Kiskép : . Rendeltetésem : Logi vagyok play by : Joseph Morgan Posztok száma : 14 User neve : Csinszka Csoport : TűzÓriás Pontgyűjtő : 10 Lakhely : Norway Foglalkozás : Tűzoltók (Arne Garborgs plass 1)
Sven Kårstad —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 2:33 pm
Magnus Wiker felhasználónak tetszik ez a poszt.
4. <<>> csoport
Wash it all away Wash the grime off my soul I'll see another day With pain I pay the toll Wash it all away Just wash it all away
Volt némi hiányosságunk az emberek köreiben, de hogy őszinte legyek, megvoltam azok nélkül is. A kinézetem ugyanaz már évek óta, de olyasmit, ami nálunk nem volt sosem szokás...nem ragadt meg. Fenrir sem mai gyermek, így az ő szokási dolgaiban eltérnek tőlem, tőlük, másoktól. Ez így helyes. Egyszerűen csak zsebre dugott kézzel nézem a halandókat, kik fejükre szorított telefonnal, kezükben kávét szorongatva térnek át egyik helyről a másikba. Nekik nincs annyi idejük, mint nekünk... alig pár évük van arra, hogy kiélvezhessék az életüket, és mégis arra a döntésre jutnak, hogy létezésüket állandó tanulással, és dolgozással töltsék el. Kimaradnak abból, hogy kiélvezzék azt, amit kaptak, és elpazarolják holmi munkára. A halálos ágyukon pedig rájönnek, hogy a több év mind elpazarolt idő volt. Hát tény, hogy unalmas a száz és száz év körforgása, de minden esetre elegendő időt ad arra, hogy véghez vigyem mindazt, amit elterveztem. De be kell látni, hogy néha még ez se elég, hiszen még mindig nem teljesítettem a kitűzött célokat. Asa jelenléte hallatára csak egy ühüm csúszott ki, de amikor a mellkasomnak nyomódott a keze, akkor odakaptam, hogy megragadjam a nekem szánt jegyet. Értetlen fejet vágtam azt nézve, de szavaira pillantottam rá. Kidobta ő is a bort, majd elvigyorodtam, sunyi mosolyt eresztettem meg. - Utána néztél, vagy netán Asa... vezetett bele a rejtelmekbe? - nem, annyira nem érdekelt a dolog, zsebbe dugtam a jegyemet, majd figyeltem hogy miképpen keresgéli Asat. Talán az illatát keresi, vagy a testet? Mindenesetre megindultam mögötte, hogy a székekhez érve figyeljem a helyezkedését miképpen is jut beljebb, hogy a helyére kerüljön. Figyeltem ahogy a lány közelébe kerülve leteszi magát, végül a színpadra emeltem a figyelmem. Mégis mi a túró lesz itt hamarosan? Elkalandozott a pillantásom a járókelőkön, ahogy a színpad mögötti terepen mozogtak, talán gyakoroltak. Majd a székek eddigi helyet foglalókat is megnéztem. Aztán besoroltam Fenrir mellé, Asa felé pillantottam. Fejet hajtottam illedelmesen, lovagiasan. Tisztelettel. Tudom kivel van dolgom... vagy mivel. - Asa. - köszöntöm is, majd utána foglalok csak helyet. A hópelyhek megjelenésével nincs gondom, de mikor azok sűrűbben kezdenek megjelenni, kicsit kiengedek a hőmből, nem látszik külső szemlélőnek semmi, csupán a hópelyhek a közelemből tűnnek el, hogy se havas ne legyek, se nedves... talán Fenrirt is megszabadítottam ettől. Asáról meg ne is beszéljünk.
Kiskép : Rendeltetésem : Fenrir vagyok play by : Jason Momoa Posztok száma : 112 User neve : Rea Csoport : Isteni lény Pontgyűjtő : 95 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Biztonsági főnök Előtörténet : I am Fenrir
Keresem : A testvérem
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 2:02 pm
Asa Landsverk and Sven Kårstad felhasználónak tetszik ez a poszt.
Let's celebrate Christmas! Wallah la la
Nyavajgás. Nos az messze állt tőlem, de még is ez valami olyasmi volt, amiben eddig egy alkalommal sem vettem részt. Karácsonyi vásár. Valami olyasminek az imádása, amit annyira nem értettem. De legalább a sültek illata jó volt. Fujtattam egyet, majd megingattam fejem Logi szavaira. - Ühüm… Igyekszem. - mormogtam, aztán jöhetett a szelfi Asa számára, aki bizonyára meg fog lepődni majd, hogy itt vagyok ebben a forgatagban. A hó kicsit jobban rákezdett, de annyira nem zavart a dolog. Talán még egy cseppet tetszett is. Megpróbálkoztam még egy korttyal, de akkor is ugyan olyan reménytelennek hatott az egész. -A kaja jól hangzik! - abban a pillanatban csippant a telefonom, amit elő is szedtem, s alaposan megszemléltem az üzenetet, majd széles mosoly költözött az arcomra, s körbepillantottam. - Itt van Asa…. - jelentettem ki, talán csak magamnak. Átnéztem a fejek felett, majd megálltam egy kürtös kalácsos stand előtt. Magamnak sosem vettem volna olyasmit, de úgy gondoltam, Asa talán szereti. - Gyere! Keressük meg, aztán mehetünk kajálni! - kutatni kezdtem a zsebemben, a jegyek után, s az egyiket Logi mellkasának nyomtam. - Megvettem ezeket a vackokat, szóval… - villantottam egy mosolyt. - Csak veled vagyok hajlandó végig szenvedni! - kidobtam a maradék forralt bort, mert kell a fenének, aztán ha megindult velem, hát elindultam az emelvény felé. -Nem tudom. Talán valami balett… vagy a karácsony szelleméről valami vackot…. De ne akard tudni, mindezt honnan tudom! - megdörgöltem a tarkómat, aztán kicsit igazítottam fizimiskámon, majd a tömeget lesve hamarosan megérkeztünk az emelvényhez, a székek rengetege. Fujtattam. - Gyere ez a mi sorunk! - azzal már léptem is be oda, s milyen meglepő, ki is ült abban a sorban. Komolyságot költöztettem az arcomra, majd kicsit közelebb lépve megálltam Asa mellett. -Szabad ez a hely? Szia Asa!- dörmögött a hangom, majd elfoglaltam a helyem, miközben a szél erősödni látszott, s a hó is erősebben esett. Aztán ha rám nézett, hát felé nyújtottam a kürtöst. Logiról egy pillanatra meg is feledkeztem, aztán előre fordultam, elhelyezkedve azon a kényelmetlen széken, ami csodával határos módon elbírta a súlyom. -Ted le magad! - böktem a széke felé, s közben egy fiatal lány foglalta el a helyét a mögöttem lévő sorban, de nem nyilvánítottam neki túl nagy jelentőséget. Asa másik oldalán egy nő foglalt helyet, ki szemrevaló teremtés volt, annak ellenére, hogy csak egy ember volt, de egy pillantás épp elég is volt a részemről.
Fenrir & Logi & Asa & Savannah & Sienna
Előre utáltam az egészet. Na nem látványosan, és dolgozik bennem némi bizonyítási vágy is, de őszintén szólva még mindig nem tudom, pontosan merre tart ez a... dolog. Miután kiszállok a kocsiból, bizonytalanul pillantok le a kezemben tartott jegyre. Van egy olyan érzésem, hogy Dimitriy azért nem fűzött hozzá konkrétabb instrukciókat, mert tesztelni akar, vagy bebizonyítani az apjának, hogy jobb helyem lenne az egyik lebujban, de nekem szándékomban áll ennek ellenkezőjéről tanúbizonyságot tenni. A sofőr rám dudál, mire oda sem nézve beintek neki hátrafelé, de aztán összébb húzom magamon a kabátomat és bevetem magam a tömegbe. Mire elverekszem a szabadtéri színpadig, már pláne utálom az egészet. Mindig is gyűlöltem a karácsonyt, sosem értettem, minek ez a fene nagy felhajtás, erre most premier plánban nézhetem a giccses árusokat, hallgathatom végtelen loopon Mariah Careyt, szagolhatom a forralt bor émelyítően édeskés illatát és viselhetem a minduntalan a lábamra taposó, tülekedő emberhadat. Fantasztikus. Csak azt remélem, a színpad kicsit nyugisabb és levegősebb lesz. – Joder... – mormolom az orrom alatt, amikor még itt is kis híján fellök valaki, de aztán beljebb jutok a jegyemmel és már csak a helyemet kell megkeresni. Amire persze a mellettem ülő nyanya rápakolta a kabátját. – Elnézést, szabad lesz? – lobogtatom meg a jegyemet, miközben minden maradék udvariasságomat összeszedve negédesen rámosolygok. Elveszi a kabátját, én pedig leteszem a hátsómat a hideg székre és sóhajtok egy nagyot. Lopva körülpillantok, hátha kiszúrok valamit, bármit, ami felkelthetné az érdeklődésemet, de semmi. Egy barna hajú nő ül a másik oldalamon, de ő sem tűnik veszélyesebbnek, mint a nyanya a jobbomon. Az egyre sűrűbben hópelyhek inkább aggasztanak, mert nem szeretnék percek alatt idefagyni erre a kényelmetlen ülőalkalmatosságra.
Kiskép : Rendeltetésem : Verdandi vagyok play by : Ástrid Bergès-Frisbey Posztok száma : 90 User neve : Vic Csoport : Norna Pontgyűjtő : 58 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : gyógyszerész Előtörténet :
Asa Landsverk —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 7:38 pm
4. csoport & Asa
The streets are lined with little creatures laughing, everybody seems so happy.
A karácsonyi vásárok arról szólnak, hogy mindenki boldog és agyon vásárolja magát, hogy a lehető legjobb ajándékot tudják megvenni a szeretteiknek. A hangulat évről évre egyre furcsább, de az emberek mindig többen lesznek és élvezik a vásár nyújtotta előnyöket. Hosszú sorokban állnak az emberek az italos faházak előtt, míg mások a különböző programokon vesznek részt a családdal. Az egészben a legjobb talán a korcsolyapálya, amit az előző napokban kipróbáltam, míg le nem fagytak a végtagjaim. Most kellemesebb szórakozásra vágyom és természetesen melegebb ruhákba bújtam. Még a tömeg előtt kértem egy forró italt, kizárólag alkoholmenteset, majd gyorsan körbe sétáltam a területet. Direkt korábban érkeztem, hogy magamba szívjam a kellemes hangulatot és elcsípjem a karácsony szellemét. Régen minden sokkalta könnyebb volt, mikor még a téli napfordulót ünnepelték, hatalmas tábortüzek ropogtak, áldoztak az isteneknek és örömmel tekintettem az új esztendőre. Míg most teljesen megfeledkeztek a múltról és új hóbortoknak szentelik a hitüket. Fáj ezt látni, mégse teszek semmit ellene, nem folyhatok bele a halandók életébe. Még akkor sem, ha borzalmas darabokat adnak, mint a Jégvarázs a gyerekeknek vagy a Diótörő. A telefonom pittyegésére eszméltem fel, de mielőtt megnéztem volna az üzenetet helyet foglaltam. Napokkal ezelőtt megvettem a jegyeket, hátha Urd és Skuld eljön velem, de a nővérem megint rosszul érzi magát a húgom pedig megfeledkezett róla és most megint egyedül vagyok. Mosollyal az arcomon vettem tudomásul, hogy Fenrir is a vásárban van, egyből válaszként küldtem neki egy képet a színpad felé fordulva. - Csatlakozol? - társítottam mellé az üzenetet. Remélem elfogadja a meghívást és csatlakozik hozzám. Felettébb vicces lenne, ha mellém szólna a jegye. Talán túlságosan filmbe illő, amire nincsenek igazán szavak. Nem így terveztem az estémet, hiszen pár hónapra kezdtünk el randizni, de a jövőre nem vagyok hatással, így sodródom az árral. Viszont a feltámadó szélvihar egyre jobban bosszant, nem tűnik természetesnek és kezd elfogni egy furcsa érzés.
Kiskép : . Rendeltetésem : Logi vagyok play by : Joseph Morgan Posztok száma : 14 User neve : Csinszka Csoport : TűzÓriás Pontgyűjtő : 10 Lakhely : Norway Foglalkozás : Tűzoltók (Arne Garborgs plass 1)
Sven Kårstad —
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 29, 2022 5:07 pm
4. <<>> csoport
Wash it all away Wash the grime off my soul I'll see another day With pain I pay the toll Wash it all away Just wash it all away
A tűzoltói készenlét nem azt jelenti, hogy 0-24-ben az állomáson legyünk. Civilként jelen vagyok, hogy őrizzem a békét. Hogy figyelemmel kísérjem a jelenlévőket, hogy átjárjon a szeretet ünnepe. Na francokat. Az utóbbi tuti nem igaz, de ilyenkor sokan összegyűlünk és sok féle dolgok kerülnek elő. Sosem voltam nagy hangulata ennek. A szeretteimet a jelenlétemmel ajándékoztam meg. Ebben ki is merült. Nem kellett ajándék semmijen formában. És Fenrir is ekképpen gondolkodott. Hallgattam a morgolódását, a nem tetszését nyilvánította ki, miközben zsebre vágott kézzel vártam a sor haladását. A kóstolás... - Ne nyavalyogj barátom! A szaga borzalmas, az íze annál is rosszabb, de itt vagyunk, szóval emberibb odaadással próbáld odatenni magad! - nem, nem minden évben jöttem ide, nem volt dolgom itt, de egyedül minek is? A lányom nem velem jött sose, a feleségem megint csak nem akart, most Fenrirel jöttünk körül nézni. Megkaptuk az italt, kifizettem, majd odébb álltunk, hagyva a többieket is sorra kerülni. Figyeltem, ahogy a farkas fintorog, ahogy inkább más után kutakodik. Csak gúnyosan elmosolyodtam az orrom alatt, majd a termoszba kortyoltam. Nem éreztem meg a forróságot, de a kortyok jól estek. Nem fáztam, a test hőfokom nem engedte meg. Vastag kabát, bakancs. Ez mind kellett a figyelem eltereléshez. - Mit keressünk még meg? Van kajás stand...édesség, hús... - soroltam a dolgokat, miközben elfordulva kiöntöttem az italt kicsit odébb, ahol nem látták. Max csak Fenrir hallhatta meg. A tekintetem a színpad irányába állt meg, a fickó mellé állva böktem a fejemmel annak irányába. Azt is megnézhetnénk... - Mit gondolsz, milyen műsort adnak? - figyeltem az elhaladókat, próbáltam ismerősök után kutatni. A tűzoltóság másik felének delegációja riasztásra várt. Én voltam szerencsés, hogy eljöhettem... figyeltem a színpadot, közben Fenrirt is szemmel tartottam, nehogy túlságosan elkalandozzon a figyelme másfelé. Meg a lábai is...
Kiskép : Rendeltetésem : Fenrir vagyok play by : Jason Momoa Posztok száma : 112 User neve : Rea Csoport : Isteni lény Pontgyűjtő : 95 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Biztonsági főnök Előtörténet : I am Fenrir
Keresem : A testvérem
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 28, 2022 2:59 pm
Let's celebrate Christmas! Wallah la la
A karácsony. Egyetlen kérdésem kapcsolódott hozzá, az pedig az volt, hogy Minek?! Minek kell nekem eljönnöm egy ilyen helyre, ahol hatalmas a nyüzsgés és a fejetlenség. Nagy a tömeg, és minden tele van értetlen emberekkel. Fürkésztem a tömeget, miközben zsebre dugott kézzel álltam a tömegben, a sorban az egyik forralt boros standnál, miközben tekintetem Logira szegeztem tekintetem. - Biztos vagy benne, hogy ezt Nekem meg kell kóstolnom? - húztam el a számat, és talán még egy pofát is vágtam, miközben fejemmel az üst felé böktem. Még a szaga sem tetszett, nemhogy én azt a számba akarjam venni. A sor lassan haladt, miközben igyekeztem, nem eloldalogni, valamerre máshová, hogy nekem bizony itt semmi keresnivalóm nincsen. De mivel nem én fogom kifizetni, így megtehetem azt is, hogy szimplán kiöntöm, vagy majd megitatom vele, én meg valahonnan szerzek magamnak egy pofa sört. Jó, nem mondom, hogy nem volt szép ez az egész csicsa, a fényekkel, meg mindennel egyetemben, de valahogy úgy éreztem, ez akkor sem nekem való. Eddig egyik évben sem toltam ki ide a képem, ám most valamiért hagytam rábeszélni magam, ha egyszer Hel nem volt a közelben. Miközben vártunk a sorunkra, előbányásztam a telefonom, és toltam egy szelfit Asa számára, háttérben a vásárosokkal, a rengeteg emberrel. Azt hiszem, ez szokásommá vált a hónapok alatt. Mikor sorra kerültünk, elfintorodtam, és hagytam, hogy Logi válasszon valamilyent a számomra, én meg egy mosolyt erőltettem az arcomra, mikor a nő közölte, hogy náluk a legfinomabb, és nem fogom megbánni. Nos, nekem az erősen kétlem arckifejezésem ült a képemen, s igyekeztem nem ráborítani senkire sem, a furcsa illatú italt. Miután kiálltunk a sorból, kicsit próbáltam olyan helyre húzódni, hogy ne ütközzön senki sem belém, aztán kicsit jobban megfogtam a termopoharat, fujtam rajta, majd beleszürcsöltem. -Bahhh…. - vágtam egy pofát, aztán megráztam a fejem. - Nem! Kizárt dolog! -körbepillantottam az emberek feje felett, keresve egy nekem való standot. - Hol a sör?! Jó nem mondom azt, hogy nem kóstolok meg soha mást, csak a bor az legyen hűvös, és zamatos. Ez meg forró, és fűszeres, és... nos, meglehet válogatós vagyok, de nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése. Akadt azért olyan, amit szerettem. Példának okáért, a mézeskalács egész tűrhető volt, meg a gyümölcskenyérre sem mondtam nemet, de ha valami hús is jött, hát arra aztán végképp vevő voltam. Közben, míg a tömeget fürkésztem, azon gondolkodtam, vajon kivágjam e a kukába, vagy az óriás kezébe nyomjam inkább azt a fura szagú valamit, ami véleményem szerint, sose lesz a kedvencem.
Kiskép : Rendeltetésem : Ygdrassil vagyok play by : faceless Posztok száma : 136 User neve : those three Csoport : vezetőség Pontgyűjtő : 37 Lakhely : behind you Foglalkozás : to help you Előtörténet : nine worlds Keresem : all gods and monsters Kor : 1025
Metanoia —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 10:21 pm
4. csoport
a valóság mindig egyszerű
A karácsonyi vásárt minden évben nagy érdeklődés övezi Oslo belvárosában, a Spikersuppa-n. A hatalmas tér, az itt nyitva álló üzletek és boltok mind a karácsony hangulatát árasztják magukból, a résztvevők pedig még maguk sem sejtik, hogy az idei év rendhagyólesz; alig két hónapja érkezett a városba egy nő, látványra pedig épp oly' hétköznapinak tűnik, mint a legtöbb vagyonnal rendelkező, felső tízezer tagjai. Halandónak tűnik, hisz még Ő is ezt gondolja magáról, ám a norna képességek lassan törnek elő belőle, teljesen összezavarva az eddig szokványos, hétköznapi életet élő nőt. És ki gondolná, hogy képes lesz pokollá változtatni azon tömegek életét, akik azon a délutánon összezsúfolódnak a Spikersuppa-n?
Helyszín: Spikersuppa Szabadtéri színpad, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra Résztvevők:@Asa Landsverk, @Bjørn Kristiansen, @Savannah Crawford, @Sienna Martinez, @Sven Kårstad Sorrend: a kezdést és a sorrendet egymás között osszátok fel; egy körön belül mindenkinek minimum egy reagot kell írnia, de maximális reagszám nincs meghatározva Discord szoba:ide kattintva
Az első kör egy bemelegítő kör, a fő feladat jövő vasárnapig, hogy a csapat résztvevői egy légtérbe keveredjenek, és később csoportként tudjanak tovább haladni; a társaság tagjai csakis a véletlennek köszönhetik, hogy egymás mellett kötöttek ki néhány, egymás mellé szóló jegy által, de arról még sejtésük sincs, hogy a függönyt már nem fogják felvonni, a lassan kibontakozó és feltámadó hóvihar viszont egyelőre még senki ingerküszöbét nem üti át.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.