Kiskép : Rendeltetésem : Njörd leánya play by : Teresa Palmer Posztok száma : 19 User neve : Maze Csoport : félistenek Pontgyűjtő : 12 Lakhely : Gamle Foglalkozás : múzeumi kurátor Előtörténet : Have a little Faith Keresem :
I can talk a hundreds of people In one day, but none of
them compare...
to the smile you can give Me in one minute.
Kor : 34
Faith Iversen —
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 18, 2022 10:17 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
elátkozott
Nott
A családom szerint inspiráló vagyok • Racionális, két lábbal a földön álló típus. Azon kevesek közé tartozik, akiket nem vakít el isteni mivoltuk, ugyanakkor nem is alázkodnak meg feleslegesen: egyszerűen csak helyén tudja kezelni saját magát és az összes többi fajt, azok egymáshoz képesti elhelyezkedésével egyetemben. Nem gondolja magát sem többnek, sem kevesebbnek annál, ami, de éppen ezért nem is él vissza semmivel, ami megadatott neki - nos, legalábbis, a saját értékrendje alapján biztosan nem. Pedig a hatalma nem elhanyagolható: az éjszaka istennőjeként ereje mindent magába foglal, aminek ehhez a bizonyos éjszakához köze lehet. Képes uralma alá vonni a sötétséget és az álmokat, és mint olyat, bizony az örök álmokat is. Nem őrködik sem a halál, sem a halottak felett, nekik megvan a maguk istennője - akit egyébként, érthető okokból, elég jól ismer és nem kevésbé kedvel is -, de ha akarja, könnyen megkönnyítheti vagy épp megnehezítheti annak a dolgát, aki örök álomba szenderül. A sötétség irányításának veszélyeit talán nem is kell taglalni, ha pedig az álmaidba férkőzik be, kizárólag a jóindulatán múlik, hogy annak pozitív vagy negatív hozadéka lesz-e rád nézve... Bölcsességével adhat ugyan iránymutatást, de csak akkor, ha ő is úgy akarja. Amennyiben valaki a segítségét kéri, csak indokolt esetekben szokta ezt elutasítani; amennyiben a cél tiszta és tisztelhetőnek találja, ő az egyik legmegbízhatóbb segítség. Egyébként alapvetően szeret távol maradni mások problémáitól, nem beleártani magát olyasmibe, amihez közvetve sincs semmi köze - nem azért, mert ilyen figyelmes lenne, inkább azért, mert feleslegesnek tartja és nem különösebben érdekli. Eredendően se nem jó, se nem rossz, inkább az a tipikus Svájc, aki figyel és mindent lát ugyan, de semleges és pártatlan marad mindaddig, amíg teheti. Azt a bizonyos morális iránytűt már jó régen feltette a polcra, nem hagyatkozik másra, csak a zsigeri megérzéseire és az ösztöneire, legyen szó bármiről.
Az ellenségeim szerint (túlzottan) őszinte vagyok • Nem sok olyan személyt tart számon, akit barátjának tekintene - és ekképp szövetségesének is, akinek a dolgaiba már sokkal könnyebben ártja bele magát, ha szükséges -, sőt, valószínűleg egy keze elég lenne ahhoz, hogy összeszámolja azokat, akiket valaha közel engedett magához, és ezt még csak nem is sajnálja. Kívülről, mások számára éppen ezért komornak, csendesnek, arrogánsnak tűnhet, pedig nem szokása senkit ok nélkül földbe döngölni vagy lenézni. Amennyiben valakit érdemesnek tart rá, jó beszélgetőpartnerévé válhat, hiszen intelligens, érdeklődő, jó meglátásai vannak és a helyén kezeli a dolgokat, egyedül az érzelmek azok, amikkel nem bánik valami jól; ha vigasztalásra vagy lelki istápolásra vársz, aligha ő lesz a te embered. Egyébként is őszinte típus, ami a szívén a száján, nem igazán szokott elszámolni tízig, mielőtt megszólal, szóval ha kíváncsi is vagy a véleményére, mindenképpen érdemes előtte letisztázni magadban, hogy tényleg tudni akarod-e, mit gondol, mert ő bizony kendőzetlenül fogja azt az arcodba mondani. Ugye, említettük már a vigasztalást és a lelki istápolást... Nála ez kevésbé érzéketlenségből fakad, mint inkább abból, hogy így próbálja megúszni azokat a helyzeteket, amikor mások tulajdonképpen csak a saját véleményüket akarják visszahallani az ő szájából is, az ilyesmit ugyanis felesleges időpazarlásnak tekinti.
Szerintem független vagyok • Ahogy nem fél kinyitni a száját, úgy nem retten vissza attól sem, hogy szükség esetén megvédje magát, vagy éppen azt, aki vagy ami fontos számára. Magabiztosan használja mind az erejét, mind azon tulajdonságait, ami megkülönbözteti őt a többi fajtól, de ugyanígy féken is tudja tartani mindezt, ha az a cél, hogy ne fedje fel valódi kilétét; ilyen helyzetekben kapóra jön, a halandók fegyvereivel és módszereivel is nagyon jól elboldogul. A sötétségből adódóan ott lakozik benne némi káosz is, ami ilyen esetekben kiválóan meg tud mutatkozni... Elsőre talán nehéz elhinni, de szereti a művészeteket. A régi időkben, amikor még tisztán emlékeztek a nevére, a legtöbben hozzá fordultak segítségért, és ő készséggel adott bátorítást, intuíciót, inspirációt, legtöbbször az álmokon keresztül. Megnyugvást, gyógyítást, fejlődést, szabadságot tudott kínálni az álmokon keresztül, pihenést az örök álomban, de minél inkább feledésbe merültek az istenek, annál kevesebben kérték a segítségét. Most pedig, hogy az Átok árnyéka rá is rávetül, fénye egyre fogy, rendre nagyobb teret adva a benne lakozó sötétségnek.
play by
Lyndsy Fonseca
életkor
kortalan
foglalkozás
asszisztens, összekötő, Hel helyettese
a karakter
mix
hirdető
-
fő karakterem
Aviva
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Cseppet sem rajongtam az ötletért, mégis ott ültem a drága bársonykanapén, üdvözült mosollyal az arcomon, és minden erőmet kihasználtam ahhoz, hogy ne legyen az arcomra írva, mennyire gyűlölöm ittlétem minden egyes pillanatát. Viszketett a bőröm a fekete estélyi finom anyaga alatt, a magassarkú cipő nyomta a lábujjaimat, idegesített, hogy a vérvörös rúzs minduntalan nyomot hagyott a pezsgőspoháron – de legalább találtam magamnak egy kis elfoglaltságot, mert próbáltam mindig ugyanabban a szögben a számhoz tartani a poharat, és ez kiváló szórakozásnak bizonyult, mialatt egyik fülemen be-, a másikon pedig kiengedtem a mellettem ülő fickó szavait. Éppen azt ecsetelte, mennyire nagylelkűek voltak a megbízói, amikor a legutóbbi munkája során egy egész irodaépület megtervezését bízták rá; nyilvánvalóan azt hitte, ezzel tud majd levenni a tűsarkúba bújtatott lábaimról, és bár alapvetően csalódottságot kellett volna neki okoznom, arra a döntésre jutottam, hogy hamarabb szabadulok, ha megerősítem a hitében. – Esetleg megmutathatná nekem az irodaház terveit – mosolyogtam rá sokatmondóan, kihasználva azt az öt másodpercet, mialatt levegőt vett. – Persze csak ha van lehetősége elszabadulni egy kis időre az irodájába... – A pohár pereme felett néztem rá a szemem sarkából, íriszeimben megcsillant valami, ami elég mélyről jövő hazugságnak számított, de az, hogy nem sikerült becsuknia a száját teljesen, elárulta, hogy legalább kettőnk közül egyvalaki elhitte. – Hát persze. Hogyne. Mindenképpen. Igen. – Megköszörülte a torkát, én pedig úgy mosolyogtam rá, mintha zavart hadarása lenne a legszebb dolog, amit valaha hallottam. – Jöjjön, kérem, Miss Hansen – nyújtotta felém a kezét. Felhajtottam a pezsgő maradékát, bár a mozdulat közben ügyeltem arra, hogy nőiesebbnek hasson annál, mint amit magamban éreztem. Mint utólag kiderült, jól is jött a lélekerősítő: a fickó tenyere úgy izzadt, hogy szabályosan el kellett fordulnom, ha nem akartam, hogy meglássa az arcomra kiülni akaró fintor elleni küzdelmemet, de ő szerencsére már a folyosót pásztázta a szemeivel. Apró malacujjak fonódtak a kézfejem köré, és én megfogadtam magamban, hogy ezért még le fogok számolni Hellel valamilyen módon. A Vortexben rendezett rombolás és vérfürdő mindenkit feszültté tett, de ez az este olyan volt, mintha nem cseresznyét helyezett volna a nekem készített tortát fedő hab tetejére, hanem rábaszott volna egy egész rohadt gyümölcsöstálat. Nem mintha ellenkeztem volna, amikor felvetette a dolgot, és pláne nem voltam valóban kétségbeesve, hiszen a dolgok éppen az én terveim szerint alakultak, de azért bizonyos pillanatokban nehéz volt visszanyelni a nyilvánvaló undoromat. Tudtam, hogy fontos dolgom van és nem terveztem elmenni innen anélkül, hogy azt be is végezném, csak épp lehetett volna egy kicsit egyszerűbb. Vagy valami. Heltől egyébként sem számítottam különösebb megértésre, legfeljebb némi kárörvendő kacagásra, túl jól ismert már ahhoz, hogy komolyan vette volna a siránkozásomat. Tudta, hogy kézben tartom majd az ügyet, épp azért küldött engem ide. És azért nem vette komolyan a megjegyzésemet is, amikor reményeimet fejeztem ki azzal kapcsolatban, hogy hátha ez is olyan jó buli lesz mint az első és utolsó közös asgardi szórakozásunk. Nos, igen, az olyan jól sikerült, hogy azután inkább megmaradtunk a Helheimban rendezett partiknál. Ott egyébként is sokkal jobban voltak a fényviszonyok – és a társaság. – Épp csak az emeletre kell felmennünk – hívta fel magára a figyelmem egy ideges hang. A tenyere jobban izzadt, mint az előbb, amitől felfordult a gyomrom, de cserébe olyan fürgén követtem őt a lépcsőn, mintha nem tizenkét centis sarkakon egyensúlyoztam volna éppen. Hatalmas, fehérre festett faajtóhoz értünk az emeleten. Melegen mosolyogtam rá, amikor ideges mozdulatokkal kinyitotta az ajtót, aztán besétáltam és egyenesen az ajtóval szemben elhelyezett jókora íróasztalhoz léptem. Megfordultam, kényelmesen támasztva meg hátsó felemet az asztallapon, lábaimat úgy helyezve, hogy az estélyi magas sliccelése gondosan felfedje a bal combomat. Az ujjakhoz tökéletesen illeszkedő apró malacszemek természetesen kiszúrták és megragadták a látványt, mire elégedetten támaszkodtam meg az asztal szélén, kissé hatradőlve. – Nem a terveket akarta nekem megmutatni? – doromboltam halkan, szemeimet egyenesen rászegezve. – Mindent itt tartok az irodámban – indult el felém, tekintetét hol a combomra, hol a dekoltázsomra szegezve. Helyes.– Nem mennek sehová a tervek... Már a nyelvemen volt, hogy megkérdezzem: és az építési engedélyek?, de egyelőre csendben maradtam. Megvártam, hogy odaérjen hozzám, és még azt is hagytam, hogy elém lépve tömzsi ujjaival megérintse a lábamat. Felnézett rám, és én ezt a pillanatot választottam a cselekvésre; ahogy a gombszemek az enyémekbe néztek, egyetlen hirtelen mozdulattal kaptam el az engem érintő ujjakhoz tartozó kézfejét, majd ellökve magam az asztaltól erőteljesen elkezdtem hátrafeszíteni a csuklóját. Nem kellett sokat ösztökélnem, fájdalmas nyögéssel követte a teste is a keze útját, megfordult, így a hátára tudtam csavarni a kezét, majd annál fogva megrántottam, vele együtt fordultam vissza az asztalhoz és a lapjára löktem, másik könyökömet a gerincébe ékelve. – Azt hiszem, félreértettük egymást – sziszegtem a fülébe. – Mit... Ki... – A Vortex építési engedélye – mordultam rá. – Hol van? Két napja le kellett volna adnia. Tudhatná, hogy Reidun nem szereti, ha a bolondját járatják vele. Hol az engedély?! – feszítettem meg még jobban a karját, azon a ponton tartva, ahol még nem szakad és törik semmi, de már nagyon fáj. – Kérem, én csak... – Hol van?! – A-Az asztal legfelső fiókjában. Kulccsal nyílik, de itt van nálam a kulcs. Odaadom az engedélyt, esküszöm. Kérem... – Ajánlom is. Tizenöt perc múlva már az épület főbejáratán sétáltam ki, kezemben az érvényes építési engedéllyel és egy hitelesített másolatával, amelyekkel végre hivatalossá válhatott minden felújítási munkálat. Kifejezetten ügyes voltam, mert a fickó orra vére nem került rá egyik lapra sem; kár lett volna érte, ha emiatt újra kell kezdenünk az egészet, de a legkevésbé sem volt kár a malacszemű orráért. Odamentem az autóhoz, a kormány mögé beülve letettem az anyósülésre az engedélyeket, aztán küldtem egy üzenetet Helnek. Nem indultam el azonnal, egy pillanatra megtámasztottam a fejem az ülés támláján. Elvágyódtam. Messzire. Az éjszaka valódi nyugodt feketeségébe, ahol a sötétséget nem töri meg más, legfeljebb az északi fény varázslatos játéka; ahová nem jut el a városok fényszennyezése, csak a csend.
as the hours pass i will let you know that i need to ask before i'm alone how it feels to rest on your patient lips to eternal bliss
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 55 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 55 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.