Kiskép : Rendeltetésem : Freyja vagyok play by : ester expósito Posztok száma : 36 User neve : szuszu Csoport : istennő Pontgyűjtő : 18 Lakhely : sentrum Foglalkozás : modell, celeb Előtörténet : I am not a woman, I'm a god
I am not a martyr, I'm a problem
I am not a legend, I'm a fraud Keresem :
'cause you're the reason
I believe in fate, you're my paradise
And I'll do anything
to be your love or
be your sacrifice
Atla Estrith Hedeby —
Elküldésének ideje — Szomb. Jún. 11, 2022 10:51 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Vendég —
Leonore Lindqvist
Elátkozott
Frigg
A családom szerint hűséges vagyok •Ván istennő: Csupa kellem és báj, a családok és a házasság istennőjeként nagy figyelmet fordít a világokra, azon belül is midgardra. Örömmel válaszolt az összes kérésre, ami hozzá jutott fohászként. Mindig csak ad és ad, végtelen szeretetéből fakadóan. De a háború megkeményítette és eltűnt belőle az a temérdek jóindulat, asszonyok hiába könyörögtek neki elveszett gyermekeik után, nem áldotta meg őket újakkal. Keményen harcolt az övéiért és egy új oldalát mutatta meg.
Az ellenségeim szerint makacs vagyok •Asgard királynője: A folyamatos harcok egy különleges fordulattal értek véget, Áz főistennő lett belőle a félszemű mellett. Apránként szerelem gyúlt a szívében Odin iránt és új családot alapítottak, amit hűséggel szolgál. A házas élet nyugodttá, megfontolttá, de mindenek előtt mérhetetlen bölcsességgel ruházta fel. Pontosan tudja mikor kell félre néznie vagy szemet hunynia egy-két botlás felett, míg máskor nem rest megmondani a véleményét, ha kell ököllel.
Szerintem erős vagyok •Nore: Egyetlen szó nélkül követte a férjét a halandók világába, hogy közöttük még hasznosabbá tegye magát. Hisz a család fogalmában, abban a szeretetben, ami körül ölelte azt a pár embert, akiket a vér kötött össze. Biztos benne, hogy a házasság intézményének még nem jött el a alkonya, éppen ezért állt pszichológusnak, azon belül a leghíresebb és legjobb párterapeuta hírében áll. Kizárólag, azok járnak hozzá, akik tényleg megakarják menteni a házasságukat. Frigg sokszor fáradt, elmélázik, mintha egy teljesen más életet élne. Kettősség és félelem uralkodik benne. Egyre többször érzi magát inkább Leonore-nak, mint istennőnek.
play by
Katheryn Winnick
életkor
kortalan
foglalkozás
pszichológus
a karakter
keresett/canon
hirdető
staff
fő karakterem
-
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Frigg főistennő:
Az első gyászommal egy időben kezdődött az istenek közötti háború, a Vánok és az Ázok harcba szálltak egymással. Gullveig ván istennőt háromszor ölték meg és támadt fel, temérdek lándzsa állt ki testéből. Ez megtorlást követelt, így a Vánok aranyat kértek, amit az Ázok megtagadtak. A gyász közepette, arany ruhát öltöttem, lóra pattantam és gyilkoltam a nővéremet bosszulva. Patakokban folyt a vér körülöttünk, míg nem egyességre jutott a két istencsoport. Njörd és jómagam csatlakoztunk az Ázokhoz és megkötetett valhalla csarnokaiban a hetedhét világra szóló lakodalom. Fjörgyun, az apám a kezemet adta Odinnak béke zálogként, míg belőlem Asgard királynője vált. Hamar megtanultam miként kell viselkednie egy királynőnek, láttam miként lóg napokon keresztül a Ygrassil egyik ágán, majd vágta ki saját szemét, hogy bölcsebbé váljon. Őrült. Kettőnk szerelméből négy fiú fogant; Tyr, a háború istene, Baldr, akit a nornák megáldottak minden jóval és az ikrek, Hermod, az elhanyagolt és Hödr, akit vaksággal sújtottak. Baldr álmot látott melyben halálát leli, azért útnak indultam és megeskettem minden élőt, hogy nem bántja a fiam. Hibát vétettem és a gyenge, apró kis fagyöngy nem fogadott hűséget, mely súlyos következményekkel járt. Ekkor jött el az ideje a második gyászomnak, könnyeim patakokban folytak, ahogy fiamat sirattam. Egy fagyöngyből készült nyílvessző döfte szíven, méghozzá tulajdon öccse, Hödr által, kinek kezébe Loki adta a vesszőt. Nem okoltam a gyermeket, hiszen senki se sejthette, mégis a szívem akkor darabokra tört. Eltávolodtam a családomtól, visszahúzódtam Fensalirba és magamra zártam csarnokom ajtaját. Egyedül négy szolgám jöhetett be, akiket különböző feladatokkal láttam el. Fulla hordozta hamvas ládámat, lábbelimet és fésülte aranyozott hajam, miközben apránként a titkaim tudójává vált. Gna hírvivőként intézi az ügyeket helyettem a kilenc birodalomban, míg Lofn a férfiak és nők közötti egységet rendezi, tartja egyben. Hlin pedig őrzi a bajtól mindazokat, akiket érdekesnek ítélek. Hosszú éveken át gyászoltam, hogy aztán újult erővel térjek vissza a fényes birodalomba, Asgard trónusára a férjem mellé.
Odin felesége:
Otthon ülök a kényelmes fotelemben egy nagyon hosszú és fárasztó nap után és másra se vágyom, mint az jó forró fürdőre és a puha ágyamra. Mégis szög egyenes a tartásom, kezeim a karfákon pihennek, míg lábaim ikszet formálnak. Várok. Őt várom, hogy végre hazatérjen és számot adjon mindarról, amit egészen eddig eltitkolt elölem, éveken keresztül. Forr bennem a harag, mégis rezzenéstelen arccal ülök és várok. Az ajtó nyílik, majd hangosan csukódik, hogy aztán mosollyal az arcán megérkezzen. A vihar előtti csend fogadja, az a fajta, amit évszázadok során elégszer tapasztalt már ahhoz, hogy tudja baj van. Fejem az ablak irányába néz, mintha itt se lenne, majd mielőtt bármit mondhatna kinyitom szépen ívelt ajkaimat. - Mióta tudod, hogy Skadi fattya a te fiad? - nem azt kérdezem, hogy tényleg az övé-e, hiszen ahhoz kétség sem fér. Az a kérdés, hogy mióta tartja titokban előttem a fia létét, de ezt jól tudja. Ismerjük már annyira egymást, hogy fél szavak vagy egy-egy tekintet elég legyen a ki nem mondott kérdésekhez. Végre rá emelem kék szemeim, melyekben ki nem mondott feszültség csillog. A házasságunk sosem volt egyszerűnek mondható, kívülről tökéletesnek és szeretetteljesnek tűnt, míg belül sokszor maga volt a pokol. Szeretem, ehhez kétség sem fér, de a mende-mondákkal ellentétben sosem viseltem némán az afférjait, ahogy a fattyait sem, amikor a házunkba hozta. Belül tomboltam, míg arcomról hűvösséget lehetett csak leolvasni, hogy egy pillanattal később ha kellett neki essek. Többször fajultak a veszekedéseink verekedésbe, hogy aztán a kibékülést az ágyban tegyük szentté. Végtelen kettősség uralkodik közöttünk, szeretjük és gyűlöljük egymást egyszerre.
Leonore, a pszichológus:
Szeretem csinálni a munkám, segíteni a midgardiaknak, hogy újra visszataláljanak egymáshoz. Hiszen a családnál nincs is fontosabb dolog a világon, bár ezzel sokan nem értenének egyet, de nem is állnak vitába velem. Nem mernek. Mégis rendre úgy érzem, mintha nem az istennő beszélne belőlem, hanem a pszichológus, egy egyszerű halandó. Néha azon kapom magam, hogy elfelejtek fontos dolgokat, mint például, hogy hányadik ciklust tapossuk éppen, mik azok a ciklusok. Előfordul, hogy nem Odinhoz, csak Madshez térek haza munka végeztével. Máskor azon töröm a fejem miként tudnék segíteni Tyren, aki lassan egyáltalán nem emlékszik a közös múltunkra. Az ő állapota a legrosszabb, egyre többen vagyunk, akiket megfertőzött ez az átok. Mély levegőt veszek és próbálok az előttem lévő papírhalomra koncentrálni a következő páciensek érkezése előtt. Látom magam előtt a probléma forrását az eddigiek alapján. A kommunikáció hiánya és az akarat érvényesítése. A férfi úgy érzi, hogy a nő megfujtja, míg a nő nehezményezi azt, hogy a férje mindent elfelejt és úgy érzi nem figyel rá. Mindketten túlságosan sokat dolgoznak és nem töltenek együtt minőségi időt. Megmondhatnám nekik ezt száraz tényként, de nekik kell rájönniük, hogy hol van a hiba, én csak vezetem őket az úton. Vajon Mads és én jó úton járunk? Nem egyszerű a királyi kamarás feleségének lenni, hatalmas felelősség nehezedik a vállamon. Néha azt kívánom bárcsak könnyebb munkát vállalna, hogy többet lehessünk együtt. A csuklómon lévő karkötőre pillantok, melyet nemrég ajándékba kaptam tőle, de sehogy se értem a jelentését. Egy nagyobb madár talán sólyom és egy rokka alakú medál lóg a finom láncon. Nincs időm tovább elmélkedni, mert léptek zaját hallom kintről. Mosollyal az arcomon fogalom az érkező párt és kezdődhet a mai utolsó ülés.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.