Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 29, 2023 11:41 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Egyáltalán nem számítottam ilyen fordulatra, hogy majd a párna alól előkap egy bilincset, aminek minden bizonnyal azt a sorsot szánta, hogy majd az én kezeimet veri velük béklyóba, tekintete és arca láttán azonban mégsem jut eszembe egy pillanatig sem, hogy aggódjak vagy feszélyezve érezzem magam. Sőt. Inkább beindít, ahogy a fantáziámat is, mert lelki szemeim előtt, már látom, mi mindent művelhet majd így velem, miként gyötörhet kénye és kedve szerint, míg én arra sem leszek képes, hogy megérintsem. Az őrületbe fog kergetni, ez egyértelműen kiolvasható pimasz tekintetéből, ettől a gondolattól pedig máris kiszárad a szám, testemet pedig lassan eltölti az ismerős forróság, ami szerinte majd fel is melegíti egyben a hideg fémet. - Látnod kellene az arcodon ezt az elégedett vigyort.- csóválom a fejemet pimasz mosollyal, de ahogy közelebb hajol, sóvárgó tekintetem ajkaira szegeződik, már-már érzem is forró csókját, ahogy ajkai enyémekre simulnak, de ehelyett inkább, csak az orrom hegyére lehel egy csókot, én pedig egy kelletlen sóhajjal a tudtára is adom, mennyire bosszant, hogy így aljaskodik. Mégis iszonyúan izgató ez a helyzet, az amit bennem ket életre és, amit az Ő arcán látok, bár némi tanácstalanság átsuhan az arcán, ahogy megemlítem a feltételeimet, mert miért is ne lehetnének? -Amikor majd Te akarod.- vetek rá rosszalló pillantást, de ajkaimon továbbra is ott virít a huncut mosoly, mert egyszerre tesz pokolian kíváncsivá és forrósítja fel minden porcikámat az, ahogy azt a nyamvadt bilincset a csuklómra zárja, a fém hideg érintésétől halkan fel is szisszenek, tekintetemmel pedig úgy követem minden mozdulatát, mintha még soha nem láttam volna ilyet. Igazából nem is láttam, vagy legalábbis, az én csuklómon még soha nem kötött ki bilincs sem ilyen, se más okból, bár ennek kapcsán eszembe jut, hogy valójában nagy eséllyel történt már ilyen, csak én épp nem emlékszek rá. A második feltételemre azonban gyanúsan könnyen rábólint, méregetem is gyanakvó pillantással, ahogy a bilincset átfűzi az ágy rácsán, az újabb kattanás hangjától pedig, végig fut testemen a borzongás, az az izgató bizsergés, miközben a szívem még hevesebb tempóra kapcsol. Kész. A kezeim most már ki vannak lőve és innentől bármennyire is akarok majd forró bőréhez érni, nem leszek képes rá, ez a gondolat pedig, máris kiprésel belőlem egy halk, küszködő sóhajt. -Tök mindegy, mert ha meg is próbálod majd megszegni a szavadat, megbilincsellek álmodban.- vonok vállat hanyag mozdulattal, lazaságot mímelve, de a testemet borító libabőr egyértelműen árulkodik arról, amilyen hatással van rám a kis játéka, jobb híján pedig azzal vágok vissza, amivel még tudok, azaz újra és újra, finoman ringatózva alatta hozzá simulok. Egészen addig, míg meg nem szólal újra, mire megmerevedek és a magasba szöknek szemöldökeim, arcomra pedig, ha egy pillanatra is, de kiül a tanácstalanság, amit az Ő arcán látható ördögi vigyor és pimasz tekintete, gyorsan tovább is hesseget. -Vissza fogod még ezt kapni.- sóhajtom halkan, tekintetemmel pedig követem kecses alakját, ahogy feláll az ágyról és a tálcához indul, mire kelletlenül elnevetem magam. -Ugye most nem ülsz neki vacsorázni?- kérdezem a fejemet csóválva. -Mert, akkor én, akár aludhatok is.- morfondírozok kelletlenül, finoman mozdítva közben karomat, mintha csak az új határaimat feszegetném, hogy pontosan mennyit is enged a lánc a rácstól, vagy igazából, csak szokom a helyzetet, bár az izgatottságomról amúgy is árulkodhat a fecsegésem, mert miközben a gesztenyemasszával és a habbal visszasétál az ágyhoz, tovább magyarázok. -Desszerttel nem fogsz jól lakni.- sóhajtom kelletlenül, mintha csak egy neveletlen gyereket dorgálnék épp, de valójában egyre inkább eltölt a forróság, főleg, ahogy leül mellém az ágyra, mert már ki is rajzolódik a fejemben, hogy mit, miért csinál és, hogy valószínűleg egyáltalán nem úgy fogja azt a desszertet elfogyasztani, mint ahogy eredetileg szokás, ettől pedig újra elszorul a torkom, ajkaim egyetlen pillanat alatt kiszáradnak, ezen pedig úgy próbálok segíteni, hogy nyelvemet végig húzom rajtuk, de igyekszem ezt a lehető legbujább módon kivitelezni, csak hogy valamivel én is visszavághassak.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 29, 2023 8:57 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Meg sem próbáltam nem vigyorogni, mikor elcsíptem azt a kis döbbenetet az arcán, de a teste is erről árulkodott, pár pillanatig érezve, hogyan feszül meg ajkaim alatt. Mégsem hittem, hogy akár egy másodpercig is túlzásokba estem volna, a halk kuncogása elárulta Őt, a tekintetében felgyúló forró tűz pedig már kétséget sem hagyott afelől, hogy nem hagyja hidegen ez a kis közjáték, én pedig kész is voltam arra, hogy olyan éjszakával ajándékozzam meg, amit soha nem fog elfelejteni, bár, ez a jelen körülmények között kicsit túlzásnak tűnt. Inkább nem is gondoltam bele a helyzet groteszk mivoltába, abba, hogy bármit is tegyek, a lehetőséget soha nem fogom tudni igazán kizárni, de már néhány szépségét is felfedeztem ennek a kényszerből kialakított állapotnak. Mert így újra és újra lehetőséget kaptam arra, hogy visszahódítsam, szinte magamat is próbára téve, hogy képes vagyok-e rá, egyáltalán akarom-e, és hogy egyáltalán megér-e annyi szívfájdalmat, álmatlan éjszakát és kőkemény dührohamot, ami történik, de a válasz még mindig ugyanaz volt: igen, bármit megért. Pontosabban, megért mindent, mert nélküle egyszerűen nem is lett volna értelme semminek, és bár élhettem volna tovább a silány, kicsinyes életemet, de soha nem lennék többé ugyanaz. Valami olyasmit mutatott meg, amiben nem hittem, és aminek a létezését is vitattam, most viszont, hogy legalább ezredjére feküdt a karjaim között, teljesen rám bízva magát, ismét rádöbbentem, hogy ostoba lennék mindezt feláldozni egy ismeretlen, árnyékban rejtőző ellenség miatt, és nem is fogom megtenni. Azon bizonyára Ő se lepődött meg, hogy egy pillanatig sem estem zavarba, mikor meglógattam az orra előtt a bilincset, mire szemtelenül megjegyezte, hogy talán a leheletemmel megmelegíthetném, de elvonta a figyelmemet azzal, ahogy mozgatni kezdte szorításom alatt a csuklóit, és nem is voltam képes elfojtani azt a jellegzetes, sunyi vigyoromat közben. - Te fogod átmelegíteni - leheltem bőrére ismét, felkúszva hozzá, hogy végül orra hegyére leheljek egy apró csókot, szándékosan nem jutalmazva ajkait, még ha mocskosul is vágytam már arra, hogy nyelve az enyémet érintse. Közben próbáltam tudomást sem venni az alattam feszülő testéről, arról, hogy újra és újra nekem dörgölőzik, emiatt pedig jól érezhette, hogy én már régen készen állok, mégsem akartam rögtön a lényegre térni, sőt. Épp csak most kezdtük a játékot, nem még azonnal véget is vessünk neki... ebből a furcsa transzból akkor sikerült felébresztenie, mikor megszólalt, hogy feltételei vannak, nyelését hallva egy pár másodpercig azt hittem, hogy talán mégis elvetettem a sulykot, mire megosztotta velem az első feltételét, ekkor pedig már levakarni se tudta volna rólam a vigyort. - Tévedsz, elég gyakran meg akarlak majd csókolni - jegyeztem meg kaján vigyorral, ártatlanul pislogva rá, miközben lazítottam a bilincsen, és úgy nyújtóztam, hogy a csuklója egyikét már fogságba tudjam ejteni velük. - Legyen - adtam be a derekamat a második feltételét hallva, de azért egy ördögi kis fény felgyúlt tekintetemben, miközben átdugtam a kilincs másik felét az ágy rácsainál, és csak azt követően kulcsoltam a másik csuklója köré, ekkor engedve csak el mindkét kezemmel, elégedetten vizslatva a művemet. - Talán most már hagyni fogsz aludni - jegyeztem meg pofátlan sunyisággal, arca fölé hajolva, de a vigyorom rögtön elárult, és már oda is hajoltam ajkaihoz, hogy megadjam neki a feltételként kiszabott csókot, de végül az utolsó pillanatban elhúzódtam, és felkeltem az ágyról. Le sem vettem róla a szemeimet, miközben lassú léptekkel a tálca után indultam, viszont nem a szendvicseket vettem célba, hanem a mellé készített desszertet, vele együtt a tejszínhabot, és azokkal együtt indultam el vissza hozzá, közvetlenül mellette ülve le az ágy szélére.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 28, 2023 5:53 pm
Iris & Dimitriy
Az már nyilvánvalóvá vált, hogy a tálcára pakolt kaja, még várat kicsit magára, hiszen minden újabb mozdulatával, ahogy nekem dörgölőzik és azzal, ahogy melleim felé veszi az irányt, ahogy ajkaival és nyelvèvel ingerel, egyáltalán nem arról árulkodik, hogy annyira éhes lenne. Vagy legalábbis, nem a tálca tartalmára éhezik igazán, hanem valami egész másra, pontosabban Rám, ez pedig pajzán mosolyt csal ajkaimra, miközben emlékeztetem arra, hogy igazából nem is hagytam olyan sokáig éhezni. De ez van, ha csillapíthatatlan az éhség, ha a vágy újra és újra úgy üti fel bennünk a fejét, hogy igazán tenni sem tudunk ellene, mert még az emlékeim hiányának dacára is akarom Őt a nap minden percében, amiben nyilván közre játszik az is, amit irántam érez, ahogy viselkedik, de valószínűleg mindig is itt lappangott. Most pedig végképp nem tudnám Őt nem akarni, amikor úgy néz rám minden pillanatban, mintha a világ leggyönyörűbb lényèt néznè épp és konkrétan érzem, hogy a világon bármire képes lenne azért, hogy mellette legyek. Szavai és tettei is ezt sugallják, újra és újra, ahogy bőrömbe mormol édes, kínzó játékba közben, de amikor a kezem fentebb csúszik, a párna alatt pedig olyasmi ér bőrömhöz, aminek nem feltétlenül kellene ott lennie, egy pillanatra tényleg megrökönyödök, de csak addig, míg fel nem üti fejét bennem a bujaság. Magam is kuncogok, ahogy elneveti magát, ujjaim egyre bátrabban tapogatják a jellegzetes alakú fémet, így a kérdésère már, csak egy sokatmondó pillantással és némi fejcsóválással reagálok. Már azon felül, hogy a számat, már most sebesre rágtam szinte a vágytól, amit élesztett bennem és, amit a párna alatt rejtőző holmi is, különös módon csak tovább fűt. -Akkor, hol szoktad tartani?- vigyorgok továbbra is, bár a forróság idő közben átköltözött az arcomra a gondolattól, hogy mit is jelent mindez, hogy mihez lehet vele kezdeni és, hogy nagy eséllyel kénytelen leszek teljesen kiadni kezeim közül még, azt a kevés irányítást is, amit esetlegesen pár érintéssel magamnál tarthatnèk. Úgy, ahogy most sem tudtam érinteni, nem tudtam arcára simítani vagy épp hajába túrni, háta forró bőrét végig barangolni, ezután se fog ez menni, miközben Ő azt tehet velem, amit csak akar, amit nem szègyell és be kell ismerjem, nem igen van ilyen. Nagyot nyelek, ahogy előhúzza a bilincset a párna alól, de ajkaimon továbbra is ott időzik az a buja mosoly, ami csak szélesebbè válik az arcán látott érzelmek hatására és igazából, a látvány is elég különös, ahogy egy közismert maffiózó bilincset lóbál a fejem fölött. -Akkor lehelgess rá.- pimaszkodok vigyorogva, csuklóimat finoman megmozgatva ujjai között, mintha máris azt próbálgatnám, vajon milyen érzés lesz, ha nem tudom majd mozdítani őket, ha nem nyúlhatok hozzá szabadon és amennyire nem tetszik a dolog ezen része, épp annyira izgat a többi, hogy mindeközben Ő bizonyára minden erejével azon lesz, hogy a lehető legjobban kikèszítsen, hogy az őrületbe kergessen és, ha mindez nem lenne elég meggyőző, még a tökössègemre is utal, ami végképp aljas húzás Tőle. -Vannak feltételeim.- közlöm végül nagyot nyelve, hol Őt, hol a bilincset figyelve, de továbbra sem érzek sem aggodalmat, sem kellemetlenséget a gondolattól, hogy az ágyhoz bilincseljen, már csak azért sem, mert ha valaki, hát Ő tudom, hogy soha nem tenne velem olyat, amit ne èlveznèk. -Előtte kérek egy csókot, mert az az érzésem, hogy utána nem leszel ilyen téren bőkezű.- harapok finoman alsó ajkamba, csípőmmel mozdulva alatta picit, hogy most én dörgölőzzek hozzá, ha Ő épp nem teszi, miközben lassan már tényleg úgy áhítozok arra a csókra, mintha az életem múlna rajta, hiszen azóta sem éreztem ajkait, hogy felsètáltam azzal a kibaszott tálcával, vagy inkább, mióta csak kisètáltam innèt. -Ès ezek után, egyszer majd önként bele kell menned, hogy ez a játék fordítva is megtörténjen.- villan tekintetemben pimasz fény, mert annál, hogy most én kerüljek bilincsbe, miközben Ő szabadon érinthet bárhol, csak az a gondolat izgatóbb, hogy ezt esetleg én is megtehessem egyszer.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 28, 2023 3:47 pm
Esélyt sem adtam neki a menekülésre, szó szerint rabul ejtettem magam alatt, főleg mikor ujjaim a csuklójára fonódtak, határozottan szorítva őket a feje fölé, így adva tudtára, hogy ezúttal minden irányítást magamnak akarok. Ennek ellenére nem neveztem volna revansnak az előbbiért, hisz ahogy Ő, úgy én is mocskosul élveztem, ahogy kezébe vette azt a bizonyos gyeplőt, és ha előtte elképzelhetetlennek is tűnt, hogy bárkit is ilyen pozícióba engedjek, Vele már nem először tettem kivételt. Talán még Ő maga is tudta, hogy ez mekkora szó, mert egyszer sem élt vissza a kapott előjoggal, bár, minden bizonnyal nem is engedtem volna neki, így miközben ajkaim lassan a melleire simultak, ágyékommal pedig újra és újra nekidörgölőztem, nem is voltam képes leplezni, hogy mennyire tetszik a visszakapott irányítást, főleg mivel Vele ellentétben én a saját szándékaimat is ismertem. Eddig sem engedtem, hogy unatkozzon, és ha rajtam múlott, ezt nem is ma fogja elkezdeni, bár, egy rövid pillanatra eszembe jutott, hogy talán kicsit sem fog tetszeni neki az, amire készülök, de még mindig itt volt a bánkódó visszavonulás lehetősége. Valahol mégis tudtam, a zsigereimben éreztem, hogy épp annyira fogja izgatni az a kibaszott bilincs, mint ahogy engem is, és ha már lakomáról beszélgettünk, akkor az legyen egy olyan vacsora, amire sokáig emlékezni fog. - Egy örökkévalóságnak tűnt - mormoltam bőrébe, de ajkaim tovább járták őrjítő táncukat, egyre merészebb utakon kalandozva, míg el nem jutottam először az egyik, majd a másik mellbimbójáig. Eddig sem túlságosan tagadta, hogy milyen hatást gyakorol rá ez az apró kis közjáték, de ahogy kemény bimbói ajkaim közé feszültek, már amúgy sem lett volna esélye, a teste legalább olyan áruló volt, mint az enyém, az pedig, hogy már tudtam, mit hogyan szeret, egy olyan dolog volt, amiből könnyedén varázsoltam előnyt. Ujjaim szorosabban simultak csuklói köré, még feljebb tolva őket a feje fölött, mikor pedig keze találkozott a hideg acéllal, belevigyorogtam bőrébe. Még testén is éreztem, ahogy egy pillanatra megdermedt, nagy eséllyel a váratlan fordulattól, mire képtelen voltam visszatartani egy nagyon halk, már-már erőtlen nevetést, amit a bőre amúgy is teljesen magába nyelt. - Minek tűnik? - kérdeztem vissza, ekkor már tekintetét kutatva, mellei között támaszkodva meg állammal egy pillanat erejéig. - A jó időzítés aranyat ér - mormogtam tovább, újra csókokkal hintve a mellei közötti vékony bőr részt, az áratlanság leghalványabb szikráját sem mutatva előtte. Végül is, semmi értelme nem volt tagadni, hogy mit akarok azzal a bilincssel, és már amúgy is tudta, hogy kurvára nem vagyok ártatlan. Valószínűleg soha nem is voltam az. - Általában nem az ágyban tartom - engedtem el egyik kezemmel, de csak azután, hogy a másik kezemmel sikeresen tartottam mindkét csuklóját, így nyújtózva a bilincs után, lassan húzva elő a párna alól, ezzel egyúttal pedig le is löktem a párnát az ágyról, hogy ne legyen útban. - Elég hideg - emeltem fel a fejemet, tekintetemben pedig olyan rasvasz fény csillant fel, amilyen mosoly ajkaim szegletében is megjelent. - Persze a kérdés csak az, hogy elég tökös vagy-e hozzá - kezdtem el húzni az agyát, méghozzá szánt szándékkal, mintha valaha is féltem volna attól, hogy visszautasítja az ötletet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 28, 2023 11:15 am
Iris & Dimitriy
A vérem abban a pillanatban felforr, ahogy maga alá húz az ágyba, mintha tényleg egyetlen kibaszott érintése elég lenne ahhoz, hogy felrázza testem minden sejtjèt, melyek ha nem is túlzottan, de a konyhában tett látogatásom során, azért egy picit lenyugodtak. Most rögtön felèlednek, pezsegni kezdenek bőröm alatt, amint forró bőre hozzám simul, még inkább egyértelművè téve, mennyire nem készült még aludni, mert épp úgy, olyan izgatóan cirógat ajkaival, mintha nem kóstolt volna a mai nap folyamán, már jó párszor. Őrjítő az a vágy és a szenvedély, ami benne tombol, ahogy újra és újra képes úgy rám nézni, mintha életében először látna így, hanyatt fekve az ágyán, teste édes börtönèben, ez pedig belőlem is egyre forróbb szenvedélyt csalogat elő. Mintha képtelen lenne betelni velem, rám unni, pedig biztos vagyok benne, hogy már milliónyi helyen és módon estünk egymásnak, ha a kapcsolatunk alatt is ilyen vehemens vágy volt köztünk -ès miért ne lett volna?-, mint ahogy pontosan beszéli is már testem nyelvét, ismeri minden részét, hogy hol, hogyan kell érintenie ahhoz, hogy még jobban felizgasson és ilyen szempontból, még mindig úgy érzem, hogy mérföldes előnye van. -Az már, csak rajtad áll, hogy habzsolsz vagy inkább lassan élvezed ki a falatokat.- morfondírozok tovább pimasz mosollyal, halkan duruzsolva, ahogy leheletèvel finoman borzolja bőrömet, ajkaival épp csak cirógatva hol állam vonalát, hol nyakam bőrét, de végtére is teljesen mindegy, hogy hol ér ilyen finoman hozzám, mert mindenhol ugyanazt a forróságot kelti bennem, miközben testemet újra és újra ellepi a libabőr, melleim pedig világgá kürtölve követelik a nekik járó figyelmet a vékony ruha alatt. -Pedig, nem is èheztettelek, csak egy pár napig.- kúszik pimasz mosoly ajkaimra, de kénytelen vagyok az alsóba harapni, mikor finoman odébb taszigálja rólam a köntöst, mellőzve kezei használatát, hiszen azokkal még mindig csuklóimat tartja fogva, ami egyrészt baromi izgató, másrészt viszont az őrületbe kerget a tudat, hogy nem tudom megèrinteni, míg Ő szabadon ízlelget. Megnyalom kiszáradt ajkaimat, nyelek is egy nagyot, hátha segít torkom szárazságán, de miközben ajkai tovább barangolnak rajtam, már így is pihegek a vágytól a forróság pedig végképp eluralkodik testemen, ahogy nyelvèvel finoman ingerelni kezdi hol egyik, hol másik mellbimbómat, finoman ajkai közé zárva néha az érzékeny bőrt. Lágyan mozdulok alatta, melleimet még inkább felkínálva ajkai édes játékához, de az érzés, ahogy nekem feszül kemény ágyéka, elő csal belőlem egy halk nyögést, a vágytól fájdalmasan ajkamba harapok, kezeim pedig készségesen simulnak a párna alá, engedve az irányításnak, de amikor valami hideg, kemény fèmhez érnek, arcomra kiül az értetlenség és felemelem a fejem picit, hogy felkutassam tekintetét. -Mi a fene van a párnád alá dugva?- kérdezem vigyorogva, mert már maga a helyzet, hogy egy ilyen kérdést kell feltegyek neki, amiről nyilván nem gondoltam, hogy valaha is megtörténik majd, viccessè teszi a helyzetet, de ahogy ujjaimmal megpróbálom a lehetőségemhez képest valamennyire kitapintani a holmit, arcomra kiül a döbbenet, finoman keveredve el az addigi vigyorral. -Ez most az, amire gondolok?- kuncogok tovább, de ahogy ujjam tovább tapogatózik és egyre inkább körvonalazódik fejemben, mire is találhattam rá, amire nyilván akarta is, hogy rátaláljak, a szívem még vadabb ritmusra kapcsol, miközben eltölt az a huncut, pajzán kíváncsiság, az izgatott vigyoromat pedig jobb híján, ismét azzal próbálom elrejteni, hogy beharapom alsó ajkamat. -Meg kell kérdeznem, miért tartasz ilyesmit az ágyadban?- kérdezem végül, de a hangom sokkal többet elárul a bennem felèledő érzelmekről, mint szeretném, mert tisztán kièrződik belőle, mennyire felizgat a gondolat, hogy azt a holmit, valószínűleg Nekem szánta. Már csak azt nem tudom, hogy bele akarok-e menni a játékba, de talán, már nem egyszer bele is mentem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 28, 2023 8:48 am
Kellett egy kis idő, míg felfogtam, hogy amúgy esze ágában sem volt csak úgy kisétálni innét, mert akkor nem jelentette volna be, hogy mire is készül, abban pedig már csak bízni tudtam, hogy ha tényleg alvásra adná a fejét, nem vonulna át a saját hálószobájába, és bár minden erőmmel arra koncentráltam, hogy eszembe se jusson ezeken gondolkodni, de azt tudtam, hogy piszkosul szar érzés volna, ha magamra hagyna egy ilyen forró éjszaka után, nem mintha amúgy nem szolgáltam volna rá épp elégszer erre a revansra. Hisz az első közösen töltött esténk is így ért véget, ahogy a néhány nappal ezelőtti dolgozószobás kalandunk is, de Ő mégsem úgy hagyott hátra, ahogy én tettem Vele annak idején. De ezzel a mostanival inkább az volt a célja, hogy cselekedetre kényszerítsen, és emiatt nem is akartam tovább húzni a színjátékot, úgy nyúltam utána, hogy azt talán a pillanat hevében még fel sem foghatta, betuszkolva magam alá az ágyba, mit sem törődve a menet közben magára aggatott köntössel, ami épp annyit ért, mint minden más ruhadarab, amit korábban az ágyban viselt: nagyjából, mint halottnak a csók, de egyelőre nem tettem kísérletet arra, hogy lebontsam róla, helyette rögtön ajkait kutattam, feje fölé tolva mindkét kezét, finoman tartva meg csuklóit, hogy ne tudjon mozgolódni, de annyi kontroll még maradt bennem, hogy ha jelezné, hogy neki ez nem tetszik, azonnal leálljak. Csak... nem tűnt úgy, hogy bármi ilyesmire is készülne, épp ellenkezőleg. Ajkaim bebarangolták állát, majd nyakára tévedtek, finoman ingerelve tűzforró leheletemmel, de egy pofátlan vigyor azért ott időzött ajkaim körül, mikor közölte, hogy igazából átlátott a színjátékon, mire belőlem is kiszakadt egy halk, de annál nagyobb sóhaj. Próbáltam nem rögtön a lényegre térni, némi kegyetlenséggel fűszerezve az izgatását, mikor a tüzes ajkaimon kívül már ágyékommal is egyre gyakrabban dörgölőztem hozzá, de egyelőre nem követeltem helyet lábai között, szándékosan lassítva a korábbi fékezhetetlen tempón, időt hagyva arra a játszadozásra, amit ma este eddig még csak próbálgattunk, de a türelmetlenségünk mindannyiszor félbeszakította az édes gyötrődéseket. - Nekem is úgy tűnik - pillantottam dekoltázsára, mikor közölte, hogy mindennel készült, amit csak megkívánhatok, és ezzel amúgy sem tudtam volna vitatkozni. Bár, ehhez még a konyhába sem kellett volna lemennie, közben gyengéden csuklóira szorítva ismét, csak hogy tudja, továbbra sem készülök elengedni, majd halk hümmögéssel ízlelgetni kezdtem a kulcscsontja körüli bőrfelületet, és ahogy mellei felé haladtam, állammal és számmal próbáltam félrelökdösni a kissé zavaró köntöst, de még mindig nem adtam arra a fejemet, hogy el is tüntessem róla. - Mire nem? - kérdeztem vissza sunyi vigyorgással, amiből ugyan semmit nem láthatott, de hangom tónusából sejthette, hogy nem maradtak rezzenéstelenek arcizmaim, azt pedig különösebb emlékek nélkül is sejthette, hogy ha választanom kellett egy tálcányi kaja és közötte, akkor vajon merre fog billenni a mérleg nyelve. És az én nyelvem is, először az egyik, majd a másik mellbimbója körül járatva meg egy kicsit, néha gyengéden rájuk szívva, közben szemtelenül pislogva fel rá, még ha a félhomályban alig láttam belőle valamit, ekkor már szándékosan tolva feljebb a kezeit, méghozzá úgy, hogy a párna alá bújtatva őket, ahová nem is olyan régen a fiókból előszedett bilincset rejtettem, és kézfejéhez hozzáérjen a hideg fém.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 27, 2023 4:30 pm
Iris & Dimitriy
Amint belépek az ajtón, lelohad arcomról a mosoly és, bár egy pillanatig sem neheztelek rá, amiért elaludt, magamra azért haragszom, amiért egyértelműen túl sokáig vacakoltam odalent. A következő pillanatban azonban visszaszökik arcomra egy aprócska mosoly, ahogy eszembe jut, milyen gyanúsan viselkedett, mielőtt kisétáltam a szobából és megfordul a fejemben a gondolat, hogy talán csak megjátsza, hogy alszik, ezt pedig meg is próbálom ellenőrizni, ahogy közelebb lépek hozzá és kíváncsian fürkészve a fèlhomályban megèrintem a karját. Aprócska mozdulat csupán, de ha valóban aludna, csak ennyivel zavarnám, meg sem próbálnám felèbreszteni a mai nap után, azt azonban én magam sem tudom, hogy képes lennék-e átsètálni a saját szobámba, vagy inkább megkerülnèm az ágyat és bebújnèk mellé oda, ahol minden bizonnyal, már amúgy is rengetegszer aludtam. Azok után, amit ma megtudtam, ami azóta is előfurakodik néha elmèm sötét zugából, ahova ma estére száműztem, még mindig úgy érzem, hogy nem akarnám egyedül tölteni az éjszakát. Akkor sem, ha Ő már esetleg tényleg alszik, mert már a gondolat is megnyugtat, hogy itt viszont mellé bújhatnèk, érezném a teste melegét, a közelségét, nem pedig egyedül hánykolódnèk a saját ágyamban. Szándékosan hangosan narrálom, hogy mire is készülök, hátha majd ezzel kiugrasztom a nyulat a bokorból, hátha így elárulja magát, ha esetleg tényleg csak úgy tesz, mintha aludna és ez a tervem be is válik, mert ahogy elfordulok az ágytól, mintha máris tényleg az ajtó felé akarnám venni az irányt, karja azonnal derekam után kap, a következő pillanatban pedig, már az ágyon találom magam. Halkan kuncogok, ahogy ajkai az enyémekhez ér, teste úgy takar be, akár egy finom, puha takaró, ami már önmagában is felforrósítja mindenemet, de az apró, ingerlő mozdulatai, ahogy végig simít ajkaival állam vonalán, majd attèr a nyakamra, kezei pedig csuklóimra kulcsolódnak, hogy karomat a fejem fölé húzza, máris kicsalnak belőlem egy halk, kellemes sóhajt. -Volt egy olyan érzésem, hogy csak színészkedsz.- harapok finoman ajkamba, majd ahogy a vacsora felől érdeklődik, finoman fentebb emelem államat, önként kínálva fel nyakam bőrét, hogy tovább cirógathassa forró lélegzetèvel, aminek a hatása, máris látható a magamra kapott vékonyka, szatén köntös ellenére is. A lábaimról már amúgy is felcsúszott, alig takar valamit a leheltkönnyű anyag, de ágaskodó mellbimbóim ellen amúgy se ér semmit, mert azok tökéletesen látszanak köntös ide vagy oda, ennél fogva kár is lenne azt állítanom, hogy ebben a percben épp annyira érdekelne mindaz, amit a tálcára pakoltam. Mintha nem az imént olvadtam volna el karjaiban, olyan szédítő mámort élve át, aminek emlékètől, még most is megremeg a gyomrom, testem máris Őt követeli újra, érintésèt és forró ajkait, hogy azokkal barangoljon be rajtam minden négyzetcentimètert, mégis megköszörülöm a torkom, így próbálva lazaságot erőltetni magamra és elvigyorodok. -Azt hiszem, mindennel készültem, amit csak megkívánhatsz.- sutyorgom halkan és egy pillanatra bennem van az inger, izmaim már mozdítanák is karomat, hogy finoman megèrinthessem, hogy tenyerem arcára, hátára simulhassanak vagy, hogy ujjaim hajába fúrhassam, de a csukóimra fonódott kezei, még mindig tartanak, ezzel is csak tovább izgatva a fantáziámat. -Bár ez attól is függ, hogy mire èhezel pontosan.- duruzsolom buja mosollyal, testem pedig -ha már jelenleg, csak azzal mozdulgatok- finoman simul hozzá, egyik lábam pedig finoman lábához érintem, lassan, gyengéden simítva végig egészen a térdhajlatáig.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 27, 2023 6:06 am
Mindvégig rajta tartottam szemeimet, míg gyanakvó tekintettel kivonult a szobából, és célba vette a konyhát, egy rövid idő eltelte után már a neszezését sem hallva, ez pedig arra sarkallt, hogy végre erőt vegyek magamon, és én is felüljek. A fáradtság legapróbb jelét sem vettem észre, pedig a mai nem nemcsak kellemes, de kellemetlen történéseket is hordozott magában, bár, egyelőre még nem voltam biztos abban, hogy minek is kellene neveznem a gyűrű körül kialakult helyzetet. Valahol kibaszottul ijesztő volt, hogy a természetfeletti immáron fészket vert kettőnk között, pedig ha valamitől, hát ettől mindenáron megkíméltem volna, másrészt viszont az ékszer körüli felfordulás rávezetett minket arra, hogy talán ez az egész nem egy veszett ügy. Hosszú hetek teltek el azóta, hogy bevallotta, valami nincs rendben, még emlékeztem arra a furcsa, kissé idegen, feszült és pánikoló tekintetre, amivel engem figyelt, miközben szépen lassan összeomlott a súly alatt, én pedig abban a pillanatban talán fel sem fogtam, hogy mi is vár ránk. Csak egy kibaszott rossz álomnak hittem, amiből másnap felébredünk, Ő viszont kurvára nem emlékezett semmire a következő reggelen, és most úgy tűnt, hogy talán elindulhatunk valamerre, aminek kapcsán viszont újra és újra emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy egyelőre még mindig nem tudjuk a megoldást, legfeljebb csak azt, hogy mi okozhatja ezt az egész kálváriát, de ez már... így is több, mint amit ki tudtunk deríteni az elmúlt hetekben. Már azon túl, hogy a fejének nincs semmi baja, és ami történik, az nem valami emberi betegség, hanem olyasmi, amibe még egyikünk sem kóstolt bele igazán. Ő nem is tudott volna, hisz eddig nem is volt sejtése az egészről. Egy ideig csak ücsörögtem az ágy szélén, kényelmesen hátradőlve, de még mielőtt belépett volna a hálószobába, változtattam a felálláson, szemtelenül fészkelődve a meleg takaró alá, fejemet a párnára hajtva, próbálva mielőbb eltüntetni ajkaimról azt a sunyi, szemtelen vigyort, és ez sikerült is, épp abban a pillanatban, mikor meghallottam, hogy az ajtó előtti résznél jár már. Ennek ellenére nehéz volt megállni, hogy ne nevessem el magam, mikor meghallottam kiábrándult sóhaját, főleg nehezemre esett lassú, kiegyensúlyozott levegőket venni, csak hogy tökéletesen mímeljem az alvást, de egyre nehezebben álltam meg, hogy ne nézzek Rá, két szememmel látva, hogy mégis mit vált ki belőle az előre kicsit sem tervezett előadás. Még így, takarón keresztül is jól éreztem a tenyeréből áradó hőt, mikor megpiszkálta a karomat, de szinte rögtön az alvást kezdte morfondírozni, ez pedig kellőképp megütötte az én ingerküszöbömet is. Épp csak elfordult, mire utána nyúltam, elég nagy lendülettel kapva el derekát, fél lábbal kilépve az ágyból, hogy csak hogy utána magam mellé rántsam a takaró alá, de inkább mellkasommal takartam be, rögtön ajkára hajolva, hogy finoman érintsem őket számmal, de nem csókoltam meg. - Elég hamar feladtad - jegyeztem meg pimasz mosollyal, állán húzva végig ajkaimat, míg el nem jutottam nyakáig, miközben ujjaim lassan a két csuklója köré fonódtak, és a feje fölé toltam őket, gyengéden szorítva a matracba. - Szóval, mit is hoztál vacsorára? - kérdeztem kíváncsian, de érezhetően nem az imént lerakott tálca tartalma érdekelt, leheletemmel ingerelve nyaka érzékeny részét.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 26, 2023 10:06 pm
Iris & Dimitriy
Végig ott virít arcomon a mosoly, amit a túlságosan is ártatlannak tűnő arckifejezésèvel csalt oda, mert ha ezt az oldalát, még annyira nem is ismerem, azt azért még így is tudom, hogy készül valamire és nem véletlenül nem tartott velem a konyhába. Mondjuk elképzelni nem tudom, hogy mivel vár majd, mit tervelt ki, hogy mire fogok belèpni a szobába, de így csak még inkább eltölt az izgatottság, annak is a legkellemesebb fajtája, mert ez is olyasmi érzés Vele kapcsolatban, amit soha nem gondoltam volna, hogy átèlhetek mellette. Valahogy mindig úgy tűnt, hogy itt csak kellemetlen meglepetés érhet, hogy izgatott, csak amiatt lehetek, hogy vajon meddig maradok még életben, meddig lesz rám szüksége az apjának, nem pedig a játékos mosolya és cinkos pillantása végett. Talán, ezért is húzom az időt tovább, mint eredetileg terveztem, mintha hagyni akarnék neki bőven lehetőséget arra, hogy felkészüljön, bármire is készüljön annyira, így ahelyett, hogy mindent a tálcára szórnèk, már odalent összeállítok pár szendvicset, mellékelve hozzá egy kis desszertet is, amit gondolatban, már a lehető legizgatóbb módon és helyekről fogyasztok el, miközben az emeletre indulok. A fapofát azonban képtelen vagyok magamra erőltetni, ajkaimon végig ott bujkál az izgatott mosoly, mikor a szobája ajtajához érkezem, besètálva rajta azonban rögtön a magasba szaladnak szemöldökeim és, ha tovább is sétálok az első bútorig, amire letehetem a tálcát, a meglepettsèg egyértelműen kiül arcomra. -Remek.- sóhajtom kelletlenül, de azért halkan, mert bár megfordul a fejemben, hogy csak a bolondját járatja velem, tekintve, hogy milyen gyanús volt az egész helyzet, ahogy várta, hogy elinduljak valami vacsoráèrt, ugyanakkor azt sem tudom teljesen kizárni, hogy tényleg elaludt. Fürkészem is vonásait kíváncsian, megállva egy pillanatra a lepakolt tálca mellett, a köntöst pedig szorosabban összehúzom magamon és lassan, puha léptekkel odasètálok az ágy azon részéhez, ahol fekszik. Akár alszik, akár nem, a látvány nekem mindenképpen új, mint ahogy a szoba is annak hat és, ha eszembe jut, hogy a lépcsőn felèrve reflexből a saját kis búvóhelyem felé akartam venni az irányt, apró mosoly jelenik meg ajkaimon. Minden annyira más, mégis annyival jobb és kellemesebb, és talán épp emiatt fordul meg időről időre a fejemben, hogy talán az egész, csak valami különös álom, aztán majd hirtelen felèbredek és újra ott találom magam, ahol azelőtt voltam; a mufurc jègszobor társaságában, aki minden alkalmat megragad arra, hogy vérig sértsen. De akár álom, akár nem, Ő biztos, hogy nem az a jègszobor és ezt még úgy is érzem, hogy csak a takarón keresztül megèrintem finoman a karját, mintha így akarnèk biztosra menni, hogy tényleg alszik. -Akkor azt hiszem jobb, ha én is lefekszem.- sóhajtom végül halkan, kissé letörve, de nyilván, ha nem azt tesztelgetnèm most is, hogy nem-e ébren van, nem hangoztatnám, hogy mire készülök, csak egyszerűen elindulnèk a szobámba és lefeküdnèk aludni. Vagy inkább mellé bújnèk? Igazából fogalmam sincs, hogy merre venném az irányt vagy merre indulok, ha valóban elaludt, de most a teszt kedvéért úgy fordulok el Tőle, hogy abból egyértelmű legyen, hogy az ajtó felé tervezek menni.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 26, 2023 8:45 pm
Tovább vigyorogtam, mikor előrukkolt azzal az ötlettel, hogy majd Ő lesz a pszichológusom, bár, emlékek híján kevésbé tudta, hogy elég gyakran beszéltem neki olyasmiről, amit másoknak soha nem vallottam volna be. Azelőtt, hogy az életembe lépett volna, nem igazán beszéltem az érzéseimről, és amúgy sem volt miről beszélni, tekintve, hogy olyan temperamentum és düh dolgozott bennem, amiket nem kellett szavakba önteni. Mindenki látta és tudta, hogy mi tombol bennem, talán éppen ezért engedelmeskedtek, ismerték a lehetséges következményeket, és mindezek tükrében még nekem sem jutott volna eszembe, hogy saját magammal packázzak. Iris éppen ebből a buborékból rángatott ki, bár, ettől még nem váltotta meg az egész világomat, mert a tekintélyemből nem adhattam lentebb, ez a kis érzelmes kavalkád mindig is Neki szólt, és nem a külvilágnak, nem azoknak, akik vakon lesték minden utasításomat, mert előttük ugyanúgy tartanom kellett magamat, mint azelőtt. És ami érzelmet belém táplált, azzal úgy bántam, mint valami hímes tojással, nem mintha nem sikerült volna egyszer-egyszer kockáztatnom, hogy összetöröm, ha nem lassítok az iramomon, vagy ha nem emlékeztetem magamat arra, hogy Ő más, mint a többi. Az pedig inkább már a büszkeségemnek szólt. Nem követtem Őt, mikor lassan leszállt rólam, testemet pedig végigrázta a kellemetlen hideg, úgy lesve utána, mintha nem is vágynék arra a finom vacsorára, amit a konyhában vadászhat össze nekünk, hisz az én éhségemet Ő maga is tökéletesen tudta csillapítani, és ahhoz egyetlen falatot sem kellett volna ennem. - Ugyan, mit tudnék itt csinálni? - kérdeztem ártatlan pislogással, miután lényegében közölte velem, hogy gyanús vagyok, közben már téve egy lépést az ajtó felé, én pedig ajkamba harapva figyeltem derekát, ahogy kecsesen kisétált az ajtón, és alig fél perc múlva már én is az ágy szélén ültem, próbálva megropogtatni a kissé elgémberedett testrészeimet. Még talán Ő sem hitte volna el, hogy milyen hatást gyakorol rám, hogy milyen elemi erővel tart fogságban, de talán addig volt jó, míg erről csak én tudok. Ez is legfeljebb addig lehet az én előnyöm, amíg vissza nem térnek majd az emlékei. Eltelt egy újabb perc, mire két lábra álltam, egyetlen mozdulattal hajolva az éjjeli szekrény fölé, hogy aztán a fiókot kihúzzam, és tartalmát az egyik párna alá rejtsem, kaján vigyorral a képemen, mikor tudatosult bennem, hogy ez milyen izgalmakat okozhat még ma este, majd lassan visszültem az ágy szélére, és fenntartva azt a pimasz, szemérmetlen kis vigyoromat, az ölembe húztam a takaró egyik felét, miközben kinyújtottam a lábaimat, és megtámaszkodtam magam mögött karjaimmal. Ez viszont túl egyszerűnek tűnt, ezért löktem le magamról az utolsó pillanatban, rögtön hanyatt feküdve az ágyon, ekkor már a nyakamig húzva fel a takarót, a fejem alá szorítva a párnát, mintha már éppen álomba szenderültem volna, merev arcizmokkal várva, hogy végre visszatérjen, minden igyekezetemmel dolgozva azon, hogy ne röhögjem el magamat idő előtt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 26, 2023 4:37 pm
Iris & Dimitriy
Amint a mámor elül kicsit és visszatalálunk mindketten a valóságba abból a bódító, édes világból, ahova a gyönyör sodort minket, a hangulat ismét incselkedővè válik, ahogy pihegve cukkolni kezdem az átélt gyötrelmek miatt. Amikor fölé kerekedtem, jó párszor azt sugallta, hogy cseppet sincs ínyére a helyzet, hogy bármelyik pillanatban véget vethet aljas kis játékomnak, most mégsem úgy néz ki, mint akinek bármi gondja lett volna ezzel, mintha annyira borzasztó lett volna, ahogy rajta ülök és kièlvezem a helyzet minden pillanatát, de mesterien adja elő, hogy valójában szenvedett. Célzok is rá, hogy talán szakemberre lesz majd szükség az átélt trauma miatt, mielőtt még igazi lelki fájdalommá nőnè ki magát, de tekintetemben végig ott csillog a jó kedv, elegyedve még mindig egy kis részegsèghez hasonlítható ragyogással, ami az iménti forró perceket őrzi és ugyanúgy jelen van az Ő szemeiben is, hiába a tökéletes előadása. -Akkor beszéld meg velem. Lehetek én a pszichológusod.- kuncogok halkan, lágyan cirógatva közben bőrét, arcèlèt, orrommal viszonozva gyengéd mozdulatait, miközben továbbra sem eresztem el, meg se próbálok kibontakozni ölelésèből, legalábbis addig nem, míg meg nem említi, hogy megèhezett. Eszembe jut, hogy a vacsorából milyen keveset tudtunk enni, először a raktárban tett látogatás, majd a gyűrűre terelődött figyelmünk miatt, amitől kellőképpen ki is borultam és jobbnak tűnt, ha lelèpünk, így nem is csodálkozok azon, ha mostanra megèhezett. Én is tudnék enni, bár ez egészen idáig fel sem tűnt igazán, nem érzékeltem semmi mást az iránta érzett vágyon kívül, amit gondosan tovább is èlesztgetett bennem, most azonban lekászálódok róla és úgy döntök, hogy ideje szentelni egy kis időt az evèsnek is, mielőtt még éhen hal nekem. Az ágy mellett állva visszafordulok hozzá és tekintve, hogy épp Ő hívta fel a figyelmemet az évesre, Ő volt úgymond az értelmi szerző, azt várnám, hogy talán majd velem tart, de őszintén meglep, amikor közli, hogy inkább megvár itt, a szobában. Összeszűkítem szemeimet, gyanakvó pillantással kezdem mèregetni, de ajkaimon apró mosoly látszik, mint amikor az ember egy iszonyúan édes, de meglehetősen rakoncátlan gyereket figyel, végül megcsóválom a fejem és csípőre vágom kezeimet nevetve. -Akkor most úgy teszek, mintha nem lennél baromira gyanús és lemegyek a konyhába.- sóhajtom végül kelletlenül, pedig majd' megöl a kíváncsiság, hogy tudjam, vajon mire készülhet vagy mi miatt döntött úgy, hogy nem jön le velem, de minél tovább ácsorgok az ágy mellett, annál később fogom megtudni, így végül az ajtó felé indulok, gondosan ügyelve rá, hogy a lehető legkecsesebben riszáljam magam, majd átslisszolok a szobámba, hogy legalább a köntösömet magamra kapjam és úgy veszem lefelé az irányt a lépcsőn, azon morfondírozva, hogy miféle kajával térjek vissza. Mondjuk a hűtő sincs igazán segítségemre, mert kevés olyan dolog van, ami nem található meg benne és végül ezen felbuzdulva döntök úgy, hogy jobb ötlet híján inkább összedobok gyorsan pár fullos szendvicset és, ha már találok gesztenyemasszát is, reszelek belőle két kisebb tányérra és magamhoz veszem a tejszínhabot is, amiből meglepő módon van, vagy három flakonnal. Ajkamba harapva próbálom elrejteni arcomról a játékos, pimasz mosolyt, ahogy egyre fentebb haladok a lépcsőfokokon, mert akaratlanul is azon jár az eszem, hogy vajon miért akart annyira eltüntetni a szobából és mi vár majd, ha belèpek az ajtón, de remélhetőleg, mindjárt fény is derül erre.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 26, 2023 1:49 pm
Karjai között próbáltam megnyugvásra lelni, de még egy perc elteltével is kapkodtam a levegő után, a tüdőm épp annyira volt telhetetlen, mint én az imént, és úgy általában, de egy kicsit sem bántam meg, hogy újra és újra ugyanott kötünk ki. Mindenkinek volt egy függősége, amire szüksége van, hogy életben tudjon maradni, vagy hogy lássa azt a bizonyos fényt az alagút végén, napról napra, hétről hétre, és tőlem éppen ezt a fényt, ezt a reményt akarták elvenni ezzel az egész amnézia-dologgal. Aki szúrni próbált, a lehető legjobb és legérzékenyebb pontomon talált el, és ez olyasmi volt, ami ellen az én hétköznapi, néha brutális eszközeim mit sem értek. Mert nem tudtam csak úgy, egy kegyetlen húzással véget vetni ennek az őrültségnek, bár, hiába nem osztottam meg Vele, de talán Ő is sejtette, hogy ha egyszer megtaláljuk ennek a felelősét, semmi nem fog visszatartani, hogy ne akarjak rögtön revansot venni, és olyan bosszút állni, ami méltó lesz ahhoz, amit velünk tettek. Egy leheletnyi időt sem akartam engedni neki, hogy magyarázkodjon majd, vagy hogy elmondhassa, mit tettem, amiért ezt érdemeltem, Iris-t pedig tudatosan készültem kizárni ebből, esélyt sem adva, hogy megpróbáljon lebeszélni vagy meggyőzni, hogy a gyilkosság ezúttal sem megoldás. Ezzel még talán nem is tudtam volna vitatkozni, de Ő nagy eséllyel el sem tudta képzelni, hogy milyen őrült téboly uralkodik rajtam hosszú hetek óta, hogy milyen vérszomj marcangolja a gyomromat, és hogy milyen vérvörös köd uralkodik az elmémen, ahányszor csak eszembe jut, hogy kis híján elvették tőlem. Gyengéd évődéssel vágtam vissza, mintha egy kicsit is bántam volna, hogy kezébe vette az irányítást, válaszát hallva azonban megforgattam szemeimet, miközben kibukott belőlem egy lemondó sóhaj. - Nem fogom egy idegennel megbeszélni az érzéseimet - vágtam vissza egy pofátlan grimasz kíséretében, de úgy, hogy egyértelmű legyen, ez csak egy szemtelen viccelődés, a következő sóhajom pedig már árulkodott is arról, hogy amúgy mindez csak egy drámai előadás eszköze volt. Finoman cirógattam tovább, orrommal simogatva orrát, magamba szippantva a testéből áradó édes, virágos illatot, amit még némi verejték sem tudott eltüntetni, ez pedig már bőven elegendő ok volt ahhoz, hogy vigyorogni kezdjek. - Nem is tudom... - jegyeztem meg aztán, mert annak ellenére, hogy én dobtam be a korgó gyomrom legfőbb vágyát, kicsit sem voltam biztos abban, hogy ki akarok mozdulni innét, és azt még annyira sem akartam, hogy Ő itt hagyjon, de mire kettőt pislogtam volna, már felemelkedett rólam, mellkasomat pedig birizgálni kezdte a hűvös levegő kellemetlen érintése. - Talán megvárlak itt - tettem hozzá egy vállvonás kíséretében, de ezúttal kicsit sem ártatlankodtam, szándékosan vontam fel szemérmetlenül egyik szemöldökömet, kicsit sem rejtve véka alá, hogy szándékomban áll kicsit eltüntetni Őt a helyiségből. Bár, talán ostobaság volt ilyen nyílt lapokkal játszani, tekintve, hogy inkább vágytam a meglepettségére és az abból fakadó adrenalinra, de még így sem úszott el a lehetőség, én pedig ki akartam használni ezt az alkalmat. Még ha sejtettem is, hogy amivel vissza fog térni, az nem egy bőséges tányér lesz, inkább valami, ami később még hasznunkra válhat a ma éjszaka folyamán, de eszembe se jutott megjegyezni, hogy az édesség nem vacsora.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 25, 2023 8:06 pm
Iris & Dimitriy
Teljesen magával ragad az a túlfűtött, forró ritmus, amivel mozdulok rajta, amivel Ő mozdul alattam, miközben birtoklón fenekemre markol, mohó csókkal fojtja el lélegzetemet, na nem, mintha annyira azon lennék, hogy levegőt vegyek, mikor másra se vágyom, mint csókját érezni, viszonozni, még nyilvánvalóbbá téve ajkai közé rejtett nyögéseimmel, mennyire élvezem ezt a szédítő, forró táncot. Ajkaiba feszülök mellemmel, megborzongok az érzéstől, ahogy megszívja mellbimbómat, ahogy nyelvèvel ingerel, mozdulatai pedig, az utolsó lökésnek bizonyulnak, mert a gyönyör, válaszul úgy és olyan vehemensen söpör végig rajtam, hogy hosszú pillanatokig még arról is megfeledkezem, hogyan kell levegőt venni, bár a torkom egyébként is úgy elszorul, hogy képtelen lennék rá. A csodálatos, mámoros érzést pedig, még inkább megbódítja az, ahogy ugyanez rajta is végig söpör, ahogy teste nekem feszül ebben a perzselő forróságban, édes sóhajokat és nyögéseket csalva ki belőle, melyek csak még inkább ösztönöznek arra, hogy magamhoz szorítsam. Már rég elhalványult a kellemetlen emlék, ahogy az első alkalom után magamra hagyott, amit így utólag, kicsit jobban meg is értek, hogy elárulta, mit is féltett akkor, miért látta jobbnak abban a helyzetben, ha inkább meghátrál. Most már inkább érzem úgy, hogy arra is szükség volt, hogy az is kellett, hogy most még többre becsüljem ezeket a pillanatokat, ahogy szorosan karjába zárva tart egészen addig, míg a mámor le nem csillapodik bennem, míg újra magamra nem találok, pedig soha nem hittem volna, hogy képes ilyen gyengédsègre, ilyen figyelmességre. Hogy is várná ezt az ember lánya egy olyan férfitól, aki abból él, hogy átgázol másokon és a lehető legjobban próbálja kizárni az érzelmeit, mégis kellemes csalódást okoz újra és újra, megcsillogtatva ezt az édes oldalát. Lágyan csókolom, amint sikerül ajkaimat mozgásra bírni, de ezen felbuzdulva rögtön pimaszkodok is kicsit, ha már annyira hangoztatta, hogy éljek a helyzettel, mintha olyan nagy áldozat lett volna részéről, hogy hagyta magát legyűrni, pedig az átélt gyönyör szikrái, még most is ott lapulnak tekintetében. És kibaszottul izgató látvány ilyenkor, ahogy izzadtan, kipirultan, ziháló mellkassal rám néz, ezen pedig cseppet sem ront a pimasz színjátéka. -Biztosan nagyon szenvedtèl. Keressünk egy pszichológust?- cukkolom tovább mosolyogva, próbálva rendezni légzésemet, szavai hallatán pedig elnevetem magam és, miközben Ő édesen állara csókol, majd orrával orromat érinti, lazán átkarolom nyakát, finoman cirógatva tovább. -Most, hogy mondod...én is tudnèk falatozni kicsit.- válaszolom töprengve, újabb és újabb csókot lehelve közben játékosan ajkaira. -Talán, a hűtőben akad valami finomság.- nyomok egy puszit az arcára és, bár a legkevésbé sem vágyom arra, hogy kibontakozzak ebből a helyzetből, végül mosolyogva nyomok egy csókot az orra hegyére is, majd legördülök róla és lábra állok az ágy mellett. -Velem tartasz?- fordulok végül felé mosolyogva, finoman ajkamba harapva a gondolattól, hogy talán nem véletlenül éhezett meg, mint ahogy én sem véletlenül tudnék még enni, hiszen még a vacsorát sem fejeztük be normálisan. Mondjuk azt épp nem azon okból, mint amitől annyira mosolygok.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 25, 2023 5:15 pm
Szinte esélyt sem adtam neki arra, hogy lelassíthasson, bár jelét sem adta annak, hogy ilyesmi jutott volna eszébe, hisz csípője tovább járta azt az őrjítő, kibaszottul izgató ritmust, én pedig úgy olvadtam karjai közé, mikor nyakam köré fonta őket, mintha nem lenne más kiút, mintha ez jelentené az egyetlen kapaszkodót a valóságba, de ezúttal még az sem érdekelt, ha mindketten elveszünk abban a képzelt világban. Abban, amelyikben csak mi ketten léteztünk, és ha nem is érezte azt az átütő érzelmet, amit én tápláltam iránta, bőven akadt közöttünk olyasmi, amire erős alapokat rakhattunk le. Mert vágytam Rá, arra, hogy ismét lássam tekintetében azt a lángoló, szenvedélyes érzést, mindazt, ami ott rikított az én szemeimben is, ahányszor csak ránéztem, és bár az utóbbi időben előfordult, hogy dühös indulattal fordultam felé, és ugyanez ott pattogott tekintetem mélyén is, de bármi is történt, bármit is tett vagy tettem én, már utólag semminek nem volt jelentősége. Az egyedüli, amire szükségem lehet, az még mindig Ő, és bármilyen akadály is állt még előttünk, eszembe sem jutott, hogy csak úgy lecseréljem vagy mást keressek helyette, hisz nem egyszer kötöttem már az orrára, hogy Ő az első igazi nő az életemben és ha történik Vele valami, akkor biztos lehet benne, hogy az utolsó is volt. Nem akartam mást szeretni, vagy másnak lehetőséget adni, hogy begyógyítsa majd a vérző szívemet, mert ha valaha is elveszítem, már többé semmi és senki nem fogja majd újra összefoltozni. Újra és újra fenekébe markoltam, miközben testemen végigfutott a bizsergés, a vérem olyan vad vágtázásba kezdett, hogy alig tudtam tartani az iramot, a gyomrom görcsösen feszült, csak úgy, ahogy állkapcsom is, mikor végre ajkaim közé vettem egyik, majd másik mellbimbóját, olyan mohón tépve a bőrt, hogy még ebben a felhevült pillanatban is észleltem a saját durvaságomat, nyelvemmel próbálva nyugtatni vörösödő bőrét, miután kiszáradó ajkamra haraptam, összepréselt szemekkel temetkezve mellei közé. Mozdulatai tovább ingereltek, mire ugyanazt a mozdulatot az én csípőm is leutánozta, minden józan eszemmel küzdve azért a forró lávafolyamért, ami már elindult a gerincem vonalán, és ahogy egyre több hang bukott ki belőle, egyre gyakrabban remegve meg karjaim között, már bizton tudtam, hogy ugyanott tart, ahol én. És éppen emiatt nem fogtam már vissza magamat, engedtem távozni a hangokat, a vehemens nyögést, amit egy sóhajjal próbáltam lefojtani, miközben nyirkos bőrébe harapva robbantam testébe, pattanásig feszülő izmokkal élvezve, hogyan szorítanak rám pulzáló izmai, néhány pillanatig még azt is elfelejtve, hogy éppen szomjazom a levegőre. Merthogy még egy lélegzetnyi sem jutott el a tüdőmig, csak mikor végre átvonult testemen az őrjítő érzés, ami felforgatott mindent maga után, olyan hevesen kapva levegő után, hogy szinte megfájult tőle a torkom. Elengedtem fenekét, tenyeremmel hajára simítva, miközben homloka az enyémnek dőlt, én pedig finom érintésekkel ostromoltam ajkát, de nem csókoltam meg, Rá bíztam a döntés jogát, hogy megtegye, ha visszaszerzi az irányítást a saját teste felett, szavait hallva azonban pofátlan vigyor rajzolódott ajkaimra. - Pedig igazán szörnyű volt - jelent meg mímelt felháborodottság arcomon, épp úgy fordítva a fejemet, hogy láthassa vonásaimat, minden igyekezetemmel harcolva, hogy arcizmaim elengedjék azt a pofátlan vigyort, de nem jártam sikerrel. - Teljesen megéheztem tőle - jegyeztem meg ártatlan pislogással, állára lehelve egy apró csókot, majd orrához érintettem saját orromat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 25, 2023 4:05 pm
Iris & Dimitriy
Sokkal tovább akartam játszani ezt az aljas játékot, egészen addig húzni, míg türelmét nem veszti, de Vele együtt saját magamat is próbára tettem és már akkor tudtam, hogy csúnyán el fogok bukni, mikor ujjaim rásimultak kemény ágyékára. Az érzés, ahogy tenyerembe pulzált, ahogy próbált elnyelni pár nyögést, miközben teste forrón megfeszült alattam, minden akaraterőmet felemèsztette, így amikor végre ráengedem magam lassú, buja mozdulattal fogadva teljesen magamba, belőlem is kiszakad egy elégedett nyögés, mintha már legalább hetek óta vártam volna erre, pedig nem is olyan rég söpört végig rajtunk a gyönyör. Most mégis akarom újra és talán, a múltkori este után, már meg se kellene lepjen, hogy miféle olthatatlan vágy tombol köztünk, mégis tovább szítja bennem a forróságot a gondolat, hogy ennyire akar, hogy így vágyik rám. Mindez pedig ott lapul tekintetében, ahogy felnèz rám és érzem mozdulataiból is, ahogy fenekemre markol vagy, ahogy csípője mozdul olykor alattam. Ahogy Ő, én is ajkamba harapok, mintha csókunk nélkül, valahogy mindketten csak kínlódnánk és nem is lep meg nagyon, mikor pár pillanattal később felül hozzám és szorosan magához ölelve ajkaimra forr, úgy nyögve és sóhajtva olykor, hogy már igazán külön se tudnám választani kettőnk hangjait. Az Ő zihálása az enyém is, az Ő nyögése eggyé olvad az enyémmel, épp úgy, ahogy testünk a lehető legszorosabban fonódik eggyè, mert úgy feszül egymásnak perzselő bőrünk, hogy egy papírlap sem férne közénk. Amúgy is, csak lángra kapna, mert ha eddig forrott is a vérem, hát most szabályosan zubog ereimben, miközben egyre mohóbb, egyre bujább mozdulatokkal ringatom csípőmet, tényleg alaposan kièlvezve minden momentumát annak, hogy én vezetek épp. De valójában francokat vezetek, hiszen velem együtt Ő is épp ugyanannyira diktál, de valahogy a kettő most egy és ugyanaz, mindketten ugyanazt és ugyanúgy akarjuk, testünk ismét arra a mindent elsöprő érzésre vágyik, ami minden újabb mozdulattal, ahogy a lehető legmèlyebben engedem magam rá, egyre közelebb és közelebb kerül. Ujjaim tarkóján simítanak, hajába furakodnak, míg másik kezem háta bőrén kalandozik, hol gyengéden, hol markánsabb mozdulattal kapaszkodva meg, miközben ajkaim annak ellenére is eresztik ajkait, hogy a tüdőm egyre több levegőt követelne. Újra és újra csókunkba nyögök, testemen végig fut az izgató bizsergès, valahányszor fenekemre markol, így diktálva gyengèden a ritmust és míg Ő lentebb vándorol rajtam, melleimre lehelve forró csókokat, én egyre akadozóbb lélegzettel vetem hátra a fejemet. Feszülten nyögök, mikor ajkai mellbimbómra tapadnak, ujjaim hajára markolnak az élvezettől, miközben vérem pezsgèse egyre hangosabbá válik, szívem zakatolása betölti érzékeimet, a forróság pedig úgy robban szét bennem, hogy össze kell préseljem szemeimet és ajkaimat, így vèszelve át, ahogy testem minden izma megfeszül, majd kínzó, édes remegéssel adja meg magát a gyönyörnek. Zihálva, nyögve mozgok tovább rajta, próbálom követni a korábbi ritmust, de újra és újra beleremegek a mámorba és az érzésbe, ahogy Ő is megfeszül alattam, olyan szédítőn lüktetve belém, hogy már mozdulni sem tudok végül, csak teljesen ráengedve magam, a lehető legszorosabban feszülve hozzá élvezem ki a gyönyörèt, ahogy megfűszerezi az enyémet. Levegő után kapkodva kutatom ajkait, de alig tudom csókolni, olyan kába, olyan erőtlen vagyok hirtelen, ahogy testem végül nagy nehezen csitulni kezd, nyomában pedig, csak a szédítő forróság és szívem zakatolása marad. Homlokom homlokának támasztom végül, feladva a küzdelmet, hogy legalább valami csókhoz hasonlítható mozdulatsort műveljek, tenyeremmel finoman simítok végig arcèlèn, majd halántèkán, mosolyogva húzódva el egy pillanatra, hogy homlokáról is eltüntessem az izzadtságot, majd egy hatalmas sóhajt követően, csak lehunyom szemeimet és gyengéden, a lehető legfinomabb mozdulatokkal cirógatom nyirkos bőrét. -Nem úgy festesz, mint aki nagyon bánkódik, amiért átvettem a vezetést egy picit.- szólalok meg végül halkan, de alig találok a hangomra, nyelek is egy nagyot közben, hátha segít valamennyire, de a cinkos mosollyal nem tudok mit kezdeni, ami végül ajkaimra kanyarodik, úgy folytatva a jól megszokott pimaszkodást, mintha mi sem történt volna.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 25, 2023 1:20 pm
Nem volt olyan testrészem, amin ne haladt volna át a pokoli bizsergés, mikor ajkamra harapott, úgy játszadozva velem, mint ahogy az esetek többségében én is teszem vele, de ha ezt jelenti, hogy akasztják a hóhért, hát, álltam elébe. Újra és újra, ahányszor csak akarta, és talán éppen ez a gondolat segített kitartani, hogy ne akarjam megtörni a játszadozását, azt a pimasz incselkedést, amivel tovább kényeztette testemet, de nemcsak bőröm volt már tűzforró, a szívemet is őrjítő hő marcangolta, ahogy ismét emlékeztetett, hogy miért is szerettem belé. Egy olyan oldalamat mutathattam meg neki, amit előtte nem ismert senki más, és amit valószínűleg nem is szívesen vállaltam volna fel, mielőtt az életembe lépett. Mindezt, a szerelem vastag, rózsaszín ködét nevetséges illúziónak gondoltam, drámai és bizarr közhelynek, mert nem tudtam elképzelni, hogy valaki képes minden önzőségét félretenni, és szívből, elvárások nélkül, hibákkal együtt szeretni. És nem is éreztem, hogy képes lennék rá, mert egyetlen olyan nővel sem sodort össze az élet, aki akár egy halvány pillanatig is azt az érzést keltette volna bennem, hogy egy életet akarjak leélni vele. De egyikük sem viselkedett így, nem voltak ennyire bátrak és elszántak, néha már szinte elvetemültek, nekem pedig talán éppen erre volt szükségem. Pedig bizton állítottam, hogy gyűlölöm ezeket a tulajdonságokat, ahogy a gyerekes, kiállhatatlan dacot is, de a pokolba is, még a kibaszott daccal is felizgatott. Alig bírtam a hátamon maradni, mikor végre magába fogadott, fülemben visszhangzott minden buja hang, ami kicsúszott ajkain, gyomrom körül minden izom zsibbadni kezdett, ahogy a nyögései és sóhajai bezengték az amúgy kicsit sem szűk helyiséget, és szerencsére ezúttal már nem büntetett csókmegvonással, mert olyan odaadóan hajolt vissza ajkaimra, hogy először még én is meglepődtem rajta. Csókja fojtotta belém azokat a gondolatokat, amiket már nem egyszer mondtam el neki, de újra és újra képes lettem volna szerelmet vallani, még ha jelenleg nem is ígértem volna, hogy szép, illedelmes szavakkal teszem, és cserébe nem is vártam semmit, mert nagyon is jól tudtam, hogy minden így kezdődött. Ha nem ismernénk a gyűrű rejtélyét, most az nyugtatott volna meg, hogy ismét látszik némi fény az alagút végén, mert bármennyire is vakította el a mámoros vágy, a szenvedélyes lüktetés, amit magában érezhetett, mikor mozogni kezdett rajtam, mindez megtörtént már, és ezek a pillanatok közrejátszottak abban, hogy végül elnyerjem a szerelmét. És gyűrű ide vagy oda, talán még így is szükség lesz ezekre a fortélyokra, mert ki tudja, holnap mivel akar majd büntetni az élet. Előre lendültem, szorosan kapva dereka köré, olyan határozottan ölelve mellkasomra, hogy abba ismét belefeszültek izmaim. Nyelvem őrült módjára kutatta az Övét, ajkam nem félt nyomot hagyni száján, azon sem lepődve meg, ha most napokon át érzékenyek lennének, homlokomat néha az Övének döntve, miközben már én magam is részt vettem a ritmus meghatározásában, egyre vehemensebben húzva magamra. Szóra nyitottam ajkaimat, de mielőtt megszólaltam volna, rájöttem, hogy felesleges minden, nem számít, hogy mit mondanék, mert minden, amit tudnia kell, ott volt mozdulataimban, ahogy újra és újra magamra húztam szabad kezemmel, finoman markolászva közben fenekét, nem egyszer nyögve ajkai közé, ahogy kezdett eluralkodni felettem a közelgő mámor, érezve, hogyan válik egyre forróbbá a testem, ezzel együtt pedig az arcom is, míg végül arcizmom meg nem feszült, szinte kitépve magam ajkai közül, hogy mellei közé temessem arcomat, olyan hévvel csókolva bőrét, majd ízlelve meg bimbóját, ahogy arra talán még soha nem volt példa, de mindez csak önkéntelen mozdulatsorozat volt, hogy kitartsak, míg el nem éri a gyönyör.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 24, 2023 10:27 pm
Iris & Dimitriy
Teljesen mindegy, hogy hányszor, hányfèlekèppen csókoltuk már egymást, minden alkalommal felhevül tőle a testem, a szívem pedig olyan őrült ritmusra kapcsol, mintha megrèszegítenè ajkai ízèvel, de talán így is van. Ezzel a csókkal, már az első pillanatban elvette az eszemet, már akkor is szédítő hatással volt rám és, ha visszagondolok rá, hogy még hányszor lopott tőlem hasonlót, annyira már nem is csodálom, hogy végül beleszerettem. Ajkai úgy, olyan mohón tapadnak enyèimre, nyelve olyan izgatón simul nyelvemhez, hogy az egész testem életre kel tőle és mindezt még intenzívebbè teszi a szerelme, ami most, a mai este után, hogy fény derült az ágyon heverő gyűrűre és annak különlegessègère, csak még tisztábban érezhető. Én pedig tovább incselkedek Vele, tovább èlesztgetem benne a vágyat, bár igazán nem is kell èlesztgetni, mert minden kibaszott pillanatban ott parázslik benne, legyen szó épp egy veszekedésről az autóban, vagy egy vacsoráról az étteremben. Úgy tud nézni rám, ahogy senki más, ajkait pedig olyan izgató nyögés hagyja el érintésemtől, amitől libabőrössé válok és az én türelmem is kezd a végéhez közeledni, bármennyire is határoztam el magam a lassú, pimasz, gyötrő mozdulatok mellett, mert testem követelőző lüktetèse, már sokkal erősebbnek bizonyul. Ajkaiba nyögök, mikor végre finoman ráengedem magam, a testem szinte lángba borul az élvezettől, amit okoz bennem az édes, feszítő érzés és, bár zihálok, most mégsem azt tartom a legfontosabbnak, hogy levegőhöz jussak, hanem hogy újra érezhessem csókját, miközben még markánsabb mozdulattal a hajamba túr, forró bőre pedig testemnek feszül. Felülök végül, de tenyereimet rajta tartom, egyrészt, hogy megtartsam magam, másrészt pedig, hogy érezzem teste reakcióit, izmai játékát, ahogy mozogni kezdek rajta, hangosan nyögve a szoba csendjèbe, ahogy Ő is mozdul alattam, pimasz vigyora láttán pedig, én is villantok valami hasonlót, de az élvezettől hamar eltűnik. Gerincem mentén érzem, hogy nyirkossá válik a bőröm, testemben olyan forrón lüktet a vér, hogy már azon se csodálkoznèk, ha izzana, a szívem pedig úgy, olyan őrülten zakatol, mintha ki akarna szakadni mellkasomból, miközben egyre bujább, egyre érzékibb mozdulatokkal ringatom csípőm rajta, követve kettőnk szédítő ritmusát. Pimasz mosoly szökik ajkaimra két sóhaj között, ahogy megszólal, karjaim pedig azonnal nyaka köré kulcsolódnak, amint felül hozzám, ujjaimat mohón fúrom hajába úgy szorítva közben magamhoz, mintha már soha nem akarnám elengedni, de jelenleg így is érzem. Akarom Őt, újra és újra érezni ajkait, hallani sóhajait és nyögéseit, miközben forró teste hozzám simul, akár a vágy műve ez, akár valami több, mert nem létezik ennél édesebb érzés, mint ami most átjárja minden porcikámat, ahogy magához szorít, testünk pedig egy ritmusra mozdul. -Úgyis ki akartam élvezni a lehetőséget.- nyögöm ajkaiba, korábbi szavaihoz fűzve, bár őszintén csodálom, hogy egyáltalán képes vagyok még megszólalni, megfogalmazni egyetlen mondatot is, amikor minden porcikámat felperzseli a bennem tomboló forróság és az, ami belőle árad felém ölelésében.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 24, 2023 9:09 pm
Próbáltam fogást találni magamnak, jobb híján sűrű tincseiben, miközben ajkaimra hajolt, de sokáig csak kerülgette azt a tűzforró, mohó csókot, ahelyett, hogy elvette volna. Végül meg is értettem, hogy miért tette, mert sokkal édesebbé vált a türelmetlenség finom gyötrelme után, mintha szándékosan akarta volna, hogy még ennél is édesebbnek érezzem, pedig azt hittem, hogy már elértük a határainkat. Úgy tűnt, hogy tévedek, de elég hamar kiverte a fejemből ezt a kósza gondolatmenetet, főleg mikor csípője újra és újra mozdult rajtam, tökéletesen visszaidézve azokat a pillanatokat, amikor engem fogad magába ilyen módon, ez pedig csak még jobban felizgatott. Mintha amúgy lett volna oka a panaszkodásra, miután szinte rögtön készen álltam, alig fejezve be az előző menetet, Ő mégsem csapott rá a lehetőségre, nem követelte magának rögtön a folytatást, helyette türelmesen - vagy legalábbis megjátszva azt - izgatott tovább, másodpercről másodpercre ébresztve fel bennem azt a telhetetlen vágyat, ami rögtön izzadságcseppeket csalt halántékomra, főleg mikor ujjai végül rám markoltak, a hangok pedig, amik emiatt kiszöktek belőlem, már kicsit sem voltak visszafogottak vagy türelmesek. És nem is akartam, hogy ne lássa rajtam, mennyire kibaszottul vágyom már Rá, minden idegszálammal küzdve az ösztön ellen, hogy magam alá fordítsam, és egyetlen mozdulattal megoldjam a jelenlegi legnagyobb problémát, ami kurvára nem az a rohadt gyűrű volt, és még csak nem is az amnéziája. Az sem érdekelt, hogy holnap mennyire leszek fáradt, bár inkább tűnt pimaszkodásnak a kérdés, semmint tényleges veszélyforrásnak, hisz ha rajtam múlik, reggel is ugyanezzel fogja indítani a napot, ahogy holnap este ugyanez fog várni rá, amikor álomra akarja majd hajtani a fejét. Talán túl optimista voltam a fejleményekkel kapcsolatosan, és inkább a pillanatra kellett volna koncentrálnom, arra a forró, lüktető érzésre, amit ujjai között éreztem, mikor mozgatni kezdte kezét, ezzel a mozdulatsorral pedig szikrákat csalt szemeimbe. Apró, piros kis pontok kezdtek pattogni előttem, alig látva tekintetét, azt, ahogy rám néz, ahogy ajkai finoman érintik az enyémet, és már kezdtem feladni a küzdelmet saját magammal, megkockáztatva, hogy tönkreteszem a kis játékát, de amint megérett benne az elhatározás, már tudtam, hogy nem kell a tettek mezejére lépnem. Legalábbis egyelőre, mert ahogy elsuttogta azt a pár izgató szót, miközben kissé előredőlt, addig fészkelődve rajtam, hogy elmerülhessek benne, már nem is jutott eszembe azon gondolkodni, hogy miképp is fordítsak a helyzetünkön. Hangos nyögés szakadt ki belőlem, szinte fájóan szorítva össze szemeimet, ahogy lassan magába fogadott, minden porcikámmal kiélvezve azt a szűk, nedves forróságot, amit magam körül érzékeltem, olyan mohón kapva ismét haja után, hogy még én sem láttam előre a mozdulatot. Így tartottam fogolyként a csókban, míg ki nem szakította magát a szoros béklyóból, csak hogy tenyereivel mellkasomra támaszkodjon, én pedig ösztönösen nyúltam hátra, feszes fenekére markolva mindkét kezemmel, ekkor már saját ajkamra harapva rá, de ahogy az imént, úgy most sem hatott meg különösebben ez a hirtelen jövő fájdalomlöket. Mozdultam alatta, mellé pofátlan vigyort villantva, ahogy csípőm szándékosan adott új ritmust neki, újra kihasználva a teste adta lehetőségeket, olyan mélyen merülve belé, hogy ismét kibukott belőlem egy vágyódó, már-már égető sóhaj. - Most nem fogunk gyorsan végezni - adtam tudtára a nyilvánvalót, lassan felemelkedve, míg nem végül már ülő pozícióba kerültem, egyik karommal átkarolva derekát, míg másik kezemmel haját löktem félre arcából, lázas csókot követelve Tőle, miközben mellkasomat melleinek préseltem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 24, 2023 6:28 pm
Iris & Dimitriy
Talán túlzottan is élvezem a helyzetet, ahogy rajta ülök, Ő pedig olyan vágyakozó pillantással követi minden mozzanatomat, mintha először látna így, pedig biztos vagyok benne, hogy már számtalan alkalommal fordulhatott elő, hogy megpróbáltam fölé kerekedni, Ő pedig hagyta, hogy kièlvezzem a helyzetet. Mert a gyeplő most épp az én kezemben van, én hozom meg a szabályokat és én diktálom a ritmust, de egyértelműen csak addig, amíg hagyja. Ha szigorúan vesszük, most is ugyanúgy Ő vezet, Ő irányít, mert tudom jól, hogy egyetlen mozdulatába kerülne és én újra alatta találnám magam, forró teste pedig, a létező legèdesebb börtönbe zárna újra. De most kièlvezem a helyzetet, szándékosan ingerelve csípőm buja mozdulataival és csókjaimmal, úgy barangolva végig bőrét, mintha csak a fejembe vettem volna, hogy minden létező helyen ott hagyom majd ajkaim nyomát, ami annyira nem is áll távol a valóságtól. A lehető legjobban fel akarom húzni, újabb és újabb libabőrt csalogatva bőrére, hallani édes sóhajait és parázsló tekintetében fürdőzni, miközben az én vágyam is ugyanúgy fokozódik. Mindezt pedig lassan, pimaszkodva, játszadozva egymás érzékeivel, amit nem is titkolok előle és a tény, hogy Ő sem akar kapkodni, tovább szélesíti ajkaimon a mosolyt. -Nem lesz gond holnap, ha túlságosan lefárasztalak?- duruzsolom bőrére halkan, ajkaimmal finoman cirógatva beszéd közben, megborzongva érintésètől, ahogy ujjait hajamba fúrja, közben pedig, míg ajkaim újra fentebb vándorolnak rajta, kezem tovább folytatja az utat lefelé, végig hasfalán, finoman ékelődve közènk. Feszülten sóhajtok, ahogy kezem végül rámarkol, Ő pedig olyan izgatón nyög ajkaim közé, hogy attól a vérem zubogni kezd ereimben, felforrósítva minden porcikámat, amit csak tovább fokoz az, amilyen mohón és szenvedélyesen viszonozza csókomat, miközben keze lassan végig barangolva bőrömet, a fenekemen állapodik meg. Felszisszenek, mikor ajkamra harap, halkan nyögök is egyet, ahogy nyelve újra nyelvemhez simul, kezem pedig egyre forróbb, egyre érzékibb mozdulatokkal kényeztetik tovább, pedig ez, már rég nem arról szól, hogy felizgassam, hiszen az első pillanattól kezdve, hogy fölé helyezkedtem, úgy feszül ölemnek, mintha nem percekkel ezelőtt ért volna el minket a beteljesülès és ez teljesen megrèszegít. Csípőm önkéntelenül mozdul tovább érintésem lassú, komótos ritmusát követve, úgy, mintha máris rajta mozognèk, miközben ajkaink érzéki, heves csókban forrnak össze, melleim pedig minden mozdulatomnál finoman mellkasához préselődnek, újra és újra szembesülve így a benne tomboló forrósággal, ami csak még jobban elveszi az eszemet. Ajkaim ismét állára vándorolnak, zihálva lehelek rá apró, tüzes csókokat, így járva végig a korábbi útvonalat egészen a füle alatti érzékeny részig, miközben kezemmel lassan magamhoz igazítom, finoman dörgölőzve hozzá csupán, még mindig borzolgatva az idegeit, de valójában, már én magam is kezdem feladni, mert a forróság, ami benne és bennem is eluralkodik, vérem szédítő lüktetèse, egyre csak Őt követeli. -Annyira akarlak.- sóhajtom halkan, gyengéden harapva bőrére, mely után apró csókokkal igyekszem tompítani fájdalmát, de aztán újra felkutatom ajkait, azonban csók helyett, inkább csak hozzájuk érintem enyèimet, homlokom megtámasztom homlokán és elakadó lélegzettel, finoman ráengedem csípőmet. Felnyögök, egyik kezem nyaka oldalára simít, másikkal megtámaszkodok feje mellett, miközben jó pár pillanatig, csak mozdulatlanul élvezem azt a szédítő érzést, ami végig cikázik rajtam, de aztán csípőm újra elkezdi buja táncát, érzéki mozdulatokkal mozogva rajta. Forró csókra csábítom, nyelvem buja táncot jár nyelvèvel, de aztán váratlanul felegyenesedek, kezemmel finoman megtámaszkodok hasfalán és ajkamba harapva lepillantok rá, miközben kièlvezem a helyzet adta lehetőségeimet, már ameddig hagyja.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 24, 2023 6:31 am
Ahogy eddig, úgy most sem készültem Neki csalódást okozni, bár, erős túlzás lett volna azt állítani, hogy a testem valaha is az én utasításaimat követte volna, főleg amikor éppen rám ülve kutatja a lehetőségeit, és hiába is állította, hogy egyelőre nincsenek ötletei, szinte biztos voltam abban, hogy fel fogja találni magát, vagy pedig, mint már annyiszor előtte, most is csak az agyamat húzza. Éreztem, hogyan feszülnek meg nyakamban az erek, hogyan dobban egyre mohóbban a szívem, miközben ajkai mindenemet érintették, csak épp csókra nem tudtam elkapni őket, de csípőre sem állt le a telhetetlen ritmusával, újra és újra nekem feszülve, mintha nem lett volna elég nyilvánvaló, mennyire felizgatott már pusztán ennyivel, és hiába nem telt el három perc sem az előző vehemens mámorunk óta, már úgy tűnt, hogy ez egyikünknek sem jelent túl nagy problémát. - Akkor ne kapkodj - leheltem halkan, ennyivel válaszolva szavaira, de közben sikerült elkapnom vigyorát, még mielőtt finom libabőr futott volna át egész mellkasomon, mikor a korábbi sérüléseim nyomát találta meg ajkaival. - Még mindig fiatal az éjszaka - tettem hozzá ártatlan pislogással, nyilvánvalóvá téve, hogy még egy-két trükk az én tarsolyomban is megbújik, és ha most hajlandó is voltam átadni neki az irányítást, de ennyivel még nem fegyverezett le, és nagyon is jól tudtam, hogy mit fogok tenni mindezek után. Vagy, ha így folytatja, még menet közben, mert éppen azzal húzta fel az agyamat, a szándékos lassúzással, ami egy bizonyos pontig ellazította minden izmomat, egyre gyakrabban hallatva halk, jóleső morranásokat, miközben hajába kapaszkodtam, de kezdte próbára tenni a türelmemet, és ahogy elkaptam szeme csillogását, szinte mérget vettem volna rá, hogy szándékosan csinálja. Végignyaltam kiszáradó ajkaimat, majd nyeltem egyet, torkom elszorult, ahogy ujjai egyre lentebb vándoroltak, de míg azok a köldököm tájékán jártak már, ajkai felfelé indultak, ez pedig kiszakított belőlem egy feszengő, szisszenő sóhajt, amit azzal fojtott belém, ahogy alsó ajkamba harapott, míg végül ujjai keményen rám markoltak. Kiszakadt belőlem egy erélyes, vad nyögés, ösztönösen próbálva ajkai után kapni, de először nem jártam sikerrel, már csak akkor érezve meg tűzforró csókját, mikor Ő akarta nekem megadni, én pedig nem is spóroltam ki a szenvedélyt, olyan mohón viszonozva a gyengéd, mégis heves csókcsatát, hogy abba ismét belefeszültek izmaim. Mindkét kezem utána nyúlt, egyik tovább markolta hajtincseit, míg másik az oldalán simított végig, tenyeremet a fenekén hagyva végül, pofátlanul harapva rá alsó ajkára, miközben nyelvem egy pár pillanat erejéig megpihent, de utána még mohóbban támadt vissza, mint valaha. Nem tudtam volna megmondani, hogy meddig leszek képes ellenállni az ösztönnek, ami arra buzdított, kőkeményen dobolva a fülemben, hogy most azonnal vegyem át tőle az irányítást, mert nem bírom ezt a játszadozást, muszáj Őt éreznem, muszáj újra megkapnom, amit ígér nekem, de attól, ahogy ujjait mozgatta rajtam, nem voltam képes megválni. Túl jó érzés volt, ahogy újra és újra tenyerébe feszültem, olyan keményen várva a következő lépését, hogy egyedül ez segített kitartani.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 209 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 209 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.