Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 23, 2023 4:37 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Épp csak annyi ideig vagyok képes nyugton maradni, míg testem valamennyire megnyugszik, míg zihálásom csillapodik szorosan testèhez bújva, mert aztán a csók, amit ajkaimra lehel, ami még mindig ugyanarról a forró vágyról árulkodik és ugyanezt csalogatja elő belőlem is, pimaszkodásra buzdít. Fordítok a felálláson, bár tisztában vagyok vele, hogy ehhez Ő is kell, hogy nem sikerülne, ha nem hagyná magát, de épp ez az, ami a folytatásra sarkall, hogy aztán rajta elhelyezkedve, most én próbáljam kezeit börtönbe zárni kezeimmel, míg ajkait csak szemtelen, aljas módon kerülgetem. Pedig, majd' megveszek a csókjáèrt, az érzésèrt, ahogy nyelvünk egymáshoz simul, most mégis inkább Őt igyekszem felhúzni, piszkálni az oroszlán bajszát kihasználva a pillanatnyi előnyömet, de amikor a terveimről kérdez, úgy teszek, mintha egyetlen kósza ötletem sem lenne, hogy mihez tudnèk vele kezdeni így, ebben a pozícióban. Ördögi vigyorral nyugtázom szavait, de csípőm már lassú, ingerlő mozdulatokkal feszül ágyékának és szavaimmal is, csak olajat igyekszem locsolgatni arra a bizonyos tűzre, mert tökéletesen érzem, hogy egyébként mennyire összeszedett. Már ez a tény is ajzószerkènt használ, hogy ennyire nem bír magával, hogy ennyire kíván újra és újra, de igyekszem a lehető legjobban palástolni, hogy csípője finom mozdulatai milyen pokoli hatással van rám. Hiszen, gondolatban már jócskán előrébb járok, a "nem létező" tervem részletein töprengek, miként is fogok majd helyet foglalni rajta és, hogy mikènt fogom Őt felizgatni előtte, amit azzal indítok, hogy ajkait még mindig gondosan kerülve, inkább nyaka lágy bőrét kezdem ízlelgetni. -De. Eléggé összeszedett vagy.- mormolom halkan, lassan húzva végig nyelvem a bőrén, miközben ölemmel még mindig komótos, lassú tempóban ingerelem Őt és egyben magamat is. Ez az egyetlen hátulütője ezeknek a játékoknak, hogy soha nem csak az egyikünkre gyakorol hatást, mindketten szenvedünk és sóvárgunk közben, ugyanakkor épp ettől olyan émelyítően édes is. -Pedig, nem akartam elkapkodni semmit.- vigyorodok el, lassan barangolva lentebb kulcscsontján át mellkasa felé, finoman csókolva végig a -vèlhetően- érzékenyebb, hegek által tarkított részeket, miközben lassan elengedem kezeit is, de úgy húzom lentebb magamhoz karjaimat, hogy közben végig simítsak az Ő karjain. Elmosolyodok a libabőr láttán, mert ha más jelét szándékosan nem is adja, bőre elárulja, mennyire izgatja és mennyire élvezi csókjaimat, de szavai is ugyanezt támasztják alá, mert míg az imént inkább fenyegetőzött, hogy addig élvezzem a helyzetet, míg hagyja, most biztosít arról, hogy nem fogja meggondolni magát. Halkan sóhajtok, ahogy hajamba túr, a libabőr most rajtam is kiütközik, már ettől az apró érintéstől is, miközben tovább ízlelgetem forró bőrét, pimaszul sandítva fel rá, de ahogy konkrétan rákérdez, hogy keresek-e valamit, akaratlanul is bőrébe kuncogok. -Meglehet...- lehelem halkan bőrére a szavakat, de nem indulok lentebb, helyette csípőm folytatja lassú táncát egyre erèlyesebben feszülve ágyèkának, halkan felnyögve végül, ahogy az az édes bizsergès végig cikázik testemen, mintha csak jelezné, hogy a türelmem a végéhez közelít. Újra felfelé indulok, tüzes, forró csókokkal jutva el álláig, majd miközben kezem finoman közénk csúsztatom, ujjaimat pedig rásimítom, fogaim közé csípem alsó ajkát és egy halk, feszült sóhaj kíséretében rámarkolok finoman. -Azt hiszem, már meg is találtam.- duruzsolom pimaszul, testemet elönti a forróság az érzéstől, ahogy megèrzem, miként feszül ujjaim közé, de csak tovább simogatom, miközben ajkaim forró csókot követelnek Tőle és nem is teszek még jó ideig másképp, mintha ki akarnám várni, hogy az Ő vagy az én türelmem fogy-e el előbb.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 22, 2023 9:27 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Nem engedtem ki magam alól, de nem is tűnt úgy, hogy annyira helyezkedni akarna, vagy netán azon gondolkodna, hogy ideje nyugovóra térni, bár, erre az utóbbira amúgy is kibaszottul kevés esélye nyílott volna. Ma nem egyszer adtam tudtára, hogy milyen éjszaka is áll előtte, és még kicsit sem jártunk az este végénél, azzal pedig, hogy a gyűrű végre hajlandó volt elengedni és már nem az ujján virított, nem ma akartam foglalkozni. Végre úgy éreztem, hogy nem kell aggódnom a holnapi nap miatt, mert mintha épp a probléma fő okozóját iktattam volna ki az imént, és ha tévedek is, legalább már tudom, hogy igenis olyasvalamit kell keresnem, ami kicsit sem evilági, és emiatt az ötletgazda sem lehetett egy hétköznapi, egyszerű kis halandó. Szerettem volna azt gondolni, hogy ez majd leszűkíti a kört, de elég nagy számban rendelkeztem ellenségekkel, és nem úgy rangsoroltam őket, hogy melyikükben csörgedezik emberi vér és melyikükben nem. Azt pedig, hogy ez az egész milyen gondolatokat szült bennem, hamarosan előtérbe kell majd helyeznem, mert bárkinek is ártottam vagy bárki levesébe is köptem bele, ha egyszer megtörtént, megtörténhet újra, de másodjára talán nemcsak egy barátságos amnézia lesz, amit el kell szenvednie miattam. Jobbnak tűnt kivédenem és megelőznöm, semmint utólagosan tüzet oltanom. Még valahol engem is meglepett, hogy ilyen könnyen hagytam magam hanyatt fordítani, miközben Ő szinte el sem engedett, testünk végig szorosan egymásnak feszült, és bár próbáltam egy-egy ponton elkapni ajkait, de minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Legalábbis egyelőre. - Szóval nincsenek céljaid... - állapítottam meg megjátszott döbbenettel, de az az ördögi kis vigyor továbbra is ott virított ajkaim szélében, és bár egyértelműek voltak a szavai, én azért mérget vettem volna arra, hogy igenis tartogatott valami izgalmat kettőnknek, és nem hagyta cserben a kreativitása. Főleg nem most, hogy ilyen könnyedén megszerezte magának az irányítást. Innen pedig... mondhatni, már csak győzelmet tudott aratni, hacsak nem izgat fel annyira, hogy újra magam alá fordítsam. - Mert szerinted nem vagyok eléggé összeszedett? - kérdeztem halkan, reszelős hangon, de szavaimat mi sem támasztotta alá jobban az újra és újra neki feszülő ágyékomnál, és nemcsak én játszottam ezt az őrületes játékot, de Ő is, én pedig csak nagy küzdelmek árán tudtam visszafojtani a belőlem kikívánkozó hangokat, még ha épp az is volt a célja, hogy a felszínre csalja őket. Nem, ilyen forrón nem eszik ezt a kását. - Én a helyedben addig élvezném ki, amíg... tudod - billent oldalra a fejem, javarészt annak köszönhetően, hogy ajkai lentebb vándoroltak, bőröm pedig libabőrössé vált, ahogy forró lélegzetét megéreztem nyakam vékony, érzékeny bőrén, majd a fülem alatt. - Nem gondolom meg magam - tettem hozzá, mintha amúgy ez egy reális veszély lett volna, de ekkor már nem voltam képes türtőztetni a halk sóhajt, ami ajkait dicsérte mindenféle hangos szó nélkül, ösztönösen túrva hajtincsei közé, ahogy egyre lentebb vándorolt, és amikor nyelve megállt mellkasomon, épp annyira emeltem fel a fejemet, hogy elkaphassam tekintetét. - Keresel valamit? - kérdeztem kíváncsian, arcomon szemtelen vigyorral, még tovább korbácsolva benne a bennem már teljes lángon tomboló vágyat, de volt egy olyan megérzésem, hogy valójában már nem is volt szüksége erre, mert ott dobogott benne is, méghozzá azóta, hogy először tapintottam ki a bugyiját abban a kibaszott étteremben.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 22, 2023 7:35 pm
Iris & Dimitriy
Már az első éjszakánkon nyilvánvaló volt, hogy valami olyasmi tombol köztünk, ami annak ellenére is csodálatos és szédítő volt, hogy semmi egyéb nem csábított minket egymás karjaiba, csak a testi vágy, egy ösztön, ami nálunk is erősebbnek bizonyult, de most, hogy mozdulatai mögött már ott munkálkodnak az érzelmek is, csak még szédítőbb ez az egész. Pedig, már akkor este sem volt okom panaszra, mert ha nem is fűtötte még ez a forró szerelem, gondoskodott arról, hogy élvezzem az együttlétünk minden kibaszott pillanatát, de most minden csókjából érzem, hogy mennyire akar engem, hogy mennyire szeret és, hogy mennyivel többet jelentek már neki, mint akkor, ez az érzés pedig úgy fűszerezi meg a beköszönő gyönyört, hogy még a szívem is belesajdul. Legfőképpen azért, mert a gyűrű eltűnése után -mèg, ha meg is lep a felismerés-, annyira vártam valamit, akartam, hogy mást érezzek, hogy valami megváltozzon, mégsem tapasztalok semmi különöset, nem rohannak meg az emlékek rólunk és nem tölti el a szívemet semmi és talán, csak az nyugtat meg, hogy Ő viszont megkönnyebbültnek tűnik. Sem a szavai, sem lágy csókja nem árulkodik arról, hogy ettől elvesztette volna a reményt, ez pedig nekem is erőt ad, mert minden perccel egyre inkább érzem, hogy akarom ezt. Az emlékeimet, a múltamat, a közös múltunkat, ahogy szép lassan beivódott a szívembe, ahogy én az Övébe és talán, ha most rögtön nem is oldódott meg mindez, legalább már jutunk majd valamire. Talán. -Okè.- lihegem halkan, alig észrevehetően bólintva egyet, ahogy finoman rám nehezedik, ahogy teste hozzám simul, gyengéden érintve közben arcát és ajkait, mintha most is, mint pár nappal ezelőtt, az új, különös férfi vonásait tanulmányoznám. -Bárhogy is sikerült, sokkal jobb, hogy már nincs rajtam.- mosolygok vissza Rá a vigyora láttán, de aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve fölé ügyeskedem magam, továbbra sem távolodva el tőle, csak most annyiban más a helyzet, hogy én nehezedek Rá, miközben ajkaimmal pimaszul tovább kerülgetem. A feje fölé húzom összekulcsolt kezeinket, kíváncsian fürkészve közben vonásait, mintha azt kutatnám, vajon mit szól ehhez az új helyzethez, de miközben visszabókol a számat illetően, ördögi mosolyt csalva ezzel ajkaimra, egy percig sem látom, hogy ne èlveznè, hogy nyeregbe kerültem. Legalábbis ezt sugallja pimasz vigyora, vagy ahogy váratlanul megmozdul alattam, amivel egy pillanatra ki is billent az egyensúlyomból, de csak annyira, hogy melleimmel erősebben feszüljek mellkasának pár pillanatra. -Nem tudom. A tervem csak addig szólt, hogy rád ülök.- duruzsolok vigyorogva ajkaira, mintha ötletem sem lenne, hogy mihez is akarok kezdeni, legalább olyan ártatlanul pislogva Rá, mint ahogy Ő néz rám, de közben csípőm már finoman mozdul is rajta, lassú, forró táncot lejtve, így dörgölőzve aljasul hozzá. -Azt hiszem, megvárom, amíg összeszeded magad...- húzom végig nyelvem alsó ajkán, szándékosan incselkedve szavaimmal, mert azt már nem egyszer bebizonyította, hogy mennyit is bír és ma este, inkább én vagyok tesztelve ezen a téren. -Aztán lehet, hogy kièlvezem a lehetőséget.- lehelem halkan, szándékosan úgy mormolva a kièlvezni szót, hogy az a lehető legbujábban hangozzon, miközben csípőm tovább járja lassú, ingerlő táncát, ajkaim pedig lágy csókokkal barangolnak el fülèig, finoman harapva a cimpájába, mikor eljutok odáig. -Ha már ilyen készségesen megadtad magad.- vigyorgok nyaka bőrébe, pimasz tekintettel sandítva fel rá, ahogy egyre lentebb haladok egészen a mellkasára, hol csókjaimmal, hol nyelvemmel ingerelve.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 22, 2023 6:23 pm
Nem vártam semmilyen egetrengető nagy csodát közvetlen azután, hogy lekerül róla a gyűrű, mert ha tényleg ez tehetett mindenről, akkor inkább volt valamiféle katalizátor, de most nem is ezzel akartam foglalkozni. Mert valójában most nem is érdekelt, hogy varázsütésre visszatértek-e az emlékei, vagy hogy tudja-e már, milyen forró szerelem fűtötte a szívét néhány hónappal ezelőtt, nem. Most épp valami olyasmit próbáltam bizonyítani neki, ami igenis hozzájárult ahhoz, hogy mi ketten egymásra találjunk, mert ebből a vágyból indult minden, ez kellett ahhoz, hogy rájöjjek, igenis több kell Tőle, Belőle, és nem elégszem meg egy apró kis falattal, amit sajnálatból vagy szánalomból oszt meg velem. És ha kordában tudtuk volna tartani ezt a heves, mindent elsöprő vágyat, valószínűleg soha nem tudott volna szerelmi vallomást az ajkaimra csalni. Még most sem hittem abban, hogy a szavak bármire is jók lennének, mert egy-egy tett vagy cselekedet mindent felülírt, én viszont nemcsak szavakkal, de minden mozdulatommal is igyekeztem éreztetni vele, hogy amit mondtam és meséltem kettőnkről, az nem csak valami ócska vicc, amit azért találtam ki, hogy az ágyamba csaljam. Ez volt a kőkemény valóság, kettőnk igazsága, és ezt nem tudta megmásítani egy ismeretlen harmadik fél. Főleg nem tudta ellopni tőlünk, legalábbis addig, míg valamelyikünk emlékszik, és ahogy én, úgy tudtam jól, hogy fordított esetben Ő sem adta volna fel. Vehemens mozdulataim ellenére figyeltem arra, hogy ne okozzak fájdalmat, bár a gyönyör pillanatában, mikor erősen hátamra mart, nem voltam képes visszatartani egy fájdalmas, hangos szisszenést, az érzés azonban egyetlen pillanat alatt alakult extázissá, segítve az utolsó mozdulatokban, olyan keményen feszülve belé, hogy abba minden porcikám beleremegett. Elmosódott a valóság és a képzelt világ határa, nem tudtam, hogy ez az egész most tényleg megtörténik-e, vagy csak a képzeletem egy csúf szüleménye az egész, amit egy elkeseredett, magányos éjszakám kellős közepén az elmém vetít elém, de már azon sem lepődtem volna meg. Kibaszottul hiányzott az érintése, az, hogy mellettem térjen nyugovóra, és ha épp düh is marcangolta szívünket néha, nem létezett olyan forgatókönyv, ami szerint ne akartam volna, hogy mellettem legyen. Most viszont itt volt, nem lehetett álom, és ezt épp azok a mozdulatok árulták el, ahogyan utánam kapott, rajtam élezve körmeit, szinte biztosra véve, hogy ennek még jó pár napig nyoma marad rajtam, de kibaszottul nem érdekelt. A testem elernyedése sem késztetett arra, hogy elmozduljak, helyette finoman testére nehezedtem, tovább melegítve az amúgy is tűzforró testét, ekkor már egy gyengéd, erőtlen csókkal fojtva belé az első gondolatokat. - Ráérünk holnap foglalkozni vele - böktem orrommal a gyűrű irányába, ezzel hozva tudtára, hogy ma már ne is beszéljünk erről, de ezt inkább az a gondolat szülte, hogy féltem, ezzel majd eltűnik a nehezen visszanyert szikra. - Próba szerencse alapon - vigyorodtam el, finoman borzongva, ahogy ujja végigcikázott ajkamon, és bár készültem volna pofátlanul utána kapni, csak hogy ezúttal rendesen megjárassam ujját nyelvemmel, ha már az előbb ez a mozdulat kimaradt, de amilyen hirtelen akart változtatni kettőnk helyzetén, én épp olyan egyszerűen hagytam is neki, hogy megtegye. - Ami azt illeti - kezdtem bele, de a pofátlan vigyort még így sem tudta lemosni ajkaimról, még ha egyértelműen át is vette tőlem az irányítást, és ahogy én csináltam Vele az előbb, most Ő is épp ugyanúgy szorította kezeimet a fejem fölé. - Én is ugyanezt akartam mondani a Te szádra - suhant át rajtam egy ártalmatlan grimasz, és kihasználva az erőfölényemet, mozdítottam alatta a csípőmet, hátha így kicsit kibillentem abból a határozottságból, amibe épp kezdte belelovalni magát. - És most mit is akarsz csinálni? - kérdeztem kíváncsian, mint akinek halvány lila gőze sincs, szinte teljesen elengedve a gyeplőt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 22, 2023 11:52 am
Iris & Dimitriy
Még így, ebben a túlfűtött helyzetben is megrökönyödök egy pillanatra, mikor a gyűrű mindenféle erősebb nógatás nélkül megadja magát és úgy csúszik le az ujjamról, mintha korábban egy percig se lett volna vele gondunk, mintha egy egyszerű, szimpla ékszer lenne, pedig tudom, hogy nem akart lejönni, hogy nem bírtam lehúzni, mint ahogy Ő is tudja, hogy nem csak színjáték volt, hiszen ugyanúgy megpróbálkozott a mutatvánnyal. Most mégis lejön és végre ahelyett, hogy az ujjamon díszelegne, az ágyon landol, de nem sokáig tudok vele foglalkozni és őszintén szólva, most valahogy nem is akarok, mert Dimitriy olyan ördögi vigyorral hajol újra ajkaimra és olyan tüzes csókkal fojtja belém a szavakat, hogy szinte azonnal el is felejtem őket. Összekulcsolja ujjainkat, teste ismét azt az őrjítő ritmust kezdi diktálni, ahogy újra és újra mélyen, határozottan elmerül bennem, olyan buja mozdulatokkal, hogy teljesen az eszemet vesztem tőle és ezt, a torkomból kitörő nyögések tökéletesen megmutatják. A forróság minden porcikámat átjárja, ebben a fülledt, szédítő táncban, ahogy újra és újra egymáshoz simul nyirkos bőrünk, egymás ajkairól lopva olykor a következő lélegzetet, de valahogy már az sem tűnik olyan fontosnak. Érzem ahogy megfeszül a teste, nyögései csak még inkább a mámorba taszítanak, így amikor végül a gyönyör kíméletlenül végig robog rajtam, Ő velem együtt zuhan abba az édes megsemmisülèsbe, olyan izgatón pulzálva bennem, amitől ez az egész, csak még intenzívebbè és csodálatosabbá válik, miközben nyögve, zihálva maga alá gyűr az orgazmus. Ujjaim még jobban ujjaira szorítanak, szabad kezem derekára mar, mintha attól kellene félnem, hogy egy pillanatra is elhúzódik majd tőlem, pedig csak még jobban hozzám simul, míg csípője mozdul még párat, belém lüktet egészen az utolsó pillanatig, homlokát az enyémhez érinti és, csak zihálva, megsemmisülve, nyögve próbáljuk mindketten összeszedni magunkat ezután a szédítő mámor után. Nem mozdulok én sem, még csak kísérletet sem teszek arra, hogy megpróbáljak kibontakozni a teste által nyújtott édes börtönből, mert csodálatos érzés érezni Őt, szíve vad dübörgèsèt, forró leheletèt, miközben bőrünk még mindig perzselve feszül egymáshoz. Végül Ő mozdul meg, de mosolyt csal ajkaimra a felismerés, hogy nem akar odébb helyezkedni, csak ajkaimèrt kap mohón, olyan tüzesen, ami egy percig sem azt sugallja, hogy ennyi elég lett volna, hogy ne akarna még többet és többet, mint ahogy szavakkal már jelezte is korábban, ez pedig libabőrössè tesz, mert még én sem tudnék egyszerűen elhelyezkedni és álomra hajtani a fejemet. -Annyira mohó vagy.- sutyorgom csókunkba, finoman harapva alsó ajkára közben, pimasz vigyorral kutatva fel tekintetét, bár ez a pillantás jóval hosszabbra sikerül az indokoltnál, mert közben az érzéseket keresgèlem magamban, hogy változott-e bennem bármi most, hogy a gyűrű lekerült rólam, de nem. Nincs nagy felismerés, hirtelen bevillanó emlékek vagy mindent elsöprő szerelem, maximum csak annyival látom másabbnak, amivel minden együttlétünk után, így ajkaimon meg is jelenik egy apró, szomorkás mosoly. -Legalább lekerült az ujjamról.- sóhajtom halkan, szabad tenyeremet arcára simítva, gyengéden húzva végig hüvelykujjam ajkain, ahogy vonásait tanulmányozom, de aztán úgy döntök, hogy magasról teszek arra, ami nincs meg bennem és inkább arra koncentrálok, ami van, az pedig a csillapíthatatlan vágy és az érzés, hogy jó vele. -Bár fogalmam sincs, hogy csináltad. Talán, az az érzéki mozdulat kellett hozzá.- duruzsolom halkan, finoman érintve ajkaimmal ajkait, incselkedve csupán Vele, pedig iszonyú nehéz megállnom, hogy ne csókoljam, de mielőtt még megtennèm, megpróbálok fordítani a helyzetünkön, hogy én kerüljek felülre, lehetőleg úgy, hogy testünk egy pillanatra se távolodjon el egymástól. -Nagyon izgató volt, amit a száddal csináltál.- vigyorodok el, ajkaira suttogva továbbra is, miközben mindkét kezünket összekulcsolom és most én tolom őket a fejünk fölé, így csábítva forró csókra, nyelvemmel buján kutatva nyelvét.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 22, 2023 9:34 am
Nem tudtam betelni ezzel a kontrollálhatatlan szenvedéllyel, ami nemcsak a józan eszemet vette el, hanem minden mást is, ami megpróbált volna a valóság keskeny határvonalán belül tartani. Valójában már semmi más nem számított, csak Ő, és bár eleinte idegennek és ijesztőnek hatott az érzés, hogy Miatta bármit feláldoznék ebben a kibaszott életben, de mára már kicsit sem érdekelt, hogy tisztában van a rám gyakorolt hatásával. Bármi is történt velünk az elmúlt hónapokban, Ő lépten-nyomon visszatalált hozzám, mintha tényleg egy láthatatlan mágnes szippantott volna minket egymáshoz, és bármi is volt a célja annak az ismeretlen ellenségnek ezzel az egész tortúrával, kénytelen volt beismerni, hogy csúfos kudarcot vallott. Akár ezer akadályt is állíthatott volna elém, bármin átküzdöttem volna magamat, ha az a tét, hogy újra visszaszerezzem Őt, hogy újra rádöbbentsem, milyen is volt a kettőnk között fellobbanó szerelem, aminek minden darabját aprólékos pontossággal illesztettük össze, és ezek a darabkák hiába voltak tele fájdalommal, megalázással, vagy épp az Ő szemeiből kicsorduló könnyekkel, mindezek nélkül ma nem lennénk sehol. Talán most én próbáltam megmenteni Őt, megmenteni a közöttünk dúló szerelmet és mindazt, amit magunkénak mondhattunk, de Ő kezdte, Ő mentett meg először, méghozzá egy olyan élettől, ami mára már idegennek és ridegnek tűnt, pedig előtte elképzelni sem tudtam, hogy lehetne más is. Pedig lehet, de csakis Vele, mert Nélküle semmit nem ér az egész, és ismertem magam annyira, hogy soha nem állnék le a pusztítással, ha valamilyen oknál fogva elveszíteném. Épp ezért a heves, vehemens mozdulataim között sem voltak rest ajkai közé suttogni mindazt, amit érzek, mert akartam, hogy hallja, ne csak érezze, miközben olyan elemi erő hasított végig egész testemen, amire talán még soha előtte nem volt példa. Megőrjített azzal a forrósággal, ami újra és újra testében fogadott, ahogy izmai finoman maguk közé szorítottak, tűzforró bőre pedig verejtékcseppeket csalt mellkasomra, ennek ellenére nem lassítottam, nem késztettem magam megálljra, csak amikor a gyűrűjével kezdtem szemezni. Finoman szorítottam csuklóját, mindent egy lapra téve fel, megkockáztatva azt is, hogy kudarc ér majd, de már késő volt, hogy meggondoljam magam. Gyengéd, mégis határozott erővel fogtak rá fogaim az ékszerre, csak pár másodperc után kezdve el lehúzni, és ahogy Őt, úgy engem is meglepett, hogy ezúttal nem ütköztünk semmilyen akadályba, a gyűrű néhány pillanaton belül már nem a kezén, hanem az ágy szabadon hagyott részén kapott helyet, ajkaimra ravasz vigyor rajzolódott, és nem is szólva egy szót sem, betapasztottam ajkait a számmal, újra elindulva az előbb kijelölt úton, olyan mélyen és határozottan mozogva benne, hogy esélye se legyen megúszni az egészet egy egetrengető orgazmus nélkül. Muszáj volt kontrollálnom saját magam, mert az imént félbehagyott kis közjáték és az, ahogy előtte felajzott, egyre erősebben akart kitörni belőlem, a gyomrom reszketett, miközben a gerincem vonalán újra és újra kőkemény bizsergés futott végig, de épp addig tartottam ki, amíg teste meg nem adta magát, Vele együtt robbanva fel ebben az őrjítően forró helyzetben. Ujjaim visszaszorították az Övét, miközben csípőm ösztönösen mozdult még, mélyen lüktetve belé, újra és újra megremegve, miközben minden izmom megfeszült, tovább ringva, hogy minden pillanatot kihasználjak, és tovább fokozzam a benne felrobbanó érzést is, miközben homlokom az Övének dőlt, a belőlem kibukó hangokat pedig már nem is próbáltam ajkai közé rejteni. Képtelen voltam megmozdulni, vagy legördülni róla, szorosan hozzá préselődtem, finoman testére nehezedve, miközben lassan átvonult rajtam a kéj, végre engedve, hogy szabadon kapkodjak levegő után, és csak ekkor, ezen a ponton kutattam fel ajkait újra, olyan szenvedélyesen tépkedve meg őket, mintha még ezek után sem lett volna elég.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 22, 2023 7:31 am
Iris & Dimitriy
A csókunkba nyögök, olykor ajkairól igyekszem lèlegezni, de ez a forró szenvedély amúgy is elszorítja a torkomat, ahogy az ágyra fektet anélkül, hogy egy pillanatra is elengedne, de amikor belèm hatol, ahogy testünk eggyè válik ebben a szédítő forróságban, végleg bennem akad a lélegzet. Lábaimat még szorosabban kulcsolom csípőjère, mintha még ennél is közelebb akarnám érezni magamhoz, pedig a lehető legmèlyebben van bennem, fizikailag lehetetlen lenne még közelebb kerülnünk egymáshoz, de talán, ez már nem is erről szól. Minden egyes mozdulata árulkodik a szerelmèről, a szenvedélyről, ami benne tombol és talán, némi megkönnyebbülésről is, amiért ma újra közel engedtem magamhoz, közelebb, mint legutóbb és ez a gondolat meglepő módon, még engem is tovább fűt. A tény, hogy a viszontagságok ellenére is, még mindig engem csókol, még mindig rám vágyik, pedig könnyedén lemondhatna rólam és odébb hajíthatna, mert észre se vettem volna pár nappal ezelőtt, olyasfajta bizonyítéka az érzelmeinek, amit már csak az fejez ki jobban talán, ahogy csókolgat, ahogy nyakam bőrèt ízleli mohón nyelvèvel, vagy épp, ahogy ajkaimra suttogja a legszebb szót, amit csak mondhat nekem valaha. -Dimitriy.- lehelem válaszul, egy pillanatra lehunyom szemeimet, orrommal cirógatva végig álla vonalát, majd csókjaimmal is végig járva az ösvényt meg sem állok ajkaiig, olyan mohón kutatva nyelvét, olyan hevesen követelve csókját, mint amilyenek a mozdulatai is, ahogy a gyönyör felé terelget minket. Aztán váratlanul a kezemèrt nyúl, csípője lassabb tempóra vált, én pedig ajkamba harapva figyelem, ahogy kezemet a szájához emeli és szédítő bizsergèst okozva közben testemben, finoman bekapja a gyűrűs ujjamat. Levegőèrt kapkodok, de próbálok szóhoz jutni, figyelmeztetni, hogy felesleges a próbálkozás és talán, csak a szívét fájdítaná még jobban most azzal, hogy nem sikerül megszabadulni az ékszertől, de az értetlenség kiül az arcomra, a szó bennem reked, mikor az megindul az ujjamon és fogai közt marad. -Ezt meg...- nyögöm elfúló hangon, de a szavakat se találom és attól, ahogy Rám néz, miután az ékszert az ágyra ejti, inkább nem is keresem tovább, helyette összefűzöm ujjainkat, ahogy fejem fölé hajtja a kezemet és átadom magam a csókjának, a szabadság érzésènek, a reménynek és a megnyugvásnak, bár már magam sem tudom, hogy ezek a saját érzéseim-e vagy az övéi is. Mámoros érzés tölt el, ami mellett, csak még szédítőbb a csókja és heves mozdulatai, ahogy újra fokozza a tempót, mintha a tény, hogy megszabadított attól a hülye gyűrűtől, doppingszerkènt hatott volna Rá és Rám is, mert a gyönyör olyan hirtelen közelít meg, olyan vad nyögéseket csalogat ki belőlem, hogy más esetben, talán még zavarba is jönnek tőle, de Vele nem érdekel, előtte nem akarom és igazság szerint nem is tudnám visszafogni magam, amikor most épp tényleg olyan számomra, mint egy kibaszott hős lovag. Akkor is, ha nincs páncélja, ha eleinte semmi jót nem vártam Tőle és legszívesebben menekültem volna a helyzettől, most mégis úgy érzem, miközben küszködve, akadozó lélegzettel csókolgatom, egyre jobban szorítva kezét, hogy kibaszottul Vele vagyok a lehető legnagyobb biztonságban, a legjobb helyen. Akkor is, ha épp valami földöntúli erő babrál az elmèmmel és akkor is, ha épp a legszèdítőbb gyönyör készül végig söpörni a testemen, aminek már a közeledése is olyan intenzív, olyan vad, hogy esélyem sincs ellene, bármennyire is akarnék küzdeni. Végig szántja rajtam kíméletlen karmait, én pedig még erősebben kapaszkodok Belé, szorítom ujjait, miközben a levegő bennem reked, hátam pedig ívben megfeszül az izmaimra markoló gyönyörtől, és miközben felidèzem édes vallomását, vagy épp, ahogy tudatosul bennem, hogy már nem érzem ujjamon azt a francos gyűrűt, a testem szinte szètrobban, eltölti az a pezsgő, mámoros forróság, én pedig hajára markolva húzom magamhoz, mintha attól félnèk, hogy egy pillanatra is elenged.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 21, 2023 11:30 pm
Hiába dőltem a hideg csempének, nem jelent meg testemen libabőr, és csak pár pillanat kellett ahhoz, hogy a fal is átvegye a belőlem áradó hőt. Egyre nehezebben találtam meg az egyensúlyt, miközben ajkai közé engedett, nyelve pedig újra és újra végigsiklott rajtam, azt érve el, hogy még nehezebben tudjak megmaradni a két lábamon. Éreztem, hogyan reszket meg a lábam, talpamat csiklandozta a hűs felület, miközben ujjaim haját túrták, csípőm pedig ösztönösen mozdult, így hajszolva a saját gyönyörömet, nem spórolva sem a hangokkal, sem pedig azokkal az önkéntelen mozdulatokkal, amik ellen nem tudtam kellőképpen felvértezni magam. És nem is érdekelt, nem akartam megjátszani magamat, éppen ellenkezőleg. Azt akartam, hogy lássa, mennyire eszemet vesztem Tőle, és mindattól, amit művelt velem, méghozzá egy ilyen őrjítően hosszú előjáték után. egy részem mocskosul bánta, hogy az imént, mikor ujjaim mohó táncot jártak ölén, nem merültem el benne, mert azóta már fájóan lüktetett a bennem tomboló vágy, Ő maga is érezhette ajkai között, ahogy egyre keményebben feszültem meg, egyre közelebb érezve a mámor simogatását gerincemen, de ahelyett, hogy átadtam volna az érzésnek, hagyva, hogy a vörös köd mindent eluraljon előttem, egy hirtelen ötlettől vezérelve nyúltam utána, és mire észbe kaphatott volna, már fenekénél fogva emeltem magamra, olyan szorosan tartva fogságban Őt és ajkait is, hogy esélye se legyen meglógni vagy kikérni magának a történteket. És amúgy is, mire felfogta volna, hogy mi történik, már a lepedőre borítottam testét, mit sem törődve azzal, hogy csurom vizesek vagyunk, rögtön lábai közé mászva, Vele együtt dőlve, még határozottabban húzva egyik lábát a csípőmre, hogy minél jobban hozzáférjek, és miközben nyelvem őrjítő táncra invitálta az Övét, nem fukarkodtam tovább, szinte azzonnal elmerültem testében. Még a levegő is bennem akadt a már ismert, de mégsem várt forróságtól, mellkasom még keményebben feszült ágaskodó mellbimbóihoz, egyik kezemmel megtámaszkodva feje mellett, olyan erőteljes nyögést fojtva ajkai közé, hogy már azt sem tudtam, hogy lehetek még egyáltalán eszemnél. Rögtön megadtam a ritmust, nem is voltam képes tovább húzni az időt, annyira vágytam már az édes beteljesülésre, a mámoros érzésre, ami az út végén várt ránk, hogy ha valaki megkért volna rá, sem lettem volna képes leállni. Ajkaim elszakadtak szájától, lentebb vándorolva, majd végighúztam nyelvemet ütőere vonalán, épp annyira hajolva le, hogy még kulcscsontjánál elérjem, de nem erőlködtem tovább, visszahajoltam ajkaihoz, és miközben csípőm egyre vehemensebb mozdulatokkal támadta Őt, én sem fukarkodtam a belőlem kikívánkozó hangokkal. - Annyira... szeretlek - mormoltam ajkai közé, már azzal sem törődve igazán, hogy ennek a vallomásnak talán nem most lett volna itt az ideje, főleg nem ilyen körülmények között, de ahogy tekintetem újra felé villant, már rájöhetett Ő is, hogy nem szégyelltem ezt az érzést. Akkor sem, ha Ő nem ezt érzi, mert még ennek hiányában is volt, ami fűtse, láttam kipirult arcán, tüzes tekintetében azt a forró vágyat, ami végül arra sarkallt, hogy elkapjam csuklóját, és ajkaimhoz emeljem azt a kezét, amin épp a gyűrűt viselte. Nem vártam Tőle reakciót, de csípőm lassulni kezdett, ajkaim közé véve gyűrűs ujját, csak hogy fogaim segítségével próbáljam meg leküzdeni róla az ékszert, és először magam sem akartam elhinni, de ezúttal nem ütköztem ellenállásba: a gyűrű engedett, míg végül ott maradt fogaim között, de csuklóját továbbra sem engedtem, helyette egy rafinált, ördögi kis vigyorral a feje fölé szorítottam, a gyűrűt pedig az ágy szabad részére ejtettem. Újra fokoztam a tempót, bár már tagadni sem tudtam volna az elégedettségemet a gyűrű miatt, olyan felszabadultan keresve meg újra ajkait, mint talán még soha.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 21, 2023 8:49 pm
Iris & Dimitriy
Ki sem bírnám, hogy ne ragadjam meg az alkalmat egy kis pimaszkodásra, mintha épp csak el akarnám húzni előtte a mézes madzagot, de talán épp erre mondják, hogy a fagyi visszanyal, mert a következő pillanatban, már én magam lépek vissza hozzá a víz alá, hogy a lehető legalaposabban adjam a tudtára, mennyire nem szándékozom magára hagyni. Szinte sértésnek venném, ha helyettem, inkább egyedül oldaná a benne tomboló feszültséget, amikor másra sem vágyom, mint ugyanazt a gyönyört megadni neki, mint amihez Ő juttatott engem percekkel ezelőtt és őszintén szólva, már az is pokolian felizgat, ha csak elképzelem, miként fogom kivitelezni, hogy milyen érzés lesz újra ajkaim között érezni, hallani azokat az édes hangokat, amiket képes közben produkálni. Mégsem kapkodom el, gondoskodok arról, hogy alaposan felhúzzam incselkedő, pimasz mozdulataimmal, mielőtt ajkaim közé engedném lassan, de amikor megtörténik, én magam is felnyögök az érzéstől, ahogy mozdulatom nyomán hajamba markol és megfeszül mindene. Megrèszegít a látvány, az a sóvárgó, vágytól csillogó tekintet, amivel rám néz, miközben kényeztetni kezdem, egy percig sem titkolva, hogy mi a végső célom, hogy mi a szándékom, mert azt valószínűleg érzi a mozdulataimból, látja, ahogy rajtam is eluralkodik a vágy, miközben nyelvemmel és ajkaimmal is egyre tüzesebben ingerelem, kièlvezve minden morranását és nyögésèt, amit csak hallat. Teljesen magával ragad a pillanat, semmi másra nem figyelek Rajta és a hangjain, mozdulatain kívül, ahogy csípőjèvel finoman ajkaim közé ring, de aztán megèrzem kezeit vállaimon, majd ahogy finoman karomra fog, a következő pillanatban pedig olyan mohón tapad ajkaival ajkaimra, hogy még a lélegzetem is elakad. Átkarolom a nyakát, ujjaim vehemens mozdulattal furakodnak a hajába, miközben fenekemre markolva emel az ölébe, lábaim pedig ösztönösen zárják körbe csípőjèt, ahogy kifelé indul a fürdőszobából. Olyan hirtelen és heves ez a pillanat, hogy a testemben zubogó vérem, még őrjítőbb tempóban kezd lüktetni bennem, ajkaink forró táncától halkan felnyögök, mikor az ágyra fektet, egyetlen pillanatig sem eresztve, még arra sem hagyva időt, hogy egyáltalán nehezmènyezhessem, amiért félbe szakított a zuhanyzóban, mert a következő mozdulatával combjaim közé helyezkedik és a lehető legmèlyebben merül el testemben. Még a lélegzetem is elakad, körmeimmel a hátára marok az élvezettől, amit buja mozdulata okoz, de még így is ügyelek arra, hogy ne okozzak fájdalmat, épp csak ingereljem, tudassam vele, mennyire élvezem ezt a mohó, vehemens mozdulatot, bár erről az a kéjes nyögés is épp eleget mesél, ami végül kiszökik ajkaim közül az első lélegzetvètelt kísérően. -Istenem...- nyögöm elfúló hangon, arcára simítva tenyeremet, próbálva tovább ízlelni ajkait, de a hirtelen fellobbanó szenvedélytől, még arra is képtelen vagyok, hogy a ziháláson túl bármi mást is csináljak, leszámítva talán azt, ahogy szorosan magamhoz ölelem és csípőmmel követem mozdulatai ritmusát. Egyetlen perc alatt tüzel fel, szinte elveszi teljesen az eszemet a váratlan fordulattal, na nem, mintha egy percig is nehezmènyeznèm, mert nincs édesebb érzés, mint ahogy finoman rám nehezedik, ahogy tűzforró bőre az enyémhez simul, miközben a szíve ugyanazt az őrült ritmust dobolja, mint ami az én véremet is hajtja, miközben újabb és újabb buja hangok kíséretében adom át magam az élvezetnek, amit képes okozni minden kibaszott alkalommal, bárhogy is essen épp nekem. Egyszerűen nem elég Belőle, a szerelmèből és a szenvedélyèből, ha pedig a szemeibe nézek és meglátom tekintetében azt a tüzet, csak még inkább késztetést érzek arra, hogy végre letèpjem magamról azt a nyomorult gyűrűt, amit most is érzek magamon, látom arcára simult kezemen és tudom, hogy nagy eséllyel az egész amnéziám okozója. Minden ilyen pillanatra emlékezni akarok, hogy miként lobbant fel köztünk a vágy és alakult szerelemmè, hányszor simult teste így, ilyen forrón hozzám, buja mozdulatokkal terelgetve a gyönyör felé.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 21, 2023 7:13 pm
Egy pillanat erejéig sem jutott eszembe, hogy majd tényleg magamra hagyna, vagy csak simán végignézné, ahogy a zuhany alatt állva, egyszerűen elintézem magamnak, amitől Ő most egy rövidke játszadozás kedvéért megfosztott, de ismertem már, és Ő is ismert engem. Olyan forgatókönyv egyszerűen nem létezett, ami alapján ne akarnánk újra és újra gyönyört okozni a másiknak, és ahogy én megtettem Vele az imént, úgy nagyon is gyanús volt, hogy Neki is hasonló tervei voltak. Én pedig, mint valami pimasz, szemtelen kamasz, ellenálltam, míg vissza nem ért hozzám, ajkai pedig birtokba nem vették számat, olyan tüzes és mohó csókban forrva össze velem, hogy attól még hevesebben vert a szívem. Az egyre keményebben feszülő ágyékomról már nem is beszélve, egyetlen alkalmat sem hagytam ki, hogy ne dörgöljem ölének, de Ő sem maradt ki a játékból, szándékosan húzva az agyamat azzal, ahogy újra és újra hozzám simult, majd mikor kíméletlenül ujjai közé fogott, alig bírtam ki, hogy ne adjak hangot a tetszésemnek. Vagy hogy ne akarjak most rögtön felrobbanni, tekintve, hogy már az imént is közel jártam hozzá, pedig még csak hozzám sem ért, teste lüktetését ujjaim és ajkam alatt éreztem csupán, a gyönyöre mégis olyan intenzíven tarolt végig rajtam is, hogy attól még én magam is képes lettem volna elélvezni. Pokolian felizgatott, de még az sem hagyott hidegen, ahogy belebegtette, hogy Ő most kisétál innen, mert tudtam, hogy üres fenyegetés, és ezzel én is elég gyakran piszkáltam én is. Állkapcsom pattanásig feszült, ahogy ajkai elindultak lefelé, ujjai pedig kényeztetni kezdtek, erre pedig már nem tudtam nem egy jóleső nyögéssel reagálni, amit igyekeztem egy vágyódó sóhajba fojtani. Orrom követte haja vonalát, a tincsek közé furakodva, oda próbálva fojtani minden hangot, ami készült kibukni belőlem, de ahogy lassan elém ereszkedett, már nem maradt más kapaszkodóm, csak a haja. Ujjaim vehemensen markoltak dús tincseibe, fájón ajkamba marva fogaimmal, ahogy arra gondoltam, hogy hamarosan megérkezik az a vágyott érzés, de tovább játszott velem, ajkai még csak nem is érintettek, ez pedig kicsalt belőlem egy pofátlan, türelmetlen morranást. - Megőrjítesz - bukott ki belőlem szinte hang nélkül, érezve, hogyan szorul egy kőkemény gombóc a torkomba, közben még erősebben harapva ajkamat, a szemeim pedig összepréselődtek, ahogy végre megkönyörült rajtam, és olyan mélyen engedett ajkai közé, hogy hirtelen még durvábban túrtam tincsei közé. Alig tudtam visszatartani egy heves káromkodást, de még nyögni is alig tudtam, egyetlen kibaszott hang sem akart kicsúszni belőlem, olyan pokolian élveztem az érzést, ösztönösen dőlve a csempének, hogy legalább valami tényleges kapaszkodóm is maradjon ebben a valóságban, még mielőtt csípőm mozdult volna, szándékosan lökve magamat ajkai közé, élvezve ajkai forró szorosságát magam körül, de bármi is volt a cél, már most tudtam, hogy csalódást fogok okozni neki. Talán ezért kúszott mindkét kezem a vállaimra, úgy hajolva lentebb, hogy rákulcsolhassam ujjaimat a karjaira, de még mielőtt igazán felfoghatta volna, hogy mi is történik, újra felhúztam magamhoz, ajkait pedig magamnak követeltem, így fojtva belé minden szót, közben villantva egy pofátlan, ravasz vigyort. Nem tétlenkedtem, szinte azonnal fenekére simítottam kezeimmel, a következő lendülettel pedig megemeltem, bízva abban, hogy lábait a csípőm köré fonja, így lépve ki Vele a zuhanyzóból. Egyik kezem továbbra is fenekét tartotta, míg a másik hátán simított fel, és hajába marva tartottam foglyul a tűzforró csókunkban, miközben lassan az ágyra fektettem, de Vele együtt dőltem én is, szinte azonnal combjai közé furakodva csípőmmel, de mire kérdőre vonhatott volna, már mozdultam is, olyan mélyen hatolva belé, hogy még a tüzes csókunk sem volt képes felfogni a belőlem kibukó, vehemens nyögésemet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 21, 2023 9:32 am
Iris & Dimitriy
Le sem tagadhatnám, mennyire élvezem valahányszor az én kezembe kerül picit az irányítás, amiről nagy eséllyel nem valami könnyen mond le, mégis megpróbálja most is, még ha csak két kemény percig is sikerül neki. Egészen pontosan addig, míg a falhoz préselve csókolom nyaka érzékeny bőrét vagy épp álla vonalát, miközben testemmel testének simulok, finoman ágyékának feszülök, hogy abból érezze, mire is vágyom jelenleg igazán, de ha már annyira a szobát emlegette, hirtelen húzódok el végül tőle és pofátlanul aljas módon hátra hagyom. Magabiztosan szorongatom azt a gyeplőt, vagy inkább húzom el orra előtt a mézes madzagot, azt remélve, hogy majd egyszerűen csak kilép a kabinból és vagy követ a háló felé, vagy megállít, hogy már itt kikövetelje magának, amire vágyik, amire én is vágyom, de ehelyett olyan lazán felel és dörgöli az orrom alá, hogy nincs erre szüksége, mert majd Ő elintézi a dolgot, hogy egy pillanatra köpni-nyelni sem tudok. De tartom magam, hősiesen próbálok helyt állni, ahogy Ő is tette, mikor be akartam magam mellé csalogatni a zuhanyzóba, de már a felvetéstől is, hogy majd itt fogok állni és, csak nézni Őt, elpattan bennem az a vékonyka húr, ami eddig segített kivitelezni ezt a kis játékot. Épp úgy, ahogy Ő is belebukott ebbe, én is ugyanúgy végzem, mert egyértelmű, hogy izgató látvány lenne, felperzselnè az egész kibaszott agyamat, ha nèznèm, miközben "elintèzi" magát, de most még inkább kikèszít az elképzelés, amikor másra sem vágyom percek óta, mint ajkaim között érezni Őt, kényeztetni és kicsikarni belőle azokat a hangokat, melyeket múltkor már sikerült. Azzal pedig, hogy így pimaszkodik, mint ahogy egyébként én is húztam korábban az agyát, csak azt éri el, hogy még jobban akarjam Őt, így végül pont olyan hirtelen, mint ahogy kiléptem mellőle, vissza is lépek hozzá, olyan forró csókkal tapadva ajkaira, amiből már sejtheti is, mennyire felizgatott. -Aljas vagy.- sóhajtom vigyorogva, szándékosan illetve ugyanazzal a jelzővel, mint amit én is megkaptam, mert a pimaszkodásèrt valahogy egyikünknek se kell különösebben megerőltetni magunkat, valamiért zsigerből jön, hogy minden esélyt megragadjunk arra, hogy egymás idegeit húzzuk, amit most azzal kezdek, hogy szinte rögtön végig vezetem rajta kezemet, határozottan markolva Rá, egyértelműen elárulva, merre szeretnék tovább haladni csókjaimmal. Érzem, ahogy megfeszülnek izmai, ahogy ujjaim közé lüktet, míg én bőrét ízlelgetem gondosan, apró lépésekkel haladva lentebb testén, továbbra is ingerelve pimasz szavaimmal is, de az az igazság, hogy minden lélegzetvètele elárulja, mennyire várja már, hogy ajkaim között érezze magát és igazából tényleg meglepne, ha nem így lenne. Megborzongok, ahogy hajamba fúrja orrát, oda rejtve édes szavait, melyeket már nem először hallok tőle, mégis újra és újra meglep, felizgat velük, de leginkább melegséggel tölti el minden porcikámat a tudat, hogy ezt Tőle hallom. Bőrére sóhajtok nyögése hallatán, ujjaim finoman zárják körül, ahogy kényeztetni kezdem, míg nyelvemmel egyre lentebb és lentebb barangolok bőrén, lassan ereszkedve elé, a hasánál járva pedig pimasz vigyorral pillantok fel rá. -Imádom, ahogy megborzongsz tőlem.- harapok finoman ajkamba, kezemmel egyre mohóbban simítva végig rajta újra és újra, egyre közelebb merèszkedve hozzá csókjaimmal, de valahányszor azt gondolhatná, hogy most már Őt fogom érinteni nyelvemmel, mindannyiszor pimaszul kitèrek alhasára, vagy a combtövère. Felpillantok rá újra, lassan vezetve végig rajta tekintetem, mintha minden apró részletet igyekeznèk a lehető legjobban elmèmbe vèsni, majd mikor tekintetem az Övére talál, ahogy hosszan egymásra pillantunk, finoman végig húzom rajta nyelvemet, halkan morranva egyet az izgató érzéstől. Ha akarnám, se tudnám eltüntetni arcomról az elégedett, már-már ördögi mosolyt, ami egyértelműen jelzi, mennyire élvezem, hogy most én irányítok és, hogy valószínűleg kellőképpen felhúztam már a kis játszadozásommal, hiszen érzem, miként pulzál ujjaim között, szinte követeli a folytatást, amit végül lassú, nagyon lassú mozdulattal meg is adok neki, ahogy ajkaim közé csúsztatom a lehető legmèlyebbre, magam is nyögve egyet az érzéki mozdulattól, majd komótos ritmussal kényeztetni kezdem, csípőjère simítva közben szabad kezemet.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 20, 2023 9:49 pm
Kicsit sem neveztem volna tisztességesnek a szándékaimat, de amióta csak forrni kezdett közöttünk a levegő, nem is nagyon ámítottam azzal, hogy nem követelem majd teljes egészében magamnak, amit adni tud, cserébe pedig épp ugyanúgy akartam viszonozni ezt. Pedig, amikor elindultunk arra a partira, még egészen más szikrák pattogtak kettőnk között, bár, teljesen hűvösek még egy ingerült pillanatban sem tudtunk lenni egymással, sőt. A harag és az indulat furcsa ajzószerként hatott rám, és épp ezt éreztem akkor is, mikor Igor halála miatt napokig kerülgettük egymást, miközben mindkettőnk büszkesége ádáz csatát vívott egymással a fejünk felett. Ha belegondoltam abba, hogy ez az este alakulhatott volna másképp is... furcsa mód, még a gyomrom is összerándult, de nem úgy, ahogy az elmúlt percekben tette, inkább töltött el feszültség a gondolat hatására, mert hirtelen rájöttem arra is, hogy ha nem módosítunk úticélt, talán soha nem jövünk rá arra, hogy ez a gyűrű az ujján minden, csak nem normális. Így már azt is tudtam, hogy merre induljak el holnap, és arra is mérget vettem volna, hogy kibaszottul nem fog álom jönni a szememre, bármennyire is fáraszt ki ma éjjel. A végére akartam járni ennek az egésznek, hogy végre visszakapjam a feleségemet, a nőt, aki viszont szeret, és aki képes is kimondani, hogy így van. Még csak nem is a szó hiányzott, hanem mindaz a mögöttes tartalom, amit ez az apró szócska hordozott magában, most mégis a világot jelentette volna, ha hallom Tőle. Túl hirtelen szakadt el tőlem azok után, hogy a csempének préselt, mintha csak át akarta volna venni az előbbi szerepemet, de mire igazán felfogtam volna, hogy mi történik, vagy átadtam volna magam csókjának, vagy annak, hogy ajkai finoman ízlelgetnek, hirtelen magamra hagyott, én pedig kizökkentve pislogtam utána, tekintetében keresve a választ, hogy mégis mi történik. Az első pillanatban elárulta magát, és talán emiatt haraptam rá ajkamra, leküzdve azt az ingert, hogy most azonnal visszarántsam magam mellé, megkövetelve azt a figyelmet, amire minden kibaszott porcikám vágyott jelenleg, és ehhez minden eszközt be is vetettem. Kezdve épp azzal, amit Ő is használni akart ellenem az imént, olyan aljasul támadva, hogy felbőszítsem az alvó vadmacskát, de még mielőtt tényleg rászántam volna magamat arra, hogy elintézzem a problémát, úgy pattant vissza mellém, mintha ki sem robbantották volna onnét, karjaim pedig ösztönösen fonódtak köré, szorosan mellkasomra szorítva testét, olyan felhevülten követelve csókját, hogy kis híján eszemet vesztettem tőle. - Én is így gondoltam - nyögtem ajkai közé ingerülten, pofátlan vigyorom azonban nem csillapodott, ezzel téve nyilvánvalóvá, hogy pontosan azt tette, amire számítottam. Engem is épp ennyire ajzott fel azzal, ahogy elképzeltem, hogy magát fogja érinteni, még valami nevetséges féltékenységet is érezve, de ahogy Ő, úgy én is elértem a célomat ezzel a kis közjátékkal. Testem pattanásig feszült, mikor tenyere megindult mellkasomon, szabad kezemmel hátranyúlva, hogy teljesen elzárjam a ránk zúduló vizet, kizárva az utolsó zavaró tényezőt, szavaira először nem is reagálva. Vagyis, valójában nem jött szó ajkaimra, mert épp mindent letarolt bennem az az érzés, ahogy rám markolt, olyan keményen véve ujjai közé, hogy alig tudtam visszanyelni egy jóleső, már-már fájdalmas nyögést. Helyette ajkamba haraptam, kitartóan állva a sarat, de amennyire ismert már, talán látta rajtam, hogy mocskosul szenvedek. - Nálad jobbat nem tudok - vallottam be rekedten, próbálva haja után kapni, miközben ajkai megindultak rajtam, szinte már nyelvemet harapva, de ez már azt a célt is szolgálta, hogy képes legyek megülni a seggemen, és nem kapálózni az irányítás után. Pedig... valójában mindennél jobban vágytam arra a gyeplőre. - Csak Rád van szükségem - búgtam halkan, úgy hajolva előre, hogy orrommal hajába furalkodjak, miközben ajkai bebarangolták mellkasomat, de ahogy keze lassan kényeztetni kezdett, már nem voltam képes visszafogni a belőlem kikívánkozó mély, öblös nyögést.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 20, 2023 5:30 pm
Iris & Dimitriy
Miután sikerül kicsit magamhoz tèrnem, felé fordulok, nyakába karolva pillantok fel rá, gyengéd csókok közepette utalok arra, hogy mi is a tervem a továbbiakban, de úgy tesz, mintha Ő lenne a megtestesült ártatlanság, mintha nem lenne még nálam is mocskosabb, pedig tisztán emlékszem, hogy ki volt az, aki az étteremben is beindította azt a lavinát, na meg engem is, míg végül egy aprócska raktárban kötöttünk ki épp úgy, mintha az elmúlt pár nap nem is úgy telt volna el, ahogy. Hiszen, azóta az este óta, a színét se láttam, igyekeztem kerülni, rendbe szedni a gondolataimat, de kétségtelen, hogy azok folyton-folyvást Hozzá kanyarodtak vissza, minden óvatlan pillanatban azon kaptam magam, hogy az együtt töltött éjszakánkra gondolok és arra, amit a velem kapcsolatos érzelmeiről mondott. Most pedig, ahogy Őt nézem, ahogy tekintetét kutatom, miközben finoman a csempèig taszítom, azok az érzelmek egyértelműen leolvashatóak Róla, még ha ajkain ott is időzik az a pofátlan, szemtelen mosoly, amit talán csak azzal tüntetek el onnan kis időre, ahogy nyakát kezdem csókolgatni lágyan. Elmosolyodok pimasz szavai hallatán, de a mosolyomhoz nagyban hozzájárul hangja tónusa is, ahogy nagy nehezen, kissé karcosan incselkedik mintha most Ő akarná addig húzni az agyamat, míg el nem veszítem a józan eszemet és tekintve, hogy ágyéka kerül-fordul finoman ölemnek feszül vagy alhasamhoz préselődik, ehhez már nem is kell olyan sok. -Hát ezt én sem tudom, úgyhogy ennek tényleg utána kell járni.- karcolom fogaimmal finoman nyaka bőrét, de aztán azzal a lendülettel el is húzódok tőle, aljasul magára hagyom és inkább kilèpek a kabinból, ha már annyira pimaszkodott az imént és a hálószobát emlegette. A törölközőèrt nyúlok, kacèrkodok, de nagyon úgy fest, hogy most valamivel komolyabb az ellenállása, mint korábban, mert ahelyett, hogy követne és kilèpne utánam, elintèzi az egészet annyival, hogy majd Ő megoldja. Megtorpanok még az ajtó előtt, kis híján még a mozdulatom is félbe marad, ahogy a törölközőt magam köré tekerem, miközben visszasandítok rá és gyanakvó pillantással végig mèrem, talán kissé tovább vizslatva tekintetemmel ágyékát és talán kicsit szándékosan húzva végig nyelvemet alsó ajkamon, bár ez a mozdulat félig-meddig ösztönös is. Aztán újra tekintetère találok, hosszan, némán fürkészve, mintha valami csendes csatát vívnánk épp vagy azt kutatnám, mennyire gondolja komolyan a dolgot, mennyire elszánt ezzel kapcsolatban, de végül ajkamba harapok és a törölközőt, amit olyan gondosan magamra erősítettem, egyetlen mozdulattal kioldom. -Akkor azt hiszem, inkább itt maradok és nézlek, amíg "elintèzed" egyedül.- lépek a kabin bejáratához, épp úgy, ahogy korábban Ő is tette, miközben minden porcikám Rá vágyott, érintésèèrt sóvárgott, de amint újra végig pillantok rajta, a bőrén végig csordogáló vízcseppeken, a testén, amire pontosan emlékszem, miként reagált nyelvem érintésère napokkal ezelőtt, fújtatok egyet és megrázom a fejem. -Francokat fogsz bármit is elintèzni. Érezni akarlak...- lépek vissza hozzá, szinte azonnal kapva ajkaièrt, olyan mohón, hogy abból érezze, milyen pokolian felbosszantott már a gondolata is annak, hogy ilyen lazán lemondjon rólam, pedig tudom, hogy mindez csak egy pokoli jó színjáték része volt, mert amikor tenyerem újra végig csúsztatom rajta és finoman rámarkolok, halkan felsóhajtok a testén végig futó borzongástól és az érzéstől, ahogy ujjaim közé feszül. -De persze, ha utána azt mondod, hogy tudsz jobbat ennél, akkor legközelebb rád hagyom.- duruzsolom ajkai közé, finoman ráharapva az alsóra, majd épp úgy, ahogy az imént, elindulok lefelé forró csókokkal barangolva végig ütőerèt, de most nem állok meg úgy, mint az előbb, maximum csak egy kicsit időzök el mellkasán, finoman izgatva nyelvemmel mellbimbóját, miközben kezem gyengéden kényeztetni kezdi lassú, komótos mozdulatokkal.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 20, 2023 6:24 am
Végig erősen tartottam, míg átrobogott rajta a gyönyör, úgy marva izmaiba és zsigereibe, hogy tisztán éreztem karjaimon és mellkasomon, ahogy kőkeményen feszülnek, a bőrét csókoló ajkaimról már nem is beszélve, így nem is bírtam ki, hogy ne jelenjen meg egy lázas vigyor ajkaimon, de amennyire Ő elveszett ezekben a pillanatokban, úgy nekem is minden erőmmel koncentrálnom kellett a valóságra. Egy pillanatig sem bántam, hogy végül nem vettem ki nagyobb részt ebből a kis utazásból, mert bár testem megsínylette az elmaradó kéjt, és minden szívdobbanásom magában hordozta, hogy mennyire szükségem lenne rá, de ha volt olyan alkalom, mikor gyakorolhattam, milyen is az önzetlenség, akkor az ez volt. Mát amennyire önzetlenségnek számított, hogy tudtam, mi lesz ezt követően a következő lépése, amire már kapásból görcsbe is rándult a gyomrom, ekkor pedig már nem az önzetlenség jutott eszembe. Nem, mocskosul számító voltam, de egy pillanatig sem bántam, amíg ez ilyen köntösbe van csomagolva. Élveztem, ha örömet okozhatok Neki, élveztem minden kibaszott másodpercet, mikor teste húrként feszült karjaim között, készen állva arra, hogy egyetlen pillanat alatt elpattanjon, erre pedig olyan őrjítő módon reagáltam én magam is, hogy csak egy kevés rásegítés kellett volna a saját mámoromra is. Tovább vigyorogtam, miközben lassan elhúztam ujjaimat combjai közül, csak hogy ismét a derekára csúsztassam tenyereimet, míg meg nem fordult, karjai pedig a nyakam köré fonódtak. - Az lehetetlen - jegyeztem meg egy pofátlan szemöldökfelvonást követően, utalva arra, hogy én még mocskosabb lehetek, mint Ő, mintha átvettem volna az Ő szerepét azzal, hogy birizgáljam az oroszlán bajszát, bár még mindig nem tartottam attól, hogy a következő lépéssel megszólalásánál majd berekeszti ezt az estét. Még legalább ezer tervem volt Vele, és azok után, ami néhány nappal ezelőtt történt, egyetlen másodpercig sem fordult meg a fejemben, hogy majd most békén hagyom. Attól még nagyon messze voltunk, és erről tanúskodtak az Ő szavai is. És nemcsak a szavak támasztották alá, de mozdulatai is, ahogy ujjai elindultak lefelé, hamarosan már mellkasomon éreztem őket áthaladni, ezt használva ki arra, hogy egészen a csempéig toljon, miközben ajkai a nyakamra vándoroltak, amibe a testem minden porcikája beleremegett, ösztönösen szorítva össze szemeimet és ajkaimat. - Le akarom tesztelni, hogy most is annyit bírsz-e, mint régen - jegyeztem meg reszelős, hajszálvékony hangon, de még így, a váratlan elgyengülés ellenére is érezhette hangomon a ki nem mondott ígéretet, azt, hogy ma este legfeljebb akkor fog aludni, ha Ő maga mondja, hogy arra vágyik. Ezt a gondolatot zúzta porrá azzal, ahogy kinyúlt a törülközőért, pár pillanat erejéig összezavarodottan pislogtam utána, míg meg nem hallottam szavait, de ahelyett, hogy utána nyúltam volna, kiszakadt belőlem egy sóhaj, úgy téve, mintha épp most törték volna ripityára az álmaimat, de ha arcomra nézett, tudhatta, hogy ez csak egy túljátszott dráma. - Szóval kénytelen leszek elintézni magamnak - vontam le a végső következtetést, Őt figyelve, ahogy már épp maga köré tekergeti a törülközőt, és bár egy pillanat erejéig eszembe jutott, hogy megadom magam és követem Őt, de végül a pimaszkodás ezen útját választottam.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 19, 2023 5:53 pm
Iris & Dimitriy
Teljesen elveszi az eszemet, már szinte semmi másra nem tudok gondolni, csak a vágyott gyönyörre, miközben teste a csempèhez szegez, forró bőre izgatón feszül hátamnak, ágyékával pedig továbbra is úgy dörgölőzik fenekemnek, mintha bennem mozogna épp, mintha velem együtt űznè azt a csodás érzést, amihez egyre közelebb sodor ujjai izgató mozdulataival. Már egy olyan ösztönös cselekvès is, mint levegőt venni, iszonyatosan nehezemre esik, mintha a világ összes levegője kevés lenne már ahhoz, hogy megtöltse tüdőmet, vagy elszorult torkom az talán, ami gátat szab valójában ennek, de igazából nem is számít már, nem is érdekel, csak testem sóvárgásán akarok enyhíteni, ezen az őrjítő vágyon, amit tovább és tovább hergel bennem. Teszek egy apró próbálkozást arra, hogy még közelebb csábítsam magamhoz, hogy szavak nélkül adjam tudtára, mennyire vágyom Rá, hogy érezzem magamban, de gyorsan véget vet a játékomnak és olyan határozottan fog csuklómra és tapasztja kezemet a csempèhez, hogy abból teljesen egyértelművè válik, mi is a célja. Minden figyelmét nekem szenteli, minden csókjával és mozdulatával, ujjai vehemens izgatásával, az Én mámoromat csalogatja, csakis az enyémet, mit sem törődve a sajátjával, mintha azt tűzte volna ki célul, hogy végig nézi, miként robog végig rajtam az elsöprő érzés, ez a felismerés pedig, mintha csak az utolsó csepp lenne a pohárban, meghozza gyümölcsét, mert az orgazmus olyan erővel hasít végig testemen, hogy alig tudok talpon maradni. Reszketve feszülök hozzá, igyekszem minden lehetséges módon tesgèhez prèselni magam, hogy az elsőtől az utolsó taktusig érezze, hogy mit okozott bennem, miközben tormokból újabb és újabb buja hang távozik, mert most nem szükséges, nem kell visszafognom őket én pedig akarom, hogy hallja, mit művel velem. Aztán lassan, nagyon lassan elül kicsit a vihar, enyhül testem remegése és megnyugszok szoros ölelésèben, bár zihálásom nem sokat csillapodik, mikor ajkaim Övéit követelik, esetlenül csókolva, mintha először tennék ilyesmit, ettől pedig kicsi bele is mosolygok csókunkba, de a mosoly pimasz vigyorrá terebèlyesedik szavai hallatán.-Te pedig az ujjaiddal.- kuncogok halkan a csókba, finoman kapva ajkaièrt újra és újra, játékosan ízlelgetve vagy épp mohón csókolva őket, élvezve a finom bizsergèst, amit még a harapásaitól érzek, miközben lassan megfordulok és átkarolom nyakát. -Ne viccelj. Te még nálam is mocskosabb vagy.- duruzsolom ajkamba harapva, finoman simulva hozzá, szándékosan ágyékának dörgölőzve, sóhaja hallatán pedig én is halkan sóhajtok egyet, miközben azt fontolgatom, miként próbáljam meg tisztára mosni. -Itt vannak még terveim Veled.- pimaszkodok halkan, miközben orrom hegyére nyom egy puszit, tenyereimet pedig lassan levezetem nyaka mentén mellkasára, majd hasfalára, így tolva finoman hátrébb, egészen a csempèig, lassan haladva csókjaimmal egyre lentebb forró bőrén. -Mekkora mázli, hogy még előttünk az egész éjszaka.- lehelem nyaka bőrére, nyelvemet vezetve végig rajta, lassan barangolva mellkasára, miközben ajkaimon továbbra is ott virít az a pimasz vigyor, amiből pontosan sejtheti már, hogy mire készülök, de még mielőtt túlságosan belemerülnèk bőre ízlelgetèsèbe, váratlanul elhúzódok és kinyúlok egy törölközőèrt. -De talán tényleg a hálószobában kellene folytatnunk.- sóhajtom végül, ahogy kilèpek a kabinból és neki állok törölgetni magam, incselkedve kacsintva egyet rá, mikor az ajtó felé indulok, bár arra is fel vagyok készülve, hogy visszahúz magához vagy megállít valamilyen módon, ha épp nem teljesen ért velem egyet, de miért is lenne ellenére, hogy esetleg a kanapén helyezze kényelembe magát vagy az ágyon, míg én magam köré tekerem a törölközőt.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 19, 2023 1:47 pm
Sóvárogtam érintése után, ennek ellenére egy pillanatig sem gondolkodtam el azon, hogy itt és most befejezzem a gyötrését, és bár testem minden apró zsigere reagált arra, amit teste produkált a karjaim között, de minden megmaradó önuralmamat bevetettem, hogy képes legyek a végsőkig kínozni Őt, míg fel teste meg nem adja magét a gyönyörnek. Ajkaim árulkodtak a türelmetlenségről, ahogy nyelvem újra és újra belekapott az Övébe, őrjítő, már-már ördögtől való kalandozásra invitálva, miközben ujjaim egyre fokozottabb ritmusban masszírozták, beleborzongva abba a forróságba, ami csak nőtt és nőtt érintésem nyomán. Nem is bírtam ki, hogy ne harapjak ajkába egyszer-egyszer, mikor a józan eszem kezdte feladni a szolgálatot, amikor pedig visszatámadott és ujjai keményen rám markoltak, olyan vágyódó sóhaj szakadt fel belőlem, hogy szabad kezem még ökölbe is szorult. Nem segített semmi, sem a fájdalom, amit egy-egy borzongató harapás okozott, de már tulajdonképpen az is fájt, ahogy feneke az imént nekem feszült, és bár tudtam, hogy nem lenne ellenére, ha a falnak préselve végre elmerülnék benne, de ezúttal egy egészen más utat jelöltem ki magunknak. Vagyis, inkább Neki, és ezt a gondolatot követve gyűjtöttem elég erőt ahhoz, hogy elhúzzam magamról ujjait, csak hogy a csempére tenyerelve, szorosan egymásba fűzzem enyéimmel, egyre vehemensebb és őrjítőbb tempóban mozgatva ujjaimat combjai között. Szó szerint összecsaptak felettünk a hullámok, teste reszketni kezdett ujjaim alatt, de engem még ez sem tántorított el, még határozottabban fogtam rá, még erősebben markolva ujjait a csempén, minden létező értelemben börtönbe fogva Őt, míg végül át nem söpört rajta az a szavakkal leírhatatlan érzés, hangjai pedig arra késztettek, hogy én magam viszont a saját ajkamba harapjak, még mielőtt én is hasonló hangokat produkáltam volna. Pedig valójában csak a feneke dörgölőzött hozzám, kivéve mikor kísérletet tett, hogy Ő is a kezével kényeztessen, de már pusztán az, ahogy reagált rám, az érintésemre és arra az eszeveszett tempóra, képes volt elérni, hogy én is a kéj peremén kezdjek táncolni, és ha végül mégis azt a befejezést szántam volna kettőnknek, hogy elmerülök benne, talán egy perc sem kellett volna, hogy testem feladja a küzdelmet ellene. Önként adtam neki ajkaimat, szinte rögtön átvéve az irányítást a csókban, mikor megéreztem, hogy mennyire nem ura még a helyzetnek, karjaimmal szorosan tartva, mintha tényleg fennállt volna a veszélye, hogy elgyengülnek a lábai, egy kellemes, mégis vad sóhajt eresztve ajkai közé. - Megőrjítesz ezekkel a hangokkal - vallottam be őszintén, sunyi kis vigyorral ajkaim szélében, még mielőtt megfordult volna, de amikor karjai a nyakam köré fonódtak, szabad kezemmel a csap után nyúltam, hogy csökkentsem egy kissé a ránk zúduló víz mennyiségét. - Mert szerinted nem vagyok elég tiszta? - kérdeztem, végig tekintetét fürkészve, de ahogy megmozdította csípőjét, újra sóhajtanom kellett, már meg sem próbálva tagadni, hogy mennyire intenzíven hat rám a közelsége, és valljuk be, ha eddig tagadni is próbáltam volna, már régen rájöhetett, hogy valójában esélyem sincs ellene. - De akár folytathatjuk a hálóban is - tettem hozzá, orra hegyére csókolva, mintha amúgy bármi esélye is lett volna ennek az ötletnek. - Még én sem végeztem Veled.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 18, 2023 8:54 pm
Iris & Dimitriy
Soha nem akartam behódolni Neki, vagy megerősíteni benne az érzést, hogy Ő tényleg bármit megkaphat, de akkor még nem is úgy nézett rám, mint most, és az ágya felmelegítése sem tűnt olyan csábítónak, mint most, amikor már tudom, hogy közben Ő is forrón tartana azzal a szerelemmel, amit irántam érez. Vagy épp a vággyal, amit újra és újra felèleszt bennem, ami most is felfűti az egész testemet, olyan forrósággal lüktetve bennem, hogy már levegőt is alig kapok Tőle, minél mohóbban érint, minél érzékibb csókot lehel a bőrömre. És ugyanezt érzem rajta is, teste ugyanazt a mindent felemèsztő forróságot árasztja magából, miközben van képe azt állítani, hogy képes lett volna távolról figyelni, miként sóvárgok érintése után, bár hamar bevallja, hogy képtelen lett volna erre. -Ha szükség lesz rá, ez inkább valamifèle büntetésed lesz.- cukkolom ajkamba harapva, de a pimaszságot hamar elsöpri arcomról egy újabb érzéki sóhaj, ami nyögésbe torkollik, miközben nyelvèt izgatón végig húzza nyakam bőrèn, teste pedig épp olyan ritmusban feszül nekem újra és újra, mintha máris eggyé váltunk volna. Minden kibaszott érzékemet megszèdíti, testem minden érzékeny pontját ostrom alá veszi, úgy taszítva a csempèhez, hogy az is, csak tovább fokozza izgalmamat, míg végül oda furakodik hozzám, ajkai csókot követelnek, amit én élvezettel, sőt, szomjazva adok, olyan forró táncot lejtve nyelvèvel, amitől még inkább elvesztem az eszem, még ha szerinte alig művelt is velem valamit. Frappáns válaszon töröm a fejem, de már egy hang se jön a torkomra, leszámítva buja nyögéseimet, ha épp sikerül levegőhöz jutnom, mert már az is nehezemre esik, nem még összerakni egy értelmes mondatot, a közeledő gyönyör mindenemet eluralja, de arra még éppen akad elég erőm, hogy Őt is gyötörjem picit, hátra nyúlva közénk, finoman markolva lüktető ágyékára. A szédítő élvezet ellenére is pofátlan vigyor jelenik meg ajkaimon, ahogy érintésem nyomán feszülten sóhajt, az érzés pedig, hogy milyen keményen lüktet ujjaim között, talán épp az utolsó lökést adja meg ujjai izgató mozdulatai mellett, mert ahogy kezünket a csempèhez nyomva összekulcsolja, én már tényleg képtelen vagyok levegőhöz jutni. Testem minden izma megfeszül, pár pillanatig, csak vérem őrjítő robaját hallom, miközben a torkom elszorul és minden porcikám pezsegni kezd a beköszönő mámortól, ami úgy robog végig rajtam, hogy ha nem állna mögöttem és nyújtana támaszt ezzel, nem is biztos, hogy képes lennék megállni a lábaimon. Főleg, ahogy nyögve levegőhöz jutok, ahogy reszketve a falhoz nyomom homlokomat, mintha azt várnám tőle, hogy majd enyhít azon a forróságon, ami bennem tombol, de erre semmi esélye nincs. Olyan, akár egy szédítő vihar, amire senki sem tud hatni, amit egyszerűen csak ki kell várni, míg szép lassan elcsitul, míg kitombolja magát, bár ez egyben olyan élvezetet is nyújt, olyan bódító az érzés, hogy csak levegő után kapkodva, nyögve igyekszem közben egyben tartani magam. Kezem karjára simít, majd le combjaim közé a kézfejère, miközben nagyokat nyelve igyekszem rendezni légzésemet, mikor pedig végre képes vagyok arra, hogy megmozduljak, hátra pillantok rá és csókját kovetelem, zihálva, kissé esetlenül ízlelve ajkait. -Mèg jó, hogy alig művelsz velem valamit...- nyögöm halkan, olyan parázsló tekintettel pillantva rá, amiből pontosan kiolvashatja, milyen mámort éltem át az imént, már ha nem érezte minden kibaszott porcikámon, ahogy hozzám simult közben, de most megpróbálok megfordulni, ha hagyja és nyakát átkarolva csókolni még pár hosszú pillanatig, míg teljesen megnyugszik a testem. -Talán jobb lenne, ha most már megfürdetnèlek...- vigyorodok el csókunk közben, állára is kitèrve ajkaimmal, továbbra is olyan szorosan simulva testèhez, hogy tökéletesen érezzem, milyen hatással volt rá a gyönyöröm, talán szándékosan mozdítva is csípőmet finoman.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 18, 2023 6:40 pm
Egy alig látható, rövid kis mosollyal reagáltam szavaira, még ha ebből nem is látott semmit, de nem kezdtem el bontogatni a témát. Nyilván nem volt számára újdonság, hogy mennyire bosszantott régen ezzel a dacos, akaratos modorral, azzal, hogy soha nem azt akarta csinálni, amit elvártak volna tőle, vagy hogy Ő mindig a saját feje után akart menni, és nem is volt más választásom néha, szó szerint le kellett erőltetnem a torkán bizonyos dolgokat, hogy érvényesíthessem a saját igazamat. Ilyen volt az is, mikor Kirillt mellé rendeltem, Ő pedig az első adandó alkalommal becsattogott hozzám és kifejezte, hogy mennyire nincs odáig ezért az ötletért. Engem pedig talán már akkor is lenyűgözött az a határozottság, amit megláttam benne, a bátorságról nem is beszélve, mert valljuk be, egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hányan szegültek eddig a szavam ellen ebben a házban, és ebből legalább három eset az Ő nevéhez fűződött. Mára már kicsit sem bántam, hogy nem egy szófogadó kirakatbaba vált belőle, ami egyszerre lesi az én-, vagy épp az apám kívánságait, vagyis... az enyémeket kicsit másképp lesi, mint ahogy az az eredeti terveimben szerepelt. Például úgy, ahogy most is tette, olyan aljasul fordítva ellenem a saját kis húzásomat, hogy nem tudtam nem vigyorogni, még ha amúgy szenvedtem is. Elvégre csak a kezem érintette Őt, végig a hátán, a gerincén, mikor kezei egy rejtélyes úton indultak el lefelé, de mikor mögé álltam, szinte rögtön érzékeltettem vele, hogy már semmi szükség a saját kezére, leginkább azért, mert az én ujjaim tökéletesen ellátják azt a szerepet, amit a sajátjainak szánt, még ha ezzel csak hergelni is akart. - Dehogy bírtam volna ki - mormogtam fülébe halkan, vágytól ittas hangon, de ellenálltam a késztetésnek, hogy cimpájába harapjak, helyette inkább ütőerén siklott végig tűzforró nyelvem, mindenhol ott hagyva ajkaim nyomát, ahol csak értem. - Bár kibaszottul felizgatnál vele, de jobb szeretem én csinálni - tettem hozzá egy erőtlen nevetés kíséretében, a sóvárgás azonban ezt is elmosta, miközben egyre szorosabban préselődtem hozzá, olyan ütemben dörgölőzve kemény ágyékommal fenekének, mintha benne mozognék, ettől pedig ösztönösen lüktetett még keményebben a vérem, a szívem heves üteméről már nem is beszélve. Egyik mellét birtokba vettem szabad kezemmel, ujjammal ingerelve mellbimbóját, miközben egyszerre masszíroztam ölét és mellét, egyre közelebb lökve a csempéhez, míg nem kénytelen voltam elhúzni a kezemet, hogy teljesen oda tudjam préselni. Nem aggódtam a hideg csempe miatt, legfeljebb csak egy másodperc erejéig, de tűzforró bőre egyetlen pillanat alatt melegítette át a hűvös falat is, én pedig, mint aki szomjazik, úgy kezdtem kapálózni ajkai után, hogy egy szenvedélyes, mohó csókot lopjak tőle, olyan szeszélyességgel kergetve meg nyelvét, hogy abba beleremegett a gyomrom. - Pedig még alig műveltem valamit... - nyögtem ajkai közé rekedten, azonban hangszálaim feladták a küzdelmet, főleg mikor tenyere hátrasimított, és addig fészkelődött, hogy becsúsztathassa kettőnk közé, míg el nem érte ágyékomat, és marokra nem fogott ujjaival. Egy tompa, jóleső sóhaj szakadt ki belőlem, néhány másodpercig még a szemeimet is összeszorítottam, ahogy pedig izgatni kezdett, még határozottabban masszíroztam combjai között, az utolsó erőmmel húzva el kezét magamról, hogy csakis a saját gyönyörére tudjon koncentrálni. Ujjaim egyetlen mozdulattal szorítottak csuklójára, a feje fölé emelve, és átfűzve ujjainkat, a csempére támaszkodtam. Kibaszottul hiányzott az érintése, de valamit sokkal jobban akartam, az pedig a küszöbön toporgó mámora, és minél több hangot csaltam elő belőle ingerlő mozdulataimmal, annál keményebben feszültem fenekének.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 18, 2023 4:00 pm
Iris & Dimitriy
Nem hagy számomra más lehetőséget, csak hogy aljas húzásokhoz folyamodjak Vele szemben, hogy végre magam után csábítsam a víz alá, de még így is alaposan megdolgoztat, mert hiába kezdem eloszlatni magamon a tusfürdőjèt, aminek annyira szereti rajtam érezni az illatát, még akkor is, csak a hátamat érinti. Nem, mintha attól nem lennék csupa libabőr, ahogy gyengéden végig cirógatja a bőrömet, egészen a fenekemig merèszkedve, de ez édes kevés ahhoz képest, amire én vágyom, mert én Őt is érezni akarom, teste forróságát, hogy szorosan mögém vagy mellém lépjen a víz alá. -Szerintem soha nem is lesz igazán engedelmes.- pimaszkodok tovább, finoman kenegetve szét közben magamon a tusfürdőt, de mivel még most sem mozdul, még mindig a kabinon kívülről bámul csupán, finoman érintve hátamat, úgy döntök, hogy talán ideje még jobban felhúzni, ehhez pedig a legjobb taktika kétségtelenül az, ha előnyt kovácsolok abból, hogy arra kért korábban, hogy forduljak meg. Hiszen, így nem láthatja, csak sejtheti, milyen érzéki mozdulatokkal kalandozok lentebb testemen, erről pedig buja megjegyzésemmel gondoskodok, ahogy élvezkedve megemlítem, mennyire kellemes is azt a tusfürdőt szètoszlatni a bőrömön. Meg se próbálom elrejteni arcomról a diadalittas mosolyt, mikor végre mögém lép, testem minden sejtje életre kel a belőle áradó forróságtól, ahogy hátamhoz simul, ágyéka pedig izgatón fenekemnek feszül, mikor pedig a keze átveszi az én kezem szerepét, sőt, rögtön az ölemig bátorkodik vele, csak még inkább hozzá dörgölőzök, tovább izgatva ezzel Őt és magamat is. Pedig, már attól is feszültebbè válik lélegzetem, ahogy finoman masszírozni kezd, testem minden forrósága ujjai alatt összpontosul, én pedig jobb híján tarkójára simítom kezemet, gyengéd, érzéki mozdulatokkal fúrva olykor a hajába. -Kibírtad volna, hogy tényleg csak nézel?- duruzsolom halkan, kéjesen sóhajtva az utolsó szót, mert közben készségesen odébb csúsztatom egyik lábamat, valamivel nagyobb terpeszben állva meg, hogy ujjai meg mohóbban érinthessenek, miközben a csempèhez is közelebb taszít testèvel. Talán ez az a helyzet, ahol a leginkább engedelmes lehetek valaha is, mert minden mozdulata tovább forralja a véremet, ahogy mellemet masszírozza, ahogy ujjai még intenzívebben izgatnak, egyre sűrűbben csalogatva elő belőlem egy-egy halk, feszült nyögést, míg továbbra is keményen nekem feszül kemény ágyékával, amihez én is szívesen dörgölöm oda a fenekemet. Felé fordulok, amennyire csak lehetséges ebben a helyzetben, ajkaim mohón kapnak ajkaièrt, halkan közéjük nyögve valahányszor csak végig bizsereg a testem izgató érintésètől, nyelvemmel pedig épp úgy, olyan érzéki mozdulattal simulok nyelvèhez, ahogy testünk vált nem rég eggyé és ahogy remélhetőleg hamarosan újra fog. Pokolian vágyom Rá, csípőm lázas mozdulatai is erről mesélnek, ahogy vérem forró ritmusát követve újra és újra neki feszülök, olykor felszisszenve halkan a vágytól és az érzéstől, ahogy hozzám préseli magát. -Kètlem, hogy a víz ezen segíthet.- lihegem ajkaira, finoman bele is harapok az alsóba, nyelvemmel simítva végig aztán rajta, mintha nem tudnám, mennyire nem nevezhető fájdalomnak az, amit ilyenkor érez, hiszen bennem is, csak tovább fokozza a vágyat, valahányszor belém mèlyeszti finoman fogait. -Vagy az, amit velem művelsz.- nyögöm halkan, folytatva a korábbi gondolatmenetet, de már alig tudok gondolkozni is, olyan őrjítő az élvezet, amit okoz, lélegzetvèteleim is egyre haszontalanabbnak bizonyulnak, mert valahányszor csak levegőèrt kapok, mintha csak fokozódna vérem pezsgèse és még nagyobbra nőne a gombóc a torkomban. A csempèhez simulok, nyögök egyet az érzéstől, ahogy a hűs felület a mellbimbómhoz ér, de ez is, csak még közelebb taszít a gyönyörhöz, ami egyre közelebb ólálkodik már, egyre sűrűbben szorítja el a torkomat, de mielőtt még végleg rám találna, hátra nyúlok hozzá, finoman markolva kemény ágyékára, buja mozdulatokkal izgatva Őt is, egyre akadozóbb lélegzettel várva a beteljesülèst.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 18, 2023 1:31 pm
Hiába is próbálkoztam, nem bírtam ki sokáig, hogy ne érintsem meg, ebben azonban az is közrejátszott, hogy időközben közelebb léptem hozzá, a lecsökkentett távolság pedig úgy tűnt, nagyban hozzájárul az akaraterőm csökkenéséhez is. Ha Róla van szó, amúgy is voltak problémáim az önuralommal, már ahhoz is egy kisebb csoda kellett, hogy eddig nem érintettem meg, vagy hogy nem zártam rövidre ezt a kis közjátékot, hisz már azzal is felizgatott, ahogy az ajtófélfának támaszkodott, és ott várt be. Még el is gondolkodtam azon, hogy ott esek majd neki, ahogy nem egyszer tettem már korábban, és valószínűleg nem is az utolsó alkalom lett volna, de ahogy beljebb sétált, most pedig már a tusfürdőmet oszlatta szét testén, nem is bántam, hogy még időben megfékeztem az ösztöneimet. A vérem még sebesebb vágtázásba kezdett, mikor megéreztem tenyerem alatt tűzforró bőrét, és tudtam, hogy mindez nekem, csakis nekem szól, és ha eszembe jutott, hogy pár nappal ezelőtt mennyire magamon kívül voltam a féltékenységtől amiatt a bájgúnár munkatársa miatt, elfogott az érzés, hogy mennyire kibaszottul röhejes voltam. Soha, egyetlen pillanat erejéig sem éreztette velem, hogy szüksége lenne többre vagy másra, és ha nem is emlékezett arra a kötelékre, ami összekötött, sőt, már összeláncolt kettőnket, de valamiért hittem abban, hogy az amnéziája ellenére is tudja, hogy nincs keresnivalója máshol és más mellett. - Azért ismerek olyat, aki szemrebbenés nélkül mondana ellent. Sőt, egy időben gyakran meg is tette - billent oldalra a fejem, és bár nem látta, de ismét ajkamra haraptam, így próbálva elfojtani azt a szemtelen, kibaszottul pimasz vigyort, ami készült kiülni arcomra. Egyértelmű volt, hogy Róla beszélek, Ő volt az, aki minden alkalmat megragadva dacolt velem, vagy szándékosan nem azt csinálta, amit kértem tőle, bár, azok a kérések sem voltak mindig a legszebb köntösbe csomagolva. És ha nem tette volna... ha engedelmes, szófogadó feleséggé vált volna, nagy eséllyel soha nem kötünk ki itt. Soha nem küzdöttem volna sem érte, sem az emlékeiért, mert nem lenne mire emlékeznie egy-két iszonyúan durva sértésen túl. - Még most sem nevezném túl engedelmes típusnak - folytattam tovább rekedten, de tekintetem ekkor már kezét leste, ahogy lassan elindította lefelé, végig a testén, és abban a pillanatban elátkoztam minden istent és ördögöt, amiért az előbb arra kértem, hogy fordítson nekem hátat. Már pusztán a gondolattal felajzott, ahogy elképzeltem, merre is keringőznek ujjai, és már nem is voltam képes legyőzni a késztetést, hogy mögé lépjek, és egyszerűen félretúrjam kezét, így simítva a lüktető ölére. Gyengéd határozottsággal kezdtem masszírozni, leheletemmel nyakát hintve végig, jólesően felsóhajtva, mikor nekem tolta magát, forró háta pedig mellkasomnak ütközött, de fenekével sem kegyelmezett, szinte rögtön ágyékomnak dörgölte magát, ezt pedig, jobb híján azzal bosszultam meg, hogy még merészebb mozdulatokkal kezdtem masszírozni combjai között, hüvelykujjammal ösztönözve Őt egy kisebb terpeszre. - Pedig legalább ilyen szívesen néztem volna végig... - búgtam fülébe halkan, már-már szenvedve attól a vágytól, amit életre hívott bennem, határozottan tolva rajta egyet, hogy előrébb lépjen a csempe felé, jólesően sóhajtva egyet, mikor ujjaival a hajamba túrt. Szabad kezem mellére simult, miután végigzongoráztam oldalát, gyengéden markolva rá az egyik formás domborulatra, addig küszködve, míg végül ajkaim el nem érték ajkait, olyan intenzíven csókolva Őt meg, hogy abba ismét beleremegett minden porcikám. - Még mindig tiszta mocsok vagy - mormogtam ajkai közé, de tekintetem szinte égetett, ahogy egy pár pillanat erejéig rátaláltam íriszeire, és miközben tovább masszíroztam teste legérzékibb pontját, újra és újra magam felé toltam ölét, hogy még szorosabban feszülhessek hozzá fenekéhez.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.