ahogy voltak, lényegében elillantak, ez mondjuk tökéletes magyarázatot szolgáltatott arra, hogy miért kerülte az érintésemet, miért bújt ki előle, és hogy miért nézett rám úgy, ahogy...
A belső indulattal, a rám törő félelemmel és ideggel nem tudtam mit kezdeni. Egyszerre akartam szétverni magam körül mindent, közben tépni a saját hajamat, ezek helyett mégis körmeimet éleztem a tenyeremen, szinte érezve, hogyan hagyok nyomot a bőrömben, és azon sem lepődtem volna meg, ha a vérem is kisercent volna az erőteljes szorítástól. Nem kezeltem jól az efféle váratlan helyzeteket, de mégis, ki gondolná előre, hogy egyszer valami ilyesmire is fel kellene készülnie lelkileg? Hogy... egyszer elé állnak és közlik vele, hogy elfelejtettek... dolgokat. A mi kettőnk dolgait, és a gondolat hatására be kellett harapnom saját ajkamba, szinte beleszisszenve a fájdalomba, amit így magamnak okoztam. Abban sem voltam biztos, hogy kimondtam-e kételkedéseim szavait, mert tényleg nem volt semmi értelme az egésznek, ennek ellenére mikor leroskadt az ajtó mellé, a lábaim már indultak is utána, odaguggolva elé, de bármennyire is lázongott bennem valami, nem tudtam uralkodni az ösztöneimen. Ami folyamatosan meg akarta Őt érinteni, vagy épp meg akarta vígasztalni, annak ellenére, hogy éppen mi forgott kockán. Pedig egy részem kurvára nem akart a közelébe jönni, sőt. Szinte széthasadtam, az egyik énem már menekülőre fogta volna inkább, csak hogy eltűnjek innen, nemcsak a szobából, de az egész kibaszott házból is, de a másik... mintha még nem szenvedett volna eleget. Ekkor már megint tekintetét kergettem, szakítva az iménti tiltakozással, ami azzal akarta büntetni, hogy nem voltam hajlandó ránézni, de magam sem tudom, hogy valójában melyikünknek is volt büntetés. A kezem nyúlt arca után, gyengéden simítva le könnyeit, miközben térdre ereszkedett, ujjaim a haja után nyúltak, hogy kisöpörjem a kósza tincseket a szeme elől, de minden mozdulatot a kényszer szült. Magam sem tudtam, mit akarok, elcsitítani, megnyugtatni, és biztosítani arról, hogy nem lesz semmi baj, vagy... szavai pedig, ugyan szépíteni próbáltak a  valóságon, mintha tényleg el akarta volna kerülni, hogy tőrt kelljen mártania a szívembe. Úgy fogalmazott, hogy még véletlenül se hangozzon el az a bizonyos pár szó, de a fejemben újra és újra az visszhangzott, hogy bármi is volt, már nincs. Eltűnt belőle, a szeméből, érintéséből, és ahogy pólómba markolt, inkább éreztem mozdulatában a jeges kétségbeesést, semmint hogy belém akarna kapaszkodni. - Iris... - suttogtam halkan, de már alig jött ki hang a torkomon. Szinte hallottam, hogyan omlik össze körülöttem minden. Minden, amit ketten építettünk, amire miatta váltam képessé, és amit senki mással, csak és kizárólag Vele akartam. Vajon erre sem emlékezett? Hogy én mindent ebben a kibaszott életben vele akartam? - Nekem ez nem megy - bukott ki belőlem váratlanul, elfordítva fejemet, így szakítva meg kettőnk között azt a kétségbeesett szemkontaktust, tenyerem pedig lesiklott a mellkasomon nyugvó ujjaira, csak hogy finoman ugyan, de elemeljem magamról. Ezen a ponton már nem tudtam elviselni magamon érintését, amit eddig annyira hiányoltam, a menekülési ösztön pedig egyre kényszeresebben akart döntéseket hozni helyettem, azt visszhangozva a fejemben, hogy el kell hagynom ezt a kibaszott szobát. Gyűlöltem a finomkodását, ahogy szép csomagolásba akarta rejteni a szavai valódi jelentését, hogy az emlékekkel együtt én is eltűntem belőle, és csavarja is bárhogy a szavakat, ez az egész egyet jelentett egy halálos ítélettel.
Ki is egyenesedtem, Őt viszont nem húztam magammal, ekkor már jóval határozottabban túrtam saját hajamba, miközben hátat fordítottam neki. - Meddig akartad titkolni előlem? Míg teljesen el nem tűnik a fejedből minden? - kérdeztem, de már nem tudtam leplezni a bennem tomboló indulatot, amit a kétségbeesés szült életre. - Vagy megvártad volna, míg úgy kelsz fel mellettem, hogy azt sem tudod, ki vagyok? - folytattam tovább ingerülten, de csak ezen a ponton tudatosult bennem igazán, hogy elmondása szerint már napok óta titkolózott. Napok teltek el, miközben szépen lassan kivesztem belőle, eltűntem a szívéből, Ő pedig úgy tett, mintha minden rendben volna, így ült le velem vacsorázni, így sétált velem a kibaszott parton és így csillapította velem a vágyát.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 30, 2022 3:31 pm

Nem csodálom, hogy nem érti, hogy kételkedik a szavaimban, hogy igazán el sem tudja hinni ezt az egészet, mert valójában én sem. Talán, még most is abban reménykedek, hogy ez az egész, csak az elmém szüleménye, valami borzalmas álom, amiből majd mindjárt felébredek és minden olyan lesz, mint...nem emlékszem, hogy milyen volt. De, már kezdek letenni arról, hogy ebbe kapaszkodjak, hogy az ébredést várjam és egyre inkább el kell fogadnom, hogy ez a valóság.
Próbálom jobban elmagyarázni, hogy mi történt és történik velem, szavakba önteni az egészet, de hogy is magyarázhatna el valamit az ember, amit Ő maga sem ért? Azt hittem, hogy ilyen, csak a béna filmekben van, hogy a valóságban ilyen nem történhet és, ha valaki ezt most elmesélné, hogy ez történt vele, akkor sem hinném el. De ez most velem történik, vagyis inkább velünk, hiszen ez nem csak rám van hatással. Sőt. Talán, Dimitriy jár a legrosszabbul, mert benne még ott lobognak azok az érzelmek, amik belőlem elvesztek.
Jó lenne azt hinni, hogy a kibaszott őrangyalom szórakozik, mert valami nagyon komoly dologra akar megtanítani, vagy épp próbatétel elé állít engem, minket, vagy franc tudja, de ez is, csak egy újabb kapaszkodó jelenleg. Nincs se őrangyal, se álomvilág, amiben ott rekedtem, csak én, ahogy próbálom érthetően megfogalmazni azt, ami bennem zajlik és Dimitriy, aki igazán azt sem tudja, hogy mit gondoljon. Látom rajta és a tanácstalanságának hangot is ad egy kérdéssel, amire őszintén nem tudom a választ. -Nem tudom.- lehelem halkan, bár az sem bizros, hogy hallja, mert úgy járkál fel s alá, mint egy ketrecbe zárt vadállat, mintha azt sem tudná, hogy most pontosan merre is kellene indulnia és emiatt egyáltalán nem is tudom hibáztatni.
Azzal szemben, hogy eddig milyen kitartóan figyelt és méricskélt kutakodó tekintete, most inkább minden mást szemügyre vesz, mintha először járna ebben a szobában, csak rám ne kelljen néznie, ez pedig...iszonyú érzés. Még rosszabb, mint amikor meg akartam játszani magam előtte, míg Ő folyamatosan méricskélt, így végül inkább én is elbújok a világ elől, mintha attól bármi is jobb lenne. Egyszerűen leroskadok az ajtókeret tövébe és eltakarom az arcom, titkon abban reménykedve, hogy mire kinyitom a szemem, majd minden más lesz, de ez legalább akkora hülyeség, mint azt várni, hogy felébredjek. -Én is tudom, hogy semmi értelme, a fenébe is!- sóhajtom frusztráltan, hiszen az nem segít, ha ezt Ő is elmondja, ha még jobban érezteti velem, mekkora őrültség az, ami történik, mert csak még inkább kedvem támad diliházba vonulni.
Hallom, ahogy közelebb jön, bár nem igazán tudom, hogy mire számítsak. Őszintén szólva, az se lepne meg, ha felráncigálna innen és követelné, hogy végre mondjam el tényleg, hogy mi bajom van, mert ezt nem veszi be, de az érintése gyengéd, talán kissé félénk és kétségbeesett és amikor meghallom a hangját, ahogy magához hív, az sem haragról vagy sértettségről árulkodik, mint amit várnék Tőle. Attól a Dimitriytől, akit Én ismerek.
Finoman húz magához, én pedig nem ellenkezek, mert akármi is történik, akármennyire is tűnt el belőlem mindaz, amit iránta éreztem, attól még mindig Ő az egyetlen, akire számíthatok ebben és, aki eddig is mellettem volt, mióta csak a felesége lettem. És Ő az, akinek most össze törtem a szívét, akaratlanul is, így végül a térdeimre helyezkedek, lábaimon foglalok helyet, miközben Ő olyan finoman és gyengéden söpri le arcomról a könnyeket, hogy még a szívem is belesajdul, én pedig felpillantok rá, mintha azt várnám, hogy most majd mond valamit, amivel megoldódik minden, hogy egyszerűen kiböki a választ, hogy mi ez az egész, de helyette inkább felteszi azt a kérdést, ami igazából a fejem felett lebeg már, talán napok óta.
Még levegőt se merek venni, a tekintetében tobzódó fájdalom, szinte megbénít, miközben a válaszon töprengek, de azt egyszerűen nem érzem helyén valónak, hogy rávágjam, hogy "nem, már nem szeretlek", mert az olyan, mintha valamiért kiábrándultam volna belőle, vagy olyasmit tett volna, amivel kiirtotta belőlem az érzést. Mintha nem lennék mellette boldog már hosszú ideje, ami lassan kiszívta volna belőlem az iránta érzett szerelmet és emiatt, most véget akarnék vetni mindennek, hogy a saját boldogságom után eredjek. Itt egyáltalán nem erről van szó, hiszen épp, csak most kezdődött az egész.-Nem emlékszem, hogyan szerettelek.- válaszolom végül halkan, alig hallhatóan, miközben tenyereim mellkasára tapadnak és a pólóba markolnak. -Olvasom azokat a lapokat, a saját szavaimat arról, mennyire szeretlek, de nincs meg az érzés, Dimitriy. - nyögöm halkan, miközben tekintetem továbbra is az Övéit fürkészi, keservesen kutatja, nyíltan tárva fel előtte, hogy mindez számomra is milyen fájó, mert ha valamit, hát bántani soha nem akartam. Így pláne nem. -Nem kiszerettem belőled. Egyszerűen elveszett az érzés, érted? Mintha kiszívta volna belőlem egy dementor vagy nem tudom mi.- próbálom érthetően megfogalmazni, mintha ettől kevésbé lenne számára fájó, hogy lényegében az az igazság, hogy már nem szeretem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 30, 2022 1:43 pm

Amilyen gyorsan jött a megnyugvás, miszerint az egész csak egy átkozott, rossz tréfa volt, amivel talán büntetni akart egy korábbi húzásom miatt, olyan gyorsan el is szállt. Mintha ismét felültünk volna arra a bizonyos hullámvasútra, az érzések legalábbis olyan vehemenciával cikáztak bennem, de ezúttal nem volt benne semmi szép vagy jó. És tudtam, számítottam arra, hogy nem lesz mindig minden békés, és hogy fognak elénk akadályokat gördíteni, amik időről időre elbizonytalanítanak majd minket, de erre még a legvadabb rémálmaimban sem számítottam. Ha csak külső szemlélője lettem volna ennek az egésznek, valószínűleg szánakozva pislogtam volna saját magamra, amiért ennyire próbáltam kapaszkodni abba, hogy ez csak egy vicc, és mindjárt meghallom azt a gyengéd, lágy kacajt, amit legalább annyira szerettem, mint Őt magát. Mégis, ahogy elmerültem a tekintetében, közben elveszítve minden kapaszkodót, ami elültethette volna bennem a remény egy apró kis szikráját, rá kellett jönnöm, hogy nemcsak a nevetése tűnik már annyira távolinak. Tekintete nem az irántam érzett szerelme miatt csillant meg, hanem a könnyek miatt, de nem is hagyta őket végiggördülni arcán, mert azonnal odanyúlt és ujjaival eltüntette az előtörő cseppeket.
Nem emlékeztem arra, hogy végül hogy kötöttem ki előtte, mi előzte meg azt, hogy kezei az arcomra simítottak, mintha így akarta volna elérni, hogy ideje lenne tényleg rá figyelnem, de bármit is mondott, az csak alig jutott el a tudatomig. Érintéséből hiányzott az a gyengédség és figyelmesség, a lágy melegség, ami miatt eddig ösztönből simult tenyerébe az arcom, most azonban még csak megmozdulni sem voltam képes. Lefagytam, legalábbis kívülről, míg belül valami pokolian fájdalmas tűz kezdett pusztítani, elvéve minden reményt és minden hitet, amit valaha is belefektettem ebbe. Kettőnkbe. Hiába kerestem a szavakat, mégis... mit lehet mondani arra, hogy életed nője egyszer eléd áll, és azt mondja, hogy bizonyos dolgokra nem emlékszik. Többek között rám, és ahogy felém pislogott, nem is nagyon kellett túlgondolnom a helyzetet ahhoz, hogy rájöjjek, valószínűleg mindaz, amit eddig velem kapcsolatban érzett, szintén... eltűnt valahol.
Ismét nevetni akartam, ahogy fel és le kezdtem járkálni, bár ezt már kicsit sem jókedvemben, inkább kínomban, mert... azt sem tudtam, hogy egyáltalán részt akarok-e venni ebben a... valamiben. Minek nevezhettem volna? Komédiának? Színjátéknak? Mert bármit is mondott, bárhogy is adta elő és bármi is ült ki közben az arcára, képtelen voltam elhinni, hogy tényleg az történt, amiről beszélt. Olyan egyszerűen nincs, hogy egyik napról a másikra elfelejtesz napokat, heteket, embereket és érzéseket. - Mit vársz tőlem, mit mondjak? - kérdeztem tőle rekedten, fojtott hangon, ahogy hirtelen megtorpantam, tekintetem pedig újra alakját méregette. Mintha ezzel bármire is választ kaphattam volna, a valóság ezzel szemben az volt, hogy csak önmagamat kínoztam vele. Fuldokolni kezdtem a helyzettől, el is kaptam róla a szemeimet, csak hogy a helyiség ezerszer érdektelenebb pontjait kezdjem fürkészni, mert egyszerűen már nem voltam képes Rá nézni. Tetőtől talpig kirázott a hideg, miközben belül a kétségbeesés szedett darabokra, és szívem szerint azonnal szembesítettem volna azzal, hogy egyetlen szavát sem tudom elhinni.
Helyette csak nagyot nyeltem, kétkedő pillantással figyelve a szobát, körülményesen ügyelve arra, hogy egy pillanatra se találkozzon tekintetünk, de már szinte fizikai fájdalmat okozott az, ahogyan ökölbe szorultak a kezeim, körmeim pedig tenyerembe vájtak. Mégsem vallott rá, hogy megpróbáljon hülyének nézni. Nem egyszer megpróbálta, míg rájött, hogy ez nálam nem működik, és... az egész annyira nevetségesnek hatott, mégis ki próbálna ilyesmire hivatkozva szakítani? - Iris, ennek semmi értelme - bukott ki belőlem, de továbbra sem néztem rá, csak próbáltam felidézni az általa felemlített osztálytalálkozót. Nem kellett megerőltetnem magam, hogy vissza tudjak emlékezni arra az estére, tiszta volt az egész, de szinte azonnal kizökkentett azzal, ahogy végigcsúszott az ajtólap mentén, majd arcát a kezei közé temette. Már nem tudtam nem Őt nézni, és bármennyire is tiltakozott ellene minden porcikám, elindultam felé, csak hogy kövessem mozdulatát, reflexből nyúlva vállai után, mintha így akartam volna megtartani. A mozdulatban ott volt minden, amit éreztem, az éppen ripityára törő szívem, amit minden igyekezetemmel próbáltam leplezni, de még ezek után sem voltam képes rá. Elvégre még mindig... kibaszottul szeretem Őt. - Gyere. Gyere ide - húztam közelebb, mintha ezúttal már nem is az emlékekbe, hanem egyenesen belé akarnék kapaszkodni, egyik kezem pedig arcára simult, így tüntetve el némi nedvességet az arcáról, ami a könnyek után ott maradt. Tenyerem gyengéden börtönbe zárta arcát, így vonva közelebb magamhoz, ekkor már egy pillanatra sem engedve tekintetét, de a kíméletlen felismerés egészen a csontjaimig hatolt. Nem mondta ki egyértelműen, mégis, egyre világosabbá vált, mint akar mondani. És talán ez volt az egész lényege, ezért menekült az érintésem elől, és ezért viselkedett furcsán napok óta. - Nem szeretsz már?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 30, 2022 6:52 am

Iszonyúan szívfacsaró látvány, miként próbál ebbe az elképzelésbe kapaszkodni, mint valami gyenge szalmaszálba, hogy mindez csak valami ócska játék részemről, színészkedés, amivel meg akarom leckéztetni valamiért és valahol mélyen én is azt kívánom, bár az lenne. Bár én is elnevethetném most magam és közölhetném, hogy "jól átvertelek" meg, hogy "látnod kellett volna az arcodat", de sajnos ez nem egy ócska trükk. Én pedig látom az arcát, miként tér vissza bele az élet, az irántam érzett szerelem és valami csintalanság, amiért ilyen ügyesen félre vezettem, amitől csak még nehezebbnek érzem az egészet.
Kezeimet az arcára csúsztatom, mintha így akarnám elérni, hogy még jobban figyeljen rám és, mintha nem lett volna épp elég nehéz egyszer kinyögni, újra megpróbálom az értésére adni, hogy valami teljesen érthetetlen módon, egyszerűen eltűntek az emlékeim és vele együtt az az érzés is, ami miatt ezt a gyűrűt az ujjamon elfogadtam. Ami akarja kettőnket a kényszer ellenére.
Látom, ahogy a jó kedv szép lassan szertefoszlik, ahogy tekintetét újra eluralja a rémület, az értetlenség és a kétségbeesés, ahogy tudatosul benne, hogy bármennyire is remélte, hogy ez valamiféle jól megjátszott leckéztetést, rohadtul nem az. -Hidd el, én sem értem.- bámulok rá tanácstalanul, tenyereimet el is veszem róla, mert ha az utóbbi időben szokványosak is voltak az ilyen gyengéd, bensőséges érintések, én mindezt idegennek érzem. Dimitriy, számomra az a pasi, akinek nincs szüksége ilyesmire, aki nem bújós fajta, akinek kellemetlen az ilyesmi és maximum, csak a házasságunk látszata végett tűri meg. -Az egyik reggel azt sem tudtam, hogy hol vagyok.- sóhajtom, ahogy konkrétabban rákérdez, mit is fed az, hogy nem emlékszem. -Az egyetlen segítségem a hülye naplóm volt, de abban sincs leírva minden és attól még...- hallgatok el hirtelen, mert a folytatást, most nem igazán érzem helyesnek, hogy kimondjam, bármennyire is igaz. Épp elég most neki ezt feldolgozni, nem akarom még azt is a képébe vágni, hogy az emlékeim hiánya miatt sajnos...nem szeretem, vagy legalábbis nem azzal a lángoló, mély szerelemmel, amire Ő emlékezhet. -Tényleg olyan aljasnak nézel, hogy ilyesmivel képes lennék viccelni?- sóhajtom halkan, bár tudom, csak azt kérdezi ezt újra, mert még mindig próbál reménykedni, mert egyszerűen képtelen ezt elhinni és az is épp erről árulkodik, ahogy fel-alá kezd járkálni idegesen. Az első reggelen ugyanezt csináltam, csak a fürdőszobába zárkózva, egyedül. Azt legalább rajtam kívül nem látta senki, hogy én milyen rémült és zavarodott voltam, de az Ő kínját, sajnos látom.
Végül, mintha csak nagy nehezen kezdené elfogadni és megérteni, miről van szó, inkább arról kérdez, hogy így viszont mi az, amire emlékszem, mi az, ami megmaradt én pedig sóhajtok egy hatalmasat és gondterhelt arccal megpróbálom felidézni mi az, amire ténylegesen, a napló segítsége nélkül vissza tudok emlékezni. -Azt osztálytalálkozóra még emlékszem, de utána már...semmi.- súgom halkan, fájdalmas pillantással, hiszen azzal együtt arra is emlékszem, ami utána volt, ahogy ultimátumot adtam neki, hogy döntse végre el, mit akar vagy mit nem. És arra is emlékszem, hogy végül, hogyan döntött de én most...most fogalmam sincs, hogy mit érzek. -Talán, elment az eszem, Dimitriy vagy nem tudom. Fogalmam sincs, hogy mi történt.- túrok idegesen a hajamba, majd egyszerűen csak lecsordogálok az ajtókeret mentén és leguggolok, úgy temetem arcom tenyereimbe. -Azóta is abban reménykedek, hogy mindjárt felébredek de...- dünnyögöm a kezembe, fújtatok egy nagyot, de még mindig biztonságosabbnak érzem a sötétséget,amit tenyerem és összeszorított szemeim szolgáltatnak, mint azt a fájdalmas és zavart, amit Rajta látok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 10:03 pm
A jeges kétségbeesést egy pillanat alatt váltotta fel a furcsa megkönnyebbülés, mert a gondolat, miszerint csak egy álnok kis tréfáról van szó, még a nagy ijedségem ellenére is jó magyarázatnak tűnt. Elég sok mindenre képesnek tartottam, de még én sem néztem volna ki belőle, hogy ilyen remek alakítást képes nyújtani, mert tényleg mindene, a testbeszéde, az érintése és a tekintete is képes volt elhitetni velem, hogy eltűnt belőle a szikra. Nem is értettem, hogy miért nem esett le rögtön, bár azok után, hogy amúgy soha, semmiben nem tudta megjátszani magát, és nem egyszer szembesítettem azzal, hogy amúgy rettentő pocsék színésznő, erre gondoltam volna utoljára. És tényleg. Már csak arra kellett rájönnöm, hogy miért fogadott bosszút ellenem, mert az eszköz már megvolt, már csak az indíték hiányzott, és fejben meg is jelent lelkiszemeim előtt egy iszonyúan hosszú lista a bűneimről, nehéz lett volna csak egyet kiválasztani belőle.
Egyre közelebb léptem, miközben folyamatosan beszéltem, el is nevettem magam, ami már tényleg az egyértelmű megkönnyebbülésemről tanúskodott, de ahogy teltek a másodpercek, Ő pedig továbbra sem lazított arcizmain, az én mosolyom is lassan fagyni, majd hervadozni kezdett. Nem volt még egy olyan balfék ezen a világon, akivel el tudta volna hitetni ezt az egész mesét, és nem is értettem, hogy miért pont velem erőlködik, amikor tudta rólam, hogy általában átlátok a szitán, még ha néha kellett is hozzá egy kis idő. Csak hogy újabb kis idő múlva ez az egész újra szanaszét hulljon bennem, mert ahogy továbbra sem lazult el, szemeiből pedig folyni kezdtek a könnyek, miközben a ruha erőtlenül a padlóra hullott, eltűnt belőlem a megnyugvás. A mosoly elcsitult, ahogy a hirtelen támadt jókedv is, de már nemcsak magamban éreztem ismét a tehetetlenséget, a szemeim előtt kelt életre benne is. Alig jutottak el hozzám a szavak, még mindig azt ismételgettem magamban, hogy ez nem lehet a valóság, muszáj tréfának lennie, mert lehetetlen, hogy a legnagyobb félelmem egyszer csak... így, ilyen könnyedén, egyik pillanatról a másikra tényleg valóra váljon. - Nem értem - bukott ki belőlem szinte zsigerből, ahogy újra beszélni kezdett, kezei pedig arcom köré simultak, hosszú idő után először érintve meg saját akaratából. Éreztem, hogyan ver ki a víz, az apró kis izzadságcseppek a testem különböző pontjain ütötték fel fejüket, ahogy elöntött a hőség, de ez nem az a kellemes, már jól ismert verejték volt. Ilyen volt, mikor kibaszottul rettegünk valamitől, és az egyszer csak megelevenedik előttünk. - Mi az, hogy nem emlékszel? - kérdeztem halkan, egyre csak szűkülő szemekkel, mint aki tényleg nem érti, mi történik körülötte, és ahogy lassan lebontotta kezeit rólam, ezúttal én voltam az, aki messzebb sétált. Minden megkönnyebbülés eltűnt belőlem, a jeges iszonyat pedig úgy itta bele magát csontjaimba, mintha ez lett volna normális. Ingerülten a hajamba túrtam, egy pillanatra hátat fordítva neki, de nem tudtam megálljt parancsolni a lábaimnak, apró köröket róva a szoba kellős közepén, egy-egy pillanatra keresve csak meg tekintetét néha. - Tényleg nem... nem viccelsz? - próbálkoztam újra, mintha maradt volna egy halovány kis remény, de ezt abban a pillanatban veszítettem el, ahogy visszanézett rám, íriszeiben pedig mindent láttam, csak a szeretett nőt nem. - De akkor mire... mire emlékszel? - kérdeztem tanácstalanul. El sem akartam hinni, mert nevetségesnek hatott az egész, de egyelőre röhejesnek tűnt volna azzal is megvádolni, hogy ha véget akar vetni ennek, nekünk, és meg akar szabadulni tőlem és az élettől, amit mellettem kellene élnie, ne bújjon ilyen nevetséges, amatőr kifogások mögé.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 9:11 pm

Míg Ő a tekintetével és szavakkal is kéri, hogy mondjak valamit, hogy áruljam el végre, hogy mi a fene történik velem vagy épp velünk, én próbálom kitalálni, hogy mégis hogyan tudnám ezt a lehető legkevésbé fájdalmasan és a legérthetőbben elmondani Neki. Mert el kell mondanom, ez már teljesen nyilvánvaló, ezt már nem tudom kimagyarázni semmivel és talán jobb is, ha meg se próbálom, úgysem menne, akkor pedig tovább őrölné magát, kétségek közt vergődne, azt pedig nem érdemli meg, hogy ezt tegyem Vele. Ha a szerelem oda is lett, ami napokkal ezelőtt még itt volt bennem, azért a szimpátia mindazért, amit eddig tett értem és valami kedveled szintű kezdetleges akármi itt van bennem iránta, ami nem akarja, hogy még jobban szenvedjen. Már, ha lehet annál jobban, mint ahogy fog, ha végre sikerül megszólalnom.
Nehezen jönnek a szavak, amikre végül rátalálok, bár nem is vagyok biztos abban, hogy ezek a legmegfelelőbbek, de képtelen vagyok ennél érthetőbben elmagyarázni, mi megy végbe bennem, Dimitriy pedig nem idióta. Érti. Tökéletesen látszik az arcán, hogy mikor jut el a szavaim értelme a tudatáig, mikor fogja fel, hogy mindez mit jelent és, talán még az a pillanat is látható, amikor szilánkosra törik a szíve. Legalábbis, abból, ahogy rám bámul mozdulatlanul, pislogás nélkül, úgy sejtem tudom, hogy ez történik épp.
Többször is kinyitja a száját, mintha mondani próbálna valamit, de mindannyiszor vissza is csukja, mintha nem találná a szavakat, mintha pontosan tudná most már, hogy én miért nem találtam őket eddig, de aztán valami teljesen abszurd, érthetetlen módon csóválni kezdi a fejét és, mintha valami megkönnyebbülést látnék rajta.
Teljesen összezavar és ez valószínűleg ki is ül az arcomra, egy pillanatra még, a könnyeimnek is útját állja, míg végül leesik, hogy miért történik mindez. Azt hiszi, hogy viccelek. Egyáltalán nem számoltam ezzel a reakcióval, pedig így utólag teljesen érthető, hiszen mégis miféle őrültség az, hogy valakinek hirtelen eltűnnek az emlékei és a szerelem, amit előtte olyan erősen érzett?
Iszonyúan fáj ezt végig néznem és nagyon utálom most azt az Irist, önmagam azon részét, aki egyszerűen szabadságolta magát, fogta magát és lelépett, engem pedig ilyen kellemetlen helyzetbe kényszerített. Remélem, neki is rohadtul fáj, akár elment örökre, akár nem. -Dimitriy...- nyögöm fájdalmas hangon, egy pillanatra le is hunyom szemeimet, miközben tarkóm kissé erélyesebben koppan az ajtófélfán, Ő pedig egész közel lép hozzám, mintha hirtelen tényleg minden rendben lenne. És nevet. Nekem pedig újra megindulnak a könnyeim, miközben a ruhát egyszerűen leejtem valahova magam mellé és két kezemmel derekam mögött inkább, fájdalmasan az ajtó keretre markolok. Egy kósza pillanatra megfordul a fejemben, hogy talán én is Vele nevethetnék, hogy aztán megpróbáljam tovább játszani a szerepet, de ezt gyorsan elhessegetem, ezzel egy időben pedig meg is rázom a fejem, arcát pedig két tenyerem közé fogom. -Nem viccelek, akármilyen őrültségnek hangzik.- szólalok meg halkan, fájdalmas arccal. -Fogalmam sincs, hogy mi történik velem és rettegek attól, hogy mi vár még rám.- suttogom komoly arccal, majd nagyot nyelek és megcsóválom a fejem, de nálam elmarad a nevetés, inkább a fájdalom miatt csinálom, miközben kezeimet fáradtan leengedem vissza magam mellé.-Nem emlékszem arra sem, amikor megkérted a kezem vagy, hogy miért nem mehetek be az irodába.- fúrom tekintetem kékjeibe, hátha így megérti, hátha látja bennük, hogy mennyire komolyan beszélek és, hogy mennyire nem egy ócska trükk mindez. Bárcsak az lenne.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 8:05 pm

Kínzó lassúsággal teltek a másodpercek, én pedig egyszerre akartam minél gyorsabban túlesni ezen, miközben valahol mélyen tudtam, éreztem, hogy nem fog tetszeni, amit hallani fogok. Bármi is történt, és bármi váltotta ki ezt a viselkedést, komoly jelentőséggel bírhatott, és talán egy másik szituációban már leteremtettem volna, amiért nem avatott be, de... most inkább úgy tűnt, mintha rám akarna tekintettel lenni. Annyi mindent kellet tmár helyén kezelnem az életemben, és most úgy tűnt, hogy egy nő fog ki rajtam, Ő sodor a kétségbeesés szakadéka felé, de még mielőtt belelökne, kirúgja alólam az egyik lábamat. Előtte halvány fogalmam sem volt a szerelemről, Iris tudta a legjobban, mennyire  nem is hittem benne, arról pedig még csak sejtésem sem volt, hogy meg kell tanulnom úgy élni, hogy közben a szívemet valaki más kezébe adom, csak hogy gondoskodjon róla és törődjön vele. Ő pedig mindeddig úgy vigyázott rá, ahogy én igyekeztem óvni az övét, abba kapaszkodva, hogy erre egy életben csak egyszer lehet rászolgálni, mert a legapróbb sérülés is komoly, begyógyíthatlan hegeket ejthet rajta, és most... talán akaratlanul, de mégis Ő markolászta a tenyerébe helyezett szívemet, mintha össze akarná zúzni.
Még a gerincem is megmerevedett, kihúztam magam, ahogy várakozásteljesen megálltam a közelében, szinte könyörögve tekintetemmel, hogy mondjon végre valamit, sőt, bármit. Szükségem volt arra, hogy tisztán lássak, és ugyan egyre erősebben markolászta gyomromat a gondolat, hogy éppen készül mindent porrá zúzni körülöttünk, de tőle akartam hallani úgy, hogy közben végig a szemeimbe néz. Újra éledezni kezdtek bennem azok a régi eszmék, hogy egy hozzá hasonló nő nem szerethet egy olyan agresszív vadállatot, mint én, és egyszer fel fog majd nyílni a szeme. Talán itt álltunk az egyszer küszöbén, Ő pedig könnyeivel küzdve húzta, méghozzá az utolsó pillanatig. Arra viszont, amibe végül belekezdett, még a legvadabb álmaimban sem gondoltam.
Nem is tudtam, mi ült ki arcomra először, ahogy beszélni kezdett, hirtelen többet mondva annál, mint amit az agyam egyelőre képes volt befogadni, tekintetem szinte bilincsként szorult az övére, követve a kibuggyanó könnycsepp útját, amíg el nem tüntette onnét tenyerével, viszont még mindig úgy tűnt, mintha álmodnék. Mert mégis mi más lehetne ez az egész, ha nem egy kibaszott rémálom? Már nemcsak testem, de arcizmaim is megmerevedtek, úgy, ahogyan már nem egyszer olyan helyzetekben, mikor kicsit sem tetszett a mondanivalója, újra és újra visszaidézve szavait. Hogy nem emlékszik. Rám. Ránk. Az elmúlt hetekre és az érzelmekre, amik hozzám kötötték. Először tényleg fel akartam nevetni, mondván, hogy még Ő sem gondolhatja komolyan, hogy ilyen nevetséges módon közli velem kettőnk kapcsolatának végét, de egyszerűen nem jutott ki hang a torkomból. Csak álltam ott, mint akinek földbe gyökereztek a lábai, ujjaim idegesen szorítottak csípőmre ismét, szám pedig újra szóra nyílt, de éppen csak annyira, hogy aztán be is csukjam. Rájöttem, hogy... erre nem tudok mit mondani. Szinte éreztem, hogyan törik ripityára bennem minden, hallottam az üveges hangot, ahogy belül megroppanok, mégis, álltam a tekintetét, mmásodperceken keresztül még csak nem is pislogva, mintha azt vártam volna, hogy elvigyorodik és bejelenti, hogy viccelt. Talán... emiatt van az egész?  
Átsuhant rajtam valami furcsa megkönnyebbülés, sóhajtottam is egyet, mintha éppen fején találtam volna a szöget, és csóválni kezdtem a fejemet. - Oké. Ezt most majdnem bevettem - mondtam, de közben már megint sóhajtva egyet, egész testemmel ellazulva, leengedve karjaimat magam mellé, és fejrázva halkan felnevettem. - Soha többé nem mondom, hogy rossz színész vagy, esküszöm - tettem még hozzá, ekkor már teljesen megtörve a távolságot kettőnk között, újfent tekintetét méricskélve. - Most már abbahagyhatod. Kicsit sem tetszik, hogy így nézel rám - biggyedtek le játékosan ajkaim. - De azt elismerem, hogy megérdemeltem - emeltem fel védekezően az egyik kezemet.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 6:55 pm

Lassan felemészti minden erőmet, hogy megpróbáljam elhitetni Vele, hogy minden rendben, ráadásul egyre inkább érzem, hogy bármennyire is igyekszem, irtó kevés ahhoz, hogy Dimitriy gyanakvását elaltassam. Látom rajta, a tekintetében, hogy már végérvényesen elcsesztem a színjátékot -valószínűleg odalent, amikor nem ültem át mellé- és ezen, már fogalmam sincs, hogy miként javíthatnék. Hiába is próbálok kedveskedni azzal, hogy majd segítek neki kipakolni, nem kér belőle és nem azért, mert hagyni akarna nyugodtan készülődni, hanem mert a következő pillanatban nekem szegezi a kérdést, ami valószínűleg, már jó ideje kikívánkozik belőle, csak épp most érett meg annyira, hogy ki is mondja. Mi történik?
Csak bámulok rá egyetlen szó nélkül, mert egyszerűen fogalmam sincs, hogy miként, hogyan kellene elmondanom olyasmit, amiről én sem tudom, hogy pontosan micsoda, bár ez az Ő szemében inkább tűnhet valami bűnös hallgatásnak, amikor az ember tudja, hogy mi van, csak nem meri kimondani. Ez valahol igaz is, csak épp én nem is tudom, hogy mit kellene mondanom, mert nem megcsaltam vagy ilyesmi, amire ilyenkor az ember talán számítana, hogy a másik emiatt viselkedik furcsán. És nem is meggondoltam magam, mint ahogy következőleg tippel, mert azzal a szerelemmel, amit éreztem iránta, nem is létezne olyan, hogy meggondoljam magam. Azon, ha valakit őrülten szeretsz, ha szinte kín minden perc, amit nélküle kell töltened, nincs semmi meggondolandó.
Egyre szűkebbnek, egyre fojtogatóbbnak érzem a szobát, ami tudom jól, hogy egy pillanatig sem zsugorodik és nem is tűnik el belőle a levegő, egyszerűen csak a tanácstalanság és a félelem műve ez, mert már nincs visszaút, most véget ér a színjáték, Ő pedig nem is fog addig nyugodni, amíg nem kap válaszokat és ez teljesen érthető. Tudom, hogy  az lenne fair, ha végre őszinte lennék de, ha tudná, hogy mit készülök mondani, vajon akkor is ennyire akarná, hogy mondjak valamit? Látom rajta, hogy kínozza a kétség, hogy szinte fojtogatja a tanácstalanság, talán jobban, mint engem, mert már a mozdulatai se olyan magabiztosak, ahogy felém közelít, mintha már abban se lenne biztos, hogy egyáltalán megérinthet-e. Mintha valahol mélyen érezné, látná rajtam, hogy mi veszett el belőlem, ami talán annyira nem is hibás feltételezés. Valószínűleg, fordított esetben nekem is feltűnne, ha már nem úgy nézne rám, nem azzal a tűzzel és szerelemmel, amivel még odalent tette. Talán, már most sem úgy néz rám. -Nem emlékszem, Dimitriy.- bököm ki végül erőtlenül, nagyot nyelve, ahogy határozatlan fenyegetést tesz, hogy még Ő sem tudja mit fog tenni, ha nem avatom végre be, csak az a baj, hogy engem az is megrémiszt, hogy vajon utána mit fog tenni, akár Velem, akár mindenki mással. -Nem emlékszem az elmúlt pár hétre. Ránk. Semmire. Egyszerűen...eltűnt minden.- ismétlem el valamivel részletesebben, miközben a legördülő könnycseppet sietve letörlöm az arcomról és kétségbeesett pillantásomat rászegezem, de ettől csak újabb könny kívánkozik ki belőlem, míg végül sóhajtok egy nagyot és erőt veszek magamon. -Nem emlékszem és...nem is érzem azt, amit éreztem.- küszködöm ki magamból a szavakat, de minden egyes szónál egyre jobban elhal a hangom, egyre erőtlenebbül jönnek ki a szavak, így az utolsó szó, talán már, csak suttogásnak hat. De tudom, hogy ennek ellenére ez a legfájdalmasabb, mert úgy érzem, mintha a mellkasához tartott tőrt ezzel az egy szóval, most jó alaposan a szívébe mártanám. Éreztem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 5:53 pm

Nem tudtam, hogy mit akarok kérdezni, és akkor sem kapott el valami isteni sugallat, mikor tekintetünk találkozott. Ugyan tényleg összerezzent a jelenlétemtől, de ezt összeesküvés-elméletek nélkül is annak tudtam be, hogy tényleg váratlanul léptem be ide, még csak ideje sem volt felkészülni arra, hogy majd megjelenek, főleg hogy odalenn még én is mást terveztem. Már az is olyan távolinak tűnt, pedig... mindegy. Nem tudtam úgy nyugton maradni, hogy alig valamivel tőlem, itt van Ő is, és ki tudja, mi jár a fejében, és hogy amúgy mi ez az egész.
El is indult a fürdő felé, mintha máris készülődni akarna, pedig az idő még egyáltalán nem indokolta volna, éppen ezért jutottam arra a következtetésre, hogy ugyanaz történik, mint odalenn, mikor hirtelen fontossá vált kávét készítenie. Nem fért a fejeme az egész, előtte büntetés volt nem érinteni, nem a közelében lenni, küzködve töltöttem el nélküle a perceket, várva az estét, amikor hazaérve Ő vár majd rám, de a melegség és a túlfűtött, szenvedélyes szerelem mintha szabadságot vett volna ki, sem a tekintete, sem pedig az egyre távolodó alakja nem arról árulkodott, hogy éppen a szeretett férfival állna szemben. És nem sokat segített az sem, hogy végül felajánlotta a segítségét.
Próbáltam nyugodt maradni, bár nem igazán sikerült, feszült mozdulatomból kiolvashatta, hogy hiába minden küzdelem, egyszerűen szétfeszít a tudatlanság, és egyedül az adta az enyhítő körülményt, hogy Ő állt velem szemben, nem pedig más. Máskülönben már valószínűleg tajtékzottam volna, követelve azokat a kibaszott válaszokat. - De valamiről csak szó van - válaszoltam halkan, de rögtön nyelnem is kellett egyet. Ha meggondolta magát, el kell mondania, nem akartam ilyet játszani, ennél még a nyílt, egyenes elutasítás is kegyesebb, még ha... egyelőre nem is akartam belegondolni, mit csinálnék. Vagy mit tennék és ami eluralkodna rajtam, vajon kegyelmezne-e bárminek körülöttem.
Az viszont, ahogy a folytatás előtt szemei könnyfátyolba burkolóztak, már nyers visszaigazolása volt annak, hogy nem képzelődtem. Minden zsigeremben éreztem, bármennyire is próbáltam tiltakozni ellene, az utolsó pillanatig hinni abban, hogy ez az egész csak egy elbaszott büntetés, de ahogy szemei csillogni kezdtek, miközben elsuttogott pár bizonytalan szót, mintha Ő sem értené, hogy mi történik, elnehezedett a mellkasom, a fejemben pedig visszhangzani kezdett egy hang, ami újra és újra azt kántálta, hogy mégis megtörténik. Hogy elveszítem. És hiába láttam azokat a könnyeket, amik talán hamarosan legördülnek majd az arcán, nem tudtam kiverni a fejemből a gondolatot, hogy éppen most hazudik a képembe. Hogy pontosan tudja, hogy mi történik, csak nincs mersze a szemembe mondani, és az érzés, ami a végigkísérte a gondolatot, olyan erős és fájdalmas csapást mért rám, mintha szó szerint egy ostorral hasították volna fel a bőrömet, nem is egyszer, hanem többször. Csak ez nem a testemnek fájt piszkosul, hanem a szívemnek, amibe Ő lehelt új életet, és minden tettével azt ígérte, hogy soha nem tesz benne kárt. - Csak mondj végre valamit - bukott ki belőlem lélegzetvisszafojtva, és ugyan elindultam felé, lépésről lépésre lassítva, majd azelőtt megállva, hogy egyáltalán a közelébe jutottam volna. Le is engedtem kezemet, amivel újra érinteni akartam, mintha ezzel jeleztem volna, hogy nem ismétlődik majd meg a jelenet, amit odalenn egyszer már eljátszott velem, de innen már nem tudott csak úgy kiugrani kávét készítgetni. - Tudnom kell, Iris. Vagy... vagy nem tudom, mit fogok csinálni, ha továbbra is titkolózol előttem - fűztem hozzá, bár ezt már jóval halkabban, a néma, mégis erős kétségbeesés pedig úgy vont uralma alá, mintha mindig is összetartoztunk volna. Attól nem féltem, hogy Őt bántanám, mert bármit is gondolt rólam, vagy bármilyen hírben is álltam, de soha, egyszer sem tudnék kezet emelni rá, még hirtelen felindulásból sem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 4:17 pm

Próbálom összeszedni magamat, a gondolataimat, kitalálni, hogy mégis mihez kezdjek ezek után, hiszen nyilvánvaló, hogy ez így nem mehet sokáig és valószínűleg, nem is menne, de mégis hogy és mikor kellene mindezt előadnom Neki? Az a legkevesebb, hogy teljesen őrültnek nézne, a dolog borzalmasabb része inkább az, hogy össze fogom törni a szívét, amit nem akarok. Tönkre tenni valamit, amihez annyira ragaszkodtam, amit annyira szerettem, ami miatt kelt életre és rázta le magáról sok év vastag jégpáncélját. Most pedig, egyszerűen álljak elé és szúrjak tőrt a szívébe, amikor tudom jól, hogy egyáltalán nem ezt érdemli? Hiszen tudom, hogy nem ezt érdemli. Elolvastam, hogy hogyan bánt velem még, ha én nem is emlékszem rá.
Meglep, amikor hallom, hogy nyílik az ajtó és olyan hirtelen térek vissza a gondolataimból, hogy még meg is rezzenek az ágyon ülve, de aztán gyorsan arra fogom, hogy az idő miatt volt az egész. Ez részben talán igaz is, mert olyan hosszan el tudok veszni az elmém kanyargós folyosóin, mióta az elkezdett szórakozni velem, hogy sokszor az éjszaka közepén felébredve úgy tűnt, hogy csupán pár percig vesztem el a labirintusban. Aztán kivirradt. -Oké.- lehelem halkan válaszul, lágy mosollyal ajkaimon, hiszen a pillantása most újfent olyan gyengéd és kedves, mint korábban, bár ettől legbelül összefacsarodik a szívem, így inkább a fürdő felé veszem az irányt, hogy a készülődéssel valamennyire eltereljem a figyelmemet.
Mielőtt azonban így tennék, a fürdő előtt megtorpanok, felajánlom a segítségemet, mintha ezzel akarnék picit nyitni felé, hogy ne tűnjön már tényleg úgy, mintha menekülnék előle , Ő viszont nem kér belőle, amit egy bólintással veszek tudomásul és nyelek egy nagyot, de mielőtt még tovább indulhatnék, vissza fordul felém és csípőre vágott kezekkel, gondterhelten felteszi a kérdést, amire én volnék a legboldogabb, ha konkrét választ tudnék adni.
Pár pillanatig, csak némán bámulok rá, mint aki teljesen megnémult, bár igyekszem valamiképp kerülni tekintetét, inkább a kezemben tartott ruhát veszem szemügyre vagy éppen azt, amilyen idegesen gyűrögetem az anyagot, igyekszem valami értelmesnek ható választ összerakni fejben, de aztán ismét megszólal, a kérdés hallatán pedig riadtan villan rá tekintetem, már-már meghökkenve. Egyértelmű, hogy mire gondol, hogy mire céloz, hiszen a kezemen lévő gyűrűre pillant, amit Tőle kaptam, amit felkínált nekem pusztán, csak azért, hogy megadhasson nekem tényleg mindent, akár egy normális esküvő érzetét is, ettől a gondolattól pedig, könnybe lábad a szemem. -Nem erről van szó, Dimitriy...- szólalok meg halkan, de a hangomon tisztán hallható, hogy már tényleg a sírás fojtogat, mert hiába nem érzem azt a szerelmet, amit még olvasni is szívmelengető volt, akkor se akarom mindezt tönkre tenni. Az a szerelem, ami jelen volt köztünk, ami benne most is jelen van, többet ér annál, mint hogy most egyszerűen a szőnyeg alá söpörjem, mintha soha nem lett volna, mintha nem ért volna semmit, még ha én olyan üresnek is érzem magam a róla szóló emlékek nélkül és az érzés nélkül. Az az Iris pedig, aki ezt a férfit olyan őrülten szerette, aki végtére is Én vagyok, megérdemli, hogy legalább megpróbáljak valami magyarázatot találni erre az egészre és lehetőleg ne az legyen a legelső dolgom, hogy tönkre teszem mindazt, ami olyan fontos volt Neki. -Nem tudom, mi történik.- nyögöm halkan, miközben a  könnyek, csak tovább gyűlnek a szemembe, de már magam sem tudom biztosan, hogy pontosan miért, de az biztos, hogy az aggódó, kétségbeesett, tanácstalan tekintete, amiben ott lobog az irántam érzett szerelme is, nagyban közrejátszik benne. Hátam az ajtókeretnek vetem, a ruhát pedig úgy szorítom magamhoz, mintha az életem múlna rajta, miközben újra Dimitriyre pillantok és úgy beharapom az ajkam, hogy már fáj, mintha ezzel bármit is megoldanék, pedig egyszerűen csak rettegek, mert nem tudom, hogy mi történik velem és nem tudom, hogy Vele mi fog történni, ha végre beszélni kezdek.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 9:50 am

Életem leghosszabb másodperceinek tűnt az az idő, míg átszeltem a lépcsőfokokat, de ezúttal szándékosan lassítottam le, és a megszokottal ellentétben nem is kettesével lavíroztam végig őket. Nem mintha az így elnyúlt idő kicsit is segített volna rajtam, vagy választ adott volna bármilyen kérdésre, mert még azt sem tudtam, pontosan milyen válaszra van szükségem. Vagy inkább a kérdéssel volt a baj? Nem ártott volna tudnom, hogy mit is keresek, éppen ezért azzal is meggyűlt a bajom, hogy tőle mit kéne kérdeznem. Azt a teóriát mindenesetre már elengedtem, hogy én képzelem be az egyértelmű változásokat, pedig az milyen egyszerű magyarázat lett volna mindenre...
A szobaajtó előtt sem sokat teketóriáztam, bár akaratlanul is eszembe jutott, hogy milyen volt még jóval korábban itt állni, hezitálni, hogy belépjek-e egyáltalán, most pedig azon kaptam magam, hogy csak futólag ugyan, de ugyanezen gondolkodom. Hónapok teltek el azóta, hogy annyira körülményesen kerülni próbáltam Őt, legalább annyira, amennyire Ő próbált engem, és akkoriban megváltás volt, mikor egyszerűen a szobájába menekült, mert úgy legalább pontosan tudtam, hogy hol van, és meg tudtam előzni a véletlen találkozásokat. Az esetek többségében eszembe sem jutott volna utána jönni, egy-két kivételtől eltekintve, de az elmúlt hetekben, ahogy a szobája átalakult egy kis szerelmi fészekké, minden ilyen gondolat gyökerestül tűnt el belőlem. Akaratlanul is végigsimított testemen az ismerős bizsergés, amit érintése nyomán éreztem, és amit csókjai hívtak életre, a szerelem pedig, amit lángra lobbantott bennem, olyan hévvel tarolt le mindent a világomban, mintha valójában erre születtem volna. Az viszont, ahogy a nappaliban a vállamra csúsztatta a kezét, mintha csak egy rossz másolata lett volna az eredetinek, mintha... nem is Ő érintett volna, hanem egy idegen. Szinte éreztem az ujjaiból áradó feszültséget, valami feszélyező idegességet és idegenkedést, és erre nem volt elég az a magyarázat, hogy fáradt. Megint talajt fogjon bennem valami, ami vasmarokkal szorította a gyomromat, miközben keserű szájízt és tehetetlen dühöt ébresztett bennem, és életemben először úgy igazán beleremegtem valamibe. Mintha el akartak volna venni tőlem valamit. Valami, ami kibaszottul az egész világot jelentette.
Amint beléptem, és megpillantottam összerezdülő alakját, egy másodperc töredéke alatt lazultak el valamelyest az imént megszilárduló arcizmaim, mert bármi is történt odalenn három vodkával ezelőtt, bármit is sugallt - vagy éppen nem sugallt -, még mindig Ő volt a világom közepe. A Minden. Nem tudtam rá úgy nézni, egy pillanat alatt tűnt el belőlem a jegesség, de a megnyugvás helyett újra maga alá gyűrt a bizonytalanság, meg sem próbálva elrejteni, hogy így van. Elvégre ha már előtte is hazudnom kell, kivel lehetnék őszinte? - Még van időd összekészülni - biccentettem végül, miután becsuktam magam mögött az ajtót, beljebb húzva a bőröndöt, míg Ő már fel is karolta a ruhát, és az irányból arra következtettem, hogy a fürdőbe készülődik. A mosolya mintha elaltatni akarta volna a gyanakvásomat, bár ez már szinte esélytelennek tűnt a jelenlegi helyzet ezen pontján. - Megoldom egyedül is - válaszoltam, tekintetemmel egy pillanatig a bőröndöt szuggerálva, de még nem fogtam neki, visszafordultam felé, és csípőre vágott kézzel, feszülten felsóhajtottam. - Mi történik, Iris? - kérdeztem, ekkor már nem köntörfalazva, nyíltan a tudtára hozva, amit valószínűleg már eddig is észrevett. Bármit is titkolt előlem, innen már egyértelmű volt, hogy ha a titkot nem is, de a létezését sejtem, és ugyan tettem felé egy pár lépést, de még azelőtt megálltam, hogy vészesen közel kerültem volna hozzá. Jó ég, mintha tényleg visszarepültünk volna az időben. - Vagy... meggondoltad magad? - folytattam lassan, bár eleinte még én sem hittem el, hogy ezt a kérdést kimondtam, de ahogy tekintetem lassan a kezére tévedt, szemügyre véve azt a gyűrűt, amit pár napja én húztam az ujjára, talán sikerült egyértelművé tennem, hogy mire is vonatkozik a kérdés. Pár nappal ezelőtt még maga volt a tűz,  szenvedély, a játékos pajkosság, egyszerűen képtelen voltam betelni vele, most pedig... eltűnt. Bárki is állt előttem, bárhogy is került ide, már nem az a nő volt, aki szerelmes mosollyal, könnyekkel a szemében nézegette azt a kibaszott gyűrűt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 5:22 am

A legkevésbé sem vágyom arra, hogy veszekedjünk, hiába is éreztem magam késznek rá nem sokkal ezelőtt, amikor kiderült, hogy már munkába se mehetek nyugodtan és, még csak nem is tudom, hogy pontosan miért. A harci kedvem, mostanra elszállt, mert sokkal jobban fáj az, amit benne látok lezajlani miattam. Szinte látom, ahogy az eddig nyitott ajtót, most szépen lassan becsukja előttem, amikor visszautasítom az invitálását, a próbálkozását arra, hogy enyhítsünk a furcsa hangulaton, de csak utólag értem meg, hogy ez mennyire fájhatott neki. Utólag látom, ahogy bezárkózik és, már késő ahhoz, hogy odaüljek mellé, megpróbálva jóvá tenni, amit elrontottam. Vajon, ha tudná, hogy bennem mik kavarognak, hogy mennyire rémült, tanácstalan és kétségbeesett vagyok, az segítene ezen az egészen? Kétlem. Ha csak megpróbálom beleképzelni magam a helyzetbe, miként is fogadnám, ha őrülten szeretném és egy nap közölné, mint derült égből villámcsapás, hogy már nem érez irántam semmit ...
Annak ellenére, mennyire nem vágyom társaságra, nem akarom teljesen cserben hagyni, mert még a köztünk kialakult szerelem előtt is mindig számíthattam Rá, már akkor is, mikor még, csak egy teher voltam számára, így az a legkevesebb, hogy megjelenek Vele továbbra is a feleségeként. Közlöm is vele, hogy miként döntöttem, majd azt is, hogy mihez kezdek most magammal, ha már azt csinálok, amit akarok, de válaszul nem kapok többet, csak egy nyomorult, idegtépő szót: rendben.
Pedig, semmi nincs rendben, mert akkor nem érezném ilyen pokolian magam és nem lennék ilyen iszonyúan tanácstalan, nem mardosnák könnyek a torkomat és nem érezném azt, hogy egy utolsó, aljas némber vagyok. De nem tudok olyasmit megjátszani, ami nincs, bármennyire is szeretném, főleg nem úgy, hogy közben az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot, úgy érzem megfulladok, ha nem kapok legalább tíz percet egyedül, így miután egy bólintással nyugtázom szavait a lépcsőn haladva, majd végre a szobámba lépek és becsukom magam mögött az ajtót, ki is szakad belőlem egy hatalmas, fájdalmas sóhaj a hozzá tartozó könnyekkel együtt.
De nem sírhatok, mert látni fogja rajtam, hiszen mindent meglát, most is észrevette, hogy valami nem stimmel, bármennyire is próbálom megjátszani magam, így aztán próbálom a pakolással elterelni a figyelmemet, majd a megfelelő ruhát keresem elő a partyhoz, de végül, csak fáradtan, csüggedten ledobom magam az ágy szélére és kibámulok az ablakon. Iszonyúan üresnek érzem magam, főleg, ha eszembe jutnak a kezem által leírt szavak, mondatok, hogy milyen mély, erős érzelmek kavarogtak bennem alig pár nappal ezelőtt iránta, ujjaim pedig ismét kényszeresen tekergetik a tőle kapott jeggyűrűt, mintha ez a mozdulat segítene felidézni bármit is. Mégis, hova a fenébe lettek azok az érzések?
Teljesen a gondolataimba mélyedek, szinte megszűnik a külvilág, miközben válaszok vagy épp emlékek után kutatok, így amikor az ajtó váratlanul kinyílik, összerezzenek, mintha csak most térnék vissza elmém egy nagyon távoli zugából. Dimitriy felé pillantok, az első gondolatom, hogy talán lassan indulni kellene, én meg itt bambulok ki a fejemből még mindig, de a bőröndje láttán, majd az órára sandítva egyértelművé válik, hogy nem erről van szó. Azonnal görcsbe áll a gyomrom, de ez nem az a szerelmes érzés, nem az, aminek lennie kellene, inkább a visszatérő feszültség szüli, ami miatt nyelnem is kell egy nagyot, de igyekszem...normálisnak tűnni és elmosolyodok. -Már megijedtem, hogy máris indulnunk kellene.- jegyzem meg halkan, majd szinte rögtön a választott ruháért indulok, hogy felnyaláboljam az ágyról és a fürdőszoba felé veszem az irányt. -Segítsek kicsomagolni?-állok meg egy pillanatra az ajtóban, ahogy felé, meg a bőröndje felé pillantok és megengedek magamnak egy félénk, gyengéd mosolyt, mintha próbálnám a korábbi feszült hangulatot valahogy enyhíteni vagy megelőzni, de talán már felesleges.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 28, 2022 9:12 pm

Kezdett eluralkodni rajtam valami, amit nem tudtam nevén nevezni, és ami nem szült mást, csak kételyt és aggodalmat. Pedig próbáltam harcolni ellene, apró kis kapaszkodókat találni, mintha csak én reagálnám túl az egészet, de ahogy elmerültem tekintetében, onnan próbálva válaszokat meríteni, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy helyesek a megérzéseim. Ehhez már csak azt kellett volna tudni, hogy pontosan mit is igazolnak ezek a megérzések, már azon kívül, hogy kibaszottul nem értettem semmit, és hogy bármi is történt, annak köze van kettőnkhöz. Ha fel is merült bennem valaha, hogy egyszer eltávolodunk egymástól, inkább vártam saját magamtól, most mégis Ő éreztette velem azt, mintha... még megfogalmazni sem tudtam. Talán azért, mert pont ezt láttam a tekintetében, és ezt éreztem érintésében is: a semmit. A bizsergés, ami minden alkalommal végigcikázott rajtam, kopottas emléknek tűnt, ezúttal nem éreztem ujjai alatt a tüzet, a gyengéd és törődő szeretetet, mindazt, amit ketten, együtt építettünk fel, és ami... nemcsak az érintéséből, de tekintetéből is kiveszett. Ha haragudott is rám valami miatt, amit mondjuk valamilyen büntetés miatt nem akart megosztani velem, hadd rágjam a kefét, az nem így nyilvánult volna meg. Nem irtott volna ki belőle mindent, dühöt vagy neheztelést pedig aligha véltem felfedezni pillantásaiban.
A zakatolásom akkor vett fordulatot, mikor egy nevetséges kifogással inkább elutasította az invitálásomat, és ugyan próbálta vicces köntösbe bújtatni a távolmaradását, kicsit sem osztoztam ebben a jókedvben, ezt pedig nem is tudtam levakarni arcomról. Ezerszer próbált már megsérteni, de most kiváltképp sikerült átgyalogolnia rajtam, és ezen a ponton már tényleg nem értettem, hogy miért csinálja. A gyors mentés mindenesetre nem sokat javított a helyzeten, mert hiába ült oda mellém végül, egyszerűen már olyan mélyen voltam a saját kételyeimben, és annyira nem tudtam felvenni az események fonalát, hogy... inkább magam előtt tartottam a kezeimet. Pedig Ő aztán tudta, hogy egyetlen alkalmat sem szalasztottam el, ha lehetőségem nyílt megérinteni Őt, de azok után, ahogy az előbb reagált rá, szinte azonnal kereket oldva a konyháig menekülve, hát nem akartam újra vizsgáztatni az egómat, teljes mellszélességgel sétálva el a pofonért. - Rendben - válaszoltam ismét, mikor ráerősített korábbi szavaira, mintha csak meg akart volna győzni arról, hogy tényleg szívesen velem tart, de éppen emiatt volt kibaszottul gyanús az egész. Ismertem a feleségemet, nyitott könyv volt előttem minden féleleme és aggodalma, most mégis... nagy levegőt kellett vennem, és amint felállt mellőlem, tekintetem pislogás nélkül követte alakját, ahogy először a konyha felé vette az irányt, majd megfogta a csomagját. - Fél nyolc körül akarok indulni - szóltam még utána, továbbra is a kanapén üldögélve, mintha amúgy nem készültem volna felrobbanni a feszültségtől, majd fél szemmel az órára pillantottam, de jóindulattal is volt még legalább két óra a becsült indulásig.
Csak akkor álltam fel a kanapéról, mikor hallottam odafenn csukódni a szobája ajtaját, nem is bírtam ki, hogy ne harapjak feszültem ajkamba, miközben feszülten a saját csípőmre markoltam, úgy sétálgatva fel és le, mint akinek teljesen elment minden józan esze. Bár, szerintem nem voltam távol tőle. - Megőrültem vagy tényleg van valami baja? - szegeztem a kérdést a belépő Kirill felé, hangomban ekkor már jól kivehető volt az értetlenség, közben töltve a korábban megkívánt vodkából, de Kirill tanácstalan vállvonása után sem lett több támpontom. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mihez kezdjek magammal, mert minden kibaszott szabad percemet ezzel a nővel töltöttem, és a hazaérkezésünk utáni órákat is vele képzeltem el, erre most... tényleg képes volt elvonulni egyedül, mintha hónapokat tekertünk volna vissza az időben. És mi lesz a következő?Csak egy hét múlva lesz hajlandó kidugni az orrát a nyugati toronyból, vagy mi a pokol?
Ahhoz képest, hogy mennyire hullámoztak bennem az érzelmek, viszonylag ráérősen kortyolgattam a vodkát, legalább kétszer újratöltve a poharat, de az alkoholtól várt enyhülés csak nem akart bekövetkezni. Folyamatosan láttam magam előtt tekintetét, a furcsa, megjátszott mosolyát, ettől pedig már nemcsak a gyomrom, de a mellkasom is összeszorult. Úgy vert a szívem, mintha ki akarna ugrani a torkomon, közben folyamatosan belesajgott a rám nyomuló érzelmek súlyába, de hiába próbáltam egy-egy mély levegővel nyugtatni magamat, olyan volt, mint halottnak a csók.
Eltelt valamennyi idő, már amennyire felfogtam abból, ahogy lassan fogyogatott a vodka, majd a saját csomagjaim mellé sétáltam, és megindultam velük az emelet felé. Pedig annyira komoly volt az elhatározásom, hogy nem zavarom fel az állóvizet, de az ideg, ami ekkorra már az izmaimat is eluralta, azt diktálta, hogy menjek fel, jó szokásomhoz híven ezúttal sem fordítva időt a kopogásra, mert az utóbbi időben ez már kettőnk hálószobája volt, így adva saját magamnak zöld jelzést a belépéshez.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 28, 2022 8:00 pm

Újult erővel, jóval nyugodtabban térek vissza az előtérbe a kávét tálcán szervírozva, mert legalább most már azt is tudom, hogy pontosan mit is beszéltünk meg napokkal ezelőtt, hol kell ma este megjelennünk, de tudom, hogy nem fogok tudni örökké az ilyen félinformációkból táplálkozni és fenntartani a látszatot, hogy minden rendben. Már most sem biztos, hogy jól csinálom, mert szinte folyamatosan magamon érzem Dimitriy kutakodó pillantását, amitől csak még apróbbra zsugorodik a gyomrom, mert egyértelműen elárulja, hogy annyira mégsem vette be, hogy a fáradtság miatt vagyok ilyen...más. Valahol, talán még jól is kellene esnie annak, hogy így figyel rám, de most úgy érzem, hálásabb lennék, ha nem így lenne, mert Vele ellentétben, én iszonyú nagy hátrányban vagyok. Ő emlékszik rá, hogy milyen voltam fülig szerelmesen, én viszont nem és, csupán pár naplóbejegyzés a mankóm.
Vagy néha, még az sem, mert mire kezdeném azt hinni, hogy nyeregben vagyok, egy újabb megjegyzéssel kirántja alólam a szőnyeget, mert úgy, ahogy az irodával kapcsolatban nem volt mibe kapaszkodnom, a legutóbbi partyval ugyanez a helyet. Sőt. Úgy általában nem nagyon írtam az ilyen estékről, bár magamat ismerve, valószínűleg azért, nehogy később bajom származzon, még egy puszta név ismerete miatt is. Mennyivel egyszerűbb lenne most a dolgom, ha tényleg mindent leírtam volna, így viszont megint marad az improvizálás és reménykedhetek benne, hogy most nem nyúlok mellé.-Hát elég pocsék volt.- bólintok egyetértően, az Övéhez hasonló szájhúzással reagálva, miközben felkínálja maga mellett a helyet, de megpróbálom viccesen elhárítani a lehetőségét annak, hogy a közelsége megint úgy fojtogasson, mint az imént. Nem a legjobb lépéseim egyike, mert egy pillanatra se mosolyodik el vagy neveti el magát, helyette inkább rám bámul azzal a szobormerev arcával, ami egyértelműen arról árulkodik, hogy most konkrétan sikerült a lelkébe tipornom és ami, még akkor sem igazán változik meg, amikor elhatározom magam, hogy Vele tartok arra a partyra.
Csak némi torok köszörülés oldja picit a feszültségét, ahogy válaszol, én pedig próbálom tovább lágyítani a vonásait azzal, hogy végül mégis mellé helyezkedek, de megint csak az történik, ami eddig is: úgy bámul rám, mintha tanulmányozna, nekem pedig borsó méretűvé zsugorodik a gyomrom, mert úgy érzem,  hogy a vesémbe lát. Az elmúlt napokban attól rettegtem, hogy mikor fogja nekem szegezni a kérdést, hogy "ki vagy te és hol van Iris?", mert ha valamit tudok róla a szerelmünk emlékei nélkül is az az, hogy semmi nem kerülheti el sokáig a figyelmét. Érzi, hogy valami nincs rendben és most már hiába díszelgek mellette a kanapén, a gyanakvás akkor is ott lappang benne némi sértettséggel vegyítve, mert ezt tisztán kiérzem szavaiból, mikor megemlítem a készülődést.
A gyengédség, ami ott honolt tekintetében percekkel ezelőtt, már egész mássá alakult és ez egyértelmű jelzése annak, hogy egyre kevésbé bírom fenntartani a látszatot. Ha nem én állok elé ezzel az abszurd történettel, miszerint elvesztettem az emlékeimet Rólunk, akkor Ő fogja nekem szegezni a kérdést, hogy elment-e az eszem vagy sem. -Igen, talán azt sem ártana, ha már hazaértünk.- értek vele egyet a bőröndök felé sandítva, de amikor szóba hozza, hogy akár le is dőlhetek aludni, ha már fáradt vagyok, nem tudom nem kiérezni szavaiból a kételkedést. Egyértelmű, hogy mostanra már tudja, hogy nem erről van szó, bár őszintén kétlem, hogy azt is sejtené, hogy a nő, aki napokkal ezelőtt még boldogan mondott neki igent és a lehető legőszintébben suttogta el neki, hogy szereti, elveszett valahol útközben Spanyolországban, vagy igazából fogalmam sincs, hogy pontosan hol. Ha nem azon lennék, hogy előtte próbáljam fenntartani a látszatot, hogy még mindig ugyanaz a nő vagyok, valószínűleg azon törném a fejem, hogy mégis, hogy a fenébe történhet egyáltalán ilyesmi. -Fáradt vagyok, de ettől még el szeretnélek kísérni.- szólalok meg végül halkan, nyelek egy nagyot, mert most már egyértelműen kiérzem szavaiból és hangjából, hogy kezd eluralkodni rajta a feszültség, vagy talán a tanácstalanság, igazából magam sem tudom, de már nyoma sincs annak a kezdeti gyengédségnek tekintetében. Elszúrtam. -Tudom, hogy itthon vagyok...- sóhajtom halkan, ahogy körbe mutat a házon, lényegében, mintha azt közölné épp velem, hogy azt csinálok, amit csak akarok, Őt nem érdekli, ami fel is idézi bennem azt a régebbi Dimitriyt, aki hasonló szavakat vágott a fejemhez. -Kicsomagolok és készülődök.- szögezem le végül, próbálva megőrizni a békét vagy inkább megakadályozni valami robbanást, így végül felállok mellőle, egy pillanatra gyengéden a vállára simítok, majd összeszedem a csészéket és a konyha felé veszem az irányt. A tálcát igyekszem finoman letenni a pultra, kezeimmel megtámaszkodok a felületen pár másodpercig, majd sóhajtok egy nagyot és visszaindulok, hogy magamhoz vegyem a bőröndömet és tényleg neki lássak inkább pakolni, mielőtt még most tönkre teszek mindent.

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - Every story has its End
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Please, be My husband

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: