Kiskép : Rendeltetésem : Thor lánya vagyok play by : Abigail Cowen Posztok száma : 39 User neve : Nüx Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 28 Lakhely : upside down Foglalkozás : artista della vita Előtörténet : there can be no peace for us,
only misery Keresem :
Every heart has its own skeletons
Catriona S. Jarlsberg —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 19, 2022 11:21 pm
Karakter teljes neve
isten/ elátkozott / óriás
eternal flame
Barátok vagyunk, a legjobb barátok mióta Annar bemutatott minket egymásnak. Gyerekként elválaszthatatlanok voltunk mi hárman, később veled kiegészülve négyen. Sok durva buliban volt részünk, aztán az évek teltek és mindegyikünk máshol kötött ki, a tanulmányaink révén bejártuk a világot. Aztán valami megváltozott, amikor An és az én családom hivatalossá tette az eljegyzésünket. Bennem valami menthetetlenül összetört, persze szeretjük egymást Annarral a magunk furcsa módján, de ez nem szerelem inkább egyfajta dacszövetség, ami az idők végezetéig kitart. Éppen ezért mindig is nyíltan kezeltük a "kapcsolatunkat" - már ha egyáltalán van ilyen - és másokkal is csináltunk ezt-azt féltékenység nélkül, hiszen őszinték voltunk egymással. Egészen a szökéséig, ami mindent felborított, hogy a távozásáról szó se essék. Megint magamra hagyott és csak te maradtál a városban. Szükségem van rád, jobban mint azt eddig beismertem volna. Titkon világ életemben vonzódtam hozzád, amikről csak azok a nagyon csúnya részeg éjszakák tesznek tanúbizonyságot, amikor veled kötöttem ki az ágyban. Még nem tudok róla, de hatalmas titok őrzője vagy, ami alapjaiban fogja megváltoztatni a vőlegényemhez és az öcsémhez fűződő kapcsolatomat is. Vajon önző okból leszel velem őszinte? Ahogy azzal kapcsolatban is felnyitod a szeme, hogy ki és mi vagyok valójában. Túl fogunk tudni lendülni mindenen együtt?
A pb alkuképes (Charles Leclerc, Gavin Leatherwood, Hero Fiennes-Tiffin vagy bárki hasonló), minden mást a megalkotóra bíznék. Az előtörténetem végén szó esik az úriemberről, szóval érdemes beleolvasni és itt egy félbehagyott játék az előző tulajjal, aki Vidar istenként vitte az úriembert. Szeretném, ha végül romantikussá válna kettejük kapcsolata.
szabad
play by
Arthur Goose
életkor
kortalan / 70-100 év
foglalkozás
ide
a családom szerint
határozott
az ellenségeim szerint
nyugodt
szerintem
komplikált
Annar Rosensverd• best friend
Az egyik barátod és a vőlegényem egyben a kapcsolatunk bonyolult, erről te is nagyon jól tudsz, hiszen majdnem mindenről beszámolok neked. Egy ideje eltűnt, de az igazi okát nem osztotta meg velem. A karakter NJK
Eldir Jarlsberg• friend
A kisöcsém, az egyetlen testvérem, akiért bármit megtennék. Egészen jóban vagytok. A vőlegényem után nem sokkal ő is lelépett egy mondva csinált okkal. Az igazság az, hogy ők ketten együtt vannak... A karakter NJK
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 86 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 86 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.