M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dora a legjobb drogdíler

Aaron Bergström
Kiskép :
Dora a legjobb drogdíler Tumblr11
Rendeltetésem :
Aegir fia vagyok
play by :
Cody Christian
Posztok száma :
585
User neve :
Csinszka
Csoport :
Félisten
Pontgyűjtő :
542
Lakhely :
Bhután - Paro Taktsang
Foglalkozás :
Aegir's training sessions
Előtörténet :
Your past does not equal your future.
Dora a legjobb drogdíler Tumblr_pi6dmqot5Y1xjy3s9o1_400
Beauty toys
Keresem :
Dora a legjobb drogdíler Walking-mountains
Oslo university pack
Rendhagyó hirdetés
Duncan
Kor :
20

Aaron Bergström
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 08, 2022 10:03 am
Beveneved : DORA ;;
Stephen James drogdíler Berserker / Félisten   FOGLALT

Te vagy az egyik haverom
24 - 130 év

kitagadott;
a rokonok szerint

szilaj;
az ellenségek szerint

a lejobb;
szerintem

Évekkel ezelőtt sok ellenséged volt, sok utálód és ezt megsínyletted egész életedben. Miért? Mert az apád emberkereskedő volt, embereket vágott fel és hogy szépen fogalmazzak egy kannibál volt, míg lenem tartóztatták és ki nem végezték. A Kapitány és az FBI vezetője mondták ki rá a halálos ítéletet. Villamosszék általi halál…
Na de visszatérve rád. Ki is vagy te? Én csak a becenevedet tudom, így mutattak be : Dora a díler, a legjobb. És tényleg az vagy, bármit beszerzel, olyan szinten elrejted, hogy a legjobb drogkutató kutyák sem találják meg.  Senki sem tud rólad semmit. Hogy ki lehetsz, hogy honnan jöttél, vagy éppen mivel foglalkozol, vagy foglalkoztál előtte. Olyan csendes fajta vagy, de mégis te vagy a legharciasabb, ha arra kerül a szó. Remekül adod el magad azt meg kell hagyni. Az árudat is és bármit megszerzel, tényleg. Csak legyen rá pénze az embernek. Vagy adsz egy kis kóstolót, mint legutóbb is.  

Múlt :

Szétvertek és megkéseltek. Szó szerint agyon vertek. Kész horror volt. És csak az a kis társaság tudja mindazt, ami ott történt. Ott voltam 3 évvel ezelőtt, igen. Én senkinek sem szóltam róla. Végig néztem, ahogy szétvernek. Igen, szó szerint. És azóta rémálmaim vannak veled kapcsolatban. Pedig évekkel ezelőtt történt ez az eset, de még mindig friss emlék a számomra. Én nem nyúltam hozzád, de nem is segítettem rajtad. Szar alak vagyok, tudom. De már akkor is nagy balhés voltam, már akkor is a jelenlegi társasággal lógtam. Ez van haver!
Most pedig itt vagy, egy "új testben", egy új élet van előtted. És szereted is.
Amúgy hogyan viszonyulsz ahhoz, hogy most senki sem fikáz ki, hogy mindenki kedvesebb veled a múltbéli énednél? A tetovállások teszik, vagy hogy csak a becenevedet tudják? Még azok is, akik a szétverésedben kezeskedtek? Furcsa, mi? Vagy te vagy furcsa, hogy még nem vágtál vissza nekik ennyi év után. Pedig eltelt két és fél év is. Van már terved a visszavágásra? Akár ellenem, hogy nem védtelek meg, vagyis nem nyújtottam segítő jobbot?

Na! Lényeg a lényeg! Elzárkózni nem fogok semmi elől. Nem utolsó sorban a karakter önállóan is meg tudja állni akár a helyét. Csicseregj nálam ha itt vagy! A PB változtatható, ha nagyon nem tetszett az arc. A többit nem szeretném megkötni, a karakter élete úgy alakult eddig, ahogyan csak szeretnéd, a jellemében is csak azt kötném ki, amit leírtam. Ha megtetszett volna, kérlek, küldj nekem egy pm-et, hogy tudjam megérkeztél. Építs ki a többiekkel is kapcsolatokat. Én nagyon várlak! Discordon is elérhető vagyok.

Aaron • cimbora(?)
Minden fel van tüntetve kicsit feljebb. Jövőbeli tervnek eltudom képzelni, hogy amiért nem segítettelek ki akkor nap a bajból, majd ezt fordítod ellenem.
Nevecske • kapcsolat fajtája
Az oldalon akadnak még kereskedők, rendőrök és bárki más. Axel Bergström is tárt karokkal vár! Jöjj csak jöjj! Plottolj ezerrel, senki nem harap, eskü!  

Aaron Bergström

Vissza az elejére Go down

Dora a legjobb drogdíler
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dora & Aaron - when the denial would cease
» Dora & Aaron - step on the lice gas
» Dora & Cassie & Aaron - who is the girl Edible?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: Karakterbazár ;; :: Keresett karakterek ;; :: Archivált hirdetések ;;
-
Ugrás: