M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

he set a fire to the world , but never let a flame touch her

Levi Morozov
Kiskép :
he set a fire to the world , but never let a flame touch her 9788ac5c3321a2bb54303f7b3420c0bec1a6c3a0
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
loic williams
Posztok száma :
22
User neve :
vivins
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
17
Lakhely :
in your head
Foglalkozás :
építész
Előtörténet :
kill switch
Keresem :
he set a fire to the world , but never let a flame touch her Tumblr_ooifndvChq1up33koo6_250
the only queen

Levi Morozov
Elküldésének ideje — Vas. Május 22, 2022 4:06 pm

a kevesebb néha több - mondta, mert túl sok mindent akart írni és aztán nem lett belőle semmi.
déja vu? ha már egyszer bejött, gondoltam megpróbálom megint így, ilyen semmilyen mégis valamilyen hirdetéssel. szóval erősen ajánlom az előtörténetem elolvasását, hogy képbe kerülj kicsit - vagy még jobban összezavarodj.
pár infó: a széltől is óvtalak egészen pici korunk óta, apánk nem vett rólad tudomást, anyánk megfeledkezett rólad - én sose hagytalak el. magántanuló voltál, sokkal okosabb vagy a társaidnál, minden is érdekel, bár fiatalabb vagy, a beadandóim nagy részét te írtad.
pár easter egg: senki se kezel nőként - khm, bocs? - talán azért, mert a régi ruháimat hordod, talán, mert úgy beszélsz,  ütsz,  káromkodsz, iszol, mint egy férfi. hogy megbántam-e? egyértelműen nem. hogy emiatt lassan kiborul a bili? egyértelműen igen.

minden más dc-n! (még sok van!)

kérlek, gyere <(°.°)>

nika morozov
berserker
a menedék

There's pawns and rooks and knights and bishops, but only one queen. It's you, Nika.

Nika Morozov once said

"I don’t flaunt myself for the enjoyment of men. It’s always best to say as little as possible. The more of a mystery you are, the less leverage they have."

- - A vér nem válik vízzé, csak te és én, Nika, a világ ellen. Ámen.

szabad

play by
antonina vasylchenko
életkor
23
foglalkozás
mindenes
a rokonok szerint
kincs
az ellenségeim szerint
higgadt
szerintem
sebezhető
levi • brother
Maradj mindig ilyen ártatlan, ne hagyd, hogy tönkretegyenek, Nika. Nem hagyom, hogy tönkretegyenek, Nika.

hrooar • ?
Azon a bizonyos estén, backupként vittelek magammal és ha Te nem vagy, akkor valószínűleg Hrooar sem élne. Aztán, hogy ebből ti mit hoztok ki ... (igen, az is az én dolgom)

Vissza az elejére Go down

he set a fire to the world , but never let a flame touch her
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Eternal Flame
» Who dared to touch my bar?! - Fenrir & Hel
» Sol & Mani - Maybe I'm in the wrong world
» Iris & Dimitriy - the real world is where the monsters are
» i am the fire

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: Karakterbazár ;; :: Keresett karakterek ;; :: Aktuális hirdetések ;;
-
Ugrás: