Egy régi vágyam vált ma valóra, olyasmi, amiről sokat álmodoztam régen, manapság pedig többször is megfordult már a fejemben. Olyan katartikus volt az egész, hogy azt hiszem, sokáig élénken fog élni bennem ez az emlék, és csak egy eltévelyedett gondolat is elég lesz, hogy teljesen kiessek a valóságból. A ragadósságról, és a huncut pillantásáról felrémlik amit műveltem vele, és úgy nyalom meg az ajkamat, mintha épp most nyaltam volna körbe őt. Rövid, ölelkezős levezetés után húz a fürdőbe, ahol miután megszabadítottam a szakadt és nem szakadt szalagoktól, kijelenti, hogy minden nyomot szeret, amit rajta hagyok. Halkan elnevetem magamat. Igazából most több nyomot hagytam rajta, mint ő rajtam, de ez egy ilyen nap. A víz alá állunk, amikor a flakonokra tekintek, rájövök, hogy csak az övé van itt. Hoztam tusfürdőt, de őszintén szólva a táskámban felejtettem. Nem baj, csak ezért nem fogok most innen kilépni, elengedni őt. Egyébként sem zavar, ha az ő illatát érzem folyamatosan: nem erős egyáltalán. Amikor rá kérdezek, neki kielégítő volt-e az este, halkan elneveti magát. Kérdésére úgy teszek, mint aki gondolkodik, míg megfordul. - Nnnnem tudom pontosan, de ez az esetek számát nem növeli. - mondom, és próbálok nem a Gyűrűk Ura olifán leterítős jelenetére gondolni, és arra, hogy az is csak egynek minősült, különben el fogom magamat röhögni. Vidám tekintettel figyelem őt, és aztán meglepődöttre vált az ábrázatom, ahogy folytatja. Nézem ahogy fürkészik, mintha csak az emlékeiben járna, keze gyengéden simítja hátra hajamat, ujjaim pedig finoman cirógatják meg derekán.Amikor hozzáteszi, hogy ha most letámadnám, akkor se ellenkezne, halványan elvigyorodok. - Azt észre vettem, hogy nagyon könnyen beindulsz. - bazsalyogok az orrom alatt, és most igazából még enyhén is fogalmaztam. Fogalmam se volt, hogy ez mitől van. A szerelemtől, ami bennünk ég, nimfománia, vagy egyszerűen csak túl jól csinálom számára. - Most nem menne úgy. Nekem háromnál sose ment tovább, ezért nem is bánom, ha többet koncentrálunk rád. - mondom, hátát simogatva, kis mosollyal az arcomon. Szeretek neki minél több örömet okozni, bár azt hiszem, egyre hatékonyabb vagyok ebben, így egyre kevesebb időre van szükségem ahhoz, hogy eszméletlenségig hajtsam őt, erre kiváló példa a mai is. Khm. Míg ezen jár az agyam, ajkaira hajolok, és lassú, finom csókba kezdek vele. Ujjam bőrét, ajkam ajkát, nyelvem nyelvét simítja, és ez is húzódik legalább annyira hosszúra, mint nálam a kanapén. Amikor sok idő után elengedjük egymást, szerelmesen pillantok rá, és figyelem, miként fordul a tusfürdőhöz. - Szóval... szereted, ha büntetlek...? - bukik ki belőlem a kérdés dörmögve, egy huncut somolygással az arcomon, míg figyelem őt. Nem csak pimaszkodás miatt kérdezem ezt, hanem mert tudni akarom a határokat. Bár éppen akkor ezek a határok koránt se voltak olyan élesek, és nehéz eldönteni, mikor esik jól neki, hogy kiélem magam rajta, vagy kínzom meg annyira, ami már neki is sok. Jó lenne, ha legalább körbe tudnám valamennyire határolni ezt, bár az biztos, hogy kezet sose tudnék emelni rá komolyan. Játékos pacsi a fenekére, vagy egy-egy hátra csavart, lefogott kéz egy dolog, de ilyen erőszakot sose alkalmaznék. Szélesebb mosolyra húzódik a szám, amikor elkezd mosni engem, látom, mennyire oda figyel, hogy a hegeket elkerülje. Tenyeremet a kézfejére simítom, és finoman a bőrömre nyomva vezetem az ő tenyerét arra a részre hogy lássa, nincs mitől félnie. Nem fáj, vagy hasonló, csupán érzékenyebb, de ha nem leheletnyien ér hozzám, hanem így, akkor szívesen viselem magamon ott is az érintését. Amikor lemossa rólam a habot, az apró csókokra elmosolyodom, aztán magam jövök a sorban, aki módszeresen megmosdatja a másikat. Minden apró porcikáját is kiélvezem, végig simítok rajta, lemosva a méz megmaradt nyomait rajta.
Vendég —
Axel & Aviva
one love, two mouths, one love, one house no shirt, no blouse, just us
Nem kérdés számomra, hogy mit szeretnék csinálni, mit szeretnék neki adni, ezúttal tisztán csak adni. Az sem tud ettől eltántorítani, hogy érintéseivel még az előző katarzist követően is képes fellobbantani bennem a vágyat arra, hogy ismét érezhessem; ez most nem érdekes. Letérdelek elé, és amikor meglátom a szemeiben azt a mély vágyakozást, miközben még bele sem kezdtünk semmibe, csak még elégedettebb vagyok a döntésemmel. Én is akarom ezt, de látva, milyen hatással van rá már a puszta gondolat is, ez a vágy csak még erősebbé válik bennem. Nem is váratom sokáig, amint ujjai az arcomról a tarkómra kúsznak és maga felé húz, ujjaimat köré fonom, aztán az ajkaim közé fogadom. Sóhaja feltüzel, eleinte csak a tarkómra simuló kezével ösztönöz lassú tempóra, így saját belátásom szerint tudok cselekedni, de azért gondoskodom róla, hogy ez se okozzon neki kevesebb örömöt. Mire a csípőjét is megmozdítja, bár könnyedén tudom őt mélyen a torkomra engedni, és az, hogy ő is belemozdul, elégedett hangokat csal elő belőlem, körmeim bátorítóan mélyednek a csípőjébe, és amikor meghallom halk nyögését, én is megborzongok. Másik tenyerem felcsúsztatom a felsőtestén, izzó szemekkel figyelem őt, ahogy ködös tekintettel, zihálva veszi el, amire szüksége van, hajamba markoló ujjai érzésére felnyögök, körmeim végigkarcolják a hasát, és amikor ő válaszul a becenevemet nyögi kéjesen, még erősebb borzongás fut végig a gerincem mentén. Rettentően izgató az egész helyzet, most mégsem gondolok magamra, csak magamba iszom a látványt és azt élvezem, ahogy ő élvezi ki a helyzetet. Amikor látom rajta, hogy közeledni kezd ahhoz a bizonyos határhoz, nyelvemmel és ajkaimmal is még jobban rásegítek az érzésre, hangos nyögésére megremegek, szemeimet nem veszem le róla, az arcára és a szemeibe kiülő kéjes gyönyör minden pillanatát elraktározom magamban, miközben hagyom, hogy teljesen a torkomra engedje magát, míg átvág rajta az érzés. Szuszogva figyelem az arcát, amikor pedig csillapodik benne a gyönyör és enyhül szorítása a tarkómon, kihúzza férfiasságát a számból. Látom, hogyan villannak meg a szemei, amikor nyelek egyet, én pedig elégedett pillantással nézek rá, ajkaimat is megnyalva. Rá kell jönnöm, hogy kevés ennél szebb látványt tudnék mondani, mint most az, ahogy mély levegőket véve ül az ágy szélén és hálásan, szerelemesen, kielégülten néz rám. Ujjaim finoman simítják a combját, fáradt mosolyára válaszul én is rámosolygok, aztán ahogy magához ölel, engedelmesen simulok a karjaiba, meleg testéhez bújva. Kellemesen libabőrössé válok a simogatástól a hátamon, még csak szexuális töltet sem kell ahhoz, hogy minden apró érintésével hatással legyen rám. Hangjának rekedt tónusa megmosolyogtat, elhúzódva tőle simítok az arcára, fürdésre invitálva őt, de amit mond, az újra kellemes borzongásra készteti a testem az emlékek miatt. – Pedig nagyon alapos voltál – jegyzem meg egy huncut pillantással, de aztán inkább fel is kelek és magammal húzom őt, mert ha sokat beszélünk erről, a testemben túl elevenek lesznek az emlékek. Csak most jut el a tudatomig, hogy a mézescsupor megnevezés egészen új értelmezést kapott ma este... de aztán gyorsan el is hessegetem a gondolatot. Ahogy beérünk a fürdőbe megállít, mosolyogva figyelem az arcát, amikor ujjai puhán a nyakamra simítanak, majd két kézzel, óvatosan szétszakítja a selymet, megszabadítva a béklyótól. Ugyanígy jár el a csuklóimra csomózott szalagokkal is, mosolyom kiszélesedik és ellágyul, amikor megcsókolja a kidörzsölt részeket. – Minden nyomot szeretek, amit rajtam hagysz – pillantok rá sanda mosollyal. Emlékeim szerint a nyakamat is legalább két helyen kiszívta és láttam az ujjai nyomát a combomon, de el sem tudnék képzelni magamon ennél szebb mintázatot. Hagyom magam beterelni a fürdőbe, odalépek a csaphoz, hogy megengedjem a vizet a falra szerelt zuhanyrózsából, de ahogy elkezdem beállítani a hőmérsékletet, már érzem is magamon a kezeit, a hátamhoz simuló testét, ajkait a vállamon. Elmosolyodva döntöm a fejem az övéhez, nem állítom túl forróra a vizet, hogy neki is jó legyen, a teste melege egyébként is ott van még kiegészítésnek. A kérdését hallva halkan elnevetem magam. – Hány percig is voltam kiütve? – sandítok rá a vállam felett, kérdéssel válaszolva meg az övét, mielőtt megfordulnék a karjaiban. Kezeimmel felsimítok a mellkasán, élvezve meleg, nedves bőrének érintését. – Egészségtelenül erőteljes hatással vagy rám, szerintem nem létezik az a helyzet, amiben ne tudnálak megkívánni, ha úgy érsz hozzám vagy csókolsz meg – vallom be egy kis mosollyal, megmagyarázva, hogy miért tudott rám mégis egyértelműen hatást gyakorolni az előbb, miközben hátrasimítom a haját a homlokából. Magamba iszom a látványt, ahogy a vízcseppek végigcsorognak az arcán, felidézve bennem megannyi ehhez kapcsolódó emléket, amitől megmelegszik a mellkasom. – Ha most úgy döntenél, hogy nekinyomsz a falnak, valószínűleg egy pillanatnyi ellenkezést sem tapasztalnál, de lehet, hogy utána kézben kellene visszavinned az ágyra és reggelig magamhoz sem térnék – teszem hozzá kuncogva. Amikor hozzám hajol, kezeimet a nyaka köré fonom, testemmel az övéhez simulva viszonzom finom, lassú csókját. A víz kellemesen langyosan csorog ránk, még selymesebbé téve az érzést, ahogy a bőrünk összesimul, és én boldogan veszek el hosszú pillanatokra ebben az érzésben, ajkai simogatásában, nyelvünk lassú táncában, a csókja ízében. Ha rajtam múlik, nem is engedem el egyhamar, amikor pedig mégis, még adózok egy kicsit a látványának, míg mosolyogva újra kisimítom a haját a homlokából. Utána a kezembe veszem a tusfürdőt - hacsak nem hozott magának sajátot, ami biztosan feltűnik, én sem tudok férfi tusfürdővel szolgálni, bár én sem használok túlságosan erős vagy parfümös illatút -, aztán a délutánhoz hasonlóan kihasználom a lehetőséget, hogy megfürdessem őt. Beszappanozom a bőrét, gondosan ott habosítva azt fel, ahol nem érnék érzékeny területekhez, aztán pedig kiélvezek minden pillanatot, amit a teste érintésével és simogatásával tölthetek. Nem feledkezem meg azokról a részekről, ahol már biztosan emlékszem rá, hogy nagyon érzékenyek neki, ott csak egyszer simítom végig és azt is csak finoman, amennyire szükséges; kiélem az érintésére való éhségemet mindenhol máshol. Gondosan leöblítem róla a habot, de nem tudok ellenállni annak, hogy finoman meg ne csókoljam nedves vállát, mellkasát, ahogy szabaddá válnak. Mindig rá kell jönnöm, hogy a belőle sosem elég fogalma többszörösen értelmezhető, amikor róla van szó.
Miután megbüntettem őt, és látom rajta, hallom nyögéséből, hogy megértette az üzenetet, az ágyon várok, hogy kicsit megnyugodjon teste. Amikor csókolom, hevesen, éhesen viszonozza, és amikor belé hatolok és mozdulok egyszer, neki ennyi elég is ahhoz, hogy elérje ezt a katartikus érzést. Ezután csak figyelem, gyönyörködöm látványában, míg fel nem kel, aztán úgy fordul felém és csókol meg, mintha nem most ájult volna el legalább 10 percre. Érintései, csókjai ismét lázba hoznak, nem csak fekve, de ülve, majd állva is. Kezével még izgatni is kezd, én pedig eközben bepótlom az eddig elmaradt csókokat ajkán, nyakán, kezeim bejárják hátát, fenekébe marnak. Végül ahelyett, hogy átadná magát nekem, rám mosolyog csábítóan, és letérdel elém. Már ebből tudom, hogy mit tervez, szinte a szavakra sincs szükségem, hiszen épp az előbb jelentette ki, hogy nem szeret adós maradni. Már ettől a gondolattól is kiráz a hideg, de ez csak erősödik, ahogy simogat, nyelve érintésére csípőmön felszakad egy nyögés belőlem. Ma is hányszor fordult meg a fejemben az, amit elkezd felvezetni? Többször, mint általában, mert mióta kiderült, hogy szereti, ha irányítom, többször is kerül le a térdére, mint eddig bármikor. Mindig játszottam a gondolattal, incselkedtem a vággyal, hogy egyszer tényleg így érjen véget a dolog, de tudva, hogy akkor neki várnia kell, sose csináltam meg. Most önként akarja, ez a gondolat pedig jobban feltüzel, mint az, ahogy kimondja, hogy én vagyok a főnök. Megsimítom az arcát, aztán mozgásra ösztönözöm, ő pedig nem tétlenkedik. Egyik keze csípőmre simul, másik férfiasságom köré szorul, aztán ajkai közé csúszok. Az érzésre felsóhajtok, eleinte lassú tempót diktálok neki, de ő ezt is olyan érzékivé varázsolja, hogy el tudja venni vele az eszemet. Nyelve virgonc módon dörzsöl, szívásai egyre jobban löknek afelé az érzet felé, amikor már nem elég, hogy ő csinálja. Nem is kell túl sokat várnia, hogy csípőmet ösztönösen mozdítsam, az elégedett hangot hallva végig vág a gerincemen a borzongás, hogy bizsergéssel töltse meg az ölemet, de amikor még belém is karmol, újabb halk nyögés szökik ki belőlem. A mozgásom mély, élvezem szűkös szája, torka érzését, aztán hajába markolva sűrítem az ütemet. Nyögésére meg erősebb köd ül a fejemre, újabb karmolására a hasamon nyögve veszem becézését számra, mintha csak imádkoznék, hangosan zihálva, ködös pillantással nézem égő szemeit. A vége felé, mikor már a férfiasságom hegyén érzem, hogy el fogok menni, ő csak lelkesebb lesz, nyelve erősebben szorul farkamhoz, és amikor megszívja újra, az a pont az, amikor már nem bírom tovább. Hangos nyögéssel élvezek el, lüktető férfiasságom mélyen torkára nyomom, az érzést pedig nyújtja, ahogy végig karmol a testemen. Majdnem megszédülök a heves légzéstől, a katartikus élmény másodpercekig letaglózva tart. Addig tartom magamon, míg a lüktető érzés el nem áll, aztán kihúzom férfiasságom szájából, de még ezt is tudja úgy csinálni, hogy álmaimban újra akarjam látni. Amikor nyel egyet, gerincemen kellemes bizsergés szalad végig, figyelem elégedett pillantását, és amíg ő hasamat, csípőmet, addig én fejét simítom meg. Leülök az ágyra, halkan szuszogva húzom magamhoz. Combjaimra simít, kellemes érintését fáradt mosollyal köszönöm meg, aztán magamhoz ölelem. Ujjai hajamba fúrnak, arcát nyakamhoz hajtja, érzem ahogy orra lehelete, majd ajka simítja a bőröm, kellemes borzongással eltöltve. Végig simítom a hátát, mély sóhajjal szívom magamba illatát, majd elmosolyodom. - Én is téged, cicám. - dörmögöm rekedten, aztán amikor elhúzódva rám tekint, a kérdésre bólintok. - Kéne, még mindig ragadsz. - somolygok az orrom alatt, aztán felkelve követem őt, ahogy a fürdőbe húz. Figyelem alakját, combján lévő vörös foltokat, a szalagokat. A fürdőbe érve megállítom, nyakára simítok, aztán két kézzel, óvatos mozdulattal tépem le róla az anyagot. A csomó túlságosan megszorult ahhoz, hogy szét tudjam szedni, ez igaz a csuklóin lévőkre is. Elengedem a selymet, hagyom a földre hullani, aztán egyik kezét felemelve szabadítom ki egyik, majd másik kezét ugyan úgy letépve róla a "bilincseket". Látva a kidörzsölt bőrét ujjainál fogva emelem fel kezeit, hogy egyik, majd másik csuklójára adhassak egy-egy "engesztelő" csókot. Aztán beterelem a fürdőbe, de távol nem tudok kerülni tőle, amíg beállítja a vizet, én hátulról ölelem át és vállára puszilok. - Neked elég volt? - kérdezem, mert habár a kéj elködösítette a fejemet, azért a forró csókjai és a nyögésein éreztem hogy kíván, pont ezért nem számítottam arra, hogy végül majd úgy fejezi be a dolgot, ahogy. Ráadásul tudom, hogy mennyire telhetetlen ebből a szempontból, igazából meg se lepődnék, ha azt mondaná, hogy nem. Bárhogy is, amikor felém fordul, magamhoz ölelve hajolok oda egy lassú, szerelmes csókra hozzá, élvezve meleg testének puhaságát a bőrömön.
Vendég —
Axel & Aviva
Nem teljesen jut el az agyamig, ahogy az ágyra helyez, de amikor érzékeim ismét kezdik felfogni a valóságot, annál intenzívebben szívom magamba a látványát, az érintését, a közelségét, a csókját. A testemben nem enyhült a kínzó forróság, a feszültség, a megváltás utáni elkeseredett vágyakozás, de ettől még ugyanúgy adózom neki. Puhatolózó érintésemet nem engedi ugyan, de ezúttal én sem feszegetem már a határokat; egyébként sem lenne rá lehetőségem. Elmerül bennem, látványa már ennyitől elmosódik előttem, aztán jóformán csípője egyetlen mozdulatával megadja nekem azt a megkönnyebbülést, amire már ki tudja, mióta vágyott a testem olyan vadul és fájón. Az érzés katartikus, az eufória köde olyan vastagon üli meg a fejemet, hogy ismét teljesen elveszítem a valóságot, ezúttal talán hosszabb időre is. Elmém haloványan érzékeli az érintését, a finom simításokat, de amikor visszatérek a jelenbe, ez nem tűnik elégnek. Felé fordulok, ismét fókuszálni és látni képes szemeim magukba isszák a látványát, csillogó szemeit, szeretett vonásait, az arcára kiüli halovány, kérdő mosolyt. Bizonytalannak tűnik, talán attól fél, amitől a fürdőben is korábban, pedig nem is tévedhetne ennél nagyobbat, és ezt hamarosan bizonyítom is számára. Nem szólalok meg, érintésemmel és csókommal mondok el neki mindent, simogató tenyere a derekamon át a hátamra csúszik, míg én a hajába túrok. Forrón, szenvedéllyel csókolom, érzem a viszonzásból, hallom a szuszogásából, hogy hatással vagyok rá, és nekem nem is kell ennél több. A hátára nyomom, fölé mászok, de fel is húzom magammal ülő helyzetbe, hogy kényelmesebben érinthessem. Megborzongok az érintésére, még ennyi minden után is képes rám olyan hatással lenni, hogy ha nem lennének más irányú terveim, biztosan rá tudna venni egy utolsó utáni teljesítésre. Nem osztok meg vele részleteket, csak forrón suttogok ajkaira, sóhajára és a bőrömbe mélyedő ujjak érzésére ismét végigfut rajtam a hideg. Bizonytalan kérdésére megcsillannak a szemeim és elmosolyodom, de a választ ismét nem szavakkal adom meg neki. Ajkaimmal, nyelvemmel, fogammal fedezem fel magamnak a puha, illatos bőrt a nyakán, ujjaim a felsőtestét járják be, élvezem minden apró reakcióját, mintha csak ő érintene engem hasonlóan. Halkan nyögök a bőrére, amikor a csípőmre fogva magához dörzsöl, még mindig nagyon érzékenynek érzem magam és ez az apró mozdulat is elég lenne ahhoz, hogy meggondoljam magam, kiegészítve a tudattal, hogy mennyire kíván, de szerencsére az előző elhatározásom elég szilárd volt. Elégszer szólt már rólam ez a nap, most végre szeretnék én is csak adni. Felállok az ágyról, magam után húzom őt is, testünk szorosan, forrón simul össze, és bár a terveimen nem változtatok, ezt mindenképpen kiélvezem. A csókja íze ugyanúgy megrészegít, de nem sajnálom az időt arra sem, hogy apró harapásokkal kényeztessem, az erre adott reakcióitól pedig megborzongok. Kezemmel kényeztetem, élvezettel hallgatom mélyülő és sűrűsödő lélegzetét, amikor pedig a fenekembe markol, halkan a bőrére sóhajtok. Nehezen, de kitartok eredeti elhatározásom mellett, kérdésére sokatmondó mosoly költözik az arcomra, és látom rajta, hogy tényleg nem ugyanarra gondoltunk eddig. Elé térdelek, hogy az üzenetem egyértelmű legyen. Ezúttal nem csak bevezetőnek akarom ezt, most csak én akarok neki adni, azt akarom, hogy anélkül élvezzen ki, hogy akár csak egy kicsit is rám kellene koncentrálnia. Látni akarom az élvezetet a szemeiben és az arcán, hallani a zihálását, a nyögéseit, ujjait érezni a hajamban. Halk nyögésével már akkor megakadályoz, amikor nyelvem még csak a forró bőrt érinti a csípőjén, én pedig felnézek rá, tudatva vele, hogy az övé az irányítás. Hüvelykujja az alsóajkamra simít, az érintés borzongatóan érzéki, ajkaim elnyílnak kissé, de nem engedem el a pillantását sem közben. Keze végigsimít az arcomon, hátra a tarkómig, és amikor finoman maga felé húz, értem az üzenetet. Az érintése egyelőre csak ösztönző, ezért addig saját belátásom szerint teszek, míg balomat a csípőjére simítom, addig jobbommal újra a markomba veszem őt, így fogadva az ajkaim közé. Hagyom, hogy a ritmust ő diktálja a kezével, de minden másra én figyelek oda, ajkaim szorosan ölelik körbe és szívják meg finoman minden mozdulatnál, nyelvem forrón simítja a számban, miközben élvezettel hallgatom a zihálását és az élvezet hangjait. Egyre jobban elengedi magát, és amikor mélyebb mozdulatokra sarkall, leveszem róla a kezem, felsimítva vele a felsőtestén. Szemeimet ráemelem, izzó tekintettel figyelem, ahogy engem néz, kéjvágytól ködös pillantása szinte megbabonáz. Elégedett hangot adok ki, amikor már a csípőjével is belemozdul, bal kezem körmei belemélyednek a bőrébe, mintha csak bátorítani akarnám, és amikor még inkább elveszti az eszét, a hajamba markolja követelve még többet, halkan felnyögök körülötte. Jobbom ujjai a bőrébe mélyednek finoman, hegeit kikerülve karmolom végig a hasát, miközben hagyom, hogy kedvére mozduljon vagy épp szorítson mélyen magára. Hallom az élvezet hangjain és látom a tekintetén, hogy mikor kezd el közeledni, örülök, hogy meg sem fordul a fejében, hogy nem akarnám, hogy így fejezze be. Le sem veszem róla a szemeimet, szinte nem is pislogok, nyelvem intenzívebben masszírozza a szám forróágában, nem túl erősen, de hatásosabban szívom meg, és amikor látom, hogy át fog lendülni a határon, hagyom, hogy hosszan tudjon teljesen elmerülni és el tudjon élvezni. Szemeim magukba isszák a látványát, nyögése végigborzongatja a gerincemet, körmeim a bőrébe mélyednek, miközben átvág rajta a gyönyör. Ujjaim csitítón simítják a hasát és a csípőjét, amikor már csak zihál, és miután alábbhagyott benne az érzés intenzitása és kihúzza magát a számból, nyelvemmel és ajkaimmal tisztítom meg a mozdulat közben, mielőtt lenyelném az élvezetét. Megnyalom az ajkaimat, miközben ő megsimogatja a fejem, szemeim még mindig őt figyelik, élvezettel nézem, milyen hatással voltam rá. Mellkasa hevesen emelkedik és süllyed, mintha meg sem tudnak szólalni, de a pillantása mindent elmond. Elmosolyodom, elégedetten, szerelmesen, mintha csak engem elégítettünk volna ki az előbb, és nekem fel is ér azzal. Közelebb húzódom hozzá, ujjaim végigsimítják a combjait, de csak finoman, levezetve neki az iménti pillanatokat. Engedelmesen simulok a karjaiba, amikor magához húz, egyik kezemmel finoman túrok bele nedves hajába, másik tenyeremet a hátára simítom, miközben orommal végigsimítom a bőrt a nyaka és a válla találkozásánál. Finoman csókolom ott meg a bőrét, mielőtt arcomat belefúrnám a nyakába, mély levegőt véve szívom magamba az illatát, és egy hosszú pillanatra csak elveszek ott, az ölelésében, enyémhez simuló teste érzetében, az illatában. – Szeretlek – mormolom a nyaka bőrébe lehunyt szemekkel. Még egy kicsit így maradok, hagyom, hogy átjárjon ez az érzés is az iménti pusztító vágy után, aztán lassan elhúzódok tőle. Kibújik a kezem a hajából, hogy mosolyogva végigsimíthassak vele az arcán, csillogó szemeit figyelve. – Akarsz fürdeni? – kérdezem aztán. Sikerült alaposan megizzasztanunk egymást - ismét -, szóval ha beleegyezik, kézen fogva húzom magammal a fürdőbe, ha már én nem tudom őt szó szerint magammal vinni, mint ő egyszer a yachton. Az emlék hatására elmosolyodom, de most nagyvonalúan megelégszem a keze érzésével is az ujjaim között.
Nem tud válaszolni a kérdésre, de a szenvedés könnyei a szeme sarkában elég bizonyíték arra, hogy tudjam, nem fog többet csak úgy pimaszkodni: hacsak nem élvezi titkon ezt is, végül is nem akarta, hogy abba hagyjam. Amikor eloldozom és az ágyra teszem, még mindig kába, tekintete olyan ködös, mintha órák óta dolgoznám. Az ágyra fektetem, türelmesen várok, hogy kiheverje amit kapott. Figyelem őt, kezem simítja az oldalát, és amikor végre rám fókuszál látom, miként akad el a lélegzete. Csókra simulok hozzá, és amikor bele nyög, már az jelzi számomra, hogy nem kell majd sokat dolgoznom azon, hogy elélvezzen majd. Éhesen viszonozza a csókot, hevesbe fordítva azt, mintha csak évekkel ezelőtt látott volna korábban. Keze óvatos útra indul, mire határozott, de finomabb mozdulattal nyomom le azt az ágyra, a csuklóját fogva. Mivel a másik keze nem vándorol, ezért azt békén hagyom, hamarosan úgy is másra figyelek. Arcát figyelem, ahogy belé hatolok, ismét eláll a lélegzete, amint elkezdek lassan, mélyrehatóan mozogni, azonnal megtalálja a hangját, és ívbe feszülő háttal kiáltja el magát, a szabadon hagyott kezével belém kapaszkodik. Hallom hangjában a megkönnyebbülést, combjai olyan erősen fognak közre, hogy megnehezíti a mozdulataimat, de egyébként is megállok, mert látom, hogy lassan elveszti a valóságot. Lehunyja a szemeit, zihálva omlik le keze, lába rólam. Veszek egy mély levegőt, és röviden kifújva figyelem őt. Mellé fekszem, bal könyökömre támaszkodva fürkészem kisimult arcát, elnyílt ajkait, amin keresztül még mindig piheg. Jobb kezemmel ettől függetlenül bőrét érintem, hasán, oldalán simítom tenyeremmel, forró puhaságát élvezve, gyönyörűségét csodálva. Fene se tudja, mennyi idő elteltével, mikor már én is félig meddig megnyugodtam, megrebbennek a szempillái és kinyitja a szemeit. Csendesen fürkészem őt, kicsit aggódok, hogy talán elvetettem a sulykot - megint -, de ő csak csendesen figyel engem. Olyan intenzíven néz, hogy már majdnem zavarba hoz, kissé értetlenül mosolyodok el halványan, kérdő tekintettel, már már tényleg azt hiszem, hogy bajban vagyok. A néma kérdésre nem kapok választ, egyszerűen csak felém fordul, mire őt érintő kezem átbukik derekán, átkarolva őt. Keze végül megindul a mellkasomon, fel, egészen a nyakamra és tarkómra, hogy aztán magához húzzon, és oda hajoljon egy csókra. Az szenvedélyes, és hosszúra nyúlik, halkan szusszanok bele, ahogy nyelve megtalálja az enyémet. Érzem, ahogy ismét eláraszt tőle a meleg, hogy a csitult vágyak ismét erőre kapnak, főleg amikor a hátamra nyom, és fölém fordul. Kezeim automatikusan zárulnak köré, simítanak végig a hátán, de aztán megemelkedik és érintésével engem is erre ösztökél. Feltámaszkodom, felülve mintha a mézes madzagot húzná előttem, követem őt, ajkának ízét. Amikor mélyen szemeimbe pillant, és kimondja a szavakat, mélyet sóhajtok, ujjaimmal csípőjénél marok a bőrébe. - Cicus.. biztos..? - kezdeném bizonytalanul suttogva, de mintha meg se hallana, ajka ismét megérint. Kívánom őt, főleg ahogy neki áll csókolni arcomat, nyakamat. Megborzongok, amikor megérzem magamon a nyelvét, a fogai érzésétől kiráz a hideg a jó értelemben, amikor pedig kezei elindulnak felfedezni testem, megfeszülnek izmaim a keze alatt. Csípőjére fogva dörzsölöm őt magamhoz, kétségtelenül érezheti, hogy milyen könnyen elkezdtem újra vágyódni utána. Amikor elenged és felkel, úgy nézek utána, mint egy gyerek, akinek most tépték ki a kezéből a nyalókáját, de amikor megfogja a kezem, habozás nélkül követem őt. Magamhoz húzom, míg ő ugyan ezt teszi a nyakam körül, ajkaink forró csókkal forrnak össze. Magamhoz szorítom apró, meleg, puha testét, élvezem annak érintését, illatát, szuszogását. Akkor sóhajtok fel újra halkan a csók közben, amikor keze elindul rajtam lefelé. Amikor ujjai körbe fonnak oda lent, végig remeg a gerincemen a bizsergető érzés. Amikor ajkamba harap, ujjaim bőrébe mélyednek derekán, és amikor a mellkasomon folytatja ezt, újra bele marok, szét tudnám tépni ettől a vad érzéstől, amelyet kelt bennem. Akkor nyögök fel halkan, amikor megmozdítja a kezét, és kényeztetni kezd. Légzésem mélyül és szaporább is lesz, kezeim lekúsznak a derekáról a fenekére, abba markolok bele újra. Nem is áll meg, én pedig egy két perc múlva érzem, hogy ha nem veszi le rólam a kezét, megint meg fogok vadulni. - Akarlak már, nem érzed? - szuszogom halkan, oda hajolva hozzá a nyakába csókolok, kezeim ismét végig futnak a testén, aztán oda hajolnék hozzá egy csókra, de megállít a pillantása, a csábítóra húzódó mosoly. Látom rajta, hogy tervez valamit, és úgy tűnik, nem azt, amit én, hogy ismét a falhoz szögeljem, ezúttal rendesen. Ehelyett lassan letérdel, út közben végig csókolja a testemet, én pedig borzongva figyelem, ahogy elér a csípőmig. A nyelve látványára, és érzésére felszakad belőlem egy halk nyögés, már szinte ettől zihálni kezdek, pedig nem történt semmi különös. Amikor átadja nekem az irányítást, felsóhajtok, érzem forró leheletét feszülő férfiasságomon, és kezemet az arcára téve, hüvelykemmel simítok alsó ajkára, lefelé húzva ujjam az állára fogok. Mintha csak elfogadnám a felajánlást, sóhajtok egyet, felsimítok arcán, füle mögé tűrve a haját, hogy aztán kezem tarkójára simítva húzza közelebb őt. Amint ajkai közé vesz, lehunyom a szemem egy pillanatra, egy sóhajtás erejére, mert borzalmasan izgató és jó érzés, már most, amit művel. Eleinte csak a kezemmel ösztönözöm mozgásra, annak sem kell gyorsnak lennie, vagy mélynek, egyszerűen csak élvezem, amit ad nekem. Perceken keresztül nem követelek tőle mást, csak ezt a szenvedélyes mozgást. Idővel azonban egyre mélyebbre nyomom őt, és ahogy egyre jobban kezdi elvenni az eszemet a kéj, annál jobban engedem el magamat, a vágyaimat. Már a végén bele mozdulok a csípőmmel, szemeim ködösen figyelik őt, és azt, ahogy farkam szoros ajkai között csúszik hol mélyre, hol majdnem egészen ki. Mozdulataim hevesednek, érzem, ahogy a kéj kezdi át venni felettem az irányítást, ujjaimmal hajába markolva nyomom magamat mélyebbre, míg őt erővel szorítom magamhoz minden mozdulattal. Pár perc alatt elérem azt a szintet, amikor általában megállok, most azonban képtelen vagyok rá. Egyszerűen magával ragad az érzés, az a lelkesség, amivel csinálja, és onnantól kezdve, hogy túl léptem az általános határt, nem tudom visszafogni magamat. Heves mozdulattal merülök el mélyen lüktető férfiasságommal ajkai között. Mellkasomból felszakad egy jól eső nyögés, ködös szemeimmel végig őt figyelem, és azt, ahogy engedi, hogy belé élvezzek. A látványra teljesen libabőrös leszek, ajkaim kiszáradnak a zihálástól. Még pár másodpercig várok, hogy elüljön a lüktető érzés, aztán kihúzom farkamat a szájából. A markolás enyhül hajában, helyette finoman simogatom meg fejét, aztán leülök az ágyra, hogy kipihenjem azt a katartikus élményt, amelyre azóta vágyom, hogy a bárkán összegabalyodtunk. Beszélni sem vagyok képes, csak mély levegőket veszek, és hálás, szerelmes pillantással nézem őt, míg magamhoz nem húzom kezénél fogva egy ölelésre.
Vendég —
Axel & Aviva
A büntetésem olyan erőteljesen érik be, amilyenre azt hiszem én sem számítok. Kíméletlenül gyötri meg a testem, újra és újra elhajszolva arra a bizonyos határra, hogy aztán megvonja tőlem a katarzist, és ezen nem segít sem kérlelés, sem könyörgés. Mégsem vagyok képes azt mondani, hogy hagyja abba, mert ennél is szörnyűbbnek tűnik a gondolat, hogy egyáltalán ne érjen hozzám, de ha lehet, ezzel csak még mélyebbre ásom magamnak a gödröt. A testem tehetetlenül reszket a kezei között, már neki kell megtartania, mert a lábaim nem is bírnának el, de még ekkor sem hagyja abba, addig kínoz, míg teljesen el nem veszítem a valóságot, hogy a végén már a nyögéseim is elhaljanak, mintha tényleg küzdenem kellene azért, hogy egyáltalán jelen maradjak. A kérdését alig fogom fel és értelmes választ kinyögni is képtelen vagyok, de abból ítélve, hogy nem teszi fel újra, ez is kielégítő válasz lehet számára. A kínzás abbamarad, halványan érzékelem, hogy az öv szorítása eltűnik a kezeimről, de a testem túl sok energiát fektet éppen abba, hogy próbálja fenntartani magát, leküzdeni azt a folyamat, feszült, égető lüktetést, ami már teljesen ráült az agyamra. Könnyebb dolga van most, hogy nem kell felkészülnie újabb és újabb támadásokra az érzékeim ellen, egy kis ideig még tehetetlenül remegve, zihálva feküdni vagyok csak képes, de aztán a szemeim elkezdenek fókuszálni és lassan felfogom a történéseket. Tekintetem találkozik Axel sötéten csillogó szemeivel, a lélegzetem ismerősen akad el a látványától, ahogy felettem támaszkodik, és amikor lábaim között leengedi magát, majd hozzám hajolva megcsókol, már ezt is valódi katarzisként élem meg. Halkan felnyögve viszonzom a csókot, ajkaim elkínzott szenvedéllyel forrnak az övéire, nyelvem csillapíthatatlan éhséggel keresi az övét, úgy veszek el az érzésben, mintha napokig szomjaztam volna a sivatagban és ő lenne a friss víz. A testem már az egyszerű simogatásra is érzékenyen reagál, mindenhol libabőrös leszek és finoman remegek meg ennyitől is. Amikor elengedi az ajkaimat, hagyom magam elveszni a szemeiben, jobb kezem felemelkedik a takaróról, ujjaim óvatosan, tapogatózva érintik meg mellettem támaszkodó kézfejét, és csak akkor merészkednek feljebb, ha nem fejezi ki nemtetszését vagy fogja le a kezem, de még akkor sem veszek el sokat, csak puhán érintem forró bőrét. Egyébként is eltompul minden más érzés, amikor egyetlen mozdulattal mélyen a testembe merül, az eddig feszülten a katarzist kereső összes érzékem szinte felrobban, olyan erőteljes remegés fut végig rajtam, mint még talán soha. A lélegzetem elakad, és ahogy megmozdul a csípője, ívbe feszülő háttal préselem magam neki, felkiáltva a megkönnyebbüléstől, a megváltástól. A szemeim előtt összefolyik a világ, ha nem fogta le a kezeim, vakon marok bele a karjába és balom is felemelkedve kap utána, mintha csak belé akarnék kapaszkodni a katarzis közben. A gyönyör erőteljes lüktetéssel vág végig az egész testemen, combjaim összeszorulnak a csípője körül, és az érzés hosszan eltart, hogy aztán szinte teljesen elernyedve adózzak egy kicsit a testem és az elmém pihentetésének is. Nem tudom, mennyi idő múlva kapcsolódok vissza a valóság fonalára, leginkább azt dolgozom csak fel, hogy a szívverésem még mindig nem teljesen normális, a légzésem viszont nyugodtabb, és a fejem is tiszta. Ez utóbbit rögtön ki is használom, szemeim azonnal Axelt keresik, és ha reményeim beválnak és meg is találom magam mellett, akkor most tiszta fejjel is hagyok magamnak időt, hogy magamba igyam a látványát. Odafordulok hozzá, nem kell megkérdeznem, hogy mindketten részesei voltunk-e az előző pillanatoknak, mert érezném a bizonyítékát, így viszont katarzis ide vagy oda, számomra ez az este még a legkevésbé sincs befejezve. Egyelőre mégsem szólok semmit, tekintetem őt figyeli, miközben tenyerem lassan felsimít a mellkasán, majd onnan továbbvándorol a nyakára, hogy aztán beletúrjak a hajába a tarkóján. Magamhoz vonom, szenvedélyesen, mélyen csókolom meg, és még a testemben érezhető kellemes tompaság sem tudna rávenni arra, hogy ennyiben hagyjam a dolgokat. A csók közben támaszkodok fel, már van bennem elég erő ahhoz, hogy megmozduljak; a vállánál fogva nyomom a hátára, lábamat átvetve a csípője felett, majd másik tenyerem az arcára simítva ösztökélem arra, hogy üljön fel, miközben én is felemelkedek az ölében ülve. A testem valószínűleg minden maradék energiáját meg akarja őrizni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének módszereim a dolgok megfelelő lezárására. – Ugye tudod, hogy nem szeretem a lezáratlan ügyeket? – mormolom az ajkaira, miután elengedtem őt, szemeim mélyen fürkészik az övéit. Nem érdekel, ha esetleg aggodalmát fejezi ki, hogy biztos van-e még bennem erő vagy akarat ehhez, tény, hogy az előbb valószínűleg sikerült elérnie nálam a maximumot, de részben ezért is vagyok hajthatatlan. És azért is, mert ha róla van szó, nem ismerem az önzőség fogalmát, sőt, kifejezetten taszít a lehetőség. Ajkaim végigsimítják az arcát, hogy aztán forró csókkal találjam meg a nyaka érzékeny bőrét a füle alatt. Nyelvemmel is megkóstolom, miközben lejjebb is haladok, fogaimat finoman mélyesztem a puha bőrbe, eddig arcán nyugvó tenyerem mindeközben lejjebb simít a testére, hogy bejárja a mellkasát, a hasát, az oldalát, a bordái vonalát, szigorúan ügyelve azokra a területekre, amik elterelhetnék a figyelmét. Csak addig játszom ezt, amíg azt nem érzem, hogy a teste emlékeztetőt kap arról, mi többet kaphatna még, akkor elengedem, majd kimászok az öléből és felkelek az ágyról is, de a kezéért nyúlva rögtön felhúzom őt is magammal. Szorosan hozzásimulok, még egyszer magamhoz húzom egy forró csókra, miközben jobbommal végigsimítok a hasán lefelé, meg sem állva addig, míg ujjaimat szorosan a férfiassága köré tudom kulcsolni. Elégedett sóhajjal szakítom meg a csókot, fogaimat finoman mélyesztem az alsóajkába, mielőtt a mellkasára csókolnék és ott is finoman megharapnám, mintha csak mindenhol meg akarnám kóstolni. Közben megmozdítom rajta a kezem, de a csuklóm csak addig mozog, míg azt nem érzem vagy a tudtomra nem adja, hogy a továbbiak már csak felesleges kínzásnak számítanának. Akkor viszont elmosolyodom, lassan és csábítóan, aztán lassan térdre ereszkedem előtte, út közben gondosan elszórva csókjaimat a mellkasán, a hasán és a csípőjén. Nyelvemmel megkóstolom a bőrt is a csípőjén, aztán szemeimet felvezetem rá. – Te vagy a főnök – dorombolom úgy, hogy forró lélegzetem őt érje, de nem teszek semmit, a kezébe adom az irányítást. Azt akarom, hogy kiélvezze, amit még elvehet tőlem.
A kínzás módszeres és kegyetlen. Büntetem őt a pimaszságáért, az ellenállásért. Eleinte még élvezi, de a kitudjahanyadik megvont élvezet után már kezd rájönni, hogy mennyire kegyetlen vagyok vele. Teste reszket, vonaglik, kérlel, és még is.... Amikor rá kérdezek, hogy fejezzem-e be, szinte könyörög, hogy ne tegyem, hogy folytassam. Én pedig így teszek, egy új szintre emelve a dolgot. Hallom rajta, hogy nem erre számított, de nem állok meg. Az, hogy a nevemet nyöszörgi csak elégtétellel tölt el. Hamarosan elhal a hangja, csak heves légzését hallom, ahogy kapkod érte. Előre hajolva teszem fel a kérdést, de látom rajta a választ. Fürkészem pár másodpercig, aztán kiegyenesedve, balommal még mindig őt tartva a jobbommal kioldom az övet a kezén. Hagyom azt a földre hullani, aztán karjaimba véve reszkető testét az ágyhoz lépek, és óvatosan teszem le rá. Fölé támaszkodok, ismét magamba iszom a látványát, közben várok, hogy legalább annyira megnyugodjon, hogy felfogja, mi történik, ne csak nézze, de lássa is, hogy itt vagyok. Amikor végre kicsit megnyugodott, remegő lábai közé helyekzedem, és oda hajolva lágy, hosszú, nyelves csókot veszek el tőle magamnak, kezem érinti forró bőrét, cirógatja oldalát. Tudom, hogy az előbbiek után nem kell majd sokat dolgoznom rajta, és valószínűleg megváltás lesz neki az orgazmus, így mozdulataimban nincs se hevesség, se sietség. Szemeit fürkészve merülök el benne jó mélyen, teljesen hozzá simulva. Mély levegőket veszek az érzésre, aztán ha szükséges még, akkor pár mozdulattal lököm őt fel a csúcsra. -
Vendég —
Axel & Aviva
Számítottam a büntetésre, én magam idéztem elő és kértem, de az, amit a falnál művel velem, a végén már valóságos kínzásba megy át. A gyötrelem először még kellemes, amikor először áll meg a mozgással és vonja meg tőlem a gyönyört, azt még el tudom viselni, bár az a viszketés a bőröm alatt frusztráló, erős tudok maradni. A sokadik alkalom után viszont már a lábaim is kezdik feladni a küzdelmet, ami ahelyett, hogy könyörületre sarkallná, csak azt idézi elő, hogy karjával átölel és megtart, hogy ne tudjak lejjebb csúszni. Kínlódva nyögöm a nevét, de válaszul csak kiszívja a nyakam, fogai a bőrömbe mélyednek, amitől tehetetlenül remegek meg, a testem lüktetve követeli a megváltást, de nem kapom meg. Hallom a hangján, hogy ő nagyon is élvezi ezt az egészet, de amikor már csak tehetetlen, folyamatos reszketésre vagyok képes és szinte fáj minden mozdulata, annyira érzékennyé tett, könyörögni kezdek neki. Megáll, ami most egy pillanatra megváltásnak érződik, de a fülemhez hajolva egyáltalán nem olyasmit mond, amire számítottam. A gondolataim már zavarosak, de még így is értem, hogy a két lehetőségem vagy a további tűrés, vagy az, hogy félbehagyunk mindent. – Mit... ah... nem... – Összefüggéstelen sóhajok távoznak csak az ajkaimon, próbálom összeszedni magam, de az agyam már túlságosan tompa, az érzékeim viszont túl élesek, a testem tehetetlenül remeg és elképzelni sem tudom, melyik választás tűnik a rosszabbnak. Megfeszülök, felnyögök, mert bár meg sem mozdul, már ez olyan mértékű súrlódást kelt, ami túlérzékeny testrészeimet tovább kínozza. – Ne... ne hagyd abba – lehelem, de kétségbe ejt a gondolat, hogy tényleg ezt fogja tovább csinálni. – Kérlek... – fűzök hozzá még egy elhaló könyörgést. Amikor egy kicsit hátrébb lép testemet kis szögben döntve előre a falnak, egy pillanatra elhiszem, hogy megesett rajtam a szíve. Újra megmozdul, a testem felkészül a katarzisra, férfiassága már kis híján a testembe merül... hogy aztán az utolsó pillanatban mégse hatoljon be, hanem tovább csússzon előre. Vadul reszketek meg, amikor erőteljesen végigsimítja a csiklómat, a nyögésem már-már inkább nyüszítésnek érződik, annyira elkínzott. – Axel... – nyöszörgöm reszketve. Kezeim ökölbe szorulnak, a testem megfeszülve küzd, nem a szabadulásért, hanem azért, hogy kibírjam ezt az egészet, de ő kíméletlenül mozdul újra és újra, elégedetten szuszogva, kegyelmet nem ismerve, mindig gondosan megállva, mire elérhetne a megváltás. Egy idő után nem csak a számolás fonalát veszítem el, hanem a valóságot is. A testem nem bírja tovább az érzékeim ilyen szintű kínzását, az elmém félig kikapcsol, nem vagyok képes másra azon kívül, hogy a falnak támaszkodva próbáljam megtartani tehetetlenül remegő testemet. Már szinte fel sem fogom, ha újabb orgazmushoz közelítek, hogy ő ismét megtagadja tőlem, mert összefolyik az érzés azzal, hogy már jóformán fizikai fájdalommal jár minden egyes érintése, mivel a testem túl érzékennyé vált. Körmeim mélyen vájnak bele a saját húsomba, a nyögéseim elhalnak, vagy talán a hangom megy el, de az is lehet, hogy mindkettő. A suttogása, a hangja csak fáziskéséssel jut el hozzám, először egyáltalán nem is reagálok, a szemeim már szinte vakon pislognak, és amikor végül felfogom a szavait sem tudok értelmesen válaszolni. A testem automatikusan vonaglik meg a következő mozdulatára is, elnyílt ajkaimon elhaló nyögés csupán a szó, amit próbálok megfogalmazni, a szemeim könnyesek attól a folytonos belső feszültségtől, amit az eltelt ki tudja mennyi időben okozott a testemben. Tisztán látszik, hogy egy ideje már nem ebben a világban vagyok, de talán ennél egyértelműbb választ nem is kaphatott volna a kérdésére.
A figyelem elterelés sikerül, és az is, hogy hátra csavarjam a kezeit. A nyögése bosszús, de én elégedett vagyok. Gyors mozdulatokkal kötöm meg kezeit a derekánál, hogy ne legyenek útban, aztán folytatom a kínzását, de ezúttal felszabadult kezekkel. Fejét hátra húzom, először csípőjével szorítom magamhoz, de aztán előre nyúlok, és egész karommal magamhoz szorítom, míg kezemmel oda lent erősítek neki az érzéseken. Nyögései, zihálása betölti a teret, de amikor látom rajta, hogy kezdene elélvezni, megállok. Elkínzottan nyög egyet, nekem szorul a teste, de mind hiába. Csak akkor kezdem újra, amikor már biztosan tudom testének reszketéséből, hogy anélkül folytathatom, hogy elérné a csúcsot. Míg ő szenved, addig én élvezem amit csinálok, azt, hogy forró az egész teste, hogy olyan nedves más, hogy a kezemen is érzem. Amikor érzem, hogy már csúszna lejjebb, mert lábai nem tartják meg, elengedem a szalagot, hogy átöleljem balommal, és azzal tartsam meg. Abba nem hagyom, és nem is számolom, hányszor vonom meg tőle a lehetőségét az orgazmusnak. Hosszú sóhajjal élvezem azt, ami őt kínozza, már a nevemet nyöszörgi, de a válasz csak annyi, hogy egy újabb lila foltot harapjak és szívjak a nyakán. Nem kegyelmezek neki, folytatom a kínzását, élvezem teste reszketését, a kínlódó nyögéseit, a kérlelését. Amikor könyörgőre fogja, de elhal a hangja, megállok és oda hajolok a füléhez. - Ez a lényege a büntetésnek. Hagyjam abba? Fejezzük itt be? - dörmögöm a fülébe a kérdéseket, ezzel felfestve előtte a választási lehetőségeket: ha nemet mond, és folytatom, még biztosan jó ideig ezt fogom csinálni, ha viszont igent mond, akkor mintha elvágták volna a dolgot, itt és most elengedem és végeztünk. Míg várakozok, lábai között lévő jobb kezem élvezi a szeméremdobjai érintését. Már a combjai is bőven nedvesek, egész teste reszket, de amíg kicsit összeszedi magát a válaszhoz, se a férfiasságommal, se a kezemmel nem nyúlok érzékeny pontja felé. Ha azt mondja, hogy fejezzük be, csalódott szusszanással húzom el a faltól, hogy az ágyra segítsen, mert a lábai már eddig sem tartották rendesen. Ha még az eddigiek alapján sem akarja a befejezést, akkor van egy olyan rossz hírem számára, hogy tudom még fokozni. Ajkamra egy elégedett, de alattomos mosoly kúszik, fél lépést hátárálok vele, hogy csak egy kicsit kelljen előre dőlnie, ha a falnak támaszkodik testével. Így mikor újra kezdem a kínzást, már nem csak azt érzi, hogy dombjai közt csúszkálok, hanem azt, hogy majdnem be is hatolok, de végül befelé helyett kifelé csúszik farkam, újra rá a csiklójára. Nem elég nagy a szög ahhoz, hogy be hatoljak, és ez tudatos. Elégedett szuszogással kínzom tovább a tudattal, hogy csak egy mozdulat kéne csak a megváltásához, bár ez már engem is próbára tesz. Már ismét vágyom az orgazmust, azt hogy forró, reszkető testébe élvezhessek. Még is meg kell tanulnia, hogy ha nem teszi, amit elvárok tőle, ha pimaszkodik, és ellenáll, akkor annak következményei vannak. Persze megállok, mikor érzem a gyönyörét közeledni, és folytatom, mikor lenyugszik valamelyest. Egy idő után, ki tudja mennyi kihagyott orgazmusa után, amikor már az én testem is megremeg a vágytól, a füléhez hajolok halk zihálással. - Megtanultad a leckét? - suttogom bele a kérdést, és biztos vagyok abban, hogy most már rohadtul nincs kedve ellenállni, vagy nemet mondani.
Vendég —
Axel & Aviva
Nincsenek kétségeim afelől, hogy még alaposan meg fogom bánni a merészségemet, hogy gondoskodni fog róla. Pimasz vagyok, de élvezem a hatást, amit kiváltok belőle, ahogy a falhoz szorít a saját testével, még ha most már a hátamhoz is simul forró bőre. A lélegzete simogat, és amit a farkával művel a combjaim között, az elveszi az eszem még úgy is, hogy gondosan ügyel arra, hogy ne csúszhasson a testembe. Majdnem sikerül elérnie, hogy ne figyeljek oda, de az utolsó pillanatban mentem a helyzetet, bosszús fújtatására akaratlanul is mosolyra görbül a szám sarka. Érzem megszoruló fogását a csuklóimon, aztán át is helyezi egyik ujját, de egyelőre nem tesz mást, ami gyanús, de az én figyelmem csak félig van ott. Túlságosan leköt, amit csinál, különösen, hogy ezután, amikor egyik alkalommal mozdulatával éppen végigsimít a csiklómon, ajkai megtalálják a nyakam és a vállam, nekem pedig egy pillanatra elgyengül a térdem is. Megremegve, felnyögve hunyom le a szemeimet, észre sem veszem, hogy engedek a szorításomon a falon, csak amikor ő azonnal mozdul, és mire felocsúdok a kéjes érzésből, már hátra is csavarja a kezeimet. Bosszúsan nyögök fel, megpróbálom kihúzni a kezeimet a szorításából, de vasmarokkal tart, aztán szinte kitépi a kezemből az övet, bár ebben a szögben nem sok esélyem lett volna azt megtartani. Ficergek egy kicsit, bár nincs sok helyem rá, és egyébként is hiába, mert az öv a kezeim köré tekeredik, aztán még a nyakamon logó szalagért is odanyúl, hogy annál fogva hátrébb húzza a fejem és tartson ott. Elégedetten fújja ki a levegőt, szinte félek a folytatástól, de csak folytatni kezdi a mozgást, és én először nem is tudom, mekkora baj lehet még ebből. Szabad keze a csípőmre fog, férfiassága újra előre, majd hátra csúszik. Halk nyögéseim újrakezdődnek, a lassú simogatással az őrületbe kerget, különösen, amikor előre nyúl, és a következő mozdulatánál azt érzem, hogy a farka minden eddiginél erősebben masszírozza végig a csiklómat, ettől pedig megvonaglik az egész testem és hangosabban nyögök fel. Kitartja ezeket a mozdulatokat, hamarosan már csak nyögdécselve, zihálva reszketek teste alatt, de mielőtt még beleélhetném magam az érzésbe, megáll. Ajkaival és nyelvével kínzón ízleli végig a nyakam, fogai a bőrömbe mélyednek, frusztrált, elkínzott nyögéssel feszülök a testének, a csuklóimat fogó övnek. Tudom, hogy ezt ígérte, de akkor sem könnyű megélni. És aztán folytatja. Nem tudom, meddig bírom, talán a harmadik vagy a negyedik ilyen után, amikor már csak reszketek és a térdeim is lassan felmondanák a szolgálatot, ha nem préselne a falhoz a testével, akkor érzem először, hogy ebbe tényleg bele fogok őrülni. – Axel... – nyöszörgöm a nevét kínlódva, bár kötve hiszem, hogy meg fogja hatni. A testem lüktetve követeli a megváltást, a csiklóm már olyan érzékeny, hogy minden egyes érintés hatására megvonaglok, és egyre kevesebb időre van szükség, hogy az egyes szakaszok végén megtagadhassa tőlem a gyönyört. Nem tudom, mennyit fogok kibírni, már így is pusztító az érzés, még próbálok ugyan kitartani, de minden porcikám megveszik azért az érzésért. – Kérlek! – nyögök fel elkínzottan, amikor a sokadik alkalom után is újrakezdi. Ekkorra már szinte fáj, annyira érzékeny vagyok, és ha nem hagyja abba a mozgást, az egész testemet megfeszítve próbálok ellenállni, mert úgy érzem, nem bírom tovább. – Könyörgöm... nem... –bírom tovább, így hangozna a mondat, de elfúló nyögés lesz a vége. Már szinte az egész testem csak tehetetlenül reszket az övé alatt.
Már nem tudom eldönteni, hogy maga a nyakán lévő szorítás és fogás az, ami a kéjes sóhaját előidézi, vagy az, hogy hozzásimulok. Nem is számít igazán, teszem amihez már régóta jól értek, ez pedig az ő módszeres őrületbe kergetése. Lábai közé csúsztatom férfiasságom, olyan nedves és forró oda lent, hogy gond nélkül tudom mozgatni magam előre és hátra. Felnyög és megremeg, ahogy farkam minden előre nyomuló mozdulatnál csiklójára simul. Minden egyes alkalommal. A mozgásom lassú, hogy még több irányítás lehessen a kezemben, de közben már igyekszem megszerezni az övet is. Eleinte észre sem veszi, hogy mire készülök, de végül fázis késéssel, az utolsó pillanatban a falhoz szorítja a kezeit. Bosszankodva fújtatok egyet vállára, kérdésére pedig felmorranok: - Hát nem is. - mormogom, és csuklóin megszorulnak az ujjaim. Ha az előbb sikerült elterelnem a figyelmét, akkor ez most is jó taktika lesz. Változtatok a fogáson, eddig befelé mutató hüvelykujjaim csuklóinak külsejére kerülnek, és abban a pillanatban, amikor előre nyomom a csípőm, és érzem magam alatt megremegni az érintéstől, nyakába, vállára csókolok. Érzem, hogyan enged keze, szinte látom is a falon, mire egy határozott mozdulattal tekerem hátra csuklóit a háta mögé. Így, a másik fogással sokkal könnyebb volt ezt megtenni. Dereka mögött, ha kell erővel veszem egy kézbe két vékony kis csuklóját, és állok meg a mozgásban. Szabaddá vált kezemmel ha kell, szinte kitépem a kezéből az övet, hogy ügyes mozdulattal tekerjem körbe egyik kezén. Amint azon megszorult a bőr, a másikat is hozzá kötöm vele. Most, hogy ezzel megvagyok, jobbommal a csípőjére markolok erősen, a balommal pedig megkeresem a póráz szárát, hátra forgatva azt nyakán tekerem egyszer körbe a kezemen szorosan a gerincénél, hogy kissé hátrébb tudjam húzni a fejét. Mintha csak azt gondolnám "végre", úgy szusszanok egyet, aztán csípőmmel folytatom a mozgást, kezeimmel magam felé húzva őt. Még mindig lassú vagyok, és ügyelek arra, hogy ne csússzak be. Még akkor is, amikor előre nyúlok csípőjét markoló kezemmel, hogy az előre nyomuló mozgások alkalmával ujjaimmal szorítsam csiklójához férfiasságom, erősebb ingereket keltve. Amikor hallom rajta, hogy elindul az úton felfelé, akkor megállok, ha kell, egy-két percre is, és csak végig ízlelem nyakát nyelvemmel, bele harapok a bőrébe, sóhajtok a fülébe. Amint érzem, látom testén, hogy valamennyire megnyugodott, újra kezdem az egész folyamatot. Kínzom, gyötröm, akkor is, ha kérlelni kezd. Nem vagyok hajlandó elvinni őt.
Vendég —
Axel & Aviva
Rendkívül elégedett vagyok a döntésemmel, tekintve a következményeket. Már az is elég lenne, hogy hagy olyan közel kerülni magához, hogy a bőrünk szinte összeérjen, de aztán először magához ránt, és amikor tovább húzom az agyát, egyenesen nekiprésel a falnak a saját testével. Az érzés minden, amit akartam, enyémnek szoruló teste, forró, nedves bőre megőrjít, csak úgy, mint ahogy egészen közelről rám néz. Megveszek a csókjáért, de beérem egy pimasz mozdulattal a nyelvemmel, és hallom a lélegzete változásán, hogy ez rá is hatással van. Tovább feszítem a húrt, keresem a határokat, és amikor megmozdítom a csípőmet, ő pedig ismét felmordul, megborzongok. Elengedi a lábamat, tudom, hogy most jön a válasz, és amikor a fal felé fordít , majd a nyakamnál fogva odaszorít és hátulról hozzám simul, kiszakad belőlem egy kéjes sóhaj. Tenyereim a falnak simulnak valamivel a fejem felett, megborzongok, amikor a fülembe suttog, ő is érezheti, ahogy finoman végigremeg a testem. Lélegzete égeti a fülemet és a nyakamat, csuklóimat a falra szorítja, és hamarosan megértem, miről beszélt, amikor érzem kemény férfiasságát a combjaim közé csúszni. Nem merül el bennem, csak édesen kínzó mozdulatokkal csúsztatja magát előre-hátra, olyan szilárdan szegezve a falhoz, hogy én se tudjam más szögben mozdítani a csípőmet, hogy ezt esetleg elősegítsem. Halkan felnyögök, amikor tőlem nedvesen eléri a testem legérzékenyebb pontját is, a testem finoman, a szorítás engedéséhez képest vonaglik meg az érzésre, ez pedig megismétlődik minden egyes alkalommal, amikor a mozdulattal eléri azt a pontot. A légzésem elmélyül és sűrűsödik, a forróság érezhetően kezd újra felkúszni a gerincem mentén, először észre sem veszem, amikor elkezd mesterkedni. Eddig is igyekeztem szilárdan tartani az övet a kezemben, és eleinte fel sem tűnik, miért akarhatja a csuklóimat más pontra helyezni a falon, túlságosan elveszik az eszemet az érzékeim, az, amit a combjaim között csinál, ahogy sűrű lélegzete a vállamat éri, és szinte már sikerül is neki egy keze alá terelni a csuklóimat, amikor észbe kapok. Szilárdan tapasztom tenyeremet a falra, erővel tartva ott a kezem, hogy ne végezhesse be, amit elkezdett, bár nem segít rajtam, hogy a testem újra és újra megremeg az övé és a fal között, mozgásával pedig továbbra is halk nyögéseket hajszol ki belőlem. – Azt hittem... nem mocoroghatok – lehelem két sóhaj között. Igyekszem ellenállni és tartani magam, de nem könnyíti meg a dolgomat. Valószínűleg egy kis löket is elég lenne ahhoz, hogy elveszítsem a kontrollt egy pillanatra, még csak belém sem kellene hatolnia hozzá, elég ha csak megérint valahol az ajkaival, hogy az érzés hatására akaratlanul is megborzongva hunyjam le a szemem egy másodpercre, felsóhajtva az érzéstől és elengedve a szorítást a falon, így esélyt adva neki, hogy bevégezze azt, amit az imént elkezdett, és el tudja venni az övet. Megpróbálok ugyan rászorítani vagy utánakapni, de a testhelyzetünk miatt ő van előnyben, sokkal nagyobb a mozgástere, mint az enyém.
Még pimaszkodik. Nem adja oda, amit kértem, sőt még akkor se adja oda, amikor megpróbálom tőle elvenni. Nem hagy más választást, minthogy fenyegessek és sarokba szorítsam. Ettől sem gondolja meg magát, de ha azt hiszi, hogy túl jár az eszemen, nagyon rosszul gondolja. Visszakérdez, megnyalja az ajkamat, amitől egy pillanatra elmélyül a légzésem, és amikor folytatja, egy sóhajjal, és kihívással, mély levegőt veszek. Morgásba fordul a sóhajtás, ami felszakad belőlem, ahogy hozzám dörgöli magát. Ez ihlet meg arra, hogy mit is tegyek vele. Hogy mit érdemel. Elengedem a lábát, és egy mozdulattal fordítom a vállánál fogva háttal. Az övet meg se próbálom elvenni tőle - még -, ehelyett ismét a nyakánál fogva tartom a falnál, míg hozzá simulok. - Nem ajánlom, hogy mocorogj, vagy nyúlkálj. - figyelmeztetem előre a füle mellett szuszogva, míg férfiasságomat combjai közé helyezem és előre nyomom, kifejezetten figyelve arra, hogy ne hatoljak be. Ha a falnak támaszkodik, kihasználom az alkalmat, hogy megragadjam a csuklóját, de nem húzom hátra, csak oda szorítom őket a falra. Testemet az övéhez szorítom, hogy kevesebb helye legyen mocorogni, aztán lassan ismét mozgatni kezdem a csípőmet. Továbbra sem merülök el testében, csak szeméremdobjai között siklik férfiasságom előre és hátra, izgatva őt, de megtagadva tőle azt a gyönyört, amelyet annyira imád. Azért is szorítom ennyire kezeit, és testét, hogy ne tudjon bele nyúlni, bele mozdulni úgy, hogy belé hatoljak. Valamivel sűrűbben veszem a levegőt a válla felett, élvezem nedves combjainak simítását, ahogy körbe ölelnek oda lent. Figyelmem csak pár perc után emelem meg testéről a kezére, és igyekszem egy kezembe fogni csuklóit, hogy felszabadítva a másikat kivehessem a kezéből az övemet. Le akarom egyszerűsíteni dolgomat, a kérdés az, hogy vajon ő mennyire figyel oda, és van-e még kedve harcolni ellenem.
Vendég —
Axel & Aviva
Nagyon úgy tűnik, hogy végképp elhatározta: az őrületbe kerget, és én semmivel nem tudom lebeszélni erről, vagy épp meggyőzni az ellenkezőjéről. Nem hagyja, hogy tovább érintsem, aztán hamarosan megvonja tőlem a saját ujjait is, és hiába próbálom némi izgató tisztogatással rávenni, hogy értékelje újra, mit szeretne tenni velem. Aztán azt mondja, hozzam az övét, amitől a testem árulkodón borzong meg, de nem teszi szóvá. Hagyja, hogy tegyem, amire utasított, érzem magamon a tekintetét, pillantása perzseli a bőröm, és mire az övvel a kezemben visszatérek hozzá, már tudom, hogy nem fogom olyan könnyen adni magam, mint szeretné. Meglátjuk, meddig feszíthetem a húrt; az is tetszene-e neki ha nem vagyok annyira engedelmes. Az ágy szélén ül, ahogy besétálok, majd rám pillantva feláll és felém nyújtja a kezét, de nem lesz az olyan egyszerű. Megcsillannak a szemeim, ahogy odasétálok hozzá, és mivel nem állít meg hamarabb, végül olyan közel lépek hozzá, hogy a testünk szinte összeér. Merészen nézek fel a szemeibe, szemöldökét összevonva néz rám, tudom, hogy érti, mire megy ki a játék, de nem tud eltántorítani a szavaival sem. Élvezem, hogy ilyen közel van hozzám, érzem az illatát és a teste melegét, közvetlen közelről tudom szemlélni a szemeit, az arcát. Számítok rá, hogy megpróbálja majd elvenni az övet, a bőröm bizsereg, a gerincem mentén finom borzongás fut végig, ahogy a derekamnál fogva magához szorít - a bőre pedig végre össze is ér az enyémmel -, de még így is van elég lélekjelenlétem ahhoz, hogy míg szabad kezével megragadja az övet tartó csuklómat, én ugyancsak a másik kezemet használva átveszem azt a másik oldalra. A taktikám beválik, a szemei felvillannak, fújtatva fújja ki a levegőt, majd kezd határozottan hátrafelé terelni, és amikor a testével a falhoz présel, újra megborzongok. A bőre még nedves az előző iramtól, mégis forrón tapad az enyémhez, és el sem tudnék képzelni ennél jobb érzést jelen pillanatban. Elnyílt ajkakkal nézek fel rá, ahogy az államra fogva kényszerít, miközben ő bebizonyítja, hogy azért létezik még jobb érzés, amikor másik kezével a csípőjére húzza a lábam és hozzám szorítja magát. Az ajkaira sóhajtok, fenyegetésére végigborzong a gerincem, és bár nagyon is emlékszem az előző frusztrációra, a befejezetlenség érzésére, nem gondolhatja komolyan, hogy innen hátraarcot fogok csinálni. Sőt... mivel a pimaszságom ide juttatott, ha lehet, csak még bátrabb leszek ettől. – Nem ez volt eddig is a terved? – mormolom az ajkaira, visszautalva előző szavaira, aztán nyelvemmel finoman, vágyakozva meg is nyalom az alsóajkát. Sok mindent megadnék azért, ha most megcsókolhatnám, de tudom, hogy nem engedné, ezért be kell érnem ilyen apróságokkal. – Gyerünk, Axel – sóhajtok, miközben megmozdítom a csípőmet, izgatóan dörzsölve magam hozzá. – Mutasd meg, mit érdemlek... – nézek mélyen a szemeibe.
Figyelem arcát, míg beszélek, látom, hogy mi az, amit emlegetve jobban csillan meg szemeiben az aggodalom. Nem akarja, hogy abba hagyjam, nem akarja, hogy elengedjem, érezni akarja az érintésem, még akkor is, ha csak halovány. Majd meggondolja magát. Egyszer már sikerült úgy az őrületbe kergetni, hogy éppen csak hozzá értem, ha ezt megteszem most is, majd leveszem róla a kezemet, az talán elég büntetés lesz. Leveszem magamról a kezét, csalódottan nyög fel, de az ujjaimmal mélyebbre és gyorsabban játszok, csak hogy ingereljem őt. Teste reagál, ám nem sokáig hagyom élvezni az ujjaim, elhúzva azt tőlük ajkai közé tolom. Ismét csábítóan veszi a szájába, egyértelmű, hogy mit sugall, de én már mást tervezek. Arról lemaradt, hogy mást is a szájába vegyen. Megmondom neki, hogy hozza ide az övemet, látom bőrén, hogy ennek említésére is kirázza őt a hideg. Lassú mozdulattal száll le az ágyról és indul el kifelé. Figyelem a finoman ringó csípőjét, macskákra jellemző kecsességét, és azt, ahogy hátra pillant. Szusszanva várok egyelőre türelmesen, ismét leülve az ágyra nézem meg az elszakított selyem végét, aztán amikor hallom, hogy az ajtóba lép, oda pillantok. Felkelek, kezem nyújtom, de ahelyett, hogy odaadná, háta mögé rejti az övet, és szinte már hozzám simul. Összehúzom a szemöldökömet és fürkészem arcát. Tudom, hogy mire megy ki a játék. - Csak rontasz a helyzeteden a pimaszkodással. - mondom szemeit fürkészve, leengedve a kezemet, de közben el nem hátrálok tőle, szilárdan állok. Ha elhátrálna, felé lépnék, de így, hogy ilyen szorosan áll előttem, egyszerű lesz elvenni tőle azt, amit rejteget. Oda hajolva hozzá egyik kezemmel hátra nyúlok, hogy elkapjam csuklóját, másikkal derekát fogom meg és erősen magamhoz szorítva, hogy ne tudjon csak úgy elmenekülni - bár erre egyáltalán nem számítok. Ha meg tudom fogni a kezét, igyekszem előre húzni, hogy elvehessem tőle, ha viszont nem engedi elvenni, és mondjuk át veszi háta mögött a másik kezébe, fújtatva egyet tolom neki határozott lépésekkel a mögötte lévő falnak, míg csuklóját elenegedem. Testemmel préselem oda, elengedve derekát is az állára fogok balommal és arra kényszerítem, hogy rám nézzen, jobbommal felhúzom lábát a csípőmre, férfiasságom neki szorítom. - Elfogod érni, hogy inkább azzal kínozzalak, hogy elviszlek az orgazmus határáig, de nem löklek át rajta. - mondom fenyegetően az ajkára. - Az az előbb is nagyon tetszett. - mondom pimaszul a szemeit figyelve.
Vendég —
Axel & Aviva
A pillanat varázsa oda, és nem válik be az a taktikám sem, amivel próbálnám magamhoz visszaédesgetni. Amikor odahúz magához, minden akaraterőmre szükségem van, hogy ne csókoljam meg, de valahogy képes vagyok megállni a késztetést, még ha tovább frusztrál is. Legalább a kezemmel részben hozzáérhetek, miközben ujjait a testembe vezeti, a testem reakciói és a sóhajaim elárulnak, de ennek ellenére is próbálom enyhíteni őt, kezem megmozdul rajta, mintha csak győzködni akarnám, hogy nem lenne olyan rossz dolga, ha rám bízná magát. A szavai nem engem igazolnak, csalódottan nyögök fel, amikor a kezemet is leveszi magáról, bár ujjai gyorsabb mozgatásával eltereli a figyelmem valamelyest a szavairól. Sóhajaim között is átszűrődik viszont az üzenet, már-már könyörgőn nézek rá a gondolattól is, hogy még ennél is jobban megvonná tőlem magát és az érintését, de mire valaszolhatnék a kérdésre - ami valószínűleg egyébként is költői volt -, már kihúzza belőlem az ujjait, és ahogy ajkaim elnyílnak, közéjük csúsztatja őket. A tisztogatási módszerem nem veszít a lelkességéből, nem úgy játszok az ujjaival, mintha csak az ujjai lennének a számban, szuszogva simítom őket a nyelvemmel és szívom meg őket finoman, közben végig a szemeibe nézve, azt remélve, hogy meggondolja magát, de újfent csalódnom kell. Aztán megszólal, szóba hozva az övét, én pedig megborzongok. Lassú mozdulattal kelek fel az ágyról, mintha csak látni akarnám, hogy tényleg elenged-e, és ha így tesz, kimegyek a szobából - gondosan ügyelve rá, hogy ha engem figyel, ne szenvedjen hiányt a látvány tekintetében. Megtalálom a nadrágját a földön, kihúzom belőle az övet, de amikor visszatérek a szobába, csak a mozgásom kívánatosságára ügyelek. Odasétálok hozzá, amilyen közel csak engedi, az övet viszont a hátam mögött tartom a kezeimben és nem adom rögtön oda neki; ki akarok csikarni belőle még legalább néhány érintést, különben úgy érzem, meg fogok őrülni, mire végez velem. – És most? – kérdezem halkan, szemeimmel őt figyelve.
Megtagadom tőle azt, amit már annyiszor megkapott ma. Azt, hogy ismét elélvezzen, mindezt azért, mert kizökkentett abból az állapotból, amit magaménak tudhattam. Az ágy szélén még édesgetni próbál, de ha érintése reakciót is vált ki belőlem, nem úgy cselekszem, mint ahogyan ő azt elvárná. Nem a nyúl viszi a puskát, és ezzel szembesítem is. A kérdésemre egyszerű a válasza. Akartam őt. Akarom most is, kívánom a testét, hogy nyögjön a kezeim alatt, csak épp másképp. Fel is vázolom neki, kezét kőkemény farkamra vezetem, ujjai engedelmesen fonódnak köré. Amikor oda hajolok hozzá, megnyalja ajkait, látom egy pillanatra, hogyan időzik el pillantása az ajkam irányába, de nem teszi meg, amire vágyik. Jó cicus. Kezdi érteni a dolgot. Levezetem rajta saját kezemet, szembesítve a tényekkel, hogy panasza ellenére tudom, hogy imádja, amit teszek. Tudja, hogy ha olyat csinál, amit nem engedtem meg neki, vagy nem tetszik, megvonom tőle az érintést, a közelségem, a kéjt, ahogy korábban, úgy most is. Csak most ezt akkor sikerült megtennie, mikor már a gyönyör határán volt, de hát ő időzített rosszul. Emiatt kínzásra ítélem, mint valami bíró és hóhér egyben mozdítom meg ujjaim, hogy bele is kezdjek az ítélet végrehajtásába. Persze rá kérdez, hogy nem akarok-e többet tőle, hogy ez izgat-e, mire csak hallgatok. Ő is mozgatni kezdi a kezét, már talán alkudozni próbál, de már döntöttem. - Túl késő a kedvemben járni. Amikor megálltam, elmondtam, mit várok tőled, de te akkor is magadra gondoltál. Most már elérted, hogy amit akarjak, az a te büntetésed legyen. - mondom kegyetlen hangsúllyal, még mindig kicsit halkan. Elengedem a szalagot, megfoghassam engem fogó kezét, és elhúzom magamról. - Már csak az a kérdés, hogy csináljam. Vajon melyiket bírod rosszabbul? Ha teljesen megvonom magamat tőled, vagy ha az őrületbe kergetlek azzal, hogy épp csak hozzád érek? - gondolkodom hangosan, míg ujjaim tovább dolgoznak rajta, egy kicsit gyorsabban is. - Az egyik nem zárja ki a másikat, igaz? - jutok döntésre végül, és kihúzom belőle ujjaimat, majd ajkához emelem őket, s ha azok kinyílnak, betolom az ujjaim. - Hozd ide a nadrágomból az övet. Tönkre tetted a puha selymet, szóval úgy tűnik, erősebb anyagot kell használnom. - mondom, kihúzva ujjaim szájából.
Vendég —
Axel & Aviva
Annyira elveszek a történésekben, az érzésekben, a kéjben, hogy amikor megtörténik a baj, szinte fel sem fogom, hogy én idéztem azt elő, aztán pedig képtelen vagyok gondolkozni, mert az agyam egyetlen működő része éppen a testemben készülő orgazmusra koncentrál. Mire észbe kapok, ő már elenged, aztán teljesen le is száll rólam, a befejezetlenség okozta frusztrációt és némi csalódottságot hagyva csak hátra. Mögé mászok, megpróbálom visszaédesgetni magamhoz, látom, hogyan borzong meg az érzésre, mégis feláll, kibújva alóla, hogy aztán szembeforduljon velem. A nyakamon lévő szalaggal húzza közelebb magához a fejem, elmélyülő légzéssel nézek a szemeibe, amikor kezemet vágytól lüktető férfiasságára helyezi, ujjaim automatikusan fonják körbe, de egyelőre nem teszek mást. – Akartál engem – sóhajtom az ajkaira, rettenetesen csábít a gondolat, hogy megcsókoljam, csak most, ilyen közel hozzá tudatosul bennem, hogy a csókját csak kevésszer élvezhettem eddig. Mégsem próbálkozom efféle merészséggel, csak a saját ajkaimat nyalom meg, hogy megnedvesítsem őket. Szavaira megborzongok, a hasam már libabőrös, amikor hozzám ér, és ahogy ujjai elmerülnek a testemben, megremegve nyögök fel halkan. Lélegzete égeti az ajkaimat, ahogy az enyém az övét, minden önuralmamra szükségem van, hogy ne érjek hozzá. – Csak ennyit akarsz tőlem? – suttogom rekedt hangon, próbálva sóhajokba fojtani a feltörni akaró nyögeseket ujjai mozgása nyomán. – Az izgat fel, ha engem kínzol? Másra nem használnál? – viszonzom mély pillantását. A testem ösztönös reakcióit nem tudom elrejteni előle, de nem is akarom, ujjaim szorosan fonódnak férfiassága köré, bátrabban, mint eddig, felidézve néhány nagyon is kellemes mai emléket. Hacsak nem állít meg, megmozdítom rajta a kezem, nehéz eldöntenem, hogy halk nyögésem okai milyen arányban oszlanak el az ő és az én tevékenységem között. – Mondd el, mit akarsz és engedd, hogy megtegyem – dorombolom tovább. Mivel a fejemet még mindig tartja a szalaggal, magamtól nem tudok tenni semmit, csak a kezeim szabadok, ki tudja, meddig.
Bele merülök az érzésbe. Abba az érzésbe, amelyet ő akart előhozni belőlem, amelyet elő is hozott, és amely eléri, hogy olyan legyek, mint egy állat. Olyan élvezetet érzek így, magamra koncentrálva, amelyet eddig nem tudhattam magaménak, és amikor kizökkent ebből az édes érzésből, én leszek frusztrált, akár csak ő, mikor nem fejezem be, amit elkezdtem. Leszállva róla közlöm vele, hogy én mit akarok, de ahelyett, hogy ezt tenné, mögém térdel, megérzem ujjait a bőrömön, fogait a nyakamban. Megborzongok az érzéstől, de célt akkor érne csak vele, ha ezt azért tenné, hogy engem engeszteljen, és nem azért, hogy rávegyen arra, hogy megadjam neki, amit akar. Fújtatok egyet, felkelek az ágyról és felé fordulok, hogy rá tudjak nézni. Megfogom a pórázt és annál fogva húzom közelebb magamhoz, emelem meg fejét, hogy mély, sötét pillantásomat az ő íriszeibe tudjam mélyeszteni. - Miért tenném? - kérdezem, majd szabad jobbommal megfogom az ő jobbját, és azt feszülő férfiasságomra húzom, hogy érezze, mennyire beindított, de utána el is engedem a kezét. - Azt akartad, hogy leomoljanak a gátak. Egy állatot akartál, hát itt van előtted. Most, hogy nem akarom ugyan azt, mint te, már vissza is táncolnál? - kérdezem közelebb hajolva hozzá, balomban fogott selyemmel húzva őt is még közelebb, hogy szinte összeérjen az orrunk, hangon erejéből visszaveszek, hogy szinte duruzsoljam a következő szavaimat. - Ne tegyél úgy, mintha nem pont ez izgatna téged. Láttam, mire reszket meg a tested, hallottam a nyögéseidet, érzem milyen nedves vagy, hogy mire élveztél el eddig többször. Élvezed, ha játékként vagy kezelve. Most az vagy. - A másik kezemet a testére vezetem, a hasára, hogy aztán azzal lesimítsak a lábai közé, és az ujjaim közül kettő ismét elmerüljön a nedves ajkak között. - Mi van, ha kínozni akarlak? Elhajtalak majdnem az orgazmusig, de nem adom meg. Csak hogy érezd, nekem milyen. - kezdem el lassú, mély mozdulatokkal ujjazni őt, míg a szalaggal továbbra is tartom őt. Szemeimet az övébe mélyesztem, ajkamra egy halovány, már-már gonoszkás félmosoly fekszik ki.
Vendég —
Axel & Aviva
Nem túlzás azt mondani, hogy megkapom, amit akartam. Alig fejezem be a mondandómat, látom a szemeiben felvillanni azt, amire vágytam, hogy aztán rögtön utána tettekkel is bizonyítsa ezt. Kiéhezett állatként veti rám magát, olyan hevesen és keményen kezd el a magáévá tenni, mint még egyszer sem, és én minden pillanatát élvezem. Elveszek az érzésben, a látványában, a tudatban, hogy mit váltottam ki belőle, és amikor a pózon egy kicsit variálva elér a gyönyör, vad, kíméletlen mozgásával olyannyira elnyújtja azt, hogy szinte felér egy második orgazmussal. Megáll a mozgással, a látványa újra beleég az elmémbe, aztán ismét testhelyzetet vált, hogy utána ott folytassa, ahol nemrég abbahagyta. A csípőmet más szögbe igazítom, és amikor meghallom, hogyan mordul fel válaszul, megremegve nyögök fel pusztán a hangtól is. Fenntartja a tempót, és én hamarosan ismét érzem, hogy át fog lendíteni a határon, de annyira elveszi az eszemet, hogy fel sem fogom, milyen erősen kapaszkodok a szalagokba, míg el nem szakítom őket. Nem gondolkozom, nem tudok, az agyam már rég nem ezen a síkon mozog, főleg, hogy a testemen éppen készül átvágni a gyönyör újabb hulláma, de ő megáll, az érzés pedig elmarad, befejezetlenül, mint egy elharapott mondat. Frusztráltan nyögök fel, ami aztán fájdalmas szusszanásba fordul, ahogy a csuklómat elkapva a hátamra csavarja a kezem. Nekifeszülök a szorításnak, a testem lüktetve keresi a befejezetlen érzést, a lélegzetem gyorsan, frusztráltan távozik, és ezen nem segít, amikor a fülemhez hajol. – Axel... – fújtatom. Nem tudom eldönteni, hogy következő szavaira vagy a csípője mozdulatára reszketek-e meg, de nem mozdul meg, sőt, a következő pillanatban elenged és kihúzódva belőlem le is száll rólam. Frusztrált nyögéssel nézek hátra rá, a testemben még mindig úgy lüktet a befejezetlenség érzése, mint valami viszketés a bőr alatt. Az ágy szélére ül, csak a szeme sarkából néz rám, és nehéz eldöntenem, hogy még mindig ugyanabban a játékban vagyunk-e, amiben eddig, vagy most valami teljesen más történik. A csuklóim szabaddá váltak és nem is tart az irányítása alatt más módon, a szavai is inkább hatnak kijelentésnek, mint utasításnak. Összezavar, és ez ki is zökkent egy kicsit a szerepemből, feljebb tolom magam az ágyon, de nem aszerint cselekszem, amit mondott, a háta mögé mászok, tenyereimet forró bőrére simítva, felsimítva velük a vállaihoz, miközben ajkaimmal forró csókot hintek a vállára, tovább haladva válla és a nyaka találkozásához, majd a nyakára, egészen a füle tövéig. – Tényleg nem jössz vissza hozzám? – dorombolom a fülébe, mielőtt fogaimat finoman belemélyeszteném a nyaka bőrébe.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.