Kiskép : Rendeltetésem : Thrúd valkűr vagyok play by : Alicia Vikander Posztok száma : 30 User neve : Maze Csoport : Valkűr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : Sentrum Foglalkozás : nyomozó Előtörténet : Look Me in the Eye,
Tell me, what you see.
Siri.Rasmussen —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 7:05 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : Hel fia vagyok play by : chris evans Posztok száma : 7 User neve : dim Csoport : félisten Pontgyűjtő : 5 Lakhely : frogner Foglalkozás : cop Előtörténet : may god have mercy on us Keresem :
I got addicted to a losing game
Kor : 42
Kristian Hansen —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 13, 2022 9:25 am
Kristian Hansen ;;
— chris evans — ex-újságíró, munkanélküli — félisten — saját
Bragi fia VAGYOK
40 év
Makacs ;
a családom szerint
Kiszámíthatatlan ;
az ellenségeim szerint
Elveszett ;
szerintem
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Azt hiszem, régen jó ember voltam. Egy bizonyos pontig. Megvolt mindenem, karrier, család, a tökéletes idill, ami talán sokaknak szúrta a szemét. Talán meg kellett volna húznom a határt, ahol nem sodrom veszélybe a családom életét, de mindig is túl merész voltam. Ennek pedig meglett a maga következménye. Utána már csak egyetlen érzés maradt, ami azóta is szüntelenül mardos. Kegyetlen dolog a bosszúvágy, én sem ezzel születtem, csak úgy kialakult. Kijutott ebből a mérgező érzésből, pedig egyet megtanulhattam volna: a bosszú nem old meg semmit. De tényleg így lenne? Nem szeretek az érzéseimről beszélni, ezt a pszichológusom támaszthatja alá a legjobban. Nálam nem vált be a kanapé módszer, sem az elsötétített függöny, a bőröm alatti réteg érintetlen maradt, de ha fel is tudnád fedni, csak egy megsebzett szívet látnál, ami az utolsókat rúgta.
Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
2020. szeptember 28. 21:38 A zsigereimet uraló, kegyetlen érzés ostorcsapásként hullámzott végig a testemen, miközben újra és újra a falra szerelt órát bűvöltem. Előtte már kilométereket tettem meg a steril folyosón, fel és le, fel és le, mintha ez az ösztönös, kényszerű járkálás megnyugtatott volna. Valójában csak még feszültebbé tett, már-már a hajamat téptem a lassúságtól, a kínzó csendtől, attól, hogy még mindig nem mondott senki semmit. Az orvosok és a nővérek, akik elsétáltak mellettem, együtt érző pillantásokkal ostromoltak, ami éppen az ellenkező hatást váltotta ki belőlem, kedvem lett volna utánuk nyúlni, jól megrázni őket, hogy beszéljenek végre, mi folyik a hármas és négyes műtőben. Nagyot nyeltem, szinte teljesen megfeledkezve arról, hogy a világos felsőmbe töröltem a feleségem vérét, mostanra pedig az egész barna színre váltott. Ahogy néha lopva egy-egy tükröződő felületre lestem, tudtam, hogy az arcommal is hasonló a helyzet, tiszta maszat voltam, de azon kívül, hogy tudni akartam, mi van velük, más nem érdekelt. A mutató csak haladt körbe és körbe, a fejemben pedig visszhangot vert az összes hang, amit kívülről érzékeltem. Csoszogás, rohanó léptek, újabb és újabb betegek, elfoglalt nővérek, papírokkal szaladgáló orvosok. Pattanásig feszült minden épen maradó idegszálam, már minden annyira távolinak tűnt, mintha kiléptem volna a saját testemből, és csak külső szemlélőként figyeltem volna, ahogyan a műtőből kisétáló orvos közli: részvétem.
2020. december 11. 10:26 Lopva néztem az órámra, a komótos tekintetem pedig szinte nyársra szúrta a velem szemben ülő nőt. Lassan három hónapja annak, hogy nem eszem rendesen, nem jön álom a szememre, néha pedig még arra sincs erőm, hogy beálljak a zuhany alá, és lemossam magamról az elmúlt időszak minden terhét és mocskát. - És mit érez most, Mr. Hansen? - kérdezte, mint minden alkalommal, én pedig minden alkalommal elmondtam, hogy nincs jó válasz erre a kérdésre. Mégis hogyan érezhetném magam? Élénken emlékeztem az első találkozásunkra Dr. Silverstone-nal, arra a pillanatra, mikor először tette fel ezt a kérdést. A dühtől szinte nem is láttam, csak mondtam és mondtam, és előtte még csak nem is sejtettem, milyen agresszív vadállat tud előtörni belőlem, ha felpiszkálják. Mit kellene éreznie annak, aki elveszítette a feleségét és a gyerekét? Mégis mit várt tőlem? Mit kellett volna mondanom? Heteket töltöttem egy kibaszott zöld kórteremben, mire elhitték, hogy bevált a kezelésük, a gyógyszereknek köszönhetően pedig már nem akartam minden második órában lesétálni egy felhőkarcolóról. - Nem érzek semmit - válaszoltam szín nélkül, ekkor már fel sem nézve rá, csak az ujjaimat bűvöltem, teljesen belesüllyedve a székbe. Gyűlöltem azt, ahogy kezeltek. Nem őrültem meg, mégis úgy bántak velem, mintha elment volna minden eszem. Mégis hogyan kellett volna reagálnom a történtekre? Kibaszottul elveszítettem mindent. Nem maradt semmim. Kiürültem, elfogytam, és minden, ami szép vagy jó volt, mára már nem létezett. Eltűnt a két koporsóval együtt a föld alatt. - És tehetne egy szívességet, ráírhatná végre arra a szaros papírdarabra, hogy semmi bajom, és inkább ne raboljuk egymás idejét hetente háromszor - fűztem hozzá, ekkor már egy jeges pillantásban részesítve. Biztosan nem én voltam az első, aki így beszélt vele, de azt akartam, hogy értse meg, bár soha ne lett volna szükségem rá. Bár soha ne ismertem volna meg, mert az azt jelentené, hogy a családom él. - Tudja, hogy nem tehetem, Mr. Hansen. Még nem ért véget a rehabilitációja - nézett fel a jegyzeteiből, a hangja pedig nem árult el semmit. Bár nem is az volt a dolga, hogy vigasztaljon, vagy azt tegye, ami nekem tetszik. Mintha lett volna olyan, ami tetszhetne. Bizonyára remek disszertációt írt volna az esetemből, az ön-, és közveszélyes újságíróból, akinek elmentek otthonról. Ebből micsoda szalagcím lehetett volna.
Napjainkban Magam mögött akartam hagyni mindent, ami rájuk emlékeztetett. Szívtelen rendszerben éltem, folyamatosan a képembe nyomták, hogy mit veszítettem, miközben azt állították, hogy segíteni akarnak. De nem segítettek, csak visszatartottak a továbblépéstől. Megtettem egyedül, szó és nyom nélkül. Eltűntem, mint szürke szamár a ködben, árnyékká váltam, mint aki nem létezik, bár ezzel elég könnyen tudtam azonosulni. Még ennyi idő elteltével sem telt el úgy nap, hogy ne mélyedjek el a múltamban, abban, ami történt, és még mindig vissza tudtam idézni, képkockáról képkockára, ahogyan kioltják a családom életét. Csak én maradtam, mintegy büntetésként, mert ez járt annak, aki tiltott vizekre akart evezni. Azt akartam, hogy megszűnjön minden, de talán ostobaság volt országhatáron belül maradni. Talán a hatóságok már nem törődtek velem, de volt, aki igen. És tudtam, hogy Ő viszont a nyomomban van.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.