Kiskép : Rendeltetésem : Aegir fia vagyok play by : Cody Christian Posztok száma : 585 User neve : Csinszka Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 542 Lakhely : Bhután - Paro Taktsang Foglalkozás : Aegir's training sessions Előtörténet : Your past does not equal your future.
Téged nem lehet beskatulyázni, rád húzni egy komplett leírást, mert olyan vagy, mint az időjárás. Mindig változol, mindig más tesz boldoggá és más miatt vagy esetleg szomorú. Mindig is belevaló, bátor lány voltál, aki nem menekült a nehézségek elől. Na ennyit rólad kislány! Jah hogy ennyitől nem értesz meg....aha! Nem értem miért nem tudod ezt végre megérteni. Kis gyerekként jókat szórakoztunk együtt. Néha volt, hogy ott aludtam a szobádban és arról regéltünk, miként fogunk zombikat ölni. Tudod, az van, hogy nem kellett volna megmutatnod azt a játékot amin épp játszottál, akkor lehet nem kattanok akkoriban ennyire rájuk. Nyugi, azóta leszoktam róluk. Csak példaként hozom fel. De remélem tudod, hogy... imádlak. Úgy ahogy vagy. Tehát sose változz meg. Mert az a személy, már nem is te lennél és mi képzeld, pont így szeretünk! A kapcsolatunk akkor változott csak meg, mikor én is kicsit nagyobb lettem és elkezdtek megjelenni a betegségem tünetei. Impulzus kontroll zavart állapítottak meg rajtam, holott ez nem igaz. Sosem volt ilyen betegségem, ez valójában más. Egyre több probléma volt velem, azonban te tudtál olyankor is kezelni, megértettél. Sokan téves feltételezéseket vonnak le rólunk; igazság szerint azonban az elmúlt két évben, mintha tényleg közel kerültünk egymáshoz. Egy kicsit. Olyanokat tudsz, amiket senki más, olyanokat, amiket el sem kellett mondanom; egyszerűen tudtad. Kikövetkeztetted. Valahol bosszant, hogy ilyen könnyedén olvasol a fejemben, ám rég óta nem zavar már, hogy a többet jelentesz számomra; a legjobb barátot, a bizalmast, azt, aki mindig ott áll mellettem, fedezi a hátam. De mi lesz, ha ennél több is lesz?
//Azt szeretném leszögezni, hogy ezt a közös plotot hosszabb távúnak tervezem, nem szeretném, ha két reag után fény derülne az egészre. Mire? Hogy ezek ketten szeretik egymást. Inkább amolyan démoklész kardjaként gondolok rá, ami minduntalan ott lebeg a fejük felett! Mindent meg lehet vitatni egyébként velem, a play by cserélhető, nagyon várlak!
Aaron B. • barát
Legjobb barát, szomszéd, a nagy titkos szerelem..
Axel B. • volt szomszéd
Csak szomszédok voltatok. Játékos karakter! Aktív az oldalon! Katrine B. - Az édesanyám, kedvenc kávézós partnered, állandó csacsogó partner. Magnus Wiker - Az apám. Senki sem ismeri. Még! - Játékos karakter! Aktív az oldalon!
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 61 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.