M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kirill ilyich antonov
2 posters

Siri.Rasmussen
Kiskép :
kirill ilyich antonov MMv6kJp
Rendeltetésem :
Thrúd valkűr vagyok
play by :
Alicia Vikander
Posztok száma :
30
User neve :
Maze
Csoport :
Valkűr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
Sentrum
Foglalkozás :
nyomozó
Előtörténet :
Look Me in the Eye,
Tell me, what you see.

Siri.Rasmussen
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 19, 2022 11:50 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Kirill Ilyich Antonov
Kiskép :
kirill ilyich antonov VcM0Kvk
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
chris wood
Posztok száma :
10
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
9
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
fuckin' babysitter
Előtörténet :
life is a bitch
so learn how to f*ck it

Keresem :
kirill ilyich antonov 94347fa89813622efbb6f917ef8e6d88
Kor :
37

Kirill Ilyich Antonov
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 13, 2021 3:05 pm

Lara Forsberg felhasználónak tetszik ez a poszt.

kirill ilyich antonov ;;
chris wood gengszter, ügyeletes bébicsősz halandó keresett

egy rendőrnő álma VAGYOK
35 év

nyughatatlan ;
a családom szerint

sunyi ;
az ellenségeim szerint

tréfamester ;
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Taglalni valamit, amely folyton változik, elég meredek; volt Kirill, még mielőtt egy-két rossz döntés el nem sodorta. Bonyolult korszak volt, tele bohémságokkal, komolytalanságokkal, leginkább abból fakadóan, hogy az apja meghalt, és a lezüllés útját választotta. Falta az életet, és miután családja mindenben támogatta, fürdött a pénzben és a lehetőségekben. Nem félt az élettől, sem a következményektől. Modora mindig is hagyott kívánnivalót maga után, forrófejűsége miatt nem egy heves szópárbajba bonyolódott bele. Az élete tele volt szemöldök sérülésekből kifolyó vérrel, horzsolásokkal, amely színesebbé varázsolta eme remek palettát, de mégsem volt számára elég, mindig többet akart, és mindig másét akarta, a szerelmei pedig sosem voltak igaziak. Amit mindig is tökéletesen eltitkolt, hogy benne éppen annyira ott lapul a félelem, mint bármely más férfiban, főleg mikor egy gyerekes csíny közepén a legjobb barátját lelőtték.
Külsejét illetően le sem tagadhatná, hogy igazi utcagyerek - néha mondjuk fel tud öltözni a helyzetnek megfelelően -, de a laza pólók és farmerek világában érzi otthon magát.

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd

Jelen

Levegő... levegő... beszív... kifúj...
Szinte rögtön megálltam, és egy fának támaszkodva szívtam be az oxigént három kilométer lefutása után. Arcom nedvességtől fénylett, kényelmes felsőm rám tapadt az izzadságtól, miközben a levegőt csak úgy kapkodtam. Hajnal volt, a levegő még kellőképpen párás, enyhe félhomály uralkodott az erdőben; mindig is ez volt a legjobb időszak arra, hogy kicsit kitisztítsam a fejemet azok után, ami általában történik egy-egy nap leforgása alatt. Nem voltam elragadtatva az életem legújabb fejezetétől, de az igazságot még bonyolította, hogy évek óta ez volt az egyedüli, ami hatással volt rám; elvégre tartoztam valahová.
Ismét futásnak eredtem, közben lehunyt szemekkel gondolkodtam. Ki kellett volna kapcsolnom, de nem tudtam. Mindenhol jártam egyetlen pillanat lefolyása alatt. Eszembe jutott az, hogyan kezdődött ez az egész, közel egy évtizeddel ezelőtt.

2012. december 11.

- Huszonhárom éves fehér férfi. A nyaki artériája súlyosan roncsolódott, a vérzést nem tudtuk elállítani, instabil az állapota! - Ennyit hallottam magam mellől. Női hang volt, felfedezhető volt benne idegesség, ingerültség, és tanácstalanság. Nem sikerült túl jól a legutóbbi drogügylet. Bár tény, hogy én már évek óta nem éltem vele, csak terítettem a cuccot. Mindig nehezen dolgoztam csapatban, ettől mindig nehezen vonatkoztattam el, viszont az egyik mai ügyfél pénz helyett kést állított a nyakamba. Álmodozzatok, nem adom olcsón a bőrömet.
A fény égette a szemeimet, mikor a lámpák alá toltak. Átemeltek egyik asztalról a másikra. Még mindig hallom őket. - Esik a pulzus. - Újabb kiáltás mellőlem. Mint egy erős hullámvasút. A gyomrom cikázott, a szívem a torkomban dobogott - habár egyre gyengébben. Nem. Soha nem adom fel...

Hideg van. Libabőrössé vált testem minden szeglete, mikor hirtelen felnyíltak a szemeim. Eltűnt a kórház furcsa, steril illata, az ocsmány falak, helyettük most egy sötét szobában feküdtem. Nem hallottam pittyegést. Talán meghaltam, és a pokolra kerültem?
Alig tudtam megmozdítani a fejem. A nyakam húzódott. Ekkor ugrott be, mi történt. Próbáltam odanyúlni, kitapintani, mi van a nyakammal. Le volt fedve. Nem szivárgott vér a kötés alól. De nem lógtak belőlem csövek. Minden sztereotípia, amelyet eddig a kórházi ápolásról hittem, megdőlni látszott. Tényleg meghaltam?
Próbáltam felülni. - Nyugalom, Kirill. - Ismerős a férfi hangja, és ahhoz képest, amilyen állapotban vagyok, szokatlanul nyugodt. Tisztulnia kellett még a fejemnek, de nagyjából voltak sejtéseim, hogy ki áll az ágyam mellett. - Dimitriy?

Jelen

Furcsa a kötelék, ami összeköt minket azóta is. Ott, akkor meg kellett volna halnom. Ha nem a kés által, hát a kezei által, mert kudarcot vallottam. És mind tudtuk, milyen sorsra jutnak azok, akik egyszer hibáztak. Főleg Dimitriy mellett. Ő mégis elhozatott a kórházból - bár ezt a mi köreinkben inkább úgy mondják, hogy kicsempésztetett, mielőtt megjelentek volna a zsernyákok -, és megvárta, míg felépülök.
Tíz év telt el azóta; annyi minden változott, de Dimitriy bizalma nem rendült meg bennem; talán látott valamit, amit másban még nem talált meg. Nem véletlenül én intéztem mindent körülötte. Kezdve a feleségével, bár a bébicsőszködés annyira nem állt közel hozzám, mint azt amúgy bárki gondolná.  
Azt persze  nem tudtam volna tagadni, hogy nekem is megvoltak a magam titkai. Például a mostanában a környékükön ólálkodó rendőrnő. Túl régóta ismertem ahhoz, hogy elfelejthessem, főleg az egyik akciója után, amikor majdnem lelőtték. De mégis hogy tálaljak a főnöknek egy szaglászó rendőrnőt anélkül, hogy meg akarná ölni?
Vissza az elejére Go down

kirill ilyich antonov
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» lara & kirill | catch me if you can
» Kirill & Iris - I don't need a friend, i need a coach

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: