M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristian Hansen
2 posters

Siri.Rasmussen
Kiskép :
Kristian Hansen MMv6kJp
Rendeltetésem :
Thrúd valkűr vagyok
play by :
Alicia Vikander
Posztok száma :
30
User neve :
Maze
Csoport :
Valkűr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
Sentrum
Foglalkozás :
nyomozó
Előtörténet :
Look Me in the Eye,
Tell me, what you see.

Siri.Rasmussen
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 27, 2022 9:26 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Kristian Hansen
Kiskép :
Kristian Hansen Ddkv
Rendeltetésem :
Hel fia vagyok
play by :
chris evans
Posztok száma :
7
User neve :
dim
Csoport :
félisten
Pontgyűjtő :
5
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
cop
Előtörténet :
may god have mercy on us
Keresem :
Kristian Hansen 5187d8a39c97d9eed0a3a32c1fc80820b02c21f8
I got addicted to a losing game
Kristian Hansen 2bf5309774e16485f8517eb5a567eba679e3ae20
Kor :
42

Kristian Hansen
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 7:50 pm
Kristian Hansen
félisten
hel fia
A családom szerint makacs vagyok • Furcsa volt két évtizedig a saját szabályaim szerint élni, majd hirtelen kőbe vésett törvényként követni valaki más utasításait, miután az anyám sajátos munkát osztott ki rám. Ha valami biztosnak tűnt velem kapcsolatban, az az, hogy nem vagyok egy behódoló típus, egész életemben saját elvekkel rendelkeztem, ezek mentén éltem, ezeket szem előtt tartva mérlegeltem, majd döntöttem, és gyűlöltem mások törvényei szerint élni. Talán a maximalizmusom miatt kedvelt meg Fredrik is, elvégre amit ő nem tudott vagy akart elvégezni, azt kellő magabiztossággal tudta rám ruházni, főleg hogy beépített téglaként még a rendőrségen belül is hasznomat vette. Tudta, hogy nem soha nem okoznék neki szánt szándékkal csalódást. Vagy így, vagy úgy, de teljesítem a rám bízottakat, ebben pedig kapóra jött az, hogy jó vagyok a spontán dolgokban. Szinte minden problémára volt egy jó megoldásom, egy olyan gondolatom, ami fordított az adott helyzeten.
Az ellenségeim szerint kiszámíthatatlan vagyok • Az érzékeny felemet valahol időközben veszítettem el és hagytam magam mögött, miután a családomat lemészárolták, ez pedig az utolsó szög volt abban a bizonyos józan ész koporsójában. Azóta már nem esett nehezemre megölni valakit, bárkit, csak azért, hogy a saját bőrömet mentsem, vagy épp megóvjam azt, akinek viszont életben kell lennie.
Szerintem bosszúszomjas vagyok • Már nem marcangolt bűntudat azon agyalva, kinek okoztam szenvedést a tetteimmel, ahogyan a következmények és az utánam sorakozó káosz sem érdekelt. Fredrik számtalanszor hozta a tudtomra: mindent elsikálunk. Legalábbis, míg fel nem merült, hogy köze lehetett a családom legyilkolásához. Ott, azon a ponton minden, amit eddig vele kapcsolatban gondoltam és éreztem, hirtelen semmisé vált. Ő vált a szememben elsikálandó problémává.

play by
chris evans
életkor
40 év
foglalkozás
tégla
a karakter
saját
hirdető
-
fő karakterem
dimitriy

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
2021. január 28. 21:38, Oslo
A zsigereimet uraló, kegyetlen érzés ostorcsapásként hullámzott végig a testemen, miközben újra és újra a falra szerelt órát bűvöltem. Előtte már kilométereket tettem meg a steril folyosón, fel és le, fel és le, mintha ez az ösztönös, kényszerű járkálás megnyugtatott volna. Valójában csak még feszültebbé tett, már-már a hajamat téptem a lassúságtól, a kínzó csendtől, attól, hogy még mindig nem mondott senki semmit. Az orvosok és a nővérek, akik elsétáltak mellettem, együtt érző pillantásokkal ostromoltak, ami éppen az ellenkező hatást váltotta ki belőlem, kedvem lett volna utánuk nyúlni, jól megrázni őket, hogy beszéljenek végre, mi folyik a hármas és négyes műtőben.
Nagyot nyeltem, szinte teljesen megfeledkezve arról, hogy a világos felsőmbe töröltem a feleségem vérét, mostanra pedig az egész barna színre váltott. Ahogy néha lopva egy-egy tükröződő felületre lestem, tudtam, hogy az arcommal is hasonló a helyzet, tiszta maszat voltam, de azon kívül, hogy tudni akartam, mi van velük, más nem érdekelt.
A mutató csak haladt körbe és körbe, a fejemben pedig visszhangot vert az összes hang, amit kívülről érzékeltem. Csoszogás, rohanó léptek, újabb és újabb betegek, elfoglalt nővérek, papírokkal szaladgáló orvosok. Pattanásig feszült minden épen maradó idegszálam, már minden annyira távolinak tűnt, mintha kiléptem volna a saját testemből, és csak külső szemlélőként figyeltem volna, ahogyan a műtőből kisétáló orvos közli: részvétem.

2022. április 10. 13:35, London
Járulékos veszteség. Még vissza-visszaköszöntek Fredrik szavai, mikor minden elcsendesedett körülöttem, és nem maradt más, csak én, egy-két önmarcangoló gondolat társaságában. Már a szavak elhangzásakor gyanakodnom kellett volna, hogy talán többet tud, mint amit elmond vagy megoszt velem, és hiába tűnt néha a megtestesült ártatlanságnak, mi mind tudtuk, hogy Ő a valódi, báránybőrbe bújtatott farkas, a családom vére pedig szintén a kezein száradt, de még nem értettem az összefüggéseket. A gyász hosszú ideig nem is engedett gondolkodni, mindenre és mindenkire dühös voltam, de akkoriban még csak meg sem fordult a fejemben, hogy Fredriknek köze lehet ehhez a kegyetlen mészárláshoz. Nem állt össze a kép, pedig minden az orrom előtt történt, csak össze kellett volna raknom a kirakós darabjait. Hiába kerestem a motivációit, nem volt oka, nem lehetett oka ezzel büntetni, mert nem követtem el semmit. Nemcsak neki, de az anyámnak is hűséggel tartoztam.
Előre dőltem a padon, könyökömmel a térdemen támaszkodtam meg, és összefontam magam előtt ujjaimat, kifújva egy mély levegőt, mintha csak éppen merengenék valamin, bár ez nem is állt távol az igazságtól. Fredrik abba a hitbe ringatta magát, hogy az Ő utasítására jöttem egészen Londonig a húga után, egyértelmű parancsként kiosztva, hogy tartsam rajta a szemeimet. Nálam jobban valószínűleg csak Lisa rajonghatott Fredrik-ért jelenleg, nem mintha a húgán túl nem lett volna oka arra, hogy fájjon a feje, talán éppen ezért nem adta rögtön egyértelmű parancsba, hogy vigyem haza a húgát. Egyelőre csak csendes megfigyelőként voltam a nyomában, látszólag készen állva arra, hogy ha füttyentenek, én majd ugrok. De eszem ágában sem volt többé szót fogadni.
Felemeltem a fejemet, szinte letarolva tekintetemmel az embertömeget, csak hogy pár másodpercnyi kutakodás után megpillantsam a lányt, az egyik sarki kávézó teraszán. Amikor megérkeztem Londonba, eleinte még volt bennem törekvés, hogy megpróbáljak elrejtőzni előle, úgy leskelődve utána, mint egy rossz szatír, de elég hamar átlátott a szitán. Nyilván ismerte a bátyja módszereit, éppen azok elől menekült ki tudja, hogy mióta, az én módszereimről viszont nem tudott sokat, ráadásul nem néztem ki belőle, hogy rögtön kereket old majd ebből az országból is, ha észreveszi, hogy figyelik.
Ahogy a távolból figyeltem Őt, gondolatok armadája tört utat a fejemben, karöltve valami furcsa elégedettséggel, mert a bosszú lassan érni kezdett, a bátyja pedig olyan helyről fog pofonokat kapni, ahonnan nem számít rá. Ha ehhez eszközként kellett tekintenem valakire, aki soha nem ártott, és az egyedüli vétke, hogy rossz családba született, hát készen álltam rá.
Tekintete végül összefonódott az enyémmel, ahogy felemelte a fejét, a szám sarkára pedig egy alattomos vigyor rajzolódott.
Vissza az elejére Go down

Kristian Hansen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kristian Hansen
» Kristian & Lisa - a helping hand
» Kristian & Lisa - In life, as in chess, forethought wins

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: