M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Moon

Frida Elden
Kiskép :
The Moon 1179102c187b65543e70d4be45bd9663
Rendeltetésem :
Sol vagyok
play by :
Yvonne Strahovski
Posztok száma :
40
User neve :
Nüx
Csoport :
Isten
Pontgyűjtő :
31
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
lótenyésztő
Előtörténet :
Mother is a verb. It's something you do. Not just who you are.
Keresem :
There can be no peace for us, only misery, and the greatest happiness.
The Moon A1c9b859bd4f0d4d226eaa6731a5651c
Big bad wolwes
my twins
Moon pieces

Frida Elden
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 20, 2022 10:15 pm
Ulrik Elden
isten
Mani
Manival együtt járják az eget, felváltva uralkodnak a mindenség egén. A hold folyton megújuló szeleteivel. Mundilfari megalkotta a napot és a holdat. Solnak és Maninak nevezte el ikreit, akik folyton egymást követve jártak az égbolton. A testvére szorosan a nyomában halad, hogy fényét kihasználva világítsa meg az éjszakákat. A lepattanó szikrákból Mani létre hozta a csillagokat. Ketten voltak, mintha egyek lennének, mégis sokkalta több dologban különböztek egymástól. Mani hűvös sejtelmessége elvarázsolta az összes lényt, míg Solt senki se tudta megközelíteni oly hevesen égett. A Hold nem létezhet a Nap nélkül, apránként kezd kihunyni a fénye és belebetegszik a hiányodba. Velem kell jönnöd vagy újra eljön a Ragnarök és véget ér ezek korszak.Elevenen élt benne a kép milyen állapotban volt Mani, mikor visszatért Midgardból. Manival közösen úgy döntöttek, hogy az istenek példáját követve ők is letelepednek. Egyetlen apró részt hagytak az égen magukból, mely nélkülük is fenntartja a rendet, míg ők gyönyörű testbe bújva járhatják a földet. Oslo városában könnyedén lovas iskolát alapítottak, melynek vezetését Mani vette magához.
Idelenn fél évig sötétség uralkodik és Mani veszi át a hatalmat, míg én elbújhatok mögötte. Sosem zavart igazán ez a kettősség. Könnyű volt megosztani a munkát a testvéremmel, ő következetesebb nálam, mindent naprakészen tart, míg én azt tehetem, amit szeretem. Ugyanakkor abból sosem engedtem, hogy a versenyeket én intézzem.
részletek Sol előtörténetéből és játékaiból

Mani annyira függ Soltól, mint ahogy az ikrek szoktak, tehát ez annyiban merül ki, hogy nagyobb a szeretet közöttünk, megérzik, ha valami baj van a másikkal - ha egy világban vannak - és természetesen hosszú időn keresztül nem lehetnek külön - más-más világban -. Introvertáltsága ellenére ő könnyebben szót ért bárkivel mint Sol, akinek a fénye vakító és emberi alakjában is van valami, ami megfoghatatlan, ezért keveseket enged közel magához. Mani hűvös, sejtelmes, következetes és precíz. Ő intézi a lovarda összes ügyét, kivéve a versenyekre való jelentkezést és a fedeztetést, amit együtt beszélnek meg Sollal. Az introvertáltság abban merül ki, hogy nem bulizós fajta, szeret egyedül lenni ha teheti.  A jó testvéri viszony megvan, ugyanakkor mivel Mani se képes igazán Solra nézni, ezért van köztük egy egészséges 2 lépés távolság.

A pb-hez nem ragaszkodom, Mani jelleme formálható, az általam vázol képhez se ragaszkodok, nyugodtan variáld a saját képedre. A név is változtatható, eddig 1x említettem Ulrikként.

szabad

play by
Chad Michael Murray
életkor
kortalan
foglalkozás
Grünerløkka lovarda vezetője
a családom szerint
precíz, következetes
az ellenségeim szerint
hűvös
szerintem
sejtelmes
heimdall • barát
Sokkal tartozol neki, amiért vissza hozta Solt Midgardról, mielőtt visszafordíthatatlan tragédia történt volna. Tudod mennyit jár a lovardába, hiszen a lova nálatok van. A kapcsolatotok rátok van bízva.

liam andreassen • sol fia
Sol félvér fia, aki jelenleg elvesztette 7 évnyi emlékét, hála az anyjának. A karakter NJK jelenleg
kristine andreassen • sol lánya
Sol félvér lánya, aki jelenleg elvesztette 7 évnyi emlékét, hála a mamának. Benne jobban él a vágy, hogy kiderítse, kicsoda, micsoda az anyjuk. A karakter NJK jelenleg.

sköll • sol kopója
Mindig Sol mögött jár az égen és feltett vágya, hogy elnyelje. Jelenleg NJK a karakter.
hati • a te kopód
Mindig mögötted jár, testvérével együtt üldöznek titeket. Feltett szándéka, hogy szétmarcangoljon és elkezdődjön a Ragnarök. Jelenleg NJK a karakter.

The Moon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bil & Mani │Is it New Moon time? I think it’s New Moon time!
» Moon pieces
» Moon Næss
» Mani & Jaya | get me the Moon
» moon & isak || a blind date with knowledge

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: Karakterbazár ;; :: Keresett karakterek ;; :: Archivált hirdetések ;;
-
Ugrás: