Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : emilia clarke Posztok száma : 15 User neve : dí Csoport : mortals Pontgyűjtő : 8 Lakhely : frogner Foglalkozás : russian right hand Előtörténet : fire found a home in me Keresem : and you really think that we can get away with this?
Kor : 37
Yelena V. Smolenskaya —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 29, 2023 6:46 pm
Dimitriy V. Smolensky and Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor végre tisztán láttam és a bátyám alakja meghazudtolhatatlanul és kétséget kizáróan jelent meg előttem. Talán még sohasem örültem neki ennyire, mint most... egy pillanatra meg is rémített a tudat, mi lett volna, ha így kellene őt elveszítenem, kapcsolatunk egyik mélypontján? Megéri ez az egész? Miért kell ennyire makacsnak lennie? És nekem? De ha én még engednék is, ő akkor sem lenne képes elfogadnia fennálló állapotot... túl mély sebet ejtett rajta, hogy apánk bennem aktuálisan több potenciált látott, mint benne. Ám erről miért én tehetek? Miért engem büntet a távolságtartásával? - Oké, Iris, értem én! - Bólintottam. Nem gondoltam volna, hogy ez a nő ennyire közel fog kerülni Dim szívéhez, egyetlen petákot sem tettem volna fel a kapcsolatuk kedvezően alakulására. Dim nem volt az a hősszerelmes fajta, igazából a családunkban az érzelmek és a szerelem kifejezetten perifériára szorultak... talán ha nem állandóan Iris lenne a gondolatai középpontjában és kicsit masszívabbnak mutatkozna, apánkból is kicsikarhatna egy kis tiszteletet. - De látod valahol? Mert én nem. - Fordultam magamon körbe. - Lehet elindult keresni minket. Hívjuk fel! - Álltam elő a legformabontóbb ötlettel az este során. Elő is kaptam a telefonomat, de bármelyik gombot nyomtam és hiába ütögettem a képernyőt, csupán a sötét képernyő jutott válaszul. - Az én telómnak annyi. Valaki? - Néztem a bátyámra, majd Fredrik-re. Utóbbi arcát nézegetve azon kaptam magam, hogy sérülések nyomait kerestem rajta, aggódtam az épségéért. Fizikálisan megcsóválva a fejem próbáltam elhessegetni magamról a gondolatot, miszerint érdekelhet ennek a bájgúnárnak bármiféle funkcionálási problémája, stabilizációs célzattal pedig belekapaszkodtam a testvérem karjába és elkezdtem vonszolni magam után a tömény izmot. - Menjünk a kikötő felé! Nézd, ott legalább van valami fényesség! - Jelenleg nem volt épkézlábabb ötletem, mint a bogarak, szívem szerint a fény felé indultam volna. - Ha Iris előttünk ébredt fel, nem talált minket és van egy kis esze, ő is biztosan arra ment! - Az érvelésem ugyan hagyott kívánnivalót maga után, de nem jutott jobb eszembe. - Vagy Dahl-al megyek. Elengedsz vele azok után, ami történt? - Felvontam a szemöldökömet és a fejemmel biccentettem a göndör hajú férfi felé, hogy kövessen. Reméltem, Dim-ben még maradt annyi testvériesség, hogy kikerüljön a sokkos állapotból és kövessen. - Neked van ehhez valami közöd? - Kérdeztem Fredrik-et. Bármit kinéztem belőle, azt is, hogy megrengeti a fél várost csakis azért, hogy valamit véghez vihessen, ami megfordult a kis rafinált agyában. - Esküszöm megöllek, ha igen. - Fújtattam magam elé, ám rögtön meg is torpantam, ahogy a vízparthoz érve szinte azonnal sötétség vette át az uralmat a környék felett. Nagyobbra nyitottam a szemeimet, alig láttam valamit, a szél pedig olyan fájdalmas erővel támadt fel, hogy össze kellett ráncolnom a vonásaimat az arcomon. A víz felől furcsa hangok hallatszódtak, a hullámok összecsaptak, az egész víztükör rázkódni kezdett, én pedig most már komolyan kezdtem megijedni, ilyen tapasztalatom még nem volt. - Maradjunk egymás mellett! - Fredrik mellé álltam, szorosan hozzá húzódtam, a közelsége valamilyen furcsa módon biztonságérzetet nyújtott. Közben pedig Dimitriy-ért kiáltottam.
|| coded by eirik
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 21, 2023 1:44 pm
Fredrik Dahl, Dimitriy V. Smolensky and Yelena V. Smolenskaya felhasználónak tetszik ez a poszt.
Dobott szám: 4
1. csoport
Ha nem éltem volna át mindazt az őrületet annak a nyomorult gyűrűnek köszönhetően, ami hónapokig megkeserítette az életünket Dimitriy-el, most akár azt is hihetném, hogy mindez csak egy rémálom, mert durván bevertem a fejem a vásáron és elájultam. De már tudom, hogy léteznek nálunk jóval nagyobb erők, különös lények és mágikus tárgyak és, ha ezt az új ismeretet nem is sikerült még teljesen felfognom, már meg sem próbálom ezt az egészet megmagyarázni és logikusan átlátni. Az, hogy egyik pillanatról a másikra elveszítem az eszméletemet és úgy térek magamhoz, hogy a férjem, a sógornőm és az a fazon köddé vált, rohadtul nem olyasmi, ami bárkivel csak úgy megtörténik, hogy a különös földrengést, már ne is említsem és, ha ez nem is lenne még annyira különös, ott az a szag, amit még mindig az orromban érzek és az érzés, az érzékeim sugallatai, hogy ha nem is látom a férjemet, itt van valahol. Olykor, mintha még a hangját is hallanám, mintha az illatát is érezném és, amikor megpillantom a távolban azt a világító tornyot, nem tudnám megmondani, hogy pontosan miért, de valamiért azt érzem, hogy oda kell mennem, mert Ő ott lesz. Megnyalom kiszáradt ajkaimat és riadtan körbe pillantok, mielőtt elindulnék, mintha meg akarnék győződni arról, hogy tényleg egyedül vagyok és nincs ott sem Dimitriy, sem Yelena vagy a különös ismerősük, csak egy csomó idegen arc, akik most fikarcnyit sem érdekelnek, majd sietős léptekkel a torony felé veszem az irányt, amiről igyekszem egyetlen másodpercre sem levenni pillantásomat, még mielőtt valami kibaszott trükk miatt szem elől veszthetném. Arra viszont nem számítok, hogy váratlanul megjelenik előttem egy nő, ami már önmagában arra sarkallna, hogy megtorpanjak, de az, hogy a szemei teljesen feketék, mintha valami démoni lény lenne az egyik béna horrorfilmből, teljesen sokkol, hirtelen még levegőt is elfelejtek venni és miközben a különös, hátborzongató mormolását hallgatom, minden idegszálam azt ordibálja, hogy tűnjek el onnan olyan gyorsan, ahogy csak tudok. De képtelen vagyok megmozdulni, vagy legalábbis, mire megtenném, hirtelen egész más helyen találom magam, mintha egyetlen szempillantás alatt kerültem volna A-ból B-be, de tekintetem annyira nem is a tájat kutatja először, hanem azt az ijesztő nőt keresi, aki az imént az orrom előtt ácsorgott. Annyira talán, már nem is lep meg, hogy köddé vált, mint ahogy az sem, hogy a környezetem egész mássá változott hirtelen, mintha nem lenne egyéb, csak valami különös, lidérces álom, bár ettől még minden apró szőrszál égnek áll a testemen és egyedül, csak az nyugtat meg valamennyire, hogy Dimitriy jelenlétét, valahogy még mindig érzem, még mindig képes lennék az életemet tenni arra, hogy itt van valahol és az a világítótorony is, még mindig látható. -Dimitriy!-kiáltom el magam, hátha most érkezik majd valami válasz, de többszöri próbálkozást követően sincs semmi, így végül úgy döntök, hogy maradok az eredeti tervemnél és miután veszek pár mély levegőt, hogy megnyugodjak valamennyire, elindulok a torony felé.
Kiskép : Rendeltetésem : Ygdrassil vagyok play by : faceless Posztok száma : 136 User neve : those three Csoport : vezetőség Pontgyűjtő : 37 Lakhely : behind you Foglalkozás : to help you Előtörténet : nine worlds Keresem : all gods and monsters Kor : 1025
Metanoia —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 18, 2023 7:33 am
1. csoport
a valóság mindig egyszerű
@Iris Gustafsson, továbbra is érzed a férjed jelenlétét, és annak ellenére, hogy semmi logikát nem vélsz felfedezni a történtek mögött, készpénznek veszed, hogy a kikötő felé kell elindulnod. El is indulsz, kapkodó léptekkel hagyva magad mögött a karácsonyi vásár helyszínét, de az út felénél váratlanul késztetnek megtorpanásra; erről pedig leginkább az utadba kerülő nő tehet, akinek nem is látod tisztán a szemeit, hisz azok teljesen elfeketedtek, ő viszont tisztán lát téged, miközben halkan mormol valamit; méghozzá olyan nyelven, amilyet még soha nem hallottál előtte.
@Iris Gustafsson, kérlek dobj a kockával, a dobás eredményét pedig mindenképp vedd figyelembe az aktuális körben. páros szám esetén: az ismeretlen nő mormolása megrémiszt, de még reagálni sem tudsz rá; amint eszedbe jut, hogy mit kellene tenned, te is abban a másik világban találod magad, ahol a többiek; azonban a többieket most sem látod, a város egy teljesen más pontjára csöppentél, de ugyanúgy a kikötőt veszed célba. páratlan szám esetén: az ismeretlen nő mormolása megrémiszt, de még reagálni sem tudsz rá; amint eszedbe jut, hogy mit kellene tenned, te is abban a másik világban találod magad, ahol a többiek, a távolban szinte rögtön megpillantva őket.
@Yelena V. Smolenskaya, @Dimitriy V. Smolensky, @Fredrik Dahl, kénytelenek vagytok beismerni, hogy egymásra vagytok utalva, ez pedig elég motiváció ahhoz, hogy elinduljatok a Yelena által megjelölt útvonalon, a kikötőt tűzve ki célul, aminek partjára érve a fénysugár rögtön eltűnik, az eddigi semleges időjárás pedig hirtelen megszűnik; a hirtelen feltámadó szélvihartól rázkódni kezd a víz mellettetek.
Határidő: 01.23. hétfő, 20:00. Mesélői reag ezt követően érkezik majd.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : kit harington Posztok száma : 37 User neve : benibigyó Csoport : draugr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : the right hand Előtörténet : knowledge will give you power but character respect Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
Kor : 75
Fredrik Dahl —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 15, 2023 6:46 pm
Dimitriy V. Smolensky, Iris Gustafsson and Yelena V. Smolenskaya felhasználónak tetszik ez a poszt.
Jómodor; valami olyasmi, amiről Dimitriy igencsak keveset tud, és azt a keveset sem szereti mutogatni másoknak, főleg akkor nem, mikor épp a számra veszem a feleségét vagy a húgát. Ha jobban belegondolok, az utóbbi időben bőven szolgáltattam indokot ehhez a bánásmódhoz, de ő is ismer már, és épp emiatt tudta, hogy a kettőnk közötti viszály soha nem fog csak úgy magától megoldódni, mikor még arra is képtelenek vagyunk, hogy tisztességesen betartsunk egy fegyverszünetet. Az meg már egy kicsit sem érdekel, hogy mit gondolt rólam a húga elrablása miatt; volt rá okom, még ha ő ezt nem is érezte igazi indoknak, csak mert szerinte egy emberem halála nem ér ekkora erőfeszítést, de ez függött az ember minőségétől is. Nem is sejtette, hogy mekkora darázsfészekbe nyúlt, és ha jól sejtem, a jelenlévők sem feltétlen lettek beavatva ebbe a gyilkos ámokfutásba. Azt viszont továbbra sem tudom hová tenni, hogy miért is esik ennyire jól Yelena-n legeltetni a szemeimet, mert bármit is vált ki belőlem, kezdve a dübörgő szívemtől a félig elment eszemen át, mindig ugyanoda lyukadok ki; kinek hiányzik egy elcseszett Romeo és Júliatörténet?
A gondolat akkor érett meg igazán, mikor hirtelen minden elsötétült; a fülemben még visszaköszönt a megrepedő jég hangja, még mielőtt a lábaim feladták volna a szolgálatot, amire viszont ezúttal felkaptam a fejem, az a néma csend. Úgy nyíltak ki a szemeim, mintha téli álmot aludtam volna, forgott velem a világ, de még ez is kevés volt ahhoz, hogy ne tűnjön fel Dimitriy alakja, ahogy elindult a húga felé; pár pillanat erejéig még el is kaptam Yelena tekintetét, némi feszültséget érezve a gyomromban, aminek nem sejtettem vagy inkább nem tudtam az okát, mert hasonlót még soha, egyetlen egyszer sem fordult elő velem. Már az is bizarr, hogy ő volt az első gondolatom, amint képes voltam felülni, majd lassan odakúszni hozzájuk, mint egy teljesen felesleges harmadik kerék; de még így is eggyel kevesebben vagyunk, mint pár perccel ezelőtt. Vagy az nem is pár perccel ezelőtt történt? - Talán életedben először hallgathatnál a józan észre, Smolensky. - Látványosan forgattam meg a szemeim, mikor bejelentette, hogy egy lépést sem tesz a hőn szeretett nő nélkül, aki amúgy még csak a közelben sincs, így főleg nem értettem ezt a makacskodást. - Szerencsére a húgodba több értelem szorult. - Fűztem még hozzá, ekkor már Yelena pillantását követve; kicsit sem győzött meg, de ennek nem adtam hangot, de ha épp csapdába is csal bennünket valaki, legalább már úgyis többet tudunk majd. Például hogy hol a fészkes francban vagyunk.
|| coded by eirik
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 15, 2023 1:41 pm
Fredrik Dahl, Iris Gustafsson and Yelena V. Smolenskaya felhasználónak tetszik ez a poszt.
Próbáltam nyitva tartani szemeimet, egyre nagyobbakat pislogva, hátha így eltűnik előlem az a furcsa, vékony kis fátyolszerűség, ami nem engedte, hogy tisztán lássak, és bár tenyeremmel megpróbáltam rásegíteni, de nem lett jobb a helyzet. Az szinte rögtön feltűnt, hogy csend van, ami az előbbi hangzavarhoz és zúgolódáshoz képest azonnal aggodalomra adott okot, de mély levegőt vettem, így küszködve a késztetés ellen, hogy egyből ördögöt kezdjek a falra festeni. Furcsa, baljós érzés járta át végtagjaimat, főleg mert a kezemet ekkor már nem szorongatta senki, pedig az utolsó emlékeim egyike az volt, hogy megkapaszkodtam Iris kezében, míg a másik oldalamon Yelena próbált fogást találni a karomban, ez a gondolat pedig elindította a következő baljós érzést bennem. Az előbb érzett szúrós szag még ott tolongott orromban, ennek ellenére Iris illata sem tűnt el, de ahogy tapogatózni kezdtem magam mellett, hátha csak a szemem csal, rá kellett jöjjek, hogy tényleg nincs itt senki. Vagyis, nem úgy, ahog azt én gondoltam, vagy ami megnyugtatott volna, és ahogy lassan két lábra vergődtem, megropogtatva az elgémberedett végtagjaimat, hol mögém, hol pedig magam elé néztem, de a hangom nem akart megjönni, ezt pedig kénytelen voltam a pánik számlájára írni, ami lassacskán megtöltötte testemet, ezzel együtt elszorítva a torkomat. Feszengve túrtam hajamba, már-már tépve azt az egy-két tincset, amibe beleakadtam, érezve, hogyan koccannak össze fogaim, miközben állkapcsom pattanásig feszül, de bármerre is néztem, nem pillantottam meg Őt. Fredrik azonban itt volt, de ahelyett, hogy a fekvő alakján vezettem volna le a frusztrációt, meghallottam, hogy valaki a nevemet kiáltja, de ez egyelőre nem volt elég a teljes megnyugváshoz, mert ezer közül is felismertem volna Yelena hangját, és ahogy utána folytatta, Iris nevét kiáltva, már tudtam, hogy Ő sem látja Őt. Mit sem törődtem Dahl ébredező alakjával, pedig bennem volt az inger, hogy ott, a kibaszott talajon szorítsam el a torkát, amíg a levegő ki nem szorul tüdejéből, de egyrészt tudtam, hogy nála ez nem így működik, másrészt Yelena fontosabb volt, és talán... Iris mégis Vele van, csak... a picsába az egésszel. Elindultam a hang irányába, közben minden lépésnél a környezetünket figyelve, míg meg nem láttam Yelena-t, és ahogy mellé értem, rögtön a kezemet nyújtottam neki, hogy segítsek neki felállni. - Legalább Te megvagy - bukott ki belőlem halkan, de a torkom továbbra is kegyetlenül szorított, alig férkőzött át rajta az a kis hang is, amit kicsikartam magamból. - Iris...? - fordultam körbe ismét, mit sem törődve azzal a furcsa, fehér fénnyel, amiről közben Yelena kezdett prédikálni, és egyelőre az sem ütötte meg az ingerküszöbömet, hogy időközben Dahl is odadugta a képét, bár, talán kurvára tőle kellett volna megkérdezni, hogy mi a fene történik itt, de pillantása elárulta, hogy legalább annyira a sötétben tapogatózik, mint én. Vagy mint Yelena. Szinte meg sem hallottam, hogy mit beszél, egyedül a kikötő szóra kaptam fel a fejemet, amit félig megbabozánva ismételtem el utána, de a szívem ott lüktetett torkomban, miután kis híján átfúrta a torkomat. Egyetlen érzést voltam képes befogadni, mégpedig hogy még így is érzékeltem Őt, pedig nyoma sem volt, és ahányszor csak körbefordultam, kótyagos alakokat láttam, de egyikük sem Iris volt. - Nem megyek sehová Iris nélkül - szólaltam meg vehemensebben, kicsit sem törődve azzal a bizonyos fénnyel, ami szerinte, szerintük a kikötő felől szűrődött el idáig, és hiába éreztem úgy magam jelenleg, mint egy rögeszmés, paranoiás bolond, nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy itt, a tér ezen részén úgy érzem, mintha Iris mellettem állna.
Kiskép : Rendeltetésem : Ygdrassil vagyok play by : faceless Posztok száma : 136 User neve : those three Csoport : vezetőség Pontgyűjtő : 37 Lakhely : behind you Foglalkozás : to help you Előtörténet : nine worlds Keresem : all gods and monsters Kor : 1025
Metanoia —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 8:15 am
Dimitriy V. Smolensky, Iris Gustafsson and Yelena V. Smolenskaya felhasználónak tetszik ez a poszt.
1. csoport
Helyszín: Spikersuppa Korcsolyapálya, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra
@Yelena V. Smolenskaya, @Dimitriy V. Smolensky, @Fredrik Dahl, lassan magatokhoz tértek abban a furcsa, idegennek ható világban, ami eleinte talán álomnak tűnhet, csakhogy egyáltalán nem az; mintha Oslo egy kiszürkült, színtelen és élettelen mása lenne, ahol nyoma sincs a karácsony szellemének, a forralt bor édes illatának, vagy a nyomorgó embertömegnek. Csak néhány rémült ember kóborol körülöttetek, akik épp annyira nem tudják, hogyan is kerültek oda, mint ahogy ti sem. Azt már lassan ti is észreveszitek, hogy egymástól nagyobb távolságban tértetek magatokhoz, és joggal hihetitek, hogy ez csak egy rossz rémálom, amiből egyszer csak felébredtek, de elég magyarázat arra a szúrós szagra, amit még most is az orrotokban éreztek? Ennek ellenére talán annyi lélekjelenlétetek még marad, hogy egymás torkának essetek és egymást hibáztassátok vagy bűnbakot keressetek, de ennek @Yelena V. Smolenskaya vethet véget azzal, hogy észrevesz egy távoli villogó fényt, ami valahonnan a városi kikötő partjáról érkezik, a karácsonyi vásár helyszínétől körülbelül egy kilométerre, de meglepve fogja tapasztalni, hogy rajta kívül senki nem látja. @Dimitriy V. Smolensky amúgy sem ezzel lesz elfoglalva, mert miközben Yelena arra ösztönözné őket, hogy induljanak meg a villogó fény felé, Dimitriy egyre inkább érzi, hogy Iris a közelben van, még ha épp nem is látja.
@Iris Gustafsson, talán eluralkodik rajtad a kétségbeesés, amikor felébredve megtapasztalod, hogy egyedül maradtál a korcsolyapálya mellett; és ahogy körbenézel, azt is észreveszed, hogy az előbb még tolakodó embertömegnek már nyoma sincs, és akik ott maradtak, hozzád hasonlóan a szakadó hóban fekszenek. Szédülsz az előbbi szúrós szag miatt, de az emiatt fellépő fejfájást csak másodlagos problémának tekinted; a pánik pedig lassan beléd burjánzik, mert a férjednek nyoma sincs. Ennek ellenére nagyon is érzed a jelenlétét, igaz, inkább pillanatnyi elmebajnak gondolod, hogy néhány szavát még hallani is véled, mintha egy vastag plexin keresztül beszélne a közeledben. Pedig nincs ott, ami egyre nagyobb ijedséggel tölt el, mégis hallgatsz arra az egyetlen elharapózó szóra, amit egyértelműen ki tudsz venni a beszédből, és ami azt mondja: "kikötő".
Határidő: 01.15. vasárnap, 18:00. Mesélői reag vasárnap este érkezik majd.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 01, 2023 11:07 am
Fredrik Dahl and Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
1. csoport
Olyan érzésem van, mintha szèlmalom harcot vívnèk, mert valahányszor csak kísérletet teszek arra, hogy valami normális, hétköznapi, nyugodt programot szervezzek magunknak, a sors közbeszól és nem csak, hogy feltartja a kezét, még fel is emeli a középső ujját, csak hogy éreztesse velem, mennyire kibaszottul nem érdekli, hogy én épp mit szerettem volna. Pedig, mindazok után, ami történt Velünk, amin keresztül mentünk, szerettem volna hinni abban, hogy megèrdemlünk végre egy kis boldogságot, ha csak pár kósza napig is, a hülye karácsony idejére, ami még nem is olyan túl sok idő, de feleslegesen ábrándoztam, mert mire kezdett volna a hangulat a hó ellenére melegebb, kellemesebb hőfokra kapcsolni, megjelent egy új figura a sakk táblán és mindent romba döntött. Legalábbis abból, ahogy Dimitriy és Yelena reagálnak az érkezésère, vagy amennyire megfeszülnek a férjem karjában az izmok, mikor a ficsúr nyájasan üdvözölni próbál, leginkább ez jön le, egészen nyilvánvalóvá pedig, a cseppet sem baráti hangvètelű szavai teszik. Felpillantok rá, vonásaiból egyértelműen lejön, hogy a tervezett és vágyott nyugalomnak, már totálisan lőttek, de percekkel később, már nem is ez a legnagyobb problémánk, mert miután a kipukkanó fènyfüzèrek komoly pánikhangulatot keltenek, az időjárás is különös fordulatot vesz, mert egyik pillanatról a másikra feltámad a szél, hatalmas hópelyheket szórva a jelenlévőkre, ezzel is megnehezítve, hogy bármit is láthasson még az ember. Azt azonban tökéletesen látom, ahogy a jégpálya ketté reped, de a hangja egyébként is olyan rémisztő, hogy vajon is a frász kerülgetne tőle, a látvánnyal azonban teljes a hatás, mert olyan rettegés tölt el, amilyet talán, még soha nem éreztem. Alig tudok talpon maradni, úgy mozog alattunk a föld, de Dimitriy épp olyan erősen tart, mint ahogy én próbálok kapaszkodni belè, rémült tekintetem pedig, miután a férjem arcára villan, rögtön Yelenáèt kezdi keresni. Fel sem tudom fogni, hogy mi történik körülöttünk, orromba valami erős, jellegzetes szag furakodik, miközben Dimitriy gyanakvó szavai még jól érhetően eljutnak a tudatomig, ahogy a ficsúrra szegezi dühös pillantását, de aztán bármennyire is próbálom nyitva tartani a szemeimet, elhomályosul minden és a riasztó sötétségbe még befurakodik, ahogy a nevemet hallom.
Elképzelni sem tudom, mennyi idő telik el, mire ébredezni kezdek, de az első, amit érzékelek, hogy reszketek, pillanatokkal később pedig az is egyértelművè válik, hogy ez leginkább annak köszönhető, hogy a földön fekszem a hóban. Többszöri próbálkozást követően sikerül csak kinyitni a szemeimet, de akkor is olyan éles fájdalom hasít a fejembe, hogy felszisszenek és odakapok, mintha ez bármit is enyhítene rajta, majd ahogy sikerül feltolnom magam a földről és ülő helyzetbe kerülni, zavaros tekintetem rémülten kutatni kezd a férjem után. -Dimitriy!- kiáltom el magam, vagy legalábbis ez lenne a terv, de alig jön ki hang a torkomon, úgy kiszáradt a szám, hogy vattát tudnèk köpni, így az újabb kiáltasra, csak azután teszek kísérletet, hogy megköszörülöm a torkom és megnyalom ajkaimat. -Dimitriy!- szólalok meg immár jóval hangosabban, de csak a szél süvít mèg mindig és a szakadó hó miatt egyébként sem látok semmit, ami pár méternèl távolabb lehet tőlem. -Yelena!- próbálkozok újra, miközben térdre küzdöm magam, majd mikor már a szédülés elmúlik annyira, hogy meg merjem kísérelni, lábra is állok nagy nehezen.-Van itt valaki, az istenèrt?!- ordítom kétségbeesetten, leheletem apró felhőt formál a hűs levegőben, de olyan néma csend honol, hogy a rémülettől gombóc nő a torkomban, mert az az érzésem támad, hogy kibaszottul egyedül vagyok.
Dobás eredménye: 3
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : emilia clarke Posztok száma : 15 User neve : dí Csoport : mortals Pontgyűjtő : 8 Lakhely : frogner Foglalkozás : russian right hand Előtörténet : fire found a home in me Keresem : and you really think that we can get away with this?
Yelena V. Smolenskaya —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 31, 2022 11:01 am
Fredrik Dahl, Dimitriy V. Smolensky and Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
A karácsony-imádatom kezdett Grincs-hangulatba konvertálódni, méghozzá egyenesen arányosan a kis csoportunk létszámának növekedésével. Az egy dolog, hogy a bátyámmal való kapcsolatunk mostanában nem családi albumba illő történéseket és érzelmeket foglalt magába, ahogyan arról is meg kellett emlékeznem, hogy bárhogyan próbálkozom, a feleségét sem kifejezetten tudtam hová tenni, de Fredrik Dahl megjelenése hab volt a tortán: olyan hab, amit a nemrég sütőből kivett, forró muffinra nyomtak, ezzel eláztatva az egyébként elfogadható tésztát és lefolyva az asztalra mindent képes tönkretenni. Dimitriy hiába szerette volna titkolni, abban a pillanatban teljesen elvesztettük, amikor Fredrik Iris-en keresztül kezdte meghúzgálni a bajszát, ez által pedig én is elérkeztem a ponthoz, amikor be kellett vallanom magamnak, hogy az én elrablásomra adott viszonylag selejtes reakciója. Ha valóban élt volna benne a régi testvéri szeretet és nem bugyolálta volna körbe az önérzetessége, patriarchális beállítottsága és a saját kudarcáról szőtt volna téveszméje, a csillogó fekete hajú göndör bárány már nem élne. Ennek ellenére tessék, itt állt előttünk, szított a tüzet, én pedig egyszerre szerettem volna pofán vágni és mégis örültem annak, hogy ide keveredett... utóbbi miatt legszívesebben saját magamat pofoztam volna fel. Vígjátékba illő jelenet lett volna mindkettőt kivitelezni, de megígértem magamnak, hogy a karácsonyi ünnepeket nyugodtan fogom eltölteni, magamra és a családomra koncentrálok és kiélvezem ezt a rövid időszakot. Vagy valami ilyesmi mindfullness-akármi. Éppen szólásra nyitottam volna a számat reagálva az emlegetett pincebeli fényviszonyokra, amikor pukkanásra kaptam fel a fejem. Oldalra fordultam és láttam, hogy az égők egymás után mondják fel a szolgálatot, az emberek pánikolva kezdtek elhúzódni a díszített korcsolyapálya széleitől, visításuk pedig csak olaj volt a tűzre és tökéletes pánikhangulatot alakított ki. A én szívem csak akkor dobbant nagyobbat, mihelyt a a föld is elkezdett mocorogni alattunk, ezzel egyidőben a jégpálya is megrepedt és olyan erősségű szél kerekedett, ami végett meg kellett kapaszkodnom a korlátban, hogy ne billentsem ki az egyensúlyomból. A tekintetemmel a testvéremet kerestem és meg akartam ragadni a karját, hogy együtt, ezáltal nagyobb eséllyel kezdhessünk el mozdulni valamerre, de mire ezt megtehettem volna szúrós szag kúszott az orromba. Köhécselni kezdtem, a látásom homályosság vált és megszédültem, hiába nyúltam valamilyen kapaszkodó után, először térdre esve, majd a hasamra feküdve értem földet. Elképzelésem sem volt mi történhetett, a következő tudatos pillanatom a magamhoz térésem volt. A homlokomba mintha tűket szurkáltak volna, a végtagjaim elnehezültek és a torkom is elszorult, hányingerem lett. A z aszfalt elemi erővel láncolt magához, a mozgás lehetetlennek tűnt, csupán aprókat tudtam moccanni. Küszködések árán a hátamra gördültem és kinyitottam a szemeimet, a látvány pedig legalább annyira volt szörnyű, mint a testi érzeteim. Félhomályba, sőt inkább sötétségbe hajló, fények nélküli lepusztult, gomolygó füsttel tarkított kép tárult elém, ami csak fokozta a rossz előérzetemet. - Mi történt? - A nyögdécselésemnek nem volt címzettje, felülve pedig megfordult velem a világ. A távolból mintha sikerült volna megpillantanom a testvéremet. - Dim! - Kiáltottam, miközben talpra küzdöttem magam és az se érdekelt, ha nem ő volt az árny, akit a bátyámként címkéztem. - Hol vagy? Iris! - Bár őt nem láttam, reméltem, hogyha a sógornőmet hívom meglesz Dim is, utána is kiáltottam. Közben pedig ahogy tisztult a helyzet, Fredrik-et is látni kezdtem. - Dahl! Valaki!
A dobásom eredménye 2.
|| coded by eirik
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 28, 2022 9:24 pm
Fredrik Dahl, Iris Gustafsson and Yelena V. Smolenskaya felhasználónak tetszik ez a poszt.
Minden dacom és nemtetszésem ellenére próbáltam úgy viselkedni, hogy ne törjem le Iris lelkesedését az egész kapcsán, bár a túljátszott csökönyösség ellenére sem tudtam rácáfolni magamra, ezt pedig egy kicsit sem ártatlan megjegyzéssel hoztam tudtára, nyilvánvalóvá téve, hogy mennyire nem itt kalandoznak a gondolataim. Nem mintha bánta volna, mert a szokott módon csillant meg tekintete, és bár ezidáig eszembe sem jutott, hogy tényleg beszerezzek egy kibaszott fenyőfát, de a szükség törvényt bont. A pillanat viszont tovaszállt, mikor Yelena odalépett hozzánk, én pedig inkább megköszörültem a torkomat, így próbálva visszarángatni magamat a valóságba, de már az első pár szó elég volt ahhoz, hogy lemondó sóhajt hallassak, mellé csapva egy komótos szemforgatást is. - Te viszont sokat tudnál mesélni az én személyes gyűlöletemről - jegyeztem meg, arról már inkább tudomást sem véve, hogy milyen bájvigyor ült ki Yelena arcára, amivel Iris-t köszöntötte, de mire bármit is megjegyezhettem volna, Fredrik szinte teljesen magára vonta a figyelmemet. Pedig, nem állt túl közel, éppen ellenkezőleg, de úgy tűnt, hogy igyekszik ezt a problémát gyorsan kiküszöbölni. Állkapcsom be is feszült, Yelena szavait pedig már csak valami vastag falon keresztül fogtam fel, miközben ujjaim még erősebben szorítottak Iris kezére, pedig egyelőre nem volt semmilyen veszély, és Fredrik nem volt olyan ostoba, hogy nyilvános helyen provokáljon. Az inkább az én tehetségemre vallott, és ezt ismerte fel a húgom is. Mégsem bírta ki, hogy ne törjön borsot az orrom alá, és ne jöjjön közelebb, közvetve a képembe vágva, hogy mit is tett Yelena-val, amivel azt érte el, hogy még haragosabbá váljak, ez a düh pedig már minden bizonnyal kiült arcomra is. Rám sem nézett, de a pontot mégis azzal tette fel az I-re, amikor megszólította Iris-t, mire újfent megszorítottam a kezét, és bár furcsa pukkanásokat hallottam valahonnan a közelből, de annyira megmerevedtem, hogy képtelen voltam a hangok irányába fordítani a fejemet. - Nem is kell köszöntened senkit - jött meg végül a hangom, bár nem tudtam megzabolázni arcizmaimat, egyértelműen sugallva Fredrik felé, hogy valahol máshol tágasabb lenne neki és a kibaszottul nevetséges előadásának, de mire rászántam volna magam, hogy végre közelebb lépjek hozzá, és elsuttogjam neki az egyetlen olyan dolgot, ami jelenleg szóba jöhetett közöttünk, egy hangos reccsenésre kaptam fel a fejemet, Iris feje felett pillantva a korcsolyapálya felé, ahol jól láthatóan ketté nyílt a pályát fedő jég. Valami furcsa, rossz érzés kezdte nyomni mellkasomat, miközben rángást éreztem lábaim alatt, ösztönösen nyeltem is egyet, a hideg pedig végigborzolta minden végtagomat, ennek ellenére továbbra sem voltam hajlandó elengedni Iris-t, szinte mindent ignorálva rajta és a húgomon kívül, de amint tudatosult bennem, hogy ki is áll velünk szemben, eltorzult arccal pillantottam Fredrik felé. - Ez a Te műved? - szólaltam meg indulatosan, nagyot szippantva a levegőből, ekkor érezve meg először azt a bántó, kicsit sem kellemes szagot, és alig telt el pár másodperc, mikor először éreztem, hogy a lábam nem akar megtartani. Már nem Fredrik tekintetét kerestem az egyre homályosabban látó tekintetemmel, hanem Iris arcát, de amilyen közel állt hozzám, most épp annyira nem láttam belőle semmit. Elmosódtak a körvonalak, talán még elsuttogtam a nevét, de a következő pillanatban már csak a sötétséget fogtam fel, és a hideg földet magam alatt.
Túl hirtelen pattantak ki szemeim, miközben friss levegő jutott a tüdőmbe, és bár próbáltam minél nagyobbakat pislogni, egyelőre furcsa lepel borult tekintetem elé. Nem hallottam semmit, ez pedig ahhoz képest hatalmas váltás volt, amit nem is olyan régen tapasztaltam. Az első viszont, ami rögtön pánikot váltott ki belőlem, az az első kitisztult kép volt. Először kómásan forgattam körbe a fejemet, majd ahogy újra és újra megtettem, sehol sem láttam Iris-t, sem Yelena-t, ez pedig akkora terhet rakott a mellkasomra, hogy még hang sem akart kijönni a torkomon. Eltűnt minden, a fények és a színek, a hangos ricsaj, és minden, amit gyűlöltem. Valakit kivéve, aki nem is olyan távol ájultan feküdt, az első dolog pedig, ami eszembe jutott, hogy kibaszottul meg kellene ölnöm.
Metanoia —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 15, 2022 5:08 pm
1. csoport
Helyszín: Spikersuppa Korcsolyapálya, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra
Az eldurranó égősorok fényei csak bemelegítésként szolgáltak, és talán eleinte nem is tulajdonítottatok túl nagy jelentőséget ennek az eseménysorozatnak, de ahogy egyre erősebb szél kezd fújni, a hó pedig még nagyobb pelyhekben kezd szakadni, az a bizonyos rossz érzés lassan mindannyiótokat utolér; pedig a két szemetekkel még nem is látjátok mindazt, ami a felszín alatt gyűrűzik be, egyetlen hatalmas reccsenéssel törve szét a korcsolyapálya vastag jégpáncélját. De ez csupán a kezdet. Megmozdul alattatok a talaj, nektek pedig ezúttal már nemcsak az erős széllökéseknek kell ellenállni, de meg kell próbálnotok talpon maradni, amit a pánikoló tömeg kicsit sem könnyít meg. És hiába is indulnátok el, hogy mentsétek vagy a saját, vagy egymás bőrét, egy bódító, kellemetlen és szúrós illat száll fel a körülöttetek létrejött szakadékból, és amint beszippantjátok, már nem lesztek képesek talpon maradni; el fog ragadni az álom, magatok alatt pedig csak a hideg, havas földet fogjátok érezni.
Kérlek, mindannyian dobjatok a kockával; az eredmény befolyásolja a cselekményt. A kockát ebben a topikban tudjátok dobni, a reagotoknál pedig tüntessétek majd fel a dobásotok eredményét. Kocka kalandoroknak
Talán tíz percig sem tart az eszméletvesztés, amikor pedig ébredezni kezdesz...
Páros szám esetén: Amikor magadhoz térsz, nem tapasztalsz magadban semmilyen változást; kicsit kábának érzed magad, a környezeted viszont megváltozott, eltűntek a karácsonyi fények, és bár ugyanúgy a korcsolyapálya mellett találod magad, de inkább tűnik egy sivár álomvilágnak a téged körülvevő tér, mint valóságnak. Páratlan szám esetén: Amikor ébredezni kezdesz, ugyanúgy a valóságodban térsz magadhoz, a hideg hóban fekve, a föld azonban még mindig mozog alattad.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 11, 2022 9:44 pm
Fredrik Dahl, Dimitriy V. Smolensky and Yelena V. Smolenskaya felhasználónak tetszik ez a poszt.
1. csoport
Mióta csak rábólintott Dimitriy erre a kis karácsonyozásra, azon töröm a fejemet, hogy vajon miként kell majd kárpótoljam miatta, bár azt le sem tagadhatná, hogy egy egész hangyányit túldramatizálja a helyzetet és minden színészi képességét beveti annak érdekében, hogy kellőképpen látszódjon rajta, mennyire nem szívesen van itt. És annak érdekében is megtesz mindent, hogy az én figyelmemet is egész más irányba terelje, mert a karácsonyfa kapcsán tett megjegyzése minden, csak nem ártatlan.-Igen, szeretnék karácsonyfát. Most már mindenképp az alatt kell kibontanunk az ajándékokat.- duruzsolom cinkos mosollyal, már-már azt tervezgetve, miként is fogok neki állni a műveletnek, de az ismerős arc láttán megköszörülöm a torkomat, igyekszem rendezni a vonásaimat és a lehető legtermészetesebb mosolyommal pillantok Yelena-ra, aki rögtön megragadja az alkalmat arra, hogy egy picit cukkolja Dimitriyt. A kellemes, játékos hangulat aztán, egy szempillantás alatt megváltozik, mikor Dimitriy feszültsége, szinte tapinthatóvá válik és az sem kecsegtet semmi jóval, hogy Yelena finoman arra kéri, hogy ne okozzon fejfájást senkinek. Próbálok olvasni a sorok között, felváltva kutatom hol a férjem, hol a sógornőm arcát, a tömeget fürkészem arrafelé, amerre az ő tekintetük irányul, de mivel senki sem szaladgál táblával a fején, nem sokra jutok. -Valami baj van?- súgom végül halkan, tanácstalanul Dimitriynek, finoman rászorítva a kezére, mintha csak jelezni akarnám, hogy egyébként én is rohadtul itt ácsorgok, nem értek semmit és kezdek emiatt meglehetősen feszültté válni, de amikor egy számomra ismeretlen férfi oda lép hozzánk és nyájasan üdvözli Yelenát, igyekszem ismét az arcomra varázsolni egy szelíd mosolyt és úgy tenni, mintha nem állna görcsben a gyomrom. Ezen mondjuk nem sokat segít, amikor a férfi figyelme rám irányul és konkrétan a nevemen szólítva köszönt engem is, mert akaratlanul is Igor jut eszembe, akinek a nyájassága végül elég csúfos véget ért, de ezt a gondolatot inkább elhessegetem és biccentek egyet. -Nagyon örvendek, bár én kétségtelenül hátrányban vagyok, mert fogalmam sincs, kit köszönthetek.- mosolygok zavartan, de a felém nyújtott kezet azért elfogadom, már csak amiatt is, hogy semmiképp se hozzam kellemetlen helyzetbe a férjemet vagy a húgát, a kézfogást viszont igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt letudni. Utána rögtön visszahúzódok Dimitriy mellé, onnan fürkészem tovább a kis társaságunk vonásait egészen addig, míg a minket körülvevő fényfüzérek villogni nem kezdenek, ami önmagában nem is lenne olyan különös jelenség, de attól kétségtelenül én is összerezzenek, mikor az apró izzók felrobbannak, a tömegben pedig jó páran riadtan sikoltanak vagy épp szitkozódnak. Kiből, mit hoz ki a félelem? Én inkább, csak még erősebben szorongatom Dimitriy kezét.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : kit harington Posztok száma : 37 User neve : benibigyó Csoport : draugr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : the right hand Előtörténet : knowledge will give you power but character respect Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
Kor : 75
Fredrik Dahl —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 11, 2022 9:03 am
Valahol mulatságos minden évben végignézni az emberek tömkelegét, miközben én magam már legalább négy évtizede nem töltöttem el egy tisztességes karácsonyt a saját családommal; és még csak nem is kerestem kifogást vagy okokat, hogy miért alakult így, hiszen túl egyértelmű lett volna a válasz. Igazán már nem is az ünnep szeretetéről szólt, mert a mi életünkben minden csak üzlet, és ahogy ebben a városban minden, úgy ez az egész karácsonyi kavalkád is csak egy szelet abból a bizonyos tortából, amin jobb szerettem rajta tartani a szemeim, még ha nem is szimatoltam vetélytársat vagy ellenséget a közelben. Legalábbis nem olyan értelemben, hogy attól tartanom kellene. Mert az, hogy az egész Smolensky család itt sétálgat a legnagyobb harmóniában, még nem adott gyanakvásra okot. Keserű szájízre annál inkább, és bár szórakoztató elfoglaltságnak tűnt tíz méteres távolból farkasszemet nézni Dimitriy-vel, az én arcvonásaim sokkal ruganyosabbak maradtak, mint az övéi, nem spórolva ki egy idegesítő bájvigyort sem, de alig pár másodperc elteltével fókuszt váltottam, inkább a húga igencsak ismerős vonásait kezdtem vizslatni. A keserű szájíz egy röpke másodperc alatt tűnt el a nyelvem alól, és a kellemetlen hideg ellenére is finom melegség töltötte meg a mellkasom, de eszembe sem jutott ilyen nyíltan és látványosan adózni a látványának; pedig sikerült igencsak mély nyomot hagynia bennem a pincémben töltött kalandja közben. A zsebem mélyére ástam az ujjaimat, miközben a lábaim vinni kezdtek; piszmogó lépésekkel megkerültem a jégpályát, elégedett és negédes vigyorral csatlakozva a trióhoz. Szándékosan választottam azt a taktikát, hogy csak a két nőre irányítottam a figyelmem, még ha az egyikük egyelőre ismeretlen is volt számomra; bár a híre megelőzte, de így van ez azokkal, akik beházasodnak egy ilyen családba, azt viszont nehezen képzeltem el, hogy nem valami piszkos üggyel zsarolták meg, hogy hajlandó legyen összekötni az életét ezzel a jégheggyel.- Örvendek a viszontlátásnak, Yelena. Egész máshogy festesz így, ebben a megvilágításban. De legutóbb szörnyűek voltak a fényviszonyok. - Úgy szólaltam meg, mintha egy baráti társaságba csöppentem volna, pedig épp ellenkezőleg; mindkét testvér válogathatott az okok közül, hogy épp miért akarnának megölni, és ha a csípős nyelvemen múlott, legalább az egyiküket fel fogom még bosszantani ma. És volt is tippem, hogy melyiküket, de erre igyekezni is fogok okot szolgáltatni. - Iris, ha nem tévedek. Bár még nem találkoztunk. - Irányítottam a tekintetem a másik szőke nőre, még ki is nyújtva felé a kezem, tartva magam a formalitásokhoz. - A híre megelőzte. -Tettem hozzá, mintegy mellékesként, de nem hagytam ki, hogy ne lopjak néha egy-egy lopott pillantást Yelena-tól, ebben pedig az zavart meg, mikor a hátam mögött hangos pukkanások borzolni kezdték az érzékeimet; oda is kaptam a pillantásom, hogy lássam, mi szüli a kicsit sem természetes hangokat, gyanakvó pillantással méregetve, ahogy gyors egymás utánban pukkanni kezdtek az égősorok fényei.
|| coded by eirik
Yelena V. Smolenskaya —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 10, 2022 10:49 am
Fredrik Dahl, Dimitriy V. Smolensky and Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Imádtam a karácsonyt, még ha nehéz is volt ez elképzelni rólam: a fények magával ragadtak, naphosszat szagolgatni tudtam volna az ünnepi puncs, a forralt bor és a szegfűszeges narancs illatát, valamint igazgatni a plafonig érő fenyőfa ágait és a rajta lévő díszeket. Így természetes volt, hogyha nyitáskor nem is - mivel éppen egy pincébe zárva töltöttem a szabadidőmet, de ugyebár ilyen apróságokon nem szabad fennakadni, mert akadályozza az élet természetes folyását -, legalább egyszer egy délutánt el szerettem volna tölteni a korcsolyapálya közelében. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy elköltözzek a hideg északról, éppen emiatt: szerettem a jeget, a havat, a csípős, hűvös időt, sokak szerint remekül passzolt a személyiségemhez. Én pedig semmit sem kedveltem jobban, mintha valaki hű önmagához. Bár egyedül jöttem, az embertömegen keresztül is rögtön megakadt a tekintetem egy ismerős pároson. Nem akartam senkibe belefutni, akihez közöm lehetett volna, de a bátyám és felesége mellett mégsem mehettem el szó nélkül... a család szent, akkor is, ha éppen a szívem vágya a szótlanság lett volna. Megtehettem volna azt is, hogy elvegyülök a nézelődök között, mivel a testvéremet szemmel láthatóan lekötötte Iris csodálásának és a tömeg gyűlöletének különleges egyvelege. A mai napig alig tudtam elhinni, hogy volt olyan nő, aki képes volt hatást gyakorolni Dimitriy-re. - Mintha elefántot rángattak volna el egy porcelánboltba. - Odaléptem melléjük és széles mosoly ült ki az arcomra, ami leginkább Dimitriy arckifejezésének volt köszönhető. Rejtély számomra, miképp utálhatta valaki ennyire a karácsonyt. Lehet, hogy miattam csömörlött meg és nem vált be a technika, miszerint minden évben minél nagyobb és több csillogást, havas szánt, kis manót és fényfűzért tolok az arcába, egyszer talán megkedveli az ünnepet? - Kedves tőled, hogy a személyes gyűlöleted miatt nem teszed tönkre a feleséged karácsonyát. - Megveregettem a testvérem vállát, majd Iris felé irányítottam egy kedves mosolyt. Nem igazán tudtam kiigazodni kettejük kapcsolatán és eleinte nem túlzottan örültem neki, hogy bekerült egy kívülálló a családba... még most sem tettem teljesen túl rajta magam, ugyanakkor próbáltam arra trenírozni az agyamat, hogy nem lehetek ennyire begyepesedett és monarchikus. - Ahogy azt is remélem, hogy ennek a rengeteg embernek sem okozol kellemetlen pillanatokat. - Ejtettem ki a számon, mivel a sajátommal követtem a testvérem tekintetét, ami a korcsolyapálya túloldalára irányult és Fredrik Dahl-t célozta meg. Míg Dimitriy szempárjába keménység költözött, az én szívem egy hatalmasat dobbant és elkezdtek zsibbadni az ujjaim. Utálatos érzés volt.
|| coded by eirik
Metanoia —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 05, 2022 9:50 pm
1. csoport
Bármilyen célokkal is érkeztek, a nem várt viszontlátás alapjaiban változtatja meg az eleinte békésnek titulálható hangulatot, ami annyira nem is meglepő, ha figyelembe vesszük a két család között meghúzódó ellentéteket, főleg most, hogy nem áll közöttük egyetlen villámhárító sem; a viszály, ami @Fredrik Dahl és @Dimitriy V. Smolensky között húzódik, nem olyan, amit egy eddig teljesen kívülálló - mint például @Iris Gustafsson - meg tudna oldani, vagy semmissé tudna tenni, az pedig egész más kérdés, hogy @Yelena V. Smolenskaya-nak egyáltalán érdekében áll-e majd, hogy a testvére és a másik család vezetője közé álljon. A hangulat mégsem ettől fagy meg igazán; hisz akár kezdetét veszi a szópárbaj, akár nem, érzékelhetően hűlni kezd a levegő, a hó pedig nagy pelyhekben kezd hullani. A korcsolyapályát körülvevő, díszített kerítésen villogni kezdenek a karácsonyi fények, a baljós érzés pedig egyszerre telepedhet rá mindnyájukra, egészen addig, míg az eddig csak vibráló fényfüzér minden kis égője szét nem durran.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 4:06 pm
Fredrik Dahl and Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Bár Iris kezét szorongattam végig, még mindig nem hittem el, hogy tényleg rávett erre az egészre. Egyetlen porcikám sem vágyott erre a nevetséges bohóckodásra, és ha valamit az együtt töltött időnk alatt már megtanult velem kapcsolatban, az az, hogy senki kedvéért nem jópofizok, főleg nem bonyolódom unalmas bájcsevegésekbe, főleg nem társadalmi elvárások miatt. Az is egy kisebb csodának volt betudható, hogy egyáltalán beadtam a derekamat, ez pedig javarészt annak volt köszönhető, hogy minden pillanatát ki akartam élvezni a visszakapott időnknek. Rémes hónapok álltak mögöttünk, hol a tanácstalanség peremén vergődve, hol pedig boldog pillanatokat átélve, de az egészre árnyék borult, méghozzá egy kibaszott gyűrű miatt. Mégsem állítottam, hogy minden pillanatát el akarom felejteni, mert hiába volt idegtépő és kíméletlen ez a kis utazás, de még szorosabbá alakította a kettőnk kötelékét, bebizonyítva, hogy bármi is történjék, bárki is próbál közénk férkőzni, csúfos kudarcot fog vallani. Előtte sem kételkedhetett az iránta érzett szerelmemben, de ez a hullámzó kis kaland csak még nyilvánvalóbbá tette, hogy mindent komolyan gondoltam és gondolok a mai napig, még ha szükségem is volt jó pár napra ahhoz, hogy felfogjam, a rémálmaink véget értek. Már nem is maradt más dolgom, csak kiélvezni, hogy visszakaptam azt az Iris-t, aki lángra lobbantotta a szívemet, és aki mellett esélyem sem volt megnyugodni, és épp ebben rejlett a varázsa. Arról viszont nem mondtam le, hogy az orra alá dörgöljem, ahányszor csak jólesik, hogy mennyire nincs ínyemre itt lenni, az arcomra kiülő érzelmek pedig amúgy is beszéltek helyettem, pedig nem akartam elrontani ezt az élményt, és ha más értelme nem is volt, de legalább azt az érzetet keltette, hogy végre tényleg minden rendben van. - Égősort otthonra is tudtam volna szerezni neked - sóhajtottam fel két szemforgatás között, duzzogó szavaim ellenére viszont gyengéden szorítottam rá ujjaira, miközben a körülöttünk nyüzsgő embertömeget figyeltem, de ahogy az lenni szokott, inkább idegesítettek, mint szórakoztattak volna. - Gyűlölöm a karácsonyt - tettem hozzá a nyilvánvalót, közben már egy sunyi, szemtelen kis grimasszal ajkam szélében, hogy tudja, ez már teljes egészében a bosszantásának szól. - Karácsonyfát is akarsz majd? - kérdeztem kíváncsian, inkább a jövőbeni terveiről kérdezve, mert inkább arra koncentráltam, semmint az engem körülvevő embertömegre. - Úgysem bontottam még ki soha karácsonyfa alatt az... ajándékomat - vált suttogóvá a hangom, ahogy a füléhez hajoltam, szemernyi kétséget sem hagyva afelől, hogy mire is utaltam pontosan, szinte célnak tűzve ki, hogy mielőbb elszabaduljak erről a nevetséges majomparádéról, és az, hogy felizgatom, talán lerövidíti a szenvedésemet, de a pofátlan vigyorgásom épp csak addig tartott, míg a korcsolya pálya mellett le nem fékeztünk, és a túloldalon meg nem pillantottam az ismerős szempárt, amitől rögtön görcsbe rándult a gyomrom. Ha valami nem hiányzott erre a napra, az épp Fredrik.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 03, 2022 2:13 pm
Fredrik Dahl and Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
1. csoport
El sem hiszem, hogy tényleg sikerült Dimitriyt rávennem erre és, bár én sem vagyok oda túlzottan ezért az egész bohóckodásért, meg úgy általában nem voltak nálunk soha nagy karácsonyozások -leszámítva az apám sznoboknak tartott partijait-, most úgy éreztem, hogy jót tenne nekünk, ha egy kicsit kikapcsolódnánk mindazok után, ami történt. Talán, egy kicsit akarok is valami közöset, valami olyat, ami a miénk és, ha ez egy új hagyomány lenne épp, hogy talán mostantól minden évben eljövünk majd ide, nekem az is tökéletes, mert a miénk, de ez persze attól függ majd, hogy jól fogjuk-e magunkat érezni és, hogy hányszor fogja utólag a szememre hányni, hogy elrángattam ide. De a legfőbb indok mégis az volt, hogy szerettem volna egy kicsit hétköznapinak érezni magamat vagy inkább magunkat és, ha csak pár órára is, de úgy tenni, mintha nem lennénk mi sem egyebek, csak egy átlagos, szerelmes pár, akik nem egy szerződés miatt kötöttek ki egymás mellett, hanem azért, mert így akarták és, akiknek nem gyűlhet meg a baja sem az igazságszolgáltatással, sem mágikus ékszerekkel. Túl sok volt ez hirtelen és úgy érzem, hogy nem csak én vagyok így ezzel, mert kettőnk közül, leginkább Ő sínylette meg az egészet, neki kellett újra és újra átélnie mindazt, amit az a nyomorult gyűrű okozott, nekem pedig fogalmam sem lehet arról, hogy miként zajlott mindez le Benne. Akaratlanul is finoman megszorítom a kezét, ahogy mindez eszembe jut és egy apró, szelíd mosoly kíséretében pillantok fel rá, de ez rögtön egy jókedvű vigyorrá változik, mert az arca egyértelműen elárulja, mennyire nincs ínyére ez az egész, de az én mellkasom ettől is, csak még inkább felmelegszik, hiszen a város hírhedt maffiózója hagyta magát elcibálni a karácsonyi vásárra. Ennél édesebb nem is lehetne, bármennyire is duzzog.-Na ugye, nem is olyan rossz ez a hely? Tök cukik ezek a világító figurák meg az égősorok...- bújok még közelebb hozzá vigyorogva, szinte egészen átölelve a karját, de a mérhetetlen jókedvemet inkább az okozza, hogy tudom, valószínűleg már réges-régen elátkozta azt a percet, amikor belement ebbe az egészbe, na nem, mintha nem lenne tisztában azzal, mennyire boldoggá tett ezzel és, hogy rohadtul kárpótolni fogom érte valahogy. -És ezek a csodás karácsonyi dalok.- sóhajtom, de igazából, már én is picit túl játszom a szerepemet, mert ezek valahogy soha nem mozgattak meg annyira, mint mást, sőt. Leginkább az őrületbe kergetnek azzal, amikor a csapból is a karácsony folyik és, ha sokan nem spiláznák annyira túl az egészet, akár egész meghitt is lehetne. Ha pedig nálunk valaha is divatba jön, akkor inkább az utóbbiról fog szólni, nem a csicsázásról és társairól, bár vicces lenne egyszer látni az arcát, ha mondjuk fényáradatban úszna az egész ház.
Metanoia —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 10:18 pm
1. csoport
A karácsonyi vásárt minden évben nagy érdeklődés övezi Oslo belvárosában, a Spikersuppa-n. A hatalmas tér, az itt nyitva álló üzletek és boltok mind a karácsony hangulatát árasztják magukból, a résztvevők pedig még maguk sem sejtik, hogy az idei év rendhagyólesz; alig két hónapja érkezett a városba egy nő, látványra pedig épp oly' hétköznapinak tűnik, mint a legtöbb vagyonnal rendelkező, felső tízezer tagjai. Halandónak tűnik, hisz még Ő is ezt gondolja magáról, ám a norna képességek lassan törnek elő belőle, teljesen összezavarva az eddig szokványos, hétköznapi életet élő nőt. És ki gondolná, hogy képes lesz pokollá változtatni azon tömegek életét, akik azon a délutánon összezsúfolódnak a Spikersuppa-n?
Helyszín: Spikersuppa Korcsolyapálya, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra Résztvevők:@Dimitriy V. Smolensky, @Fredrik Dahl, @Iris Gustafsson, @Yelena V. Smolenskaya Sorrend: a kezdést és a sorrendet egymás között osszátok fel; egy körön belül mindenkinek minimum egy reagot kell írnia, de maximális reagszám nincs meghatározva Discord szoba:ide kattintva
Az első kör egy bemelegítő kör, a fő feladat jövő vasárnapig, hogy a csapat résztvevői egy légtérbe keveredjenek, és a későbbiekben csoportként tudjanak tovább haladni; bár a karácsony a szeretet ünnepe, a két alvilági család között nincs sem békeidő, sem fegyverszünet; egyetlen pillantás többet mondhat ezer szónál, és hiába a helyszín, az időzítés, vagy a kíváncsiskodó tekintetek, a bomba ketyegni kezd, amint a Dahl és a Smolensky család tagjai egy légtérbe keverednek.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.