M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mr & Mrs - Smolensky tales
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Mr & Mrs - Smolensky tales BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Mr & Mrs - Smolensky tales QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Mr & Mrs - Smolensky tales A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Mr & Mrs - Smolensky tales A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 21, 2021 10:17 am

Iris && Dimitriy

I do what I want when I'm wanting to

Nem akartam, hogy többet lásson belém, mint ami valójában voltam. Ha jók voltak a sejtéseim, már amúgy is elkönyvelt rólam egy képet, ezt pedig a legkevésbé sem akartam pozitívabb irányba billenteni. Egyszerű okból, már amúgy is számtalan embernek okoztam csalódást az életem során, nem akartam még tovább duzzasztani ezt a sort, ha netán egyszer csak ismét olyat tennék, ami szembemegy a pozitív tapasztalataival. Kinek lett volna szüksége egy újabb dráma-forrásra? Ráadásul pont vele, mikor jelenleg úgy tűnt, hogy egymásra leszünk utalva, így a muszáj nagy úrnak bizonyult.
Nem is igazán cáfoltam rá magamra, mikor utána nyúltam és visszahúztam, mielőtt túl messzire jutott volna. Ez voltam én, aki mindig és minden körülmény között megkapta, amit akart, és nem számított sem ember, sem isten. Talán a csókommal cáfoltam rá a legjobban azokra, amiket eddig rólam gondolt, elvégre nyoma sem volt a rideg orosz maffiózónak, apuci elkényeztetett kisfiának, az erőszakos gyilkosnak, és ezek voltak a legfőbb jelzők, amikkel mások illetni szoktak. A csók édes volt, vegyült benne a határozottság, a szenvedély, és akkor váltam biztossá a dolgomban, mikor ahelyett, hogy ellökött volna, a nyakam köré kulcsolta az egyik karját, az ujjai pedig elvesztek a hajamban. Az, ahogyan a csókra reagált a testem, a felforrt vérem, mindent elsöprő érzésnek tűnt, és ha nem féltem volna a következményektől, valószínűleg nem álltam volna meg itt.
Nem is én húzódtam el, hanem ő, tekintetem pedig végigpásztázta a láztól csillogó szemeket, a szapora légzése pedig el sem kerülhette volna a figyelmemet. - Régen voltam utoljára ennyire elégedett - válaszoltam nehéz, elfojtott hangon, majd alig észrevehetően nyeltem egyet. Továbbra is a szemeimet kutatta a tekintetével, én sem voltam rest kihasználni az alkalmat, de nem mozdultam meg újra. Nem ették olyan forrón azt a kását. Most nem. És habár minden apró szőrszál vigyázzállásba vágta magát a testemen tőle, a csóktól, az érintésétől, már nem akartam, hogy ilyen könnyedén érjen véget ez a játék. Az csak az első felvonás volt.
Így egy sunyi mosoly kíséretében léptem el előle, és léptem az ajtóhoz, hogy a kilincsre helyezzem az ujjaimat. Hirtelen csapott meg a szoba hűvösnek érezhető levegője, főleg miután ezer fokon égtem a teste közelében. - Kirill megmutatja a szobád. Talán nem lesz olyan, mint az igazi Szörnyeteg nyugati tornya, de remélem elégedett leszel vele.

bad guy -  coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Mr & Mrs - Smolensky tales Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Mr & Mrs - Smolensky tales 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Mr & Mrs - Smolensky tales AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 21, 2021 8:14 am

Mr and Mrs

Good to see you again, hubby

Összezavar ezzel a dallal, a zongorával, amin olyan lágyan játszik, hogy az ember el sem hinné róla, hogy egy pillanat alatt képes lenne kioltani az életét. Részben megnyugtató, ugyanakkor eléggé fel is zaklat, hogy fény derül ezáltal arra, hogy bizony Neki is van érzelmesebb oldala, mert ezek után mondhatná nekem, hogy ez nem így van, úgysem hinném el. Érzelmek nélkül nem lehet így játszani, nem lehet ilyen finoman ütni a billentyűket és úgy átadni egy dalt, hogy az ember szinte a szívében érzi minden egyes hangját. Ez pedig ijesztő. Nem vagyok biztos benne, hogy akartam ezt az oldalát látni vagyis, inkább úgy helyes, hogy sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam, ha csak egy rideg, undok, gyilkos oroszként tekintettem rá. De valójában nem (csak) az.
Nem lett volna szabad belemennem ebbe a játékba. Tiszteletemet kellett volna tenni az uraságnál, ha már vissza lettem ide rángatva és lelépni a nyugati szárnyba, hogy ott aztán békében magamba roskadhassak, de végtére is, már késő bánat. Alkut kötöttem vele, az meg egyáltalán nem rám vall, hogy megszegjem a szavam, viszont kiskapu mindig van. Nem lett konkrétan meghatározva, mit is fed az a csók, így amikor végez, én odalépek hozzá de, csak az arcára hintek egy lágyabb puszit és már fordulok is sarkon.
Nem is igazán sikerül rögtön felfognom, mi történik, amikor visszaránt magához, de időm sincs ellenkezni (talán nem is akarok), ahogy odaprésel magához és a képembe vigyorog. Elkaptalak . Nem tudom, miért hangzik ez most olyan szexin, de nem is érek rá ezen töprengni, mert ajka már forr is enyéimre, nyelve közéjük férkőzik, én pedig kis híján fel is nyögök az élvezettől, mert a csókja cseppet sem erőszakos vagy durva, hanem inkább vad, édes és határozott. Olyasvalaki csókja, aki tudja, hogy mit akar és meg is szerzi azt.
Még mielőtt megfontolhatnám alaposan, mi is lenne a helyes reakció tőlem, karjaim már kiutat keresnek maguknak, de nem azért, hogy ellökjem magamtól vagy lekeverjek neki egy hatalmasat -amit egyébként tennem kellene-, hanem hogy felsimítsam vállain nyaka köré fonjam egyiket, míg másikkal tarkóján hajába túrjak. Meg sem próbálok úgy tenni, mintha nem akarnék élni ezzel a lehetőséggel, kár is lenne ezzel vesződni. Inkább kiélvezem ezt a pillanatot, hogy aztán végül elhúzódjak tőle és felpillantsak rá. -Elégedett vagy a jutalmaddal?- súgom halkan ajkaiba, igen erős a kényszer, hogy folytassam ott, ahol abbahagytuk, de jelenleg képtelen vagyok megmozdulni. Csak bámulok kékjeibe és pihegek. Hát ilyen egy orosz csókja. Most már ezt is kipipálhatom a bakancslistámon.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 20, 2021 8:43 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris && Dimitriy

Magamat leptem meg a legjobban, hogy még ennyi idő elteltével is ilyen tökéletesen emlékeztem a dallamra, az egymást követő billentyűkre, és csak néha kellett rálesnem az előttem lévő kottára. Nem volt nagy segítség, mert kottát olvasni már régen elfelejtettem, így tényleg kimondhattuk, hogy egy kibaszott hős vagyok, aki máris tett valamit a feleségéért. Bár ennek ugorjunk neki inkább még egyszer.
Közben érdekes gondolatok suhantak át a fejemen, fél szemmel a lányra sandítva, aki szemben állt meg velem, nekitámaszkodva a zongorának, és néha belekortyolt az amúgy még mindig erős vodkába. Jól bírta. Nő létére. Emiatt talán aggódnom kellett volna? Néha egy-egy pillanatra lehunytam a szememet, és próbáltam tenni a nosztalgia ragaszkodása ellen, de fel-feltört egy-két emlék. Talán ezért nem szerettem a múlton töprengeni, annyira más volt minden, mikor még gyerek voltam. Az volt a legnagyobb problémám az életben, hogy soha nem éreztem magaménak igazán a Papa büszkeségét. Mintha csak a megtűrt poronty lettem volna, míg Nadia a megtestesült utód, az örökös. Minden, amit én nem képviseltem, ott nyugodott a húgomban. Rá viszont nem tudtam haragudni.
Talán a mély gondolatok miatt nem tűnt fel először, hogy a lány szemébe könnyek szöktek, de egész jól tudta palástolni. Talán benne is megvolt az orosz vér, csak nem tudta. Mindegy, majd itt megedződik, lesz rá lehetősége. Úgy tettem, mint aki jól végezte dolgát, és szinte biztos voltam abban, hogy megkapom az ígért jutalmat, azonban hiába lépett oda mellém, végül csak az arcomra kaptam a cuppanóst. Hol volt itt a fair? Vagy ezt nevezik apró betűs résznek? Azokat soha nem olvastam el. Tény, hogy ledöbbentett vele, emiatt a reakcióidőm megnőtt, de mielőtt messzire jutott volna tőlem, egy gyors felpattanást követően elkaptam a karját, és szinte azzal az erővel vissza is húztam. Magamat leptem meg leginkább azzal, hogy a mozdulat legkevésbé sem volt erőszakosnak nevezhető, és mikor ismét velem szemben állt, két ujjammal megfogtam az állát. Nem voltam mérges, habár nem ilyen végkifejletben reménykedtem, viszont ez is tökéletes bizonyítéka volt annak, hogy szerepet akart cserélni, és macska akart lenni. De azt már nem, nem és nem. - Elkaptalak - vigyorodtam el, de nem adtam időt neki arra, hogy reagálni tudjon, szinte azonnal birtokba vettem az ajkait a saját ajkaimmal, a nyelvem őrült táncra invitálta az övét, a testét pedig a mellkasomhoz húztam, mintha akadályt akartam volna képezni az újbóli szökése elé, de már készültem a kapálózásra, a mozdulatra, mikor kitépi magát a karjaimból és eltűnik a nyugati toronyban.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 20, 2021 8:06 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Nem tudom mire vélni azt az ábrázatot, amivel megjutalmaz szavaim hallatán, de talán jobb is, ha ez így marad. Amúgy is sokkal jobban izgat most ez a játék, ami kialakul köztünk, ez az évődés, amiről nem is gondoltam volna, hogy lehetséges egy olyan férfival, mint Ő. Azt hittem, hogy rideg, elutasító és teljesen érzéketlen lesz velem, de most mégis feléleszti bennem a játékos oldalamat, aki szívesen vesz részt ebben még akkor is, ha nincs teljesen tisztában a játékszabályokkal. Azon veszem észre magam, hogy titkon arra kezdek hajtani, hogy zavarba hozzam vagy legalább kibillentsem picit, így közelebb is lépek hozzá és talán most először kerülök alig pár centire tőle. Érzem magamon a teste melegét, ami meglepő, ha azt nézzük, hogy nem rég még a tundrához hasonlítottam. De Dimitriy nem egy jégszobor. Akkor nem lenne rám ilyen hatással, hogy amikor azt mondja, hogy ő az egeret el akarja kapni, én egészen megborzongjak szavaira.
Kezdett ez az egész veszélyes lenni. Ahogy bámultam, ahogy ő bámult és a tény, hogy alig pár centire van tőlem, így végül ki is hátráltam inkább, de egyben el is fogadtam az ajánlatot. Pedig, nem kellene ezt csinálnom. Egyáltalán nem is kellene itt lennem, hanem inkább el kéne vobulnom a "nyugati szárnyba" és kész, de a francba is, élvezem ezt. Engem is meglep a tény, hogy élvezem.
Szavaira, csak pimasz mosollyal szemet forgatok, de nem fűzök hozzá semmit. Hiszen, én sem most jöttem le a falvédőről. Tudom jól, hogy hova vezethet egyetlen csók, de annyira azért még nem ment el az eszem, hogy belebonyolódjak túlságosan ebbe az egészbe. Még, csak az hiányozna, hogy elcsavarja a fejem Dim, hogy aztán össze törje a szívem vagy mondjuk kivégeztessen egy sötét kikötőben. Innom kell. Töltök is magamnak, töltök neki is és csak aztán helyezkedek el a zongora végében, szembe vele.
Aztán játszani kezd, nekem pedig minden egyes billentyű lenyomódásával egyre inkább eltűnik arcomról a fölényes, játékos mosoly. Mert gyönyörű, ahogy és amit játszik. Tényleg nem számítottam rá, hogy ilyesmit hallani fogok tőle, mert ez a dal érzelemdús, lágy és szívfacsaró. Elnyílt ajkakkal bámulom őt, ha pedig véletlenül sikerül észhez kapnom, a vodkámmal igyekszem elnyelni a könnyeket, amiket előcsalogat belőlem a dallamokkal. Sokat segít mondjuk a vicces megjegyzése, mert akaratlanul is elnevetem magam rajta, miközben kénytelen vagyok elismerni, hogy ez az egész most annyira...bensőséges és kellemes. Mintha minden egyes dallammal többet és többet engedne láttatni magából, amivel egy időben valahogy én is jobban nyitok. De nem kéne.
A dal végeztével aztán elismerően biccentek. Nem is nagyon tudok megszólalni, inkább a maradék vodkámat tüntetem el, hogy aztán határozottan letegyem poharam a zongora tetejére és odasétáljak hozzá. -Ez gyönyörű volt, Dimitriy. De komolyan.- pillantok le rá őszinte tekintettel, csípőmmel a zongora oldalának dőlve, még egy lágy mosolyt is megengedek magamnak. -Jár az a csók.- sóhajtom, de nem bírom ki, hogy ne vigyorogjam el magam, miközben lehajolok hozzá és bár ajkai felé indítom arcomat, végül állánál fogva picit elfordítom a fejét és csupán arcához érintem lágyan ajkaimat. -Köszönöm. - lehelem bőrére, de túl ingoványos ez a talaj, túl veszélyes vizeken evezek, így már fordulok is el, hogy az ajtó felé vegyem az irányt.
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 20, 2021 7:20 pm

Iris && Dimitriy

Furcsa grimasz jelent meg az arcomon. Nem kezdtem bele elmesélni, hogy amúgy az a bizonyos halál, amit most emlegetett, közelebb volt hozzá, mint hitte volna. Volt egy-két kósza gondolatom, hogy bármi áron is, de meg kell szabadulnom ettől az egésztől, magától a helyzettől. És nem is láttam benne más kiutat akkor még, a lány halálán kívül. Aki ismert, tudta, hogy megvolt bennem a kurázsi hozzá, méghozzá bűntudat nélkül, de itt már egy egészen más helyzet kezdett kirajzolódni. Talán mégsem tudtam volna olyan könnyen véget vetni az életének, mint gondoltam, habár még csak ismerkedtem ezzel az új gondolattal, hogy érdekelt, mint nő. Pedig általában tényleg nem volt türelmem az olyanokhoz, mint ő.
A szavai hatására elvigyorodtam, közben azért érzékelve, hogy közelebb lépett, a mellei pedig súrolták a mellkasomat. Legalább annyi pimaszság bújt meg a mozdulatban, mint az enyéimben, ez pedig furcsamód tetszett. Megszoktam már, hogy az enyém az irányítás, ő viszont mintha eldöntötte volna, hogy rácáfol erre és sarokba szorít a saját terepemen. - Mondtam már, ez egy macska-egér játék. Nem elijeszteni akarom az egeret, hanem elkapni - vigyorogtam, és szinte pislogás nélkül meredtem rá. Kezdte felvenni a játék ritmusát, olyan közel állt hozzám, hogy szinte már amúgy is hajszálnyi távolságra voltak az ajkai, és nem mellesleg gyakorolta a pimaszkodást - bár ebben valószínűleg amúgy is élen járhatott az eddigi szóló életében. Magam sem vettem észre, de belebambultam a vörös ajkak bámulásába. Általában megszegtem a játékszabályokat, nem is értettem, most mi tartott vissza attól, hogy rögtön elvegyem azt, amivel amúgy jutalmazni akarna, de talán felgyúlt a versenyszellem, amit ezer éve nem éreztem.
Így mikor ellépett, én rögtön helyet foglaltam a zongora mellett, de mielőtt bármibe belekezdtem volna, elfogadtam a kiöntött italt és egy nagyobb kortyot rögtön ki is ittam a pohártól. Ehhez kellett, ezer éve nem ütögettem ezeket a billentyűket, és biztos voltam benne, hogy nem is lesz rá soha szükségem. - Mindig egy csókkal kezdődik - vontam fel szemtelenül a szemöldökömet, arcomon kaján vigyorral, majd megnyomogattam egy pár fekete és fehér billentyűt, mintha csak rá akarnék hangolódni. A fejemben már ott volt a dallam, amit mindig iszonyat cikinek gondoltam. Nem voltam egy romantikus fickó, és amúgy sem akartam ezt soha arra használni, hogy levegyek egy nőt a lábáról. Mintha ég és föld választotta volna el a ma estémet a tegnap estétől, ég és föld volt a különbség Iris és Sienna között, és habár utáltam küzdeni bármiért, most mégis titkon izgatott voltam miatta. Utoljára gyerekként éreztem ilyet. Így mikor elkezdtem a dallamot játszani, szinte láttam magam előtt a kisfiút, aki sok éve voltam, és a vállaimon éreztem a Papa ujjait, mikor először leültetett a zongora mellé. - Énekelni nem fogok - lestem fél szemmel Iris felé, de továbbra is vigyorogtam. Még szerencse, hogy nem voltam szentimentális alkat.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 20, 2021 6:22 pm

Mr and Mrs

Vele együtt én is elvigyorodom, de azért pillantásom mélyén együttérzés csillan, mert hát megbeszéltük már ugye, hogy milyen frankó apáink vannak és bár a megjegyzése inkább tűnt poénnak, valami alapja biztosan van. Gondolom borsot tört az öreg az orra alá, többek között azzal is, hogy feleségül kellett vennie egy tök idegen nőt. Értem én. Hát én vagyok a nő, aki ugyanebben a cipőben evickél.
Aztán valamivel komolyabban folytatja, bólogatok is, mert valóban csak egy papír az egész, de azért engem mélyen legbelül elég szarul érint, hogy tényleg ennyire semmiség mindez. Nem mondanám, hogy dédelgettem mindenféle nyálas álmokat arról, miként fogok férjhez menni majd, de azért reméltem, ha ez egyszer megtörténik, az...más lesz. És persze, kisétálhatok majd, ha úgy lesz, de az emlék akkor is megmarad, mint ahogy a papírjaim közt is szerepelni fog, hogy már voltam házas. Röhej, hogy ezen kattogok. -Azért jó tudni, hogy ebből nem csak a halálommal tudok kilépni... - jegyzem meg bujkáló mosollyal, bár azért nem vennék mérget arra, hogy nem tennének el láb alól, ha esetleg úgy adódna, hogy útban vagyok. Mondjuk titkon remélem, hogy legalább az esélyt megadnák arra, hogy kilépjek ebből, netán Dimitriy elém állna azzal, hogy "válni akarok". Legalábbis, ha már ilyen remek üzleti érzéke van, hogy a zongorázásért cserébe is díjat remél, majdcsak lehetne vele alkudozni. Még akkor is, ha megszokta, hogy mindig, mindent megkap, ami szerinte nem unalmas, bár attól, ahogy suttog azzal a csalafinta mosollyal az arcán, egészen elvesztem a fonalat. Csak bámulni tudom, miközben ő válaszol a hazardírozós megjegyzésemre és ez egész addig nem is változik, míg végül a tudtomra nem adja, hogy konkrétan mit is értett "mindent vagy semmit" címszó alatt.
Szemöldökeim újfent arról árulkodnak, hogy sikeresen meglepett, mint ahogy a hosszú csend is ezt bizonyítja, miközben én azt latolgatom, hogy vajon mire megy ki ez az egész. Valóban annyira vágyik a csókomra, furdalja a kíváncsiság, hogy milyen lehet vagy esetleg az érdekli inkább, hogy hajlandó lennék-e vele ágyba menni. Vagy csak kíváncsi, hogy nem-e ijedten elszaladok, mint egy kislány? -Mondjuk?- kérdezek vissza pimaszul, talán kissé incselkedősebben is, miközben veszem a bátorságot ahoz, hogy még kisebbre szabjam a köztünk lévő távolságot. Konkrétan, a melleim finoman súrolják a pólóját. -Nem tudok rájönni, hogy most azt reméled, hogy ezzel elijesztesz, vagy inkább arra vagy kíváncsi, mennyire vagyok tökös?- biccentem kissé oldalra a fejem, miközben ajkaimon magabiztos mosoly játszik, mert én bizony már nagyon jól tudom, hogy mit fogok válaszolni. Neki viszont azért, még picit húzom az ágyat, miközben pillantásommal alaposan szemügyre veszem tekintetét, ajkait, nyakát...mintha csak latolgatnám, hogy belefér-e egy csók. Még közelebb is hajolok, ajkaink alig pár centire vannak, miközben a pimasz vigyor nem tűnik el arcomról. -Rendben. Egy csók, ha annyira szeretnéd. Ha valóban olyan szépen játszol, mint mondod...- vonok vállat kecsesen, egészen nyeregben érzem már magam ebben a nagy incselkedésben, még utoljára lepillantok ajkaira, majd elfordulok és a pulthoz indulok a poharamért, amit meg is töltök magamnak. Jó fej vagyok, mert a vodkás üveggel sétálok vissza és az ő poharát is utántöltöm.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 20, 2021 10:27 am

Iris && Dimitriy

Úgy döntöttem, hogy nem avatom be abba, nálunk milyen szerepet töltöttek be a feleségek. A nyugati felvilágosodás mellett nehéz volt elképzelni egy olyan társadalmat, ahol teljesen máshogy értelmezték a feleség szerepét, mint itt. Nem véletlenül nem tudtam én sem hová sorolni az életemben, azok mellett persze, hogy ez mégiscsak egyfajta kötelék, legyünk bárhol. - Jelenleg még én is kitagadottnak érzem magam - vigyorodtam el. Ez enyhe túlzás volt, a Papa mindig biztosított a törődéséről - a sajátos stílusában -, és soha nem kellett az árvaság érzésével küzdenem. Csak megváltoztak a szabályok, már nem én hoztam őket, márpedig ehhez szoktam a saját életem kapcsán. A Papa ritkán szólt bele, egészen mostanáig. - Ez csak egy papír. Az első adandó alkalommal ki fogsz sétálni azon az ajtón, én pedig nem foglak megállítani - mondtam neki őszintén, elvégre mi okom lett volna ebben hazudni? Mindkettőnknek az lett volna a legtisztább, ha ott folytathatja majd az életét, ahol abbahagyta. Már ha egyáltalán egyszer lehetőség nyílik majd erre. Meg kellett tudnom Papától, hogy milyen terveket dédelgetett Iris-szel kapcsolatosan.
Le sem tudta volna tagadni, hogy zavarba jött, erre a vonatra pedig muszáj volt felszállnom. Még mindig én irányítottam a beszélgetést, és mindent, ami itt történt, de abban szemernyi kétségem sem volt, hogy ha olyat teszek, ami nincs ínyére, rögtön szóvá teszi vagy tettekkel fogja demonstrálni. - Unalmasnak azért nem nevezném - mondtam, a hangom pedig már inkább suttogó volt, miközben az arcát méricskéltem. a szám sarkában továbbra is megbújt az a pimasz vigyor, de nem kezdtem bele a mély okfejtésekbe. Szerettem megkapni, amit meg akartam, és nagyon kevés olyan embert ismertem, aki megpróbált megakadályozni ebben. Talán az volt a bajom, hogy még soha senki nem mert nemet mondani vagy akadályt gördíteni elém, de ez a lány éppen valami ilyesmiben sántikálhatott. Pedig hálásnak kellett volna lennie azért, hogy nem középkori értelmezéssel tekintettem erre a házasságra. Jól megszívta volna.
Félrebillentettem a fejemet, mintha gondolkodnék a kérdésén. - A megfejtést a kettő között keresném a helyedben - adtam neki egy hasznos tanácsot. Nem voltam teljesen meggondolatlan, habár a Papa sok mindent tüntetett el utánam a heves temperamentumom miatt. A hazardírozás pedig szinte már egy életérzésként volt jelen az életemben, de nem ismertem lehetetlent. - Egy csók. Mondjuk - vontam meg a vállaimat, továbbra is lesve a reakcióit. Persze sokkal többet akartam, de neki ezt nem kellett tudnia. Rögtön elúszott volna a kellemes, játékos hangulat, ha kimondtam volna, valójában mit akarnék.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 20, 2021 7:10 am

Mr and Mrs

Visszasírom a régi életemet, pedig az se volt kifejezetten egy Disney mese, hiszen az apám állandóan irányítani akart én meg, csak sodródtam és tettem magasról mindenre. Úgy gondoltam, ha engedek neki, azzal könnyebb lesz minden, vagy legalább nem kell állandó vitával tölteni a napjaimat, bár ez nem mindig sikerült, a hangomat azért elég sűrűn hallattam de ez, ami most van...nekem ez túl zavaros.
Itt állok a férjem előtt, aki egy idegen férfi és, csak sejtéseim vannak arról, miféle ember lehet. Fogalmam sincs, hogy miként fog alakulni ez az egész, hogy képesek leszünk-e bizonyos szinten egy csapatként működni vagy az egész hátralévő életem gyűlölködésből és ridegségből fog állni. Mondjuk ebben a pillanatban, talán még el is tudnám képzelni, hogy elviseljük egymást hosszabb távon, de pár perccel ezelőtt még nem így volt. Ez a játékos évődés pillanatok alatt köddé vált és Dim olyan lett, mint egy jégszobor. Most meg megint ott virít az arcán az a pimasz mosoly, amivel tudom, ha túl sokáig szemeznék, simán elérné amit akar.
Hát, már úgy is beszélek, mintha közéjük tartoznék és erre ő is felfigyel. Akaratlanul is zavarba jövök egy pillanatra, de végül csak szelíden elmosolyodok. -Nos, a feleséged volnék, nem? Vagy az nem számít családtagnak? - biccentem kissé oldalra a fejem kíváncsian, mert ezt azért lehet, hogy nem is árt tisztázni még, ha nem is így kellett volna szóba hozni, mert hát mi van, ha Ő nem így látja? Egyikünk se akarta ezt, szóval nem is csodálkoznék azon, ha inkább egy megtűrt valaki leszek egész addig, míg ez tart.
Mégis marad az évődés, a pimaszkodás, a flört, mintha ez teljesen normális lenne, pedig nem az. Nem kellene vonzónak tartanom a mosolyát, sem azt, hogy ilyen pofátlanul díjat követel azért, ha játszik valamit a zongorán és legfőképpen nem kellene megtudakolnom, hogy mégis mit szeretne jutalmul, mert már a gondolattól is zavarba jövök. Mégis megkérdezem, bár az meg sem lep, hogy nem nagyon kell semmit se kiérdemelnie. Hiszen, neki minden jár, vagyis gondolom ehez van szokva. -Épp itt az ideje, hogy ne hulljon minden az öledbe. Az amúgy is unalmas lehet. - mosolygok továbbra is, de a jutalom megnevezése meglehetősen összezavar. Ráncolom is a homlokom, nem igazán értem, hogy ez most mit is jelent egészen pontosan de talán jobb is. -Nem tudtam eldönteni, melyik típus lehetsz. Az, aki mindent alaposan megfontol vagy inkább az, aki hazardírozik. - jegyzem meg pimaszul. -Azért egy picit kifejthetnéd bővebben, hogy pontosan mit értesz "minden" alatt.- támaszkodom meg egyik kezemmel a zongora tetején, úgy lesek továbbra is kékjeibe, melyekről már csak azért se pillantok el, nehogy azt gondolja, hogy berosáltam vagy valami.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 19, 2021 5:33 pm

Iris && Dimitriy

Túl élesek voltak a kontrasztok, és az, hogy egyik pillanatban még rideg voltam és durva, a következőben pedig szemtelenül húztam az agyát, nem engedett túl sok jóra következtetni. Vele ellentétben én ismertem saját magamat, és tudtam, hogy ezeknek a hangulatváltozásoknak mindig megvolt a böjtje. Egyelőre nem szenteltem több időt a gondolatnak, bőven ráértem tisztán látni, mikor már felvonult a nyugati tornyába. Amit nagyjából tizenkét lépcsőfok választott el a mesébe közel sem illő földszinttől.
Felemeltem az egyik kezemet, és néhány ujjammal a mély gondolataim kellős közepén dörzsöltem meg a saját államat. - Drágám, most már a családunk részének tartod magad? - vigyorodtam el, továbbra sem véve vissza a szemtelenségből. Valahol örültem neki, mert ez egy jele volt annak, hogy talán nem voltunk örök boldogtalanságra kárhoztatva. Igaz, egyelőre még nem volt lejátszott meccs, hogy a boldogság miként fogja belakni ezt a teret, kurvákkal és medencés fiúkkal vagy képesek lehetünk ennél jobban kezelni ezt a helyzetet. Jobb lett volna tisztában lenni a Papa szándékaival, mert nem tudtam, hogy meddig tervezett ezzel a házassággal. Örökre? A Papa is tudta, hogy semmi nem tarthat örökké.
Nem mozdultam előle, az időközben megjelenő vigyora pedig elégtétellel töltött el. Furcsa volt ez a kialakuló macska-egér játék, a kifejezés jobbik értelmében, mert ahelyett, hogy a pimaszságomat valami méltó büntetéssel honorálta volna, becsatlakozott a játékomba. Mert ez egyelőre még az én játékom volt, és nagyon kemény játékosnak kellett volna lennie ahhoz, hogy átvehesse tőlem az irányítást. - Már nagyon régen nem kellett kiérdemelnem semmit - mondtam megjátszott gondterheltséggel, továbbra is foglyul tartva a szemeit, és egy ideig azon tűnődtem, hogy megérintem a vállát, de még időben visszakoztam. - Mindent vagy semmit - válaszoltam meg végül a kérdését, a hangomban ezúttal azonban már nem volt jelen az a szemtelenség. Pimasznak pimasz voltam, mert rögtön lapot kértem a nyerhetetlenre, de aki mer, az nyer.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 16, 2021 8:18 pm

Mr and Mrs

A válasza, akár humoros is lehetne, bennem azonban mégis másképp csapódik le, hiszen ha jobban belegondolok, tényleg. Mit is tudhat egy maffia családban felnőtt férfi a barátkozásról? Vagy úgy általában arról, hogyan kell valakivel normális kapcsolatot kiépíteni, ami nem azon alapul, hogy eredendően tisztelik öt és ő a főnök. Nálam ezzel nem sokra megy most. Az én szememben nem lesz tiszteletreméltó attól, hogy bármelyik pillanatban kinyírhatna. Attól viszont talán már igen, hogy az imént képes volt bocsánatot kérni vagy épp, hogy most is egész jó fej kezd lenni. Legalábbis, az a pimasz mosoly az arcán ezt sugallja. Kicsit kezd visszatérni a korábbi hangulat, csak ne forrósodna is egyben.
A zongora jó terelésnek tűnik, mellesleg valóban érdekel a válasz, mikor pedig összedörzsöli két kezét, akaratlanul is elnevetem magam. És ez még mindig ugyanaz a férfi, aki azzal a két kézzel valószínűleg képes bárkit fegyver nélkül kinyírni. Gondolom.
Nem léptem hátrébb, nem vontam el róla pillantásom, csak bámultam fel rá, ahogy eddig is. Mindössze annyi változott, hogy most mosoly játszik az ajkaimon, főleg, ahogy folytatja a mondatot. -Ebben most már ne légy olyan biztos. Az egész gyerekkoromat zongora mellett ülve töltöttem.- fontam össze karjaim, bár az, hogy most konkrétan úgy beszéltem, mintha én is családtag lennék, csak jóval később esik le. Papíron mondjuk az is vagyok. A felesége. Családtag. Csak ne lenne olyan fura erre gondolni na meg, ne jutna eszembe, hogy vajon mit is jelent ez egészen pontosan. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy bajom soha nem eshet mellette - hacsak nem húzom ki nagyon a gyufát és nem tesz el inkább láb alól -, mert az, hogy a neje lettem, védelmet is nyújt egyben.
Na de Tőle és a vonzerejétől  meg a nyamvadt vodkától nekem kell megvédenem magam, ami lehet, hogy nem is lesz olyan egyszerű feladat. Hiszen most, ahogy felvont szemöldökkel, pimasz mosollyal a díjazása felől kérdez, komolyan egész kedvelhetőnek tűnik. Atyaisten, konkrétan flörtölünk, mert én meg ahelyett, hogy felpofoznám kapásból, hasonlóan vigyorgok inkább rá. -Az attól függ, hogy mit szeretnél kapni, Dimitriy.- közlöm hasonló pimaszsággal, mert azért akkora seggfejnek nem gondolnám, hogy mondjuk így akarna az ágyába csalogatni, de talán épp a határokat feszegeti most, hogy később tudja majd, meddig mehet el. -Na és persze, hogy ki is tudod-e érdemelni.- jegyzem még meg hamiskás mosollyal, meg se próbálok már úgy tenni, mintha ne tetszene ez a játékos hangulat. Klasszisokkal jobb, mint az iménti fagyhalál.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 16, 2021 7:37 pm

Iris && Dimitriy

Remekül fel tudtam mérni minden helyzetet, amibe belecsöppentem, éppen ezért tudtam, hogy hiába próbálta leplezni, hatást gyakoroltam rá a közeledésemmel és a szavaimmal is. Nagyjából sejtettem, hogy mi járt a fejében, azt gondolta magáról, hogy megközelíthetetlen, pedig ha úgy döntöttem volna, két pillanat alatt elértem volna, hogy velem vonuljon a tornyába. Bár én nem ragaszkodtam a habos-babos párnákhoz, ha egy nőt akartam megkapni.
Vontam egyet a vállaimon, de a pimasz vigyort semmivel nem tudta volna levakarni az arcomról. - Nem volt sok alkalmam gyakorolni a barátkozást. A pozícióval jár - utaltam a barátkozásra. Most tényleg, alig tudtam valamit erről az egészről, nem még a baráti kötelékekről. Igaz, Ivan elég közel állt hozzám, de a szó szoros értelmében inkább társak voltunk, nem legjobb haverok. És nem is hiányzott egy sor plusz teher a nyakamba. Iris is éppen elég volt erre a célra, és hiába próbáltam egyelőre humorral fedni a valós aggályaimat, nem tudtam, hogy meddig lesz tartható.
A mellette elterülő zongorára sandított, mire összedörzsöltem a két mancsomat. Nagyjából úgy festhettem, mint egy jóllakott nagycsoportos, de mit meg nem tett a hülye fejem csak azért, hogy végre valaki ne utállja annyira, mint amennyire Iris utálhatott, mikor visszacipelték ide. - Még szép, hogy tudok! - mondtam, de nem mozdultam, továbbra is ott álltam előtte, az arcát méregetve. Feltűnően jól szórakozott, talán megérte hülyét csinálnom magamból. - Ebben a családban csak a Papa zongorázik jobban és szebben nálam - tettem még hozzá, elvégre a nők gerjedtek az ilyesmire, nem? Bár furcsa volt a zenei ízlésünk a zongorakották tekintetében, mert egy orosz temetésen vidámabb zene szólt, mint amiket én tanultam. - Ha játszom valamit, kapok cserébe valamit? - vontam fel pimaszul a szemöldököm, kétséget sem hagyva afelől, hogy mocskos szándékaim voltak. Egy csókba még nem halt volna bele.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 16, 2021 6:05 pm

Mr and Mrs

Mikor már kezdtem azt hinni, hogy normálisan is el tudunk diskurálni, hirtelen megint zuhant a hőmérséklet vagy ötven fokot és azon kaptam magam, hogy egy jégből készített szobor ácsorog előttem. Az egyetlen pech az, hogy ha Dimitriy a jég, akkor én kicseszettül a tűz vagyok, mert nem, hogy fülemet-farkamat behúznám, inkább felvilágosítom röviden arról, mit is várnék el tőle, ha bele is mennék ebbe a játékba egyáltalán. Tényleg, semmi mást nem szeretnék, csak hogy ne kezeljen sem ő sem a csürhéje úgy, mint egy üres fejű bábut, amit oda rak épp, ahova csak akar. Ez még az apámnak sem ment soha. Ebbe a házasságba is, csak azért egyeztem bele, mert már kellőképpen kitanult lett ahoz, hogy ne parancsolni akarjon, hanem manipulálni.
Csodával határos módon, ahogy hangot adok a problémáimnak, szavaim el is jutnak hozzá, mert a következő pillanatban azt veszem észre, hogy elhangzik egy "sajnálom" én meg meg sem próbálom leplezni, hogy mennyire meglepett ezzel. Csak bámulok rá, mintha próbálnám az arcáról leolvasni, hogy minek köszönhetően hangzott el tőle ilyesmi, de végül inkább, csak biccentek egyet és összepréselt ajkakkal a zongorát veszem újra szemügyre. Akkor sem pillantok fel, amikor közeledő lépteit hallom, csak mikor már megáll előttem, ekkor viszont meglepően közelről vehetem szemügyre kékjeit. Túlságosan közelről, illata is bekúszik az orromba, ami meglepően kellemes és finom, egyáltalán nem olyan, mint amilyennek képzeltem, nem beszélve arról, amit kivált belőlem a radikálisan lecsökkentett távolság. Annyira nem is tűnik hidegnek, vagy legalábbis nem szó szerint, mert még a teste hőjét is érzem, miközben arról beszél, hogy én volnék a királynő a sakktáblán. Vajon, van fogalma róla, hogy ez egyébként mennyire szexin hangzott? -Tudja a fene... - ismétlem szavait halkan, szinte csak lehelve, miközben ő közelebb hajol én meg azon kapom magam, hogy furdal a kíváncsiság, hogy vajon milyen lehet a csókja. Erőszakos? Durva? Vagy inkább érzéki és buja? Mi a fene ütött belém?
Azzal egy időben, hogy elvigyorodik, én is észhez térek picit, így aztán sikerül -remélem - úgy megszólalnom, mintha az ég világon semmi nem zajlott volna le az imént bennem. Mintha teljesen hidegen hagyott volna, hogy olyan közel merészkedett. -Elég sajátos módszereid vannak a barátkozásra.- mosolyodok el szúrós pillantás kíséretében, ahogy felé fordulok, de a távot nem csökkentem köztünk. Már, csak azért sem. -Mit akarhat tudni egy feleség a férjéről?- vonok vállat finoman, arcomon továbbra is mosoly játszik. Igazság szerint, meglepően jól szórakozom.-Például a zongora.- biccentek is a mellettünk álló hangszerre. -Tudsz játszani rajta, vagy csak dísznek van?- kérdezem végül, mert igazság szerint magam sem tudom, hogy mit és mennyit szeretnék Róla megtudni vagy inkább, hogy biztonságos-e.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 14, 2021 8:13 pm

Iris && Dimitriy

Az időm nagy részét a rideg falam mögé rejtőzve töltöttem. Ez volt a mentsváram, és ez védett meg minden kintről intézett támadástól. Nem volt ez olyan idegen ebben a családban, a Papa is felvértezte magát ezzel a furcsa, merev fallal, és nem is ismertem senkit magunkon kívül, akit átengedett volna rajta. Talán a Mamát annak idején, de annak is mi lett a vége. Mondhatni, soha nem volt a szemem előtt egy igazi minta arról, milyennek kellene lennie a házasságnak. Nagyon szerelmes embereket sem láttam gyerekkoromban, mert a szüleim a szerelem egy egészen sajátos értelmezésében hittek.
Így mikor visszazártam, a levegő pedig szinte megfagyott körülöttem, nem lepődtem meg azon, hogy ő is rögtön másképpen kezdett viselkedni. Elbasztam. De nem akartam feszegetni ezt a témát.
Nagy levegőt vettem, miközben néztem, hogy átsétál a helyiség túloldalába, majd megállt a zongora mellett. Az arcomra aligha ülhetett ki bármi, amin változtatni akartam, de valószínűleg ebben is csúfos kudarcot vallottam. Nem mintha most okoztam volna neki először csalódást. - Sajnálom. - Fogalmam sincs, hogy ez honnan tört elő. Ennyire jó hatással azért nem volt rám ez a bige, és az arcom is nagyjából úgy nézhetett ki, mintha éppen citromba haraptam volna. Nyilván nem volt szüksége a bocsánatkérésemre és a sajnálkozásomra sem, de ennyi megalázkodás talán még az én életembe is belefért.
Megköszörültem a torkom, majd újratöltve a poharamat, elindultam felé, és csak akkor álltam meg, mikor már én is a zongora mellett álltam. Talán ilyen közel még soha nem volt hozzám, habár az imént, mikor belépett ide, valami hasonló távolságot vettem fel. Nem, ez még annál is közelebb volt. Lenéztem rá, közben belekortyolva az italomba. Nehéz volt egy nő társaságában féken tartanom magam, hisz megszoktam, hogy nincs beleszólásuk semmibe. Ezért is zavart ennyire a helyzet. Ez a nő saját akarattal rendelkezett, nem voltak érvényesek rá azok a szabályok, mint a többi nőre az életemben. És nem tehettem ellene semmit. Ha megtenném, a Papa haragjával néznék farkasszemet. - Igen. Te vagy a királynő a sakktáblán - biccentettem, ekkor már érezve az alkohol jótékony zsibbadását a fejemben. - Vagy majd leszel. Tudja a fene - vontam meg a vállamat, majd minden további nélkül az arcához hajoltam, de az utolsó másodpercben megálltam, és elvigyorodtam. Hülye tréfa volt, nem mintha nem jutott volna eszembe tényleg megcsókolni, de nem volt szükségem egy rögtönzött herevasalásra a térdével. - Barátkozzunk - suttogtam. - Mit akarsz tudni?

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 12, 2021 11:24 am

Mr and Mrs

Elmosolyodok de, mire kapcsolok, hogy mit is csinálok épp, már késő. Pedig, nem akarok én az ő társaságában vigyorogni meg mosolyogni, hogy majd még azt gondolja végül, hogy jól érzem magam vele. Na nem, mintha nem lenne most egész jó így a hangulat, a beszélgetés némi szemtelenkedéssel megfűszerezve, de akkor is. Még, ha úgy is alakulna, hogy kiderülne róla, hogy egész elviselhető pasas, akkor sem akarnék bármit is beleképzelni a helyzetbe, mert még mindig ott az az aprócska tény, hogy csak azért vagyunk most is egy légtérben, mert ez a kötelességünk. Ez tényleg nem egy tündérmese vagy egy mozifilm, hogy a végén majd a rádiót a vállára csapva, valami nyálas zenét bömböltetve szerelmet valljon az ablakom alatt. Ilyesmire ebben az életben, már nem is nagyon érdemes vágynom. Be kell érnem egy kamu házassággal, ahol maximum annak örülhetek, hogy talán megértette, mit nem szeretnék tapasztalni a nyilvánosság előtt. Sima ügy. Biccentek is egyet, de aztán a nőkről kezd beszélni, én meg szemet forgatok. -Ebben nincs semmi érzelmesség. Egyszerűen csak szeretném megőrizni azt a hangyányi büszkeségemet, ami még maradt.- jegyzem meg kelletlenül. -Attól még, hogy ez kényszer, bánhatunk egymással tisztelettel. - vonok vállat, hiszen ez még úgy gondolom olyasmi, amire képes volnék főleg, ha Dimitriy tényleg normálisan viselkedne velem annak ellenére, hogy nem érzünk egymás iránt semmit. Tudnék én olyan feleség szerepben tetszelegni, hogy aztán mindenki úgy gondolná róla, mekkora mázlista, hogy ilyen nő van mellette. Már, ha akarnám, de ez leginkább Tőle függ, hogy Ő miként viszonyul majd hozzám.
Most mondjuk érzem és látom is, hogy a kérdésem hallatán pillanatok alatt zárkózik vissza, hogy aztán ismét az a rideg orosz álljon velem szemben, aki az első pillanatban is volt. Remek. Talán, nem csak a nők olyan érzelmesek? -Üdv a klubban.- emelem felé a poharamat egy erőltetett mosoly kíséretében, mielőtt én is kiüríteném és mielőtt elfelejtené, hogy az én apám is eldöntötte pár perc alatt, miféle életét is szán a lányának, azaz egy cipőben járunk mi ketten. A különbség talán, csak az, hogy nekem előtte se volt semmi komoly kapcsolatom, nála viszont úgy tűnik, ez már nem így van. Vagy fogalmam sincs. Valamire rányúltam most, ez biztos, de igazából nem is érdekel az egész. Épp elég saját magamat sajnálni, nem majd még Dimitriy miatt fogok itt bánkódni.
Inkább leszállok a bárszékről, hogy odébb sétáljak tőle -mielőtt még megfagyok, mert esküszöm, szinte érzem a dermesztő hideget, amit áraszt magából- és a szoba túlsó felében álló zongorához lépek. Finoman végig húzom tetején az ujjaimat, miközben Mr Kedvesség kérdezne. -Vagy?- kérdezek vissza meglepetten, egyik szemöldököm kérdőn fel is vonom, ahogy rápillantok, aztán meg leülök a zongora elé, de testemmel még Dimitriy felé fordulok. -Húzzak el a tornyomba vagy mi?- kérdezem pimaszul, mert értem én, hogy ráléptem most a tyúkszemére vagy franc tudja mi történt, viszont nekem még nincs kedvem a szolid kis magányomba süppedni, hogy aztán azon bánkódjak, hogy milyen kibaszottul fos életem van és lesz. -Azt hittem, most épp megismerkedünk és barátkozunk kicsit. De el is mehetek. Végtére is, nem vendég vagyok itt, csak egy bábu a sakk-táblán.- erőltetek magamra egy mosolyt, hát ki volnék én itt, hogy csak úgy szabadon mászkáljak a házban? Ha az uraság a szobámba parancsol, oda kell mennem, nem? Nem.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 11, 2021 7:49 pm

Iris && Dimitriy

- Páncél... - ismételtem meg a szót, miközben olyan pofát vágtam, mintha elviselhetetlen fájdalmaim lennének. - Kurva nehéz cuccnak hangzik - ráztam meg a fejem. Nem nyitottam vitát arról, hogy nem én voltam az a bizonyos szőke herceg, aki bevágtázik fehér lovon és elviszi a naplementébe. Hidegen hagyott az ilyesmi, a romantika még annyira sem ment át az ingerküszöbömön, nem ilyen szarságokon szocializálódtam. Az én hazámban ezek ilyen felesleges töltelékek voltak, nem beszélt senki a nagybetűs, örök életen át tartó szerelemről, vagy a közös küzdelmekről. Túl sok pipogya senkiházi potyogott volna ki az anyaméhből ilyen filozófiák mentén. És ha valamit még ő is elmondhatott a ruszkikról, az az, hogy mi aztán nem voltunk anyámasszonykatonák.
Összefontam a karjaimat a mellkasom előtt, miközben azt sorolta, az ő értelmezésében mi számít megalázásnak. Eléggé leszűkítette a kört arra vonatkozóan, hogyan kommunikálhatok vele, de nem mondott annyira durva dolgokat, mint amikre én először számítottam. - Ja jó. Sima ügy - vontam meg a vállaimat, a csalafinta és pimasz vigyorom azonban elárulhatta, hogy ezeknél azért jóval perverzebb dolgok jártak a fejemben megalázó címszó alatt. De valószínűleg azokat azért nem emlegette fel, mert nem szándékozott velem osztozni a nyugati tornyon. - Ti nők túl sokat foglalkoztok ezekkel az... érzés-dolgokkal - sóhajtottam fel lemondóan, ez azért még kikívánkozott. Mi, férfiak egészen máshogy kezeltük ezeket a megalázós szituációkat. Még hogy a flörtölés is megalázásnak számít... mutatok én neked megalázást, aranyom.
A kérdése hallatán azonban minden pimaszság lefagyott az arcomról, valami furcsa jeges sugallat vette át a helyét mindannak a feloldódásnak, amiért eddig küzdöttem. A vodkás pohár ismét kiürült, majd egy kicsit erősebben helyeztem vissza a pultra. - Kérdezd meg apámat. Ő intézi az ilyen ügyeimet. - Talán nem kellett volna ennyire feltűnően kimutatnom, hogy gyenge pontot talált. Az, hogy eltiltott Sienna-tól, talán az elmúlt évek legnagyobb idegrohamát váltotta ki belőlem, még a mai napig rálépek egy-két szilánkra, amik az akkor eltört poharakból származnak. Azt a lányt én tettem valakivé. És mi a hála? Ne érjek többé hozzá. Hát Papa, baszd meg. - Van egyéb kérdésed, vagy...? - Felvontam a szemöldökeimet. Hirtelen elvágták a pimasz-vonalat, elvégre érzékeny pontomat találta el. Szerettem a nőket, és ez már nem is csak Sienna-ról, hanem az összes többiről is szólt. A cölibátus minden pillanatát gyűlöltem.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 10, 2021 8:56 am

Mr and Mrs

Nem gondoltam volna, hogy ma este még itt fogok vodkát iszogatni a drága férjemmel, na de hónapokkal ugye azt sem gondoltam volna, hogy férjhez megyek majd egy ruszkihoz. A dolgok változnak, nekem meg meg kell próbálnom a legjobbat kihozni a helyzetből, azaz most dűlőre kell jutnom ezzel a számomra tök idegen pasival, hogy hogyan is fogjuk majd egymás mellett élni az életünket. Saját tornyom lesz, ez már kiderült, bár azért finoman megtudakolja, nem-e érzem magam hercegnőnek. Aranyos. Meg is jelenik arcomon egy félmosoly. -Úgy nézek ki, mint egy hercegkisasszony?- kérdezek vissza összeszűkített szemekkel. -Nem dédelgetek kislányos álmokat, most meg már pláne nem fogok. Ettől nem kell félned, te meg amúgy sem tűnsz fehér lovon vágtázó páncélos lovagnak. - válaszolom gúnyos mosollyal, végig is pillantok rajta tetőtől talpig, mint ahogy nem rég ő is tette velem. Kell az a vodka. Tolom is közelebb a poharam, ő pedig újratölti kérdés vagy megjegyzés nélkül, ami azért valljuk be, tetszik. Talán, a vodka lesz a kulcsa a házasságunknak, mert úgy tűnik, így egész jól el tudjuk viselni egymást. Kérdés, hogy meddig.
Bátorkodom még az ággyal kapcsolatos kérdéseimet is felvetni, amire meglepően laza válasz érkezik, de azért kétlem, hogy jó szemmel nézné, ha valami pasas itt járkálna a házában, miután alaposan helyben hagyta a nejét. Amúgy sem vagyok az az egyéjszakás típus, de hát nem kell neki mindent tudnia rólam. Legalább ezek szerint a lehetőségem meg van rá, hogy az legyek és ugye van vodka is...
De komolyabbra fordítom a szót, jóval magabiztosabban, mint amilyen a találkozó elején voltam, ismertetem is vele a legfőbb elvárásomat vele szemben, ha már én is képes leszek esetleg megerőltetni magam. Csak ne vigyorogna ilyen pofátlanul rám, miközben visszakérdez.
-Például ne beszélj velem úgy, mint a csökött agyú embereiddel vagy épp ne az orrom előtt állj neki flörtölgetni egy puccos estélyen vagy ilyesmin. Az mondjuk, elég megalázó lenne. - villantok felé egy túlságosan édes -inkább maró- mosolyt, majd ajkaim újra a pohár mögé rejtem, már csak azért is, hogy ne lássa bújkáló mosolyomat. Hát már még pimaszkodik is, az eszem megáll.
Felvetődik aztán bennem egy újabb kérdés, amit szerintem megint csak érdemes lenne megbeszélnünk. Legalábbis, nem ártana erről is tudnom, mielőtt még esetleg dobok egy hátast a lakás valamelyik részén. -Egyébként van valakid? Barátnő? Ágyas? Akármi?- kérdezek rá egy nyelet vodka után, de csak a kérdés után pillantok felé közömbösen. Biztos meg volt a maga kis élete a frigy előtt, amibe ezek szerint beleköpött apuci elég rendesen.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 09, 2021 7:42 pm

Iris && Dimitriy

Nemes egyszerűséggel gurítottam le a vodkát, mintha sima vizet ittam volna, ehhez képes elég szórakoztató volt nézni őt és a furcsa grimaszt, amit vágott a vodka után. Majdnem meg is mosolyogtam a jelenetet, de végül elvetettem a gesztust. - Az attól függ - vontam meg a vállaimat, mikor az éneklő csészéről és a tiltott részekről beszélt. - Ugye te nem az a hercegkisasszony-féle vagy? Mert akkor sokat fogunk vitázni - szögeztem le szinte az elején, nem mintha túl sok magyarázatra szorult volna az apropó. Én a belevaló csajokhoz voltam szokva, nem békákat csókolgató hercegnőkhöz, akik azt várták, hogy a béka egy napon királyfivá változik. Maga a tudat is elborzasztott, hogy egyáltalán tudtam ennek a létezéséről.
Nem nagyon húztam a dolgokat, ismét teletunkoltam mindkét poharat. Nem állt szándékomban leitatni - bár ha sikerül, hát köszönöm, úristenem! -, de egyszerűbb volt így társalogni. Ő is rögtön oldottabbnak tűnt, mint az imént, sőt. Talán egyhuzamban soha nem folytattunk még le ilyen kóser beszélgetést. - Azt viszel az ágyadba, akit akarsz - sóhajtottam fel. Kiakadhattam volna, mert engem az apám minden nőtől eltiltott, köztük Sienna-tól is. Ez azért még a mai napig mély tüske volt, de nekem nem lesz jobb attól, ha ő is összevissza boldogtalankodik itt nekem. Akkor már inkább fogjon ki egy pár halat a tengerből. Neki legalább még lehet. Amíg a Papa meg nem tudja.
Már magától a kompromisszum szótól égnek állt minden nem létező szőrszál a hátamon. Képes lettem volna az öklömbe harapni tőle. Habár miután elmondta, elég korrekt kis ajánlatnak tűnt. - Mit értesz megalázás alatt? - kérdeztem pimasz éllel a hangomban, az arcomra pedig sunyi vigyor kúszott. Alig kezdett el nyitni felém, már szemtelenkedtem vele. Ennek aztán nem lesz jó vége.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 08, 2021 8:38 pm

Mr and Mrs

Tényleg nem azzal van bajom, hogy a rám erőszakolt férjem ne lenne vonzó, mert hazudnék, ha ezt mondanám. Talán, épp az zavar a leginkább, hogy amúgy pont az esetem lenne a kék szemeivel meg a formás ajkaival, hogy a fizikumát ne is említsem és épp ezért, már csak dacból se akarom a világért se elfogadni Őt. Pedig, még az is szexi, ahogy lehúzza ezt az amúgy irtó erős vodkát szemrebbenés nélkül, miközben az ádámcsutkája felugrik, majd visszatér eredeti helyére. Nem, Dimitriy külsejével semmi gond nem lenne. Talán, a belső értékével is ki tudnék békülni -már, ha egyáltalán ismerném-, csak ne lenne ez az egész kerítősdi ilyen baromi megalázó. Meg a tény, hogy azért kell a felesége legyek, mert az üzlet ezt kívánja Smolensky-papának. Csak ne érezném magam valami biztosítéknak egy szerződéshez és ne tudnám, hogy ő is egyedül amiatt tűr meg a házában, mert a papa így kívánja.
De hajlik a kompromisszumra és ez már egész dícséretes ahoz képest, hogy egy maffiózó. Azt gondolná az ember, hogy szimplán leláncoltat a szobámba vagy a pincébe egy hideg, kőből épített börtönbe, ahol majd élhetem további életemet száraz kenyéren meg vízen. Bár ettől függetlenül érdekel, miként is képzeli ezt az egészet, kérdésem még érezhetőwn elgondolkodtatja, hiszen visszakérdez, de én csak nézek rá kíváncsian, szelíd mosollyal az arcomon. Mondjuk a középkoros megjegyzésével tudnék vitatkozni, ha azt nézzük, hogy pusztán a "rang" okán házasodtunk össze, de nem szólok közbe, csak a nyugati-torony említésekor nevetem el magam halkan. -Most jön az, hogy a kastély többi része tiltott hely számomra? Jön az éneklő csésze is?- kérdezem mosolyogva, vettem ám a lapot, hogy miért is említette ezt a nyugati-torony dolgot, bár nem feltétlenül szeretnék magunkra úgy gondolni, mint a szépségre meg a szörnyetegre. Akkor a mese végén bele kellene szeretnem és azt jelenleg nehezen tudnám elképzelni. -Szóval, bárkit az ágyamba vihetek?-kérdezek újfent, de ennek hallatán már én is inkább lehúzom a maradék vodkámat, a poharat meg határozottan leteszem a pultra és komoly arccal felé fordulok. Persze, csak miután eleget grimaszoltam a vodka miatt. -Na jó. Fektessünk le pár szabályt.- közlöm határozottan, egész testemmel felé fordulok, hogy láthassa, valóban komolyan gondolom ezt a kompromisszum dolgot, ha már egyikünk sincs nagyon képben azzal kapcsolatban, miről szól ez a házasságosdi. -Ha meg kell jelenni valahol, teszem a dolgom. Játszom a szerepem. De... - állok meg itt egy pillanatra, meg mutatóujjamat is felemelem a hangsúly miatt. -Ha valaha is lekezelő leszel velem vagy megalázol nyilvánosan, ígérem, hogy megkeserítem az életed.- folytatom édes mosollyal, mintha csak épp valami aranyos dologról beszélnénk, pedig az nagyon nem lenne aranyos. Lehet, hogy nem vagyok maffiózó, de nő vagyok. Meg vannak a magam módszerei. -Már, ha képes lennél egyáltalán eljátszani mások előtt, hogy valódi érzelmek miatt házasodtál. - dünnyögöm végül, a poharamat meg finom jelzés gyanánt közelebb tolom hozzá, hátha jut még abból a vodkából. Ha egyezkedni akarunk, nekem innom kell. Holnap meg, majd foghatom a fejemet.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 07, 2021 8:00 pm

Iris && Dimitriy

Kicsit közelebb lépett hozzám - lám csak, haladunk! Bár hogy hová és merre, azt ezen a ponton még nehéz lett volna megmondani. De ha éppen nem is előre, legalább nem is hátra. Nem mintha rajongtam volna a langyos pocsolyákért. Túlzottan forrófejű és forróvérű voltam az ilyen játékokhoz. Talán egy napon megérem majd, hogy nem úgy néz majd rám, mint egy seggfej gyilkosra. Ő talán azt hiszi, hogy az ő apja tisztességesen vagyonosodott meg? Ennyire naiv csak nem volt a szentem.
Belekortyoltam a pohár vodkába, majd a második kortyra be is gurítottam az egészet. Nem lazsáltam, ha alkoholról volt szó, igaz, általában Ivan társaságában iszogattam meg a napi adagomat. - Kivitelezni? - kérdeztem vissza. Nem sokat gondolkodtam rajta, ráadásul anyámon és a húgomon kívül soha nem éltem még együtt nővel. Nehéz volt összeegyeztetni a szokásaimmal, ha állandóan egy női szem sasolt mögöttem. Habár így belegondolva, erre minden szempontból rábasztam. - Drágám. Nem a középkorban vagyunk - vigyorodtam el. Bár nagyjából akkortájt volt szokás elszökni is a férjed elől. De ezt már nem tettem hozzá hangosan. - Elég nagy ez a lakás kettőnknek is. Saját lakosztályod van... a nyugati toronyban - ironizáltam kicsit túlzásokba esve. Ez nem a Szörnyeteg kastélya volt, de békében el tudtunk férni egymás mellett, külön hálószobákkal. A tervezésekor mondjuk nem az volt a fő cél, hogy minél jobban el tudjak rejtőzni a feleségem árgus szemei elől. Mert akkor még csak tervben sem volt a téma. - Ha megtetszik a medencét tisztító cingár gyerek, felőlem... - sóhajtottam egyet. Velem úgysem tervezte megosztani az ágyát, biztosan túl nagy mocsadéknak gondolt hozzá, de csak le kellett kezelnie valakinek az idegeit néha. Csak a Papa meg ne tudja, milyen tanácsokat osztogatok a jelképes feleségemnek a hűség és házasság nevében. - Tőled? Gondolom annyit vár, hogy legyél itt - vontam meg a vállamat, mintha olyan könnyű lett volna ez az egész. - Nem tudom, mit papíroztak le egymás között az ősök. De gondolom köze van ahhoz, hogy vissza kellett rángatnunk téged.

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 06, 2021 7:10 am

Mr and Mrs

Sóhajtok egy nagyot, el is pillantok kicsit róla a szoba másik felébe, hogy inkább a könyvekkel szemezzek, miközben megemésztem szavait és a tényt, hogy ez tényleg egy patthelyzet. Ha tetszik, ha nem, ez van, addig legalábbis biztos, míg ki nem találunk valamit. Vagyis találok. Hát nem közösködünk itt semmiben, de főleg nem leszünk majd egy csapat, hogy aztán úgy próbáljunk megoldást találni. Vagy mégis? Hiszen, most a piát hozza szóba, meg valami újrakezdést, ami elég furcsa kifejezés, ha azt nézzük, hogy rólunk van épp szó. De azért kíváncsivá válok, közelebb is lépek hozzá -na nem túl közel- úgy figyelem, ahogy elővesz két poharat meg valami áttetsző piát, ami minden bizonnyal vodka lehet és tölt is belőle egy jókora adagot.
A tényállást a felém nyújtott pohár kíséretében közli, én meg csak bámulok rá majd a pohárra pár pillanat erejéig, végül elveszem azt és kelletlen arccal megemelem. -Ja, hát végtére is...házasok vagyunk.- morgom halkan a poharam peremébe, de aztán kénytelen vagyok az első korty után grimaszolni is egyet, na nem, mintha ez azt jelentené, hogy nem esik jól a tömény. Ellenkezőleg. Élvezem, ahogy végig marja a torkomat, mert legalább ez is elvonja a figyelmemet picit arról, mennyire nem fűlik a fogam ehez az egészhez. - És mégis, miként szeretnéd kivitelezni ezt az együttélést?- kérdezem végül érdeklődő hangon, mintha csak az időjárásról csevegnénk, majd az egyik bárszékhez sétálok és kényelembe helyezem magam rajta. Francba már ezzel a rohadt kompromisszummal, meg azzal is, aki ezt kitalálta. De lássuk be, elszökhetek én egymilliószor is akár, akkor is újra itt találnám magam.
Viszont, mivel most Dimitriy úgy tűnik, hogy kikapcsolta a seggfej üzemmódot, így talán juthatunk is valamire, akár élhetem is nyugodtan az életem. -Igazából nem is értem az egészet, hogy most mit vár tőlem az apád. Főleg, hogy mindez csak a pénz miatt volt. Csak egy papír.- morfondírozok hangosan, mert hát mégse várhatja senki, hogy kényszerből majd cuki kis feleség leszek, aki kötényben mézeskalácsot süt a konyhában és körbe ugrálja a drága férjecskéjét, kimossa a vért a pólójából meg ilyenek. Egyáltalán, mit csinál egy maffia főnök felesége?

Ajánlott tartalom —

Mr & Mrs - Smolensky tales
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» vladimir sergeyevich smolensky
» Dimitriy Vladimirovich Smolensky
» Tales that can never be lost - Eden & Silje
» Arseni & Revna - Spring tales

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: