Kiskép : Rendeltetésem : Ygdrassil vagyok play by : faceless Posztok száma : 136 User neve : those three Csoport : vezetőség Pontgyűjtő : 37 Lakhely : behind you Foglalkozás : to help you Előtörténet : nine worlds Keresem : all gods and monsters Kor : 1025
Metanoia —
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 07, 2023 6:09 am
Duncan Helgason írta:
Hellooo!
Nekem is szükségem van egy lakásra, ami st. hanshaugen-ben található. A topic neve: Helgason-lakás
Kiskép : Rendeltetésem : Ygdrassil vagyok play by : faceless Posztok száma : 136 User neve : those three Csoport : vezetőség Pontgyűjtő : 37 Lakhely : behind you Foglalkozás : to help you Előtörténet : nine worlds Keresem : all gods and monsters Kor : 1025
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : dylan sprayberry Posztok száma : 4 User neve : madkitty Csoport : ember Pontgyűjtő : 1 Lakhely : st. Hanshaugen Foglalkozás : egyetemista Előtörténet : ~ ~ ~let it happen~ ~ ~ Kor : 19
Duncan Helgason —
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 04, 2023 6:55 pm
Hellooo!
Nekem is szükségem van egy lakásra, ami st. hanshaugen-ben található. A topic neve: Helgason-lakás
Előre is köszi
Kiskép : Rendeltetésem : Aegir fia vagyok play by : Cody Christian Posztok száma : 585 User neve : Csinszka Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 542 Lakhely : Bhután - Paro Taktsang Foglalkozás : Aegir's training sessions Előtörténet : Your past does not equal your future.
Kiskép : Rendeltetésem : Verdandi vagyok play by : Ástrid Bergès-Frisbey Posztok száma : 90 User neve : Vic Csoport : Norna Pontgyűjtő : 58 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : gyógyszerész Előtörténet :
Asa Landsverk —
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 20, 2022 7:06 pm
Ahoy!
Másik felemnek szeretnék kérni frogner városrészbe egy nagyobb topicot Voksenhallen skii resorts néven.
Köszi
Aaron Bergström írta:
Sziasztok
Jöttem egy helyszínt kérni ide egy Oslo Bussterminal -t (buszpályaudvar) kép Köszönöm
Kiskép : Rendeltetésem : Aegir fia vagyok play by : Cody Christian Posztok száma : 585 User neve : Csinszka Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 542 Lakhely : Bhután - Paro Taktsang Foglalkozás : Aegir's training sessions Előtörténet : Your past does not equal your future.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : kit harington Posztok száma : 37 User neve : benibigyó Csoport : draugr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : the right hand Előtörténet : knowledge will give you power but character respect Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
Kor : 75
Fredrik Dahl —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 26, 2021 5:40 pm
Aaren Kolbeck írta:
Sziasztok!
Jöttem én is igényelni néhány helyszínt
1. Gamle Osloba: The Amaranthine Crystal and Jewelry shop
2. Grünerlokka: The Vortex Club és ugyanide szeretnék kérni Helnek egy házikót is
Nyitom is a sort: szeretnék kérni egy Történelmi Múzeum (The Museum of Cultural History) topikot Sentrum városrészbe. Köszönöm előre is!
Metanoia —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 31, 2021 4:48 pm
Helyszín igénylése
mire van szükséged?
Helyszín igényléséhez szükséges megadnod azt az információt, hogy melyik városrészbe és milyen helyszínt szeretnél. E döntés meghozatala előtt tanulmányozd az oldal városrészeire vonatkozó leírásunkat.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.