Neki esek, mint valami állat, és ezekkel a szavakkal elérte, hogy most kivételesen ne rá gondoljak, hanem magamra. Nem érdekel, hogy élvezi-e, elélvezett-e, van-e még hangja, vagy szökik-e ki ajkán más a nyögésein kívül. Nem figyelek rá, egyszerűen csak teszem, ami nekem tetszik, olyan vadul és hevesen teszem magamévá, amennyire csak akarom, és élvezem. Épp ezért sem tűnik fel igazán, hogy miután oldalt fordítom, és erőből fogom őt magamhoz, elélvezett, vagy az, hogy ez olyan hosszúra nyúlik, hogy lehet nem is egy orgazmustól remeg ennyire kezeim között. Nem zavartatom magam azzal, hogy levezessem neki az érzést. Most nincs ő, csak én vagyok. Így miután megunom ezt a pózt is, és egy kényelmesebbre váltok, nem foglalkoztat az a türelmetlen szusszanás, amivel vár. Ő most örülhet, hogy az örömöm benne keresem. Megkapaszkodok az ágyban és nyakában, majd újra belé vágva magamat folytatom, amit elkezdtem, csak meztelenül. Testével ritmusosan áll ellen, hogy mélyebbek legyenek a lökések, még kicsit meg is emeli a fenekét, hogy a szög is jobb legyen, amitől egy pillanatra kéjes morranás szökik fel belőlem. Hevesen folytatom dugását, erős markom alatt kis idő után megroppan a fa, de nem foglalkozok vele, ahogy az ágy bordáinak recsegésével sem, ahogy gyakorlatilag bele döngölöm Avivát. Nyögései csak távoli hangokként jutnak el a fülemig, de a selyem fájdalmas szakadásának recsegése visszaránt a valóságba, ahogy az is, hogy hátra nyúl. A karmolás izgat ugyan, de most nem erre van szükségem. Kiesek a ritmusból, és habár érzem, hogy épp most élvez el, megállok benne, csuklójára markolok és tekerem azt a hátára, ezúttal valódi haraggal, fel sem fogom hirtelen, hogy milyen erővel teszem ezt. - Hogy te milyen önző vagy! - sziszegem a fülébe zihálva, oda hajolva hozzá. Kicsit kitisztul a fejem, és habár engednék a szorításból a hátán, még sem teszem. - Még se érdemled meg, hogy azt tegyem, amit kértél. Ájultra baszhatnálak, de akkor hogy fogsz a végén leszopni? - teszem fel a kérdést még mindig kicsit haragvóan. Mély levegőt veszek, csípőmet erősen neki tolom, de nem mozdulok tovább, latolgatom, melyiket akarjam jobban. Elengedve a kezét szállok le róla, és nincs olyan könyörgés, vagy szép szemű nézés, amely miatt meggondolnám magamat. Az ágy szélére ülök, kifújom magam, nedves hajamat hátra túrom, szemem sarkából rá tekintek. - Most befogod fejezni, amit oda kint elkezdtél. - kijelentés, nem kérés, még csak nem is utasítás. Ha kiakar engesztelni, azt már tudja, hogyan teheti meg.
Vendég —
Axel & Aviva
one love, two mouths, one love, one house no shirt, no blouse, just us
A testem még mindig finoman reszket az orgazmus utózöngéitől, ahogy felmászik hozzám, a kérdésére a válasz mégis egyértelmű. Érintésére érzékenyen reagál a testem, ahogy őt figyelem, kiegészítem a válaszomat, mert nem szimplán a vágyaimat és az általános éhségemet nem tudom kontrollálni, hanem azt, ahogy rá éhezem. Hiszen teszteltük már, hogy ha róla van szó, szinte a végkimerülésig képes lennék bírni az iramot, és utána is csak azért nem menne tovább, mert valószínűleg sokáig feküdnék eszméletlenül. Most, ahogy nézem őt, vágytól izzó szemeit, fölém támaszkodó alakját, ebben a kiszolgáltatott helyzetben fekve, ismét csak ugyanezt érzem. Azt az emésztő, kiolthatatlannak tűnő vágyat, amit egyetlen érintésével, pillantásával, vagy egy elsuttogott szóval is képes bennem lángra gyújtani. Ezt fogalmazom meg akkor is, amikor lehetőséget kínál arra, hogy elmondjam, mit akarok. Finom bevezetővel indítok, és érződik is rajta, hogy nem ezt várta volna tőlem, érintése a melleimen először csak puhábbá válik, aztán már szinte hozzám sem ér, én viszont éppen ekkor kezdek belelendülni. Szeretném azt hinni, hogy azért nem ér hozzám újra, mert lassan, de biztosan sikerült teljesen elterelnem a figyelmét, elképesztően izgató látni a szemeiben, ahogy a szavaim nyomán egyre inkább elsötétülnek a vágytól és a sugallt képektől, hogy aztán a légzése ritmusa is megváltozzon. Teste megfeszül felettem, és én szinte szabad szemmel látom, ahogy leomlanak azok a gátak, amikről az előbb beszéltem. A pillanat az elmémbe ég, de nincs sok időm gyönyörködni benne, a következő pillanatban ugyanis megmozdul, a mozdulat gyorsaságából és rövidségéből ítélve épp csak kiszabadítja magát az alsóból, hogy aztán határozottan megragadja egyik térdhajlatomat, lenyomva mellém a lábamat az ágyra. Heves mozdulattal merül el bennem, a testem még mindig érzékeny az előző orgazmus emlékétől, így még annál is intenzívebben érzem ezt a mozdulatot, mint amilyen hatása egyébként lenne rám. Nem is fogom vissza a nyögésemet, a testem megvonaglik az érzéstől, és nem is hagy nekem egyetlen pillanatnyi pihenőt sem, olyan hevesen és keményen kezd el mozogni bennem, ahogy kértem is tőle. Zihálva, szabadon nyögdécselve, nézem őt, ajkaim elnyílnak és kiszáradnak a látvány és az érzés kettősétől; a testemben hevesen lüktet a kéj, egy részem még a szemeimet is becsukná, hogy minél intenzívebben éljem meg az érzést, a másik részem viszont képtelen lenne elengedni a látványát. Kezeim belekapaszkodnak a szalagokba, zihálásom összefolyik az övével, bár a nyögéseim könnyedén nyomják el mindkét hangot. Testem néha finom ívbe feszül az övé alatt, még intenzívebbé téve az érzést, és már éppen kezdeném érezni magamon, hogy ha így folytatja, számomra nagyon közel lesznek a csillagok, amikor megáll, de nem sokáig. Elengedi a lábam, a másikat a mellkasára húzza, majd a csípőmet megfogva és az ágyon fekvő lábamat az övéi között kinyújtva fordít az oldalamra. Zihálva nézek fel rá, aztán hangosan felnyögve feszülök meg újra, amikor mélyen belém hatol. Ujjai ezúttal a combomba mélyednek erősen, valószínűleg ott is hagyja majd a nyomait, de el sem tudnék képzelni ennél izgatóbb gondolatot. Lökései mélyebbé válnak, a tempó azonban ugyanolyan heves, és ettől az egész csak még intenzívebbé és elsöprőbbé válik, a testem pedig csakhamar visszatér abba a nem sokkal korábbi pillanatba, amikor szinte egy hajszálon múlt az egész. A tekintetem lángolva figyeli őt, ebben a pózban még jobb rálátásom nyílik, már nem csak a vágytól ködös, izzó szemeit tudom kiválóan megfigyelni, hanem az egész felsőtestét, megfeszülő izmait, verejtéktől nedves bőrét, a csípőjét, ahogy kíméletlen tempót diktálva mozog bennem. Esélyem sincs ellenállni az érzésnek, még csak elodázni sem tudom, egyszerűen csak elfogadni vagyok képes és átadni magam annak, amikor a testem vadul megremeg, a torkomból pedig felszakad egy hangos nyögés, ami aztán elkínzottan el is nyúlik. Az izmaim megfeszülnek, lüktetve vág át rajtam a kéj, de ezúttal nem csak nem áll meg, a ritmusból sem vesz vissza, és ezzel nem szimplán elnyújtja az orgazmusomat, de olyan érzés, mintha kis híján bele is hajszolna egy másikba. Elnyúló nyögésem elhal a torkomban, aztán újra formálódik, szinte nem is kapok levegőt ettől és attól, hogy alapból is zihálva kapkodtam lélegzetért. A testem remegése és lüktetése jócskán elhúzódik, az elmémre hosszan ül rá a kéj köde, de így sem tudom elengedni az érzést, amit azzal ad, hogy még mindig töretlenül, hevesen mozog. Nem tudom, mennyi idő telik el, mire megállítja a csípője mozgását, pedig tudom, hogy még nem ment el, és látom is rajta, hogy nem csillapodott a szemeiben az a vad tűz, a csillapíthatatlan éhsége. Elnyílt ajkakkal, vadul zihálva figyelem őt, csoda, hogy tud még fokozódni bennem a forróság, de a látványa mégis képes ezt kiváltani belőlem. Ezúttal sem hagy viszont sokáig pihenni vagy magamba inni a látvány, a hasamra fordít, a szalagok megfeszülnek a csuklóim körül, de észre sem veszem. Türelmetlenül szusszanok fel, csípőm megmozdul az ágyon, amikor nem érzem rögtön visszatérni, de aztán a teste melege ismét ott van az enyém felett, bőre az enyémhez ér. Vágyakozva borzongok meg, szemeim figyelik a fejtámlába kapaszkodó ujjakat, megfeszülő izmait a karján, aztán megérzem másik keze ujjait a nyakam hátulján. Újra elmerül bennem, szinte azonnal felvéve az előbbi tempót, és én ugyanolyan hangos nyögdécseléssel adom a tudtára, hogy mennyire tetszik, amit csinál, még ha ebben a helyzetben nem is tudok annyira szabadon nyögni a nyakamra markoló ujjai miatt. A csípőm ösztönösen ellenmozog egy kicsit az övének, épp csak annyival emelem feljebb, hogy a hátam finom ívbe feszüljön és jobb hozzáférést biztosítsak neki, így könnyebben és mélyebben tudja újra és újra belém lökni magát. A testem hevesen lüktetve tűri és fogadja az iramot, egy pillanatra engedem magamnak, hogy becsukjam a szemem, így nem marad a fejemben más, csak az elsöprő érzés, a nyögéseimmel összekeveredő zihálása, a testünk találkozásának hangjai. Kezeim nekifeszülnek a szalagoknak, az ujjai felől gyanús ropogást hallok a fejtámlán, de a legkevésbé sem érdekel. Egy idő után érzem, hogy újra végigfut rajtam az ismerős reszketés, az előző elnyújtott, vagy megduplázott orgazmus ugyanolyan érzékenyen hagyott, és ez a heves, kíméletlen tempó próbára teszi minden akaraterőmet. Nyögéseim felerősödnek és megszaporodnak, a testem megfeszülve készül fel egy újabb elsöprő érzésre, és ahogy kezdem elveszíteni a fejem, úgy veszik el a kontroll is. Az imént még volt lélekjelenlétem figyelni a szalagokra, de most már nincs, csak azt veszem észre, hogy ahogy a testem megfeszül és remeg, a csuklóimat tartó szalagok megadják magukat annak az erőnek, amit nem tudok többé kordában tartani. A kezeim kiszabadulnak, és ha nem reagál elég gyorsan, ki is használom az alkalmat, hogy egyik kezemmel hátranyúlva marjak a bőrébe a csípőjénél, miközben végigvág rajtam a gyönyör újabb hulláma.
Az orgazmusát figyelve elégedettség tölt el, főleg, hogy mindezt úgy éri el, hogy közben az én nevemmel tölti meg édes hangján a teret. Reszketeg teste kiszolgáltatva fekszik alattam, ahogy felmászok hozzá. Szemei még csukva kapkodja a levegőt, mintha csak maratont futott volna, testén izzadtság gyöngyözik, én pedig gyönyörködöm benne. Amikor kinyitja a szemeit, azokat a mély katlanokat figyelem, és felteszem a kérdést kérdést, amelyre úgy is tudom a választ. A mosolya, amivel illet, a pillantása olyan, mintha az előbb nem is történt volna semmi vele. Ha nem tudnám, hogy ez a telhetetlen éhség honnan ered, simán megkérdőjelezném saját sikerességemet, de szerencsére ismerem a hátteret, az érzéseit, és ettől nem idegesítő, hanem megnyugtató az egész. Hogy belőlem sose elég neki. Amint határozottan válaszol is, kezem nem tétlenkedik, mellére fogok és azonnali kényeztetem is. Orgazmustól gyötört teste még érzékeny, felnyög az érintésre, ujjaim játékára. Miután megfeszülő teste ellazul, akkor mondja ki azt, amire az imént gondoltam, mintegy megerősítve engem. Beindít a gondolat, hozzá hajolva szenvedélyes csókokat és harapásokat adok, ki is szívom egy ponton a nyakát. Élvezem még ajkaimmal, nyelvemmel a bőrét, aztán füléhez emelkedve teszek neki nagylelkű ajánlatot. A szemébe pillantok, és várakozva fürkészem őt. Amikor megszólal, némán figyelem őt. Első mondata olyasmi, amit hallottam már, és mint olyan, még ha szép is, nem elégséges ahhoz, hogy durvább módszerekhez forduljak. A kezem, amely kitartóan gyűrte eddig is mellét, most lassabb és gyengébb lesz, amikor pedig a következő mondatai sem ütik meg a mércét, szinte teljesen elengedem, csak egy ujjbegyem érintem hozzá olyan haloványan, mintha csak pihe lenne. Amikor közelebb emeli magát, csak akkora távolságot tartok tőle, hogy csókot ne lophasson. Azonban szó sincs ilyesmiről. Újabb mondatba kezd, és ez már kezd alakulni, most már kezdi érezni ennek az ízét. Továbbra is csendben hallgatom, ahogy folytatja, és ahogy bele lendül, egyre elégedettebb leszek, ahogy folytatja, és egyre jobban be is indulok a felvázolt képtől, és hogy mindezt tőlem akarja érezni. Libabőrösödő látványára elmélyül a légzésem, ha eddig vissza tudtam magam fogni, hát most minden szépen lassan érzem leolvadni magamról ezt az erőt. Megfeszülnek az izmaim, és amilyen mélyen a szemembe néz a végén, biztosan láthatja, miként tűnik el az utolsó szikrája annak, hogy játsszak. Mint éhező kutya egy talált, falat húsra, úgy vetem rá magamat. Csak lejjebb húzom magamon a nadrágot, még azzal sem töltök időt, hogy normálisan levegyem, egyszerűen annyira akarom érezni szűkösségét körülöttem. Egyik lábát térdhajlatánál felhúzva, és lenyomva mellé, ujjaimmal erősen bele kapaszkodva hatolok belé finomkodás nélkül, hogy aztán olyan hevesen dugjam őt, mint ahogy azt kívánta. Zihálva figyelem a mozdulatok közben, a testem erős érkezésétől finoman ringó melleit, élvezettől elnyílt ajkait, kéjtől csillogó szemeit. Most rajtam van olyan éhség, amit egyszerűen ez az érzés sem tompít, nem vesz el belőle, csak egyre jobban hergel, ahelyett, hogy megnyugtatna a forró, nedves öle, ahogy körém szorul. Perceken keresztül megállás nélkül mozgok, majd megállva elengedem a lábát. Felülve kihúzom magamat belőle, majd a másik lábát fogom meg és emelem magamhoz, a mellkasomra. Csípőjét egy mozdulattal oldalra fordítom, az eddig lenyomott lábát sajátjaim közé fektetem az ágyra, így oldalára fektetve őt. Újra belé hatolok, combja végig simul a testemen, annak tövére, a csípőjénél fogok rá, hogy ütemesen szorítsam magamhoz, ahogy a heves lökéseim diktálják. Farkamat más érzettel ajándékozzs így meg, jobban érzem magamat benne feszülni, és tövig is képes vagyok elmerülni. Utóbbit folyamatosan meg is mutatom, habár egészen hosszan mozgatom benne férfiasságom, még így is tudom tartani azt a tempót, amelyet elkezdtem, alaposan, hevesen dugva őt meg. Igazából annyira lefoglal a magam kéjvágya, hogy fel se tűnik, ha esetleg őt épp a csúcsra hajszolom. A remegés és a nyögés tűnik fel, az, ahogy ritmusosan lüktet farkam körül, de erre sem állok meg egy ideig. Nem azért, mert el akarnám nyújtani neki a pillanatot... Most önző módon magamra gondolok, és nem akarom abba hagyni az érzés miatt. Amikor végre hajlandó vagyok megállni, azt már akkor teszem, mikor a határán állok az orgazmusnak. Még nem akarok elmenni, így zihálva, izzadtságtól nedves testtel pillantok le rá, de még mindig nem tértem magamhoz. Még mindig nem kaptam meg, amire vágytam, még mindig nem érzem elégnek, amit nyújtott nekem. Egyszerű mozdulattal fordítom őt a hasára, kezein megfeszülhet a selyem, ahogy megtekerednek egymás körül, de nem érdekel, ha kicsit dörzsöli a csuklóját. Leveszem magamról a nadrágot, aztán egyik kezemmel az ágy keretében kapaszkodok meg, a másikkal nyaka hátulját markolom meg erősen. Nem is kell igazán felemelnie a fenekét, még így is belé tudok hatolni, úgy, hogy leengedem csípőmet. Ismét hevesen veszem el azt, ami kell, a nyakánál tartva őt, hogy ne tudjon elcsúszni előlem.
Vendég —
Axel & Aviva
Már amikor megláttam a kézben a mézet, tudtam, hogy ebből még csupa olyasmi fog kisülni, amivel módszeresen fog az őrületbe kergetni, és ő maradéktalanul be is váltja ezt. Nem sajnálja a mennyiséget, hogy hol csöpögteti el a testemen, és ennél már csak azzal fukarkodik kevésbé, hogy hogyan tisztogassa le rólam. Ajkaival, nyelvével és fogaival érzéki összjátékot indít, mire úgy találja, hogy alaposan megtisztította melleimet a rácsöpögtetett méztől, én félig már szét vagyok esve, pedig csak ezután jön a java. A lábaim közé helyezkedik, tenyereit a csípőmre helyezi, hogy stabilan tartson, és jól is teszi, mert nyelvével és ajkaival hamarosan olyan magasságokba juttat, hogy képtelen vagyok kontrollálni a testem mozgását. Amikor megkockáztatom, hogy lepillantsak, látom, hogyan néz engem közben, és ezzel csak még erőteljesebben hat rám, érzem, hogy ismét kilépek egy kicsit a valóság síkjáról, hogy aztán, amikor nem bírom tovább és elragad a gyönyör, az teljes erővel tudjon beszippantani. Remegve, zihálva heverek az ágyon, és amikor úgy érzem, képes vagyok kinyitni a szemeimet, ő már fölöttem van és engem figyel elégedetten csillogó szemeivel. A kezem érte mozdulna, meg akarom érinteni, magamhoz akarom húzni egy csókra, de tudom, hogy most is kész lenne beváltani az előző fenyegetését, ha sokat mocorognék. Ismét felteszi azt a kérdést, ajkaimra lassú, csábító, telhetetlen mosoly kúszik, az üzenete még akkor is tisztán kivehető, ha az előző intenzív orgazmus nyomai sem tűntek még el az arcomról. – Nem – adom meg az egyértelmű választ, testem libabőrössé válik a simítása nyomán, az egyetlen szó vége is sóhajba fullad, ahogy tenyere a mellemre simul. A testem még mindig hiperérzékeny az előző pillanatok után, már attól megborzongok, ahogy a bőre a mellbimbómhoz ér, de amikor ujjaival kezd játszani vele, elhaló nyögéssel feszülök meg. Testem finoman simul az övének, épp csak annyira, hogy érzékeltessem vele, mennyire vágyom rá, de ne tűnjek túl követelőzőnek. – Belőled sosem elég – dorombolom, amikor gyönyörű, vágytól izzó szemeivel ismét rám néz. Ajkai ismét a nyakamat veszik célba, sóhajtva, lehunyt szemekkel billentem oldalra és feszítem hátrébb a fejem, hogy teret adjak neki, a bőröm bizsereg és libabőrössé válik a forró csókok nyomán, amikor pedig fogait is belém mélyeszti, halk nyögéssel feszítem övének a testem. Még lejjebb vándorol, amikor megszívja a bőrömet, a gerincem mentén borzongok meg, ajkaival és fogaival egyetemben az ujjai még mindig a mellbimbómmal játszanak, és én máris kezdem magam úgy érezni, mintha nem az imént tértem volna vissza a valóság talajára. Elenged, de nem tér még vissza az arcomhoz, lélegzete a fülemet égeti, rosszat sejtek, de még ez sem tud felkészíteni a fülembe dörmögött szavakra. Reszketegen sóhajtok fel, tekintetem találkozik az övével, látom a szemein, hogy minden szót komolyan gondolt, és az eddigi tapasztalatokból kiindulva nem lenne rest megtorolni, ha nem pontosan úgy cselekednék, ahogy elvárja tőlem. Megnyalom kiszáradt ajkaimat, tekintetem ködösen figyeli az övét, a légzésem kicsit elmélyül, ahogy lelki szemeim előtt különböző képek jelennek meg. – Azt szeretném, ha egy kicsit sem fognád vissza magad – kezdek bele halk, érzéki suttogással, egyelőre finoman fejezve ki magam, finomabban, mint azt sugallta. – Látni akarom a szemeidben azt, amikor leengedsz minden falat, és korlátok nélkül teszel meg velem mindent, amit csak akarsz. – Egy kicsit feljebb emelem a fejem, de nem vagyok túl szemtelen, hozzá sem érek, mintha csak az illatát akarnám tisztábban, erősebben érezni, és még nem is fejeztem be. – Érezni akarlak magamban. Azt akarom, hogy a farkaddal vedd el teljesen a maradék eszemet is, és amikor megváltásért könyörgök, csak még keményebben dugj tovább – sóhajtom a szemeibe nézve, csípőmet finoman mozdítva az övéhez. – Azt akarom, hogy te is csak rám tudj koncentrálni. Amikor bennem vagy, ne létezzen számodra semmi más, csak az érzés, az akarat, hogy addig ne hagyd abba, amíg nem sikoltom a nevedet. Holnap az ujjaid nyomával a bőrömön akarok felébredni, most pedig azt akarom, hogy addig ne állj meg, míg a bőröm vörössé nem válik a tiédtől, és amikor azt látod, hogy a farkad vörösre dörzsölte a puncimat, akkor legyél még durvább. Mert azt akarom, hogy nézd, mit teszel velem. – A testem most már libabőrös, a saját szavaim rám is hatással vannak, ahogy mindezt magam elé képzelem, a forróság lassan kezd el újra erőteljesen lüktetni bennem. – Aztán azt akarom, hogy élvezz belém. Hallani akarom a hangodat, amikor elélvezel, érezni a belém maró ujjaidat, azt látni a szemeidben, hogy el sem tudnál képzelni annál jobbat, mint hogy az én forró, nedves testemben vagy – nézek a szemeibe mélyen.
Soha nem voltam édesszájú. Néha megkívántam egy-egy csokit, de alapvetően jobban szeretem a sós dolgokat. Ez a vélemény, érzés megdőlni látszik, most, hogy a világ egyik legédesebb dolgát a nőről nyalogathatom le, és mennyire élvezem ezeket a perceket. Hallhatóan és érezhetően ő is, sóhajai, nyögései, testének kontrollálhatatlan mozdulatai, rezzenései mind elárulják őt, miközben melleit falom odaadóan. Már akkor is a nevem nyögi szinte könyörgően, mikor a hasára térek, de amikor még annál lejjebb is elérek a mézzel és a nyelvemmel, elveszítem őt. Teste vonaglik, csípőjét erővel tartom a helyén, míg nem kegyelmezve neki nyalom, szívom, ajkaimmal morzsolom, falom fel őt. Hallom ahogy a keret fájdalmasan nyikorog egyet, ahogy kezei közt megfeszül a selyem, felpillantva figyelem, mit váltok ki a nőből, és rendkívül elégedett vagyok. Bőven tettem ugyan a mézből rá, de amikor érzem, hogy az ő fűszeres nedvének íze erősebb, több már, mint az édes anyag, akkor sem hagyom abba, amit elkezdtem. Még az ujjaimat sem kell használnom ahhoz, hogy lássam és halljam, a csúcsig hajszolom őt ezzel. Amikor a nevemet kiáltja nyögdécselése között, míg megfeszül a teste, megborzongok. Ezt már szeretem. Szeretem, ha ajkára véve élvez el, egyfajta diadalittas elégedettséggel tölt el. Felkelek lábai közül, körbe nyalom ajkamat, aztán feljebb mászva fölé támaszkodok, és csak nézem reszkető, verejtéktől gyöngyöző testét, arcát. - Elég volt? - teszem fel a kérdést, mikor látom, hogy visszatért erre a síkra, és figyelme ismét az enyém. Szemeiről lepillantok testére. Míg balommal továbbra is támaszkodom mellette, a jobbommal csípőjétől simítok felfelé az oldalán, hogy aztán tenyerem bal mellére simuljon. Élvezem a kerek puhaságot a kezemben, azt, hogy a mellbimbója szinte a tenyerembe vág. Néhány finom markolás után ujjaim az imént említett résszel kezdenek játszani. Morzsolják, finoman húzzák, buján marják. Miután kigyönyörködtem magam ebben a látványban, ismét a szemeire pillantok, de a kezem ekkor sem áll meg. Nem érem be kevesebbel, mint hogy szóban fejezze ki magát, hogy akar-e még többet ebből. Belőlem. Ha az "elég voltra" az a válasza, hogy "nem", közelebb hajolva hozzá a nyakát kezdem csókolgatni kezem munkája mellett. A puha, érzékeny bőrbe bele is harapok egyszer, mintha egy másik fajta értelemben is fel akarnám falni. A nyaka és a válla találkozásához kúszok le ajkaimmal, és ott is bele harapok egyszer. Erősen megszívom a bőrét, az se érdekel, ha lila foltot hagyok majd magam után. Elengedve a füléhez hajolok, hogy halkan bele dörmöghessem az ajánlatomat. - Kivételesen elmondhatod, mit szeretnél. Minél részletesebben, vulgárisabban fejezed ki magadat, annál keményebben és durvábban foglak vörösre kefélni oda lent. - mondom, majd felemelve a fejemet rá pillantok, hogy a kívánságát a szemeimbe mondhassa. Tudom, hogy arra vágyik, hogy minél fékevesztettebb legyek. Szereti, ha kikötöm, ha durva vagyok vele, és pont a mocskos szájúságot úszná meg? Ó nem. Részletezze csak, mimet akarja hová, milyen módon, és megkapja. Ha zavarában nem tudja kifejezni magát úgy, ahogy elvárom, akkor csak kínozni fogom. De ez még elválik.
Vendég —
Axel & Aviva
Miután elvetem a sulykot a túl sok ficergéssel, azzal, hogy próbálom megérinteni a kötözés ellenére is, megfenyeget azzal, hog, megfoszt magától, de ezt nem hagyhatom. Könyörögni kezdek neki, ő pedig hisz nekem, amikor megígérem, hogy viselkedni fogok; igyekszem is tartani magam hozzá, pedig cseppet sem egyszerű, különösen, amikor előkerül a méz. Először csak az ujját adja a számba, látom, hogyan néz a gondos és érzéki tisztogatás közben, de aztán kamatostul kapom ezt vissza. Nyelve, ajkai, fogai érzéki, lassú kínzásba kezdenek, bőségesen csöpögtet rám a méz ragacsos, édes anyagából, hogy aztán kínzó, izgató érzékiséggel tüntesse el a cseppeket, csíkokat. Mire mindkét mellem tisztaságával elégedett, már tehetetlenül reszketek alatta, de még ez sem elég. A nevét nyögöm, tehetetlenül feszülök meg, amikor áttér a hasamra, de csak egy érzéki pillantás a válasza, aztán zavartalanul folytatja, amit elkezdett. A foltok a köldököm felett érnek véget, forró sóhajokkal, nyelve és ajkai útja mentén megfeszülő izmokkal, libabőrrel reagálok, de ha azt hinném, ennyivel megúsztam hatalmasat tévedtem. Ezúttal két ujját meríti a mézbe, a nyúlós nedű egy kisebb része a hasamra csorog a köldököm alatt, a nagyobb része azonban lejjebb folyik. Halk nyögéssel rándulok össze, ahogy a nyúlos anyag végigcsorog a legérzékenyebb részeken, nyelve és ajkai megtisztítják az alhasam, én pedig reszketve, sóhajtozva várom, mi következik, ő viszont a folytatás helyetr felül. Elnyílt ajkakkal, zihálva figyelem, ahogy megtisztítja az ujjait, pont úgy, mint ahogy a kanapén az én nedvességemet tüntette el róluk, és ez a látvány újfent remegésre bírja a testem. Újra végigmér azzal a ragadozó tekintettel, aztán mozdul, és ahogy lejjebb helyezkedik, a szívverésem szinte az egekig lő ki. Tenyere a csípőmre simul, érzem, hogy szilárdan tart, és azt hiszem, kelleni is fog. Ahogy a nyelve először hozzám ér, ívbe feszülő testtel nyögök fel, az érzékeimet már eddig is a tetőpontig kínozta és feszítette, most pedig olyan mértékben adja meg a testemnek a kegyelemdöfést, hogy az agyamból végképp távozik minden értelmes gondolat. Ugyanolyan mozdulatokkal tisztogat meg, mint korábban, nyelve lassan, érzékien, kínzóan érint, a testem konstans remegéssel fogadja az élményt, torkomból egyre hangosabb nyögések törnek fel, amelyek lassan össze is folynak. Tehetetlenül vonaglok meg szinte minden egyes mozdulatára, kezeim erősen kapaszkodnak a szalagokba, de aztán inkább elengedem őket, mielőtt teljesen elveszteném a fejem és szétszakítanám őket. A tekintetem néha lekúszik rá, de ezt mindig meg is bánom, mert a látvány csak fokozza az érzést, és teljesen az őrületbe kerget. Hamarosan már csak egy reszkető, nyögdécselő, tehetetlen testnek tűnök az ágyon, a bőrömön gyöngyözik a verejték, vad zihálásomat hangos nyögések törik csak meg, a csípőmet néha erővel kell leszorítania, mert nem vagyok többé ura az ösztönös reakcióknak. Teljesen elvesztem az eszem, az időérzékem, a kontrollt, és hacsak nem áll meg időben, pillanatok múlva megremegek, a testem ívbe feszül az ágyon, ajkaimról szinte elhaló kiáltásként gördül le a neve, és olyan elsöprő gyönyör vág át a testemen, hogy egy pillanatra szó szerint csillagokat látok.
Tudom, hogy kíván. Az érintésem, a közelségem, mindent. Elég egyértelműen látszik és érződik rajta, főleg amikor testét az enyémnek szorítja. Rá morgok, látom miként rezzen össze teste tőle, és amikor rá pillantok, látom, hogy a fenyegetés melyik fele ér el célt. Olyannyira, hogy gyorsan "könyörgőre" is fogja, és megígéri, hogy befejezi. Nem várok sokat, lassan ismét visszaengedem magam, és folytatom, amit elkezdtem, ezúttal pedig úgy tűnik, tényleg uralkodik magán. Sóhajtozik, nyögdécsel, és reszket, mikor érintem, én pedig ennél jobban nem is élvezhetném ezeket a perceket. Illetve de, és amint eszembe jut, hogy hoztam valamit, ami megédesítheti a pillanatokat, nem is vagyok rest használni azt. Ajkát finoman megkenve ujjam nyelvére csúszik, ő pedig úgy szívja és nyalja meg azt, mintha csak a férfiasságom adtam volna a szájába. A gondolattól egyből melegem lesz, de a pillanat tört része alatt térek vissza a valóságba, hogy az ott maradt méztől én szabadítsam meg őt. Vad csókolózásba kezdek vele, érzem, hogyan bizsergeti végig a testem, ahogy hallom sóhaját és leheletét magamon. Amikor elengedem, ő is zihál, ködösen csillogó íriszei az enyémet fürkészik. Újra használom az üvegben rejlő arany nedvet, először egyik, majd másik mellét édesítem és tisztogatom meg, jó alaposan. Sóhajai, és nyögései megtöltik a fejemet, valamennyire sikerül elbódítania, de nem annyira, hogy ne akarjam befejezni, amit elkezdtem. Ahogy elindulok testén lefelé, az általam hagyott méz-úton, érzem, hogy a teste már nem néha-néha, hanem folyamatosan reszket. Ajkairól nyögve gördül le a nevem, mire felpillantok rá egy pillanatra, de aztán folytatom, amit elkezdtem, akkor is, ha megfeszülve nyög egyet tehetetlenségében. Amint elfogyott az út, mutató és középső ujjammal ismét bőven merítek a mézből. Abból ismét bőven kap az alhasa is, de ahogy leengedem a kezem, a nagy része lábai közé, csiklójára, szeméremdombjára kerül. Ha eddig "kínlódott", hát most sokkal jobban fog gyötrődni. Először hasáról tüntetem el a rácsöppent mézet, aztán mielőtt teljesen leérnék, felülök, saját ujjaimról is alaposan lenyalom, mielőtt megfeledkezek róla, és úgy nyúlok hozzá később. Nem most, de később. Tekintetemmel még egyszer végig pillantok reszkető testén, aztán lehelyezkedve lábai közé mind két kezemet átvezetem a combjai alatt, és tenyereimet felfelé, kissé befelé fordítva fogok rá a csípőjére, hogy még véletlenül se tudjon ficegerni. Ezután oda hajolok hozzá, hogy az előzőekhez hasonlatosan lassú és érzéki mozdulatokkal nyalom ki őt. Pillantásom fel emelem rá közben, látni akarom, hogyan vonaglik teste, bár azt nem hagyom, hogy bele mozduljon csípőjével, ha kell, erővel fogom le őt kezeimmel, épp ezért helyeztem őket úgy, ahogy. Lassan, ráérősen falom őt fel, és azt hiszem, a mai után fog csak igazán illeni rá a mézecsupor kifejezés.
Vendég —
Axel & Aviva
Nem elég mindaz, amit eddig műveltünk, amit eddig tett velem, és az sem, amikor az ágyon megpillantom a vörös selyemszalagokat, mert amikor ő is belép a hálóba, ott van a kezében a méz. A testem ezek együttes hatására úgy viselkedik, mintha nem épp az imént éltem volna át egy orgazmust; telhetetlen vágyat érzek, ami ott van a szemeimben, abban a pimasz mosolyban, és aztán abban is, ahogy könyörögni kezdek neki azért, hogy kötözzön meg. Ujjaim végigsimítanak a combján, tekintetem izzón figyeli őt, mégsem hagyja, hogy a könyörgés más formáját is bevessem, egyelőre ennyi is elég ahhoz, hogy a szalagokat a csuklóim és a nyakam köré tekerje. A nyakam körül lévő egyáltalán nem szoros, ő mégis szinte póráznak használja, amitől végigfut rajtam a borzongás, csak úgy, mint a heves csókjától. Elhelyez az ágyon, a kezeimet a fejem fölé hajtva köti oda az ágytámla rácsához, és amikor végre hozzám ér, a testünk szorosan összesimul, ő pedig ajkaival kezdi bejárni a bőrömet, nem tudok uralkodni magamon. Annyira vágytam az érintésére, hogy az érzés túl intenzív, nem vagyok képes veszteg maradni. Amikor már a lábam is végigsimítja őt, felmordul, és ettől a hangtól erőteljes remegés fut végig a gerincemen, a fenyegetése első része pedig talán nem is annyira fenyegető, de aztán a mondat közepénél elhúzza a testét az enyémről és ez már nagyon is erőteljesen hat rám. Csalódottan nyögök fel, kezeim a szalagoknak feszülnek, ahogy reflexszerűen utána akarnék nyúlni. – Ne hagyd abba – nyöszörgöm, de nem parancsolón, hanem kérlelőn. Erőszakkal veszem rá magam, hogy állítsam meg a testem ösztönös mozgását, amivel eddig még közelebb próbáltam tudni magamhoz. – Befejezem – suttogom, ujjaim belekapaszkodnak a szalagba, de egyébként nyugton maradok, még ha nehéz is fékeznem magam. – Kérlek... – lehelem, szemeimet az övéibe fúrva, a pillantásommal is könyörögve neki. Megborzongok, amikor lassan újra leengedi magát, ahol eddig szinte fájt a bőre érintésének hiánya, most újra libabőr fut végig, de ezúttal féken tartom a testem mozgását. Akkor is csak egy halk sóhajt engedek meg magamnak, amikor ajkai puhán megcsókolják a szegycsontomat, aztán újra, keze simítását is csak finom mozdulattal követi a testem, nem követelőzve, csak reagálva az érintésre. Halkan felnyögök, amikor tenyere a mellemre simul, ajkai a másik oldalon kúsznak lefelé, puhaságuk és a szakálla egyszerre simogatja a bőrömet. Megvonaglok, amikor finoman az oldalamba harap a terület érzékenysége miatt, és amikor ezt követően ismét felemelkedik rólam, már elkerül az előbbi érzés, mert a tekintete minden pontot melegít, amelyet a teste szabadon hagyott. Combjaim libabőrösek lesznek az érintése nyomán, a pillantása pedig olyan intenzíven fal fel, hogy csupán ettől felgyorsul és elmélyül a légzésem. Vágytól ködös szemekkel nézem őt, kihasználom, hogy én is magamba ihatom a látványát, ahogy ott térdel felettem és pontosan úgy néz rám, mint aki kész lenne rám vetni magát a következő pillanatban. A testem finoman mozdul csak meg a tekintete súlya alatt, elnyílt ajkakkal nézem őt, a forróság pedig hullámokban áramlik át rajtam a puszta látványától is. Amikor előkerül a méz az éjjeliszekrényről, várakozó borzongás fut végig rajtam. Figyelem, ahogy belemártja az ujját, bőségesen merítve az édes, ragacsos anyagból. A méz a hasamra cseppen, foltokban hagy nyomot maga után, míg ujja a számhoz ér. Végig a szemébe nézek, miközben hagyom ujját eltűnni az ajkaim között, nyelvemmel és számmal forró összjátékkal tisztítom meg a méztől, egyáltalán nem úgy játszva, mintha az az ujja lenne. Érzem, hogy a szám is ragad, de nem nyalom le onnan a mézet, és ezt nem is bánom meg; fölém hajol, ajkaival tünteti el onnan az édességet, és legnagyobb örömömre nem is éri be ennyivel. Heves szenvedéllyel viszonzom a csókját, egyszerre ízlelve meg őt és a méz édességét, amitől a csók szó szerint édes lesz. Sűrűn kell vennem a levegőt, lélegzetem az arcán csapódik le forrón, miközben ajkaival és nyelvével izgató hadjáratot indít az enyémek ellen. Mire elenged, már mindketten zihálunk, szemeim a vágy ködén keresztül nézik az övéit, amíg hagyja, de aztán nagyon is hatásosan kezd el ismét az őrületbe kergetni. A méz a bal mellemre kerül, az elsődleges célpont a mellbimbóm, de bőségesen jut mellé is, és hamar bebizonyítja, hogy ezt nem is bánja. Forró nyelve érzéki mozdulatokkal tünteti el rólam a mézet, ajkai simítják, megszívják a bőr, fogai finoman mélyednek a húsomba, újabb és újabb sóhajokat, halk nyögéseket csalva elő belőlem, és mire mindent megtisztít azon az egyetlen testrészemen, én már zihálva, meg-megfeszülve heverek alatta. Ráérősen halad át a másik oldalra, nyelve forrón táncolja körbe a mellbimbómat, felnyögve vonaglok meg, amikor meg is szívja azt, fogai érzésére meg-megremegek. Érzem, hogy a homlokomon már izzadtság gyöngyözik, a testem finoman reszket alatta, néha önkéntelenül is nekifeszülve egy kicsit. A lélegzetem sűrűn távozik elnyílt ajkaimon keresztül, érzem, hogy kezdek teljesen elveszni az érzésekben, pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem fog rajtam egyhamar megkönyörülni. – Axel... – nyögöm a nevét kínlódva, amikor azt érzem, hogy ajkaival és nyelvével elkezdi felfedezni a hasamtól a szegcsontomig elcsepegtetett kisebb-nagyobb nyomokat is. Már így is elviselhetetlennek tűnik a forróság, a bőröm valósággal lángol az érintése alatt, és ha arra gondolok, hogy mindezt végig akarja játszani... Tehetetlen nyögéssel feszülök meg a gondolatra, a szemeimet viszont képtelen vagyok elszakítani tőle, még ha ködös is a pillantásom a vágyakozástól.
Hamarosan át térünk a kanapéról a hálóba. Én már oda készítettem a magam kis eszközeit, amelyeket majd használni fogok. Nem nehéz visszaemlékezni arra a pillanatra, amikor a fürdőben kezembe vettem a köntösöm övét. Most is hasonló reakcióra számítok, de az apró nyögést még is a méz váltja ki. Az egyelőre nem kell, szóval a figyelmemet a nőre összpontosítom. Leültetve kérdezek tőle, mire arcán pimasz mosoly jelenik meg. Telhetetlen, türelmetlen, vágya kielégíthetetlen. Még a végén bele törik ebbe a nőbe a bicskám. A kezemben a szalaggal kérdezem, hogy akarja-e azt. Persze az elhaló igen nem elégséges válasz, szóval húzom még az agyát. Erre jön a "kérlek", és közelebb húzódik hozzám, de még mindig nem az igazi, és ezt némán jelzem, lerakva a szalagot. Amikor végre kiejti a száján a könyörgést, akkor kényszerítem térdre, ő pedig már jön is elém. Először csak vágyakozva nyöszörög, aztán már a nevem is bele foglalja suttogásába, kezei a combjaimra futnak. Bele borzongok az érintésbe, de nem engedek annak a vágynak, hogy újra ajkaival kényeztessen engem. Meg akarom őríteni, meg akarom vadítani. Meg is kötöm ehhez, másfajta módon, mint legutóbb, mert úgy több szabadságot kapok. Az ágyra helyezve fölé térdelek, eligazgatom őt, és a kerethez kötöm a kezét. Elhalmozom a csókjaimmal, de már most olyan nyughatatlan, mintha egy órája dolgoznék rajta. Testét hozzám simítja, majd ölét, aztán lábát húzza az oldalamra, mire felmorranok és rá villan a pillantásom. - Nem mondtam, hogy bármit is csinálhatsz. Ha nem fejezed be, megkötöm a lábadat is, vagy... - emelkedek el tőle, és mereven a szemeibe nézek. - ...abba hagyom. - fejezem be a mondatot kisvártatva, és valószínűleg ezzel fogok rá hatni. Komolyan fürkészem őt, mint aki halálosan komolyan gondolja, hogy itt és most elvágja az egészet, és felkel róla, ha szerencséje van, akkor még el is oldozom. Ha tudtomra adja, hogy befejezi a fészkelődést, és hogy nem akarja, hogy abba hagyjam, akkor még pár pillanatig fürkészem őt, mintha csak azt mérlegelném, megérdemli-e ezek után, hogy hozzá érjek. Aztán végül újra, lassan leengedem magamat rá, hogy bőrünk ismét összesimuljon. Ajkam óvatosabban simul szegycsontján bőrére, mintha csak tesztelném, hogy tud-e uralkodni magán. Aztán még puhábban a mellei közé. Míg balommal megtámaszkodok, a jobbommal végig simítok oldalán csípőjétől a melléig, amibe ujjaim buján marnak végül bele. Lejjebb kúszok rajta, szakállammal, ajkaimmal simítva bőrét, míg testén a lengőbordát követve nem csúszok kicsit oldalra, hogy az ott lévő érzékeny, puha bőrre haraphassak. Felemelkedek, hogy ajkamat megnyalva nézzek végig rajta ismét. Egészen feltérdelek, elengedve őt, hogy kitárulkozó testében gyönyörködhessek. Kezeim finoman végig futnak mellettem pihenő combjain, tekintetem egészen lekúszik szeméremdombjai felé is, majd vissza, szépen lassan a szemeiig. Mély levegőt veszek, hogy legyűrjem a késztetést, hogy most azonnal neki essek. Nem sietek el azonban semmit, így, hogy nem tud siettetni, még egy kevés ideig szemeimmel fogadom be a látványt, mielőtt a pillantásom az üvegre siklana mellettünk, majd vissza rá. Azt hiszem, ideje egy bőségesebb desszertnek. Az ágyra támaszkodva nyúlok a mézért, aztán letekerve annak tetejét jobb mutatóujjam első percét merítem bele az aranysárga finomságba. Amikor a kezem fölé emelem, egyenesen ajkához, nem zavar, ha a méz közben rá cseppen hasára, nyúlós anyaga aranyszínű csíkot hagy rajta. Úgy adom ajkai közé az ujjam, hogy a méz érje a puha száját, hogy amikor végzett az izgató tisztítással, oda támaszkodva fölé ajkairól nyaljam és szívjam le az édességet, és fordítsam át a végén egy heves csókba. Eddig is édesnek éreztem, valahányszor így forrtunk össze, de ez most szó szerint így érződik. Nyelvem heves táncot jár az övével, és csak akkor húzódom el, ha már magamon is érzem, hogy légszomjam van az érzéstől. Csak egy pillanatra tekintek a szemeibe ilyen közelről, figyelem azok ködös csillogását, aztán a következő ilyen adag méz már a bal mellbimbójára kerül, jobb kezemhez úgy is ez áll közelebb, bár ismét nem zavar, hogyha a bőrére ismét máshova is csurran-cseppen. Minden porcikája sorra fog kerülni előbb utóbb. Oda hajolva a kiadagolt finomsághoz azt is alaposan eltüntetem, nyelvem körzésével, ajkaim szívásával, fogaim marásával. A kerek keblének bőrét is ezzel tisztítom meg, ahova csak került a mézből. Követem a vonalat kerek formája aljára, s ha elfogyott, akkor a másik mellére csurgattam a mézet. Nem sietek el egy mozdulatot se, minden érintésem az ujjaimtól elkezdve a nyelvemig érzéki és lassú, kiélvezem a játékot, amit játszok.
Vendég —
Axel & Aviva
Az a kis játék, amit kitalált és újra elkezdett, végül nem is bizonyul annyira kicsinek, és én minden pillanatát élvezem, ezt pedig a tudtára is adom. Teljesítem az utasításait, készséggel és úgy okozok neki és magamnak is örömet, ahogy az elvárja tőlem, hagyom, hogy azt csináljon velem, amit csak akar. Ma már egyszer megtapasztaltam, mennyire izgató az is, ha egyszerűen csak kedvére használja a számat, de ezúttal azt is eléri, hogy közben saját magamat juttassam a csúcsra. Hagy nekem időt megnyugodni, de aztán már jön is a következő utasítás, és én engedelmesen megyek be a hálóba. Tekintetem éhesen és vágyakozva méri végig őt, a vörös szalagok és a kezében tartott méz sugallta lehetőségek is izgatóak, de mégiscsak ő az, aki mindennek a középpontjában áll, és egyre jobban érzem magamon, mennyire éhezem, hogy végre megérintsen. Erre úgy tűnik, várnom kell még egy kicsit, első felszólítására még nem reagálok, a bőröm bizsereg, ahogy ujjai a nyakam köré fonódnak, hogy leültessen az ágyra, de ahogy közelebb hajol és megtagadja tőlem az ajkait, lassan elmosolyodom. Szemtelenül. Nem mondok semmit, de úgy sejtem, ezzel a válasszal sokkal többre megyek, mint a szavakkal tenném. Leteszi a mézet, aztán már a szalagokkal a kezében tér vissza, leül mellém, szemei engem figyelnek, de egyelőre nem tesz semmit. – Igen – felelem a kérdésre halkan, vontatottan, nem túl hirtelen vagy követelőzve, de ez nem elég neki, szavakkal és tettekkel is kimutatja az elégedetlenségét, én viszont nem késlekedek a válasszal. – Kérlek... – sóhajtom, közelebb húzódva hozzá, de még mindig csak néz rám, nem tesz semmit, a szalagokat pedig leteszi maga mellé. Megpróbálom megérinteni, a kezéért vagy az arcáért nyúlni, de nem engedi és ő sem ér hozzám, ami egyre jobban frusztrál, mert a bőröm már szó szerint lángol azért, hogy végre érezhesse őt. – Könyörgöm... – próbálkozom újra, a hangomba bár belevegyül az a fajta kétségbeesett vágyakozás, amit érzek, de hiába az arcán felvillanó elégedett félmosoly, csak a csuklóm után kap, hogy közelebb rántson magához. Halk, csalódott nyögés szökik ki az ajkaimon, de a testem rögtön mozdul, lecsusszanok az ágyról a térdeimre, vele szembe helyezkedve, úgy nézve fel rá. – Könyörgöm, Axel... – súgom a nevét is belefűzve, ujjaim végigsimítanak a combján, ha engedi, ezzel is jelezve, hogy másképp is hajlandó lennék könyörögni, ha akarja. Végre kifejezi az elégedettségét, de a simítás az arcomon túl kevés érintés ahhoz képest, mint amire annyira vágyom. A szalagok a csuklóm köré tekerednek, mindkét kezem kap egyet-egyet, szorosan, de azért nem zsibbasztóan, a harmadik pedig a nyakam köré kerül, de jóval lazábban. Tekintetem őt fürkészi, érzem a testemben a forró vágyakozást, és amikor a nyakamra kötött szalagnál fogva végre magához húz egy heves csókra, minden eddig megtagadott szenvedélyemet beleviszem a viszonzásba. Felhúz magával, ahogy feláll, szabad keze végre a bőrömre simul, hogy magához szorítson, én pedig borzongva sóhajtok a csókba, amikor forró bőre végre az enyémhez ér. Velem együtt fordul meg, aztán elenged, ujjai újra a nyakamra simulnak, lenyom az ágyra, de most egészen le is fektet a hátamra. Zihálva nézek fel rá, már a puszta látványa is megrészegít, ahogy fölém térdel, majd kedvére pakol feljebb az ágyon. Az ujjaim szinte viszketnek, hogy hozzáérjek, csókolni és érinteni akarom a bőrét, de alighogy elhelyez az ágyon, már húzza is a fejem fölé a kezeimet a szalagok segítségével. Érzem, hogy a fejtámlához köti a szalagokat, és bár félek, hogy ismét megtagadja majd tőlem magát, a lábaim között helyezkedik el, testét az enyémhez simítva, és én nem tudok nem felsóhajtani az érzésre. Hozzá törleszkedem, ujjaim belekapaszkodnak a szalagokba, ha már azokkal nem érinthetem, legalább a testemmel próbálom kihúzni a maximumot az érzésből. Ajkai forrón égnek a bőrömre, csókokkal halmozza el a nyakam, majd lejjebb halad a kulcscsontomra a melleimre, kamatostul adva meg mindazt, amire eddig éheztem. Lehunyt szemekkel szorítom hozzá a testem újra és újra, hátam finom ívet ír le az ágyon, hogy minél jobban érezhessem a bőrét az enyémen, ajkai forró érintése halk sóhajokat csalogat elő belőlem, a bőröm pedig szinte mindenhol libabőrössé válik. Lábaimat feljebb húzom, végigsimítva vele a bőrén, valahogy mégiscsak elérve, hogy meg tudjam érinteni, csípőmet az övéhez simítom. A légzésem gyorsan válik ismét sűrűbbé, a szívverésem felgyorsul, a vérem pedig máris forrni kezd, pedig valami azt súgja, hogy még nagyon messze járunk attól, hogy végre érezhessem őt.
Látom rajta, hogy tetszik neki a játék, szemei, ha ködösek is, úgy csillognak, mintha a legszebb dolgot kapná tőlem. Mozdulatai lelkesek, egy pillanatra sem habozik, bármit kérek tőle, legyen ez önmaga izgatása, vagy az enyém. Amikor a kettőt összekötjük, megindul a hangja. Nyögése olyan izgató, mindazzal együtt, amit csinál, hogy ha nem figyelnék magamra, akkor simán el tudna vinni. Erre viszont én pályázok, felkelve a kanapéról állva folytatom azt, amit ő elkezdett. Nyögései sűrűsödnek, és még úgy is van ereje rám figyelni, hogy éppen orgazmusig hajszoljuk őt. Megfordul a fejemben, hogy elengedjem magamat, de aztán még sem teszem, így amikor reszketve elélvez, csak leülök és figyelem őt, csillogó, gyönyörű szemeit, sűrűn emelkedő mellkasát, reszkető karjait, nedves ujjait, combjait. Várok egy kicsit, egyrészt, hogy az ő teste megnyugodjon, másrészt, hogy én is, de a végén ismét adok neki egy utasítást, amit szó nélkül teljesít is. Felkelve a konyhába lépek, elő keresem a mézet, megigazítom magamon az alsót, de a nadrágot leveszem, úgy lépek be utána a hálóba. Felém fordul, rám néz, kérdésére fújtatok egyet. - Ne türelmetlenkedj! - szólok rá, oda lépve finoman fogom meg a nyakát, és annál fogva nyomom lejjebb, leültetve az ágyra. - Nem szégyelled magad, még ezek után is ilyen hevesen követelőzni? - kérdezem fenyegetően közelebb hajolva hozzá, de a csókot nem adom meg neki. Elengedem, és érdektelenül lépek arrébb, hogy az ágy melletti éjjeliszekrényre tehessem az üveget. Ezután felé lépek, kezembe veszem a szalagokat, megkerülve őt leülök az ágy szélére, szigorúan fürkészem, egyik kezembe fogva a selyem anyagot, kissé megemelem azt. - Szeretnéd ezeket magadon? - kérdezem mindezt úgy, mint aki pontosan tudja, hogy mire vágyik a másik, még is elő akarja csalogatni a másikból a választ. Ha válaszol, félre biccentem a fejemet. Sokszor hallottam már, hogy kérlek, de ezúttal nem elégszem meg ezzel. - Úgy tűnik, nem akarod eléggé... - jegyzem meg csalódott sóhajjal, ujjaim türelmetlenül játszani kezdenek a selyemmel. - Egészen addig várni fogunk, amíg meg nem találod a megfelelő szót. - jelentem ki határozottan, de addig is élvezem a látványát, de a kisujjamat sem mozdítom felé, azt se engedem, hogy ő hozzám érjen, elvegye, ami kell neki, sőt, még a szalagokat is leteszem magam mellé. Ha végül sikerül szó szerint könyörgőre vennie a szóhasználatot, akkor egy félmosollyal fürkészem tovább, egyik csuklójára erősebben marva húzom közelebb magamhoz, a mimikám hirtelen változik mérgesre. - Hogy szoktak könyörögni, hm? - teszem fel a következő kérdést már-már elégedetlen, dühös hanglejtéssel. Ha megérti, hogy ismét elém kell térdelnie, és úgy könyörögni, kicsit kijebb simul a homlokom, de még mindig összehúzott szemöldökkel figyelem. - Jó cica. - mondom végül, szabad kezemmel megsimítva az arcát, majd ezzel nyúlok a szalagért, hogy markomban tartott csuklójára kössem azt. Elég szorosan ahhoz, hogy tetszen neki, de nem szorítom el az ereket a kezében. Hosszan hagyom a szalag egyik szárát, de nem azért, mert a másik kezéhez akarom kötni... Az másik szalagot kap idő közben, annak szintén ilyen hosszú az egyik szára. A harmadik, egy egyben utolsó szalag a nyaka köré kerül, bár közel sem olyan szoros, sőt. Azt csak arra használom most, hogy mint valami láncot, felhúzzam magamhoz egy heves csókra, és tovább húzzam, ahogy magam is felkelek az ágy széléről. Szabad kezem meztelen testére simul, magamhoz szorítva fordulok meg úgy, hogy ő legyen az ágynak háttal. Elengedve a pórázt simul kezem ismét nyakára, annál fogva nyomom az ágyra, egészen le a hátára. Fölé térdelve nyúlok alá, könnyed mozdulattal emelem és húzom feljebb könnyű testét középre, majd a csuklóját fogó szalagok hosszú részét az ágytámla középső oszlopához kötöm, csak épp annyira szorosan, hogy kezeit feje fölé kelljen emelnie, de annyira lazán, hogy ha akarnám, a hasára tudom fordítani. Most jön a kedvenc részem, ugyan is már most elkezdem ajkaimmal bejárni a nyakát, kulcscsontját, kebleit. Hozzá simulok, lábai közé feküdve, és úgy kezdem el élvezni puha bőrének borzongását, hogy még csak nem is nyúlok az éjjeli szekrényen várakozó üveg felé.
Vendég —
Axel & Aviva
A józan ész ismét szabadságra megy, ahogy minden más épkézláb gondolat is, ami nem kötődik hozzá. Először csak a puszta jelenlétével hat rám túl erősen, aztán csókjaival és érintésével fokozza ezt az érzést, végül pedig újra belevág abba az észveszejtően izgató játékba, amitől megváltozik a hangja és a tekintete is. Irányít, utasít, én pedig teljesítem minden parancsát, még ha legszívesebben oda is mennék hozzá, hogy az ölébe mászva követeljem őt magamnak. Levetkőzök előtte, élvezem, ahogy néz, amikor pedig letérdelek és az utasításnak megfelelően megérintem magam, az ő kezét, az ő ujjait képzelem a sajátjaim helyére. Szinte felfal a tekintetével, a testem elviselhetetlenül vágyódik utána, de szinte érzem, hogy egy darabig még nem fog hozzám érni. Négykézláb mászok hozzá közelebb, figyelek rá, hogy a mozdulatok elég izgató látványt nyújtsanak számára, amikor pedig már közvetlenül előtte térdelek, szemeim vágyakozva pillantanak a nadrágjára, ahol vágya egyértelmű bizonyítéka nagyon is jól látszik. Ha az előbb meg is kérdeztem volna, elégedett-e azzal, amit lát, ennél nyilvánvalóbb választ aligha kaphatnék. Ujjaimról rám pillant, amikor megszólalok, de ezúttal én vagyok az, aki elszakítja a szemeit az övéiről, mikor megmozdul. Tekintetem követi a mozdulatot, ahogy kiszabadítja magát a nadrág fogságából, megnyalom kiszáradt ajkaimat, aztán izzó szemeimet rá függesztem. Amikor megkapom a következő utasítást, nem kell várnia, hogy teljesítsem. Férfiasságához hajolva végigívelek rajta a nyelvemmel, és bár nehéz visszafognom magam és nem mást csinálni, a parancs egyértelmű volt. Sóhaja felajz, de csak a nyelvemmel játszok vele, elidőzve a makkján, aztán oldalra billentve a fejem megízlelem teljes hissza mentén, szemem sarkából nézve rá és figyelve őt. Halkan felnyögök a következő parancsra, de ujjaim engedelmesen simítanak a lábaim közé, hogy aztán elmerüljenek a testemben, mire vele játszó ajkaim között újabb nyögés szűrődik ki. Újra azt képzelem, hogy ő érint, a légzésem felgyorsul, de iszonyatosan nehéz fenntartani ezt a játékot és nem elvenni még többet. Végül mégis megkönyörül rajtam, már akkor megborzongok, amikor érzem, hogy összefogja a hajam, hangjára rápillantok, de aztán el is tereli a figyelmem azzal, amikor egy határozott mozdulattal magára nyomja a fejem. Felnyögve fogadom az ajkaim közé, ujjaim ritmusa is megváltozik kissé az érzéstől, sűrűn veszem a levegőt, de saját magam kényeztetése közben is odafigyelek rá, hogy örömet szerezzek neki. Ajkaim szorosan simulnak rá, nyelvem forrón öleli körbe és simítja végig minden mozdulatnál. Zavartalanul nyögdécselek körülötte, a hang rezgéseivel izgatva őt még jobban, néha finoman megszívom, egyre mélyebbre engedve a számban, le a torkomig, követelőző mozdulataival egyetemben. Ő irányít, de lelkesen dolgozom rajta, és közben magamon is, most első kézből tudom érezni, milyen hatással van rám, ujjaim akadálytalanul járnak ki-be a testemben, halk nyögésektől kísérve. Megmozdul és feláll, zihálva, vágytól ködös szemekkel nézek fel rá, magamba iszom a látványát, de amikor újra az ajkaim közé hatol, ugyanott folytatom, ahol abbahagytam. Parancsának engedelmeskedve az ujjaim mélyebbre csúsznak, egyszerre nyögök fel ettől és attól, hogy most a csípőjét mozdítva kezdi el használni a számat. Tekintetem végig őt figyeli, szomjazva minden reakcióját, a tüzet a szemeiben, és miközben a csípőjét mozgatva birtokba veszi az ajkaimat, én azt képzelem, hogy az ujjaim helyén is ő van. Ajkaimmal és nyelvemmel játszok rá minden mozdulatára, tövig engedem a számban, ha akarja, szabadon nyögdécselek körülötte, és közben egyre biztosabban érzem, hogy el fogok menni ettől a pusztítóan izgató összjátéktól. A csípője mozgása hevesebbé válik, most még könnyebb azt képzelni, hogy nem csak a számat veszi birtokba ezekkel a mozdulatokkal, felnyögök, szuszogva szorítom köré ajkaimat és nyelvemet szorosabban, ujjaim mozgása is hevesebbé válik, mígnem a testem megrázkódik, megfeszül, én pedig hangosabban nyögök fel, ajkaim megszívják őt, mintha csak az izmaim lüktetnének körülötte. Zihálva, az orgazmustól lüktető testtel nézek fel rá, kiengedem az ajkaim közül, szemeim a kéj ködén át figyelik őt, hevesen emelkedő és süllyedő mellkasát, vágytól izzó szemeit. Amikor leül, mindennél erősebb a késztetés, hogy az ölébe másszak, hogy végre érezhessem magamban, de ez a játék túl izgató ahhoz, hogy megszakítsam. Hagy nekem egy kis időt, hogy kiheverjem a gyönyör elsöprő intenzitását, tekintete újra szinte felfalja a testem, és én is úgy figyelem őt, mintha a létező legjobb dolgot látnám magam előtt. A légzésem lassan megnyugszik egy kissé, a szívverésemmel együtt, de nem tud visszaállni a normális szintre, még nem. Amikor ismét megszólal, megnyalom az ajkaimat, ismét megízlelve őt, aztán engedelmesen felállok és elindulok. Látom, hogy ő a konyha felé indul, amitől finom, várakozó borzongás fut végig rajtam, de én folytatom az utamat a háló felé, a parancsnak megfelelően. Nem kell sok idő, hogy belépve szemeim kiszúrják a selyemszalagokat az ágyon, amitől az iménti borzongás még erőteljesebben kúszik le a gerincemen, heves bizsergést keltve az alhasamban és a lábaim között. Egyelőre mégsem teszek semmit, csak amikor érzem őt közeledni fordulok felé, szemeimmel vágyakozva pásztázva végig az egész testét. Ha meglátom a kezében a mézet, nem tudok nem halkan felnyögni attól, hogy milyen gondolatok tolulnak a fejembe, de tartom magam a szerepemhez. – Mit kell tennem? – kérdezem halk, rekedt, vágyakozó hangon.
Habár a Ragnarök is érdekes lett volna, sokkal jobb dolgot találok magamnak, amit nézhetek, amiben gyönyörködhetek. Tudom, hogy Viva mennyire szereti, ha a szó minden értelmében elnyom van nyomva az "ágyban", én pedig szeretem őt nézni, így a kellemest a hasznossal kombinálom. Figyelem, miként vetkőzik le, térdel, majd érinti meg magát. A látvány olyan szemet gyönyörködtető, és izgató, hogy a fejemben megfordul, hogy egyszerűen csak letámadom és magamévá teszem itt helyben. Meg még sem teszem, csak egy rövid ideig fantáziálok róla, míg pihegését hallgathatom, és figyelem, miként marja és simogatja magát. Végül, miután kinézelődtem magamat, magamhoz hívom. Már azt is rettentő szexin tudja előadni, ahogy hozzám mászik, így újra elréved a pillantásom egy kicsit. Várakozó tekintete ölemre vetül, amikor megmondom, mit tegyen most. Kényelmetlen már a nadrág, szabad szemmel is tisztán látható, hogy miért. Röviden szusszanok, ahogy kigombolja a nadrágot, és bár érzem, hogy engem figyel, én fürge ujjait nézem. A kérdésére rá pillantok, egyik kezemmel oda nyúlva tolom lejjebb ágyékomról a nadrágot és az alsót is, kiszabadítva már majdnem fájdalmasan feszülő, felemelkedő férfiasságom. - Nyalogasd. - adom meg a választ, szemeimet az övébe fúrva. Amikor közelebb hajol, légzésem megszaporodik kissé, nyelvének érzésére pedig halkan felsóhajtok. Nem olyan, mint lelkes óvodás nyáron a fagyival, annál sokkal jobban csinálja, még ha azt nem is engedem, hogy ennél többet vegyen el magànak. - Ujjazd közben magadat. - habár halk, már majdnem suttogó a hangom, azért elég határozott. Az imént térdelve csak simogatta magát, pedig kikötöttem, hogy úgy csinálja, mintha én tenném. Úgy tűnik pontosabbnak kell lennem, ezért már pár mozdulata után kapta ezt a következő feladatot. Csendben figyelem innentől kezdve egy ideig, szinte látom rajta, hogy többet akar, pont mint az előbb. Ismét összefogom a haját jobbomba, hogy lássam és irányítsam. - Ne hagyd abba az ujjazást. - mondom, míg fejét irányítva határozott mozdulattal húzom ajkait férfiasságomra, közéjük hatolva vele. Felsóhajtok az érzésre, nem hiszem, hogy mondanom kell, mit várok tőle, egyszerűen csak egy normális ritmust adok meg neki a kezemmel, egyre mélyebbre nyomva őt magamon. Érezni akarom ajkait a tövében, látni, hogyan szorulnak húsom köré, közben pedig hallani akarom nyögéseit is, amit saját ujjai csalnak ki belőle. Tőle függően nyújtom el a dolgot. Ha nem látom még elindulni a gyönyör felé, akkor többet ülök, és követelem magamnak, bár eljön a pont, amikor már nem bírok magammal, és elhúzva fejét felkelek. Ha látom rajta, hogy izgatja a dolog annyira, hogy idővel el tudjon menni, akkor korábban állok fel, de csak azért, hogy ne kelljen görnyednie. Míg térdel, újra birtokba veszem száját, hajába fogva tartom, vagy húzom fejét közelebb. A ritmust most csípőm adja, egyelőre nem hevesen csúsztatom ki és be magamat ajkai között. - Rendesen nyomd fel az ujjaid. Vidd el magadat. - mondom kissé vágytól rekedtesen, mozdulataim közben. Eleinte ismét kiszámíthatatlan a ritmusom, hol mélyen, hol gyorsabban kívánom, de ahogy látom rajta, hogy indul meg az orgazmus felé, úgy leszek egyre hevesebb. A mély mozdulatok elmaradnak, úgy teszem magamévá ajkait, mintha lábai közt hatoltam volna be. Érzem, hogy el tudnék menni ettől az érzéstől, de visszafogom magamat. Csak őt hajszolom ezzel a kihasználás érzésével a csúcsra, aztán elengedem haját is, és ajkaitól is megfosztom magamat. Zihálva nézek le rá, leülök a kanapéra, hagyom még egy kicsit túl esni az érzésen, addig is gyönyörködöm benne. Ha látom rajta, hogy már itt van velem, nagyot szusszanok. - Menj be a hálóba. - kelek fel, magam is, bár vele ellentétben én nem oda, hanem a konyhába megyek először, és az sem zavar, ha megtalálja a vörös szalagokat az ágyon.
Vendég —
Axel & Aviva
A film megnézése helyett egyre forróbbá válik a hangulat, ezúttal az én kanapémon is. Megrészegít az illata, aztán a csókja íze, az érintései csak még jobban feltüzelnek. Forrni kezd a vérem, képtelen vagyok betelni vele, csípőm meg-megmozdul, hogy érezzem, ő is kíván engem, de aztán véget vet a játék ezen részének. Ujjai határozottan fognak a nyakamra, tekintetében újra az a sötét mélység ül, amivel már olyan dolgokat csalt elő belőlem, amit nem hittem volna. Engedelmesen követem az első utasítást, bár nem könnyű tőle elszakadni, pláne nem távol maradni. A következő parancs már egészen más. Csábító mosoly költözik az arcomra, az utasításnak megfelelően kezdem megszabadítani magam a ruháktól, lassan, csábítóan, időt hagyva neki a nézelődésre. A tekintete perzsel, szinte égeti a bőrömet, és amikor van szerencsém megpillantani a szemeit, látom, hogy úgy néz rám, mint valamiféle vadállat, aki kész lenne menten felfalni. Ez a látvány borzasztóan izgató, érzem, ahogy az ismerős bizsergés lassan állandósul a testemben, miközben várom a következő parancsot, de nem sieti el. Szemei úgy fürkészik a testemet, mintha csak egy árucikket méricskélne a piacon, már-már mrgkérdezném, elégedett-e, de nem tehetek semmit, amire nem adott parancsot. Amikor végül mégis megszólal, emelkedő pulzussal, lassan teljesítem az utasítást, leereszkedve a térdeimre, tekintetemet le sem véve róla, elnyílt ajkaim közt sűrűbben lélegezve. Várakozón pillantok rá, szemei az enyémekbe mélyednek, aztán felhangzik a következő parancs. Szinte érzem, hogy ez egyfajta bosszú a korábbi megnyilvánulásom miatt, de emlékszem, mennyire tetszett neki már akkor is, és ez épp elég lelkesedést ad ahhoz, hogy megadjam neki, amit látni szeretne. Tekintetem végig őt figyeli, kezeim először a melleim felé indulnak, és azt képzelem, hogy ő az, aki megérint. Szinte elhiszem, hogy az ő ujjai érnek hozzám, markolnak finoman az érzékeny húsba újra és újra. Felsóhajtok, amikor ujjaim a mellbimbómmal kezdenek játszani, a helyükre képzelem az ajkait, miközben másik kezem lassan lefelé simít a hasamon. Halk nyögés nyer utat magának az ajkaim közt, amikor ujjaim a lábaim közé érnek. Érzem, milyen nedves vagyok, de nem hatolok a testembe, csak simogatom magam, azt képzelve, hogy az ő ujjai érintenek mindenhol. Felforrósodik a bőröm, a tekintete szinte felfal, és én egyre biztosabban érzem, hogy meg fogok őrülni, ha nem ér hozzám ténylegesen. Sűrű lélegzetvételeimen és apró sóhajaimon keresztül szűrődik a tudatomba következő utasítás. Elengedem magam, tekintetem izzón fúródik az övébe, mielőtt lassan négykézlábra ereszkednék, pontosan értve mindent a szavai mögött. Csak lassan, lépésről lépésre közelítem meg, ahogy mutatóujjával csábít, testem vadmacska módjára halad felé, és ha most nem én lennék épp a vad, egészen biztosan levadásznám őt. Tekintetem csábítón, vágytól lángolva figyeli őt, ahogy egészen elé érek, megnyalom az ajkaimat, mintha csak éheznék valamire. Rá. Következő szavaira láthatóan fut végig rajtam a borzongás. Szemeim az ágyékára pillantanak, elég látnom, mennyire kíván engem, hogy elviselhetetlenné fokozódjon bennem a forróság. Tekintetem visszatér az övéhez, ujjaim engedelmesen simulnak a nadrágja gombjára, kibújtatom a gombot, majd lehúzom a sliccet is, ellenállva a késztetésnek, hogy ne érjem be ennyivel. – És most mit csináljak? – dorombolom a vágytól kissé rekedt hangon.
Alig hogy el kezdtük nézni a filmet - legalább is nem úgy tűnik, mintha a végénél járnánk már -, elterelődik a figyelmünk. Nehéz őt nem megkívánni, miközben ujjai a bőröm simítják, lehelete a nyakamat simogatja, de aztán rájövök, hogy mindez szándékos. Nem kell sokáig próbálkoznia, hogy magam is kívánni akarjam őt, elég ez a két finom mozdulat, és már el is kapott a hév. Ajkaink összeforrnak, nyelveink táncolnak, én pedig érzem, hogy rám ülepszik az a köd, amelyet az ő érintései generálnak. Felülve leveszem róla a felsőt, és ő is megszabadít az enyémtől, és míg újfent egymás ajkának adózunk, eszembe jut egy gondolat. Tudom, mennyire beindul az ilyesmitől így hát magamra veszem a durva, követelőző szerepet. Nyakára fogok, ajkain sóhaj kúszik ki már attól is, hogy szembesítem őt gyengeségével, ha fogalmazhatok így. Bár mit ne mondjak, én rettentően élvezem ezt a "gyengeséget". A kérdésemre aprót bólint, és még szóban is rá erősít. Az első utasítás a tv-re összpontosul. Kikel az ölemből, én pedig elhelyezkedem, hogy figyelni tudjam őt. Mikor visszafordul, nem megy sehová. Persze, hogy nem, hiszen mondtam, hogy csak azt teheti, amit mondok. Amikor kiadom neki a következő utasítást, ajkára csábító mosoly ül ki, és lassan neki kezd a vetkőzésnek. Megbabonázva figyelem a mozdulatait, selymes bőrét, ahogy a félhomályban finoman simogatja a fény. A nadrág kerül le elsőnek, és ahogy lehajol, hangtalanul mély levegőt veszek, hogy kifújjam. Tekintetem elidőzik rajta, és kecses porcikáin. Pillantásom követi kezei útját a hátán, aztán a karján, de amikor lehull kebleiről az anyag, akkor már csak azokat nézem. Egészen addig, amíg a látványt el nem veszi tőlem, és elfordulva ismét a fenekére esik a pillantásom. Úgy érzem, rá tudnám vetni magamat, de visszafogom ezt az állatias ösztönt, helyette gyönyörködöm meztelen testében, ahogy felém fordul. A kérdésére se válaszolok egyből, csak fürkészem őt, mintha csak azt akarnám eldönteni, hogy elég jó-e, pedig ó boy... Aviva mércéje a többi nőnek olyan magas, hogy soha, senki nem tudná megütni. - Térdelj le. - jön a válasz kicsit megkésve, de én még mindig nem megyek sehová, csak megvárom, hogy teljesítse a parancsot. - Simíts végig magadon. Azt akarom, hogy izgasd magad. Mintha csak én tenném. - mondom a szemeibe pillantva. Emlékszem még, miként játszott magával, amikor nála voltunk. Látni akarom újra, ahogy magához nyúl. Látni akarom a lábai közé simuló ujjakat, a mellébe maró körmöket, a vágytól és élvezettől kipirult arcát. Szemeim továbbra is falják őt, csillogó tekintetem semmilyen részletet nem hagy elveszni nekem. Perceken át nem adok neki más utasítást, kiélvezem a látványát. - Mássz közelebb, cicus. - mondom végül, és a szóhasználatom se véletlen. Azt akarom, hogy négykézláb jöjjön hozzám, úgy, mint az a vadmacska, amelyet valóban magában rejt. Ha közelebb merészkedik, még a mutató ujjammal jelzem, csalogatom még közelebb, egészen addig, amíg közvetlenül elém nem ér. - Bontsd ki a nadrágom. - adom a következő utasítást, már kissé elmélyülő légzéssel. A keze a feszülő ágyékom közelében szintén elég ahhoz, hogy úgy érezzem, megőrülök, de magamra erőltetek egy kis türelmet, és várok a következő paranccsal addig, amíg végez.
Vendég —
Axel & Aviva
Korábban talán büszke voltam arra, hogy sikerült megzaboláznom a gondolataimat, amikor a fantáziám olyan helyekre kalandozott, ahova nem kellett volna - még. A kanapén fekve azonban, bár tényleg próbálom figyelmemet a filmnek szentelni, már egyáltalán nem járok sikerrel. Túl erőteljesen hat rám a közelsége és az illata, az érintése, bőre érzete az ujjbegyeim alatt, főleg, amikor érzékelem, hogy ő is hasonló cipőben jár. Ajkaim megízlelik a nyaka finom bőrét, ő magára húz, és rövidesen szenvedélyes csókban forrunk össze, miközben lehunyt szemeim előtt még ott ég a vágytól izzó kék szempár képe. Velem együtt ül fel, ajkai a nyakam bőrét égetik, mielőtt megszabadítana a felsőtől, hogy aztán ujjai borzongást és libabőrt idézzenek elő szerte a felsőtestem mentén, amerre csak járnak. Telhetetlenül csókolom, és miután őt is megszabadítottam a feleslegesnek tűnő pólótól, a bőrünk akadálytalanul simulhat össze. Az érzéstől újra megborzongok, csak úgy, mint az érintéseitől és a heves csóktól, és amikor a csípőm újra megmozdul, karjai erősen szorulnak körém, ujjai a bőrömbe mélyednek. Az érzés bizsergető, és nem marad el tőle az sem, amikor egyik keze elindul felfelé a gerincem mentén. Ujjai a nyakamra fognak, határozottan húz el magától, és amikor kinyitom a szemem, tekintetem egy nagyon is ismerős pillantást fedez fel a szemeiben. Érzem, hogy a borzongás lassan végigkúszik a gerincem mentén, ajkaim enyhén elnyílnak, szavaira halk pihegés kúszik ki köztük. Tekintete parancs nélkül is rabul ejti az enyémet, következő kérdésére bólintok egyet, már amennyire a nyakamon megszoruló ujjak engedik. – Igen – felelem szinte sóhajtva, a sötét pillantásba veszve várva a következő utasítást. A képernyőre pillant és én megértem a parancsot, amint elenged, kimászok az öléből, még ha egy részemnek nehéz is távolságot beállítani közénk. Leállítom és kikapcsolom a filmet, aztán amikor megfordulok és meglátom őt kényelmesen ülni a kanapén, engem figyelve, úgy, mintha csak minden az övé lenne itt, szinte érzem, hogy nem mozdulhatok felé. Szemeim az övéibe kapcsolódnak, hamarosan meg is kapom a sejtéseimnek megfelelő utasítást, mire lassan, csábítóan mosolyodom el. Csak egy lépéssel megyek közelebb hozzá, hogy körülbelül félúton legyek közte és a tévé között. Ujjaim először a nadrágom gombját találják meg, és amíg meglazítom azt, végig őt figyelem, de aztán egy lassú, vontatott mozdulattal hátat fordítok neki. Ujjaimat a csípőm két oldalán akasztom be az anyagba, élvezem, hogy a tekintete szinte felperzseli a bőröm, aztán lassan elkezdem lefelé tolni magamról az anyagot. Hajlékonyságomat kihasználva nem nehéz úgy megszabadulnom a feleslegessé vált ruhadarabtól, hogy ő közben végig gyönyörködhessen a látványban, és miután a nadrág már a földön hever, nem sietem el a felegyenesedést sem. Ujjaim közben végigsimítanak a lábam vonalán, mint ahogy az ő érintését szeretném érezni magamon, szemeim vágyakozva pillantanak hátra rá néhány rövid másodpercre. Amikor már ismét egyenesen állok, még mindig nem fordulok meg, egyik kezemet lassan hátravezetem, felsimítok vele a hátamon, hogy aztán egy mozdulattal kikapcsoljam a melltartót. Nem veszem le magamról, még nem, először szembefordulok vele, tekintetemmel elidőzök egy pillanatra az alakján, végigmérve őt, aztán pillantásom a szemeibe mélyed, miközben lassan lecsúsztatom a pántokat a vállamról, hogy aztán hagyjam a földre esni a finom anyagot. Ujjaim lesimítanak a derekamról a csípőmre, beleakadnak az utolsó ruhadarab szegélyébe, és közben újra hátat fordítok neki. Az előző mozdulatsorhoz hasonlósan simogatom le magamról a fehérneműt lassan, vontatottan, meg-megmozdítva közben a csípőmet, időt hagyva neki arra, hogy kedvére nézelődhessen. Lassan egyenesedem fel, ujjaim ismét megérintik a bőrömet, a vállam felett pillantok hátra rá, hogy lássam, hogy néz rám, és megborzongok a tekintete intenzitásától. Lassan felé fordulok, a pillantása alatt szinte meztelenebben érzem magam, mint a ténytől, hogy már nincs rajtam ruha; ismerős borzongás fut végig rajtam, az alhasamnál állva meg és idézve elő kellemes bizsergést. – És most? – kérdezem halkan, szinte simogató hangon.
A vacsora után áttérünk a filmre, amit Viva választott. Még érdekes is lenne annak tekintetében, hogy miket tudtunk meg nem is olyan rég, én még sem tudok rá figyelni. Az általa nyújtott nyugalom és biztonságérzet először félálomba ringat, aztán amikor felébredek, úgy ráz fel, ahogy más nem tud. A simítása, a lehelete, a közelsége, majd a nyakamra adott csókjai felnyomják a vérnyomásom. Ha eddig azt hittem, csak ártatlanul simogat, hát most rájövök, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Miután magamra húzom, és ő engedelmesen rám helyezkedik, szemeimbe pillant. Az a gyönyörű, ametiszt írisz olyan vágytól csillog, hogy már a látványától is melegem lesz. Csókunk heves és úgy faljuk egymást, mintha nem pár órája adtam volna neki olyan gyönyöröket, amely ájulásba taszította. Csípője megmozdul az enyémen, és engem bőszít az érzés, a csókba sóhajtok tőle vágyakozóan. Amikor felülök vele, ajkaim nyakára simulnak, megízlelem a bőrét, egészen addig, amíg le nem veszem róla a felsőt, mert akkor kénytelen vagyok elhúzódni egy pillanatra. Ezután számat újra magának követeli, hevesen csókolom, nyelvem az övéhez simul, ajkát ízleli, míg kezeim bebarangolják testét. Ezután ő veszi le rólam a felsőt, rá segítek egy kezemmel a mozdulatra, de aztán derekára simítva húzom magamhoz, hogy bőre az enyémhez simuljon. A tarkómra simítva húz magához ismét éhes csókra, én pedig habozás nélkül válaszolok a hívásra. Simítása lángra lobbantja bőröm, ködöt taszít a fejemre, ahogy csókja is. Mintha csak ecstasy lenne, érzem, hogy elbódít, és egyben felpörget. Csípője újra az enyémre mozdul, mire karjaim szorítása erősebb lesz teste körül, ujjaim a bőrébe mélyednek, de nem veszem le róla a melltartót. Nem én. Egyik kezem felkúszik a gerincén, hogy aztán hátulról határozottan fogjon a nyakára, és azzal húzzam el ajkaimtól, kis távolságra. - Tudtam, hogy telhetetlen vagy, de hogy ennyire... - nézek rá, ismét felvéve azt a domináns képet, amelyet úgy szeret. - Csak azt csinálod, amit mondok, megértetted? - kérdezem szigorú hangon, ujjaim enyhén, de erősebben szorulnak hátul a nyakára. Ha bólint, vagy szól, hogy megértette, akkor szemem sarkából a tv felé pillantok, majd vissza rá. - Szállj le rólam, és kapcsold ki. - bökök fejemmel röviden a film felé. Ha követi az utasítást, akkor én a kanapé közepére ülök, kényelmesen helyezkedek el rajta, előttem álló alakját kutatom. - Vetkőzz le. Maradj ott, de szépen add elő. - adom meg neki a következő lépést. Nem akarom, hogy hozzám érjen még, csak gyönyörködni akarok a látványában, és abban, ahogy lassan megfosztja magát az őt takaró dolgoktól. Mindezt teszem olyan pillantással, mint aki mindjárt rá veti magát, de az ülésen és figyelésen kívül nem teszek semmit. A következő parancs majd csak akkor jön, ha pőrén áll előttem.
Vendég —
Axel & Aviva
A vacsora elfogyasztása közben mesélek neki a szüleimről - illetve az anyámról és a férjéről, aki sajátjaként nevelt, ameddig tudott. Megnyugtatom, hogy szívesen beszélek róluk, mert a tekintetén is látom és a szavain is érzem, hogy bizonytalan abban, rá merjen-e kérdezni. A mosolya alapján sikerül meggyőznöm, hogy nincs tabutéma, nyugodtan kérdezhet most is és máskor is. Csendesen, érdeklődve hallgat végig, és bár látok kérdéseket a szemeiben, végül egyiket sem teszi fel, ezért saját belátásom szerint folytatom. A pillantása komollyá válik, de nem megyek bele a részletekbe, egyébként sem akarnám ilyesmivel elrontani a vacsoránkat. Inkább csak lezárom annyival, hogy elvarrtam minden szálat, amit szükséges volt. Egy kis ideig csak elgondolkozva figyel, de aztán halványan elmosolyodik, azt hiszem, érti, hogy ezt miért tudtam szépen bedobozolni és lezárni a fejemben. Befejezzük a vacsorát, aztán a rögtönzött desszertet is elfogyasztjuk, adózva egy kicsit a nosztalgiának is. Élvezek és kiélvezek minden pillanatot, még a gondolataimat is hagyom elkalandozni valamelyest, de egyelőre ura vagyok magamnak. Utána egyébként is lekötöm magam a film előkészítésével és a romeltakarításban való segédkezéssel, még a bosszúálláshoz sem kapok kedvet, amikor átölelem a mosogatónál.
Egyáltalán nem tűnik fel, hogy ő elbóbiskolt a filmen, bár ez legalább azt jelentette volna, hogy nem csak én maradok le a történésekről. Amikor áthelyezkedek egy kicsit, rögtön reagál, így nincs okom gyanakvásra, bár egyáltalán nem azért csináltam, amit szerintem ő sejthet. Ujjaim a pólója alá kalandoznak, bőre érintése végleg túlfűti a gondolataimat, még ha nevetségesnek tűnik is, hogy azok után, amit a lakásán műveltünk, újra ilyen gyorsan és intenzíven kezdjek el még többet akarni belőle. Mégis, nem igazán tudok parancsolni az ösztönöknek, az illata megtelíti az orrom, és hamarosan több fronton is felfedezem rajta, hogy egészen biztosan nem vagyok egyedül a küzdelmemmel. Először tekintetemmel mérem fel a nyakát, amely olyan csábítóan ível előttem, de ekkor már képtelen vagyok türtőztetni magam. Először csak az illatát szívom még jobban magamba, forró lélegzetem simogatja a bőrét, de aztán már ajkaimat szorítom a póló által szabadon hagyott bőrfelületre a nyaka és a válla találkozásánál. Sóhaja hallatán megborzongok, érzem ujjai a térdhajlatomra fogni, és én engedelmesen mozdulok az ösztökélésnek megfelelően, bár ajkaim zavartalanul haladnak tovább a nyakán felfelé. Lábamat átcsúsztatom a testén, térdem a csípője másik oldalán ér le, testem az övé fölé kerül, bár egy kicsit sem távolodok el tőle, hagyom, hogy annyi helyen érhessünk össze, ahány helyen csak lehetséges úgy, hogy hozzáférjek a nyakához. Megízlelem a bőrt a füle alatt, aztán megborzongok, ahogy ujjaival a pólóm alá nyúlva simít végig a hátamon. Mindenem libabőrös lesz már ennyitől, egyik kezemmel kissé feljebb támaszkodok a feje mellett, míg másikat az arcára simítom. Szemeiben ugyanaz a vágy kavarog, amit én is érzek, de csak néhány pillanatig élvezem ezt a látványt, aztán ujjaim tovább csúsznak a tarkójára, hogy végre megcsókolhassam. Ajkunk szenvedélyesen forr össze, nyelvem forrón táncol az övével, tenyere már sokkal követelőzőbben simítja a hátamat, amitől borzongás fut végig a gerincem mentén. Csípőm épp csak megmozdul az övén, érezni akarom, hogy mennyire vágyik rám, és ettől ujjbegyeim finoman a tarkójába mélyednek. Felül, én pedig rásegítek a mozdulatra, felhúzva a saját testsúlyomat. Ajkai a nyakamra forrnak, én pedig lehunyt szemekkel sóhajtok fel, tarkóján nyugvó kezemmel beletúrva a hajába. Engedelmesen emelem fel a kezem, amikor felgyűri rajtam a felsőt, hogy le tudja húzni rólam, kezei ismét ott vannak a bőrömön, és én nem tudok betelni az érzéssel. Hajában felejtett ujjaimmal ismét magamhoz húzom, ajkaim éhesen, vágyakozva simulnak újra az övéire, hosszú másodpercekig élvezem ki az érzést és az ízét, mielőtt elengedném a tarkóját, hogy aztán én is a pólója aljához nyúljak és levegyem azt róla. Ezúttal nem kezdek türelmetlen akcióba, nem megyek sehová az öléből, csak újra magamhoz húzom, hogy végre a bőrünk is összeérhessen. Ha le akarja venni rólam a melltartót, arra hagyok időt, és csak utána simulok felsőtestemmel teljesen az övéhez, felsóhajtva az érzésre, ahogy bőre az enyémhez ér, mielőtt újra megcsókolnám. Kezeim végigsimítják a vállait, a felkarját, aztán egyik a hátára vándorol, a másik pedig a mellkasán és az oldalán simít lefelé, szigorúan a jobb oldalán, nehogy véletlenül kizökkentsem, ha épp nem tudok eléggé figyelni, az ajkai és a nyelve ugyanis jócskán lekötnek. Hátát simító kezem visszatér a tarkójára, sűrűsödő légzéssel mozdulok csípőmmel az övére, nem túl követelőzőn, de azért kiélvezve a mozdulatot és az érzést, amit okoz, még ha a sóhajom el is veszik a csók hevében.
A főzés után már csak a fogyasztás van hátra, és meg kell mondjam, Viva nagyon jól főz. Legalább is, ez a vacsora nagyon finom lett, és hamar ki is derül, hogy miért. Finoman kérdezgetem őt az ételről, aztán amikor kiderül, hogy mindez az anyja receptje volt, csak örülök, hogy megosztotta velem. Rá kérdezek arra, hogy szeretne-e a családjáról beszélni, mert én egyébként szívesen megismerném őket legalább így szóban, ha már élőben nem tehetem. Óvatos vagyok a kérdéssel, nem tudom, hogy zaklatott lesz-e a témától, bár eddig nem tűnt annak. Megnyugtatóan mosolyog, és kezemre simítva biztosít arról, hogy szívesen mesél, mire visszamosolygok a nőre. Ezután csendesen hallgatom őt, maximum az evőeszközök zaja az, ami bele koppan néha a meséjébe. Igyekszem a neveket megjegyezni, amikor mondja őket, de annyira idegenek a fülemnek, hogy biztosan rá kell majd kérdeznem még egyszer-kétszer később. Átlagos családnak hangzik, ahogy elmeséli a munkájukat, és egy kicsit abból, milyenek is voltak ők. Amikor mosolyog, én is mosolygok. Aztán elhallgat, én pedig azon gondolkodom, hogy kérdezzek-e még róluk valamit. Hol laktak? Milyen volt a gyerekkora? Az iskola? A szemét már akkor is takarnia kellett, akkor azt hogy oldották meg? Ilyen dolgok jutnak az eszembe, mikor újra megszólal, a pillantásom egy kicsit elkomolyodik. Hallani, hogy a szülei egy robbanás áldozatai lettek... akaratlanul is a yacht jut eszembe, és az, hogy Viva min mehetett keresztül. Elnehezül a szívem, és mondanám neki, hogy sajnálom, mikor hozzá teszi az utolsó mondatot, és a mosolyt. Másodperceken keresztül csak fürkészem őt. Átment már a gyászon, és bevégezte a bosszúját is. Megnyugvást lelt, ha mondhatjuk így, és boldogok számára az emlékek. Olyan dolgok, amiket más már nem vehet el tőle. Halványan elmosolyodom a tudatra, hogy jól van, lelkileg, érzelmileg, minden szempontból. Szerencséjük volt a testvérével, hogy a robbanás őket nem érte. Nem tudom, hogy alakult volna az életem, ha Aviva nem lenne.. valószínűleg lefelé tartanék a lejtőn. Egy elég meredek lejtőn. Megkérdezném, hogy van-e róluk képe - hiszen rólam is őrizget egyet már mióta -, de azt hiszem, hagyom pihenni a témát későbbre. Egyébként sem akarom, hogy vacsora közben keljen fel, képeket mutogatni, vagy ilyesmi, úgy hogy inkább csak befejezem vele a vacsorát. Az általa hozott desszert is tökéletes, észre vettem azt is, hogy csokoládé fagylaltot hozott. Nosztalgikusan eszek bele az első falatba, és nem nehéz észrevenni azt a pillantást, amivel az ajkamat illeti. Kíváncsi lennék, mi jár ilyenkor a fejében, a mosolyom azonban marad továbbra is szeretetteljes, míg én is adok neki egy kis kanállal a fagylaltból.
A film alatt elbóbiskolok egy kicsit, mert megszáll tőle a nyugalom, és az az érzés, hogy jó, és biztonságos helyen vagyok. A mocorgása felkelt ugyan, de nem zavar, segítek neki, és egyelőre nem tudom, hogy nem azért teszi ezt, mert a korábbi pozíciója kényelmetlen volt... Hamarosan azért kezd leesni a tantusz, mert pár perc múlva megérzem ujjait a pólóm alá kúszni. Elsőre csiklandós az érzés, amire kuncogva bocsánatot is kér, de aztán ismét a tévére tekintek. Az érintése kellemesen borzongat, testének súlya, lehelete, illata kezdi megtölti a fejem egészen más gondolatokkal. Nem tudom felvenni a film fonalát, mert éppen magammal küzdök. Nem is sejtem, hogy ő már rég nem a filmet nézi... ez akkor válik egyértelművé, amikor érzem, hogy megemeli a fejét, és ajkát kisvártatva a nyakamra simítja. Ajkaim közül egy halk sóhajtás szakad fel, a szemeimet pedig lehunyom. Az ajkak felkúsznak a nyakamon, én pedig már meg sem próbálok küzdeni. Hamvába holt ötlet lenne. Az imént igazgatott lábához nyúlok szabad kezemmel, és megfogva azt térdhajlatában húzom kijjebb, úgy, hogy ne az oldalamnál feküdjön, hanem most már tényleg teljesen rajtam, fölöttem. Amikor kezét kihúzza a felsőm alól, az enyém épp akkor simít be az övé alá a hátán. Az ujjaim puhán cirógatják végig a bőrt a gerince mentén felfelé, majd lefelé, míg a másik kezemmel felfelé a combját simítom végig. Vágyakkal telt pillantással nézek fel rá, ahogy letekint rám, majd ahogy keze a tarkómra simul, ajka pedig az enyémre, szenvedélyesen viszonozom a csókot. A hátán lévő simításom határozottabb lesz, kifut egészen az oldalára. Csókja lángra lobbant, nem kell sokáig csinálnunk, hogy már most rettentően akarjam. Megfeszítve izmaimat ülök fel, ezzel feltolva őt is, úgy hogy rajtam üljön. Ajkaim elérnek a nyakára, oda adok neki néhány heves csókot, mielőtt lehúznám róla a felsőt, és újra végig simítanám testét.
Vendég —
Axel & Aviva
there's no backup plan, I'm givin' you everything and if I lose everything there's still no backup plan I'm lovin' you 'til the end
Mérhetetlenül boldog vagyok, mert az egész pontosan úgy sül el, épp olyan emlékezetesnek ígérkezik, mint azok a feledhetetlen pillanatok az első randevúnk alkalmával. Egy kicsit olyan, mintha visszacsöppentünk volna azokba az időkbe a hajón, amikor még nem loholtak a sarkunkban, hanem volt egy kis időnk egymásra, egymással, amikor szabadon megélhettünk mindent. Élvezek minden pillantást és érintést, minden kis csipkelődést és mosolyt, mindennél erősebben tör be a tudatomba a gondolat, hogy fogalmam sincs, hogyan élhettem volna le egy életet nélküle. Eddig is elképzelhetetlen volt, de most, hogy itt van velem, itt is marad velem, és átéljük ezeket az önfeledt pillanatokat, amikor nem létezik semmi más a másikon és a közös élményen kívül... most van mindennek értelme. Vele. Asztalhoz ülünk, a sokatmondó pillantásomat persze nagyon is érti, kacsintása és mosolya legalábbis erre utal. Ismét megajándékoz néhány szép pillanattal, érintéssel és csókkal, amitől a mellkasomban érzett melegség ismét inkább forróságnak kezd érződni. Szinte szétvet az érzés intenzitása, hogy mennyire szeretem őt, hogy jóformán képes lennék leélni úgy a hátralevő életem, hogy nem csinálok mást, csak azokat a csodaszép szemeket bámulom. Mindkettőt; a történtek okán számomra ugyanolyan gyönyörű csillogás ül a bal szemében is. Láthatóan nagyon ízlik neki a csirke, amitől pedig én leszek nagyon boldog. Nem gondoltam volna, hogy egyszer még a főztömmel akarok majd lenyűgözni valakit, de imádom látni a mosolyát és azt, ahogy élvezettel eszik. Íme, még egy "nem gondoltam volna" mondat és már megint Ő. Egyáltalán nem zavar, amikor az étel eredetéről kérdez, és szívesen osztom meg vele az őszinte választ. Nem szégyellek előtte semmit, és ahogy egyszer a hajón is mondtam már neki, nem akarok megtagadni tőle egyetlen részt sem magamból, vagy a csomagból, ami velem jár. Látom a pillantásán a meglepettséget, kedves szavaira és mosolyára melegen mosolygok rá én is, mert érzek benne egy kis bizonytalanságot, némi óvatosságot, amit értek is, de szeretném, ha tudná, hogy bármiről kérdezhet, ha szeretne. Nem tudom, hogy végül ebből merít-e bátorságot, vagy egyébként is feltette volna a kérdést, de amikor felhangzik, ismét elmosolyodom. Gyors szabadkozása hallatán egyik kezem az alkarjára simítom, finoman megszorítva, hüvelykujjammal megsimítva a bőrét. – Szívesen mesélek róluk. Szerettem őket, jó emberek voltak, és megérdemlik, hogy ne merüljenek feledésbe – nyugtatom meg mosolyogva. Azt nem teszem hozzá, hogy róla is ezért tudtam mesélni Joe-nak, mert nem akarom feleleveníteni azokat az érzéseket, inkább jóval távoli emlékekben merülök el egy pillanatra. – Igazából nagyon egyszerű életet éltünk – vágok aztán bele egy kis mosollyal. – Anya idegenvezető volt, Tel-Avivban és a környező városokban szervezett mindenféle túrákat. Néha csak elment a reptérre egy családért vagy csoportért, beültette őket az autóba és mentek egész nap, ezt mindig nagyon szerették. Yana volt a neve. Azt hiszem, eléggé hasonlítok rá, már a szemeimet leszámítva, ugye – teszem hozzá egy halk nevetéssel. Nem térek ki arra, hogy fogalmam sincs, hogyan találkoztak az igazi apámmal, mivel ő már nem emlékszik rá, és nem tudom, érdemes lenne-e belevágni abba az átok-dologba, ami még nekem is elég zavaros. – A férje, akit sokáig az apámnak hittem, Amit volt. Hivatalnokként dolgozott egy kisebb minisztériumi pozícióban, de még az aktatologatásról is tudott úgy mesélni, hogy mindig elhittem neki, hogy a munkája igazából izgalmas. Jó emberek voltak és nagyon szerettek minket. – Elgondolkozva eszek én is még néhány falatot, azt latolgatva, hogy vajon szeretné-e tudni, mi történt velük pontosan, és ha szeretné is, meg merné-e kérdezni, vagy azt érezné, az már túl sok lenne. Felpillantok rá, de ha végül nem kérdez semmit, én már akkor is döntésre jutottam. Fájó emlékek ezek ugyan, de nem olyasmi, amiről ne tudnék beszélni, vagy ami túl friss lenne ahhoz, hogy vérző sebeket okozzon. – A nyolcadik születésnapomon veszítettük el őket – szólalok meg egy kicsit halkabban, de a hangom szilárd marad, már nem csuklik el. – Egy öngyilkos merénylethez nézték ki éppen a mi utcánkat, ők pedig rosszkor voltak rossz helyen. Azt hiszem, az ajándékomat akarták előkészíteni, amíg mi odabent vártunk Ephraimmel, bár ezt már én is csak sejtem. – A tekintetem elmereng egy pillanatra. Még mindig fel tudom idézni azt a délutánt, a lökéshullámot és robajt, a látványt, ami odakint fogadott, de most már nem nehéz erősnek maradni. – Nem ezt érdemelték volna, de legalább a felelősök biztosan nem fognak több ártatlan életet elvenni – teszem hozzá egy kis mosollyal. Nem sajnálom, hogy megöltem őket, és azt hiszem, ez olyasmi, amit miatt Axel sem ítélne el. Nem hiszem, hogy ő sajnálná, hogy ilyenektől is megszabadítottam a világot. Miután eltüntettük a tányérunkról az ételt, ő még kér egy kis repetát is, amit örömmel, mosolyogva ki is szedek neki. Tényleg örülök, hogy ennyire ízlik neki, bár az is tény, hogy jó magasra helyeztem a lécet, ha legközelebb is le akarom nyűgözni a főztömmel, de sebaj. A következő alkalommal majd együtt választunk találomra egy receptet, és megnézzük, mi lesz belőle a végére. Azt nem hagyom, hogy leszedje az asztalt, egyelőre, hiszen még hátravan a roppant kreatív és időigényes desszertem. Szinte biztos vagyok benne, hogy leselkedik, de nem szólok rá, csak az orrom alatt somolygok, aztán, amint kitálaltam a fagylaltot, vissza is térek hozzá. Látom, hogyan mosolyog, amikor a kezeimre pillant, konstatálva, hogy mindenből csak egyet hoztam, és én pontosan tudom, mire gondol. A nosztalgia nem is marad ennyiben, szavak nélkül is kiolvas a szemeimből mindent, jó szokásához híven, engem pedig finoman bizserget a közelsége, ahogy karját a hátam mögé helyezi. Szemeim végigkövetik a mozdulatot, ahogy ajkai végigsimítják a kanalat, és érzem magamat alaposan el is kalandozni, rendkívüli módon irigyelve az evőeszközt, de egy nyeléssel erőt veszek magamon. Inkább arra koncentrálok, hogy átadjam neki a kiskanalat, így aztán a következő falatot ő adhatja nekem. Ugyanúgy etetjük meg egymást, mint az étterem teraszán, és én eleinte azt érzem, már így sem lehetne tökéletesebb minden, de aztán megtalálom a módját, hogy még inkább az legyen. Ugyan - sajnos - nem maradt nyoma az ajkain a fagyinak, én azért a tenyeremet az arcára simítva magamhoz húzom, megcsókolom, megízlelem rajta a fagylaltot, és újra meg kell állapítanom ugyanazt, mint Indonéziában a csokiszuflénál: így még sokkal tökéletesebb.
Miután eltakarítottuk a romokat, Axel behúzta a függönyöket és én elpakoltam a maradékot is a hűtőbe, csatlakozom hozzá a kanapén. Elhelyezkedünk a filmhez, és bár azzal a szent elhatározással bújok hozzá, hogy tényleg meg fogjuk nézni a filmet - a desszert alatt elkalandozó gondolataimat azóta már sikerült megzaboláznom -, ez az elhatározás hamar megdőlni látszik. Túlságosan - és túlságosan hamar - elvarázsol az érzés, a közelsége, az összesimuló testünk, az illata, a teste melege, az érintése... az egész lénye. Nem tudom, mire foghatnám, talán csak arról van szó, hogy még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy itt van, vagy csak az a baj, hogy két hónapot töltöttem nélküle. Csak azt tudom, hogy a gondolataimat ismét nehéz a filmre összpontosítani, először a nyakához akarok közelebb fészkelődni, amiben egyébként készségesen segít is, bár nem hiszem, hogy tudja, miért csinálom. A keze átköltözik a fejemről a derekamra, a tenyere melege szinte átsüt a pólómon, és én nem tudom tovább beérni azzal, hogy csak a textilen keresztül érjek hozzá. Ujjaim bebújnak a pólója alá, bár ahogy az oldalához érek, azt hiszem, sikerül akaratlanul is megcsikiznem. – Bocsi – kuncogok halkan. Ez mondjuk nem tart vissza attól, hogy folytassam, amit elkezdtem, bár nem is jelezte, hogy bánta volna. Arra koncentrálom a figyelmemet, hogy megpróbáljam elkerülni a túl érzékeny részeket, amiket az emlékeimből idézek fel, de aztán a gondolataimat végképp leköti az érzés, hogy ujjbegyeim már nem a pólón keresztül érintik, hanem meleg bőrén kalandoznak az anyag alatt. Ráadásul az, hogy igyekszem elkerülni a túlságosan is érzékeny területeket, azt eredményezi, hogy ujjaim elsősorban a hasát simogatják... és egy idő után ellenállhatatlanná kezd válni a gondolat, hogy a kezem ne csak a pólója alá jusson be. Mély levegőt veszek, szinte ugyanabban a pillanatban, amikor ő is, így a gesztus, amit önnön megnyugtatásomra szánnék, a legkevésbé sem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Egy kicsit még próbálok uralkodni magamon, ha azt látnám, hogy őt érdekli a film, akkor talán meg is próbálnám féken tartani magam, de egyáltalán nem találok erre semmi motivációt. Érzem a légzésén, hogy már nem olyan egyenletes, fülem alatt hevesebb a szívverése, és ahogy épp csak egy kicsit mocorgok, leheletnyit mozdítva a rajta átvetett lábamon, nincs is szükségem több bizonyítékra, hogy nem csak én veszítettem el a fonalat. Szemeim a képernyőről felfelé vándorolnak, épp látom, ahogy nyel egy nagyot, mert tekintetem már a nyaka csábító bőrét figyeli, ami oldalra fordított fejének hála nagyon is szabad préda, és nem is akarok tovább ellenállni a gondolatnak. Épp egy kicsit kell csak mozdítanom a fejemen felfelé, hogy elérjek a puha bőrfelülethez, lehunyt szemekkel szívom magamba az illatát egészen közelről, mielőtt ajkaimat a póló gallérja felett szabaddá váló bőrfelületre szorítanám. Még mindig nem nyitom ki a szemem, kiélvezem az érzést, ahogy finom csókokkal végighaladok felfelé a nyakán, egészen a füle alatti érzékeny területig, miközben ujjaim még mindig a hasán kalandoznak. Ezután viszont kihúzom a kezem a pólója alól, hogy amikor ajkaimmal elengedem a nyakát, az állára fogva finoman magam felé tudjam billenteni a fejét. Szemeim megkeresik az övét, bár szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanazt fogom látni bennük, ami bennem is kavarog, ezért épp csak egy rövid időre hagyom elveszni magam a szemeiben, mielőtt ujjaim a tarkójára csúsztatva magamhoz húznám, hogy megcsókoljam.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 117 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 117 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.