M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Thrúd as. Siri Rasmussen

Anonymous

Vendég —
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Siri.Rasmussen
Kiskép :
Thrúd as. Siri Rasmussen MMv6kJp
Rendeltetésem :
Thrúd valkűr vagyok
play by :
Alicia Vikander
Posztok száma :
30
User neve :
Maze
Csoport :
Valkűr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
Sentrum
Foglalkozás :
nyomozó
Előtörténet :
Look Me in the Eye,
Tell me, what you see.

Siri.Rasmussen
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 23, 2021 9:43 pm
Siri  Rasmussen
valkűr
Thor lánya
A családom szerint nyughatatlan vagyok • Thor lánya és Odin unokájaként  mindig a tökéletességre törekszem, mindig a maximumot akarom nyújtani, hogy még véletlenül se hozzak szégyent az őseimre. Semmit nem csinálok fél gőzzel, képes vagyok a végsőkig hajszolni magam, legyen bármiről is szó. Makacs vagyok és kitartó, gyűlölök kudarcot vallani vagy elbukni, de a legjobban mégis azt rühellem, ha alábecsülnek. Az igazamért mindig kiállok, még a nagyapám ellen is képes vagyok felemelni a hangom, bár az ilyen vitákból általában inkább kihátrálok végül, mert tisztelem Őt és mégis csak Ő a mindenek atyja.
Az ellenségeim szerint kitartó vagyok • A régi nagy csatákban nem egyszer majdnem ott hagytam a fogamat, mert a végsőkig küzdöttem, a legnagyobb bestiával is szembe szálltam, egyszerűen képtelen vagyok bármit is félbe hagyni vagy feladni, de egy valkűrnek nem is az a dolga, hogy bármiből is kihátráljon. Ha egy napon meghalok, az minden bizonnyal egy harc miatt fog bekövetkezni, de büszkén fogok magam is a valhallába sétálni.  
Szerintem hasztalan vagyok • Nehezen viselem, hogy a jelenben, már nem kifejezetten van ránk szükség, azt pedig pláne, hogy olyasfajta kórság ütötte fel a fejét, amivel szemben az én erőm és tudásom semmit sem ér, és bármennyire is próbálom megtalálni a helyem ebben a zavaros, idegen világban, mégis mindig úgy érzem, hogy feleslegessé váltam. Élem az életem halandóként, végzem a munkámat nyomozóként, de mindez meg sem közelíti mindazt, ami egykor a feladatom volt. Harcos voltam, most pedig egy csicsás jelvénnyel a kezemben pitiáner, halandó bűnözők után futok.  

play by
Alicia Vikander
életkor
kortalan
foglalkozás
nyomozó
a karakter
canon
hirdető
-
fő karakterem
Iris Gustafsson

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
A szörny felém indul nagy elámmal, hogy még a föld is belezeng. Több sebből is vérzik már, de a pofája elszántságról árulkodik, na meg némi dühről, hiszen hangosan morog és fröcsög a nyála, de nem ijeszt meg. Megvetem lábaimat, kardom markolatán szorosabbra fűzöm ujjaim és rezzenéstelen arccal várom a pillanatot, hogy megérkezzen. Körülöttünk kardok csattannak egymásba, jajveszékelés és dicső ordítások alkotják a háború szimfóniáját, de nem terelik el figyelmem a három tonnás jószágról. Még úgy harminc méter, bár amilyen hatalmas lépésekkel szeli köztünk a távot, csak háromnak tűnik. Az adrenalin dolgozik bennem, a szívem vadul kalapál és minden izmom megfeszül, készülve az összecsapásra. Ahogy a szörny egyre közelebb ér, ordítva fordítom felé a kardomat, Blodtørstig-ot, melyet Alvis készített nekem és eddig igen jó szolgálatot tett. Mármint a kard, nem a törp, hiszen visszatáncolt a lánykérésből, bár a tény, hogy ez engem még mindig bánt, még inkább szítja haragomat. De nem terelheti el most a figyelmem, mert a dög elrugaszkodik és rám veti magát...

Felriadok, körbe pillantok. Az iroda üres, csak egyetlen kollégám sétál befelé az asztala felé, valószínűleg arra riadtam fel, ahogy szolidan hagyta bevágódni maga mögött az ajtót.
Biccentünk egymásnak, ahogy elhalad mellettem, de más egyebet nem teszünk. Nem elegyedünk beszélgetésbe, nem sztorizgatunk egymás életéről és nem haverkodunk, vagy legalábbis tudják, hogy ez nem igazán szokásom. Utálom a felesleges beszélgetéseket, melyek olyan dolgokról szólnak, amik úgy igazán nem is érdekelnek, pedig az emberek folyton ezt csinálják. Megkérdezik minden nap egymástól, hogy van a másik, a válasz meg mindig ugynaz: jól. Akkor is, ha nem igaz. Az egész olyan felszínes és nevetséges, nem kívánok benne részt venni, ellenben, ha az ügy, amin dolgozok megkívánja, hogy szóba elegyedjek velük, hát megteszem, de a munkára szorítkotom. Teszek én az utódjukról készült fotókra meg a párkapcsolataikra.
Már több, mint tíz éve köztük élek, mégis furcsák nekem. Valahogy hajlamosak könnyedén megfeledkezni a fontos dolgokról, mit sem tudnak már arról, mi az a becsület, a hűség vagy a tisztelet. Rólunk sem tudnak már, szinte semmit, egyszerűen megfeledkeztek rólunk és talán, csak pár mesekönyvben vagyunk futólag megemlítve, mintha csak a fantázia szüleményei lennénk. Ezek lettünk mi. Meseszerű lények, akiket már nem tisztel senki, mert a modern, realista ember számára, csak fikciók vagyunk, semmi többek. Pedig, itt vagyunk köztük. Próbálunk beilleszkedni és emlékeztetni őket valahogy arra, hogy honnan erednek, kinek köszönhető a létezésük.
Egyszerű halandókat bálványoznak és imádnak, cafkákat, akik egy szál latexben vonaglanak a színpadon, szinte semmit sem hagyva a fantáziára, mintha bármivel is különbek lennének a többinél. Embereket követnek vakon, akik magasztos szavakat prédikálnak, melyek mindegyike hazugság és manipuláció, de a jelen kor embere, már csak ilyen. Könnyen megtéveszthető és könnyen el lehet terelni a figyelmét a lényegről. Ez a tökkel ütött sem ér egy petákot sem, fogalma sincs arról, hogy mi az a hűség, mert bár most mászott ki a hitvesi ágyból a felesége mellől, már a telefonon egy másikkal enyeleg.
Szememet forgatva pillantok le a kartonra, mert az ilyen dolgoktól meg végképp rosszul vagyok, bár tudom, hogy ez nagyrészt a saját csalódásomnak köszönhető, még akkor is, ha az én esetem teljesen eltér ettől. Engem nem csaltak meg, nem egy másik nő miatt lettem félre hajítva -legalábbis, nem jutott tudomásomra, hogy így történt volna-, csak egyszerűen nevetségessé tettek mindenki előtt. Pedig, én őszintén kedveltem Alvist, sőt, igazából fülig szerelmes voltam belé és valószínűleg épp emiatt nem vettem észre, hogy mire megy ki a játéka. Azóta sem értem, hogy miért épp velem tette ezt, miért csinált belőlem bohócot, hiszen a többi istennel ellentétben én soha nem néztem rá másként, soha nem érdekelt a származása, sőt, inkább felnéztem rá amiatt, hogy mi mindent képes létrehozni. Órákig dolgoztunk együtt egy-egy fegyver tökéletességén és végül épp ez hozott minket közelebb egymáshoz, míg végül elém állt azzal a gyönyörű gyűrűvel is, amit a mai napig őrzök, de mindez, ma már mit sem számít.
Most itt élek, Oslóban az emberek világában és jobb híján nyomozóként dolgozok, ahol ritkán ugyan, de esélyem van kiélni a harci kedvemet, ráadásul élvezem ezt a munkát is.
Vissza az elejére Go down

Thrúd as. Siri Rasmussen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sif & Thrúd - Hy Mom
» Alvis & Thrúd
» Act like we are a team, for once - Alvis & Thrúd
» thrúd & alvis - teamwork begins by building trust

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: