M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Joakim Smestad
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Joakim Smestad Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Joakim Smestad 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Joakim Smestad AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 9:19 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Joakim Smestad
Kiskép :
Joakim Smestad Tumblr_inline_p7lfhcvwHl1szaa83_250
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
jensen ackles
Posztok száma :
3
User neve :
d.
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
2
Lakhely :
gamle oslo
Foglalkozás :
ceo of aker group
Előtörténet :
if you are going through hell
keep going

Keresem :
So, what is our story? I don't know.
It's long and twisted and
not quite finished yet.
Joakim Smestad 960c76c8ac45fa8817d15a9e6b6f34d230c3ede3

Joakim Smestad
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 27, 2022 6:10 pm

Reidun Larsen felhasználónak tetszik ez a poszt.

Joakim Smestad
draugr
az első draugr
A családom szerint karizmatikus vagyok • Már egyszerű halandóként sem álltam be mások mögé, és ha tippelnem kell, ez a határozott, megnyerő kiállás közrejátszott abban, hogy az alvilág úrnője is felfigyelt rám. Azóta sem rejtem véka alá a véleményemet, még ha nem is egyezik minden ízében Hel álláspontjával.  
Az ellenségeim szerint arrogáns vagyok • Soha nem rejtettem véka alá, hogy felsőbbrendűnek tartom magam, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy én voltam az első abban a bizonyos, Hel által létrehozott hadseregben. Ez az "első" jelző nemcsak a jó, de a rossz tulajdonságaimat is felerősítette. Ezerszer hallottam, hogy egyszer majd emberemre találok, de eddig aligha akadt utamba olyan, aki egy pillanatra is kizökkentett volna a pökhendiségemből.  
Szerintem elkötelezett vagyok • Még a kezdetek kezdetén teljes szívemből gyűlöltem azt, amivé Hel változtatott, ennek ellenére nem váltam sem hűtlenné, sem hálátlanná. És bár szívesen török borsot az orra alá, néha kockáztatva, hogy betörik alattam a vékony kis jégpáncél, soha nem felejtem el, hogy honnan jöttem, és ki által lehetek máig életben.

play by
jensen ackles
életkor
1000+ év
foglalkozás
ceo of aker group
a karakter
keresett
hirdető
reidun
fő karakterem
dimitriy

• 2022. Oslo, Vortex Club •
Love and hate have a magical transforming power.

Csak kivételes alkalmakkor fordult elő, hogy lazításképpen a bárpultot támasztottam, közben valami drága italt hintáztatva a pohárban, de a Vortex-be amúgy sem iszogatni jártam. Ide rendszerint a kötelesség szólított, már ha az Alvilág úrnőjét lehetett így becézni, de sok ezer év után már Ő is hozzászokhatott, hogy nem nagyon teszek különbséget akkor sem, ha épp vele beszélek. Nevezhetett csökönyös szamárnak, vagy sértett kiskatonának, de nem tudtam szabadulni attól, hogy nem hagyott meghalni egy hosszú, boldog élet után. Mondhatni, itt már nem lett volna szükség stáblistás jelenetre, de neki köszönhetően a rövid kis jelenet végül hosszabb lett, mint maga a film, és emiatt hol hálát éreztem, hol valami pokoli neheztelést. Felelősséget hárított rám azzal, hogy elsőként emelt vissza az életbe, ez pedig olyasmi volt, ami hosszútávú elköteleződöttséget eredményezett, de szerencsére nem várta el, hogy ehhez mindig jó pofát vágjak. Arra nem lehetett panasza, amit csináltam, a viselkedésem pedig már egy egész más lapra tartozott. Kellő rátermettséggel végeztem el a rám bízott feladatokat, egyengettem a többi kis katonája életét, figyeltem az amúgy problémásnak tűnő egyedeket, de közben soha nem felejtettem el, hogy valójában én is egy vagyok közülük. És ezt gyűlöltem.  
Leküldtem a poharam maradék tartalmát, mintha annyira szükségem lett volna az alkohol bátorítására egy ilyen megbeszéléshez, az idegesítő megnyilvánulásaimhoz nem volt szükség semmilyen buzdításra, de egy nagy sóhajt azért megejtettem, még mielőtt elindultam volna a leghátsó, szinte már irodaként funkcionáló titkos helyiség felé. Mindig itt ejtettük meg ezeket a légyottokat, bár a bizalmát továbbra is töretlennek éreztem, legalábbis erről árulkodott, hogy nem igazán szólt bele, hogyan is végzem a munkámat. A poén kedvéért néha még egy-egy hivatalos jelentés-féleséget is lekörmöltem neki, amiket vagy elolvasott vagy nem.
Végigsétáltam a hosszú folyosón, megcáfolhatatlan határozottsággal, de ez nemcsak annak szólt, hogy már legalább ezerszer jártam abban a helyiségben. Arra is fel voltam készülve, hogy kicsit sem fog tetszeni az invitálás apropója, mert bármilyen is volt kettőnk viszonya, nem egyszer játszottuk már el azt is, hogy hangulatától függően kötözködött velem. Erre szokás azt mondani, hogy addig örüljek, míg a főnök foglalkozik velem, és személyes ügyének tart. De én nem egy kibaszott projekt voltam. Néhány jellemvonásom csak erősebb lett azáltal, hogy draugr-á változtatott, heves voltam és szelidíthetetlen, de ez egyikünknek sem jelentett újdonságot.
Nagyjából két perc késésben voltam, amit a belépéskor először csak egy lassú, ártatlankodó vállvonással kommentáltam, bár túl sok magyarázatot nem fűztem volna hozzá, elvégre akár tudhatta is, hogy amúgy kint ücsörgök és melegítem az eladott lelkemet. - Elvesztettem az időérzékemet - szólaltam meg végül, beljebb sétálva, majd anélkül, hogy felkínálta volna, levetettem magam az egyik székre. Ő sem volt soha egy földre szállt angyal, de ezt az alvilág úrnőjeként amúgy sem várhatta tőle senki. Inkább volt a pokol egyik legfőbb hírnöke.
Körbe sem néztem, mert már ismertem a helyiség minden négyzetcentijét, helyette a tekintetét fürkésztem, olyan állhatatosan, ahogy mindig. Amúgy sem voltam gyenge személyiség, már emberként sem hódoltam be senkinek, és ez alól még Ő sem volt kivétel, még akkor sem, ha neki köszönhettem azt, hogy lényegében még mindig itt ülhetek. Elvégre, egyetlen pillanat alatt foszthatott volna meg az utóéletemtől.  Ahogy megszólalt, és említést tett a kihámozhatatlan jelentéseimről, nem tudtam elfojtani egy derűs vigyort, amit egy torokköszörüléssel próbáltam elrejteni, karommal megtámaszkodva a szék karfájában. - Nem volt jó a... betűméret? - kérdeztem, egyelőre még viccet csinálva az amúgy minden bizonnyal komoly szituációból, hacsak nem ismét valami mondvacsinált indokkal rángatott el idáig. Elvégre bármennyire is adta meg azt a bizonyos szabad kezet, időről időre előfordult egy-két ilyen megbeszélés, mintha csak azt akarta volna ellenőrizni, hogy még mindig két dudás játszik-e ebben a csárdában. Meglepődtem volna, ha rajtam kívül lenne bárki, aki ilyen szinten nem törődik az alvilági babérjaival és azzal, hogy valójában élet és halál felett áll, de nekem nem volt mit veszítenem. Már nem. Éppen ezért nem is szándékoztam csomót kötni a nyelvemre, még akkor sem, mikor vele beszéltem, bár nem volt kétséges, hogy egyszer-egyszer biztosan megbánta már, hogy visszaemelt az élők közé.
Vissza az elejére Go down

Joakim Smestad
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ole Smestad
» Joakim Holt
» Sofia Lund-Smestad
» reidun & joakim - little taste of hell

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: