Kiskép : Rendeltetésem : Thrúd valkűr vagyok play by : Alicia Vikander Posztok száma : 30 User neve : Maze Csoport : Valkűr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : Sentrum Foglalkozás : nyomozó Előtörténet : Look Me in the Eye,
Tell me, what you see.
Siri.Rasmussen —
Elküldésének ideje — Pént. Május 06, 2022 12:20 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : alvis vagyok play by : ben barnes Posztok száma : 9 User neve : dim Csoport : törpe Pontgyűjtő : 8 Lakhely : frogner Foglalkozás : jeweller & businessman Előtörténet : the greatest power is often simple patience Keresem : maybe, just maybe, your "someday" is almost here
Kor : 749
Aaren.Kolbeck —
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 12, 2022 6:17 am
Siri.Rasmussen and Elof Jensson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Aaren Kolbeck ;;
— ben barnes — ékszerész, üzletember — törpe — canon
Alvis VAGYOK
747 év
Makacs ;
a családom szerint
Ravasz ;
az ellenségeim szerint
Céltudatos ;
szerintem
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
A bátyámhoz és a fajtánkhoz hűen inkább húzódom meg a háttérben, onnan irányítva a számomra jelentőséggel bíró szálakat, mintsem hogy magunkra tereljem a nagyérdemű figyelmét. Már régen elmúltak azok az idők, amikor az üzleten kívül más is érdekelt, éppen emiatt nehéz is velem lépést tartani, minden érdekeltségemből hasznot remélek, és nehezen viselem, ha valami nem az én számításaim szerint alakul. Nagy előnyt kovácsoltam a türelem és megfontoltság erényéből, nincs kapkodás az életemben, az csak rosszat szül. A bátyám még őrizget magában valamiféle jólelkűséget, amit én már régen, talán már fiatal felnőttként beáldoztam a büszkeség és gőg oltárán. Aligha tudott bárki is érzelmeket előcsalogatni belőlem, a partnereim szemében őriztem a rezzenéstelen, hidegvérű és magabiztos üzletember imázsát, még ha éppen omladozott is körülöttem a tökéletesen felépített és kiszínezett világom. Bár soha nem állítottam magamról, hogy szent lennék. A magas, vékony, de kisportolt testalkatom, és a sötétbarna szemeim valószínűleg mind közrejátszanak abban, hogy nem kell különösebben megerőltetnem magam, ha az ellenkező nem figyelmét akarom magamra terelni, vagy éppen a tetszésüket elnyerni. Sötétbarna hajamat általában rövidre nyírja hordom, és szokásom meghagyni a borostámat. Örülök, hogy a cilinder és a sétapálca kiment a divatból, ennek ellenére mióta csak az eszemet tudom, szeretek elegánsan megjelenni, sokszor járok öltönyben, annál kevesebbszer lezser cuccokban, főleg, mert a munkaköröm megkívánja az üzletkötésekhez igazított megjelenést.
Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
Elof • 1973. London, Greenwich It takes two men to make one brother.
Tekintetem egy pillanatra sem eresztette a bátyám nyugodt, békés tekintetét, miközben előredőltem, ujjaim pedig megmozdították a fekete futót a táblán. Órákkal ezelőtt még tombolt, mint egy mindent letarolni készülő hurrikán, pedig kettőnk közül mindig Ő volt a békésebb természet. Mint ég és föld, ezt még a szüleink sütötték ránk a haláluk előtt, bár ezzel kevésbé értettem egyet. Ugyanúgy meg tudtam őrizni a hidegvéremet, mint a testvérem, és legalább annyira megfontolt és türelmes voltam, mint Elof, de a céljaink mindig más útra tereltek minket. Volt, hogy kontinensnyi távolság választott el kettőnket, hogy évtizedekig csak a megérzéseimre hagyatkozhattam, de ha valamiben, legalább a bátyámban nem kellett kételkednem soha. Mondhatni, az egyetlen biztos üzlet volt az életemben. Farkasszemet nézett velem, majd egy sóhajt követően hátradőlt. - Megszánhatnál azzal, hogy legalább most hagysz győzni - törte meg először a már percek óta beállt csendet keserédes mosollyal, ezzel némileg kibillentve a koncentrációból, de ezt az arcom nem tükrözte vissza. Megropogtattam ujjaimat, majd a sakktáblára szegeztem tekintetemet. Egyszerű elmepróba volt, mint mindig, de a jelenlegi helyzete ellenére sem készültem könnyen adni azt a győzelmet. Meg kellett küzdenie érte, ezt még Ő tanította, mikor gyerekek voltunk, és úgy tűnt, erre most kivételesen nekem kell emlékeztetnem. Szemügyre vettem a bábukat, majd újra megkerestem a tekintetét. - Még legyőzhetsz. Igaz, talán be kell áldoznod hozzá a királynődet - jegyeztem meg, miközben felegyenesedtem a fájó görnyedésből, figyelve, hogyan tolja arrébb jó pár másodperc elteltével az egyik bástyáját. Megforgattam a szemeimet, mert ezzel szinte rögtön aláírta a saját vesztét, de továbbra is nyugodt maradt, annak ellenére, hogy tudtam, mennyire utál veszíteni. Nála jobban csak én utáltam. Mégis megadtam neki az esélyt, legalábbis a látszatot, hogy még nincs veszve semmi, Ő pedig nem élt vele. Újra a tábla fölé hajoltam, ezúttal a bástyát mozdítva el, majd egy könnyed sóhajjal én is hátradőltem, kezemben a félig töltött bourbon-nel, majd keresztbe vetettem lábaimat. - Sakk-matt - közöltem az egyértelműt. - Bár ez olyan, mintha éppen te hagytál volna győzni engem - tettem hozzá, a pohár pereme mentén pillantva rá, mire Ő csak megcsóválta a fejét. - Az élet alapvető szabályai. A királynőnket nem áldozzuk be, hanem harcolunk érte - nyúlt Ő is a pohara után, mire egy szemforgatás mellett elhúztam a számat. - Érdekes metafora. Már el is felejtettem, milyen bölcsességeket tud kihozni belőled némi alkohol - sóhajtottam kelletlenül, színtelenül beszélve, de egy pillanatra sem billentett ki a büszkeség álarca mögül. Az Ő harca egészen más volt, tőle elvették a szerelmét, a gyász pedig évtizedekig nyomta rá bélyegét a munkásságára. Tudtam a bosszúvágyáról, arról, hogy életében először képes volt félredobni minden erkölcsöt, ezzel együtt mindazt, ami megkülönböztette tőlem, csak hogy egyszer méltó revansot vegyen a lány haláláért, de közben pontosan tudta, hogy engem mi marcangolt legbelül, ezer réteg alatt, még ha soha nem is beszéltem róla. Thrúd nem halt meg, egyszerűen becsapott és elszökött. Ezen pedig ennyi idő elteltével sem tudtam csak úgy átlendülni, inkább nem gondoltam rá, az emlékeim legmélyebb sarkába száműztem, de még így is ott élt bennem fájó emlékeztetőként, mindahányszor egy-egy nő karjába menekültem, akik a magány oldásán túl semmit nem jelentettek. - Még egy kört?
Thrúd • 2022. Oslo, Gamle Oslo When the sun has set, no candle can replace it.
Trehány mozdulatokkal lapozgattam egy vaskos könyvet a dolgozószobám kényelmes székén nyújtózkodva. Nem is olvastam, csak kellett valami az ujjaim alá, hogy a kényszeredett mozdulatokat levezethessem, mert évtizedek óta nem éreztem ennyire zakatolni a szívemet, ez pedig a nyugtalanság egy eddig ismeretlen szintjéhez vezetett. Ha valamire, hát a hidegvéremre és higgadtságomra mindig büszkén tekintettem, nehezen is tudtak kizökkenteni, mert minden eshetőségre volt egy B és egy C tervem is, a végkimenetel pedig általában attól függött, hogy ki volt a szerencsés vagy épp szerencsétlen üzletfél. A haragom pedig ennyi idő elteltével sem csillapodott sem Thor, sem Thrúd irányába. A lapok tartalma helyett emlékképek vetültek lelki szemeim elé, még tisztán élt bennem a pillanat, mikor Thor közölte velem a lánya elszökését. Újra az akkori érzések kezdtek kavarogni bennem, főleg azután, hogy Rasmussen nyomozó tiszteletét tette az üzletemben. A viszontlátásra, ha előbb-utóbb számítottam is, de nem ilyen körülmények között, és ahogy újra és újra lezajlott a fejemben kettőnk beszélgetése, be kellett látnom, hogy úgy álltam a sarat, ahogy azt magamtól is elvártam volna. Dolgozott bennem a sértettség, a büszkeségemen ejtett csorba, amit hűvösséggel és tárgyilagossággal hoztam a tudtára, azzal viszont nem tudtam mit kezdeni, hogy úgy tett, mintha neki legalább ugyanennyi oka lenne sértettnek lenni. Egy lassú, mégis határozott mozdulattal csuktam be a könyvet, majd tettem le magam elé az asztalra, csak hogy ujjaimat összefűzve hátra dőljek a székben. El kellett vonatkoztatnom Thrúd jelenlététől, mert a tárgy, ami eltűnt, valamelyest nagyobb jelentőséggel bírt, mint amit megosztottam a lánnyal. Éppen ezért akartam részt venni a nyomozás minden fázisában, szükségem volt az ékszerre, magam és a bátyám érdekében is. Felálltam, egy kisebb sóhaj után pedig kézbe vettem az előbb ledobott könyvet, hogy visszahelyezzem a többi közé a könyvespolcra. Gondolataim ekkor már tovább kalandoztak, és a tárgy körül forogtak, amit Ő rendelt tőlem. Ujjam végigsimított a bőrkötésen, és magam sem tudtam volna megmondani, hogy a csökönyösség köntösén keresztül hogyan tört utat az a halvány mosoly, ami a szám sarkába telepedett, de pár másodpercig nem is próbáltam meg eltüntetni. - Még hogy gyűrűt - csóváltam meg a fejemet, újra visszabújva a gőg maszkja mögé. A helyében nem feltétlenül bíztam volna meg a nagy Alvis-ban a történtek után, de nyilván Ő is belátta, hogy ebben a helyzetben akaratlanul is, de egymásra lettünk utalva. Még ha nem is fűlött hozzá a fogam. Már elmúltam tizenöt éves, és nem gyermeteg daccal akartam tekinteni a sors furcsa fintorgására. Nekem kellett az eltűnt ékszerem, neki pedig kellett egy mágikus tárgy. Ez pedig már egészen üzletszagú volt. És ha valamiben, hát üzletben soha nem ismertem tréfát.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 60 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.