Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : chris wood Posztok száma : 10 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 9 Lakhely : frogner Foglalkozás : fuckin' babysitter Előtörténet : life is a bitch
so learn how to f*ck it Keresem : Kor : 37
Kirill Ilyich Antonov —
Elküldésének ideje — Kedd Május 03, 2022 8:33 pm
Iris & Kirill
Rántottam egyet a vállaimon, mikor megkért, hogy lehetőleg kettőnk közös kis elfoglaltságát tartsam titokban. Nem kifogásoltam, mert amúgy semmi közöm nincs a kettejük közötti kommunikációhoz, bár néha egész szórakoztatóak tudtak lenni - gondolom akaratukon kívül. Nekem aztán nem tisztem ítélkezni senki felett, kettejük drámája sem igazán érdekelt, már amíg nem rajtam csattant az ostor miatta, mert azért arra is volt már példa. - Ja, nyilván. Ő egy fontos ember. - Bólogattam nagy átéléssel, pimasz grimasszal a képemen, mert nem szerepelt a terveim között meggyőzni arról, hogy ennek az ellenkezője lenne igaz. Ez a kettejük ügye, beszéljék meg egymás között, hogy kit és mi érdekel, bár az előbbi sztori alapján nagy eséllyel a főnökneksem lenne gondja a csaj átmozgatásával. Talán egyszer még hasznát is venné. De ki tudja! Rövid idő telt csak el, én már pár mozdulattal bemelegítettem, miközben vártam rá az edzőteremben. Már ott motoszkált a fejemben a gondolat, hogy letesztelem, honnan is indulunk, egyáltalán ha most megtámadná valaki, milyen esélyekkel indulna; éppen ezért akartam kihasználni a meglepetés erejét, mikor meghallottam az első lépéseket, és ahelyett, hogy a sajátos kis stílusomban üdvözöltem volna, vagy elmagyaráztam volna neki, hogy mikor, mit és mennyit fogunk edzeni, rögtön megindultam felé. Elkaptam a karját, míg bal kezemmel a hajába markoltam, szorosan magamhoz rántottam, és elég egyértelmű volt a cél, hogy a földre akarom vinni. Meg is tettem a cél elérése érdekében mindent, arcizmaim megfeszültek, nem vettem levegőt, csak masszívan tartottam, legalább úgy vizslatva, mint valami bika, ami éppen készül felöklelni. Egy éles helyzetben mondjuk még az is megtörténhetne, bár ez egy kicsit perverz. Erőtlennek éreztem az első próbálkozásait, ahogy megpróbált eltolni magától, aztán mintha beérett volna az adrenalin jótékony hatása, észbe kapott, a meglendített térde pedig egyből betalált; egy pillanatra meg is merevedtem, szorításom enyhült, ekkor pedig már a körmei is rátaláltak karjaimra. Egy fájdalmas fújtatást követően el is eresztettem inkább, de valahol a szám sarkában ott bujkált egy idióta vigyor, miközben begörnyedve az ágyékomhoz szorítottam az egyik tenyeremet. - Hát, nem rossz. Sőt. - Nyögtem ki szaggatottan, miközben megemeltem a fejem, és felvettem vele a szemkontaktust.- Ez ment volna a vén trógerrel is? -Erre mondjuk nehéz lett volna válaszolni, mert az a helyzet bizonyára más volt, mint ez a mostani. Egy jó pár másodpercig még görnyedve feszültem, majd lassan kiegyenesedtem, megropogtattam a derekamat, és felemelve a két kezemet, jeleztem, hogy nincs bennem támadási szándék. - Bocs. Csak kíváncsi voltam, mit tudsz. Ennyi az egész. - Magyarázkodtam, pedig szerintem elég nyilvánvaló lett volna enélkül is. - Edzettél már valaha súlyokkal?
|| coded by eirik
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 5:48 pm
Kirill Ilyich Antonov felhasználónak tetszik ez a poszt.
Kirill & Iris
Nem vagyok teljes mértékig biztos benne, hogy Kirill eleget tesz majd a kérésemnek és titokban tartja ezt az egészet Dimitriy előtt, hiszen mégis csak Ő a főnöke, nem pedig én. Igazából, én egy senki vagyok ebben a házban, pusztán csak azért követ mindenhova és vigyáz a testi épségemre, mert Dimitriy ezt adta parancsba, így látja jónak. Másképp magasról tenne arra, hogy élek-e vagy, hogy én mit akarok. Ennek ellenére szeretném azt hinni, hogy ez köztünk maradhat és majd akkor jut a főnök tudomására, amikor én elé állok és elmondom neki, hogy már nem vagyok annyira védtelen kis törékeny viragszál, de ez még biztos, hogy nem most lesz. Még el se kezdtük ezt az egészet, bár eléggé felpörget a gondolat, hogy a mai napon bele is vágunk. -Nem hiszem, hogy annyira érdekelné. Gondolom, akadnak fontosabb ügyei is, mint hogy megtudja, bunyózni tanulok az emberétől.- vonok vállat hanyagul, igazából nem is érzem ezt kifejezetten titoknak, mert tényleg inkább arra tippelek, hogy Dimitriyt vagy egyáltalán nem érdekelné az egész, vagy maximum kiröhögne, arra meg nincs szükségem, hogy rajtam nevessen. Hülyeség vagy sem, amire készülök, akkor is ezt akarom, bennem is van a kellő lendület ahhoz, hogy azonnal felvonuljak átöltözni, hogy aztán percekkel később már az edzőterem felé sétáljak izgatottan. Azon töprengek, vajon miként fognak ezek az edzések zajlani, hiszen nem volt még részem ilyesmiben és szerintem Kirill se nagyon tanítgatott még senkit. Valószínűleg bemelegítünk, lefektetjük a szabályokat -kellemetlen lenne Dimitriynek megmagyarázni, miért van monoklim-, elméletben átvesszük a dolgokat vagy ilyesmi. Körzök is párat a karommal, ahogy besétálok és behajtom magam mögött az ajtót, vagányan közlöm is, hogy ne kíméljen, de ahogy elindul felém, azért megtorpanok és meglehetősen értetlen fejjel meredek rá. Elkapja a karomat, a hajamba markol, nekem meg a pulzusszámom azonnal a plafont veri az adrenalintól, miközben próbálom elrántani tőle a karom vagy épp a tincseimbe akaszkodó kezét. -Mi a fasz, Kirill?- bukik ki belőlem felháborodottan, végül tenyereim mellkasának feszítem, így próbálom odébb tolni magamtól, de aztán inkább felrántom a térdem azzal a szándékkal, hogy tökön térdeljem. Nem tudom, hogy ez miféle edzés, de kurvára nem vicces, amit csinál, hiszen nem azt kértem tőle, hogy szaggassa ki a hajamat. Mi van, ha amúgy rohadtul utál és most el a lehetőséggel, hogy simán összeverhessen úgy, hogy abból ne is legyen baja. Hiszen, milyen furcsa is lenne, ha Dimitriy elé állnék azzal, hogy Kirill tanítani akart pár dolgot, de közben összevert? Nem tudom, hogy a térdem végül célt ér-e, de ettől függetlenül azért itt nem állok meg, karjába mélyesztem közben körmeimet és tovább próbálkozok azzal, hogy eltaszítsam valahogy magamtól. Kurvára nem így képzeltem ezt az edzés dolgot. Valószínűleg, félreértettük egymást, bár az agyam hátsó szegletében felsejlik egy gondolat, hogy ez most talán demonstráció akar lenni.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : chris wood Posztok száma : 10 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 9 Lakhely : frogner Foglalkozás : fuckin' babysitter Előtörténet : life is a bitch
Kirill Ilyich Antonov —
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 02, 2022 4:39 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Kirill
Bólogattam, mint aki egyetért, de csak azért, mert nem akartam kritizálni az edzéstervet, ami mellett élte a mindennapjait. Már ha egyáltalán lehetett ezt annak nevezni, mert nem véletlenül csak a kocogást tudtam belőle érdemlegesen kiemelni. Azon persze vitatkozhattunk volna, hogy mennyire esett jól ez az új szerep. Mint valami házőrző, akit így akarnak jól megnevelni, amiért eltört egy tányért. Csak én nem törtem el semmit, de még csak nem is csináltam semmi rosszat. Itt már tényleg az játszhatott egyedül szerepet, hogy Dimitriy feltétlenül osztozott velem a bizalmában. Többre jelenleg nincs is szükség. Elvégre csak átmeneti, vagy nem? Már régen elvesztettem a fonalat a csaj ügyében. Biccentettem, jelezvén, hogy oké, menjen csak átöltözni, ha tényleg máris neki akar fogni. Tényleg valami páratlanul motiváló élménye lehetett a jó öreg Igor-ral, ha ennyire komolyan vette ezt a rögtönzött projektet, de tény, nem fog származni hátránya belőle. Kivéve ha az izomlázat és egy-két zúzódást annak nevezünk, mert hát ezekért én aztán nem vállalok garanciát. - Valahogy sejtettem, hogy nem tud róla. - Megforgattam a szemeimet, még mindig szorgosan pakolva magam után, még a tányért is elmostam, amiért különdíjat érdemeltem volna. - A házasság alapja nem az őszinteség? - Pimaszul felvontam a szemöldököm, aztán legyintettem egyet. - Tőlem nem tudja meg. - Adtam meg neki azt, amit hallani akart. Ha nem szerette volna az orrára kötni, annak bizonyára oka van, én pedig értettem ahhoz, hogy kivágjam magam az ilyen szituációkból. Felszaladt átöltözni, én pedig ezt a rövid időt kihasználva lesétáltam a terembe. Volt egy ötletem, bár leginkább csak tesztelni akartam, mit tud, mire képes jelenleg, és ezt csak egy módon tudhattam meg. Előre féltem a reakciójától, mert nem a hagyományos utat akartam követni. Én nem fogom arra kérni, hogy nyugodtan vágjon orrba, mert abból semmit nem fog tanulni. És még csak az éles helyzet súlyát sem fogja érezni magán, ha előre megmutatom, mikor és hova üssön. Az persze az ő bemutatóján múlik, hogy mivel fogjuk folytatni, bár egy pillanatra eszembe jutott, hogy talán nem a legjobb ötlet szó szerint rátámadni a főnök feleségére, még ha nem is úgy a felesége. Már az ujjaimat ropogtattam, mikor Iris belépett a helyiségbe, de nem mozdultam. Egészen addig vártam, míg be nem csukódott mögötte az ajtó, ő maga is tett egy pár bemelegítő mozdulatot, én pedig szembefordultam vele, az arcom ekkor már rezzenéstelenül figyelte a mozdulatait. Vészes sebességgel kezdtem el lecsökkenteni kettőnk között a távolságot. A célom egyértelműen a meglepetés erejének kihasználása volt, és nagyjából sejtettem, Igor milyen eszközökkel próbálkozhatott be nála, így eltökélt szándékom volt lemásolni a szituációt. Neki pedig nem szabadott számítania arra, amit csinálni akarok, így mikor elé értem, egyik kezemmel a karját, a másikkal a haját megragadva, majd magamhoz rántva, csak azt vártam, hogy demonstrálja azt, ami jelenleg benne bujkál. Mondjuk egy orrba veréssel, vagy egy jól irányzott tökön rúgással. Vagy túl korán dobtam be a mély vízbe?
|| coded by eirik
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 4:36 pm
Kirill & Iris
A tény, hogy nem kell neki sokáig magyaráznom, ki is az az Igor és, hogy pontosan mit akart tőlem, arra enged következtetni, hogy egyrészt ismeri, másrészt pedig tudja jól, hogy milyen. Csak én voltam olyan naiv, hogy túl távol merészkedtem Dimitriytől azt gondolva, hogy ott amúgy se eshet bajom, mert a felesége vagyok. Hát francokat. Bár a mai napig nem értem, hogy tudnak egy lapra tenni egy olyan repedtsarkú Irinával is például. -Nem csak kocogni szoktam.- forgatom mosolyogva a szemeimet, mert hát van a gyakorlatok közt hasizom meg kar meg fenék meg ilyesmi edzések is, de azokkal nem megyek sokra, ha meg kell védeni magam. Ide minimum Kung fu kell vagy nem is tudom és ez is minél előbb. Kirill pedig most is ráér, hiszen fölöttem kell őrködnie, bár ezt elég érdekesen fejezi ki, nézek is rá csúnyán majd nevetve fejet csóválok. -Ne rinyálj. Egészen kímélve vagy. Csak néha kell kimozdulnod.- jegyzem meg gúnyosan, hiszen tényleg nem mondhatja, hogy állandóan magammal rángatnám, kivéve, ha épp Dimitriy felidegesít és jobbnak látom, ha lelépek. Olyankor mondjuk, már kínomban megyek vásárolni, mert jobb időtöltést nem tudok kitalálni, de innentől majd akkor edzeni megyek, hogy legközelebb jó erősen orrba tudjam verni, ha megsért. -Átöltözök, azon ne múljon.- vonok vállat, most amúgy is nagyon ég bennem a tettvágy, hogy azonnal, máris neki lássunk ennek az egésznek, ha már kitaláltam és ő is vevő rá. De azért, még előtte elé lépek és hosszan rábámulok. -Nagy kérés lenne, ha azt mondanám, hogy erről egyelőre ne beszélj Neki? Mondd azt, hogy én vagyok lent edzeni és kész.- ráncolom homlokom, ahogy felteszem a kérdést, bár lehet, csak azért nem akarom, hogy erről is beszamoljon Dimitriynek, hogy végre úgy érezhessem, hogy úgy csinálok valamit, hogy Ő nem tud róla. -Na de akkor odalent találkozunk. Tíz perc.- közlöm végül, már indulok is kifelé a konyhából, hogy aztán felsiessek a szobámba és magamra kapjam az edzős cuccomat. Nem tart tényleg sokáig, percekkel később már a lépcsőn sietek lefelé, hogy az edzőterem felé vegyem az irányt. Mert ugye, itt még az is van és nagyon remélem, hogy nincs most ott senki, nyugodtan tudunk Kirillel edzeni. -Na gyerünk. Ne kímélj.- lépek be az ajtón tenyeremet összecsapva, karjaimmal már is végzek pár körzést, hogy bemelegítsek.
Kirill Ilyich Antonov —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 27, 2022 8:49 am
Iris & Kirill
Abban szerintem szemernyi kétsége sem lehet, hogy ha én vagy Dimitriy mellette van, túl nagy baja nem eshet. És általában ha nem az én társaságomat élvezte, vagy egyedül dekkolt a szobájában vagy pedig a nagyfőnök kötötte le a figyelmét. Valaki mindig rajta tartotta a szemét, bár tény, előfordulhattak olyan pillanatok vagy másodpercek, amikor egyedül maradt. Valószínűleg a vén szatír is akkor tudta betámadni, legalábbis így tűnik logikusnak. Aztán elég gyorsan leesik a tantusz, mikor közli a vén szatír kilétét, de ezen már nem vigyorgok. Ismertem a vén csókát, a híre amúgy is mindig megelőzte, és már az sem volt túl bizalomgerjesztő. Inkább nem fűztem hozzá semmit. Ha Igor egyszer bepróbálkozott, de nem járt sikerrel, meg fogja próbálni ismét, másodjára viszont mint egy becsületébe gázolt bika. Nem is értem, hát nem tűnt fel neki, hogy ez a csaj nem olyan? Nem egy luxusprosti, mint a többi, nem próbálgathatja csak úgy, kénye kedve szerint. A szavait ugyan tudomásul veszem, de nem akartam rögtön azzal kezdeni, hogy lelombozom az önbizalmát. - Öhm. Ja. Láttalak már kocogni. - Csak nem sikerült visszafogni azt a megjegyzést, ami bökte a csőrömet, de meglepődtem volna, ha nem lenne tisztában ő maga is azzal, hogy ez ide kevés lesz. Nem is fűztem hozzá többet, ő is hagyta, hogy beburkoljam a nagy gondossággal és precizitással felépített szendvicsemet, csak azután fordította felém ismét a tekintetét. Mondjuk ahogy lecsapta a joghurtos dobozt az asztalra, hát egy pillanatra kínosan éreztem magam. - Én most is ráérek. - Megvontam a vállaimat, bár ezen biztos meglepődött. Az volt a dolgom, hogy rá vigyázzak, ergo ott kellett lennem, ahol ő van. - Amíg Dimitriy nem ad más utasítást, úgyis mindig ott vagyok, ahol te. Nonstop bébiőrség. - Öntöttem aztán szavakba a gondolatokat, de közben egy pillanatra elkalandoztak a gondolataim, és a mennyezet felé fordítva a fejem, elmélkedni kezdtem. - Szerinted nehéz lehet a sziámi ikreknek? Egész nap együtt, összenőve... - Nem is nagyon küzdöttem az ellen, hogy ezt kimondjam, aztán rögtön meg is rántottam a vállamat. - Mindegy. - Vágtam el a gondolat menetét még itt, mielőtt elmélkedésbe kezdett volna ő is, és elkezdtem elpakolni magam után, még mielőtt megkapom a ház urától, hogy megint kibaszottul rendetlen vagyok. Mikor minden visszatalált a helyére, és becsuktam a hűtőajtót, visszafordultam felé, csípőre fektettem a kezeimet és így kerestem meg újfent a tekintetét. - Ha komolyan veszed, egy orrba vágásnál többet is tanulhatsz. És ha most rögtön akarod, előbb talán... öltözz át. - Végigmértem az alakját, ezúttal minden pimaszság nélkül, mert egy vonzó nőt ugyan mindig megnézek, de a főnök csaját azért mégse szabad csak úgy méricskélni. Főleg most, hogy ez a csaj végre elég normálisnak tűnik. - De felőlem csinálhatjuk délután is. Vagy kora hajnalban, ha nem tudnál aludni.
|| coded by eirik
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 5:30 pm
Kirill & Iris
Még mindig nem sikerült hozzászoknom, hogy Kirill milyen pimasz tud lenni, bár ehhez az is hozzájárul, hogy nem sokszor elegyedtünk még szóba. És főleg nem fordultam hozzá kéréssel, hacsak nem valami úticélról volt szó, ahova el kellett vinnie. Ettől függetlenül a szavain jót kuncogok, de csak egy kiadós szemforgatás és fejcsóválás után, hogy aztán röviden és tömören megválaszoljam neki, miért is szeretnék olyasmire vetemedni, ami talán nevetségesen hat. Mégsem érzem úgy, hogy nevetségesnek tartana, még csak be sem szól, nem is cikiz, amiért ezt kérem tőle és ez még inkább bizonyossá teszi, hogy talán nem hülyeség, amit kérek. Természetesen, a vén szatír rész jobban leköti a figyelmét, mint bármi, mire legyintek és vállat vonok. -Valami Igor... Mindegy.- intézem el ennyivel, mert az a rohadék még, csak arra sem érdemes, hogy tovább beszéljek róla és remélhetőleg, felfogta, amikor Dimitriy azt mondta neki, hogy többször ne érjen hozzám. Persze, még mindig ott a másik forgatókönyv, amikor majd a sértett büszkeségét mégis helyre akarja hozni és egy alkalommal, ha egyedül talál, azért is...szóval, jó lenne, ha be tudnám törni az orrát. Minimum. Idő közben hellyel kínál maga mellett, oda is sétálok komótosan, hogy ledobjam magam az ajánlott székre, végül izgatottan várom a válaszát, de mindezt úgy, hogy megpróbálom nem agyonszuggerálni tekintetemmel. Igazság szerint arra számítok, hogy majd Kirillnek hosszan érvelnem kell, miért is lenne ez jó, miben segíthetné akár az Ő feladatát is, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy törékeny virágszálra kell vigyáznia vagy olyasvalakire, aki képes meglepetést okozni, de nincs szükség erre. Rábólint a dologra én meg pár pillanatig egészen megrökönyödve bámulok rá. Vissza is kérdeznék, hogy hülyéskedik-e, de addigra máris közli az első és legfontosabb tudnivalót. -Hát te is tudod, hogy járok edzeni, de tény. Ez inkább amiatt van, hogy jó kondiban legyek, nem pedig a következő MMA bajnokságra készülök.- nevetem el magam, hiszen kocogok én, meg formálom az izmaim és hasonlók, de nem harminc kilókat emelgetek. Előre félek, mi vár majd rám vele. Míg ő végez a szendvicsével, addig én felhörpintem a maradék joghurtomat is és úgy csapom le az üres flakont, mintha a kocsmában akarnám épp jelezni a csaposnak, hogy végeztem. Vagy kérem a következőt. Nem tudom, mit szoktak ezzel jelezni. -Amint lehet. Mikor érnél rá?- kérdezek vissza, bár feltűnik, hogy akaratlanul is lehalkítom a hangom, mintha nem akarnám, hogy bárki más is tudjon erről. Mintha valami kis titkos szövetség venné épp kezdetét, amiről úgy vélem, hogy tilos. Nem tudom, hogy Dimitriy mit szólna, ha tudomást szerezne erről, bár az is lehet, hogy Kirillnek az lesz az első dolga, hogy elmondja neki. Biztos büszke lesz magára, amiért megfogadtam a tanácsát. -De akkor tudsz egy-két menő fogást is mutatni? Vagy legalább azt tanítsd meg, hogy tudok valakit úgy istenesen orrba verni. - pillantok rá vigyorogva, mert őszintén szólva már tök izgatott vagyok az egész miatt, hiszen mindig is ki akartam próbálni, milyenek a küzdősportok, csak...nem tudom. Eddig nem éreztem szükségét, egy maffia főnök feleségeként viszont, akár az életemet is jelentheti, ha ismerek pár ütési technikát.
Kirill Ilyich Antonov —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 4:53 pm
Iris & Kirill
Önbizalomért nem kellett a szomszédba mennem, általában lazán dobálóztam komolytalan szavakkal, ha a helyzet úgy hozta, és habár Dimitriy nem szerette, ha trehány vagyok, de valljuk be, az sem volt a fő erényem. Szóval annyira nem volt újdonság, hogy egyelőre nem pakoltam el semmit magam után, csak összeállítottam a szendvicsemet, és mielőtt bármit mondtam volna, leültem a székre, belekortyoltam a tejbe, és rögtön ízlelgetni kezdtem a gondosan elkészített művemet. - Az idegeidre nem tudok orvosságot. Vagyis... - Inkább nem folytattam, a pimasz szemöldökvonogatásom egyértelmű válasz volt, nem kellettek hozzá külön szavak. Mondjuk nem az én dolgom, hogy mit csinálnak, egészen addig, míg a szó szoros értelmében egymásnak nem feszülnek, mert ha jól sejtem, az én tisztem lesz őket szétszedni. Újabbat haraptam a szendvicsből, közben figyelve rá, nem kerülte el a figyelmemet, hogy mennyire zavarban volt, de jó ég, csajszi, nyugodj már le. Furcsák ezek a nők. Persze ahhoz is kell bátorság, hogy szívességet kérjen valaki, és talán ez okozta a feszültséget benne. De azon kívül, hogy húztam az agyát, semmi olyat nem mondtam vagy tettem, amiből arra következtetett volna, hogy nyűg vagy teher a kérése rám nézve. Ha az lenne, úgyis elküldtem volna. - Miért, rád mászott egy vén szatír? - Ez az információ eddig nem jutott el hozzám, talán nem is volt jelentősége, legalábbis nem úgy nézett ki, mint akit éppen összetörtek testileg és lelkileg. Kitoltam magam mellett a széket, hogy pattanjon oda, ha van kedve, ne ott álldogálva egye meg azt a gyomorforgató joghurtot, majd félrebillentettem a fejem. Nem esett nehezemre beiktatni a mindennapjaimba azt, hogy foglalkozzak vele, az egészben az egyetlen sarkalatos pont a férje személye volt, mert szinte rögtön leszűrtem, hogy vele ezt nem vitatta meg. - Jó, csináljuk. - Nem oszt vagy szoroz, hogy egyedül vagy másodmagammal edzek-e, neki viszont tényleg csak előnye származik belőle. - De már most mondom, hogy ha nem vagy hozzászokva a tempóhoz, először nehéz lesz. - Szögeztem le szinte rögtön, bár ez nyilván nem hatott újdonságként. Minden kezdet nehéz. Azon már csak vigyorogtam, mikor azt mondta, cserébe egyszer majd én is számíthatok a segítségére. Ki tudja, talán egyszer tényleg sor kerülhet rá, hogy szükségem lesz rá, bár egyelőre nem láttam jönni. - És mikor akarsz kezdeni? - Eltoltam magam elől a tányért, rajta a már alaposan megtépázott szendviccsel, a tekintetét fürkészve.
|| coded by eirik
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 21, 2022 6:50 pm
Kirill & Iris
Figyelem, ahogy irtó nagy odafigyeléssel szedegeti szét a szalámi szeleteket, miközben én tövig rágom a körmeimet, hogy vajon mit fog válaszolni. Lehet, hogy csak szimplán kiröhög aztán legyint és itt hagy a fenébe a kajával együtt, bár azt kétlem, amilyen gondosan neki látott. Végül egy nyújtott "aha" az első, amivel válaszol, aztán meg azt kívánom, bár csak ennyi lenne a válasza, mert az ahogy fojtatja, enyhén szólva is zavarba hoz. Gyanítom, a fejem tetejéig elvörösödtem, de végül összeszedem magam és megköszörülöm a torkom. -De. Leginkább az idegeimet, de azt nagyon.- villantok egy negédes mosolyt, de aztán inkább elmosom a bögrémet, mert addig is van időm ezt...mi a franc volt ez egyáltalán? Szuper lesz, ha Kirill mostantól majd Dimitriy-el fog cukkolni. De tényleg. Nem is tudom, mi a kecsegtetőbb gondolat. Edzeni vagy inkább kiugrani az ablakon. Végül felé fordulok derekammal a pultnak dőlve, ahogy felteszi a kérdés-sorozatát és egy pillanatra felfújom az arcom, töprengek. -Igazából, ez így mind. - fújom ki hosszan a bent tartott levegőt, hogy tovább ecseteljem gondolataimat, miközben odébb sétálok a konyhában. Egész a hűtőig, ahonnan most én tessékelem picit odébb, hogy oda férjek és előszedjek magamnak egy joghurtot. -Leginkább azt szeretném, hogy amikor majd legközelebb egy partyn rám mászik egy vén szatír, megvédhessem magam és ne kelljen utána azt hallgatnom, hogy az én hibám volt, hogy meg kellett menteni a seggem. - hadarom el egy bájos mosoly kíséretében, mert bizony az kurva szarul esett és akkor döntöttem el, hogy innentől én akarom megmenteni magamat. Nem akarom, hogy Dimitriy újra a fejemhez vágja, hogy szedjem össze magam meg, hogy meg kell tanulnom megvédeni magam. -Szóval, kérlek, Kirill. Segíts ki, ha akad rá egy kis időd.- pillantok rá fáradtan, mert tényleg, nagyon szeretném, ha őszintén válaszolna, hogy hajlandó-e erre vagy sem, mert ha nem, akkor más megoldást kell találnom, ami szintén nem Dimitriy. -Cserébe, ha egyszer talán te szorulsz majd az én segítségemre, számíthatsz rám. - vonok vállat, bár őszintén nem tudom, miben tudnék én neki segíteni, viszont az élet tartogat meglepetéseket és sosem tudhatjuk, mikor jön jól egy bűntárs.
Kirill Ilyich Antonov —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 21, 2022 5:33 pm
Iris & Kirill
Nem kellett kétszer rászólni, hogy kicsit eloldalazzon, így már szabadon tudtam beteríteni a pultot a cuccokkal, nem aprózva el semmit; ha egyszer éhes vagyok, semmi és senki nem tudott csak úgy leállítani, és mély hálát éreztem, amiért Iris sem próbálkozott ilyesmivel. Előpakoltam a felvágottakat, közben fél szemmel a lányra sandítva. Főleg akkor, mikor közölte, hogy mi is a valódi oka ennek a beszélgetésnek, nem mintha nem lett volna amúgy is gyanús ez a nyitány. Még meg is lepődtem, de ezt tökéletesen tudtam palástolni, miközben megpróbáltam szétválasztani két felvágottat, de túl makacsok voltak ahhoz, hogy csak úgy elváljanak egymástól. - Ahhha. - Először csak ennyit nyögtem ki, mert lekötött a koncentrálás, de mikor a próbálkozásaimat siker koronázta, egy kaján vigyorral megkerestem a lány tekintetét. - Miért, a főnök nem edz meg rendesen? - Pimaszul vonogattam a szemöldökömet, kétséget sem hagyva afelől, mire is gondolok egészen pontosan, de amúgy nem feszegettem tovább a témát. Mindenről tudtam, ami ebben a házban zajlott, a legutóbbi vitájukat pedig nehéz lett volna nem hallani. Ezek után talán én sem szívesen kértem volna segítséget a nagyfőnöktől, bár valószínűleg Iris nem így tekintett rá. Hagyjuk a részleteket. Miközben beszélt, a kezeim folyamatosan mozogtak, összeállítva a szendvicset, majd leültem a pult mellé, magam elé húzva a tányért meg a tejet. - Jó, hát. Mire gondoltál pontosan? Verekedni akarsz? Vagy jobb kondiba kerülni? Vagy mindkettő? - Nem volt elhanyagolható tényező, hogy mit is akart elérni; jobb erőnlétet vagy a szó szoros értelmében meg akarta védeni magát. A szavai alapján az utóbbi, és nem is értem, hogy bírta ki idáig. Az élete életveszélyben volt ebben a házban, ebben a családban, főleg egy ilyen férj mellett. Néha egészen sajnáltam szegény lányt.
|| coded by eirik
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 21, 2022 5:03 pm
Kirill & Iris
Irtó hülyén érzem magam amiatt, amire készülök, bár bízom benne, hogy annyi bajtársiasság már kialakult köztünk -főleg a múltkori baleset óta-, hogy azért nem fog az arcomba röhögni. Nem hiszem, hogy bármelyikőjüknek is lenne fogalma arról, milyen nekem ez az egész. Mintha egy kibaszott maffia filmbe csöppentem volna, ahol el kell döntenem, hogy vagy a sikítozva futkosó szőke liba leszek, akit valószínűleg elsőnek nyírnak majd ki, vagy pedig összeszedem magam, felnövök a feladathoz és, ha nem is leszek egy badass bitch, de azért annyira képes leszek, hogy tökön rúgjak valakit úgy istenesen, ha bántani akar. Ezt azonban nehéz felvázolni egy olyan pasasnak, mint Kirill, de még nehezebb lenne Dimitriyt megkérni rá, főleg, hogy most elég... viharos a hangulat köztünk. Kirill azért lazábbnak tűnik és egyébként is, egészen megkedveltem, mióta az ég világon mindenhova követ. -Persze. Bocs.- húzódok el gyorsan, mikor enyhén céloz arra, hogy útban vagyok, egészen a pult másik végéig még se állok, hogy onnan figyeljem aztán, ahogy mindenféle kaját maga elé pakol. Nehéz elhinnem, hogy ezt tényleg mindet megeszi majd, de láttunk már csodát ugye. Egyébként is edz, bár erre olyan idióta módon kérdezek rá, hogy kedvem lenne a fejemet a pultba verni. Talán, mégis jobb lenne nekem a sikítozó szőke szerepe. -Ühüm.- bólintok hümmögve, várok, magamban fogalmazgatok, míg végül rákérdez, miért is érdeklődöm eziránt. Hát itt a nagy lehetőség. Hajrá! -Szeretném, ha együtt edzenél velem.- közlöm végül egy szusszal, majd pár pillanat csend után, inkább folytatom. -A minap bebizonyosodott, hogy meg kellene tanulnom vigyázni magamra. Konkrétan Dimitriy mondta, szóval...jól jönne valaki, aki mutat ezt-azt. És aki nem Dimitriy...- zárom le végül halkan dünnyögve, majd felhajtom a maradék kávémat és a mosogatóhoz indulok vele, hogy elmossam meg, hogy ne álljak ott bambán, míg a válaszát vagy valami reakciót várok. -Egyébként is, mindig tanulni akartam ilyesmit, csak sose szántam rá magam.- vonok vállat, ahogy tovább csicsergek, mintha ezzel szeretném kevésbé nevetségessé tenni magam egy orosz bűnöző szemében, aki valószínűleg simán földhöz vágna, ha akarna még azután is, hogy kitanított. Nem is értem, mit gokdoltam. Ezek amúgy is stukkerral szaladgálnak, én meg nem vagyok egy Lara Croft.
Kirill Ilyich Antonov —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 21, 2022 3:47 pm
Iris & Kirill
Már megvolt a jól megszokott és bejáratott napi rutinom, amitől csak ritkán tértem el. Nyilván ha feladatot kapok valamelyik Smolensky-től, az válik prioritássá, ráadásul mióta Iris a házban élt, az időm nagy részét az töltötte ki, hogy rá vigyáztam. A bébiszitterkedés szerintem nem állt jól, túlságosan eltunyultam, márpedig ha a lány elhagyta a házat, résen kellett lennem. Az elején kicsit se könnyítette meg a dolgom, minden pillanatban érzékeltette, hogy amúgy a háta közepére sem kíván, de egy idő után mintha megváltozott volna a hozzáállása, vagy csak simán megtanult elviselni. Arról azonban még mindig nem beszéltem Dimitriy-nek, hogy akadt egy kis gondunk, egyre többször láttam szimatolni a környékünkön a rendőrnőt, aki - a viccekkel ellentétben - nem volt se könnyen átverhető, sem hülye. Letudtam a futást, amit általában hajnalban szoktam megejteni, a verejtékem átitatta az atlétámat, de nem zavartattam magam; ebben a szerelésben kezdtem el valami ennivaló után kutatni a hűtőben, egy fél banánt már betömve a számba. Ekkor hallottam meg a már jól ismert hangot, bár az, hogy reggel... hát nézőpont kérdése. Csipkerózsika nyilván későn kezdett ma ébredezni, vagy... mit bánom én. - Jó reggelt. - Hümmögtem a fél banánnal a számban, becsukva a hűtőajtót, és mivel a pult mellett állt meg, én is odakezdtem el kipakolni a begyűjtött zsákmányt, amit magamba készültem tömni. A banánt pár rágás után leküldtem, majd öntöttem egy nagy pohár tejet, közben fél szemmel Iris felé sandítottam. - Igazán nem akarlak zavarni, de... nem állnál arrébb? - Felvontam a szemöldököm, bár nem volt rosszallás a hangomban, csak tényleg nem fértem el, bár talán célravezetőbb lett volna az asztalra vagy bárhova máshova lepakolni. Leharaptam a banán másik felét is, közben keresve egy kést, de ekkor már hallottam az újabb kérdését. Először nevetni akartam, végül csak egy mosolyt sikerült összehoznom, de helyeslően bólintottam. - Igen, Iris. Szoktam. - Adtam tudtára a nyilvánvalót, látva az arcán a furcsa zavart, majd lenyaltam a késről a vajat. A banánnal elég érdekes kombót alkotott a számban. - Miért? - Elvégre ha megkérdezte, nyilván fontos. Talán kocogópartnert szeretett volna? Nem elég, ha együtt járunk shoppingolni?
|| coded by eirik
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 19, 2022 9:09 pm
Kirill & Iris
Bőven volt időm gondolkozni az elmúlt pár napban, mióta -már megint- szándékosan kerülöm Dimitriyt. A múltkori balhé után pedig fontolgatom, hogy mostantól így fogom kibekkelni a maradék -franc tudja mennyi- időt, amíg a felesége kell legyek. El leszek én a tornyomban, mint valami dilis hercegnő és várom a szabadulásom napját vagy, hogy egy páncélos lovag megmentsen. Gyanítom, a szabadulásra még mindig több esélyem van. Végül pár nap után furcsa gondolataim támadtak. Legfőképp amiatt, amit Dimitriy mondott, hogy semmi nem akadályozni meg abban, ha el akarná venni, amit szeretne. Mármint, konkrétan az orrom alá dörgölte, hogy simán meg is erőszakolhatna, amitől nem igazán érzem mostanában ebben a házban biztonságban magam. Úgy általában rá kellett döbbenjek, hogy rá vagyok utalva egy rakás idegenre, akiknek a hétköznapjaik része, hogy megölnek egy-két embert. Zokszó nélkül tüntetnének el engem is, ez pedig egész addig zakatolt a fejemben, míg végül úgy döntöttem, hogy beszélek Kirillel. Kisandítok a szobám ajtaján, jó pár pillanatig csendben hallgatózok és, miután megbizonyosodok arról, hogy nincs a környéken senki , halkan letipegek a földszintre. Az ebédlő majd a konyha felé veszem az irányt, hátha találok ott valakit, vagyis konkrétan azt, akit keresek, mikor pedig meglátom, egy röpke másodpercre megtorpanok. Ki fog röhögni. Biztos vagyok benne. -Jó reggelt, Kirill.- köszöntöm végül lazán -így déli tizenkettő táján-, mintha csak kávéért toltam volna le a képem, töltök is magamnak, végül az asztal lapjának támasztva csípőmet megállok és nyelek pár kortyot. Fogalmam sincs, hogy miként vázoljam neki, hogy mit szeretnék tőle, leginkább azt remélem, hogy majd ő tesz fel előbb valami kérdést de végül, ha nem tesz így, összeszedem magam. -Szoktál járni futni?- teszem fel végül a világ leghülyébb kérdését egy bűnözőnek, de mégis miként vezethetném arrafelé a témát, amit akarok tőle? Az ilyesmit nem lehet csak úgy az ember képébe vágni. Szép lassan kell rávezetnem, hogy tanítson meg megvédeni magam és igen nyomós érveket kell felhoznom amellett, hogy ez hasznos dolog lenne. Végül is, ez tök egyszerű lehet, nem?
Kirill & Iris - I don't need a friend, i need a coach
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 114 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 114 vendég :: 2 Bots és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.