Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : jenna ortega Posztok száma : 5 User neve : macska Csoport : draugr Pontgyűjtő : 3 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : dead and not just inside Előtörténet : If I knew it all then, would I do it again? Kor : 26
Moon Næss —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 10, 2022 6:16 pm
Moon Næss
draugr
dead and not just inside
A családom szerint makacs vagyok • Szerintem csak vannak határozott elképzeléseim, amiből nem engedek. Mások véleménye számít - persze csak a szűk köré, akiket átengedtem a falaimon. Egyébként meg az én szavam a végső. A döntéseimről nehezen tudnak lebeszélni. Hogy ez inkább jó vagy rossz dolog-e, az utólag úgyis kiderül, de legalább tudom, ha rossz utat választottam, az csakis az én hibám. Nem okolhatok mást.
Az ellenségeim szerint érzéketlen vagyok • Nem gondolnám, hogy lennének ellenségeim. Inkább olyanok, akik nem kedvelnek - ebből pedig sok van. Első ránézésre bunkónak tűnhetek idegenek számára; szarkasztikus vagyok és az alap nézésem nem túl barátságos. A valóságot azonban nem teljesen tükrözik az ítélkezések. Bár túl őszinte vagyok, kimondom, amit gondolok, még akkor is, ha ezzel megbántok valakit, ettől még tudok empatikus és kedves is lenni. De hogy mit gondolnak azok az emberek, akik nem is ismernek, nem érdekel.
Szerintem ember vagyok • Én is hibázok, de nagyon igyekszem, hogy ugyanazokat a hibákat ne kövessem el újra és újra. Néha morcos vagyok, nyűgös és határozatlan. Néha túl sokat beszélek, néha pedig túl keveset. Nem mindig könnyű velem. Van, hogy energikus vagyok, van, hogy lusta. Sosem érkezek időben sehova, de gyűlölöm, ha várnom kell valakire. Azokért, akik fontosak nekem, bármit megtennék. Megbízható vagyok és figyelmes. Sok rossz és jó tulajdonságot tudnék magamról felsorolni, és pont ezek azok, amik emberivé tesznek. Közel sem vagyok tökéletes, de nem is akarok az lenni.
play by
Jenna Ortega
életkor
24
foglalkozás
egyetemi hallgató média és kommunikáció szak
a karakter
saját
hirdető
x
fő karakterem
Moon
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Nem tudom, miért pont engem választottál. Sosem volt bennem semmi különleges, nincs bennem semmiféle erős érzelem a történtek ellenére, ami előre vihetne engem, hogy segítselek. Egyébként furcsa - azt hittem, majd a bosszúvágy fog csak előre mozgatni, mintha egy üres játékbaba lennék, s ha elértem a célom, a második esélyként kapott életem értelmetlenné válik. Valójában pedig csak ott álltam a múlt éjszaka emlékeinek szentélye előtt, és érzelmek nélkül bámultam az előttem tátongó szakadékra. Felette a város távoli, és onnan nézve apró fényei kápráztatóan ragyogták be a sötétkékre festett égboltot. Fogalmam sem volt, hogyan tovább. Csak álltam ott őrülten cikázó gondolataimmal a semmi közepén várva valamiféle isteni jelre. Te adtál nekem egy lehetőséget az életre, én pedig nem tudtam, mit kezdjek vele. Egész életemben hittem a sorsban, és abban, hogy minden okkal történik. Azt azonban nem számítottam bele az elméleteimbe, hogy valami nálam hatalmasabb erő egy pillanat alatt felülír mindent. Akkor este meg kellett halnom. De az is meg volt írva, hogy minden azért történjen, mert ez kellett ahhoz, hogy igazán élhessek? Talán sosem az várt rám, amit lassan kezdtem felépíteni a perctől kezdve, hogy már tudatosan alakítottam az életem és lassacskán haladtam az elképzeléseim felé. Szerettem volna válaszokat kapni, de sok időm nem volt veled. Még mindig erősen égnek bennem a halálom estéjének eseményei. Olyan, mintha álmodtam volna, ahhoz viszont túl valóságosnak tűnt minden.
Volt egy rossz érzésem az esti bulival kapcsolatban. Nem akartam elmenni, de Serenity addig győzködött, amíg be nem adtam a derekam. Mindig azok az esték alakulnak legjobban, amikor nincs kedved menni - mondta. Nekem pedig nem volt más választásom, mint belemenni. Mert igaza volt. Úgy tűnik ez az egy volt a kivétel, ami erősíti a szabályt - vagy elméletet, ebben az esetben. Az éjszaka közepe lehetett már bőven, mikor az a kék szemű rémálom félrészegen úgy döntött, hogy én leszek az esti áldozata. Soha nem akartam tőle semmit, viszont már az egyetem első félévétől kezdve üldözött. Ha mesélnem kéne róla, azt mondanám, a bunkó nagymenők társaságát erősíti a maga rosszfiús külsejével, amire valami érthetetlen okból kifolyólag ugranak a nők. Én nem közéjük tartoztam. - Engedj ki! - szóltam rá erőteljes hangon, mikor már elegem lett, és próbáltam kinyitni a zárt ajtót, de a kulcs sajnos nem nálam volt. Neki persze eszébe sem jutott, hogy visszaadja. Hirtelen erős szorítást éreztem a karomon, és a másodperc tört része alatt szembe találtam magam vele olyan közel, hogy egy szempillantás alatt vált kellemetlenné a helyzet. - Miért menekülsz folyton? Csak egy estét kértem - búgta a fülembe, az italtól mámoros hangon. Próbáltam szabadulni, ami csak feldühítette. A szívem olyan hevesen vert, hogy azt hittem egyszercsak átszakítja a mellkasom. A ruhám anyaga felgyűrődött derekamon, ahogy másik kezével erősen megmarkolt. Olyan közel került hozzám, hogy lehelletét már a bőrömön éreztem a nyakamnál. Egyre erőszakosabbá vált, amin nem segített, hogy minden erőmmel próbáltam ellökni magamtól. Igazából mit tehettem volna? Körülbelül két fejjel alacsonyabb voltam nála és egyértelműen gyengébb is. Az íróasztalnak nyomott, én pedig próbáltam segítségért kiáltani. - Fogd be! Ne nyávogj már! - mordult rám. - Úgysem fogja meghallani senki - tette hozzá egy gonosz vigyorral a képén, ahogy illuminált, homályos tekintetével rám nézett. Be kellett látnom, hogy igaza van; a zene hangosan dübörgött a földszinten, mely csak tompán lüktetett agyamban a zárt ajtó mögött. Úgy éreztem, hogy nem menekülhetek, a félelem, a düh, a borzongás és csalódottság egyszerre járta át minden porcikám. S bár nem láttam sok esélyt a menekülésre, nem adtam fel. Talán épp ez volt a baj. A következő pillanatban egy erős ütést éreztem a halántékomon. Fülem sípolni kezdett és minden hang hamarosan elcsendesült. Egy szó sem jött ki a torkomon, a gyors szédülés pedig hurrikánként száguldott végig az egész testemen, miközben a földre zuhantam. Az utolsó dolog, amit láttam, a lassan lecsukódó szemeim előtt sűrűsödő vértócsa volt és egy keménynek tűnő asztali tárgy, ami erős koppanás kíséretében érte el a padlót. - A picsába! - ez volt az utolsó, kétségbeesett kiáltás, amit hallottam, mielőtt minden elsötétült előttem.
Veled már odalent találkoztam. Élettelen testem a magas domb lábán feküdt, ahova csak lehajítottak, mint egy romlott játékot, amire már nincs szükség. Azt mondtad nekem, a segítségeddel újra élhetek, te pedig nem kérsz sokat cserébe, csak egy aprócska szívességet. Tanuljak meg újra élni, és ha eljön az idő, meglátogatsz és elviszel magaddal, nekem pedig engedelmeskednem kell a kéréseidnek. Nem tűnt olyan nagy árnak azért, hogy kapjak egy új lehetőséget. Vagy egyszerűen csak elbűvöltél a magad furfangos módján, én pedig a varázsod alá kerülve nem tudtam nemet mondani.
Számomra hamar eltelt az a hétvége, ahogy próbáltam feldolgozni a történteket. Feltételezem, a gyilkosom máshogy látta az elkövetkező két napot. Alig vártam, hogy hétfőn ismét átléphessem az egyetem küszöbét, mikor pedig ez megtörtént, Serenity volt az első, aki megállított a folyosón, hogy miért tűntem el szó nélkül a házibuliról és miért nem írtam vissza neki utána egész hétvégén. Minden a szokásos menetében zajlott, egészen addig, amíg meg nem álltam az előadó terem ajtajában és egyenesen szembe nem néztem azzal a seggfejjel. Pillanatok alatt sápadt le, mintha bele akarna olvadni a falba. Oldalra billentettem a fejem és egy bájos mosolyt villantottam rá, majd elsétáltam a sorok között, hogy végül leüljek a megszokott helyemre. Mikor elértem hozzá, lehajoltam, és halkan a fülébe suttogtam; csak nem szellemet láttál?
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.