Kiskép : Rendeltetésem : Hödr fia vagyok play by : Josh Duhamel Posztok száma : 6 User neve : elyon Csoport : félisten Pontgyűjtő : 4 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : örökös / jogász Előtörténet : son of Hödr, also the oldest Dahl boy Kor : 79
Mikael Dahl —
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 01, 2023 4:13 pm
family is the worst and the best thing in your life. The only thing, what able to break you then rise you, make you angry then happy, but you know for sure, they will be there, no matter what.
Valahol talán még reméltem is, hogy az egyik testvérem lesz az, aki egyszercsak rám töri majd az ajtót, és még ha magyarázkodnom is kellene, legalább már elkezdődne valami abból a fene nagy családegyesítésből, amire lehet, csak én vágyok egyáltalán. Hatalmas teher zuhant le a vállamról azzal, hogy apánk már nincs, hiszen rengetegszer kellett miatta tartanom a hátam, vagy épp olyan véleményt mondanom, szavakat kiejtenem, ami miatt valószínűleg mind azt gondolják, utálom őket, és ebből már éppen eléggé elegem volt az elmúlt évekre. Persze kellett egy kis idő arra is, hogy megemésszem mindazt, ami történik, hogy megértsem mindazt, ami vagyok - még ha ez hiányos is maradt még mindig -, hogy csak ezek után jöjjek vissza, és próbáljak meg eléjük állni, vagy úgy, hogy én keresem őket, vagy úgy, hogy rám találnak. Ilyesmiken morfondírozgatok, míg az akaratos, idegen alak felér hozzám, ekkorra már felállok helyemről, úgy pakolászgatok az asztalomon, hogy mikor szinte bevágódik az ajtón, tekintetem azonnal egy ismerős sziluetten állapodjon meg; felé is fordulok teljesen, kezeimet nadrágom zsebébe bujtatva. Hát ő az.. Azt egyáltalán nem csodálom, hogy ez a kérdés az első, ami kibukik belőle, mert ezt már rengetegszer feltettem én is magamnak. Pillanatokkal később nyílik ismét az ajtó, hogy az egyik biztonsági őr kicsit megkésve érje utol a betolakodót, de mikor látja, hogy igazából se ő, se én nem teszünk semmi hirtelent, két elnézést között megkérdezi, eltávolítsa-e az urat, mire persze határozott válasz érkezik részemről, hogy nem kell, és nyugodtan menjenek a dolgukra, ismerem őt. Az ajtó ismét csukódik, és így már kettesben maradtunk. - Miért kérdezel olyat, amire már amúgy is tudod a választ, öcsém? - kérdezem halkabban, mintha máris tartanék attól, vajon hogy reagál rám, és hát .. így is van. Én sosem akartam neki ártani, ezt tudom jól, de ő vajon mit tud?
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : kit harington Posztok száma : 37 User neve : benibigyó Csoport : draugr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : the right hand Előtörténet : knowledge will give you power but character respect Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
Kor : 75
Fredrik Dahl —
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 19, 2022 7:34 am
Mikael Dahl felhasználónak tetszik ez a poszt.
Idejét sem tudnám megmondani, mikor éreztem ehhez hasonló, gyomorfacsaró idegességet az ereimben. Az agyam azt súgta, hogy lehetetlen, Mikael nem lehet itt, még ha soha nem is győződtünk meg igazán arról, hogy meghalt, de ennyi év alatt csak adott volna valami életjelet magáról. Gondolná az ember fia, normális körülmények között, de kicsit sem számítottunk normálisnak, a körülményeink meg főleg nem azok. Semmivel nem sikerült megnyugtatnom magam, ez pedig annyira vallott a bátyámra; már pusztán egy szimpla sejtéssel elérte, hogy az egekbe szökjön a nemlétező vérnyomásom. A legrosszabb pedig, hogy magam sem tudom, mit akarnék vele csinálni, ha tényleg megállna velem szemben, és közölné, hogy üdv újra itthon. Azok tükrében főleg, hogy soha nem voltunk igazi, boldog testvérek; és ha azt állítaná, hogy nem gyűlölt annak idején, amiért az én gyeplőmet lazábban fogták, hazudna. És máris úgy beszélek róla, mintha már tudnám, hogy él. Kiléptem a liftből, a lépéseim pedig nem inogtak meg, kitartóan vonultam végig az egyenes folyosón, míg el nem értem azt a bizonyos ajtót. Most vagy soha, ez visszhangzott a fejemben, bízva abban, hogy inkább a megkönnyebbülés lesz úrrá rajtam, de az illemet valahol a liftben felejtettem; kopogás és minden egyéb jelzés nélkül tódultam be az irodába, de nem foglalkoztam a helyiség látványával. Kutakodtam az alak után, és nem is kellett sokáig keresgélnem, mert szinte egyből rátalált a tekintetem; ha képes lennék izzadni, ezen a ponton minden bizonnyal meg is történne, mert ahogy a bátyám mindig is ridegnek vélt tekintete összeakadt az enyémmel, egy pillanatra lefagyott az arcomról minden. - Mi a fene? - Úgy bukott ki belőlem a kérdés, hogy még levegőt sem vettem előtte; mondhatni, az ösztön eluralkodott az érzékeimen, és vélhetően ez volt a felelős azért is, amiért csak úgy bevágtam magam mögött az ajtót, tudomást sem véve a közeledő emberekről, akik vélhetően a biztonsági csoport tagjai lehetnek. De most egyikük sem érdekelt, és egy ilyen érzelmektől fűtött pillanatban kétségtelen, hogy amúgy is képes lennék átharapni mindegyikük torkát három másodperc alatt. - Mikael? -Ostoba kérdés, amire nyilvánvaló a válasz, de... a pokolba, miért nem jutott eszembe soha, hogy meggyőződjek a haláláról?
Kiskép : Rendeltetésem : Hödr fia vagyok play by : Josh Duhamel Posztok száma : 6 User neve : elyon Csoport : félisten Pontgyűjtő : 4 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : örökös / jogász Előtörténet : son of Hödr, also the oldest Dahl boy Kor : 79
Mikael Dahl —
Elküldésének ideje — Hétf. Május 30, 2022 9:24 pm
Fredrik Dahl felhasználónak tetszik ez a poszt.
family is the worst and the best thing in your life. The only thing, what able to break you then rise you, make you angry then happy, but you know for sure, they will be there, no matter what.
Elég sok meló van abban, hogy az örökség, ami egyébként enyém lett volna apám halálával, ténylegesen az tulajdonommá váljon, miután egy ideig minden ki úgy tudta, meghaltam, aztán korban meg már tényleg ott járok, hogy elő se jöhetnék mint apám fia, hogy egyébként nagyon is élek, és kérem, ami az enyém. Azt hiszem sem az emberek, sem én nem állnánk készen egy olyasfajta magyarázkodásra, amit még csak elő se tudnék adni rendesen, így inkább maradok annál a verziónál, hogy az akárhányadik generáció vagyok, és igen -igen, nagyon hasonlítok az egykori Mr. Dahl-ra, és a fiára is - már képek alapján ugyebár. Nem volt könnyű hivatalos papírokat is kiállítani, de szerencsére a jog egy olyan rendszer, ahol lassacskán több a tisztességtelen alak, mint a tisztességes, jó kapcsolatokkal pedig bármi elérhető, még egy ilyen csalás is. Ami nekem jár, azt bizony el fogom venni. Megoldhattam volna máshogy, megszerezhettem volna a céget úgy, hogy mindenki egy új vevőn, egy új arcon gondolkozzon, de én akartam, hogy tudják, a gazdája jött érte, nem holmi újgazdag, nagyképű pöcs. Így aztán ma már végre az irodámban tudtam kezdeni a napot, elpakoltam rengeteg mappát, aktát, és már éppen belenyugodnék, hogy pár percen belül semmi más dolgom nem lesz, minthogy elfogyasszam a titkárnőmmel hozatott kávét, megcsörren a telefon a legalsó szintről, hogy ne haragudjak, nem tudott mit csinálni, de egy fiatalember már felfelé tart, most mit csináljon, hívja-e a biztonságiakat, mit szeretnék. Szegény pára, nagyon fél, hogy elveszíti az állását az új főnöke mellett, bár, ha ilyeneket csinál, még az sem kizárt, de.. mindegy, elmondom, hogy hagyja, hagy jöjjön, talán .. talán nem most hozom meg életem legrosszabb döntését. Talán nem most akar egy rosszakaróm megtámadni, én meg lazán beengedtetem... Így viszont a közben megérkezett kávémtól már eléggé elmegy a kedvem, de kíváncsian várom, ki az illető, és mégis mit akar, minek jött.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : kit harington Posztok száma : 37 User neve : benibigyó Csoport : draugr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : the right hand Előtörténet : knowledge will give you power but character respect Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
Kor : 75
Fredrik Dahl —
Elküldésének ideje — Vas. Május 22, 2022 5:53 pm
Cameron Reidarsen felhasználónak tetszik ez a poszt.
Nem szokásom felesleges köröket róni, és ismertem magam annyira, hogy tudjam; ha egyszer a fejembe veszek valamit, hát senki nem fog megszabadulni tőlem egészen addig, míg meg nem kapom, amire vágyom, amit akarok és amire szükségem van. Ilyen volt ez a Dahl-vér, ami bennem és Elyna-ban talán jobban dolgozott, mint Lisa-ban, bár ő nem véletlen volt ott éppen, ahol; Londonban. Legalábbis az utolsó információk alapján, de azon túl, hogy figyeltettem, egyelőre nem avatkoztam közbe. Engedtem, hadd játssza azt, amihez annyira értett, még ha néha fel is cseszte vele az agyam, de legalább tudtam, hogy biztonságban van. A család negyedik kerekére, Mikaelre viszont már jó ideje nem pazaroltam sem gondolatokat, sem szavakat. Foghattam volna apánk bigott viselkedésére mindazt a kellemetlen, már-már szúró érzést, ami bennem dolgozott, mikor eszembe jutott a bátyám, de rászolgált ő apánk nélkül is, hogy kivívja belőlem, belőlünk a feledés szürke árnyékát. És ugyan nem tudtam biztosra, de reméltem, hogy legalább úgy forog a kibaszott sírjában, mint az apánk, ha látja odafentről, hogy milyen életet élnek a gyerekei. Elyna az évek során egyre inkább rám hasonlított, igyekeztem a saját arcképemre formálni, hogy ha egyszer úgy adódna, át tudja venni a családi vállalkozást, Lisa pedig... hát ő Lisa. Apánk életében is elég sokszor aludt rosszul miatta, így ez bizonyára a síron túl sem változott. Szerettem azt gondolni, hogy a meglepetések ideje véget ért; de a mi életünk állandó meglepetések sorozata. Ez a gondolat időzött a fejemben, mikor végigmértem a több tíz emeletes irodaház magas épületét, mielőtt beléptem volna. Gyakran jártam ide, főleg mikor én magam akartam ellenőrizni az üzleti ügyeinket, de most egészen más apropó szólított a kilencedik emeletre; reméltem, hogy csak egy félreértésről van szó, és a férfi, akiről az informátor beszélt, valójában nem is a halottnak hitt bátyánk, de az a bizonyos megérzés már most felfalta a gyomrom. Választhattam volna a szorgos tagadást, ahogy sokan tették volna a helyemben, elvégre nem létezik, hogy ennyi időn keresztül nem bukott le, bár ahelyett, hogy azonnal elrendeltem volna a megfigyelését, ezzel együtt pedig a további információk begyűjtését, inkább én magam jöttem, hogy szembesüljek Vele. A férfival, aki talán a bátyám, de talán csak egy figura, aki túlzottan hasonlít rá. A fejemben ott gyökerezett a gondolat, hogy ha tényleg Ő az, tulajdonképpen már nem is szabadna élnie. Több évtized telt el, ennyi pedig bőven elég ahhoz, hogy egy halandó, mint ő, akár természetes úton, de meghaljon. - Felőle intézkedj, légy szíves. -Adtam utasítást a kísérőmnek, a recepciós nő felé bökve, aki kérdőn méregetett, mikor elhaladtam mellette. Nem voltam hajlandó megállni, egyből a lift felé vettem az irányít, majd megnyomtam a kilences gombot. Nem tudtam, mi vár majd rám, mikor elérem a célt, a kilencedik emeletet, azon pedig az utolsó előtti irodát; reméltem, hogy maga a megkönnyebbülés az út végén. A bátyám soha nem tűnt olyannak, aki jogi ambíciókra vágyna, ennek ellenére nem tudtam szabadulni a gondolattól. Nekem kellett utána járnom, és kiderítenem, tényleg él-e.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 87 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 87 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.