Kiskép : Rendeltetésem : Thor lánya vagyok play by : Abigail Cowen Posztok száma : 39 User neve : Nüx Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 28 Lakhely : upside down Foglalkozás : artista della vita Előtörténet : there can be no peace for us,
only misery Keresem :
Every heart has its own skeletons
Catriona S. Jarlsberg —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 10:45 pm
a karakter teljes neve ;;
— Arthur Goose — FOGLALKOZÁS — isten/félisten/óriás — FOGLALT
Endgame szerepe
- év
határozott ;
a rokonok szerint
nyugodt ;
az ellenségek szerint
komplikált ;
szerintem
Barátok vagyunk, a legjobb barátok mióta Annar bemutatott minket egymásnak. Gyerekként elválaszthatatlanok voltunk mi hárman, később veled kiegészülve négyen. Sok durva buliban volt részünk, aztán az évek teltek és mindegyikünk máshol kötött ki, a tanulmányaink révén bejártuk a világot. Aztán valami megváltozott, amikor An és az én családom hivatalossá tette az eljegyzésünket. Bennem valami menthetetlenül összetört, persze szeretjük egymást Annarral a magunk furcsa módján, de ez nem szerelem inkább egyfajta dacszövetség, ami az idők végezetéig kitart. Éppen ezért mindig is nyíltan kezeltük a "kapcsolatunkat" - már ha egyáltalán van ilyen - és másokkal is csináltunk ezt-azt féltékenység nélkül, hiszen őszinték voltunk egymással. Egészen a szökéséig, ami mindent felborított, hogy a távozásáról szó se essék. Megint magamra hagyott és csak te maradtál a városban. Szükségem van rád, jobban mint azt eddig beismertem volna. Titkon világ életemben vonzódtam hozzád, amikről csak azok a nagyon csúnya részeg éjszakák tesznek tanúbizonyságot, amikor veled kötöttem ki az ágyban. Még nem tudok róla, de hatalmas titok őrzője vagy, ami alapjaiban fogja megváltoztatni a vőlegényemhez és az öcsémhez fűződő kapcsolatomat is. Vajon önző okból leszel velem őszinte? Ahogy azzal kapcsolatban is felnyitod a szeme, hogy ki és mi vagyok valójában. Túl fogunk tudni lendülni mindenen együtt?
A pb kötött, minden mást a megalkotóra bíznék. Az előtörténetem végén szó esik az úriemberről, szóval érdemes beleolvasni. Szeretném, ha végül romantikussá válna kettejük kapcsolata.
Annar Rosensverd • best friend
Az egyik barátod és a vőlegényem egyben a kapcsolatunk bonyolult, erről te is nagyon jól tudsz, hiszen majdnem mindenről beszámolok neked. Egy ideje eltűnt, de az igazi okát nem osztotta meg velem. A karakter NJK
Eldir Jarlsberg • friend
A kisöcsém, az egyetlen testvérem, akiért bármit megtennék. Egészen jóban vagytok. A vőlegényem után nem sokkal ő is lelépett egy mondva csinált okkal. Az igazság az, hogy ők ketten együtt vannak... A karakter NJK
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.