-Néha nem tudom eldönteni, hogy kettőnk közül ki is a felnőtt!-Szélesedik ki a fiam mosolya, majd óvatosan pillant felém, de tőlem csak egy haj borzolást kap. Sose tagadnám le, hogy ő az én kölyköm. Nagyon is büszke vagyok rá. És van egy olyan megérzésem, hogy Dantéval nagyonis jól ki fognak jönni, főleg ha az én basztatásom lesz a céljuk. -Na ezt most verd ki a fejedből. Nem vagy öreg.-Mert ha ő annak számít, akkor én is az vagyok és azt bizony nem akarom elfogadni. Én igen is fiatal vagyok még, még ha ezt egy hosszú nap cseppet sem érzem. Fiamat előre engedem, csak utána lépek be bátyám lakásába, amin azonnal végig legeltetem a szemem, majd hátra is pillantok rá mosolyogva. -Tegnap nagy ünneplés volt?-Érdeklődöm kicsit, miközben a nappali felé terelem a fiamat, aki azonnal a polcon lévő könyveket kezdi el tanulmányozni. [color=#734d26]-Dante nem kell semmi, nyugi. Én voltam a hülye, hogy nem hívtalak előbb. Pofátlanság csak így beállítani valaki, még ha az a rokonod is.-De azért jót szórakoztam a ledöbbent tekintetén. Willre pillantok, aki már meg is találta a szórakozását. Egy hatalmas könyvvel a kezében ül le a kanapéra és merül el annak érdekes világába. Én csak mosolygok egyet, majd megrázom a fejem. -De most komolyan. Ne csinálj nagy ügyet ebből. Bár ha nagyon akarsz adni valamit egy kávénak örülnék. Willnek meg jó lesz valami cukros lötty, ha van esetleg.-Követem Dantét a konyhába. Csípőmet a pultnak támasztom úgy mérem őt végig megint. Tényleg öregebb lett, de még mindig egy idióta. -Mesélj, hogy vagy? Tényleg megöregedtél. Tele vagy ráncokkal. Nem gondoltál még a botoxra?-Mondom neki halálosan komoly ábrázattal, bár a hangomból nagyon is jól kiérezheti, hogy csak szívom a vérét.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : ryan reynolds Posztok száma : 24 User neve : dim Csoport : álf Pontgyűjtő : 24 Lakhely : st. hanshaugen Foglalkozás : cop Előtörténet : karma is a bitch? no, it's a savior Keresem : it's better to be hated for what you're than to be loved for what you are not
Kor : 42
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 20, 2022 6:25 am
Voltak pillanatok az életben, amiket soha nem akartam csak úgy megtapasztalni, sőt. Például az, mikor egy nő áll az ajtóban egy több, mint tíz éves gyerekkel, én pedig úgy nézek ki, mint akit nyakon öntöttek egy vödör forró vízzel. A tekintetem is valami ilyesmiről árulkodhatott, már tényleg végigpörgettem az eseményeket, amik azon a bizonyos párizsi kiruccanáson történhettek, de ez nem volt meg. Mint derült égből villámcsapás, értelmet is nyert az egész. Hát mert nem szűrtem össze senkivel a levet. A következő pillanatban mondjuk már amúgy is totál sületlenségnek hatott az egész gondolatmenet, mert ahogy kutattam a szemeit, annak ellenére, hogy idősebb lett, még ezer közül is felismertem volna. A hülye vigyoromat mondjuk valószínűleg ezer közül is felismerte volna. Furcsa kötelék kötött össze bennünket, mert ugyan nem volt a valódi testvérem, de az anyám segítségével igazi szülőkre lelt, még ha akkoriban gyerekszájjal gyakran megkérdeztem az anyámtól, hogy minek kell egy ilyen ordító, hisztis új családtag, aki elront minden bulit. Nagyjából ez az utolsó emlékem kisgyerekekkel, talán Rose miatt irtóztam tőlük. - Ez... ez... pont olyan volt, mint amit én is csináltam volna - mondtam, miközben viszonoztam az ölelést, ekkor már széles vigyorgással. A humorérzéke a kelleténél is jobban hasonlított az enyémre, bár tény, férfiként ugyanezzel a poénnal nem sok esélyem lenne. De volt még ott ezer másik is a tarsolyban. - Hát öregem, anyád mellett te sem unatkozhatsz - sandítottam aztán a fia felé, bár még mindig ízlelgetnem kellett ezt a szót. Magát a tényt, hogy van egy gyereke, mert... ettől a ténytől rögtön észbe kapok, milyen régóta nem beszéltünk. Én sem kerestem. A kissrác modorát és neveltetését azonban nem is tudtam volna vitatni, mert amikor Rose bemutatott, és illemtudóan kezet nyújtott, rájöttem, hogy talán nem minden gyerek reménytelen. Én az voltam, engem anyám soha nem vett volna rá, hogy így viselkedjek. De hát nem is én voltam a követendő példa. A fia puszta léte túl sok kérdést vetett fel, de nem a folyosón akartam kitárgyalni, így mikor Rose is szóvá tette, kitártam előttük az ajtót. - Egyedül vagyok. Az öreg Jackson már csak ilyen... magányos típus - vontam meg a vállaimat pimasz vigyorgással. Nem volt igaz, de a húgom tekintete elárulta, hogy érti ő a viccet. - Épp hidratálódtam - sóhajtottam fel, becsukva a bejárati ajtót, de nem téve említést a tegnap esti önfeledt búcsúpartiról. A tömény alkohol, ami lekúszott a torkomon, momentán három hordónyi tiszta víz után kiáltott. - Üljetek le, én meg... próbálok úgy viselkedni, mintha jó házigazda lennék - emeltem fel a mutatóujjamat töprengve, vajon mit csinálnak ilyenkor a normális emberek, aztán a konyhába vonultam, de a tekintetemmel Rose felé sandítottam, nem akar-e esetleg követni, hogy egy rövid időt kettesben töltsön velem. Bizonyára voltak olyan dolgok, amiket nem a fia előtt akart kitárgyalni.
coded by eirik
Vendég —
Dante && Rose
Izgatott vagyok, hisz rég nem láttam őt és mondhatni csak mi maradtunk egymásnak… Nah meg persze a fiam, de az valahol más. Szeretem Dantet, mint a testvéremet, a bátyámat és igen, néha szüksége van az embernek a családjára, még ha az nem is vér szerinti. Én nem is foglalkozom ezzel. Amióta örökbefogadott az anyukája én teljes tagnak éreztem magam ebben a családban, hisz már csecsemő korom óta ismertem őket, még ha arról a koromról nincsenek is emlékeim. De van egy kép, ahol Dante ölébe tettek engem. Én üvöltök ő meg csak úgy néz a kamerába, mint akit meg kell menteni a démontól. Egy széles mosoly kúszik az én arcomra is, ahogy látom rajta, hogy leesik neki a dolog. Istenem, de hiányzott ez nekem. Szegény Will vérét is szoktam szívni, de vele sokkal óvatosabb vagyok. Dantét viszont nem kímélem. Azért egy hatalmas ölelést kap tőlem, majd elengedve őt válaszolok a hitetlenkedő kérdésére. -Igen, ő a fiam… Will ő itt a nagybátyád Dante, Dante ő itt a fiam Will.-Mutatom be őket hivatalosan is, mire a kölyök előrébb lép és kinyújtja bátyám felé a kezét. Egyelőre nem igazán szeretném őt beavatni abba, hogy miért, vagy hogyan is lett fiam. Nem egy vidám történet és nem is akarnám ezzel elrontani a viszontlátás örömét. -De beengedsz végre minket, vagy itt dekkoljunk a folyosón? Vagy épp vendég van nálad?-Vonogatom meg a szemöldökeimet, majd csak elnevetem magam. Szegény gyerek, mit csinált, hogy ilyen anyja lett neki? Ha beengedést kapunk azonnal körbe is nézek, szemügyre veszem a lakást, ahogyan Will is, de ő sokkal szerényebben, mint én.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : ryan reynolds Posztok száma : 24 User neve : dim Csoport : álf Pontgyűjtő : 24 Lakhely : st. hanshaugen Foglalkozás : cop Előtörténet : karma is a bitch? no, it's a savior Keresem : it's better to be hated for what you're than to be loved for what you are not
Kor : 42
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 19, 2021 6:25 pm
Nem volt túl tiszta a fejem, a másnaposság ködként telepedett rá minden létező agysejtemre. Szinte hallottam a fülemben Isla hangját, ahogy megkérdőjelezi a létezésüket. Maga a megtestesült Sátán, én mondom. Miután már legurítottam azt a bizonyos zöld trutyit, ami mindig bevált az ilyen éjszakák után, már valamennyire jobbnak éreztem a gyomromat. Isla nem volt ott ezen a búcsúztató partin, biztos nem kedvelte annyira ezt a Henderson nevű tagot, miután állandóan a seggét stírölte, és talán egyszer meg is próbálta megfogni. Piszok nagy mázlista volt, ha sikerült neki, ezzel egyúttal pedig a legnagyobb idióta is, akit ismertem. Voltak az életben tabu dolgok, mint például Isla hátsója. A csengő hangja rögtön kiszakított ebből a mélyre szántó gondolatmenetből, és összeszorítottam a szemeimet. Nem voltam felkészülve ezekre a hangokra, ráadásul nem is volt rajtam szinte semmi. Egy fehér felsőt rángattam magamra, meg egy kényelmes mackót, majd elindultam ajtót nyitni. Csoda volt, hogy nem buktam fel semmiben, mert alig láttam ki a szemeimen. Nem akartam ma vendéget fogadni, de szinte rögtön eszembe jutott, hogy talán Isla értesült a tegnap éjszakáról, és jött, hogy örömtáncot járjon a bomló tetemem fölött. Már nem viseltem olyan jól az alkoholt, mint kamaszként. Még a kilincs mozdítása is komoly akadályokba ütközött, de mikor végre megláttam, hogy ki a korai látogató, összeszűkültek a szemeim. Úgy nézhettem ki, mint egy holdkóros, aki éppen vadul gondolkodott azon, hogy ki is állt vele szemben. Egy gyerekkel. Ismertem a nőt, hát a nőket nem szoktam olyan könnyen elfelejteni. - Izé... hogy... mi? - kérdeztem vissza, miután bemutatkozott, aztán egy Louvre-os kalandról beszélt, valami kávéról, aztán arról, hogy a gyereke tizenhárom éves. Hirtelen túl tiszta lett a tekintetem. Tényleg úgy nézhettem ki, mint akinek most írták alá a halálos ítéletét. De nem telt el túl sok idő, alig pár másodperc, mikor végigszántott rajtam a felismerés. Nem Lisa-nak hívták, és nem a Louvre előtt találkoztunk. Elvigyorodtam. - Ezt majdnem bekajáltam! - szólaltam meg hitetlenkedő mosollyal. Nem tudtam megmondani az idejét annak, hogy mikor láttam utoljára Rose-t. Talán az egyetlen megmaradó tagja volt a családomnak, még ha nem is vér szerint. - Izé... öööö... hogy kerülsz ide? És ő tényleg a... fiad? Mármint, az tuti, hogy nem az enyém, de... a tiéd? - Mekkora hülye vagy, Jackson, kié lenne? Vagy tán elrabolt egy gyereket a kedveért, hogy megszivasson?
coded by eirik
Vendég —
Dante && Rose
Megállok a ház előtt. A kocsi ablakából kibambulva próbálok rájönni, hogy vajon jó helyen járunk e. A telefon megállás nélkül azt hajtogatja, hogy az Úticél a jobb oldalon található, de én mégsem hiszek neki. Végül Will azt, aki hangosat fújtatva kapcsolja le a GPS hölgyet. -Anya menjünk már. Az autóban ücsörögve sose fogsz tudni vele beszélgetni.-És ő azzal a lendülettel már ki is száll az autóból választási lehetőséget sem hagyva nekem arra, hogy esetleg hátráljak. Igazából nem tudom miért, de ideges vagyok. A szívem hevesen kalapál a helyén. Ezer éve nem láttuk egymást és bár nem vagyunk vérszerinti rokonok ő nekem mégis olyan, mintha a bátyám lenne.... De őszintén szólva azt sem tudom, hogy felismerne e engem. Amennyire lökött egy fickó. Bár lehet Sarah küldött neki rólunk képeket. Ki tudja... -Na jó menjünk.-Karolom át fiamat a vállánál, majd be is lépünk az épületbe és meg sem állunk az ajtajáig. Egy mély levegőt veszek és végül becsöngetek. Lepillantok a fiamra, majd megigazítom a haját, amitől azonnal ellöki a kezem onnan. Egy grimaszt kap válaszul tőlem. Monthatnám, hogy olyan mint az apja, de hazudnék, két okból is. Először is fogalmam sincs milyen ember az apja, másodszor én is pont ilyen vagyok. Nem tudom, hogy itthon van e. Direkt nem reggel jöttünk. Délután talán nagy az esély arra, hogy itthon találom. Mert miért is ne hívtam volna fel őt előtte? Túl egyszerű lett volna és hol lenne akkor a meglepetésvarázsa? Neeeem. Én látni akarom az arcát. Ha nyílik az ajtó egy széles vigyor kúszik az arcomra. -Szia Dante!-Köszöntöm őt lelkesen majd várok kicsit. Vajon felismer engem, vagy olyan szinten az idegeire mentem gyerekkorunkban, hogy inkább megpróbált elfelejteni. Ha úgy látom a tekintetében, hogy fogalma sincs ki vagyok megviccelem őt kicsit. -Lisa vagyok! Tudom, tizenhárom éve Párizsban találkoztunk.... A Louvre előtt... Nekem jöttél és az egész felsőm kávés lett....-Mondom neki teljes beleéléssel, majd Willre pillantok, aki azt hiszem ha tehetné most letagadna engem. -Ő itt Will a fiam... Tizenkét éves... Hamarosan betölti a tizenhármat.-Na vajon leesik neki mire is célzok ezzel? Oh te jó ég mekkora egy féreg vagyok!
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.