Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : kit harington Posztok száma : 37 User neve : benibigyó Csoport : draugr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : the right hand Előtörténet : knowledge will give you power but character respect Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
Kor : 75
Fredrik Dahl —
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 12, 2022 8:04 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : Phoebe Tonkin Posztok száma : 9 User neve : Buu Csoport : Draugr Pontgyűjtő : 7 Lakhely : Oslo Foglalkozás : tolvaj/műtárgyszakértő Előtörténet : If you met my family, you would understand Keresem :
Lisa Dahl —
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 03, 2022 9:11 pm
Mikael Dahl felhasználónak tetszik ez a poszt.
Lisandra Dahl ;;
— Phoebe Tonkin — tolvaj — draugr — SAJÁT
a legkisebb Dahl VAGYOK
68
öntörvényü;
a családom szerint
kiszámíthatatlan;
az ellenségeim szerint
impulzív;
szerintem
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Sosem arról voltam híres, hogy bárkinek is szót fogadtam volna. Ha azt mondták, hogy menjek előre, azért is hátra indultam, ha pedig csendre utasítottak, annál hangosabban beszéltem. Arcomon milliónyi pofon csattant, a testemet általában kék-zöld foltok vagy vastag, piros hurkák díszítették attól függően, éppen mivel vert el az apám a neveletlenségem miatt, de sosem tudott igazán megtörni, sosem halkultam el végleg, csupán idővel bölcsebb lettem és megtanultam, hogy néha felesleges vitatkozni. Nőként meg pláne az volt azokban az időkben és bár mindent megtett annak érdekében, hogy igazán jól idomított kis cseléd legyek, elárulom, hogy nem járt sikerrel. Azóta is makacs és hajthatatlan vagyok. Ha valamit a fejembe veszek, azt előbb vagy utóbb úgyis véghez viszem és bátran kiállok magamért vagy épp a számomra fontos emberekért, bár nem tudnék túl sok nevet felsorolni, akik közéjük tartoznak és nem is gyakran tudatom még velük sem, hogy azok. Általában velük is mindig hadban állok, ennek ellenére bármikor eldobnám az életemet, ha ezzel megóvhatnám őket. Szeretném azt mondani, hogy érzéketlen vagyok és egy pszichopata ridegségével rendelkezek, de mindezek mellett nagy szerepet játszanak nálam az érzelmek. Egy bizonyos szintig tudok uralkodni magamon, képes vagyok eljátszani, hogy halálosan nyugodt vagyok, miközben valójában majd' felrobbanok, de amikor végül robbanok, az fájdalmas lehet. Nekem is és másoknak is. Szeretek élni annak ellenére, hogy igazából már rég halottnak kellene lennem és talán épp a halálom volt az, ami igazán felnyitotta a szememet. Azelőtt nem nagy fontosságot tulajdonítottam a szórakozásnak vagy annak, hogy úgy általában megpróbáljam élvezni az életet, bár az apámnak és a bátyámnak köszönhetően, erre nem is lett volna sok esélyem. Azóta viszont minden más lett, valamivel szabadabb vagyok és a világ is változott, de még most sem mondhatom teljesen őszintén, hogy azt csinálom, amit akarok.
A külsőm egészen átlagos a magam 165 centijével és vékony testalkatommal, ránézésre senki sem mondaná meg rólam, milyen veszélyes tudok lenni és meglehetősen félrevezető lehet bájos arcom és finom vonásaim is, melyekre sokszor túlságosan nyíltan kiül a véleményem gúnyos pillantások vagy még gúnyosabb mosoly formájában. A ruhatáram meglehetősen változatos, az egészen nőies darabok mellett farmer, bakancs és bőrdzseki is található, bár őszintén vallom, hogy azokban is lehet valaki szexi és csinos. Mindig alkalomhoz illően választok öltözéket, ha pedig meló van, akkor kényelmesebb darabokra esküszök attól függően, mit akarok épp ellopni, de törtem már fel páncélszekrényt hosszú, szatén estélyiben is.
Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
1968
Három hete már, hogy ebben a nyüves porfészekben tengetem a napjaimat, de az a legcsúnyább az egészben, hogy ez az átokverte hely, még mindig inkább emlékeztet egy otthonra, mint az, ami valójában azt jelentené. Már, csak dacból sem látogatok haza, nem írok levelet és úgy általában nem is foglalkozom a "családommal", akik közül egyetlen egy személy sem emelte fel a hangját, amikor az apám közölte, hogy bentlakásos iskolába küld, mert nem tudok viselkedni. Majd ott betörnek és megtanítanak a jó modorra.- hangoztatta akkor, de én tisztában voltam vele, hogy nem fog sikerrel járni. Sem Ő sem a terve, mert valahogy soha nem éreztem fairnek, hogy meghunyászkodjak bárki előtt is csupán a rangja vagy épp a neme miatt. Előtte sem, holott Ő az apám és valahol mélyen tisztelnem kellene, de hogyan tisztelhetnék valakit, aki egy idióta eszmét követ, melynek nevében milliókat mészároltak már le az évek során és a hülye is megmondja már első hallomásra, hogy baromság az egész. Egy kibaszott szentfazék, de azok közül is az álszent fajta, mert miközben buzgón követi Jézus tanításait, valójában egy utolsó féreg. Megszámolni sem tudnám, hányszor vert már meg, pusztán azért, mert más volt a véleményem, mint az Övé, bár mit is várjon az ember olyasvalakitől, aki ezt a gusztustalan vallást követi, ami azt vallja, hogy a bűnösöket büntetni kell? És a szemükben mindenki bűnös, aki nem ért velük egyet.
1971
Sanna jó fej csaj és minél több időt töltöttem vele, annál inkább rá kellett jöjjek, hogy nagyon sokban hasonlítunk. Az egyetlen különbség köztünk, hogy ő megtanult úgy tenni, mint aki jó és alázatos, miközben röhög a markában és hülyére vesz mindenkit. Minden hétvégén kilógunk a városba, ha épp az a felügyelő a soros, akivel ő "jóban van" és minden hétvégén szórakozunk kicsit egy sötét, eldugott helyen, ahol valahogy mindenki tesz a mai világra, az eszmékre és, csak szimplán élvezni akarják az életet. Én is élvezem, táncolok és jól érzem magam, míg már a lábaim sajognak és már a kollégiumba is inkább mezítláb sétálok vissza, élvezve ahogy talpam sajgásán a hideg kő tompít.
1971 decembere
Úgy döntöttem, hogy karácsonyra haza látogatok. Nem, mintha nagyon hiányzott volna Fredrik, Elyna, Mikael vagy akár az apám, csak épp ahoz sem volt kedvem, hogy egyedül tengődjek a koleszban, mint valami szerencsétlen árva, akinek nincs hova mennie. Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a családomnak, megpróbálom eltölteni velük az ünnepeket, de utólag kiderült, hogy hiba volt, mert semmi mást nem értem el ezzel, csak azt hogy, még inkább kívülállónak érezzem magam. Mathias ajánlata pedig kezdett egyre szimpatikusabb lenni, aki semmi mást nem ígért, csak szabadságot azáltal, hogy a törvényen kívül elhetnék Vele és senki nem parancsolhat majd nekem.
1978
Azóta nem beszéltem egyikőjükkel sem, hogy megszöktem a suliból. Nincs rájuk szükségem, mert Mathias gondoskodik rólam, megtanított mindenre, amire szükségem lehet ahhoz, hogy túléljek, más pedig nem is kell. Végre szabad vagyok és azt csinálok, amit akarok, elveszem, amiről úgy gondolom, hogy jár nekem és senki nem akarja megszabni, hogy miként éljem az életem. Bár ettől függetlenül kerül-fordul megpróbálok információt szerezni a testvéreimről, mégsem kerülök túl közel hozzájuk, hiszen egyébként sincs szükségük rám. Soha nem is volt, valahogy mindig kilógtam közülük, talán azért, mert én vagyok a legkisebb, talán azért, mert egyszerűen más a gondolkodásmódom. Nem tudom. Egész addig nem is lépek velük kapcsolatba, míg tudomásomra nem jut, hogy az apám meghalt, Mikael pedig köddé vált, bár az információk, amik eljutnak hozzám, meglehetősen zavarosak, igazából az sem biztos, hogy tényleg az apám az, aki meghalt, de hosszú évek után végül úgy döntök, hogy haza kell térnem, de utólag azt kívánom, bár ne tettem volna. Kész őrület volt mindaz, ami hirtelen a nyakamba szakadt, hogy valójában Fredrik volt az, aki meghalt, majd a halál istennője által feltámadt és valami iszonyú bizarr lény lett belőle, miközben Mikael, aki a gyilkosa volt, egyszerűen eltűnt. És, ha mindez nem lett volna még elég, az is kiderült, hogy Elyna ölte meg az apánkat, így kétségtelenül életemben először én tűntem a legnagyobb szentnek köztük, mert bár a kezem enyves volt, vér mégsem tapadt hozzá. Fredrik minden áron marasztalni akart, de nem akartam újra csalódni bennük és bármiféle kötelék miatt bármihez is tartozni, ám amikor visszatértem Londonba, Mathiashoz, hűlt helyét találtam csupán. Az egyetlen, amit biztosan ki tudtam deríteni, hogy meghalt, mint ahogy a többiek is és valószínűleg egy konkurens banda emberei tehették, így végül pár hónap egyedüllét és próbálkozás után, végül mégis hazakullogtam. A gyilkos nővéremhez és az élő-halott bátyámhoz, akik közt mindennek éreztem magam, csak családtagnak nem.
2020
Elegem lett Fredrikből és abból, hogy minden áron irányítani akarja az életemet, mintha egykor én kértem volna tőle, hogy hozzon vissza a halálból. Tény, hogy nem akartam még meghalni, megszűnni létezni, amikor annyi mindent nem éltem és tapasztaltam még meg, de nem is kértem, hogy szörnyként létezhessek majd tovább. Mégis, a halál istennője engem is visszahozott, mint ahogy egykor Őt, majd Elynát is, mostanra pedig már fullasztó az öröklét gondolata, főleg úgy, hogy végig Fredriknek dolgozok majd. Nem akartam ezt, így hosszas tervezgetés után fogtam magam és leléptem. Ehhez meg a lopáshoz legalább, még mindig jól értek.
Napjainkban, valahol Londonban
Fredriktől megszabadultam -bár néha az az érzésem, hogy csak azért nem vagyok még Oslóban, mert talán Ő is így akarja- és visszatértem oda, ahol egykor remekül ki tudtam bontakozni, mint ahogy most is teszem a saját kis ügyleteimmel. Különleges, nehezen beszerezhető tárgyakat szállítok le a megrendelőimnek, amit őrülten élvezek, már csak a meló miatti pezsdítő adrenalin okán is, mégis a legjobb az egészben, hogy végre a magam ura lehetek, azt csinálhatom, amit csak akarok és alaposan ki is élvezem ezt, meg az örök fiatalságomat is. Fredrik pedig oldja meg a szaros kis dolgait nélkülem, mert én már épp elég ideig voltam a pincsije. Csak ne állna fenn a gyanú, hogy egy másik pincsije pedig folyamatosan utánam szaglászik...
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.