Kiskép : Rendeltetésem : Aegir fia vagyok play by : Cody Christian Posztok száma : 585 User neve : Csinszka Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 542 Lakhely : Bhután - Paro Taktsang Foglalkozás : Aegir's training sessions Előtörténet : Your past does not equal your future.
— Stephen James — drogdíler —Berserker / Félisten — FOGLALT
Te vagy az egyik haverom
24 - 130 év
kitagadott;
a rokonok szerint
szilaj;
az ellenségek szerint
a lejobb;
szerintem
Évekkel ezelőtt sok ellenséged volt, sok utálód és ezt megsínyletted egész életedben. Miért? Mert az apád emberkereskedő volt, embereket vágott fel és hogy szépen fogalmazzak egy kannibál volt, míg lenem tartóztatták és ki nem végezték. A Kapitány és az FBI vezetője mondták ki rá a halálos ítéletet. Villamosszék általi halál… Na de visszatérve rád. Ki is vagy te? Én csak a becenevedet tudom, így mutattak be : Dora a díler, a legjobb. És tényleg az vagy, bármit beszerzel, olyan szinten elrejted, hogy a legjobb drogkutató kutyák sem találják meg. Senki sem tud rólad semmit. Hogy ki lehetsz, hogy honnan jöttél, vagy éppen mivel foglalkozol, vagy foglalkoztál előtte. Olyan csendes fajta vagy, de mégis te vagy a legharciasabb, ha arra kerül a szó. Remekül adod el magad azt meg kell hagyni. Az árudat is és bármit megszerzel, tényleg. Csak legyen rá pénze az embernek. Vagy adsz egy kis kóstolót, mint legutóbb is.
Múlt :
Szétvertek és megkéseltek. Szó szerint agyon vertek. Kész horror volt. És csak az a kis társaság tudja mindazt, ami ott történt. Ott voltam 3 évvel ezelőtt, igen. Én senkinek sem szóltam róla. Végig néztem, ahogy szétvernek. Igen, szó szerint. És azóta rémálmaim vannak veled kapcsolatban. Pedig évekkel ezelőtt történt ez az eset, de még mindig friss emlék a számomra. Én nem nyúltam hozzád, de nem is segítettem rajtad. Szar alak vagyok, tudom. De már akkor is nagy balhés voltam, már akkor is a jelenlegi társasággal lógtam. Ez van haver! Most pedig itt vagy, egy "új testben", egy új élet van előtted. És szereted is. Amúgy hogyan viszonyulsz ahhoz, hogy most senki sem fikáz ki, hogy mindenki kedvesebb veled a múltbéli énednél? A tetovállások teszik, vagy hogy csak a becenevedet tudják? Még azok is, akik a szétverésedben kezeskedtek? Furcsa, mi? Vagy te vagy furcsa, hogy még nem vágtál vissza nekik ennyi év után. Pedig eltelt két és fél év is. Van már terved a visszavágásra? Akár ellenem, hogy nem védtelek meg, vagyis nem nyújtottam segítő jobbot?
Na! Lényeg a lényeg! Elzárkózni nem fogok semmi elől. Nem utolsó sorban a karakter önállóan is meg tudja állni akár a helyét. Csicseregj nálam ha itt vagy! A PB változtatható, ha nagyon nem tetszett az arc. A többit nem szeretném megkötni, a karakter élete úgy alakult eddig, ahogyan csak szeretnéd, a jellemében is csak azt kötném ki, amit leírtam. Ha megtetszett volna, kérlek, küldj nekem egy pm-et, hogy tudjam megérkeztél. Építs ki a többiekkel is kapcsolatokat. Én nagyon várlak! Discordon is elérhető vagyok.
Aaron • cimbora(?)
Minden fel van tüntetve kicsit feljebb. Jövőbeli tervnek eltudom képzelni, hogy amiért nem segítettelek ki akkor nap a bajból, majd ezt fordítod ellenem.
Nevecske • kapcsolat fajtája
Az oldalon akadnak még kereskedők, rendőrök és bárki más. Axel Bergström is tárt karokkal vár! Jöjj csak jöjj! Plottolj ezerrel, senki nem harap, eskü!
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 98 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 98 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.