M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. csoport
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
5 posters

Bjørn Kristiansen
Kiskép :
4. csoport 075c54ce0e5819e6791ebf87862994c3
Rendeltetésem :
Fenrir vagyok
play by :
Jason Momoa
Posztok száma :
112
User neve :
Rea
Csoport :
Isteni lény
Pontgyűjtő :
95
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Biztonsági főnök
Előtörténet :
I am Fenrir
4. csoport 7aa720b71224bc88d92e6795849eb7e8
Keresem :
A testvérem

Bjørn Kristiansen
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 22, 2023 8:22 am

Asa Landsverk felhasználónak tetszik ez a poszt.

]
Let's celebrate Christmas! Wallah la la

A tömeg hiánya, a föld rengése, a hó szakadása elég frusztráló volt, és még az is tett rá egy lapáttal, hogy Asa és Sven is eltüntek egyik pillanatról a másikra, aztán a földön való ébredés, majd a furcsa erő, ami a kikötő felé hívott.
-A kikötőbe kell mennünk. Nincs indokom. - vontam meg a vállam, aztán lassan megindultam, a lány meg jött utánam, s közben magyarázott, de nem igazán értem rá, vagy éppen nem akartam reagálni, meg aztán a szavak embere sem mindig voltam.
Mikor ismét megszólalt megálltam, megvártam míg beért, s csak aztán indultam meg újfent. De honnan ez a viselkedés?! Talán Asa miatt változtam cseppet.
-Ne maradj le!- ismételtem meg, aztán zsebembe ejtettem kezeim, s úgy haladtam tovább, majd ismét jött egy apró kérdés,s hozzá egy név is, én pedig gondolkodás nélkél feleltem.
-Fenrir vagyok.- egy pillanatra ráemeltem tekintetem, majd tovább haladtam. Nem kezdtem el magyarázatot adni, csak szedtem a lábaim, és reméltem a lány is tudja tartani a lépést.
Viszonylag gyorsan odaértünk a kikötőbe, ahol furcsa érzés bizsergetett végig. Nem tetszett a hely, sem az ami... Ám a következő pillanatban ismerős hang ütötte meg a fülem, aztán Asa került a karjaimba, csókolt meg, mit nem hagytam viszonzatlanúl.
-Jól vagytok? - pillantottam feléjük, ám maga a kérdés nem volt jellemző rám, de jó volt viszont látni őket.
Hagytam hogy megfogja a kezem, s én magam is ráfogtam az övére, majd kis idővel később el is engedtem, mikor ő is aképpen tett.
-Megigértem, hogy vigyázok rád...eztán is fogok. Megígérem!- azzal el is hallgattam, s figyeltem a környezetre. Az egész nem tetszett. Túl könnyű volt minden. Az idejövetel is, és ahogy rátalált a másikra.
Mikor ismét megszólalt összeszaladt a szemöldököm. Előbb Logira, majd Asa-ra pillantottam.
-Rossz előérzetem van...-morogtam az orrom alatt, aztán megvillantak lélektükreim.-Menjünk a húgodért...- szavamat adtam, hogy megvédem őt és a húgait, s ebben ez sem akadályozhat meg. A csapda gondolata ott villogott a fejemben, mint egy vészjelzés. Nem az a fajta voltam, aki az első vészjelzésre megfutamodik, ám... De minek szépíteni? Akkor is megnézném mi okozza az egész fenforgást.

Sven Kårstad
Kiskép :
.
Rendeltetésem :
Logi vagyok
play by :
Joseph Morgan
Posztok száma :
14
User neve :
Csinszka
Csoport :
TűzÓriás
Pontgyűjtő :
10
Lakhely :
Norway
Foglalkozás :
Tűzoltók (Arne Garborgs plass 1)

Sven Kårstad
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 21, 2023 9:49 pm

Bjørn Kristiansen felhasználónak tetszik ez a poszt.

4. <<>> csoport
Wash it all away
Wash the grime off my soul
I'll see another day
With pain I pay the toll
Wash it all away
Just wash it all away

- -
« Zene; FootKrutch»

Haladunk hosszú léptekkel az entitás origója felé, Asa érzéseit követem én is, tulajdonképpen a nyomában járok. Érzem a munkálkodó erőben a nyomást, azt, hogy ez kicsit nagyon veszélyes lehet mindenkire is nézve. A testemen végig borzong a hideg, az az érzés, amely a halált észleli maga körül. Holott az én nyomomban is járt már sűrűn, nem egy személy halálát okoztam már, de ez... a halál szaga lengi körbe. Meg kell állítani és lehet csak Asa tudja. Ha segítséggel, akkor azzal. A szürkeséget lassan körülöleli a hófehér vakító fény, amibe a nőszemély is magával húz. Kellemetlen érzés, a jelenben lenni és a másik síkban. Az érzés taszító, undort vált ki belőlem. Az a norna...kezdek rá nagyon is haragudni! De nem tehetem, hiszen nincs tudatában azzal, hogy micsoda is ő maga. Vagy ha mégis hát nagyon nagy bajban van... pedig éreztem a levegőt... azt a levegőt, ahol a tenger is... a kikötő. Erre egy új térbe kerülünk. Valószínűleg vissza a jelenbe érzés lehet ám nem tudom hova hasonlítani. Mintha előbújnánk újra a csigaházunkból. A hóval borított helyre visszaérve levegőért kapok, a hő szó szerint kiszorul belőlem, mint egy energia hullám kilökődik a forróságom széles körben, körülöttünk megszűnik a fehérség, a hó elolvad, mintha sosem létezett volna. Megpiszkálom mutató ujjammal a fülem belsejét, sipol. Utálatos dolog ez a tér-idő váltás, vagy ugrás. Aztán ismerős energia érkezik, Asa pedig ki is mondja a farkas nevét. Itt vagyunk, visszatértünk valóban a jelenbe, a valóságba, az igazi térbe. A csók elcsattan kettejük között, felvont szemöldökkel figyelem pár másodpercig, aztán a Fenrirt követő lányra sodródik figyelmem. Átszelem a köztünk lévő távolságot, karon ragadom, odébb lépek vele, szabad kezem a saját ajkamhoz emelem mutatóujjammal csitítva őt csendre. A figyelmem a nornán, azonban másra is koncentrálok. A másikra. A farkasra, a mellettem lévőre. Támadási felületet koptatva. Figyelem a hátukat, hátha akadna még meglepetés. Én készen állok. Asa is felkészült, kiterjesztette a másikra a figyelmét. Érzem a baljós energiát, Asa szeme feketébe vált át, részletesebben megy a dolgok után. Egy darabig figyelem, de aztán őrködésbe megyek át, a tekintetem ide oda vándorol. Az erőm a kezem ügyében, bármikor kész vagyok használni, jelenleg is hőt bocsátok ki. Aztán Asa mozdulatára felpillantok. Fent van az épület tetején.  
- Ez a nap egyre szebb lesz... - morgom kicsit haragosan, bár nem is az új norna bosszant, nem is az, hogy kicsúszott az irányítás, hanem inkább az, hogy ez csak rosszabb lesz, ha nem lépünk. De! Mi van ha az ott fent vár...Asara. Bárkire? Mi van ha másodperceken múlik minden? Mi van ha nincs is oda fent?
- Jó. Ott van fent. Lehozzuk, vagy felmegyünk érte? - repülni képes vagyok, megoldom, bár az ereje még ismeretlen részben, egy szeletét megmutatta már, de ez még nem lehet a minden!  
- Számíthatsz ránk... - bár ezt mondani sem kell, tudom, mégis kibukik...  

Vissza az elejére Go down
Asa Landsverk
Kiskép :
4. csoport Tumblr_inline_p257g5A20b1urqydq_500
Rendeltetésem :
Verdandi vagyok
play by :
Ástrid Bergès-Frisbey
Posztok száma :
90
User neve :
Vic
Csoport :
Norna
Pontgyűjtő :
58
Lakhely :
Gamle Oslo
Foglalkozás :
gyógyszerész
Előtörténet :
4. csoport Af08c90f570c5d5c0e6d2c734c4e871a

Asa Landsverk
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 18, 2023 7:36 pm

Bjørn Kristiansen felhasználónak tetszik ez a poszt.

4. csoport & Asa
The streets are lined with little creatures laughing, everybody seems so happy.
Nem vagyok hajlandó megállni, msot nem, hogy tudom egy norna van a dolgok mögött, vagyis csak gondolom. Olyan ismerős az érzés, ami elfog miközben haladunk a fény felé. Hallom, ahogy Logi követ, majd érzékelem a mellettem lévő tűzgömböt, amit az ég felé lövell. Fénye beragyogja előttünk az utat, de van egy olyan sejtésem, nem emiatt tette, inkább jelezni akart. Nem tudom látja-e Fenrir ezt a kis mutatványt, de most nem is akarok ezzel foglalkozni. Fontosabb, hogy megtalálja a húgomat, akinek kicsúszott kezéből az irányítás. Egyre közeledünk a kikötőhöz, így erősebb az érzés, hogy nem tévedhetek. Ez az erő olyan mint az enyém, norna mágia, amihez fogható sosem született és nem is fog. Hatalmas erő ez, ami nagy felelősséggel jár és ha nem képes kordában tartani, akkor világok pusztulhatnak el. Ketté szakította a teret, így meglehet, hogy nem egy helyen tartózkodunk. Érzem a húzást, hogy egy másik világba kerülök, mielőtt teljesen elragadna az örvény megragadom Sven karját, hogy magammal rántsam. Érzem, hogy a norna tette ezt az egészet, kiszakít a képzelt világból a fehér fénysugárral, hogy aztán át lökjön a valóságba. Megint a kikötőt látom magam előtt, de újra mindent hó borít, mintha megint Osloban lennénk. Vajon ez tényleg a valóság? Időm sincs rajta gondolkodni, mert meglátom Fenrirt, aki éppen az előbb ért ide egy nőt cipelve maga után. Ő mentett meg a tömeg elől? Valószínű.
- Fenrir! - megörülök neki és mielőtt bármit tehetne vagy mondhatna egyetlen lépéssel átszelem a kettőnk közötti távolságot és megcsókolom örömömben. De aztán rá döbbenek, hogy ennél fontosabb dolgaink is vannak és elválok tőle. Az égre nézve egyértelműen látom a szürke fellegeket, melyeknek a norna az oka.
- Tudom miért történik mindez. Adjatok egy percet - nézek körbe gyorsan elmesélve a lényeget, majd a farkasra nézek - El ne engedj, ha rosszra fordulnának a dolgok - megszorítom a kezét, majd elengedem és lehunyom a szemeimet egyetlen pillanatra. Keresem a kapcsolódási pontot, azt amit a másik világban éreztem. A norna erőt, ami vibrál az aláhulló hóban. Merre vagy húgom? Teszem fel a kérdést némán, majd kinyitom a szemeimet, melyek ébenfeketék újra, most mégis a magam ura vagyok és keresem hol van a testvérem. Ő még hisz a hierarchiában és a testvéri kötelékben, így erős köztünk a kapcsolat. Pár perccel később kinyitom a szemeimet és a város legmagasabb pontjára nézek.
- A Posthuset Oslo-ban van, az épület tetején - ejtem ki a szavakat, majd Fenrirre és Logira nézünk - Az egyik húgom. Elvesztette a kontrollt. Egy norna - teszem hozzá leginkább a fiúknak, hiszen a nő nem sok mindent érthet az eseményekből. Még nem mondtam ki, de talán nem is kell. Ez egy csapda, amibe nem szabad belesétálnunk, viszont valahogy meg kell állítanunk mielőtt ennél nagyobb következményei lesznek az eseményeknek.
last christmas●    :33  ● by barb

My words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Metanoia
Kiskép :
4. csoport Tumblr_pu5fg5GNH21yrzslpo7_250
Rendeltetésem :
Ygdrassil vagyok
play by :
faceless
Posztok száma :
136
User neve :
those three
Csoport :
vezetőség
Pontgyűjtő :
37
Lakhely :
behind you
Foglalkozás :
to help you
Előtörténet :
nine worlds
Keresem :
all gods and monsters
Kor :
1025

Metanoia
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 18, 2023 7:36 am

4. csoport
a valóság mindig egyszerű

@Asa Landsverk, @Sven Kårstad, ahogy egyre nagyobb távolságot tesztek meg, úgy válik erősebbé Asa-ban a sejtés, hogy nem téved; tényleg egy norna műve az egész, és mivel ismeri ezt az erőt, tudja, hogy mire képes a norna mágia; tudja, hogy ha elszabadul, nehéz visszadugni azt a bizonyos dugót a palackba, főleg most, hogy már világokat szakított szét, de azt is kilátásba kell helyezned, hogy talán nem ugyanabban a világban vagytok.
Hiába juttok azonban egyre közelebb Sven-nel, vélhetően az a másik norna is érzékeli Asa jelenlétét; az a norma pedig talán még hisz a testvériség szentségében, úgy lökve ki téged a képzeltnek hitt világból, mintha soha nem léptetek volna be oda. Sven-t azonban csak az utolsó pillanatban rántod magaddal, azzal, hogy erősen a karjára markolsz, még mielőtt elnyelt volna titeket az a fehér fénysugár, ami a kikötőig csalt volna titeket, csak hogy néhány másodperc elteltével a valódi Oslo kikötőjében találjátok magatokat. Ahová időközben befutott @Sienna Martinez és @Bjørn Kristiansen is. Asa már tudja, mi lehet a furcsa jelenés oka, hogy miért gyülekeznek éjfekete felhők Oslo amúgy is sötétedő egén, miközben ismét szakadni kezd a hó, a kérdés csak az, hogy elég erős-e a kapcsolat közöttetek ahhoz, hogy be tudd őt mérni.

@Asa Landsverk, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben.
páros szám esetén: erősen koncentrálsz norna-társadra, azonban mintha egy vastag acélréteg védené tőled, nem tudod bemérni, hogy hol van, az ösztöneid azonban a város egyik legmagasabb épülete felé, a Posthuset Oslo-ba indítanának.  
páratlan szám esetén: miután megpróbálsz ráhangolódni a másik nornára, még te is észreveszed, hogy milyen könnyen a nyomára bukkansz, de amint megosztod ezt a többiekkel, kénytelenek vagytok rájönni, hogy ez valószínűleg egy csapda.   

Határidő: 01.23. hétfő, 20:00.
Mesélői reag ezt követően érkezik majd.

Anonymous

Vendég —

4. csoport

Fenrir & Logi & Asa & Sienna

Kezdem magam úgy érezni, mintha nem karácsonyi, hanem halloween-i vásárban lennék, ahol a trükköket valaki tényleg átkozottul jól csinálja. A színpadnál történtek, a pánik... a földrengés már azért elég para, de az, hogy még el is ájulok? Az már nagyon. Talán ezért sem akarja befogadni az agyam, amikor magamhoz térve a fele társaság, aki addig körülöttem volt, már nincs sehol. Jobb híján a morcos pasashoz szóltam, aki eddig a nőt vitte a kezében - aki mellesleg szintén felszívódott -, de mondjuk úgy, hogy a fickó nem lett kevésbé morcos. A szememet forgatnám a stílusán, ha nem lenne így is épp elég bajom, amit nem akarnék azzal tetézni, hogy esetleg magamra haragítsam.
Mondjuk úgy, hogy az én életutammal meglehetősen prózai megoldás lenne, ha végül nem az oroszok ölnének meg.
– Mi? – kérdezek vissza, de már meg is ragadja a karom és maga után von. – Hová megyünk...? – nézek rá bizonytalanul. Sok mindent megkérdőjelezek magamban, míg próbálom vele tartani a lépést. Talán mégis köze van a smolensky családhoz? Esetleg ő lenne a kontaktom? Vagy csak egy eszelős...?
A kikötő. Leplezetlen értetlenséggel bámulok el abba az irányba, ahol a tengert sejtem, mert gondolom a kikötő is valahol arra lehet, de... mi a szent szarért kellene a kikötőbe menni? Főleg nekem?
– Mi van a kikötőben? – adok hangot az értetlenségemnek, miközben újra maga után kezd rángatni. Jobb, ha vele megyek? Egyre biztosabb vagyok benne, hogy vagy Vladimir embere, vagy a kontaktom, de az előbbi valahogy jobban megnyugtatna. Jól esne a tudat, hogy nem szándékosan kevert bele ebbe, vagy ha mégis, akkor előkészítette nekem az egérutat...
– Jól van már, nem mindenkinek vannak két méteres lábai! – vágok vissza, amikor türelmetlenkedni kezd. Én sem vagyok alacsony, de ez a fickó hatalmas.
– Legalább elmondod  a neved? – nézek rá aztán újra. Meglehet, hogy a nő a nevén szólította, de meglehet, hogy egyáltalán nem figyeltem. – Én Sienna vagyok – teszem hozzá, árgus szemekkel figyelve, hogy kicsalok-e belőle valami reakciót.

runaways

Sven Kårstad
Kiskép :
.
Rendeltetésem :
Logi vagyok
play by :
Joseph Morgan
Posztok száma :
14
User neve :
Csinszka
Csoport :
TűzÓriás
Pontgyűjtő :
10
Lakhely :
Norway
Foglalkozás :

Sven Kårstad
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 07, 2023 11:21 pm
4. <<>> csoport
Wash it all away
I'll see another day
With pain I pay the toll
Wash it all away
Just wash it all away

- -
« Zene; FootKrutch»

Üres a tér, szürkeség lepi be, mit egykor a halandók nyüzsgése telepített be. Aggodalomra adhat okot, főleg hogy Fenrir sincs a közelben, Asa hangja telíti be füljárataimat. Elválasztódtak egymástól valamilyen mód. Ez így szívás lesz. Átéltem sok mindent már az életem alatt, ez azonban egy új érzés, főleg a bűz. Nem nagyon tudom semmihez sem hasonlítani. Még. Idő kérdése és helyére kerül majd minden. Asa kérdése elsőre is megüti a fülem, ám a válasz elmarad. Fogalmam sincs, de semmi jó dolog nem sülhet ki ebből. Főleg ha egy természetfeletti műve ez az egész és nem természeti csapás. Természetfeletti...jah, egy norna. Asa viselkedése is ehhez köthető. A kiálltásai, hogy fél, hogy aggódik, hogy tudja! A tekintetem a halott színpadra téved, onnan pedig az utat kémlelem, aztán a bizsergető forrás irányába. Kellemetlen az érzés, öngyilkos pusztító erő, mely arra késztetné a legtöbbünket, hogy hátra arcot vegyen és elviharozon a picsába innen. Sajnos vagy sem, engem, minket, nem ez vezérel. Ha van valami gond, nagyobb mit emberi ésszel fel lehetne fogni, mi intézkedünk. Mert más nem tud. Csak úgy annyiban nem hagyjuk elveszni a dolgokat. Főleg ha volt már dolgunk ilyennel, ehhez hasonlóval. A fénysugárt érzékeltem, a tekintetem is vonzotta, már akkor mikor Asa is megszólalt hozzá. A némaságom nem ellene szól, ugyanazt tudnám mondani, mint ő, bár eléggé veszélyesnek érződik. Megindulok ám ő megtorpan, neveket sorol, óvatos a mozdulat, mellyel a felkarját megragadom. Nem éget, nem szorít a marok, mely segíteni akar. A nevek ismerősek, az erejét használja, képben vagyok ezzel kapcsolatban. Ahogy megindul, úgy eresztem el, majd lépek vele, igyekszem a lépést megtartani vele. Vigyázok rá, ahogy Fenrir néma kérésére reagálok. Közben a bal kezem feltartom, tenyerem az ég felé néz, nagyobbacska tűzgömböt lövök fel az égbe. Fényeset és nagyot. Igazán forrót, ami “felzabálja” a szürkeséget és sötétséget maga körül, hogy utat váljon egyenest felfelé. Jelzésértékű, bár leginkább Fenrirnek. A jelentését tudja. Asaval vagyok. Semmi baja egyelőre. Nem mintha hagynám megsérülni. Ám mindenki láthatja, ami nem is olyan nagy baj. Ha akad segítség már nyert ügyünk van, hiszen nem csak a halandók zsúfolódtak össze egy ekkora vásárra. Ebben biztos vagyok.  

Bjørn Kristiansen
Kiskép :
Rendeltetésem :
Fenrir vagyok
play by :
Jason Momoa
Posztok száma :
112
User neve :
Rea
Csoport :
Isteni lény
Pontgyűjtő :
95
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Biztonsági főnök
Előtörténet :
I am Fenrir
Keresem :
A testvérem

Bjørn Kristiansen
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 07, 2023 6:46 am

Sven Kårstad felhasználónak tetszik ez a poszt.

Eltünt. Nem volt ott. Elfolytottam egy káromkodást, miközben megptóbáltam nem elveszteni a fejem és idegbajt kapni, főleg, hogy sem Logi, sem Asa nem volt meg, s konkrétan a karjaimból tűnt el!
De minden más is megváltozott. Az emberek jórészét mintha elnyelte volna a föld, s mintha a kellemetlen érzést is magukkal vitték volna.
-Mi a franc?! Mentem volna inkább Helel...-fujtattam morcosan, majd megdörgöltem az arcom, aztán tekintetem a hang irányába fordítottam. A lány...A lány aki Asa mellett ült, akit Logi vonszolt magával. Csodás!
Összepréseltem ajkaim, aztán jobbom ökölbe szorítottam.
-Azt én is szeretném tudni... -furcsa volt az egész. Valahogy olyan, mintha valaki belekotort volna a dolgok menetébe. Nem ejtettek a fejemre, s szemem is volt, a jó orromról meg ne is beszêljünk.-Na ne mond?! -nem moccantam egy ideig, csak figyeltem a földet, a havat, mindent ami körbevett. Az emberek körülöttünk hasonlóan ébredeztek, keresve társaikat, ám már keresve sem voltak annyian, mint mikor pánikolva indultak el a veszély elől.
Odaléptem a lányhoz, megragadtam a karját.
-Gyere! Nyugi... Nem foglak bántani...-morogtam, majd ha megindult velem, hát a társaságában indultam meg, ha nem, s ellenkezett, akkor elengedtem, s egymagam kezdtem indulni valamerre, aztán megtorpantam.
-A kikötő...-suttogtam, arrafelé emelve tekintetem. Szívem meglódúlt. Meg kell találnom Asát, hisz a szavamat adtam, hogy vigyázok rá! Meg aztán olyan ismerős volt az érzés, furcsa érzés volt, ám még is ismerős.
Ha a lány nem állt mellettem, akkor hátrapillantottam rá, ha mellettem, akkor csak magam elé mondtam.
-Ên arra megyek! -magam sem értettem miért osztottam meg vele ezt az infót, hidz nem is ismertem, de talán Logi miatt, és mert agunkkal vonszoltuk, vagy mert megóvta Asát. -Jobb lesz ha velem jössz!
A kikötő... Ki az ördög bűvészkedik a kikötőben, és még is miért? Elszabadult energia? Vagy direkt okozta a káoszt?!
Előbb lassabban, majd egyre szaporább léptekkel indultam meg a kikötő irányába, a lány karját fogva, ha nem rántotta ki onnan, majd engedtem el, hisz nem biztos hogy bírta a tempóm.
-Igyekezz!
Meg kell találnom Asát...

Asa Landsverk
Kiskép :
Rendeltetésem :
Verdandi vagyok
play by :
Ástrid Bergès-Frisbey
Posztok száma :
90
User neve :
Vic
Csoport :
Norna
Pontgyűjtő :
58
Lakhely :
Gamle Oslo
Foglalkozás :
gyógyszerész
Előtörténet :

Asa Landsverk
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 06, 2023 7:48 pm

4. csoport & Asa
Rossz érzés fog el, ahogy realizálom a környezetemet. Olyan, mintha egy kiforgatott világban lennénk, körülöttünk több elveszett lélekkel. Tudom milyen Hel birodalma és biztos vagyok benne, hogy nem ott vagyunk jelenleg. Mégis ahhoz hasonlatos ez a szürkeség, ami mindent körül ölel. Az álmok sem ilyenek, hiszen minden egyes nap éberen álmodom, amikor megérintek valakit vagy ha elindul a képességem, ami valljuk be mostanság nem állt a legbiztosabb lábakon. Félek vajon mi lehet a testvéreimmel, Urd még mindig nincs túlságosan jól és Skuld pedig sűrűn eltűnik. Én vagyok a kapocs kettejük között, az a vékony vonal, ami összeköti őket minden értelemben. Szúrós szagot érzek, ami nem ereszt, talán a többiek is ezt érezték a képszakadás előtt. Próbálom kitalálni, hogy juthatunk ki erről a furcsa helyről, amikor észre veszek egy fénysugarat.
- Logi te is látod a fénysugarat? A kikötő felől jön. Ott kell lennie a kijáratnak - nézek az óriásra, majd elindulok a fény felé, de nem sokáig jutok. Megtorpanásra késztet egy érzés, amivel nem tudok mit kezdeni hirtelen. A fényből jövő energia semmivel össze nem hasonlítható, mint mikor előtörnek a képek vagy használom a képességeimet.
- Skuld? - ejtem ki a húgom nevét, majd megrázom a fejem. Az nem lehet, hiszen az ő energiáit pontosan ismerem. - Urd! - a nővérem neve után összerezzenek és még jobban rá hangolódom, hogy kiderítsem elveszett-e teljesen a testvérem. Végül mélyet sóhajtok saját magam megnyugtatására, hogy aztán elinduljak a fény felé.
- Minél előbb oda kell érnünk, hatalmas baj fog történni - szavaim megremegnek, mert egyre erősebb bennem a gondolat, hogy egy nornáról van szó. Egy olyan húgomról, akinek elszabadult az ereje és képtelen kezelni azt. Meg kell mentenem őt. Megkettőzöm a lépteimet és az sem érdekel, ha Loginak utánam kell rohannia.

Metanoia
Kiskép :
Rendeltetésem :
Ygdrassil vagyok
play by :
faceless
Posztok száma :
136
User neve :
those three
Csoport :
vezetőség
Pontgyűjtő :
37
Lakhely :
behind you
Foglalkozás :
to help you
Előtörténet :
nine worlds
Keresem :
all gods and monsters
Kor :
1025

Metanoia
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 8:20 am
4. csoport
Spikersuppa Szabadtéri színpad, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra

@Asa Landsverk, @Sven Kårstad, hiába a megszámolhatatlan évnyi tapasztalat, de még titeket is meglep, ami körülöttetek történik; pedig láttatok már egyet s mást a történeteitek során. Magatokhoz tértek ebben az idegen, furcsa közegben, ami Oslo egy elrontott képmásának tűnik, ezt pedig könnyen álomnak gondolhatjátok, de a hátatok mögött álló tapasztalat és az ösztön elég hamar szembesít titeket azzal, hogy ez nem egy álom, hanem a valóság egy eltorzult képmása; Oslo egy kiszürkült, színtelen és élettelen mását látjátok magatok körül, ahol nyoma sincs a karácsony szellemének, a forralt bor mézédes illatának, vagy a nyomorgó embertömegnek. Csak néhány rémült ember kóborol körülöttetek, akik épp annyira nem tudják, hogyan is kerültek oda, mint ahogy ti sem.
A szúrós szag az orrotokban maradt, de a körülményekhez képest gyorsan reagáltok, a figyelmeteket pedig megragadja egy furcsán szűrődő fénysugár, ami körülbelül egy kilométerre tőletek, a kikötő felett jelenik meg; előnyben vagytok, hisz ugyanúgy rendelkeztek a képességeitekkel, így azt is érzitek, hogy a fény forrásánál egyenesen a megoldást találhatjátok, viszont @Asa Landsverk ideje korán megérzi, hogy az energia, ami onnét árad, épp olyan, ami Őt is átjárja nap mint nap, a sejtés pedig, hogy ami történik, egy másik nornához köthető, egyre erősebben dolgozik benne.

@Sienna Martinez, @Bjørn Kristiansen, szinte semmi nem marad abból a hangulatból, ami néhány perccel ezelőtt még átjárt titeket, főleg hogy hirtelen kettesben maradtatok, de nemcsak Asa és Sven tűnt el, hanem a korábban túlzsúfolt téren is megfogyatkoztak az alakok. Akik pedig maradtak, azok épp annyira nem értenek semmit, mint Ti, de Bjørn isteni képességeinek köszönhetően viszonylag elég hamar észleli a közel egy kilométerre elhelyezkedő kikötő felől érkező furcsa energiahullámot,  ami kicsit sem evilági, és ami miatt elég hamar kényszert fog érezni arra, hogy gyökerestül felkutassa a jelenség okait.

Határidő: 01.15. vasárnap, 18:00.
Mesélői reag vasárnap este érkezik majd.

Asa Landsverk
Kiskép :
Rendeltetésem :
Verdandi vagyok
play by :
Ástrid Bergès-Frisbey
Posztok száma :
90
User neve :
Vic
Csoport :
Norna
Pontgyűjtő :
58
Lakhely :
Gamle Oslo
Foglalkozás :
gyógyszerész
Előtörténet :

Asa Landsverk
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 26, 2022 7:47 pm

Magnus Wiker and Sven Kårstad felhasználónak tetszik ez a poszt.

4. csoport & Asa
épp, hogy túl jutottunk volna a tömegen, amikor minden elsötétült előttem. Először a nő szemén keresztül láttam a történéseket, hallottam, ahogy Fenrir elkiáltja magát és mellém térdel. Ahogy nagyon távolról érzékeltem a finom érintését, új képek lettek úrrá rajtam, most a farkason kersztül kaptam a képeket. Éreztem benne a haragot, mint mindig, de most a félelem mindent felül írt benne. Alig hallottam a nekem címzett suttogását, mert a személyes jelen helyett a körülöttünk lévő összes lényét megkaptam. Mint mikor a nővéreimmel vagyok és kiteljesedik az erőnk, de az nem lehet. Rajtam kívül nincs más norna a közelben. Heves széllökéseket látok, majd a sikoltozva rohanó tömeget, akik próbálják túl élni a színpad darabokra bomlását. Alig eszmélek fel a követkevő képek már a jégpálya felől jönnek, ahogy temérdek embert temet maga alá, ahogy ketté nyílik a föld, rengések kísérik végig. Olybá tűnik, hogy Migdard darabjaira hullik és semmit se tehetek a katasztrófák ellen. Mindenki sorra veszíti el az eszméletét, ahogy én tettem percekkel ezelőtt. A világ egyetlen másodperc alatt változik, mintha teljesen elvágták volna a képeket. Zihálva térek magamhoz, hirtelen nyílnak ki a szemeim, újra látom a körülöttem lévő világot, de teljesen más látvány fogad. A karácsonyi fények eltűntek helyüket üresség vette át, mintha egy álomvilágban lennék.
- FENRIIIR! - kiáltom el magam, miközben a farkast keresem a tekintettem. Nehezen felkelek a földről és a színpadot, majd az üres ülőhelyeket kémlelem. Mégis hol vagyok? Nagy levegőt veszek, amikor egy ismerős arcot pillantok meg.
- Logi! Mégis mi történt? - a kérdés furcsa az én számból, tekintve, hogy nálam jobban senki se tudhatná. De a transzállapotban látott képek túlságosan intenzívek és gyorsak voltak ahhoz, hogy teljesen felfogjam a jelentésüket. Már kezdem érteni, hogy a húgom miért ilyen bohókás. Nehéz lehet ilyen gyorsan alkalmazkodni mindenhez.

Anonymous

Vendég —

4. csoport

Fenrir & Logi & Asa & Savannah & Sienna

A káosz csak egyre fokozódik, én pedig hiába hittem, hogy ha segítek a nőn, azt majd visszakapom a karmától. Ahogy felhúzom őt a földről, a szemei a szemem láttára feketednek el, ő pedig mintha valamiféle... transzba esne.
¡Mierda! Elkerekedett szemekkel nézek rá, fogalmam sincs, mégis mi a szent szart kellene csinálnom, de végül nem is kell kitalálnom, mert a nem túl bizalomgerjesztő fickó, aki mellette ült, már ott is van.
– Nem csináltam semmit... – mormolom a fejemet rázva, míg a nőért nyúl, de szerencsére nem úgy tűnik, mintha engem hibáztatna, sőt, mintha ő értené, mi történik. Legalább nem belőlem fog tavaszi tekercset csinálni ma este.
– Hé, mi... – ellenkeznék, amikor a másik fickó megragadja a karom, de maga után kezd húzni, kifelé a tömegből. Bennem van a reflex, hogy lerázzam magamról, de látom, hogy egész könnyedén törik maguknak az utat az emberek között, ezért inkább maradok. Talán így gyorsabban kijutok én is velük együtt. Mondjuk nem értem, hogy lehet ilyen meleg a keze, ha egyszer nekem befagy a seggem...
Egy ponton elenged, hogy egy fiatal lánynak segítsen, én viszont bölcsen a nagy fickó árnyékában maradok. Na nem mintha ez sokat segítene, amikor a következő pillanatban megmozdul alattunk a föld. Cifra spanyol káromkodással kapaszkodok meg az újra mellém került férfiban, és ha látom, hogy a hozzánk csapódott lány is elveszítené az egyensúlyát, a könyöke után nyúlok, hogy segítsek neki talpon maradni. A mi a fasz folyik itt kérdés azonban a torkomra ég, mert ahogy beszívom a levegőt, az émelyítően édeskés szaggal együtt a sötétség is beeszi magát a fejembe.

Kurva hideg van. Ezzel a gondolattal térek magamhoz - térek magamhoz, mi a fasz?! -, aztán amilyen gyorsan csak tudok, igyekszem is feltápászkodni a hóból, mielőtt még jobban átfagyok. Körbenézek, feltűnik, hogy a fickó, aki eddig a barna hajú nőt cipelte, hasonlóan most kel fel, de...
– Hol vannak a többiek?! – kérdezem hirtelen, amikor rájövök, hogy nem látom sem a nőt, sem a másik fickót. – A nő... nem a kezedben volt? És a fickó, aki veletek volt... az előbb még... – Ránézek a kezemre, amivel az előbb még a fickó karjába kapaszkodtam, aztán le a földre, ahonnan felkeltem.
Az nem lehet, hogy csak úgy eltűntek?!

(Dobás: 1)

runaways

Sven Kårstad
Kiskép :
.
Rendeltetésem :
Logi vagyok
play by :
Joseph Morgan
Posztok száma :
14
User neve :
Csinszka
Csoport :
TűzÓriás
Pontgyűjtő :
10
Lakhely :
Norway
Foglalkozás :

Sven Kårstad
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 22, 2022 7:31 am
4. <<>> csoport
Wash it all away
I'll see another day
With pain I pay the toll
Wash it all away
Just wash it all away

- -
« Zene; FootKrutch»

Nem könnyíti meg a dolgunkat a pánikoló tömeg, így nehezebben jutatjuk Asat és a másik nőt ki onnan. Bár fogalmam sincs az utóbbit minek hoztam magammal. Emberszeretés miatt? A hó egyre sűrűbb, szerencsére úgy csinálom a dolgokat, hogy négyünk azért elláson az orráig is akár. Nem feltűnő. Áh dehogy. Tekintetem figyeli az embereket, hogyan menekülnek...milyen sokan vannak. A figyelmem azonban megtorpan egy ponton, a tömegből egy kisebb nőszerűség próbál kiszakadni. Ő nem rémült annyira halálra, így mielőtt eltaposnák, vissza sietek hozzá, hogy a karjánál megragadva húzzam magamhoz, majd lökjek rajta egyet, hogy menjen arra, amerre a másik három van. Nincsenek messze.
- Kövesd őket! - adok tippet, utasítást, miért is arra megyünk. A hó már nem esik felette, az erőmnek köszönhető, hogy olvad felettünk méterekkel. Ha nem indul meg, akkor megragadom a kajánál fogva és magam után húzom. Kicsit meleg a fogásom, de nem égető. Különösnek mondható inkább. Hallom a sikolyokat, hallom a szél által megtépázott színpad díszítésének szakítását. A figyelem oda kerül, attól függően merre viszi a szél, de tovább lépünk Fenrirhez, aki Asat óvja. Biztos hely kell, hogy kizökkentsük Asat. Van itt olyan hely most? Kétlem. A lányt elengedtem a közelükben, ám mikor a föld megnyílt és valami fura bűz kezdett el terjedni, kissé meginogtam. Az erőm ugyanúgy talpon volt erősen, ám mikor padlót fogtam...vissza eresztett az erőm. Fogalmam sem volt mi ez, de a hideg a csontig hatolt. Pedig nem vagyok fázós, az erőmnek védenie kellene ettől is. Tűzisten vagyok vagy mi! Rémképek érkeznek a tudatomba, még nagyon régi eseményekből. Mikor én és a fivérem összecsaptunk az ő balgaságából, mikor kitaszította őt az emberi világ. Mikor elpusztítottunk egy szigetet ez miatt. Mikor a többi tűzisten egymásnak esett, de csak egy emelkedett ki győztesként...összerándultam ezen felvillanó képre, majd tekintetem is felnyílt. Csend volt. Felemeltem a fejem, hogy körül nézzek. Szédültem kicsit, ahogy feltérdeltem és próbáltam realizálni merre is vagyok arccal...de nehezen hoztam össze a dolgot. Nincsenek fények, a tömeg elvonult. De más is van...sehol senki, egy ember se, se Fenrir. Mintha csak úgy mindenki lelépett volna, vagy eltűnt, mint egy porszem.  Még a tűzerőről is megfeledkezem hirtelen, bár nyilván a pánik elkerül, azért ez kicsit szokatlan. Főleg hogy semmit se érzékelek...se nem hallok. A látásommal sincs gond. De mégis hol? A hó is mintha alább hagyott volna...Nem szólalok meg, hiszen senki sincs itt. Az üresség úgy sem válaszol. Olyan ez, mint a csarnokban, mikor egyedül maradtam... kongott amaz is az ürességtől. Dettó ugyanez az érzés most is.

//2-est dobtam//

Bjørn Kristiansen
Kiskép :
Rendeltetésem :
Fenrir vagyok
play by :
Jason Momoa
Posztok száma :
112
User neve :
Rea
Csoport :
Isteni lény
Pontgyűjtő :
95
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Biztonsági főnök
Előtörténet :
I am Fenrir
Keresem :
A testvérem

Bjørn Kristiansen
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 20, 2022 3:31 pm

/hármat dobtam/
Akárcsak Logi, én sem voltam oda ezért az egész szarságért. Rémülten rohangásztak, áttaposva egymáson, miközben a hó szakadatlan esett tovább, egyre jobban, és jobban, míg mi igyekeztünk biztos helyre vinni a hölgyeket.
-Keresünk egy biztos helyet! Ki kell zökkentenünk Asát!- hadartam.
Számomra csak Ő volt fontos, a másik két nőszemély pusztán járulékos csatolmány volt. Egyszer szavamat adtam, hogy vigyázok rá, és a nővéreire. Tartani akartam amit ígértem.
Gyorsan körbepillantottam, keresni akartam egy biztos pontot magunknak. Talán egy emelvényt, ami van olyan magasan, hogy ne tapossanak keresztül rajtunk, és ahol még Logi ereje sem kell ahhoz, hogy ne a nyakunkba szakadjon a hó.
Már épp kezdtem látni a megoldást a hisztérikus tömegen át, a sűrű hóesés ellenére, mikor hirtelen megmozdult a föld.
-Mi a.... Tudtam hogy nem kellett volna eljönnünk! -morrantam, miközben próbáltam stabilan állni, aztán mikor az a furcsa füst kezdett el felfelé kavarogni, tettem pár lépést hátra, s közben igyekeztem nem elesni az őrjöngő hömpölygő tömegben, de a füst, mi felénk szállt, valahogy jobban aggasztott mint egy elesés.
A szagot mit árasztott magából, semmihez sem tudtam hasonlítani. Csak annyiban voltam biztos, hogy az emberek sorra dőlnek össze, s az én lábam is egyre jobban elnehezedett, majd a következő pillanatban összeestem, és elsötétedett minden.
Nem tudom meddig nem voltam magamnál, azt sem, hogy mi van a többiekkel, de arra eszméltem, hogy reng alattam a föld, s én a hóban fekszek.
-Mi a franc folyik itt?- felkönyököltem, majd tekintetemmel a többieket kerestem.

Metanoia
Kiskép :
Rendeltetésem :
Ygdrassil vagyok
play by :
faceless
Posztok száma :
136
User neve :
those three
Csoport :
vezetőség
Pontgyűjtő :
37
Lakhely :
behind you
Foglalkozás :
to help you
Előtörténet :
nine worlds
Keresem :
all gods and monsters
Kor :
1025

Metanoia
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 15, 2022 5:11 pm
4. csoport
Helyszín: Spikersuppa Szabadtéri színpad, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra

Bármit is kezd súgni az emberi vagy épp az emberfeletti ösztönötök, ez az egész csupán bemelegítés, ti pedig kénytelenek vagytok egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítani a történéseknek. Ahogy egyre erősebb szél kezd fújni, a hó pedig még nagyobb pelyhekben szakad, az a bizonyos rossz érzés lassan mindannyiótokat utoléri; pedig a két szemetekkel még nem is látjátok mindazt, ami a felszín alatt gyűrűzik be, a szél egyenként kezdi lecsavarni a szabadtéri színpad elemeit, hol a tetőből csípve egy kis darabot, hol pedig a hatalmas függönyök egészét ragadva el, egy hatalmas reccsenés hangja pedig kicsit távolabbról, a jégpálya felől érkezik hozzátok, ahogy ketté válik a hatalmas jégtömb a korcsolyázók alatt.
De ez csupán a kezdet.
Megmozdul alattatok a talaj, nektek pedig ezúttal már nemcsak az erős széllökéseknek kell ellenállni, de meg kell próbálnotok talpon maradni, amit a pánikoló tömeg kicsit sem könnyít meg. És hiába is indulnátok el, hogy mentsétek vagy a saját, vagy egymás bőrét, egy bódító, kellemetlen és szúrós illat száll fel a nem messze létrejött szakadékból, és amint beszippantjátok, már nem is lesztek képesek talpon maradni; elragad titeket a sötétség, magatok alatt pedig csak a hideg, havas földet fogjátok érezni.

Kérlek, mindannyian dobjatok a kockával; az eredmény befolyásolja a cselekményt. A kockát ebben a topikban tudjátok dobni, a reagotoknál pedig tüntessétek majd fel a dobásotok eredményét. Kocka kalandoroknak

Talán tíz percig sem tart az eszméletvesztés, amikor pedig ébredezni kezdesz...

Páros szám esetén: Amikor magadhoz térsz, nem tapasztalsz magadban semmilyen változást; kicsit kábának érzed magad, a környezeted viszont megváltozott, eltűntek a karácsonyi fények, és bár ugyanúgy a színpad mellett találod magad, de inkább tűnik egy sivár álomvilágnak a téged körülvevő tér, mint valóságnak.
Páratlan szám esetén: Amikor ébredezni kezdesz, ugyanúgy a valóságodban térsz magadhoz, a hideg hóban fekve, a föld azonban még mindig mozog alattad.

Határidő: 12. 27. (kedd), 17:00.
Mesélői reag kedd este érkezik majd.

Savannah Crawford
Kiskép :
4. csoport 16636c46447337c8d0c696c111c58611ec153015
Rendeltetésem :
-
play by :
Josephine Langford
Posztok száma :
16
User neve :
rapunzel
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
tanuló
Előtörténet :
Shine bright like a diamond

Savannah Crawford
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 11, 2022 1:42 pm

4. csoport && Savannah
Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock

Mindig is szerettem a karácsonyi vásárokat. A Karácsony a kedvenc ünnepem az egész évben, már jóval December előtt elkezdem élni a Karácsony hangulatát. Már egészen Novemberben elkezdem díszítgetni a lakást meg a koli szobámat, December elejétől pedig jöhetnek a kedvenc karácsonyi lejátszás listáim Spotify-on.
Most először vagyok itt Oslóban, bár biztos nem jöttem volna ide, ha Adele asszisztense nem hív fel, hogy tudok e valamit a mostohaanyámról. Mindegy, száz szónak is egy a vége, ha már itt vagyok akkor úgy döntöttem, hogy bemegyek ma a városba és megnézem, hogy milyen itt a karácsonyi vásár. A sok embert leszámítva mindent imádok ami egy vásárban megtalálható: sok-sok finomság, forralt bor és puncs egy csöpp alkohollal, karácsonyi zenék, hóesés, ajándék vásárlás. Egyszóval MINDEN.
Van egy Szabadtéri színpad, ott tartják a vásárt, felöltöztem jó melegbe nehogy megfázzak és el is indultam. Bár nem meglepő, hogy a vásárban egy ismerős arcot se pillantok meg, hiszen még csak pár napja vagyok itt és nem is nagyon álltam neki ismerkedni, leginkább csak anyám miatt jöttem ide és nem gondoltam volna, hogy több időt is töltök majd itt egy napnál.
Egy középkorú nő felmegy a színpadra és bejelenti, hogy elmarad az előadás. Igazából semleges érzésem van ezzel kapcsolatban, hiszen azt sem tudtam, hogy miről van szó, így nem nagyon leszek szomorú, de boldog se, inkább csak izgatottan várom a folytatást, ahogy a körülöttem lévő emberek is, bár az izgatottságomat átveszi hirtelen valami rosszabb érzés, mikor pár pillanattal később a színpad körül furcsa fényeket veszek észre, majd hirtelen minden elsötétül. Az emberek rögtön elkezdenek sikitozni és pánikolni, mintha ez könyvbe lenne foglalva, mindig pánikolnak az emberek. Én higgadt maradok és megpróbálok kijutni ebből a pánikoló embertömegből. A kijutásomat nehezíti az is, hogy az utcai fényt elsötétíti a hatalmas hóvihar.
Igyekszem minél több embert kikerülni és a tömegforgatag szélére kerülni, hogy véletlenül se essen bajom és ne tapossanak szét. Főleg mivel azért alacsonyabb vagyok az átlagnál, na meg ilyenkor az emberek konkrétan olyanok, mint a vadállatok.

zene ide || coded by eirik

i'm not in this world to live up to
your expectations
Sven Kårstad
Kiskép :
.
Rendeltetésem :
Logi vagyok
play by :
Joseph Morgan
Posztok száma :
14
User neve :
Csinszka
Csoport :
TűzÓriás
Pontgyűjtő :
10
Lakhely :
Norway
Foglalkozás :

Sven Kårstad
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 09, 2022 10:18 pm

Magnus Wiker felhasználónak tetszik ez a poszt.

4. <<>> csoport
Wash it all away
I'll see another day
With pain I pay the toll
Wash it all away
Just wash it all away

- -
« Zene; FootKrutch»

A színpad bámulása unalmas, főleg ha az eseménytelenül kopog az unalomtól és a szó szerinti semmitől. Mit kellene előadniuk? A karácsonyi szellemet? Fogalmam sincs, tulajdonképpen elmarad az egész hacacáré, hiszen az őszes hajú asszony, vagy idősebb hölgy bejelenti az elmaradását a dolgoknak. Felvont szemöldökkel figyelem, majd hallgatom a nem tetszést egyesek szájából, ám valami történik. Vibrál a színpad körül minden fény. A hó pedig úgy esik, mintha dézsából öntenék. Annak ellenére, hogy az erőmet arra használom, hogy legalább minket hármunkat ne lepje be hó, hogy langyosabb legyen a terület, ahol megültünk... nem tetszett a dolgok alakulása. Kialszanak a fények, s ekkor megbolondul szinte mindenki. A figyelmem a színpadon van, tekintetem elkalandozik másfelé kutatva, észre sem veszem a lökdösődést, nyilván nem tudnak felborítani...Bjorn kiáltása taszítja vissza a figyelmemet a társaságra. Asa tekintete nem sok jót ígér és az sem lenne kellemes, ha Fenrirt elkapná a hadelhad érzése. Ismerem az Óriásfarkast, rettenetesen régóta járok hozzá vedelni, törzsvendég vagyok a klubba. Noha Helt kikerülöm nagy ívben, az ordas remek társaság. Mozdulok, megragadom a lány karját, aki megmentette Asat a tömeg eltaposásától. Nem tulajdonítok felé szavakat, csak vonom magam után, ha kell magam elé lököm. A tenyerem nem forró és nem is langyos, a kettő között uralkodik bennem a hőfokingadozás. Sötét van, a hó pelyhek körülöttem elhallnak, ahogy az erőm kieresztem fokozatosan a hővel egyelőre. Figyelem Bjorn felé terelődött minduntalan, az ő hátát is vigyáztam és az átváltozását is tudtam némileg hátráltatni. Eltereltem sokszor a figyelmét... most is képes lennék, de felesleges lenne. Megtorpanok, a lányt is visszarántom enyhén, elszaladnak előttünk ketten-hárman, majd indulunk mi is tovább.  
- Mint valami rohadt megrémült szarvasmarha csorda. Utálok itt lenni! - morogtam kicsit, majd eleresztettem a lány karját, nehogy kicsit túl hevesebb fokozatra kerüljek. Nem venném a szívemre, ha megégne...  Utálok itt lenni. Nem itt a karácsonyi vásárban. Itt Midgardon! Az egész hely kész kabaréba illő jelenet.
- Bjorn! Mi a terv!? - nyilván Asa van gondolatban bennem is, hogy biztonságba helyezzük míg elmúlik a dolog benne, de mi van ha nem tudja féken tartani? Erre lennék kíváncsi. Bjorn közelébe kerülök, rálátok Asara, nyilván elég időt töltött vele, hogy tudja kezelni a nőt. Rá bízom, a többit meg bizza ide! A tekintetem egyből keres, bármi nem ide illő mocskot, aki ezt a káoszt elintézte. A hópelyhek sűrűn hullnak alá, mi vagyunk az egyetlenek, akikre nem esnek, akik körül semmi nem lesz fehér...szívesen!

Bjørn Kristiansen
Kiskép :
Rendeltetésem :
Fenrir vagyok
play by :
Jason Momoa
Posztok száma :
112
User neve :
Rea
Csoport :
Isteni lény
Pontgyűjtő :
95
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Biztonsági főnök
Előtörténet :
I am Fenrir
Keresem :
A testvérem

Bjørn Kristiansen
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 09, 2022 8:58 pm

Asa Landsverk and Sven Kårstad felhasználónak tetszik ez a poszt.

Logira emeltem tekintetem, miután Asa felől érdeklődött, én meg mintha mi sem lenne természetesebb, megvontam a vállam, majd megemeltem telefonom.
-Sms... - aztán elmosolyodtam. Teljesen magába habarított az a nőszemély, és szabadulni sem tudtam, bár inkább nem is akartam. Szükségem volt rá. Valami kapaszkodó, ami elhitette, hogy akadnak még olyanok ezen a világon, akik nem csak kihasználni akarnak. Talán egyszer majd elmondom neki, hogy belezúgtam.
Odaérve mellé, letelepedtem a helyemre, ahová a jegyem szólt, és persze Logit is hívtam magammal, hisz egymás mellé szólt a jegyünk.
Az egyre szakadó hó nem érdekelt, hisz barátom gondoskodott róla, hogy ne terüljön rajtunk szét az a rengeteg mennyiség, mi hamar lehullott. De a tűzóriásnak hála, semmit sem éreztünk szinte belőle.
Már épp vigyorogni akartam, hogy nem lesz semmi sem az eseményből, mikor vibrálni kezdtek a fények, s az emberek egy része jól mulatott rajta, már-már azt hidve, hogy az egész bejelentés csupán átverés volt, a többiek pedig azon voltak, hogy minél hamarabb kereket oldhassanak.
Felkeltem helyemről, s már nyúltam volna Asa után, hogy elkapjam az útból, de valamiért nem voltam elég gyors.
Átküzdöttem magam a tömegen.
-ASA!!! - ismertem azt a szénfekete szemet. Ismertem mi kezdődött el, hisz nem is olyan régen voltam szemtanúja az egész jelenségnek az első randevúnk alkalmával. Tekintete elfeketedett, én meg félrelöktem az embereket, s mellé térdeltem. - Asa... - finoman érintettem meg, majd vettem karjaimba, hogy biztonságos helyre vigyem! - Sven!!! Vigyük ki a tömegből! Hozd a nőket is! - emeltem rájuk pillantásom egy időre, aztán már csak azon voltam, hogy olyan helyre vigyem Asa-t, ahol biztonságban lehet, és áteshet az egészen.
Biztosan tartottam karjaimban, törtem az utat magunknak, s csak remélni tudtam, hogy Logi, és a többiek jönnek utánunk, bár a másik két nőt nem is igen tudtam miért említettem neki. Talán mert az egyikük „megmentette” az én gyönyörű Nornám a meglódult tömegtől.
-Nem lesz baj! Vigyázok rád! - suttogtam, hogy hallja, s közben  tovább kerestem a biztos pontot. Messze a tömegtől. - Gyertek!! - emeltem meg a hangom néhány pillanatra, hogy a vastag hóesésen, és a pánikoló emberek hangjain keresztül is jól hallható legyen hangom, s igyekeztem minnél távolabb kerülni a káosztól.

Asa Landsverk
Kiskép :
Rendeltetésem :
Verdandi vagyok
play by :
Ástrid Bergès-Frisbey
Posztok száma :
90
User neve :
Vic
Csoport :
Norna
Pontgyűjtő :
58
Lakhely :
Gamle Oslo
Foglalkozás :
gyógyszerész
Előtörténet :

Asa Landsverk
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 08, 2022 7:02 pm

4. csoport & Asa
Egy fekete ahjú szépség ül a jobbomon, de nem több egy midgardinál, így nem is tulajdonítok túl sok jelentőséget neki. Úgy tűnik az sms elnyerte a hatását, mert pár perccel később Fenrir morgós hangjára leszek figyelmes. Nem tudok nem mosolyogni rajta, ahogy egy számomra még ismeretlent hív maga után. Egyetlen apró pillanatra elfog a félelem, hogy mással jött, de meglátva a tűzóriást egyből el is múlt. Ugyanakkor képtelen vagyok kibírni nevetés nélkül a komoly arcát.
- Bjorn, csak akkor, ha ide szól a jegyed. Nem venném el mástól a lehetőséget - próbálok komoly fejet vágni jómagam is. Végül hagytam neki, hogy helyet foglaljon mellettem, miközben köszöntem az óriásnak.
- Sven - válaszoltam egy biccentéssel, egy kicsit csaltam, hogy tudjam miként hívatja itt magát Logi. A szél mellett a hó is esni kezd, de nem sokat érzékelek belőle, hála a tüzes férfinak mellettünk. Perceken belül kezdődik az előadás és egyre jobban izgulok, főleg mikor egy ősz hajú nő bejelenti, hogy elmarad. Csalódott sóhajt hallatok és a körülöttem lévőket szemlélem. Épp, hogy érzékeltem a vibráló fényeket, amikor az egész pódium elsötétül és pánikba esnek a midgardiak. A közönség egy része szórakoztatónak érzi, míg a többiek pánikba esve kezdenek kivonulni. Ez is az előadás része lenne? Egy pillanatra elgondolkodtam, miközben próbálom higgadtan kezelni a tömeget, aki rajtam keresztül halad át, de egyre többen lesznek. Hallom, ahogy rám szól a nő, majd megragadja a karom és magával ránt. Nem tudom megtartani az egyensúlyom, így elesünk mindketten, de legalább az embertömeget szerencsésen túléljük. Persze számomra ez sem a legszerencsésebb, próbálom visszafojtani a kitörni készülő erőmet, de képtelen vagyok rá.
- Igen, kösz... - mondanám, de ahogy felhúz magával képek sora indul el a szemeim előtt. Zavaros képek, előbb a minket befedő hótömeg, amit jelenleg nem érzékelek igazán, majd megtöbb egymást követő zavaros, kusza felvétel terül el a szemeim előtt. Íriszeim feketék lesznek és semmit se tehetek az egész ellen.

Anonymous

Vendég —

4. csoport

Fenrir & Logi & Asa & Savannah & Sienna

Hála a jó égnek. Megkönnyebbülten fújom ki a levegőt a bejelentést hallva, mert legalább nem kell végigszenvednem egy ki tudja, milyen gagyi karácsonyi szarságot. Van bennem egy kis félsz ugyan, mert a feladatommal nem jutottam előrébb, de talán ha megvárom, míg kimennek az emberek, jobban meg tudom őket figyelni, hátha feltűnik valami...
A helyemen maradok, csak a szememet forgatva húzodok arrébb, amikor a nyanya kis híján oldalba könyököl a nagy készülődésben. Ahogy viszont újra magam elé nézek, még mindig kissé oldalra dőlve, összeráncolom a szemöldököm. Mi a... Kissé félrebillentett fejjel figyelem a fura fényjátékot a színpad körül, azon tűnődve, hogy most akkor ez csak átverés volt-e, de közben mégis lesz előadás, de aztán hirtelen abbamarad a jelenség. És ezzel együtt minden fény kialszik. Elmormolok egy káromkodást, mert valamiért borsódzik a hátam ettől az egésztől, és bár néhányan már-már vidám izgalommal hüledeznek, természetesen felüti a fejét a pánik is. A nyanya és a mellette ülő is utóbbiak közé tartoznak, kis híján kilöknek a szekemből, ahogy riadtan felpattannak, a félelmük pedig átragad a környezetünkre.
– Hé! – pattanok fel, amikor valaki kis híján a nyakamban köt ki, mert át akart ugrani felettem. Én nem veszem át a pánikot, bár egészségesen tartok a következményektől, ezért gyorsan megpróbálom felmérni a környezetem. Tekintetem a mellettem ülő fiatal nőre siklik, meg a társaságára, két fickóra, akik később érkeztek - és elég furán viselkedtek, de hallottam, hogy Asának szólítják -, csak hogy lássam, ott rendben vannak-e a dolgok. Már épp folytatnám a felmérést, mikor meglátom, hogy az előző mutatványt, amikor majdnem szó szerint a nyakamba ugrottak, most nagyon sokan próbálják leutánozni... és ez a tömeg egyenesen az Asa nevű nőt készül szó szerint elsodorni.
– Vigyázz! – szólok rá, de szinte látom, hogy hiába a tagbaszakadt, nem túl bizalomgerjesztő fickó, ő most épp másra figyel. Ösztönösen reagálok, mert nem akarom, hogy eltapossák szerencsétlent, megragadom a felém eső karját és határozottan magam felé rántom. Mivel majdnem tök sötét van, én sem látok rendesen, megbotlok és mindketten elesünk, de legalább az előző szó szerinti csorda most mellettünk viharzik el, nem a nőn keresztül.
– Jól vagy? – kérdezem a nőt, miközben megkapaszkodok a székben magam mellett, hogy feltápászkodjak és egyben őt is felhúzzam magammal, mert ilyen helyzetben a földön fekve a legkönnyebb halálra taposódni... de még félúton sem járunk, mikor mintha belepne minket egy hófelhő. Nem tudok szebb kifejezést mondani arra, hogy a maradék fényt is elvágják a hirtelen vakítóan sűrűn hulló pelyhek.

runaways

Metanoia
Kiskép :
Rendeltetésem :
Ygdrassil vagyok
play by :
faceless
Posztok száma :
136
User neve :
those three
Csoport :
vezetőség
Pontgyűjtő :
37
Lakhely :
behind you
Foglalkozás :
to help you
Előtörténet :
nine worlds
Keresem :
all gods and monsters
Kor :
1025

Metanoia
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 05, 2022 9:52 pm
4. csoport
Helyszín: Spikersuppa Szabadtéri színpad, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra

Még a legtürelmesebb jellemet is próbára teszi a várakozás, főleg ha közben nyüzsgő emberkavalkád vesz körül, akiktől amúgy sem látsz vagy hallasz semmit; ez történik Veletek is, legalábbis addig, míg egy középkorú, ősz hajú nő fel nem vonult a színpadra közölni, hogy az előadás elmarad. @Sienna Martinez talán még meg is könnyebbül, amiért rögtön látni véli a fényt az alagút végén, már azt vizionálva, hogy nem megy teljesen kárba ez az este, mégis Ő az első, aki észreveszi a színpad körüli, vibráló fényeket, míg váratlanul el nem sötétül az egész pódium.
Tapinthatóvá válik a pánik, hisz kis helyre zsúfoltak sok embert, valaki szórakoztatónak véli a megjátszottnak hitt kis műsort, míg mások tényleg pánikot érezve hagyják el a sorokat, és bár @Asa Landsverk két olyan természetfeletti férfi társaságát élvezi, akiknek szükségtelen próbára tenni az ösztöneit, ezúttal mégis Sienna az, aki még időben félrelöki a nőt, még mielőtt egy nagyobb embertömeg teljes erővel elsodorná a hirtelen eluralkodó pánik-hangulatban. Nem könnyű mutatvány, tekintve, hogy csak néhány utcai lámpa biztosít nekik fényt, de a hirtelen rájuk zúduló hómennyiség már ezt az apró fénysugarat is elhomályosítja.

Határidő: 12. 12. (hétfő), 17:00.
Mesélői reag hétfő este érkezik majd.

Ajánlott tartalom —

4. csoport
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 1. csoport
» 2. csoport
» 3. csoport

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: