Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : ryan reynolds Posztok száma : 24 User neve : dim Csoport : álf Pontgyűjtő : 24 Lakhely : st. hanshaugen Foglalkozás : cop Előtörténet : karma is a bitch? no, it's a savior Keresem : it's better to be hated for what you're than to be loved for what you are not
Kor : 42
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 07, 2021 8:19 pm
dante jackson
álf
isla karmája
A családom szerint nyílt vagyok • Az elterjedt tévhit az, hogy egy bűnözőnek nem szent semmi és senki. Hadd kezdjem azzal, hogy ezt a hitet egyszer és mindenkorra megdöntöm a fejedben. Mindannyiunk életében van valami, amit a horizontunkban őrzünk, legyen az egy családi fénykép, egy hőn szeretett társ, egy félkezű plüssmackó, vagy akár a vallás. Aki gondolkodás nélkül ragad fegyvert és húzza meg a ravaszt, az nem bűnöző, hanem ostoba gyilkos. Ne keverd a kettőt. Bár jogos lenne a kérdés, az én kezemen nem szárad vér? De, még jó pár évvel ezelőttről. Nyilván nem hinnéd el abban a kis fülkében, amiben üldögélsz, hogy csak önvédelemből cselekedtem. Kattant már bilincs a kezemen, bár akkor egy kamaszkori kilengés miatt, de mindannyiszor sikerült is bizonyítanom az igazamat. A magam groteszk, szemtelen, de mégis tárgyilagos modorában.
Az ellenségeim szerint magabiztos vagyok • Az idő múlásával, a rengeteg ügylettel az ember megtanul úgy bánni a reflexszerű szájrángással, hogy abból ne származzon hátránya. Hogy ne higgyék gyengének. Én nem voltam az. Sosem inogtam meg. Trükkös voltam, de gyáva soha. Néha előfordult, hogy egyet előre, aztán kettőt hátra kellett lépnem a célom elérése érdekében. De sosem adtam fel. Ha nem lenne ez a furcsa adrenalin löket, amit a mindennapokban érzek, régen leáldoztak volna a csillagaim. A vonzó nők kacérkodnak, de az utóbbi időben inkább a kedvenc járőrnőmre gondolok, ha nőneműekről van szó. Hát igen, a fogócskázás is kedvelt szokásom. Azt gondoltam, előbb-utóbb megunom, de ezt a játszmát még ezek után sem voltam képes.
Szerintem humorherold vagyok • A külsőmet illetően... gyakorta attól függ, milyen benyomást keltek, hogy mit viselek. Ne gondolj öltönyös tücsöknek, mert még a temetésemen sem fognak egy szmokingot rám erőltetni. Magas vagyok, a férfiak körében középmagasnak saccolnám magam, a szemeim pedig kékek.
play by
ryan reynolds
életkor
40 év
foglalkozás
kopó
a karakter
keresett
hirdető
isla rousseau
fő karakterem
dimitriy
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Tegnap éjjel
Zakatolt a szívem. Mint minden alkalommal, mikor rémálom gyötört éjszaka, és már hajnal négykor azon törtem a fejemet, mégis mivel kellene csillapítanom azt az émelyítő fejfájást, amit az alvás hiánya okozott. Mert ha valaki, hát én nem voltam képes visszaaludni, ha rémálom ébresztett fel. Az egész annyira nevetséges szokás, egyesek elég jól orvosolják ezt a problémát, mégpedig azzal, hogy nem figyelnek oda, mi zajlik a fejükben, én azonban túl nagy gondolkodó voltam ahhoz, hogy ne próbáljam megfejteni, mi okozza ezeket az álmokat, de csak egy sima zsernyák voltam, feküdtem volna egy pszichológus szófájára? Milyen témát hozhattam volna fel neki? Hogy kisfiú voltam, mikor a vér szerinti szüleim belekeveredtek valamibe, majd kiemeltek a családból? Hogy örökbe fogadtak, egymás után több család is, és nem maradt semmi az előző énemből? Talán nem is Dante-nak hívtak. Főleg nem Jackson-nak. Egy évig időzhettem volna azon a kanapén, és a mucus megszedhette volna magát rajtam. Hajnal négy volt, kimásztam az ágyból, majd a kávéfőző elé léptem. Egy éltető csésze fekete nélkül megenném Isla-t reggelire. Bár... ezzel együtt is, annyi változással, hogy már nem lennék baromi álmos. A kávé elfogyasztása közben az interneten böngésztem a legfrissebb híreket. Nem tudtam meg semmi érdemlegeset a friss történésekről, bár a városi helyzet hidegen hagyott. Volt nekem ezernyi más dolgom, minthogy egy tucat megalomániás seggarccal foglalkozzak. Példának okáért egy adag normális kávét főzni. De ez most sem jött össze először. Mindegy, a kávézacc állítólag jó hatást gyakorolt a pórusaimra. Bár Isla szavajárása szerint rajtam már a jó isten se segít. Neki meg ugyebár mindig igaza volt. A mai napom teljesen szabad volt. Nem is terveztem sokat, csak itthon dekkolást. Azzal nem ártottam senkinek. Reggel kilenc volt, a gép mögött ülve még mindig pizsamában ütögettem a klaviatúrát. - De most miéééért? Még volt egy életem! - bukott ki belőlem zsörtölődve, mikor a háromszemű szörny kinyírta a lovagomat, majd nagy levegőt vettem, és pont ekkor hallottam meg a kopogást. Nem kellett hozzá sok gondolkodás, hogy rájöjjek, Isla lesz az. Asszem. Nem tudott nyugton maradni, mióta valahogy - érted! - egymás mellé keveredtünk a munkahelyén. Pontosabban, egy csapatba. De már megmondtam neki, hogy ez csak véletlenül fordulhatott elő. Nem kellett neki mindenről tudnia.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.