M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malin Nielsen

Faith Iversen
Kiskép :
Malin Nielsen 8e295af076a46ed60abc8a0557226172
Rendeltetésem :
Njörd leánya
play by :
Teresa Palmer
Posztok száma :
19
User neve :
Maze
Csoport :
félistenek
Pontgyűjtő :
12
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
múzeumi kurátor
Előtörténet :
Have a little Faith
Keresem :
I can talk a hundreds of people In one day, but none of
them compare...

Malin Nielsen Tumblr_miozshvVlK1r89ca9o4_250
to the smile you can give Me in one minute.

Kor :
34

Faith Iversen
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 06, 2022 5:03 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vendég —
Malin Nielsen
tűzóriás
Surtr lánya
A családom szerint gondoskodó vagyok •
Az ellenségeim szerint ingerlékeny vagyok •
Szerintem egy kicsit elveszett vagyok •

this is not what you wanted;
Név: Malin Nielsen
Kor: 36
Hajszín: barna (miért fontos ez?)
Szemszín: kék (ezt sem értem)
Magasság: 168 cm (???)
Súly: 59 kg (????)
Különleges ismertetőjegyek: rémisztően átlagos vagyok, a lényegre térhetünk végre?

Kérlek, válaszolj őszintén a következő kérdésekre!

Küszködöm mostanában azzal, hogy önmagam legyek?
Mi az, hogy. Elvégre itt egy terapeuta, aki szánalmas módon egy elfuserált önsegítő könyv „Milyen kérdéseket tegyél fel magadnak az önterápia kezdetén?” fejezetét tölti ki. Mi ez, ha nem önmagam meghazudtolása? Elismert vagyok a szakmában, pontosan tudom, hogy ha valakit ezzel a kérdéssel üdvözölnék az első ülés alkalmával, biztosra vehetem, hogy még azelőtt bezárkózna, mielőtt kinyitottuk volna az ajtókat és aztán soha többé nem látnám. És mégis meg fogom válaszolni a következő kérdést is.

Nehezebbnek érződnek mostanában a mindennapok?
Úgy érted, krónikus életundorban szenvedek-e? Nos, lehetséges, de csak akkor, ha a fiamat nem számítjuk. Ha onnan nézzük, hogy az utóbbi körülbelül öt évben mintha nem találnám teljesen önmagamat és a helyemet a világban, akkor mindenképpen. Ki érezné jól magát abban a helyzetben, amikor valamiről tudjátok, hogy nem oké, de inkább nem mondtok semmit, hátha akkor majd a problémák megszűnnek létezni? Az egyik páciensem egyszer a langyos húgyban ücsörgéshez hasonlította az ilyesféle élethelyzetét. A válása óta nincs szüksége a segítségemre.

Van olyan bizalmasom, akinek bízhatok a pártatlanságában?
Micsoda marhaság. Kezdem úgy érezni, hogy az egyetlen bizalmasom Alex, de hogyan is vádolhatnám őt pártatlansággal, ha egyszer az anyja vagyok?

Egyre többet aggódom, a gondolataim kevésbé logikusak?
Olvastad az eddigi válaszaimat? Van kevésbé logikusabb annál, hogy úgy érzem, kicsit több mint öt évvel ezelőtt valami végzetes hiba csúszott az életembe, miközben pontosan tudom, hogy nem történt semmi? Van kevésbé logikusabb annál, hogy a fiam is éppen öt éve jött a világra, én mégis mindent ehhez kötök, pedig ő a szemem fénye? Van kevésbé logikusabb annál, hogy a kérdésekre kérdésekkel felelek?

Elvesztettem az érdeklődésemet olyan dolgok iránt, amiket régen imádtam?
Talán egyszerűbb, ha azt mondom: Alex az egyetlen dolog az életemben, akit töretlenül imádok. Minden más megkérdőjelezhetőnek és logikátlannak tűnik, pedig az életem olyan unalmas megszokottsággal telik, hogy az szinte fájdalmas.

A barátaim kerülnek vagy látványosan aggódnak értem?
Bárcsak aggódnának értem, és akkor talán nem magammal kellene terápiás beszélgetést folytatnom. A legjobb barátnőm, Kristine kóros savanyúsággal vádolt meg körülbelül egy évvel ezelőtt, és azóta felém sem nézett. Ez elég beszédes, nem?

Van olyan dolog, amitől képtelen vagyok megszabadulni?
Úgy érted, a kételyeimen, a bizonytalanságomon és a kóros savanyúságomon kívül? Nem, nincs. Minden a legnagyobb rendben van.

Szokásommá vált, hogy olyan titkokat őrizgetek, amik szégyenérzettel vagy félelemmel töltenek el?
Említettem már, hogy nem vagyok egyszerű ember, de ezt csak a hozzám hasonlóakkal oszthatom meg? És azt, hogy az erőm olyan pusztító lehetne, hogy küzdenem kell a kordában tartásával? Nos, igen, ez elég félelmetes gondolat. És szégyenteljes. Arról nem is beszélve, hogy ha elvesztem a fejem, a szemeim vörössé válnak, mint a tűz, amit azért elég nehéz kimagyarázni. Aztán ott van a pasas az álmomból. Na az tényleg félelmetes.
not what you had in mind

play by
Jessica De Gouw
életkor
36 éves
foglalkozás
terapeuta
a karakter
saját
hirdető
-
fő karakterem
Aviva

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
I. A hiba

Némán, rezzenéstelen arccal figyeltem a kezemben tartott műanyag micsodát, és próbáltam eldönteni, hogy az életem most éppen sínre kerül, vagy összedőlni készül. A használati utasítás szerint elég egyértelmű dolog volt a két csík. Begyűrtem az eszközt a táskámba, vissza a másik öt műanyag vacak mellé, ami mind ugyanazt mutatta.
A hálószobába sétáltam és megálltam az ágy mellett, ahonnan éppen rá lehetett látni az ébredő város lassan éledező forgalmára. Figyeltem az arcát, ahogy békésen alszik, és próbáltam eldönteni, mitől van ez a furcsa érzés a gyomromban, már azt leszámítva, amire valószínűleg épp az imént jöttem rá. Előző este nagyon furcsa volt, bár nem mondott semmit vagy történt bármi különösebb, ösztönösen megéreztem rajta a feszültséget.
Ujjaim leheletfinoman futottak végig az arcán, bejárva az ismerős vonásokat, és bár nem nyitotta ki a szemét, pontosan magam elé tudtam képzelni azt az elképesztően kék szempárt a szemhéjai alatt. Tudtam, hogy ki ő. Tudtam, hogy nem szabadott volna. Ő is tudta. Mégis itt voltunk, és neki még csak fogalma sem volt róla, hogy mit tettünk. Egyelőre én sem hittem el teljesen.
Aznap reggel éppen ezért nem mondtam neki semmit; biztos akartam lenni a dologban és nem akartam, hogy azt higgye, el akarok ezzel érni valamit. Én nem tudtam, amit ő már tudott - és így ő sem tudhatta meg soha, amit én már tudtam. Persze ha sejtettem volna, hogy mire készül, ha tudtam volna, hogy ki fogja irtani magát az életemből, az emlékeimből...
Nem. Akkor talán végképp nem mondtam volna el neki. Akkor tűnt volna csak igazán zsarolásnak.

II. A következmény

- Anya?
Eltettem a táskámba a reggelihez előkészített zabkását, majd Alexhez léptem és végigsimítottam aranyszőke fürtjein a feje tetején. Feltűnt, hogy alig evett a reggelijéből, inkább csak összeturkálta azt; ez különösen furcsa volt, ha azt nézzük, hogy azon reggelek egyikéhez volt szerencsénk, amikor kifejezetten kedve volt oviba menni.
- Mi a baj, csillagom? – guggoltam le mellé. – Nem vagy éhes?
Csak lassan emelte rám nagy, világoskék szemeit, miközben letette a kanalat; láttam az arcán, hogy valami nyomasztja. Felálltam és inkább a mellette levő székre ültem le, majd nem törődve a kosztümöm összegyűrődésével, egyszerűen az ölembe húztam és hagytam, hogy kis ujjaival az enyémekbe kapaszkodjon.
- Nagyon furcsa álmom volt – motyogta az orra alatt, közelebb kellett hajolnom, hogy ki tudjam venni a szavait.
- Mit álmodtál? – kérdeztem megnyugtató hangon.
- Volt benne egy bácsi, aki nagyon kedves volt hozzám. – Ahogy folytatta, az órámmal kezdett játszani. – És azt mondta, ő az apukám.
Éreztem, hogy elszorul a torkom, de nem hagytam, hogy ez az arcomra is kiüljön, inkább belekezdtem a haja lassú simogatásába, ami mindig meg tudta nyugtatni.
- Már megbeszéltük, hogy az apukád nélkül is elegek vagyunk egymásnak, nem? – kezdtem lassan, és próbáltam én magam is elhinni, amit mondok. – Ketten a világ ellen, emlékszel? – hajoltam közelebb hozzá egy huncut mosollyal, hátha el tudom terelni a figyelmét.
- De nem ő volt az.
A kezem félúton megállt a levegőben egy pillanatra, mielőtt folytattam volna a haja simogatását.
- Hogy érted, hogy nem ő volt az?
- Magasabb volt – kezdte, de mielőtt még közbeszólhattam volna, hogy nem is igazán mérhette volna fel az édesapja magasságát, ha egyszer sosem találkoztak, tovább beszélt. – És szőke haja volt, mint nekem. És olyan kékek voltak a szemei, mint nekem.
Homlokráncolva néztem el egy pillanatra a feje felett. Alex soha nem találkozott az apjával, ez nyilvánvaló volt, de amikor először kérdezősködni kezdett, nem tagadtam meg tőle semmilyen választ - persze csak olyan mértékben, amit meg lehetett osztani vele -, és ez alapján is tudtam, hogy a szavainak semmi értelme. Kérdezett arról is, hogyan néz ki, és én el is meséltem neki, de még ha nem is emlékezett rá pontosan, a szőke haj és a kék szemek teljesen ellentétesek voltak az elmondottakkal... a legijesztőbb mégis az volt az egészben, hogy ezt Alex is tudta. Az álma így valóban furcsának tűnt.
Legalább olyan furcsának, mint amikor egyszer-kétszer én is láttam álmomban egy szőke és kékszemű férfit, aki számomra ismeretlen volt, ő mégis arra kért, hogy ne felejtsem el.
Megráztam a fejem és nyomtam egy nagy puszit Alex arcára.
- A képzeletünk néha nagyon furcsa dolgokra képes, Alex.
Vissza az elejére Go down

Malin Nielsen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Thor & Malin | hello stranger
» Gaelan & Malin | call for aid
» Malin & Reidar ~ Remember me!
» Surtr & Malin | family idyll
» Sinmara & Malin | breaking the habit

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: