Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Hugh Jackman Posztok száma : 12 User neve : Rea Csoport : Elátkozottak Pontgyűjtő : 8 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Tengernagy Előtörténet : I am Njörd Keresem : Az emlékeim
Alexander Holm —
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 04, 2023 7:12 am
Az űr és a káosz még nem akkora a fejemben, hogy ne tudjak magamról semmit. Titkolom ami velem történt, így arról nem tudhatsz, ha csak nem jössz rá játék közben Lehet akár múltat idéző találka, messze a jelen modernitásától, lehet akár a jelen, mikor összefutunk valahol. Bármi is legyen, összedugjuk a fejünket, és megdumáljuk! Keress bátran
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Cole Sprouse Posztok száma : 16 User neve : kiskacsa Csoport : jégóriás Pontgyűjtő : 12 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : művészeti kurátor Előtörténet : ♗ artists are here to disturb peace ♗
Kor : 194
Isak Kallevig —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 09, 2022 10:08 am
Ahoy!
Gondoltam bedobom magam én is ide, hátha valakinek épp szüksége lenne egy névtelen jégóriás társaságára Bármilyen plotban benne vagyok, akár valami nagyon poénos, kínos szitu, vagy komolyabb hangvételű, rövid szál vagy hosszú sztori... Nyitott vagyok mindenféle ötletekre, csak egy szerelmes levél az ára.
Hozzá kell tennem, user kicsit kattos. Most is harmadik személyben hivatkozik magára... Mekkora marha.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : margot robbie Posztok száma : 14 User neve : m Csoport : Ember Pontgyűjtő : 10 Lakhely : nowhere and everywhere Foglalkozás : travel blogger Kor : 26
Daphne Cortez —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 2:39 pm
Hello!
A nevem Bo…. A pszichiáterem javasolta, mielőtt bevertem a képét, hogy keressek magamnak valami kapcsolatot, ami elterelheti a gondolataimat. Hülyeség tudom, de csak úgy engednek tovább a küldetésemre, ha teljesítem a feltételeket, mert Bocsánatot azt nem vagyok hajlandó kérni! Szóval lehetne ez akár egy társkereső hirdetés is, de maradjunk annyiban, hogy be is ülhetünk valahová, és megiszunk pár pofa sört, vagy valahol összefuthatunk, de akár régi ismerős is lehetsz, akivel "randevúzunk", vagy a bajba jutott hölgy szerepében is tetszeleghetsz! :D Nyugi, nem vagyok egy erőszakos alkat! Általában… Szóval, ha kedved szottyan személyemhez, kergess bátran akár az őrületbe ;) Jelige nem szükséges. Keress bátran, és megdumálunk valamit.
Vendég —
Hey!
Frigg felem is örülne 1-2 játéknak, szóba jöhetnek páciensek akiket pszichologizálni kell, isteni barátok és családtagok, akár ellenségek is. Leonore maga a kedvesség, míg Asgard királynője kissé szenilis.
1-2 játék eladó!!
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Elizabeth Olsen Posztok száma : 17 User neve : Tory Csoport : Draugr Pontgyűjtő : 11 Lakhely : Oslo verte Foglalkozás : femme fatale Előtörténet : You have to die a few times
before you actually live Keresem : One can fall in love and still hate
You walked into my life like you have always know me
Ekaterina Petrova —
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 15, 2022 8:37 pm
Savannah Crawford felhasználónak tetszik ez a poszt.
Sziasztok!
Katya örülne pár friss véres husinak, akikkel eljátszadozhat. Ex-orosz maffia feleség özvegy, régen primabalerina volt, mostanság leginkább a bosszú élteti. Maffián kívül, belül múltban vagy a jelenben szívesen játszom megkötés nélkül.
Ui.: Készülj az őrületre
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : Josephine Langford Posztok száma : 16 User neve : rapunzel Csoport : halandó Pontgyűjtő : 7 Lakhely : frogner Foglalkozás : tanuló Előtörténet : Shine bright like a diamond
Savannah Crawford —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 11:55 pm
Újdonsült leányzómnak keresnék pontosan 2db játékot. Egyenlőre még Amerikában tanul a Harvardon, kollégista, a szerelmét is ott ismeri meg, de hamarosan megy majd Oslóba. Ha bármelyik helyen volna kedved játszani bármit akkor csak dobj fejbe egy téglával rajta egy cetlivel.
Kiskép : Rendeltetésem : Aegir fia vagyok play by : Cody Christian Posztok száma : 585 User neve : Csinszka Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 542 Lakhely : Bhután - Paro Taktsang Foglalkozás : Aegir's training sessions Előtörténet : Your past does not equal your future.
Aaron felemhez játszópajtikat keresek, kicsit belassultak és eltűntek a pajtijaim. A fiú kicsit „nehéz” eset, mogorva, durva, félisten, Aegir fia, benne van minden kalandba. Szóval hozzá keresnék 1-2-3 pajtit. Jöhet valami unalmas plázai balhé, vagy izgalmas lopjuk meg a marhát, vagy csapjunk össze bárhol, akár a buszmegálló, vasutállomáson is akár lehet vele dumálni ha olyan állapotba találod (ugye Dora elrabolta, az események még nem gördültek a végére, az az előtti heteket napokat ígérhetem – tehát asszem ilyen esetben múltban játszhatunk a jelent jelenleg nem tudom beiktatni amúgy se (max kalandba, Aegir oldalán lesz amúgy is elérhető)). De ha valaki a Dora féle elrablás után játszana, szóljon bátran, Novemberben beiktathatjuk a játékot (addigra meg lesz az is ) a srácom zűrösebb lesz az eddigieknél is „egy ideig” biztosan. Vaaagy játszhatunk a múltban, tavalyi év környékén, nah ott tényleg naaagyon zűrös volt a kis Bergström alapból. Rendőrségi ügyek, bandatag, nagypofájú ... kórházi látogatások... graffiti az autókra, épületekre. Ott volt minden balhénál, lehet ott találod egy kocsmában hamis irattal, ahol már 16-17 év helyett 20 éves... kereste önmagát, meg a mai napig keresi is, szóval ezt tudom felajánlani. A jövőt még semmiképpen sem ígérhetem XD Ha érdekel így is, akkor dobálj meg féltéglákkal és dumálunk róla.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : emilia clarke Posztok száma : 15 User neve : dí Csoport : mortals Pontgyűjtő : 8 Lakhely : frogner Foglalkozás : russian right hand Előtörténet : fire found a home in me Keresem : and you really think that we can get away with this?
Kor : 37
Yelena V. Smolenskaya —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 24, 2022 11:55 am
Éééés ezzel az énemmel szintén pajtit keresek! Orosz maffián belül vagy kívül, lényegtelen, bármit megoldunk.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : florence pugh Posztok száma : 5 User neve : dí Csoport : draugr Pontgyűjtő : 2 Lakhely : frogner Foglalkozás : keeping my sanity & lawyer wannabe Előtörténet : the hell of myself Keresem : and I wanna kiss you make you feel alright
but i'm so tired to share my nights
Léa Tate-Smith —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 24, 2022 9:49 am
Sziasztok!
Keresem játszópartnerem/imet, jelenleg körülbelül nulla megkötéssel, teljes nyitottsággal bármire.
Csak egy pm vagy discord üzenet (Yelena) az ára.
Vendég —
Halihó!
Bedobnám magam a közösbe; játékok és plotok után ácsingózom, minden és bármi érdekel. Legtöbbször a kórházban lehet megtalálni, de azért máshol is indulhatsz esélyekkel. Ismerhetlek a "régi életemből", vagy lehetsz valaki új is, behozhattak a sürgősségire, de felőlem akár a szomszéd lakásban is lakhatsz.
Ha látnál bennünk fantáziát, csak dobj meg egy pm-mel!
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Channing Tatum Posztok száma : 21 User neve : Rea Csoport : Kő óriás Pontgyűjtő : 18 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Bármi amiért pénzt adnak Előtörténet : Én vagyok Keresem : Majd ha rájöttem, megmondom! ;)
Shane Barness —
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 18, 2022 8:52 am
Hellooo!!!
A helyzet az, kissé unalmasak a mindennapok. Szóval keresek valakit, aki kicsit felpezsdítheti a mindennapjaimat, így kiadóvá vált az első játékom, és remélhetőleg nem az utolsó Bármire vevő vagyok. Legyen az egy kis beszélgetés a parkban, vagy kocsma túra. Bár női ruhában nem mutatnak szépen a csülkeim, szóval azt inkább kihagynám Romantikus szál esetén, hát majd szépen kialakul a dolog, ha működik a kémia. Óriási fazon vagyok. Majd meglátod! Tudok táncolni, bírom a Tengerparti sétákat, a naplementéket, a hegyeket... de ennyi elég a nyálas csepegésből.
Keress bátran! Dobj bátran egy PM-et, vagy Discordon : Cop#2525
Vendég —
Szép estét!
Jelenlegi szálaim mellé még egy-két játékot én is be tudnék vállalni. Ha volna kedved játszani egy tűzóriásnővel, aki egy neves szállodát vezet és kapcsolatban áll az oslói alvilággal, dobj egy PM-et.
Kiskép : Rendeltetésem : Sol vagyok play by : Yvonne Strahovski Posztok száma : 40 User neve : Nüx Csoport : Isten Pontgyűjtő : 31 Lakhely : Grünerlokka Foglalkozás : lótenyésztő Előtörténet : Mother is a verb. It's something you do. Not just who you are. Keresem : There can be no peace for us, only misery, and the greatest happiness.
Elküldésének ideje — Csüt. Május 19, 2022 11:11 am
Sziasztok!
Maga a Nap kiadó 1-2 játékra, Frida egy lovardát vezet szívesen tart edzéseket, ad bérbe lovakat, fedeztet, versenyekre készít fel. De bármi másban szívesen segít. Jelenleg vakon van az átokkal kapcsolatban, ezen is szívesen változtatnék.
Zaklassatok nyugodtan pm-ben vagy discordon
Sziasztok! Egy-két játékra én is nyitott vagyok. Közepesen sebes játékos vagyok, a heti-másfél heti reagok tőlem az átlagok.Szeretek mesélni, NJK-kázni( van egyáltalán ilyen szó?), kicsit jobban belemenni a lélekbe, és nem utolsó sorban nem szeretek semmit előre lebeszélni az alapokon kívül. Ha így is kellenék nyugodtan zaklass PM-ben.
Vendég —
Sziasztok!
Újra olajoznám berozsdált írói vénámat. Heti 1-2 reagot tudok ígérni stabilan. Ha valaki vevő lenne egy média mogulra aki amúgy berserker (plotra is vevő vagyok mind a két szempontból) akkor csak bártran írjon rám. :)
Vendég —
Sziasztok!
2 éve Osloban élő, étteremnyitás előtt álló, kicsit seggfej, kicsit lobbanékony berserker karakterem játékostársakat / szálakat keres, melyek segítik vagy éppen megnehezítik az életét. Gyors játékot nem garantálok, viszont lelkesedésből nincs hiány :) Megtalálsz pm-ben vagy discordon
Vendég —
Привет!
Depresszív agresszív, indulatkezelésben nem túl jártas lánykámat garázsvásáron kínálnám. Szeretnék még 1-2 értelmes szálat az életébe, no meg persze játékot. Olcsó, szobatiszta, oltott féreghajtott, ülni, feküdni tudó, helyben maradni kevésbé, pórázon szépen sétál, kivéve ha más kutyát lát, eskü nem pisili telibe mások kocsiját, és garantáltan jó szárnysegéd, mert biztos hogy a kávézó leghelyesebb srácának cipőjét kakilja telibe. Amit tudok nyújtani: - lassú vagyok mint a szar, nemfog leszakadni a kezed, hogy reagolj nekem - berozsdásodtam, mint a fára akasztott lópatkó,ergo színvonalam a béka kicsi picsája alatt 4 méterrel dél-keletirányban - ha önbizalomhiányban szenvedsz, a te reagjaid garantáltan jobbak lesznek, mint az enyémek.... - minden őrültségben benne vagyok,felőlem mehetünk sárkányra vadászni Bikinifenéken, vagy kiadhatjuk magunkat pincérnek is a királyi család estélyén, hogy felturbózzuk a levest.
Komolyra fordítva a szót, ha egy magáról sem tudja kicsoda, átváltozni képtelen berserkerrel játszanál, írj bátran. Lehetsz az, aki tud valamit a karkötőmről, ott lehettél 20 éve, mikor balesetet szenvedtem, és az "apám" magához vett, felvilágosíthatsz arról, hogy ki és mi is vagyok,és választ adhatsz a milliónyi kérdésemre, lehetsz éppen az a szerencsétlen szerencsés, akivel feszültséglevezetésképp jól berúgunk, és őrültségeket csinálunk, lehetek az, aki épp rosszkor van rossz helyen.
Kiskép : Rendeltetésem : Thor lánya vagyok play by : Abigail Cowen Posztok száma : 39 User neve : Nüx Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 28 Lakhely : upside down Foglalkozás : artista della vita Előtörténet : there can be no peace for us,
only misery Keresem :
Every heart has its own skeletons
Catriona S. Jarlsberg —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 15, 2022 3:03 pm
Heyho!
Bedobnám a tüzes lánykámat egy-két játékra, bármilyen plotban benne vagyok, ötleteljünk együtt. Annyit érdekes tudni Sirkéről, hogy egy eléggé kaotikus, fiatal álf aki jelenleg nem tud mit kezdeni a hatalmas szabadidejével és a szülei vagyonával. Tud kedves is lenni néha ha megerőlteti magát...
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 23, 2021 8:45 am
Hola! :D
Mindhárom fiamat áruba bocsátanám, jelenleg még így ötlet nélkül, de biztos vagyok benne, hogy közösen ki tudunk fundálni valamit
A három jómadár: - Dimitriy - Dante - Malthe
Akár itt pm-ben, de discordon is nyomhatod a csengőt
Vendég —
Sziasztok!
Én is keresnék játszó pajtikat. Bármiben is benne vagyok. Ha nincs ötleted, de van kedved játszani akkor is bátran írj rám. Majd közösen kitalálunk valamit. :)
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.