M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alexander Holm

Astrid Friberg
Kiskép :
Alexander Holm Tumblr_inline_p7r6fwbmpN1sk47ji_100
Rendeltetésem :
Skadi vagyok
play by :
Kate Beckinsale
Posztok száma :
41
User neve :
Vic
Csoport :
Elátkozott
Pontgyűjtő :
34
Lakhely :
Oslo Vestre Aker
Foglalkozás :
üzletasszony
Előtörténet :

Silvery goddess of the snow,
Your shining beauty melts the cold

Keresem :
lost memories
little troublemaker pocketsatan

Astrid Friberg
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 18, 2022 11:36 am
Alexander Holm
elátkozott
Njörd
A karakter canon keresett! Mindig is szerette úgy látni a világot, amely megoldandó problémák halmazaként állt előtte, és ő az, aki elsőként hajlandó kompromisszumot kötni azért, hogy a lehető leggyorsabb és legideálisabb helyzetet hozza össze. Ennek a megalkuvásnak persze ára van, mert annak idején az istenek első háborújában lemondott a gyermekeiről, amelyet fia, Freyr azóta sem bocsájtott meg igazán, s nem is igazán beszélnek egymással, nem úgy, mint a lányával Freyjával. Pedig mindkét gyermekére büszke, amiért ebben a zord világban képesek voltak fenntartani magukat.
Most azonban az élete teljes mértékben megváltozik majd, s talán ő maga sem tudja még milyen kellemetlen formában. Mert az Átok, amelynek Alexander az egyik legújabb áldozata, azt nem lesz képes önerőből megoldani. Mindemellett pedig szembe kell néznie egy korábbi félrelépésének eredményével is, itt az emberek világában, amivel talán nem is akarna foglalkozni.

Kettőnkről: Megszoktuk, magunkévá tettük ezt a se veled, se nélküled állapotot, melyet átitat a szenvedély és a szerelem. kettőnk kapcsolata sosem volt egyszerű, te sosem voltál a hűség mintaképe, amit valamennyire megtoroltam. Te gyűlölőd a hegyeket, ahol otthon érzem magam, míg engem bosszant a tenger moraja, ami téged éltet. Külön élünk egy jó ideje, mégsem vagyok rest meglátogatni olykor, hogy kimozdítsalak a nagy magányodból. Semmi sem bizonyult elég erősnek, hogy együtt maradásra bírjon minket, egészen mostanáig. Tudok az állapotodról, látom, mikor réved el a tekinteted, mintha máshol járnál. Nem sejted, hogy tudok róla, ahogy azt sem, hogy engem is utolért a kórság és versenyt futok az idővel. Szeretném helyrehozni a családunkat, foggal körömmel harcolok értünk, kettőnkért is. Néha úgy érzem az átok közelebb hoz minket egymáshoz és újra feléled a régi láng.

A pb teljes mértékig alkuképes. Örülnék, ha ezek ketten újra egymásra találnának romantikus értelemben az átok miatt. A fent leírtak canon szempontból kötöttek, kettőnk története alakítható.
Nagyon várunk mindannyian, főleg én!  <3

szabad

play by
Hugh Jackman
életkor
kortalan
foglalkozás
tengernagy
a családom szerint
hűvös
az ellenségeim szerint
csendes
szerintem
idealista
Freyja • lányod
A családot összetartó kislány, aki már nem is annyi kislány, és ezt olykor nehezen tudatosítod magadban. Ugyanakkor most neked kell majd rá támaszkodnod.

Freyr • fiad
Látszólag feloldhatatlan konfliktus van köztetek hosszú-hosszú ideje, pedig egyszerűen csak le kéne ülnötök. Talán az átok, ami mindkettőtöket érint, segíteni fog, hogy beszéljetek egymással Freyja nélkül is.
Faith • félvér lányod
Tudsz a félvér lányod létéről, de az a helyzet, mindig is úgy vélted, jobb neki boldog tudatlanságban, nélküled. Más kérdés, hogy most ugyanabban a világban vagytok mindketten...

Davinafélvér lányod
Tudsz a félvér lányod létéről, de az a helyzet, mindig is úgy vélted, jobb neki boldog tudatlanságban, nélküled. Más kérdés, hogy most ugyanabban a világban vagytok mindketten...
Pocketsatan• Skadi fia
Az első pillanattól fogva tudtad, hogy nem a tiéd. Nem lehetsz dühös a feleségedre, hiszen neked is van elég fattyad. A fiút két lépés távolságból nevelgetted az apja, Odin helyett, míg az anyjával el nem költöztek.

Skadi • feleség
Fentebb mindent látsz   sziv  
Vissza az elejére Go down

Alexander Holm
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alexander Holm
» Alexander Holm
» alexander & atla
» to see again ~Aina & Alexander

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: Karakterbazár ;; :: Keresett karakterek ;; :: Archivált hirdetések ;;
-
Ugrás: