M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 12, 2023 9:48 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Furdal a kíváncsiság, hogy vajon Ő miként szembesült ezzel a dologgal, hogy létezik olyan erő, ami fölöttünk áll, még ha az ember eredendően biztos is abban, hogy ilyesmi nem létezik, mint ahogy az is borzasztóan érdekelne, hogy Ő hogyan viselte ezt a terhet, bár van egy olyan tippem, hogy semmiképp sem pánikolt úgy, mint én. Amúgy se tudnám elképzelni, ahogy fel-alá járkál, miközben a sírás fojtogatja, maximum csak, hogy Ő is próbált minden erejével a kis valóságnak hitt világába kapaszkodni, amit aztán végül mégis el kellett engednie. Már, ha lehetséges ez egyáltalán, mert én még most is azon kapom magam kerül-fordul, hogy próbálok valami elfogadható választ kreálni a gyűrűvel kapcsolatos igen különös jelenségekre, de mindazok után, amit mondott, már esélyem sincs erre.
Ennek ellenére tiszteletben tartom, hogy most érezhetően nem akar belemerülni a részletekbe, így végül csak bólintok egyet a gyengéd mosolyommal az arcomon és, hogy ezzel is tereljem Vele együtt a komor gondolataimat, inkább beszállok a kis pimasz játékába, mely során nosztalgiázunk is egy picit. Vagyis, számára nosztalgia, nekem viszont olyan, mintha pár nappal vagy héttel ezelőttről beszèlnènk, amikor azt ecseteljük, ki mennyire nem akarta ezt az egész házasságosdit. Tényleg tervezgettem minden este, hogy újra megpróbálok lelèpni, valahányszor csak úgy mentem fel a szobámba, hogy előtte kellőképpen vérig sértett vagy épp megbántott, de nem tettem, mert egyszer már amúgy is felsültem és, mert talán bizonyítani akartam, főleg Neki, hogy azért sem adom fel. A dac különös dolgokat képes kihozni az emberből és kellő erőt is adott ahhoz, hogy túl tegyem magam a sértéseken. -Nem bírom a képmutatást. Te legalább őszinte voltál.- vonok vállat finoman, hiszen megtehette volna, hogy megjátsza magát és megpróbál úgy a közelembe férkőzni, az ágyába csalni, ahol egyébként szívesen látott volna, már akkor is és ezt előszeretettel dörgölte az orrom alá, de nem úgy történt. Egy percig sem rejtette véka alá, hogy mennyire nem díjazza Ő sem az apáink által ránk erőszakolt szerepet és ez, számomra többet ért, mint a megjátszott kedvesség.
Nem akar ma már a gyűrűvel foglalkozni, én pedig egy pillanatig sem vitatkozom emiatt, mert mára már épp elég volt ennyi izgalom és egyébként sem vágyom újra átélni mindazt, amit neki köszönhetően magam mögött hagytam, de már a gondolat is, hogy most elvonuljak a szobámba egyedül, félelemmel tölt el, mert tudom, hogy képtelen lennék elaludni, hogy az elmém újra elkezdenè az aljas játékát, míg végül ott gubbasztanèk rettegve az ágyamon. Leginkább ez ösztönöz arra, hogy olyasmit kérdezzek tőle, ami egyértelműen meglepi, de talán az is közre játszik, hogy túlságosan élvezem a közelségét és azt az èvődèst, amit most finoman visszacsempèsz közénk, miután az étteremben olyan hirtelen elvesztettük.
Mosolyogva lesek fel rá, ahogy találgatni kezd, hogy is fog mindez zajlani, de tekintetében már látom felcsillanni azt a tüzet, amit az apró raktárban is láttam benne, keze pedig gondoskodik arról, hogy mindenem libabőrössé váljon, ahogy felsimít a karomon és a ruha egyik pántját lecsúsztatja vállamról. -Pontosan így képzeltem.- bólogatok pimasz mosollyal, finoman ajkamba harapva közben, akaratlanul is ajkaira pillantva néha, melyek máris olyan csábítóvá válnak, hogy alig tudok ellenállni nekik. -De azért lehet, hogy néha kicsit közelebb engedlek magamhoz. Mondjuk, ha fáznèk vagy ilyesmi...- suttogom halkan, két kezemmel finoman megkapaszkodva a nyakkendőjèben, amin aztán lassan lazítok is picit, de végül ugyanúgy abba kapaszkodva húzom közelebb magamhoz, vagy épp én ágaskodok fel hozzá, már magam sem tudom igazán. -Pontosan, mi is motivál?- súgom halkan ajkaira, épp úgy pimaszkodva Vele, mint korábban, miközben homlokom az Övének támasztom, de a megnyugvástól, hogy nem kell egyedül maradnom és, hogy nem használja ki az alkalmat arra, hogy bosszút álljon a múltkorièrt, kiszakad belőlem egy halk sóhaj. -Nem akarok ma éjjel egyedül lenni.- suttogom végül, bár ettől megint eltölt az érzés, hogy kihasználom, hogy önző vagyok, de már abban sem vagyok biztos, hogy ha nincs ez a pánik, ne akartam volna ugyanúgy mellette elaludni. Tényleg a feje tetejére állt minden.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 12, 2023 8:47 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Szinte sejtettem, hogy mi játszódott le a fejében, mikor azt mondtam, hogy én se reagáltam volna másképp a helyében, de valójában nagyon is emlékeztem még, milyen volt, mikor Fredrik felfedte előttem a családja titkát, olyan részletekbe nyerve betekintést, amit egyszerű halandók csak ritkán kapnak meg. És nagy eséllyel én sem élveztem volna ezt a kegyet, ha akkoriban nem játszadozom el a gondolattal, hogy hátat fordítok az apámnak, és ha sokáig azt is hittem volna, hogy Fredrik csak blöffölt, így több, mint húsz év elteltével magamtól is rájöttem volna, hogy valami nem stimmel, már csak azért sem, mert egy napot sem öregedett azóta, hogy először egymás útjába sodort minket az élet. Vagyis, annyira még csak sodornia sem kellett, mert mióta a nagyapám terjeszkedni kezdett Norvégiában, keresztezték egymás útjait, bár, nem feltétlen értettem egyet apám meghunyászkodásával, ami Fredrik-et és az egész Dahl-klánt illeti. A nagy Vladimir azonban valószínűleg nem is épp Fredrik miatt aggódott, hanem a nő miatt, aki felkarolta Őt még sok-sok évtizeddel ezelőtt. - Ez egy elég hosszú sztori - húztam el a számat először, pár pillanat erejéig a homlokának támasztva államat, majd halkan felsóhajtottam. - És jó ideig én is csak röhögni tudtam az egészen - vontam vállat finoman, megvillantva egy kissé keserű vigyort, de ezt nem is kellett magyaráznom. Elvégre, mikor szenttül hiszel a saját világod szabályaiban, vagy épp abban, hogy az általad látott forma egy kör, majd végül valaki a képedbe mondja, hogy az nem egy kör, hanem egy háromszög, nem fogadod el rögtön annak a valakinek az igazát, amíg nem bizonyítja, hogy eddig tévedésben éltél. Iris-nak azonban aligha volt szüksége több magyarázatra, hisz az egyik legnyilvánvalóbb bizonyíték ott csúfolkodott az ujján.
Pár pillanat alatt változott meg a rideg és hűvös hangulat, a tréfás megjegyzésemre pedig Ő maga is jókedvűen válaszolt, még ha erre nem is tettem volna nagy összeget. - Nemcsak esténként imádkoztam - válaszoltam pofátlan grimasszal, egy újabb vállvonás kíséretében, de talán éppen neki nem is kellett bemutatnom, hogy milyen volt a kezdeti időszak. Jobban emlékezett rá, mint én, hisz számára olyan volt, mintha tegnap történt volna, míg az én emlékeim nagy részét megszépítette az idő, az érzéseket azonban, amiket belőlem váltott ki, nem volt olyan egyszerű eldobozolni vagy elfelejteni, és amikor játékosan húznom kellett az agyát, valamiért még az emlékeim is sokkal élénkebbé váltak. - Ezt valahol meg is értem - biccentettem helyeslően, de közben továbbra is vigyorogtam, gyengéden végigsimítva szabad kezemmel a karján, amit időközben átfont a nyakamon. Mintha kezdett volna visszaállni a rendes kerékvágás, de volt egy olyan rossz megérzésem, hogy ez jelenleg csak egy illúzió, és nem a vége ennek az egésznek. - Lehet, hogy egy-két ellenségem kedvesebb vendéglátó lett volna, mint én - tettem hozzá, elismerve a saját hiányosságaimat, de talán nem most készült elhordani a világ legundokabb bűnözőjének, amiért annak idején egy ocsmány féreg voltam vele.  
Kiszakadt belőlem egy halk sóhaj, közben tenyerem alatt érezve arca forróságát, tekintetem pedig egy pillanatra sem eresztette íriszeit, és mire biztosíthattam volna arról, hogy nem várom el tőle, hogy ne boruljon ki többé, olyan kérdéssel fordult felém ismét, amire ezúttal végképp nem számítottam. Talán mert legutóbb épp én kérdeztem meg, és azóta sem tudtam elfelejteni, hogy milyen arckifejezést villantott felém, ami rögtön arra sarkallt, hogy visszaszívjam az ötletet. Most mégis Ő kezdeményezett, és bár a szívem hevesebben kezdett verni, de próbáltam nem jelét adni annak, hogy valójában milyen melegség is tölti el épp a mellkasomat. - És hogyan képzelted az együttalvást? - kérdeztem kíváncsian, szándékosan táncoltatva meg kicsit az idegeit, hátha ez még jobban kizökkenti abból a kavalkádból, amit az elmúlt órában kellett átélnie. - Te az ágy egyik szélén, én meg a másikon? - folytattam tovább, bár ekkor már nem is tekintetét fürkésztem, és kezem sem maradt épp tétlen a dereka körül, mert lassan elindult a karján felfelé, és miközben kissé elszorult a légzésem, gyengéden lesimítottam válláról a ruhája pántját. - Ez is elég jó motivációnak tűnik - súgtam neki halkan, de szándékosan nem tettem több óvatlan mozdulatot, pedig forrni kezdett a vérem, az pedig, ahogy azok a pírfoltok elborították az egész arcát, újabb szemtelen kis grimaszt csalt ajkaim szélére.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 12, 2023 6:53 pm

Iris & Dimitriy

Amilyen pánik uralkodott el rajtam percekkel ezelőtt, elképzelni se tudtam volna, hogy ma este még sikerül majd normálisan lélegezni vagy gondolkodni és, ha Ő nincs, ha nem ölel magához ilyen szorosan és nem dörgöli ezzel egyértelműen az orrom alá, hogy a világért sem akar most magamra hagyni ezzel, még most is a hajamat tèpve járkálnèk fel-alá, felidèzve magamban az összes létező mitikus figurát, amiről valaha hallottam. Neki köszönhetően azonban, ha lassacskán is, de sikerül valami nyugalomra lelnem, elűzni a rémisztő gondolatokat, bár nyilván mától nem fognak már soha békén hagyni, mindig ott lapulnak majd elmèm egy sötét zugában, de a gondolat, hogy Ő viszont itt lesz és segít ebben az egészben, hatalmas erőt nyújt ehhez az egészhez.
Kételkedve szemet forgatok, mikor azt állítja, hogy Ő is épp így reagált volna, mert valahogy nehezemre esik elképzelni Őt olyan állapotban, mint amilyenben én voltam percekkel ezelőtt, ennek kapcsán azonban felmerül bennem a kérdés, hogy vajon Ő miként fogadta, amikor tudomást szerzett erről. -Te hogy tudtad meg ezt az egészet?- csóválom a fejem elképedve, titokban talán, még reménykedve abban, hogy egyszer csak közli majd, hogy ez egy hülye vicc volt és ennél sokkal normálisabb válasza van a gyűrű viselkedésère, de tudom, hogy erre már hiába várok. Egyébként is durva lenne azt feltételezni Róla, hogy ilyen morbid viccel akarna kiborítani, főleg, hogy napok óta inkább azon van, hogy a szerelmét bizonyítsa és azt, mennyit változott az érzés miatt, ami most még bűntudatot is ébreszt benne, mert pár pillanatnyi néma csend után, már azzal hozakodik elő, hogy ez miatta van. Mintha kifejezetten Ő kérte volna bárkitől is, hogy ilyen kibaszottul ijesztő és mágikus gyűrűvel vegye el az emlékeimet és hozza rám a frászt.
-Valld be, hogy azért imádkoztál minden este, hogy megszabadulhass tőlem.- cukkolom jókedvűen, a vigyorom pedig egészen ellágyul, mikor tudatosul bennem, hogy milyen profin változtatta meg a hangulatomat pár perc alatt, mert az elég nyilvánvaló, hogy kicsit szándékosan is próbálja talán elterelni a figyelmemet és megnevettetni. -Igazság szerint csodálkozom is, hogy senki sem rabolt el, bár akkor még magamtól is mentem volna. Ingyen.- pimaszkodok mosolyogva, átkarolva közben a nyakát, még jobban elmerülve a kellemes érzésekben, amiket a közelsége okoz vagy az érintése, ahogy karját a derekam köré fonja, így végül vissza is hajtom fejem a mellkasára és pár hosszú pillanatig csendben tovább őrizgetem ezt a törékeny, illèkony nyugalmat, ami most eltölt. Így, hogy magam mellett érzem Őt, mintha könnyebb lenne távol tartani a szörnyeket, melyekkel az elmém próbál riogatni, bár azt nem mondanám, hogy eltűntek volna nyomtalanul. Ott vannak, csak a háttérbe húzódtak, nekem pedig előbb vagy utóbb szembe kell majd néznem velük. Mondjuk holnap reggel, tiszta fejjel, ahogy Ő is mondja, a javaslat hallatán pedig tétován bólintok is egyet és felpillantok rá, ahogy tenyerét az arcomra simítja. -Bár, azt nem merem megígérni, hogy többé nem fogok kiborulni emiatt az egész miatt.- sóhajtom halkan, bocsánatkèrő tekintettel, finoman nyakára simítva egyik kezemet, de ahogy eszembe jut, hogy most majd újra magamra maradok a gondolataimmal, egyedül, a szobámban, akkorát nyelek, hogy valószínűleg Ő is tisztán hallja. -Nem aludnál ma velem?- kérdezem végül suttogva, talán olyan halkan, hogy meg sem hallja, de az is lehet, hogy csak a szívem vad dübörgèsètől gondolom úgy, hogy halkan beszélek, mert az már az egyedüllèt gondolatától is zakatolni kezd mellkasomban. Vicces, hogy a zavar azért, még a félelem ellenére is dolgozik bennem, mert érzem, hogy az arcom felforrósodik, valószínűleg eléggé el is pirulok, de félek egyedül lenni ma éjjel. Pedig, hiába idèztem a pár nappal ezelőtti kérdését, minden joga meg van ahhoz, hogy nemet mondjon, mint ahogy én is tettem, már csak amiatt is, amivel elfogadta végül a választ és ösztönözte magát. -Vagy szükséged van még a motivációra?- kérdezem végül magamra erőltetve egy kínos mosolyt, próbálva leplezni, hogy mennyire be vagyok tojva, de valószínűleg így is tisztában van vele. Hiszen, jobban ismer már, mint bárki más.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 12, 2023 5:04 pm

Viszonylag hamar belátta, hogy esélye sincs ellenem, és nem tudja lelökni magáról a karjaimat, amikor pedig végre hajlandó volt megadni magát és kezei már nem eltolni próbáltak, végre én is lazíthattam egy kissé azon az erőn, amivel eddig igyekeztem Őt megtartani, de még ezt is igyekeztem úgy kivitelezni, hogy ne okozzak neki fájdalmat, hisz még ebben a felfokozott érzelmi állapotban sem bántani akartam, hanem megvédeni, csak... már magam sem tudtam, mitől védelmezem épp. Talán saját magától, hisz ostobaságot egész biztos nem csinálna, de még voltak halvány emlékeim arról a részeg kocsikázásról, aminek a végén egy koszos lyukban találta magát, és csak ekkor tudatosult bennem, hogy végre azt tettem, amit azóta legalább ezerszer megígértem: nem hagytam, hogy ellökjön, ahogy aznap este tette, pedig nyilvánvaló volt, hogy szüksége lenne rám, Ő mégis inkább egyedül akart megoldást találni, mire a büszkeségem annyival felelt, hogy oké, csináld, oldd meg egyedül. Ennél ocsmányabb pofonnal nem is büntethettem volna, most azonban még a lehetőségét is kizártam annak, hogy másik utat válasszon, és nem is azért, mert annyira hittem volna az általam választottban, hanem mert... nem volt értelme egyedül küzdeni. Egy út létezett, azt pedig együtt, közösen kellett végigjárnunk, még ha nem is érezte jelenleg, amit én. Talán mégsem voltam annyira önző, mint azt általában gondoltam magamról. - A helyedben én is így reagáltam volna - feleltem csendesen, továbbra is próbálva fenntartani azt a viszonylag lenyugodott hangulatot, még ha ott is maradt a levegőben a puskapor,  de lehetőséget sem akartam adni arra, hogy robbanjon a bomba.
Talán ezért is fogtam vissza magam, ritkán és keveset beszéltem, végül mégsem bírtam ki, hogy ne fejezzem ki a sajnálatomat, mert bár eddig gondosan ügyeltem arra, hogy ne tegyek említést róla, de most már nem voltam képes eltitkolni előle, mennyire felelősnek érzem magam ezért az egész helyzetért. Annak az árát fizette épp, amit én követtem el, és még csak azt sem tudtam, hogy ki ellen vétettem ekkorát, hogy így büntessenek bennünket, de az a valaki kibaszottul jól ismert ahhoz, hogy tudja, hová kell szúrnia. Márpedig az, hogy Iris mennyire magába bolondított, még az apám előtt sem volt nyilvánvaló, nem kürtöltem világgá, még ha amúgy az utóbbi időszakban eléggé világossá is vált. - Pedig akkor még a kisujjamat se akartam mozdítani a királynőért - vigyorodtam el halványan, mikor visszautalt egy korábbi mondatomra, és valahol még most is hihetetlen, hogy azóta mennyi minden megváltozott. Főleg kettőnk között, és hogy mennyi mindent ásott elő belőlem úgy, hogy előtte azt hittem, alkalmatlan vagyok ezekre. - Akkor még fizettem is volna azért, hogy elraboljanak - tettem hozzá, hátha így tovább oldódik kicsit, egyik karomat finoman a dereka köré fonva, jólesően magamba szívva haja finom illatát, mikor visszahajolt a mellkasomra. Nem is szóltam egy ideig semmit, próbáltam megőrizni a hidegvéremet, hátha ezzel tovább tart majd az Övé is, de már ekkor nyilvánvaló volt, hogy nem maradhatunk így az örökkévalóságig, egyszer el kell majd kezdenünk foglalkozni mindazzal, ami velünk történik, és... ha belegondoltam abba, hogy talán a végére visszakapom azt az Iris-t, akit hetekkel ezelőtt elveszítettem, még sürgetőbbnek éreztem, mint valaha. Pedig valahol élveztem ezt a kis kitérőt, a kalandot, aminek során újra és újra megnyerhettem magamnak, mintha csak bizonyítani akartam volna, hogy nemcsak a vak szerencsén múlott, bár, annál bizonyára jóval több kellett ehhez az egészhez. - Talán jobb lenne higgadt és tiszta fejjel visszatérni erre az egészre. Holnap reggel - tettem hozzá, miközben tenyeremmel finoman arcára simítottam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 12, 2023 4:02 pm

Iris & Dimitriy

Utálatos dolog, amikor az ember elmèjèt teljesen eluralja a rettegés, a józan gondolatok pedig elvesznek valahol a ködben és helyettük csak a mérgező, fojtogató társaik kerülnek előtérbe, amik ahelyett, hogy segítenének a helyzeten, még inkább rontanak rajta. Pedig tudom, hogy nem kellene sodródnom ezekkel, hagyni, hogy minden mást kizárjanak számomra, mintha szándékosan akarnának ebben az őrjítő állapotban tartani, amitől zakatol a szívem és minden porcikám reszket, mintha valami rohamom lenne, amin képtelen vagyok felülkerekedni.
Először a segítséget is el akarom utasítani, ahogy szorosan magához ölel, egyértelműen éreztetve a mozdulattal, hogy esze ágában sincs elengedni, bármennyire is próbálom eltolni magamtól, de amikor tudatosul bennem, hogy egyébként mennyire jó érzés érezni Őt, hogy mellettem van és támaszt nyújt, a pattanásig feszült idegeim és izmaim szép lassan elkezdenek felengedni. Olyan megnyugtató a forróság, ami belőle árad, szívének kissé feszült, de annál erőteljesebb dobogása és az illata, ami a múltkori éjszaka óta képtelen kikúszni az orromból, hogy végül már én magam is szorosan hozzábújok, mintha valami biztonságos óvóhelyre találtam volna a káosz közepén. Soha nem gondoltam volna, hogy majd épp Ő fog valaha egy ilyen helyzetben megnyugtatni, most mégis elkezd lassan átjárni az érzés, hogy minden rendben lesz, mert Ő itt van és vigyáz rám, ettől pedig, ha meg is erednek a könnyeim némán, ezek legalább már inkább a megkönnyebbüléstől potyognak, nem pedig a félelemtől.
A hangja olyan gyengéden és finoman csendül fülemben, hogy szinte hipnotizál vele, finoman tuszkolva odébb a tébolyt, a fejemben zakatoló gondolatokat, míg végül tekintete az enyémre talál és ebben a pillanatban, igazából tényleg őszintén elhiszem, hogy ki fogjuk deríteni, mi ez az egész. Olyan elszánt és őszinte a tekintete, hogy esélyem sincs arra, hogy kètkedjek abban, amit mond, mikor pedig eszembe jut, hogy mit érez irántam, hogy miről tett tanúbizonyságot már jó párszor az elmúlt napokban, biztosan tudom, hogy így lesz. -Okè.- sóhajtom halkan, bólogatva, nagyokat nyelve továbbra is, miközben igyekszem nagyokat és mèlyeket lélegezni, hogy valamiképp felül kerekedjek végre ezen az egészen, de továbbra is Őt figyelem, ahogy beszél. -Soha nem hittem volna... Ez egyszerűen...- csóválom a fejem elképedve, tekintetem pedig a nyakkendőjère szegeződik, bár valójában a gondolataim közt veszek el épp és próbálok rájönni, hogy korábban éltem-e meg olyasmit, amiről sejtenem kellett volna, hogy léteznek olyan dolgok, mint mágia meg még ki tudja, hogy mi. Hiszen, konkrét válaszokat Ő sem tud, csak ismer valakit, aki talán adhat pár jó választ néhány kérdésünkre, ami már így is jóval több, mint a semmi.
Végül újra megszólal, halkan és finoman, ahogy a sajnálatát fejezi ki, de egész addig nem igazán tudok reagálni, míg nem folytatja a mondandóját úgy beszélve erről az egészről, mintha az Ő hibája lenne. Pár pillanatig, csak csendben, elgondolkodva a nyakába temetem az arcomat, majd megköszörülöm a torkomat és sóhajtok egy nagyot. -Csak, mert a feleséged vagyok te pedig a város egyik maffiózója?- dünnyögöm elgondolkodva, majd egy újabb sóhaj kíséretében elhúzódok tőle picit, de épp csak annyira, hogy ismét tekintetère leljek és ahelyett, hogy a derekát ölelnèm továbbra is, inkább elhúzom tőle karjaimat és átkarolom a nyakát.-Eszembe se jutott emiatt Téged okolni.- közlöm végül keserű mosollyal, bár magamban folyamatosan küzdök, nagyokat nyeldesek, hogy a kavargó érzelmeket ott tartsam, ahova most nagy nehezen visszakerültek, azaz a kontrollom alá, a mágiával és minden egyébbel kapcsolatos gondolataim pedig, így már jóval szelídebben piszkálják elmèmet. -Tudtam, hogy mire vállalkozok, hiszen te magad mondtad az első estén, amikor visszahoztak ide, hogy ezen a táblán én volnék a királynő.- idézem fel szavait, melyek az akkori Dimitriy száját hagyták el és, bár egy cseppnyi romantika sem volt még akkor ebben a mondatban, valójában már akkor őrülten jól esett, hogy így tekint rám. -Ès a királynőt is érhetik támadások, szóval...- akadok el egy pillanatra, tétován ajkamba harapva, mintha az segítene megtalálni a megfelelő szavakat. -Okè, igazából erre rohadtul nem voltam felkészülve.- rázom meg a fejem ismét, majd kezeimet lentebb csúsztatom a mellkasára, így bújva végül vissza picit a kellemes menedèkembe, hogy legalább pár percig még úgy érezhessem, hogy minden rendben.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 12, 2023 12:56 pm

Annak ellenére, hogy általában a jég hátán is megéltem, most mégis egy olyan helyzettel kellett szembenéznem, amit nem tudtam a szokott eszközökkel kezelni, és ez furcsa, szokatlan aggodalommal töltött el. Pedig már legalább ezerszer néztem szembe azzal a félelemmel vagy ijedtséggel, amit Miatta éreztem, nem egyszer tudatosítva magamban, hogy a szerelem sebezhetővé is tesz, és ez az egész éppen azét történik velünk, mert valaki más is rájött erre. És egyszer sem tolakodtam elmondani, hogy mit is sejtek az egész hátterében, vagy hogy miért hiszek abban, hogy van rá megoldás, mert az egyet jelentett volna az igazság teljes beismerésével, és a jelenlegi ábra is tökéletesen mutatta, mennyire nem állt készen egy ilyen magyarázatra. Talán még azt is könnyebben dolgozta volna fel, ha kiderül, hogy tényleg a fejében van a baj, és az orvos nem vett észre valamit, de még erre sem szívesen gondoltam. Még a hideg is kirázott a gondolattól, hogy nemcsak így, ebben a formában veszíthetem el Őt, emiatt pedig kurvára nem érdekelt, hogy milyen ellenséggel kell szembenéznem, ha legalább addig is életben tudom Iris-t, még ha épp az ördögnek is kell eladnom érte a lelkemet. Nem mintha nem tettem volna meg ezerszer, és talán már nem is volt mit áruba bocsájtanom, de arról voltak elképzeléseim, hogy mennyibe kerül egy ilyen szívesség ebben az alantas világban.
Próbáltam nem átadni magam annak a kétségbeesésnek, ami Őt már teljesen az uralma alá vonta, ennek ellenére feszülten pillantottam felé, mikor elkezdett fel-alá járkálni, majd a kezét tépkedni, és talán ez volt az a mozzanat, ami végül rávett arra, hogy odalépjek hozzá, és szorosan magamhoz öleljem. Tisztában voltam azzal, hogy ezzel csak olajat öntök majd a tűzre, és szinte rögtön meg is éreztem mellkasomon a kezeit, amik szinte reflexből kezdtek tolni, de ellenálltam, továbbra is szorosan tartva, egészen addig, míg fel nem adta, és lassan át nem adta magát annak az érzésnek, amit így próbáltam kivívni belőle. Muszáj volt, hogy tudja, nincs egyedül, és ahogy eddig, úgy most sem fogom cserben hagyni, tegyen vagy mondjon bármit, épp emiatt hosszú ideig meg sem szólaltam, már azon túl, hogy próbáltam csendre inteni, azzal nyugtatni, hogy nem fogunk tudni beszélni, ha ilyen állapotban van, de kiéreztem a hangján, hogy a sírással küzd. Összeszorult a mellkasom, miközben nagy levegőt vettem, ujjaim gyengéden a hajára simítottak, szándékosan nem felelve a záporozó kérdésekre, de a csitítgatást egyelőre próbáltam mellőzni. - Az a dolgunk, hogy kiderítsük - hajoltam végül a füléhez, olyan halkan és olyan finoman szólva hozzá, ahogy előtte talán még soha nem, remélve, hogy ezzel tompíthatom a benne dúló zivatart, de arra is készen álltam, hogy más módszerekhez kell majd folyamodnom, ha ez a terv a kukában landolna. - Ki fogjuk deríteni, hogy hogy került hozzád, és hogy ki adta neked. És ha egyszer lejött a kezedről, biztos vagyok benne, hogy van valami... nyitja a dolognak - folytattam tovább a gondolkodást hangosan, épp annyira hajolva el tőle, hogy elkaphassam a tekintetét, de továbbra sem finomítottam az Őt ölelő karjaim szorításán. Hirtelen támadt az az ötletem, hogy ne avassam be mindenbe, csak amibe feltétlen szükséges, mert nem tűnt jó ötletnek az egész világát megrendíteni, így egy halk sóhajt követően újra beszélni kezdtem. - Nem tudok részleteket, vagy hogy ezek a dolgok hogy is működnek, de talán ismerek valakit, aki többet tud az ilyen mágiáról, mint én - osztottam meg vele, bár szándékosan nem neveztem nevén Fredrik-et, és még azt sem tudtam, mégis milyen eszközökkel kéne a segítségét kérnem, főleg ha Ő áll az egész hátterében. - Sajnálom, hogy belekeveredtél ebbe - folytattam tovább, ekkor már ismét csendesen szólalva meg, majd felszakadt belőlem egy lemondó kis sóhaj. - Azt hiszem, ez miattam van.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 11, 2023 9:49 pm

Iris & Dimitriy

Nem kell különösebben zseninek lennem ahhoz, hogy értsem abból a pár, rövid szóból, hogy mit akar mondani, hogy mire akar finoman rávezetni, hiszen a gondolat, már korábban megfogalmazódott bennem, még ha jó mélyre el is fojtottam abban a pillanatban, hogy kicsírázott. Visszatuszkoltam a palackba, mert egyszerűen nem akartam olyasmivel magyarázni ezt az egészet, amit igazán el sem hiszek és, amiről egész eddigi életemben tudtam és hittem, hogy csak mese, csak az ember fantáziájának szüleménye és ennyi. Hogy van, amit nem lehet ésszerűen megmagyarázni és, ami teljesen irányíthatatlan számunkra, épp emiatt pedig okkal fèlhetünk is tőle, már pedig ez a nyamvadt gyűrű, ami most is ott ragyog az ujjamon, a tökéletes példa erre.
Nem, hogy irányítani, még levenni se tudom, pedig az első dolgom rögtön az, amint Dimitriy szavai eljutnak az elmèmig, hogy újra megpróbáljam levenni, már-már könyörögve azért, hogy lejöjjön és meghazudtolja a szavait, de nem történik semmi. Nem mozdul, nem jön le és kész, ebben a pillanatban pedig, egyszerűen elreccsen az a vékonyka határvonal, amit egész úton hazafelé gondosan rajzolgattam a béna magyarázatommal, hogy aztán úgy omoljon rám minden, mint egy kibaszott lavina.
Felhagyok a gyűrű és az ujjam tèpkedèsèvel, egyrészt azért is, mert már belátom, hogy felesleges az egész, hogy bármennyire is szeretném, ez rohadtul nem egy hétköznapi gyűrű, másrészt pedig Dimitriy hangja is eljut a tudatomig, ahogy arra kér, hogy fejezzem be, így inkább végül a hajamba markolok kétségbeesésemben. Mintha az egyébként segíthetne a helyzeten vagy bármiben, mert semmivel sem jobb vagy könnyebb ez az egész attól, hogy fájdalmat okozok magamnak, de nem is tudom túl sokáig csinálni, mert Dimitriy oda lép hozzám és egyszerűen véget vet az önmarcangolós, őrült jelenetnek azzal, hogy rám förmed. Tisztulni mondjuk, ettől még nem tisztul a kép, de legalább már tényleg tudok Rá is figyelni a záporozó gondolatok mellett. -De én...nem akarom ezt. Én ezt nem tudom...- makogok, keresem a szavakat, de fogalmam sincs, hogy mit mondhatnèk, mert még felfogni sem sikerült igazán az egészet, hogy ezt a tárgyat most tényleg valamiféle varázslat köti hozzám, valami idegen erő tartja rajtam és a gondolat, hogy lényegében bármit megtehet velem, mert azt sem tudjuk, hogy mi mindenre képes, csak még inkább rettegéssel tölt el. Mintha egy idegen lény fészkelte volna magát a bőröm alá -vagyis inkább rá-, amitől lehetetlen megszabadulni.
Hirtelen ölel magához én pedig, bár rögtön próbálom eltolni magamtól, szinte önkéntelenül, reflexből, mintha már attól is tartanék, hogy Ő sem az, akinek képzelem, végül egyszerűen elernyednek az izmaim és, csak erőtlenül hagyom, hogy magához szorítson, némán zokogva temetve arcomat mellkasába, de igazából az is lehet, hogy a sokktól reszketek inkább. Magam sem tudom, de még a rémületen keresztül is érzem, hogy az ölelése milyen erővel hat rám, hogy ha nagyon halványan és lassan is, de megnyugvással tölt el, mert ez legalább az ismerős, az illata még mindig ugyanolyan és a hangja, ahogy a fülembe duruzsol, pontosan úgy hangzik, mint korábban. Mintha a káosz közepén egy biztos pontra találtam volna, így végül ha tétova is először a mozdulat, de finoman átkarolom, fokozatosan egyre erősebben szorítva magamhoz. -De hát épp ez az. Ennek az egésznek nincs semmi értelme így már.- nyögöm a mellkasába összezavarodva, kétségbeesetten, szorosan összeprèselve szemhéjaimat, hátha úgy majd sikerül csakis Rá koncentrálni és arra, amilyen hatással van rám az ölelése, ahogy magához szorít, mert ez valahogy tényleg visszarángat a valóságba. -Hogy a fenébe került ez hozzám? És, hogy fogok tőle megszabadulni?- motyogom továbbra is a könnyeimmel küszködve, kisebb-nagyobb sikerrel, mert bár nem akarok neki állni bőgni sem, az legalább annyira haszontalan, mint megbolondulni, mégsem tudok teljesen uralkodni az érzéseimen, melyek közé azért alig észrevehetően oda kúszik a megkönnyebbülés, hogy legalább Ő itt van és számíthatok rá, mert egyedül tényleg végképp nem tudom, hogy mihez kezdenék.-Ha ez igaz, akkor minden más is az? Ez kész őrület.- pillantok fel rá végül tanácstalanul, abban reménykedve, hogy a határ nem a csillagos ég és nem kell most már tényleg minden árnyéktól megijednem, de ez megint csak oda vezet, hogy az elmém minden erejével tiltakozni akar, én pedig hitetlenkedve a fejemet csóválom.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 11, 2023 8:29 pm

Már nem tudtam eldönteni, hogy melyikünk a feszültebb a kialakult helyzet miatt, főleg úgy, hogy kicsit sem ilyen folytatást terveztünk ennek az estének. Szinte még éreztem csókjait ajkaimon, mielőtt a mosdóba vonult volna a rögtönzött kis afférunk után, és tisztán vissza tudtam idézni azt is, ahogy megfenyegettem, milyen végkimenetele is lesz a napnak, miután hazaértünk. Akkor még szenttül hittem, hogy miatta fog reszketni minden porcikám, és eltökélt szándékom volt újra és újra megrengetni a világát, most mégsem a gyönyör hajszolása miatt néztünk farkasszemet, és nem a vágyaink kiteljesülése miatt szórt szikrákat mindkettőnk tekintete, szinte egy hajszálnyira attól, hogy tényleg elpattanjon bennünk valami. Gyűlöltem, mikor így viselkedett velem, pedig tudtam azonosulni a kétségbeeséssel, nem egyszer volt szerencsém érezni az elmúlt hetekben, most mégsem bújhattam el egy álarc mögött, nem tehettem úgy, mintha nem érdekelne, ami történik, főleg nem mondhattam, hogy minden rendben lesz, miközben még magam sem tudtam biztosan, hogy így lesz. Hisz ki tudja, talán tényleg az a kibaszott gyűrű volt a felelőse az egésznek, de senki nem mondta, hogy van visszaút, főleg azt nem, hogy kinek állt szándékában ilyen aljas módszerekhez folyamodni, csak azért, hogy megkeserítse az életemet, de arról sem volt elképzelésem, hogy egyáltalán hányan tudhatnak a Dahl család örökségéről, és hogy hányan vannak tisztában a valódi igazsággal. Talán apám ezért hajtotta állandóan, hogy tisztelettel kell bánnunk az ellenségeinkkel, mert Ő is nagyon jól tudta, hogy milyen eszközeik vannak, ha egyszer nem úgy táncolunk, ahogy ők fütyülnek, de... ez mégsem vallott Fredrik-re. És amúgy is, még emlékeztem arra az ígéretre, amit akkor tett, mikor utoljára találkoztunk: nem lenne igazságos, ha ellenem használná az emberfeletti képességeit, mert úgy szeret győzni, hogy egyenlőek az erőviszonyok. De ennyi nem volt elég, hogy teljesen kizárjam a gyanúsítottak közül, már ha egyáltalán léteztek volna más gyanúsítottak is.
A párkánynak dőltem, kezemben a pohárral, úgy ejtve ki tétován azt az egyetlen, rövidke kis mondatot, amiről tudtam, hogy mindent megváltoztat majd az életében, mégsem tudtam tovább titkolni, és talán már nem is akartam. Hosszú heteken át a képébe hazudtam, azt mondva, hogy sejtésem sincs, mi történik vele, nem mondva el azt sem, hogy kikkel próbáltam egyezséget kötni, ha bármilyen információval tudnak szolgálni a megoldás kapcsán, most viszont itt voltunk, Ő pedig épp a bizonyítékot viselte magán, ami makacsul nem is akarta engedni Őt. És bár felkészültem arra, hogy a képembe fog röhögni, valahogy mégis váratlanul ért, érezve, hogyan árad szét ereimben a bizonytalanság, miközben olyan erővel markolt zsigereimre, hogy kis híján minden porcikám elzsibbadt alatta. Talán még soha nem láttam Őt ilyennek, bár, még soha nem is készültem közölni vele, hogy a világ, amiben eddig hitt, jóval szívesebb és árnyaltabb, de már nem volt visszaút, főleg, hogy az első lépést éppen most tettem meg. - Ne csináld ezt - bukott ki belőlem, mikor a szemem láttára próbálta meg letépni magáról azt a kibaszott ékszert, ismét sikertelenül. Ismét letettem a poharat, ekkor már megindulva felé, hátha így le tudom szerelni, de mire a közelébe értem, már a haját tépte, a testembe pedig már attól fájdalom hasított, hogy egyáltalán volt szerencsém végignézni ezt a mutatványt. - Mégis mit kellene mondanom? Ez a kibaszott igazság, ezért történik minden, és ezért nem tudod leszedni azt a rohadt gyűrűt sem - vált vehemensebbé a hangom, de ezúttal nem hagytam, hogy odébb sétáljon, elkaptam a karját, hogy elhúzzam a hajától, olyan gyengéden próbálva kivitelezni a mozdulatot, hogy ne vegye támadásnak, és még mielőtt lehetőséget látott volna arra, hogy kitépje magát a karom alól, már húztam is magamhoz, olyan erővel ölelve a mellkasomra, hogy még a legnagyobb ellenkezése esetében se tudjon kibontakozni belőle. - Figyelj rám - szólaltam meg valamivel halkabban, még mindig szorosan tartva Őt, államat a homlokának támasztva, miközben egy gondterhes sóhaj szakadt fel belőlem. - Muszáj egy kicsit megnyugodnod, különben nincs értelme ennek a beszélgetésnek - súgtam a fülébe halkan, próbálva úgy érinteni, hogy ne legyen egyetlen elhamarkodott mozdulatom sem, de egyelőre nem fűztem hozzá túl sok reményt, hogy sokáig nyugton tud majd maradni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 11, 2023 6:25 pm

Iris & Dimitriy

Nem  igazán van kedvem ücsörögni, sokkal jobban esik állva maradni, mintha így megadnám magamnak az esélyt arra, hogy ennyivel is gyorsabban húzhassam fel a nyúlcipőt, ha szükségesnek ítélem, de mikor a barátnőm iránt érzett háláját kezdi emlegetni, már azt a kevés nyugalmat sem tudom megőrizni, amit nagy nehezen megszereztem magamnak. Fel-alá kezdek járkálni, talán már nem is igazán tudatosan, egyáltalán nem rejtve véka alá, mennyire nem érdekel jelenleg, hogy mit érez a barátnőmmel kapcsolatban, pedig egyébként az is, csak még inkább feldühít, hogy van képe most Agnesről beszélni, majd némi felesleges próbálkozást követően elég egyértelműen emlékeztetem arra, mi is a fel-alá járkálásom oka.
Mert az viszont nem tetszik neki, rám is szól elég erélyesen, hogy hagyjam abba, én pedig megtorpanok és cserébe rávillantom szúrós tekintetemet, de a kínált italt elfogadom tőle. Nem is rá haragszok igazán, csak ez a nyomorult helyzet borít ki, mikor pedig ez tudatosul bennem, sóhajtok egy nagyot és megpróbálok lágyítani a vonásaimon. Nem, mintha sokat számítana, mert ekkor már nem is az arcomat, hanem az ujjamon díszelgő gyűrűt kezdi nézni, előre felkészítve közben arra, hogy talán nem fogok neki hinni. Általában, amikor valaki ezt mondja, utána olyan eget verő baromságot mond, amit tényleg nem hinne el amúgy senki, de még mielőtt csípőből neki állnék tiltakozni, inkább visszanyelem a kikívánkozó szavakat és megköszörülöm inkább a torkomat. -Fogalmam sincs, hogy mit készülsz mondani, de egyre inkább aggódom.- sóhajtom halkan, figyelve közben, ahogy az ablakpárkánynak dől, a mozdulatot pedig, ahogy kortyol a poharából, én is leutánzom. Nem, mintha sokat segítene az alkohol, de azért jól esik az a kis bizsergès, amit hagy maga után a nyelőcsövemben.
Vele együtt én magam is az ékszerre pillantok, mikor felé biccent és megemlíti, hogy nem létezik más magyarázat a gyűrűre, ami ott virít az ujjamon, ki tudja már mióta és még, csak le sem tudom venni, mert valami megmagyarázhatatlan...
Megakad a gondolatmenetem, mikor meghallom a szavait, tekintetem pedig úgy villan arcára, mintha azt kutatnám épp, hogy viccel-e vagy konkrétan azt várnám, hogy mikor kezd el nevetni, de olyan véresen komoly az ábrázata és olyan feszülten néz rám, hogy nyelnem kell egy nagyot. Kurvára nem viccel, nem valami beteg poént mondott épp, hanem az egyetlen magyarázatot, minek hallatán, szinte hallom is, miként törik bennem ripityára valami, ami eddig olyan stabil lábakon állt, hogy biztos voltam benne, soha nem tudja majd senki és semmi ledönteni. Neki sikerült, még akkor is, ha lényem egy része kétségbeesetten próbál kapaszkodni az igaznak hitt világába, mert a másik tudja, talán már eddig is tudta, hogy ez a gyűrű nem egy vicc, nem egy trükk része, hanem egy...-Hát akkor kiè?- bukik ki belőlem élből a kérdés, de a folytatást, amiben tèbolyult röhögéssel tippelgetni kezdek és felsorolom az erdő összes lakóját, inkább visszanyelem, vagy legalábbis próbálom, de a nevetést nem teljesen sikerül.
Kapaszkodok, annyira kapaszkodok a világomba, hogy tényleg képes vagyok még úgy is hangosan nevetni, hogy Ő véresen komoly arccal áll előttem, de mégis, mi mást tehetnék? -Ez egyszerűen nevetséges.- csóválom a fejemet nagyot sóhajtva, mikor valamennyire sikerül abbahagynom a röhögést, azt viszont magam sem tudom, hogy a könny, amit épp letörlök, attól csordult-e ki vagy inkább a félelemtől. Mert hiába nevetek, testem minden porcikáját elönti a rettegés, kérdések armadája, melyeket jobbára soha, senki sem szeretne feltenni, végül aztán felhajtom inkább a maradék italomat és leteszem az üres poharat a zongorára.
A korty még a számban van, mikor feltartom mutatóujjamat, mintha arra kérném épp, hogy várjon, a következő pillanatban pedig ismét neki esek annak a rohadt gyűrűnek, próbálom lehúzni magamról, mert az legalább azt jelentené, hogy semmi alapja nincs annak a baromságnak, amit Ő mondott. Le kell jönnie. Egyszerűen nem történhet másképp, mert ha nem jön le, ha tényleg rajtam marad, mint valami élősködő, amitől lehetetlen megszabadulni, el fog menni az eszem. -Ez...baromság. Le fog jönni mindjárt, csak...- küszködök erősen, de igazából már fájnak az ujjaim is, melyekkel a gyűrűre fogok és az is, amiről próbálom letèpni azt a szart, míg végül dühösen fújtatok egyet és elfordulok a hajamba túrva, már-már fájón markolva tincseimre, mintha a fájdalom a racionalitás talaján tarthatna. -Ezt nem...nem teheted velem, Dimitriy. Nem mondhatsz ilyet, a fenébe is. Kell, hogy legyen valami értelmes , hihető magyarázat, az istenèrt!- nyögöm küszködve a szavakat, de a hangomat már teljesen eltölti a rettegés, a kétségbeesès, a kétkedés és még ki tudja mi minden, miközben újra és újra a fülemben csendülnek a szavai: nem emberi kéz munkája.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 11, 2023 4:50 pm

Annak ellenére, hogy egyszerre viaskodott bennem az indulat és a megkönnyebbülés, továbbra sem tudtam ellazítani az izmokat, ujjaim görcsösen szorították a kormányt, mintha amúgy az a veszély fenyegetett volna, hogy ha nem teszem, széthullik alattunk az autó, és bár nem egyszer jött rám az inger, hogy oldalra pillantsak, hátha egy másodperc erejéig elkapom íriszeit, de megállás nélkül az utat figyelte, már ha egyáltalán figyelte, de inkább tűnt céltalan bambulásnak. Szörnyű érzés volt így látni, miközben szétmarcangolta a tanácstalanság és a pánik, a súlyról nem is beszélve, amit az a gyűrű dobott rá hirtelen, és hiába is próbált tőle szabadulni, egyszerűen nem tudott. Soha nem szembesültem még ilyen egyértelműen azzal a másik világgal, egyszer sem tolták az orrom alá a mágikus trükköket, és ha Fredrik nem vált volna az életem részévé több, mint húsz évvel ezelőtt, valószínűleg soha nem is szerzek tudomást erről az egészről. Épp miatta jutottam ugyanoda újra és újra, kétségbeesésemben egyedül Őt tudtam vádolni, pedig bizonyára nem is Ő az egyetlen, akit a természet furcsa, idegen képességekkel áldott meg, de mégis hol kopogtattam volna? A főnökénél, akinek nagy eséllyel fogalma sincs, hogy a kis bérence miket művel a háta mögött?
Ajtót nyitottam neki, először az autónál, majd a bejáratnál is, viszonylag lassú léptekkel követve, míg a nappaliba nem értünk, én pedig hiába is próbáltam meggyőzni, hogy üljön le, nem tette. Meg is forgattam miatta a szemeimet, még ha nem is láthatta, közben elővéve azt a két poharat, bízva abban, hogy az alkohol majd tompít annyit az agyamon, hogy ne akarjak hirtelen szétzúzni magam körül mindent. És ez még csak nem is annak volt köszönhető, amit mondani készültem, mert kettőnk közül legalább én tudtam, hogy merre tovább, de az, amit szavaival és viselkedésével vívott ki belőlem, olyan intenzíven hatott rám, hogy tényleg képes lettem volna ripityára törni bármit, amit épp a kezembe adnak. Még ha minden oka meg is volt rá, mert Ő még mindig sötétben tapogatózott, én pedig még ennek ellenére is lassan, hosszú körítéssel indítottam ezt a beszélgetést, de mégis kinek lett volna jobb, ha rögtön ajtóstul rontok be a házba? - Megállnál végre? - kérdeztem, némileg erélyesebb hangon szólva át a vállam felett, mikor észrevettem a fel-alá járkáló alakját, a cipőjének hangos kopogása amúgy is birizgálta az ingerküszöböm tetejét, de egyelőre kibírtam, hogy ne fűzzek hozzá további megjegyzést.
Végül megfordultam, és ha időközben nem állt meg, hát utána vittem a poharat, abban azért bízva, hogy nem borítja majd rám az alkohol jelentős részét, miután az imént némi dorgálással szóltam utána, de tekintetem ekkor már újra azt a gyűrűt tartotta szemmel, pedig az még ugyanúgy nézett ki, mint negyed órával ezelőtt, és ugyanúgy nem volt hajlandó engedni annak, hogy Iris levegye magáról. Pedig... lehet, hogy az lett volna a kulcs? - Lehet, hogy nem fogsz hinni nekem, de... - sóhajtottam fel, elsétálva mellőle, majd megtámaszkodtam az ablakpárkányban a hátsómmal, ujjaim között lötyögtetve a pohár tartalmát. - Ha nekem nem hiszel, másnak sem fogsz - állapítottam meg egyszerűen, ajkaimhoz emelve a poharat, kortyolva egyet az italból, majd egy nyelést követően letettem magam mellé a párkányra. - És nincs is más magyarázat erre a gyűrűre - böktem orrommal a keze irányába, még mielőtt megkerestem volna íriszeit. - Az a gyűrű valószínűleg nem emberi kéz munkája - böktem ki végül, arcizmaim pedig szinte azonnal megfeszültek, mert már szinte láttam magam előtt a reakcióját.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 11, 2023 3:11 pm

Iris & Dimitriy

Így visszagondolva nem is tudom, hogy mit gondoltam, mi más okból történhetett velem ilyesmi, amikor Dimitriy közölte, hogy az egészségemmel nincs probléma, pedig akkor legalább egy kicsit is felkészülhettem volna arra, ami most történik. Vagyis nem. Erre képtelenség felkészülni, ép eszű embernek meg sem fordul a fejében, hogy valami olyasmi munkálkodhat a háttérben, amit nem, hogy irányítani nem tud, de még csak tenni se ellene. Már pedig, ez a gyűrű esélytelen, hogy egy egyszerű, hagyományos ékszer lenne, amit csak úgy kiválaszt egy boltban, mert megtetszik neki és potom összegért megveszi, hogy aztán bizonyos alkalmakkor viselje. Egy ilyen gyűrű rohadtul lejött volna az ujjamról, amikor elkezdtem lehúzni, főleg, ha még csak nincs is rám szorulva, de ez olyan makacsul ellenállt a próbálkozásomnak, mintha külön életet élne. És ez a gondolat az, ami igazán megrèmiszt, ami miatt a csontomig hatol a félelem, mert az elmém racionális része zsigerből tiltakozik az ilyesmi ellen. Ha elhinnèm, hogy ezt a gyűrűt valami különleges erő tartja az ujjamon, az olyan lavinát indítana bennem, olyan sok más gondolat zúdulna rám hirtelen, amit most képtelen lennék kezelni, kezdve a Mikulással, eljutva egészen az ördögig.
Ez csakis valami nevetséges trükk lehet, valami beteg őrült poénos húzása, csak még nem sikerült rájönni, hogy mi a titka az egésznek, de minden trükk, csak addig tűnik varázslatnak, míg rá nem ébredünk, hogy tök egyszerű egyébként a válasz és szinte kibökte amúgy a szemünket. Ezért csavargatom ujjam körül a fémet még a kocsiban ülve is, miközben Dimitriy ígéretet tesz, hogy el fogja árulni, mi a trükk megoldása, ez pedig egy rövid pillanatra, még talán meg is nyugtat. Pillanatragasztó nem lehet, hiszen akkor meg sem mozdulna ez a hülye ékszer az ujjamon, de talán... talán valami egész más, furfangos húzással oldották meg az alkotók, hogy ne tudjam olyan könnyen levenni. Legutóbb pedig, amikor megszabadultam tőle, talán épp úgy húztam le, úgy fogtam meg, hogy engedett a kényszernek és simán levettem. Csakis ez lehet a megoldás, a válasz, minden más elképzelés ki van zárva és, csak a hülye mesék meg filmek miatt fordul meg egyáltalán az agyamban.
Dimitriy most is, mint ahogy mindig -kivève az iménti feszült pillanatot-, kinyitja nekem a kocsi ajtaját, én pedig gondolkodás nélkül indulok meg a ház felé, majd miközben megszabadulok a kabátomtól, bólintok egyet a szavai hallatán és egy fáradt sóhajjal a nappali felé indulok. Ekkorra, már egészen sikerül lenyugodnom, hiszen kellőképpen bebeszèltem magamnak, hogy semmi mágikus, unikornisos, boszorkányos hülyeség nem létezik, nevetséges is, hogy egyáltalán eszembe jutott egy pillanatra is és Dimitriy mindjárt megossza velem, mi áll az egész mögött. Persze, a cinikus gondolatok most sem maradnak el, melyekkel az elmém kínoz, mert felvetődik bennem a kérdés, hogy miért is nem húzta le akkor Ő az ujjamról, ha tudja mi a trükk megoldása, de ezt inkább gyorsan elhessegetem, ahogy karjaimat összefonva megállok a zongora mellett. Valamiért, most épp az a hely szimpatikus és nem is igazán van kedvem leülni, amikor a feszültség és az adrenalin, még mindig jócskán dolgozik bennem.-Most jó így.- teszek egy laza kèzmozdulatot, ezzel jelezve, hogy ezt a témát, akár el is engedhetjük, mert most egyáltalán nem áll szándékomban leülni, helyette inkább Őt figyelem, ahogy magához vesz két poharat, majd az italokhoz sétál vele.
A megjegyzése hallatán magasba szöknek a szemöldökeim, de mindebből ugye Ő mit sem lát, hiszen háttal áll még mindig, de talán az a kétkedő, prüszkölő hang, amit kiadok magamból jelzi számára, mennyire nem értem, mire is utal.-Ez fantasztikus, de mi lenne, ha a problémára koncentrálnál Agnes helyett?- kérdezem megrökönyödve, továbbra is karba tett kezekkel ácsorogva, miközben akaratlanul is járkálni kezdek, egyértelműen jelezve a türelmetlensègemet, ami mellé most társul némi bosszankodás is, amiért Dimitriy tényleg képes ilyesmiről beszélni ahelyett, hogy végre megadná a válaszokat. -Mert egyébként, ez a hülye gyűrű, még mindig nem jön le az ujjamról.- jegyzem meg, mint valami mellékes információt, miközben újfent megpróbálok megszabadulni az ékszertől, de most is épp annyira hiábavaló az erőlködésem, mint fél órával ezelőtt. Ez csak egy trükk. Akkor is, csak egy kibaszott trükk.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 11, 2023 12:12 pm

Hiába maradtunk kettesben, mikor végre magunk mögött hagyhattuk az étterem zsúfolt falait, még mindig nem gondoltam, hogy helyénvaló lenne egy kibaszott parkolóban megtárgyalni mindazt, amit hirtelen érteni, vagy legalábbis sejteni kezdtem. Ha gond nélkül le tudta volna húzni azt a gyűrűt, egy pillanatig sem jutott volna eszembe, hogy köze lehet az amnéziájához, és csak annyi talány maradt volna, hogy mégis hogyan találta meg, és miért pont ezt tartotta érdemesnek arra, hogy elővegye abból a kis eldugott csomagból. A gyűrű viszont nem mozdult az ujjáról, még akkor sem, mikor én próbáltam lehúzni róla, és nem azért, mert kétségbe akartam vonni azt, amit a két szememmel is láttam, mikor Ő próbálkozott, hanem mert tényleg tudatosítanom kellett magamban, hogy tényleg ez történik, és nemcsak túlreagál valamit. Ami még érthető is lett volna, hisz miután a barátnője megállt az asztalunk felett, már egy kicsi sem maradt abból a játékos, pimasz hangulatból, pedig azt gondoltam, hogy a ma este tényleg úgy alakul majd, ahogy azt  meg is ígértem neki. Vele akartam tölteni az egész kibaszott éjszakát, talán egy kicsit emlékeztetni is arra, hogy milyen ez a szerelem, aminek Ő egyelőre egy kis maradékát sem érezte magáénak, ehhez képest most itt állt előttem, szinte ki tudtam tapintani a pánikot a kezében, még mielőtt kitépte volna magát az ujjaim alól, de mégis dolgozni kezdett bennem valami kis remény, és ha ez a gyűrű tényleg az, ami a hosszú hetek után végre választ tud adni a kimondott és kimondatlan kérdésekre, akkor ez az egy éjszaka már nem is érdekelt.
Mégsem éreztem azt a fene nagy megkönnyebbülést, hisz emiatt újabb titkokat kell majd felfednem előtte, vállalva a kockázatát annak, hogy ismét őrültnek bélyegezzen meg, de épp az a gyűrű volt a bizonyíték, hogy igenis léteznek olyan dolgok ebben a világban, amik számunkra talán érthetetlenek, sőt, egyenesen hihetetlenek. Azonban nem volt más magyarázat a gyűrűre, nem egyszerűen rászorult az ujjára, és nem is kellett más ahhoz, hogy indokoltnak érezzem azt a beszélgetést. Még ha épp hullámoztak is bennem az érzések, javarészt miatta, hisz egyetlen porcikáján sem éreztem jelenleg, hogy a pánikon kívül más is táplálja Őt, és ez volt az a pont, mikor ismét emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy neki nincs semmi, amibe kapaszkodni tudna, mert Ő nem azt érezte, amit én, nem könnyebbült meg, hogy talán van remény, és talán kicsit sem melengette a szívét, hogy újra érezheti majd azt a szerelmet, amire én még ezek után is gondosan vigyázni próbáltam. - Mindent meg fogsz érteni. Megígérem - mondtam, miközben újra megkerestem tekintetét, de nem is volt mit hozzáfűzni, hisz ha másra épp nem is, arra még Ő is emlékezett, hogy nem szegek ígéreteket. Vagyis csak akkor, ha nagyon muszáj, de ezúttal képtelen lettem volna magamban tartani az egészet, és talán önzőség volt részemről, hogy egy pillanatnyi időt sem hagytam neki a megnyugvásra.
Egy szót sem szóltam egészen hazáig, bár néha egészen megfeszült a testem, ujjaim pedig ingerülten markolták a kormányt, végig azon tűnődve, hogy mégis milyen módon kellene ezt tálalnom neki, de még akkor sem kerültem közelebb a tökéletes megoldáshoz, mikor megálltam a feljárón. Egy hosszú, némileg bizonytalan sóhaj szakadt fel belőlem, mialatt kiszálltam, és átsétáltam az Ő oldalára is, hogy kinyissam neki az ajtót, majd nyelve egyet, már nem is álltam meg a bejáratig. - Talán jobb lenne, ha leülnél - intettem a nappali irányába, hacsak nem döntött időközben máshogy, én pedig már csak a megszokás kedvéért is két pohárral indítottam, mert az a kevéske bor, amit az étteremben elkortyolgattunk, kibaszottul nem volt elég egy ilyen beszélgetéshez. - Talán valamiért mégis hálás leszek a volt osztálytársadnak - törtem meg végül a beálló csendet, és egy keserű mosoly jelent meg ajkaim szélén, de ebből jelenleg semmit nem láthatott, tekintve, hogy háttal álltam neki, miközben megtöltöttem a poharakat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 10, 2023 9:53 pm

Iris & Dimitriy

Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon, ha most Agnes nem sétál az asztalunkhoz és nem hívja fel Dimitriy figyelmét a gyűrűmre, vajon mikor vettem volna észre, hogy valami nem stimmel ezzel a hülye ékszerrel? És vajon, akkor hogyan reagáltam volna, ha mondjuk egy este levetkőzök és miközben leveszem az ékszereimet, rádöbbenek, hogy ettől az egytől valamiért nem tudok megszabadulni? Valószínűleg épp ugyanígy kiakadtam volna, mint most, épp ennyire eltöltött volna a pánik, mert az nyilvánvaló, hogy ez cseppet sem normális dolog, hogy egy gyűrűt egyszerűen nem tud valaki lehúzni az ujjáról. És még, csak azt sem tudjuk, hogy egyáltalán hogyan, mikor és hol került hozzám először vagy másodszor, mert egyszer már megszabadultam tőle, el lett rejtve előlem, most mégis ott virít a kezemen. Kész téboly az egész és hiába is próbálok megnyugodni, nem igazán sikerül, talán csak pár pillanat erejéig, míg kizökkent Dimitriy azzal, hogy megállít és megfogja a kezemet.
Megèrthetnèm, átèrezhetnèm azt, ami most benne megy végbe az új felfedezés kapcsán, hogy ez akár válasz is lehet arra, ami velem történt és történik, hogy meg lehet a baj forrása, az egész őrület kiváltó oka, de valahogy mégis sokkal erősebb bennem az érzés, hogy ez valami olyan dolog, ami felettünk áll, ami teljesen természetellenes és cseppet sem érthető. Hiába sétálok be ezzel a problémával a kórházba vagy épp az egyik ékszer üzletbe, nagy eséllyel, csak még több pánikoló ember lenne az eredménye, vagy egy eldugott kis szoba, ahol aztán döngicsèlhetnèk magamban életem hátra lévő részében. Nem tudok erre jó hírként tekinteni, vagy most legalábbis biztos nem, a pánik pedig tovább sodor inkább a kocsi felé, mintha azzal elmenekülhetnèk a helyzet elől, de jelenleg, talán már az is nagy segítség lesz, ha csak haza megyünk.
Hallom, ahogy mögöttem morog, miközben utánam indul, mert a megjegyzésem, ami inkább a saját keserűségemet igyekszik tükrözni, túlságosan eleven sebet érint benne, mégsem állok neki sem magyarázkodni, sem bocsánatot kérni. Ő is tudja, hogy akármennyire is félek most, nem akarnék holnap megint úgy ébredni, hogy fogalmam sincs semmiről, mert ez a gondolat, csak még jobban megrèmiszt, sőt, nagyban hozzájárul a jelenlegi rettegésemhez, mert ha eszembe jut, hogy ez a gyűrű lehet az egésznek a kiváltó oka, legszívesebben itt a helyszínen lefűrèszelnèm magamról. -Mièrt nem lep meg, hogy te erről is többet tudsz, mint én?- pillantok az ég felé a fejemet csóválva, ahogy beülök a kocsiba, hiszen épp az imént mondta, hogy mindent el fog mondani, ami arra enged következtetni, hogy velem ellentétben tudja vagy sejti, hogy mi folyik itt, miközben én azt se tudom már eldönteni, hogy normális vagyok-e még.
Úgy szállok be az autóba, mintha tényleg valami óvóhely lenne, ahova betèrve majd végre megnyugodhatok, ennek örömére pedig szippantok is egy nagyot a levegőből, de azon túl, hogy legalább már ezzel is közelebb kerültünk az otthonhoz, más változást nem igazán érzek. Még mindig ki vagyok borulva, a gondolatok pedig olyan vadul cikáznak a fejemben, hogy lassan már fizikai fájdalmat okoznak, de legalább már annyira sikerült lenyugodnom, hogy csendben maradjak ahelyett, hogy épp a hozzám legközelebb álló személyt bántsam, aki jelenleg a szó minden értelmében a legközelebb áll és azt kéri, hogy bízzak benne. -Ha nem bíznèk benned, már nem lennék itt de ...- dünnyögöm halkan, majd fájdalmasan felsóhajtok, mert őszintén nem tudom, hogy mit vár tőlem. -Nem értem, hogy mi történik épp.- szólalok meg végül magam elé bámulva, miközben az autó végre elindul én pedig, csak ekkor veszek erőt magamon és pillantok újra Rá, a benne keltett feszültség miatt pedig, egy pillanatra eltölt a bűntudat. Még most is itt van mellettem, mindazok után, amit át kellett velem élnie az elmúlt napokban, hetekben vagy épp hónapoban, pedig most cseppet sem érzem úgy, hogy megèrdemelnèm.
Nem szólalok meg végül, pedig akár újra el is mondhatnám, hogy bízom benne, hogy jelenleg rajta kívül nem is bízhatnèk másban, de valahányszor csak tudatosul bennem, hogy még mindig érzem az ujjamon azt a gyűrűt, kész gondolat lavinát indít be bennem, de talán, csak most jut el az én agyamig is igazán a felismerés, miközben Dimitriy leparkol a ház előtt, hogy ha tényleg ez a gyűrű lehet a válasz egy csomó kérdésünkre, akkor végre legalább tudjuk, hogy merre indulhatunk el. Vagyis, Ő talán tudni fogja ez pedig, most épp annyira nyugtat meg, hogy a ház felé legalább, már ne úgy induljak el, mint valami eszelős, csak mint akit mardos a szégyen és fojtogatja továbbra is a pánik.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 10, 2023 8:48 pm

Tekintetem követte a mozdulatsort, mikor magára húzta a kabátját, és bár a pincér még szinte ott állt mellettünk, ezúttal már Iris sem törődött a szokásos udvariassági körökkel. Én már megszoktam, hogy nem kell megjátszanom magamat, az emberek többsége nagyon is jól tudta, hogy milyen vagyok, és így is bántak velem. Iris azonban más, Ő más értékeket képviselt, és talán épp emiatt tett annyira nyugtalanná a mostani viselkedése, mert bár megtehettem volna, hogy mindezt a rémület és a kétségbeesés számlájára írom, de azzal csak saját magamat ámítottam volna. És még csak egy normális szó sem kúszott ajkaimra, egyszerűen nem tudtam, mit kellene mondanom vagy mivel tudnék egy apró kis megnyugvást is adni neki, főleg úgy, hogy az én szívem is vadul lüktetett, ekkor azonban már nem attól a hatástól, amit Ő gyakorolt rám az egész vacsoránk ideje alatt. Nem, most egy sokkalta rosszabb érzés járta át minden porcikámat, amit csak tetézett azzal, ahogy viselkedett, és hiába értem utol az ajtóban, hogy utána magam felé fordítsam a szabad ég alatt, semmilyen választ nem tudtam kiolvasni tekintetéből, amik jelenleg inkább toltak az orrom alá egy bonyolult, véget nem érő labirintust, semmint azt a megoldást, amibe épp kapaszkodni próbáltam. Mert neki nem azt jelentette ez az egész, mint nekem, és meg kellett értenem, hisz egy gyűrű indokolatlanul szorult az ujjára, és tényleg nem lehetett megmozdítani vagy lehúzni, pedig bőven lötyögött az ujján. Kezdtem rájönni, hogy bármi is lesz ennek a vége, nem fogom tudni úgy kivitelezni, hogy ne szerezzen tudomást olyasmiről, amiről eddig legfeljebb mesékben vagy ócska városi legendákban találkozott, és valljuk be, én sem tudtam volna az egészről, ha annak idején nem ismerem meg Fredrik-et. De ezt mégsem tolhattam az orra alá egy kibaszott étterem kibaszott parkolójában, még ha kedvem is támadt volna hozzá, miután erővel kiszakította magát ujjaim közül. - El fogok mondani mindent, amint hazaérünk - szólaltam meg nagy nehezen, de iszonyú nehéznek bizonyult úgy beszélni hozzá, hogy ne érezze hangomon, mennyire kezd felbosszantani a viselkedésével, és még most is azzal a nevetséges helyzettel kellett szembesülnöm, hogy továbbra sem jogosak az indulataim. Mert bármi is történik, minden oka megvolt a kiborulásra, nekem pedig... már kurvára nem volt jogom semmihez, pedig szívem szerint addig el sem engedtem volna, míg abba nem hagyja ezt a viselkedést.
Nagyot nyeltem, miközben utána fordultam, hisz időközben ismét az autó felé indult, szavai azonban ott visszhangzottak fejemben, olyan erővel markolászva a szívemet, mintha a következő pillanatban ki akarta volna rántani a torkomon keresztül. Nem akartam hallani a szavakat, a jelentésüket felfogni főleg nem, és bár valahol nagyon is jól tudtam, hogy ez a hanyag, nemtörődöm stílus nem nekem szól, hanem a saját kétségbeesésének, ennek ellenére mocskosul betalált velük. - Ne. Ezt ne - mondtam végül ennyit, ott mormogva mögötte, miközben eljutottam a kocsi ajtajáig, ezúttal azonban rögtön a vezető oldalhoz sétáltam, kivételesen a volán mögött várva meg, hogy Ő is beszálljon és bekösse az övet. - Bízz bennem - fordítottam felé a fejemet, hangom azonban ekkor már nem tükrözte vissza az iménti indulatokat, helyette ismét eluralkodott felettem a bizonytalanság, miközben rátapostam a gázra, de még magam sem tudtam, mit fogok mondani, ha végre hazaérünk, és ott lesz a lehetőség, hogy elmondjam, ez a világ kicsit sem olyan, mint amit eddig hitt róla.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 10, 2023 8:07 pm

Iris & Dimitriy

Őrültségnek tűnik, ahogy rám parancsol, hogy vegyem le azt a gyűrűt és igazából nem is tudom hova tenni a dolgot, nem értem, hogy mitől feszül be, már megint ennyire, de nem állok neki akadèkoskodni, mert nem egy olyan eget rengetően nagy kérés. Legalábbis, amikor a gyűrűre fogok és húzni kezdem lefelé az ujjamról, még így gondolom, de a jókedv egyetlen pillanat alatt válik köddé, helyét pedig a pánik veszi át, mikor rádöbbenek, hogy az a nyamvadt gyűrű, egyszerűen nem akar lejönni a kezemről. Nem fér a fejembe, de nem is tudok tisztán gondolkozni a rémülettől, na nem, mintha ez épp olyasmi lenne, amire találhatnèk ésszerű magyarázatot akár higgadtan, akar pánikolva, mert ilyen egyszerűen nincs. Pedig az a hülye gyűrű sokadjára is makacsul ellenáll a kényszernek, akármilyen erősen is próbálom lehúzni az ujjamról, Dimitriy pedig amellett, hogy szemmel láthatóan ugyanúgy összezavarodik, mint én, még képes azzal foglalkozni, hogy legalább ne itt boruljak ki teljesen, a kibaszott étterem kellős közepén.
Felhagyok végül a küzdelemmel, igyekszem megőrizni a nem létező hideg véremet, míg a pincér végre megèrkezik a számlával és elindulhatunk, de még így is kapkodóak a mozdulataim, ahogy felveszem a kabátomat és a kijárat felé indulok. Mintha az étteremmel együtt magam mögött hagyhatnám ezt a hülye gyűrűt is, vagy az amnéziámat, ezt az egész zűrzavart, ami alig egy hét alatt a nyakamba szakadt és ami már önmagában kész őrültség. Eddig sem hagyott nyugodni a gondolat, hogy akármi is történt velem, arra nincs ésszerű magyarázat, de most, hogy itt virít az ujjamon egy egyszerű ékszer, ami valahogy mégsem olyan egyszerű, mert képtelen vagyok levenni, már végképp nem tudok összeszedett maradni. Hiába is várná tőlem akár Dimitriy, akár bárki más, egyszerűen nem megy, mert a félelem a csontomig hatol, amiért folyamatosan olyasmi történik velem, ami ellen nem tudok tenni.
Megtorpanok, ahogy Dimitriy a kezemèrt nyúl, pedig elég lendületesen veszem célba  a kocsiját, holott az sem nyújt különösebb védelmet, most mégis szívesen bújnèk el ott a lehető legkisebbre húzva össze magamat, bízva abban, hogy talán mégis biztonságosabb hely lehet, mint egy étterem vagy egy parkoló, de már Dimitriy érintése is elég jó alapnak tűnik. Rászegezem riadt pillantásomat és úgy nézek rá, mintha azt remélnèm, hogy most majd konkrét válasszal szolgál arra, mi ez az egész, hogy miféle gyűrű lehet ez és, hogy miért nem tudom levenni, de nyilván ez őrültség, hiszen Ő is elég zaklatottnak tűnik, bármennyire is igyekszik megnyugtatni. Mondjuk nem a legjobb taktikával teszi, mert már attól is megfeszül az állkapcsom, amikor azt mondja, hogy tudja, hogy félek, mert akaratlanul is az az első gondolatom, hogy kibaszottul nem tudja. Nem az Ő ujján van ez a baromi ijesztő gyűrű, ami valami érthetetlen okból le sem akar kerülni rólam, akkor sem, ha még Ő is megpróbálja lehúzni rólam. -Ès ez most meg kellene nyugtasson?- kérdezek vissza megrökönyödve a szavai hallatán, mert nem kerüli el még így sem a figyelmemet, hogy míg én itt azon igyekszem, hogy ne essek össze a rémülettől vagy, hogy valami racionális magyarázatot kreáljak, amibe kapaszkodhatok, hogy megőrizzem az aránylag még ép elmèmet, rajta majd', hogy nem valami megkönnyebbülés-fèlèt látok. -Nem tudom magamról levenni ezt a szart!- tèpem ki a karomat a kezéből, csak hogy feltarthassam elé a kézfejemet, hogy Ő is jól láthassa ismét azt a rohadt gyűrűt, miközben olyan adrenalin tölt el, hogy most már, talán amiatt reszketek, nem is a pánik miatt. -Ès nem értem, hogy miért vagy, hogy egyáltalán, hogy történhet ilyesmi, a fenébe is.- tárom szét a karjaimat tanácstalanul, majd elfordulok és arcomat két tenyerem mögé rejtve próbálok sóhajtani párat, hogy úrrá legyek a bennem dúló káoszon, de mit sem ér mindez, miközben érzem, hogy a gyűrű az arcomhoz ér, mert még mindig rajtam van. -Meg se próbálom felfogni, hogy miféle gyűrű lehet ez, abba meg végképp nem gondolok bele, hogy mit művelhet még velem.- suttogom végül halkan, bár már a hangomon is hallatszik, hogy a sírás fojtogat, hogy a torkom elszorul a kétségbeesèstől, amit igyekszem némi nyeldesèssel orvosolni. -De nem baj. Ha mázlim van, amit kétlek, holnapra majd ezt is szépen elfelejtem.- vonok hanyagul vállat, mintha beletörődnèk az egészbe, pedig valójában rettegek, mert nem tudom, hogy mi folyik itt és talán jobb is, amíg nem tudom, mert erre csakis olyan magyarázat lehet, ami végképp megrengetnè az egész kibaszott világomat. Inkább beharapom végül alsó ajkaimat, így szabva gátat a további szavaknak és újra a kocsi felé indulok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 10, 2023 6:56 pm

Még én sem voltam felkészülve egy ilyen hangulatváltásra, mint ami most történt, hisz alig telt el húsz perc azóta, hogy egymásnak estünk abban a szűk kis raktárban, most pedig épp azt próbáltam elegáns köntösbe csomagolni, hogy mégis miért volt szükség néhány holmi elrejtésére, de hiába a virágnyelv, tekintete elárulta, hogy érti, miért is tettem. Mondhatni, hogy ma már hozzászoktam a kibaszottul frusztráló és dühítő körülményekhez, de akkoriban még minden újdonságnak hatott, ingatag talajon lépkedtünk, és ki tudja, mivel járt volna, ha olyasmi akad a kezébe, amit nem tudna hová tenni, vagy amiről váltig állítaná, hogy nem az Övé. Igaz, akkoriban még azt sem tudtam, hogy miképp is fog végződni a kis titkolózás, hisz akkor nem önként vallottam színt, és úgy igazán a vallomásomra sem volt szüksége, elvégre lényegében kész tények elé állított. Nekem pedig választanom kellett két rossz opció közül: vagy nyíltan, a szemébe nézve nevezem ostobának, amiért ilyesmi egyáltalán eszébe jut, vagy bevallom az igazat, és végül emellett tettem le a voksomat, talán mert akkor már nekem is szükségem volt, hogy beszéljek erről az egészről. Pontosan meg sem tudtam volna mondani, hogy mennyi idő telt el, hogy az életünk részévé vált ez a megfoghatatlan amnézia, hányszor gondoltam azt, hogy jobb lenne neki nélkülem, és talán hagynom kéne, hogy kihasználja az élettől kapott tiszta lapot, de túl önző voltam az elengedéséhez, és valljuk be, talán Ő sem hitte el rólam, hogy valaha is megtenném. Arról az Iris-ról pedig, akivel hosszú hetek óta nem nézhettem farkasszemet, bizton tudtam, hogy mekkorát csalódna bennem, ha itt és most feladnám, mintha a szerelmünk valójában nem jelentene semmit, emiatt pedig életemben először éreztem, hogy bizonyítani akarok valakinek. Neki. Még ha nem is tudja jelét adni, hogy tudja vagy látja, és arra sem volt tippem, hogy mindez hogyan marad majd meg benne, ha egyszer sikerrel járok, de muszáj volt tovább küzdenem, akármilyen akadályt is próbáltak elém gördíteni.
Az, amit a gyűrű produkált, egyszerre ijesztett meg és töltött el valami kicsit sem evilági megnyugvással, mert mintha először kerültünk volna közel a megoldáshoz, vagy legalábbis ahhoz, ami elvezet majd a megoldáshoz. Ennek ellenére harcoltam ezzel az érzéssel, mert nem akartam, hogy lássa rajtam, mi is jutott eszembe, főleg hogy Őt lassan maga alá temette a pánik, és már nem volt ott a keze, hogy gyengéden ujjaira szorítsak. Helyette kértem a számlát, de ilyen lassan még soha nem telt az idő, és ahogy lassan visszavezettem Iris-ra a tekintetemet, a belőle áradó feszültség szinte minden érzékemet leblokkolta. Nem tűnt jó ötletnek a lábára simítani, hogy csillapítsam a feszültségét, és nem is volt rá lehetőségem, mert amint kiegyenlítettem a számlát, Ő már fel is kapta a kabátját, és megindult kifelé, ami rossz taktika volt olyan szempontból, ha az volt a célja, hogy ne vonja magára mások figyelmét. Megköszörültem a torkomat, miközben én is magam mögött hagytam az asztalt, az ajtóban érve utol, és amint kiértünk a friss levegőre, megálltam, ujjaimat arra a kezére fonva, amelyiken a gyűrűt viselte. - Figyelj rám - szólaltam meg végül, egyelőre csak tartva az ujjait, remélve, hogy így közben magam felé tudom fordítani, de amikor megpillantottam szemei körül azt a vékony könnyfátylat, kiszakadt belőlem egy keserű, hosszú sóhaj. Magam sem tudtam, mégis mit kellene mondanom, tekintve, hogy ez a gyűrű halálra ijeszthette. - Tudom, hogy most félsz és megijedtél, de - tapintottam ki a gyűrűt, és ugyan nem volt okom kételkedni benne, de egy próbát azért én is tettem, hogy megpróbáljam lehúzni róla, teljesen sikertelenül. - Talán ez tehet mindenről, Iris - folytattam tovább, ekkor azonban már nem tudtam titkolni a valós érzéseimet, a hangomból tisztán kiérezhette azt a bizonyos reménykedést, amire ki tudja, mikor volt utoljára példa, de azt viszont még így sem várhattam el tőle, hogy együtt érezzen velem ebben.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 10, 2023 5:42 pm

Iris & Dimitriy

Valamiért abban a hitben voltam, hogy ha Agnes odébb áll, akkor ennek a feszült hangulatnak is búcsút inthetünk majd, talán sikerül visszacsepegtetni egy kicsit a korábbi kellemes légkörből is, ehelyett azonban leragadunk a gyűrűmnèl, amiről nem csak az derül ki, hogy egyáltalán nem az a gyűrű, mint aminek a barátnőm gondolta, de még csak nem is Tőle kaptam. Még csak nem is lenne szabad nálam lennie, mert gondosan -vagy legalábbis azt hitték, hogy elég gondosan- elzárták előlem Kirillel, ez az információ pedig, már végképp megmèrgezi a hangulatomat. Nem konkrétan az, hogy ezt tettèk, hiszen nyilván ezzel is nekem akartak segíteni, hogy kevésbé durván csapódjon le ez az egész, hanem az, hogy ilyesmivel kell foglalkozniuk, hogy ezzel töltik az idejüket miattam, mert csak úgy egyik napról a másikra eltűnnek az emlékeim. Úgy érzem magam, mintha megőrülnèk, mintha az elmèm szép lassan beadná a kulcsot és ezzel nem is lenne semmi baj, ha közben nem rántanèk magammal másokat is.
De mégis olyan édesen morzsolgatja a kezemet, hogy nem létező érzelmek ide vagy oda, egészen megnyugtat vele, mert a gondolat, hogy mennyire nem akar ezzel magamra hagyni, iszonyúan jó érzéseket kelt bennem. Küzdve azzal a halom másik érzéssel, ami viszont önző dolognak tartja, hogy ahelyett, hogy inkább eloldalognèk és megszabadítanám a kínoktól, amit a puszta jelenlétem okozhat, inkább itt ülök és hagyom, hogy reménykedjen újra és újra.
Sóhajtok egy nagyot, próbálok megszabadulni a komor és iszonyúan zavaros gondolatoktól, melyeknek igazán az vet véget, mikor nemes egyszerűséggel közli, hogy vegyem le a gyűrűt. Sőt, nem is közli, hanem inkább parancsolja, de a vonásai láttán meg sem próbálom kérdőre vonni, inkább neki látok lehúzni magamról a gyűrűt, mikor azonban az nem enged a kényszernek, egyetlen pillanat alatt elönt engem is a pánik és az értetlenség. Újra és újra neki veselkedek, tekergetem az ujjamon, ami bizonyítja azt is egyben, hogy még csak nem is szoros, mégsem akar lejönni, egyszerűen makacsul ellenáll, mintha valami különös erő az ujjamon tartaná, de ez a feltételezés egyszerűen nevetséges úgy, ahogy van. -Mi a fene folyik itt?- nyögöm halkan még egy utolsó próbálkozást követően, de aztán az ajkaimat rágcsálva körbe pillantok, kezeimet pedig az ölembe rejtem, de még öntudatlanul is azzal a nyamvadt gyűrűvel próbálkozok mindvégig, míg a pincért várjuk. -Ezt nem hiszem el.- sutyorgok feszülten, leginkább a körülöttünk lévő embereket fürkészve, hogy feltűnt-e bárkinek is bármi furcsa, mert azt azért én sem akarom, hogy felfigyeljenek rám, aztán tényleg azon kapjam magam egy nap, hogy egy gumi szobában ücsörgök csorgó nyállal.
Próbálom erőszakkal lenyugtatni magam, másra koncentrálni, ennek érdekében pedig, még a két kezemet is elszeparálom egymástól, mert az egyiket az asztalra helyezem, a másikkal pedig inkább a ruhámat gyűrögetem a combomon, de az a pár perc, míg a pincér megèrkezik és végre átadja a számlát, olyan keservesen lassan telik el, hogy szinte sebesre rágom közben a számat, a lábam alatt meg lehet, hogy már elkopott a padló a sok dobolástól. Valószínűleg épp ezért pattanok fel a helyemről, amint lehet és kapom magamra a kabátomat, de tudatosan próbálok lassítani a mozdulataimon, hogy ne úgy fessen, mintha épp menekülnèk vagy ilyesmi, mégsem vagyok biztos benne, hogy el tudom rejteni az idegességemet és igazából, annyira már nem is érdekel, hogy látszik-e rajtam bármi, mert már a könnyeimet nyeldesem a feszültségtől és a félelemtől, hogy ez a rohadt gyűrű még mindig rajtam van. Hiszen, az már rohadtul biztos, hogy nem egy hétköznapi ékszer, mert még egyetlen kibaszott bizsum se viselkedett így, könnyedén lejött mindegyik az ujjamról, ha épp le akartam húzni, a gondolat pedig, hogy ez mennyire nem természetes, a frász hozza rám.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 10, 2023 3:32 pm

Kibukott belőlem egy hosszú, feszült sóhaj, mikor szóvá tette, hogy kezd elege lenni ebből az egészből, inkább nem is szólva semmit, mert szükségtelen volt minden további magyarázat. Hosszú hetek álltak mögöttünk, Ő pedig hol közelebb, hol távolabb került hozzám, és bár gyűlöltem minden egyes üresjáratot, ahogy a külön töltött időt is, próbáltam azokba a pillanatokba kapaszkodni, amiket még így, az amnéziájával együtt is velem osztott meg. Mert dönthetett volna másképp is, és még csak nem is hibáztathatnám érte, ha úgy határoz, hogy elkezdi élni a saját életét, amire épp lehetőséget biztosított a mi láthatatlan ellenségünk, Ő mégis maradt, én pedig próbáltam minden erőmmel arra koncentrálni, hogy ne lássa rajtam, mennyire nehéz túlélni a mindennapokat, és mennyire kevés olyan dolog jön velünk szembe, amibe bele tudok kapaszkodni. Egyszer-egyszer már az a gondolat is megfogalmazódott bennem, hogy tényleg nincs megoldás, el kell fogadnom, hogy csak így lehetek az élete része, és hogy bármennyire is szeretném, de többé már soha nem leszek a szemében az a Dimitriy, akit csakis miatta keltettem életre. Ha volt is magyarázat erre az egészre, vagy ha tényleg állt emögött valaki, hát nagyon is tudta, hogy hová kell nyúlnia ahhoz, hogy az tényleg, igazán fájjon, és még csak nem is sajátíthattam ki ezt az érzést, mert amikor tudatában volt a történéseknek, Ő legalább annyira szenvedett, mint én, csak... egy egészen más okból. Hiába is nem vallottam be, de mocskosul fájt, hogy nem szeret viszont és nem érzi azt a tűzforró, szenvedélyes és telhetetlen szerelmet, ami ott lángolt a mellkasomban, de idővel megtanultam együtt élni ezzel is, azzal vigasztalva magam, hogy mindez átmeneti, és eljön majd a pillanat, mikor ismét úgy fog rám nézni, ahogy előtte. Mert addig minden csak illúzió, egy csalfa látomás és önámítás, és ha sokáig járjuk ezt a mókuskereket, előbb-utóbb kő kövön nem marad majd.
Jó ideig nem engedtem el kezét, finoman markolászva ujjait, szavak nélkül tudatva vele, hogy bármi is történt vagy történik, rám még mindig számíthat, de már képtelen voltam magamon tartani a nyugalom álarcát, láthatta arcvonásaimon is, hogy eluralkodik rajtam a tanácstalanság, és bár kinéztem belőle, hogy megtalálhatta azt a dobozt, benne a többi holmival, de miért csak ez a kibaszott gyűrű került elő? Az I-re mégis az tette fel a pontot, hogy még Ő sem emlékezett erre, ami maga után vonta azt a következtetést, hogy még az előző ciklusban került hozzá valahogy, utána pedig... képszakadás? Nem is tudtam volna megmondani, hogy honnan jött a kérés, vagy mi szülte a furcsa, már-már rögeszmés gondolatot, hogy most azonnal szabaduljon meg az ékszertől, de ösztönösen bukott ki belőlem, szinte pislogás nélkül követve a mozdulatsort, de a döbbenet akkor hágott a tetőfokára, amikor bárhogy is futott neki, nem tudta leszedni magáról a gyűrűt. Először azt hittem, hogy szórakozni próbál velem, és gúnyt űz belőlem, de a tekintetében megcsillanó pánik túl egyértelmű volt, és egyértelműen üzente, hogy nem a bolondját járatja velem. - Oké, állj meg egy pillanatra - köszörültem meg a torkomat, kezemmel intve, hogy ne erőlködjön, és bár a szívem egyre hevesebb ütemben vert, végül intettem a pincérnek, aki korábban az asztalhoz vezetett bennünket, hogy intézném a fizetést. - Ne itt beszéljünk erről - fordítottam tekintetemet Iris felé, remélve, hogy ez idő alatt már abbahagyta az ujja tépkedését. Furcsa volt ennyi idő után azt érezni a pánik és a kétségbeesés mellett, hogy bármi is történik épp, bármi is szülte ezt az egészet, annak a gyűrűnek köze van hozzá, és ez csak biztosabbá vált azzal, hogy nem tudta lehúzni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 09, 2023 9:27 pm

Iris & Dimitriy

Talán, a benne díszelgő vörös kő az oka, hogy valami romantikusabb üzenetet tulajdonítottam idáig neki, de Dimitriy kerek-perec kimondja, hogy nem ilyen gyűrűvel kérné meg a kezemet, sőt. Még csak nem is tudja, hogy honnan van, ez pedig még inkább összezavar, pedig már amúgy sem tudom percek óta, hogy mi a fene történik. Egész pontosan azóta, hogy megzavartak minket, mert addig legalább tisztában voltam vele, hogy épp incselkedünk egymással, de a jelenlegi helyzetben, már inkább csak feszültség van jelen és egyre több olyan kérdés merül fel, amire nem csak Én, de még Ő sem tudja a választ.
Ha az ékszer eredete titok is, az hamar kiderül, hogy arról viszont pontosan tudja a férjem, hogy hol is lenne jelenleg a helye, bár kétlem, hogy ennek hallatán eltűnne az arcomról az értetlensèg, mert ez most inkább, csak hab a tortán. Na nem, mintha nem érteném, hogy mi lapul az egész mögött, hogy mi miatt kellett előlem eltenni bármit is, de egy röpke pillanatig azért újra sokkol a felismerés, hogy milyen kibaszott sok mindenről nem tudok. -Kezd nagyon elegem lenni ebből az egészből...- sóhajtom kissé fáradtan, pár pillanatra lehunyva szemeimet, de hiába is nyomkodom az orrnyergemet vagy épp a halántèkomat, ettől még nem érzem kevésbé nevetségesnek és kiborítónak ezt az őrületet, ami velem történik. Vagyis Velünk, hiszen Ő is ugyanúgy részese, csak velem ellentétben, Ő legalább emlékszik dolgokra. Leszámítva ezt a kibaszott gyűrűt.
Mintha csak pontosan tudná, mennyire szükségem van épp erre az aprócska érintésre, felém csúsztatja a kezét, majd finoman megszorítja, mintha csak így akarná jelezni, hogy mellettem van, hogy számíthatok rá ebben a nevetségesen őrült helyzetben, ami jelenleg megnyugtat ugyan, de a kíváncsiságomat nem csillapítja. Túl sok a kérdés ebben az egészben és az, hogy bizonyos részletekre, sőt, elég fontos részletekre Ő sem tudja a választ, cseppet sem megnyugtató.
Nagyot sóhajtok, ahogy újra megszorítja finoman a kezemet, majd elgondolkodva magam elé bámulok, az asztal egy jelentèktelen pontját fürkészve, mintha eszembe juthatna bármi is, ami segít a válaszok keresésèben, pedig kettőnk közül még mindig én vagyok az, aki tényleg nem emlékszik semmire és nem azért, mert elsiklottam volna apró részletek fölött. Na nem, mintha egy pillanatig is hibáztatnám, amiért nem tartja fejben az összes ékszerem hollétét vagy beszerzési idejét.
Megrökönyödve pillantok fel rá, mikor végül megszólal, mert ami elhangzik, az nem egy kérés vagy tanács, hanem egy konkrét utasítás, de mielőtt még kikèrhetnèm magamnak, hogy parancsolgat, olyasmi feszültséget látok kiülni az arcára, ami egy egész picit megrèmiszt, így pár pillanattal később inkább, csak bólintok egyet. -Okè.- sóhajtom halkan, majd elhúzom tenyerèből a kezemet és egy kissé kelletlenül ugyan, de a gyűrűre fogok, hogy lehúzzam magamról. -Bár nem nagyon értem, hogy ez most miért olyan fontos...- jegyzem meg a fejemet csóválva, talán kissé nevetségesnek is érezve a helyzetet, de amikor a második próbálkozásra sem akar lecsúszni az ujjamról az ékszer, elakad a lélegzetem.
Lepillantok a kezemre, újra és újra megpróbálom lehúzni az ujjamról, de mindannyiszor sikertelenül, pedig egyáltalán nem szoros, még körbe is forog az ujjamon, levenni azonban mégsem tudom. -Mi a franc? Ez...- sziszegem halkan, egyre erősebben próbálkozva, ahogy a pánik és az értetlenség elhatalmasodik rajtam. -Nem akar lejönni.- nyögöm végül halkan, kétségbeesett arccal pislogva Dimitriy-re.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 09, 2023 7:59 pm

Talán felesleges volt ekkora jelentőséget tulajdonítani ennek az egésznek, tekintve, hogy érezhetően tönkretette a nagy nehezen kiharcolt hangulatot kettőnk között, pedig ez csak egy... kibaszott gyűrű. Ami napok óta a kezén lehet, mégsem tűnt fel legutóbb, pedig nem egyszer éreztem magamon gyengéd cirógatását, testem minden porcikája égett is utána, de az is tény, hogy nem egy ékszer kötötte le a figyelmemet, mikor az asztalomra ültettem vagy épp amikor a kanapén az ölembe ült. Kezdett előtörni a paranoiám, hisz mióta ez történt Vele, minden mocskos árnyék gyanússá vált a szememben, mintha minden egy néma fenyegetést hordozott volna magában, amit fel kellett derítenünk, és ki tudja, ez a gyűrű most mit akar jelenteni. Legrosszabb esetben nem több, mint egy egyszerű bizsu valami olcsó bazárostól, amiből akadt néhány a belvárosban, viszont hiába is próbáltam, nem tudtam elengedni a témát. Olyannyira nem, hogy beszélni kezdtem róla, olyan kérdéseket téve fel, amikre esélytelen, hogy tudna válaszolni, én mégsem tudtam magamban tartani, csak újra rádöbbenve arra, hogy én hiába is emlékszem, de Nélküle meglőttek ebben az ügyben. Mert nem tudtam felidézni, hogy mikor láttam először, soha nem azt figyeltem, hogy milyen ékszereket visel, és ezt még akár joggal dörgölhette volna az orrom alá. - Én nem ilyen gyűrűvel kérném meg a kezedet - válaszoltam egyszerűen, szándékosan nem téve hozzá, hogy inkább az Ő ízlését tükrözte vissza, semmint az enyémet, de azon nem volt mit szépíteni, hogy a nők szerették az ilyesmit. - És ha tudnám, hogy honnan van, hidd el, már régen nem erről beszélgetnénk - tettem hozzá, mintha csak nyomatékosítani akartam volna, hogy nem a bolondját járatom Vele, az egész pedig tényleg ott hibádzott, hogy most egyszerűen nem szabadott volna viselnie. Pontosabban, nem szabadna, hogy rajta legyen, mert ez azt jelentette, hogy valamikor megtalálta azt a kibaszott dobozt, és  ha Ő nem emlékszik rá, akkor nagy eséllyel még azelőtt történt, hogy újra elvesztette volna az emlékeit.
Kérdését hallva megköszörültem a torkomat, kissé bűnbánó arckifejezést villantva felé, bár kicsit sem éreztem volna jogosnak, ha megharagszik, amiért néhány dolgot eltüntettünk előle. - Nem konkrétan a gyűrűt, hanem azokat a holmikat próbáltuk eltüntetni, amik nem voltak... odavalóak - köszörültem meg a torkomat, és bár kissé titokzatosan sikerült megfogalmaznom a mondanivalómat, de talán ennyiből is sejthette, hogy olyan cuccokat rejtettünk el, amik talán pánikhoz vezettek volna, ha szembesül velük. - Talán véletlen keveredett a holmik közé, de emlékszem, hogy elraktam, mert... - Újra megpróbáltam visszaemlékezni, szinte látva magam előtt a jelenetet, amikor összeszedtük a szobájában az összes nyomot, ami hozzám kötötte, és még emlékeztem arra a szívbe markoló érzésre, mikor megtaláltam az éjjeli szekrényen azt a gyűrűt, amit Barcelona-ban húztam az ujjára, de Ő mégis levette, mintha tudta volna, hogy mi következik, és hogy mennyire nem fog emlékezni semmire abból a nászútból.
Megszorítottam ujjait, amikor végül tenyeremre csúsztatta kezét, egyelőre nem érintve meg a gyűrűt, tekintetem azonban továbbra sem eresztette az ékszert, úgy merülve el a vöröslő kő mély csillogásában, mintha tényleg megbabonázott volna. - Nem emlékszem - ráztam meg a fejemet, majd finoman ismét ujjaira szorítottam. És épp ebben a pillanatban ugrott be, hogy amikor abban az étteremben gyűrűt húztam az ujjára, ennek a mostaninak még nyoma sem volt. Vagy... talán a másik kezén viselte. És ekkor tudatosult bennem, hogy miután visszatértünk Spanyolországból, és elkezdődött ez az egész mizéria, a bőröndjének minden zsebét átkutattam, és talán akkor került abba a másik dobozba. Szóra akartam nyitni a számat, de végül egy gondolat sem hagyta el a számat, mintha épp egy hiányzó darab került volna a helyére egy pokolian bonyolult kirakósban, a szívem pedig hirtelen már a torkomban dobbant. - Vedd le - bukott ki belőlem hirtelen, ekkor már nem a gyűrűt, hanem íriszeit fürkészve, a furcsa adrenalin pedig, ami megjelent hangomban is, kezdett szétáradni végtagjaimban.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
Vissza az elejére 
6 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End
» Iris & Dimitriy - Please, be My husband

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: