Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 12:28 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris && Dimitriy
I do what I want when I'm wanting to
Elég sok gondolat cikázott a fejemben, azonban mindet a szorult helyzet szülte. Mindenképpen szabadulni akartam belőle, annak ellenére, hogy az egész színjáték elején megfogtam, hogy én megpróbálok jó férj lenni. Nem kenhettem rá az egészet, de meg sem próbált elfogadni. Volt egy skatulya, amibe szerinte tartoztam, és nem tudtam csak úgy lemosni vagy épp levetkőzni magamról azt, aki voltam. A családját nem választotta az ember, de én soha nem akartam, hogy más legyen az apám. Volt, hogy szigorúbb volt, mint azt a helyzet indokolta volna, és volt, hogy vajból volt a szíve, na csak szigorúan a négy fal között. De ezer bűne ellenére sem mondtam volna, hogy bárcsak nem ő lenne a Papa. Még most, nézve ezt a nőt, akit egyértelműen a Papa rángatott az életembe... nem akartam a Papa nélküli életet. Az alkohol gondolata már egészen lázba hozott, és mit is tartanék a szekrényben jó ruszki módra, ha nem egy igazi vodkát. Ez volt a kedvenc fajtám, és csak jelképes alkalmakkor iszogattam belőle. - Nem tudom azt mondani, hogy menj, ha akarsz. Már nem tőlem függ - vontam meg a vállamat. - Az, hogy kezdjük elölről tiszta lappal, megadná az esélyt arra, hogy legalább békében próbáljunk meg egymás mellett élni, nem pedig... így - utaltam az iménti szópárbajra, és biztos voltam abban is, hogy ha ezt a csatát folytattuk volna, előbb-utób tényleg pofonosztás lett volna belőle. Elővettem két poharat, majd lecsavartam a vodkás üveg tetejét, és megtöltöttem mindkét poharat, nagyjából a negyedéig. A nők általában nem szokták szeretni, de ez már hadd ne az én problémám legyen. - Itt kell maradnod. Velem. Ha tetszik, ha nem, egy ideig biztos ez marad a terv. - Átnyújtottam neki a poharat, habár nem voltam biztos benne, hogy nem vágja hozzám rögtön. Egész barátságos voltam, magamhoz képest, ezt pedig neki is értékelnie kellett volna, ha más nem, csak egy kicsit.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 10:11 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Good to see you again, hubby
Úgy tűnik, hogy felmenők téren valahogy egyikünknek sem kell azon gondolkozni, hogy nyomtattasson egy "az év apja" pólót vagy ilyesmit, bár még engem is meglep, hogy ezáltal találtam valami közöset bennünk. Nem is akarom ezen jobban elgondolkozni, mert még a végén oda lyukadnék ki, hogy együttéreznék Dimmel, amiért neki is szar apja van és azt nem akarom. Semmit nem akarok vele kapcsolatban vagy iránta érezni, legfőképpen nem szimpátiát. Az azt jelentené, hogy a két öreg győzött, még döngetnék is a mellkasukat, hogy milyen frankó munkát végeztek. Francokat. -Gondolod, hogy azzal megoldódna bármi?- kérdezek vissza fejemet csóválva. -Lehet, hogy az öregem belelökött ebbe, de biztos vagyok benne, hogy okosan csinálta. Ergo, ha a halálával majd az én halálommal megkaparintanátok, amit akartok, már nem lennék itt. - vonom le a következtetést, mert lássuk be, tényleg eltettek volna láb alól engem is, meg az apámat is. De valamiért élve kellünk. Talán beteg, de nem hülye és biztos vagyok benne, hogy azon ügyeskedett, hogy én aránylag jól jöjjek ki ebből. - Pech. A csomagolással együtt járnak az extrák is, édesem, azt pedig a magad fajta fickók nem szeretik.- közlöm negédesen, pedig rohadtul felháborítónak találom, ahogy végig mustrált. Naná, hogy a csomagolással nincsen baja. Valószínűleg annak örülne csak igazán, ha mosolyogva csúsznék be az ágyába, mint valami nyamvadt prosti, aztán elgedetten hátra dőlne, hogy milyen frankó alfahím is ő. Na persze. Egyedül az zökkent ki picit, amikor azt állítja, hogy nem Ő intézte úgy, hogy visszakerüljek ide. Ráncolom is a homlokom értetlenül, de végtére is mindegy, nem? Akkor is itt vagyok. -Pedig, már kezdtem azt hinni, hogy hiányoztam.- közlöm játszott lelombozottsággal, bár tény, a szavai eléggé elgondolkodtatnak. Ha nem ő volt, akkor az örege? Remek. Tehát, még ha ő hagyná is, hogy lelépjek a francba, az idősebb Smolensky már nem igazán lenne ilyen laza. Dim sóhajt végül egy nagyot és odébb sétál, ahelyett, hogy mondjuk a nyakamra fűzné az ujjait és itt a helyszínen kinyírna. Ez mondjuk megint csak meglepő fordulat, keresem is, hogy hol lehet a csapda, bár a pezsgős megjegyzése lehet valószínűleg a kulcs. -Mit akarsz előről kezdeni?- fűzöm össze karjaimat, hogy aztán kétkedő pillantással mérjem végig. -Ráadásul azzal, hogy leitatsz. Mondjuk, ahhoz a pezsgő kevés lenne. Inkább valami töménnyel próbálkozz.- kúszik pimasz mosoly ajkaimra, de továbbra sem mozdulok, pedig esküszöm, most jól esne egy pohár pia, abban viszont nem vagyok biztos, hogy ő a megfelelő társaság hozzá.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 7:07 pm
Iris && Dimitriy
Nagyjából a földkerekség minden káromkodása és szidalmazása végigvonult az agyamon. A mosolyt bármi áron le akartam takarítani az arcáról, de úgy tűnt, hogy végig megőrzi a szellemi fölényét. Nők. És a szellemeik. A kurva életbe. Én mindig a fizikai erőre hagyatkoztam, ebből éltem, és erre neveltek. A Papa sem volt kispályás, csak ő inkább rángatott magára hülye ingeket, meg öltönyöket, de régen ő is a legtöbb gondját a fizikai jelenléttel orvosolta. Ma már inkább előbb tárgyalt. De minek? - Az apád tehetne egy gyors szívességet. - válaszoltam csak ennyit, bízva abban, hogy érti, mire gondolok. Elvégre mindenki tudta, hogy gondjai vannak az egészségével. Talán egy kis rásegítés kellett volna, hogy átsétáljon a túlvilágra, aztán már semmi akadálya nem lett volna annak, hogy azt csináljak ezzel a nővel, amit akarok. Nem nagyon volt mit megmenteni ebből a kapcsolatból. Felsóhajtottam, majd megráztam a fejem. - Ezt kaptam... habár a csomagolással semmi problémám nem lenne. - Mértem végig pofátlanul, kétséget sem hagyva benne, hogy mire is gondoltam, arról már szót sem ejtve, hogy egy tizedmásodperc elég volt ahhoz, hogy a lelki szemeim előtt meztelenül álljon. - És ne tégy úgy, mintha én akartam volna, hogy visszagyere. Felőlem úgy evickélhettél volna a delfinekkel és a francia kifutófiúkkal, ahogy csak akarsz. - Valahol mélyen persze bosszantott, hogy felszarvazott, de nem annyira, hogy egy fél kontinenst átkutattassak utána. Ez a nő soha nem fog tisztelni. habár én sem erőlködtem túlzottan. Az egész mögött persze a Papa rángatta a bábukat és a szálakat, és ebben a sztoriban mi is csak bábuk voltunk, míg nem kaparintja meg teljes egészében azt a híres vagyont. Még én sem ismertem pontosan az ügy részleteit. De biztosan volt egy szerződésük. Vettem egy mély levegőt, amolyan lazításnak szánva, azonban továbbra sem mozdultam. Nem tudtam mire vélni azt viszont, hogy ő sem. Pedig biztos voltam benne, hogy félt tőlem, elvégre csak egy mocskos ruszki voltam. A véremben volt az erőszak. Az, hogy fájdalmat okozzak egy nőnek. - A legtisztább, ha elölről kezdjük. Ennek semmi értelme. - Legyintettem egyet, majd elléptem előle. Félő, ha mellette maradok, a szavak helyett előbb-utóbb tényleg a pofonok repkedtek volna, és őt ismerve az a játék nem egyoldalú lenne. - Bár ha akarod, behűttetek egy üveg pezsgőt. - Szemtelen vigyor rajzolódott az ajkaim köré, így pislogva rá. Ha félretettünk mindent, tényleg egy vonzó nőnek tartottam. Ezernyi nászéjszakát is eltöltöttem volna vele, de a normális értékek úgy diktálták, hogy ebbe neki is legyen beleszólása.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 6:26 pm
Mr and Mrs
Tényleg nem tudnám megmondani, miért élvezem annyira, ha húzgálhatom az oroszlán bajszát megkockáztatva ezzel azt, hogy egyszer csak elgurul a gyógyszere, de képtelen vagyok nem ezt tenni. Valamiért elégtételnek venném, ha az egyébként iszonyúan összeszedett Dimitriy is beleesne abba a hibába, hogy hagyná, hogy az érzelmei vezéreljék. Jelen esetben a dühe, amit én folyamatosan szítok, de ha nem így tennék, még a végén meglátná, hogy egyébként mennyire tartok tőle. Mert tartok. Hát, hogy a fenébe ne tartanék, mikor egyrészt hidegvérű gyilkos, másrészt meg egy kicseszett pofozógép. Nem láttam még félmeztelenül -soha nem is fogom, ha rajtam múlik-, de még ruhán keresztül is átsejlenek az izmai, amelyekkel biztos vagyok benne, hogy iszonyú nagy sallert tud adni. Viszont abban is biztos vagyok, hogy kikaparnám a szemét, ha valaha is megütne. Lehet, hogy házasok vagyunk, lehet, hogy a ruszkiknál ez divat, de engem biztos, hogy nem fog következmények nélkül megütni. Aztán lehet, hogy titkon ezt várom, csak hogy legyen okom még inkább utálni őt, mert amúgy meg nem feltétlenül lenne. Ő is egy szerencsétlen hülye, aki áldozatául esett a pénzéhes ősök játékainak. Tovább mosolygok a válaszát hallva, mintha cseppet sem érdekelne, de a fenébe is, akárhányszor valami prostival van úgy érzem, mintha szemen köpne. Lehet, hogy ez csak egy színjáték, de akkor is az Én férjem. Ha én kibírom medencés fiú és egyebek nélkül, hát akkor bírja ki ő is. Vagy minimum hozzon egy medencés fiút. A virágszálam hallatán bukfencezik egyet a gyomrom, de rezzenéstelen arccal figyelem, ahogy közelebb lép, kínosan közel, kényszert is érzek arra, hogy hátráljak, de nem teszem. Mozdulatlanul állok és bámulok az arcába még akkor is, amikor egyébként legalább olyan sértő dolgot vág a képembe, ami felér egy arconcsapással. Az fáj a legjobban, hogy igaza van, de ennek ellenére, csak szolidan elmosolyodok. -Vicces, milyen hasonló apáink vannak, nem? A tiéd is tesz magasról a boldogságodra és az enyém is. - közlöm nyugodt hangon, mert szerintem ezt most betudhatjuk egy öngólnak is. Mégis csak a nyakába aggattak Engem, ha akarta, ha nem. -Na és most mi lesz, Dimitriy?- szűkítem össze szemeimet, úgy lesek fel rá. -Már mi is távoztunk a kasszától, úgyhogy hiába is reklamálnánk. Akár tetszik, akár nem, ezt kaptad. - közlöm halkan, azt meg egyáltalán nem érzem durvának, hogy az oltárt egy kasszához hasonlítom, mert van, akinek nem kis pénz csengett emiatt a zsebében. -Tudtad jól, hogy nem fogok úgy táncolni, ahogy Te fütyülsz. Akkor meg minek kellett ide visszahozatnod? - bukik ki belőlem a kérdés, bár tudom jól, hogy a méltósága miatt tette, meg valószínűleg az apjától is kapta a parancsot, mert lássuk be, a papa rángatja itt a drótokat. A franc essen bele, hogy nem tudott az is mást kinézni magának.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 3:37 pm
Iris && Dimitriy
Mivel tudtam volna hatni rá? Ez is tökéletes tanúbizonyosság volt arra vonatkozóan, hogy nem tudtam kezelni az ilyen nőket. Nem is akartam. Úgy menekültem tőlük, mintha egy puszta szemkontaktussal képesek lennének teherbe esni, így hát nem érte meg kockáztatni. De Irist nem én az én tisztem volt megszelídíteni. Szelídítse az, akit hajlandó lesz a hálószobájába engedni, de ha helyesek voltak az emlékeim, ezt egyszer már megtárgyaltuk, mielőtt elszökött volna. Mintha valami olyasmit mondott volna, hogy Soha. És még legalább háromszor Soha. Bár így legalább minket tényleg nem fenyegetett semmilyen gyerekáldás. A modern kor fogamzásgátlása. Jelentsd ki már a frigy előtt, hogy soha nem leszel hajlandó összefeküdni a leendő férjeddel. Abszolút siker. Nagy levegőt vettem, de a düh továbbra is munkálkodott bennem, a kezeim ugyanúgy ökölben voltak, mint eddig, és volt egy olyan sanda gyanúm, hogy nem könnyedén fog elmúlni. Valójában már túl voltam azon, hogy nem akartam megsérteni. Ő is mindent elkövetett annak érdekében, hogy képletesen - legalábbis egyelőre -, de betörje az orromat. - Éjszakánként nincs időm utánad sírni - válaszoltam, nem mintha visszavágni akartam volna. Nem is volt mire. De a negédes hangja, a gunyoros vigyor az arcán egyre inkább kinyitotta a bicskát a zsebemben. - Játszhatunk így is, virágszálam. - Szinte az aurájába léptem, olyan közel kerültem hozzá. - Azt az egyet ne feledd, hogy ha elég fontos lettél volna az apádnak, akkor is megvédett volna, ha az az életével zsarolják. Ő a saját kis féreg életét választotta, a te boldogtalanságoddal grátiszban. Szóval tégy egy szívességet, és ha bajod van a helyzettel, a recepciónál reklamálj - fejeztem be a monológot, bár titkolni sem tudtam volna az ingerültséget, amit már így rögtön az elején belémb*szott. - Bár úgy tudom, a kasszától való távozás után nincs reklamáció. - Hozzá akartam tenni, hogy ne akarjon próbára tenni. A feszültség napok óta gyűlt bennem, és ha úgy hozza a helyzet, a két kicsi kacsója kurva kevés lesz abban, hogy megállítson.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 10:46 am
Mr and Mrs
Más esetben talán, még tetszene is a férfi, akihez muszáj volt hozzákötni az életemet. Mondjuk, ha valahol összefutottunk volna, aztán randiztunk volna párszor, elbűvölt volna valamivel és persze, ha mit sem sejtenék arról, hogy egy gyilkos maffiózó. Ha nem azért kellett volna kinyögnöm azt a nyamvadt igent, mert megzsarolták az apámat, hanem mondjuk azért, mert fülig szerelmes vagyok. Ha nem tudnám, hogy amúgy ő is a háta közepére kívánja ezt az egészet, mert nem ő akart engem, hanem apuci látta úgy, hogy nyélbe kell ütni ezt az üzletet. Mert ez, csak üzlet. Egy szerződés, egy egyezség, egy szövetség vagy nevezzük akárminek, nem pedig az a holtomoglan-holtodiglan tartó nagy szerelem. Talán, túl érzelmes vagyok, amiért egykor még én is képzelegtem arról, hogy lehetne ilyenben részem? Helyette nekem ez a fagyos, szibériai tundra hőmérsékletű orosz jutott, aki a dühön kívül más érzelmet, talán nem is ismer és akitől hátra lévő életemben semmi mást nem várhatok, mint azt, hogy uralkodni akarjon fölöttem és elvárja, hogy egy csodás kis dísz legyek az oldalán, ha meg kell jelenni valahol, akinek nincsenek saját gondolatai és mindig épp csak annyit beszél, amennyit szükségeltetik. Meg egy nagy francot. Ha nekem ez jutott, hát az biztos, hogy az Ő életét se fogom megkönnyíteni, bár ezzel a szökéssel éppenseggel elérhette volna ezt is. De nem. Neki vissza kellett rángatnia ide, szóval ezek után pláne azon leszek, hogy azt kívánja majd, bár ott hagyott volna Franciaországban inkább. Igyekszem nem kimutatni a félelmet, amit amúgy képes kiváltani belőlem ezzel a jeges pillantással, de azért bevallom, nyelek egy nagyot ahogy megszünteti a köztünk lévő távolságot és elém áll. Rideg tekintetem íriszeibe villan és nem is emelem el róla, mert azzal valószínűleg beismerném, hogy egy parányit be vagyok tojva. Helyette megemberelem magam, ajkaimon öntelt mosoly látszik, fejem félre billentem és a korábbi mozdulatokat megismételve csípőre vágom két kezem. -Valóban, egész más ez a hely. Leginkább egy börtönre emlékeztet, még akkor is, ha nem lesz lakat a szobámon.- válaszolom nyájasan, tovább játszadozom, ingerelem, pedig valószínűleg nem kellene, hiszen egy olyan férfi áll előttem, aki amúgy zokszó nélkül kinyír bárkit. Még jó, hogy valamennyire védve vagyok azáltal, hogy az apám kikötötte, hogy nem eshet bajom. Aztán kérdés, hogy ezt Ők betartják-e. -Morcosnak tűnsz. Még a végén azt fogom gondolni, hogy aggódtál értem vagy netán esténként könnyesre sírtad a párnádat miattam.- duruzsolom negédesen, gúnyos mosollyal, bár kötve hiszem, hogy egy pillanatig is a a testi épségem izgatta volna, nem is ábrándozok ilyesmiről, hiszen inkább a méltósága miatt aggódott ő. Izgatni meg úgyis más izgatta, ami meg végképp nevetségessé teszi ezt az egész színjátékot. Na nem, mintha esélye lenne tőlem bármit is kapni két nagy pofonon kívül, szóval jobb is, ha prostikon éli ki a vágyait.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 8:15 am
Iris && Dimitriy
A magamfajták úgy kerülték a házasság intézményét, mint a tüzet, de megesküdtem volna arra, hogy talán még annál is jobban. Soha nem szerepelt a dédelgetett álmaim között a nősülés, és Papa is maximum Nadia részéről számíthatott unokákra, nekem a jó isten nem teremtett kellő idegrendszert a porontyokhoz. Meg a nőkhöz se hosszútávon. Erre találták ki a kalandokat, és a kurvákat. Egy feleséggel csak a baj volt - lásd a mellékelt ábrát. Bár sokan mondták, hogy nem voltam olyan modoros, mint a Papa. Nem tudom, talán aggastyán koromra én is képes leszek olyan hatást gyakorolni az emberekre, mint az apám egyetlen puszta tekintetével. Nem sok időt töltöttem ebben a helyiségben, annak ellenére, hogy mikor megvettem ezt a lakást, egyetlen álmom volt egy dolgozószoba. Akkor még eltökélt szándékom volt egyedül éldegélni e fedél alatt, így minden szeglete az álomból valósággá vált legénylakás. Ahol nem volt helye női pipere cuccoknak. A puszta gondolattól görcsbe rándult a gyomrom. Aztán jött Papa újabb térhódítási hadjárata. Nadia-t nem tudta erre a célra beáldozni, de szerencsére az Isten megáldotta egy másik gyerekkel, aki pont kapóra jött. Velem. Szerencsétlenségemre. Ha hétköznapi életet éltem volna, a két kezemet összetettem volna egy olyan nőért, mint Iris. Gyönyörű és karizmatikus. És valljuk be, tanultabb volt, mint én, én nem pazaroltam ilyen hülyeségekre az időmet. De egy jéghegy olvadási pontját előbb találtam volna meg, mint az övét. Talán csak a dac szólt belőle, hisz a modern korban egy kényszerített házasság... már annak idején sem állta meg a helyét. Nem még most. És összevetve a tapasztalataimat a nőkkel, hát nem feltétlenül teszi őket boldoggá egy elrendezett élet. És mindezt miért? Mert Gustafsson papának nagy földterületei vannak Dániától kezdve még az Urálon túl is. A Papa kezdett messzire menni a világmegváltó terveivel. Minek kellettek ezek neki? Nem volt hajlandó elárulni. Néha már ott tartottam, hogy megölöm. Aztán megkaptam a hírt, hogy megtalálták Iris-t. Talán még hajlandó lettem volna a porba tiport becsületemet elengedni, és hagyni, hadd élje az életét. Mindketten jobban jártunk volna, ha ő a tengerparton homokozik és építi a homokvárakat, én pedig élem a szokványos életemet. De a Papa remekül értett ahhoz, hogyan gyakoroljon nyomást rám. Először közölte velem, hogy többé Sienna közelébe se menjek búfelejtés címszóval takargatva magam. Majd nyomatékosította, hogy ha Iris nem lesz Oslo-ban decemberig, nemcsak a férfiúi becsületem bánja a kudarcos házasságomat. Ha már nekem szenvednem kellett, hát szenvedjen Iris is. Volt bennem egy legyőzhetetlen aljasság ilyen szempontból. Ha nekem szar volt, legyen szar másnak is. Nehogy már csak én szenvedjek egy hülyeség miatt. Akkor már szenvedjünk mindketten. Ifjú házasok módjára. Már az ablakból láttam, hogy befutott az autó. Magam sem tudtam, mégis hogyan fogadhatnám ezt a nőt, az egész nekem éppen annyira tűnt felesleges foghúzásnak, mint neki. Amúgy is, mit tudnék vele kezdeni? Miért nem vette el már rögtön a Papa, ha ennyire kellett neki ez a biznisz? F*szom. - Látom - válaszoltam, mikor belépett az ajtón, de megtartotta azt a biztonságos három méteres távolságot. Még azt sem tudtam, mit mondjak neki. Szívem szerint a saját kudarcomat abban vezettem volna le, hogy megfojtom. De ez sem volt opció. - Bizonyára éles a kontraszt a francia Riviéra és az új otthonod között, de egyelőre csak azt ígérhetem, hogy nem teszek zárat a szobád ajtajára - mondtam, közben nem törődve az ő biztonsági játékával, és megtörtem a méteres távolságot, hogy elé sétáljak. Az arcomról nem tudott leolvasni semmit, így azt sem, hogy vajon készülök-e tenni valamit. Erőnek erejével küzdöttem, hogy ne emeljek rá kezet. Tényleg... szinte összekoccantak a fogaim, a kezeimet pedig ökölbe szorítottam, így próbálva levezetni a felgyűlt frusztrációt. Papának köszönhetően más módom már nem maradt rá. Pedig a cölibátus már régen kiment a divatból. Ez a feleséged van, ne járj kurvákhoz-mottó a világ legnagyobb baromsága. Főleg ha a feleséged amúgy elszökött előled.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 03, 2021 9:36 pm
Mr and Mrs
Nem gondoltam volna, hogy újra végig fogok valaha tipegni ezen a padlón. Úgy tűnik, alábecsültem Dimitriy-t, mert én naiv azt hittem, hogy vagy nem fog kerestetni egyáltalán, mert örül, hogy megszabadul tőlem, vagy nem fog megtalálni, mert olyannyira rafinált voltam. Igazából mindkettő az én képességeimet degradálná, csak épp az első verzió esetében, még mindig a francia Riviérán sütettném a hasamat békességben, nyugalomban. De tévedtem. Ha a lelked eladod az ördögnek -érjen az bármily keveset-, ő követelni fogja és be is hajtja rajtad. Egész sokáig tűröm, hogy ez a két töketlen ruszki a sarkamban lihegjen, de pár méterrel az ajtó előtt végül hirtelen megfordulok és gúnyos mosollyal az arcomon szembe nézek velük. Meglepi őket, látom, hogy az egyikőjük keze az oldala felé indul, bár a mozdulat el is hal még idejében. Vetek azért rá egy rosszalló pillantást, talán még ciccegek is kettőt, mert hát azért elég durva lenne, ha fegyvert ragadna ellenem. Mármint, értem én, hogy ők Dim emberei meg minden, de erős a gyanúm, hogy nem azért vagyok itt, mert meg akarna öletni. Akkor el sem rángatott volna idáig. Hacsak nem akar saját kezűleg végezni velem, de abban az esetben ugyancsak nem lenne okos döntés elorozni előle ezt a lehetőséget. -Örülnék, ha nem terelgetnétek, mint valami birkát. Egyedül is odatalálok.- közlöm végül csípőre vágott kezekkel, de mivel rezzenéstelen arccal bámulnak vissza rám, mintha nem is értenék, hogy mit beszélek, fáradtan sóhajtok egyet, megfordulok és tovább sétálok. Iszonyú nyugodtnak és magabiztosnak próbálok látszani, de valójában mindjárt hiperventillálni fogok vagy talán elvisz egy infarktus. Akárhogy is, valószínűleg az sokkal kellemesebb lenne annál, mint ami most vár rám, mert hát mégis csak sikerült egy kicsit megaláznom a férjecskémet ezzel a manőverrel. Valahol még sajnálom is talán, mert nem ő tehet arról, hogy a felesége kellett legyek, de azért kapja be ő is. Miért nem tudott egyszerűen megfeledkezni rólam és békén hagyni? Az ajtó elé érve aztán nyelek egy nagyot, próbálom a bennem burjánzó stresszt csökkenteni -nem nagy sikerrel-, végül lenyomom a kilincset és emelt fővel, magabiztosan belépek. Esküszöm, vagy tíz fokkal hűvösebb van itt, mint az ide vezető úton volt, de ettől függetlenül kékjeim Dimre vezetem és nyájas mosolyt villantok rá. -Szia Édes! Hazajöttem!- tárom szét karjaimat, mintha csak egy színpadon adnék elő valami pocsék darabot, ennél többet viszont nem teszek. Nem lépek közelebb, nem hátrálok ki, csak megállok ott, ahova beléptem és ahonnan könnyedén be tudtam hajtani magam mögött az ajtót. De ami a lényeg: tisztes távolságban Tőle.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.