Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : henry cavill Posztok száma : 52 User neve : dimitriy Csoport : berserker Pontgyűjtő : 50 Lakhely : all around the world Foglalkozás : fejvadász Keresem :
the hardest thing I have ever done is
walk away still madly in love with you Kor : 136
Malthe Hjelm —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 10, 2021 3:24 pm
Malthe Hjelm David Anderson
berserker
mások végzete
A családom szerint magabiztos vagyok • Az idő és az egyedüllét szófukar férfivá edzett. Régen, még az első világháború utáni időkben képes voltam megtalálni a világ sajátos szépségét, és megosztani azt másokkal. Ma már túl sokat rejtőzöm különböző álarcok mögött, az éjszaka sötétjében, vagy éppen családi otthonok ajtajának árnyékában. Talán az elhivatottságom is tehet arról, hogy nem beszélgetéssel töltöm el a legtöbb időt. Rengeteg vér szárad a kezemen, megannyi haláltusa szemtanúja voltam már, de ennek ellenére sem veszítettem semmit az elhivatottságból. Fiatal koromban lehetőségem nyílt világot látni, jártam Párizsban, Németországban, Ausztriában és Csehszlovákiában. Néhány helyen éveket töltöttem el, anyanyelvi szinten tanultam meg a nyelvüket a fogékony elmémnek köszönhetően. Felejthetetlen élménynek bizonyult, és a kontinens mentalitása ébresztett rá arra, hogy nem fogom leélni az életem egy olyan munkával, amit apám akart rám kényszeríteni.
Az ellenségeim szerint veszélyes vagyok • Bizonytalan talajjal a lábam alatt indultam el otthonról, hogy álmaim vágyát beteljesítsem. Valahol az indulópont és a cél között változott meg az egész. A harmincas években Lengyelországban éltem, majd Németországban. A feltörekvő eszmék nagyban befolyásolták a személyiségem. A korszak leghírhedtebb politikusai és népirtói voltak hatással az életemre, de saját romlottságomat egy hétköznapi öltönnyel képes voltam palástolni. Ki gondolná a mai történelemkönyvek átlapozgatása után, hogy az egyik legnagyobb diktátor valójában egy gyáva féreg volt?
Szerintem megnyerő vagyok • Magas, szilaj férfi vagyok a kelták jellegzetes vonásaival. Barnás hajam és hűvös kék szemem az, ami vonzó külsőt kölcsönöz számomra még akkor is, ha már nem vagyok egy mai fiatal - de ezt senki nem tudja. Bal kezem mutató ujján viselek egy gyűrűt, ami még a nagyapámtól maradt rám. Lépteim csendesek és a legváratlanabb helyeken vagyok képes felbukkanni, általában akkor, amikor szükség van rám, vagy ha senki sem számít rá.
play by
henry cavill
életkor
134 év
foglalkozás
fejvadász
a karakter
keresett & saját
hirdető
-
fő karakterem
dimitriy
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
2020. december 14. Chicago, Amerikai Egyesült Államok
Egy ideje már figyeltem a kialakult szituációt, az arcomra pedig egy különös mosoly kúszott. Az egyik oszlopnak vetettem a vállaimat, úgy figyeltem az Aviva körül kialakult jelenetet, de ezen meg sem kellett volna lepődnie senkinek, minden férfit képes lett volna a kisujja köré csavarni - már ha akarta volna őket. De nem akarta, éppen ez volt az, ami miatt felfigyeltem rá. Habár szerettem hajszolni a játszmákat és lazítani egy-egy akció között, de így a sokadik alkalom után be kellett látnom, hogy talán nekem sem kellett volna megállnom mellette. Nem tartoztunk egymásnak kötöttségekkel, és éppen annyit adtunk, amennyit elvettünk a másiktól. Nem fejtegettük egymás lelkét, nem osztottuk meg életünk nagy titkait. Éltük az életünket, ahogyan minden felnőtt ember tette volna a helyünkben. Akkor indultam el, mikor már tudtam, hogy érzékeli a jelenlétemet. Ahhoz képest, hogy eleinte rendszeresek voltak a véletlen találkozásaink - aztán már annyira nem a véletlennek köszönhettük őket -, hanyagolni kezdtem a vele való légyottokat. Tudtam, hogy egy új küldetés hamarosan új földrészre sodor majd, habár a nők ezt mai köznyelven úgy mondták volna, hogy csak egy közönséges férfi voltam, aki már kijátszadozta magát, és most megpróbálta lerázni a felesleges terhet magáról. A fickó mellé sétáltam, aki az imént még igyekezett túlküzdeni magát azon a láthatatlan falon, amit Aviva állított elé. Szegény nem is sejtette, hogy az esély leghalványabb szikráját sem kapta meg. - Gondolom távozni készül, igaz? - kérdeztem, közben megfogva a bárszéket a háta mögött, hogy egy kicsit oldalra billentsem. Nem kellett neki sok noszogatás, felhúzta a nyúlcipőt, konstatálva, hogy a ma esti prédája valaki másé.
2021. november 23. Oslo, Norvégia
- Itt vannak az új papírjaid, Anderson. - A férfi egy nagy halmaz dokumentumot tolt elém, én pedig az egyik kis kártyát felemelve olvastam el a rá nyomtatott nevet. Először csak fintorogtam egyet, majd megadva magam a nagyobb hatalomnak, zsebre vágtam az új azonosító okmányokat. - Bizonyára szokatlan lesz az Oslo-i időjárás. De majd hozzászoksz - intett kifelé az ablakon, utalva a hó szállíngózására. Nem kezdtem bele semmilyen méregetésbe, nem taglaltam, hogy éveket húztam le Svédországban, majd Finnországban, ez volt a munkám. Jó pénzért oda mentem, ahová küldtek, és azt tettem el láb alól, akit kellett. A legkülönfélébb esetekkel találkoztam az elmúlt harminc évben, mióta az egyik titkos szerv fejvadászaként dolgoztam, széles skálán mozogtak azok, akik éppen rosszkor voltak még rosszabb helyen. Tulajdonképpen bárkit ki lehetett iktatni, ha jó pénzt adtak cserébe, bizonyos rendszerek ellenségeit pedig főképp szerették eltüntetni. Erre mindig akadt pénz, de ez régen sem volt másképpen. Csak akkor még máshogy hívták az ilyesmit. - Összevissza ezt az egy címet adták meg? - kérdeztem, mikor egy kis névjegykártya-méretű papírt csúsztattak elém. Általában ilyenkor egy egész dossziét adtak, hogy tanulmányozni tudjam a prédát. Hogy mit szeret, hová jár, hol él a családja, mikor jár bevásárolni. Egy szóval mindent, amit tudnom kellett, megkaptam. Ehhez képest ez a nagybetűs semmi volt. - A többit a kisujjamból szopjam ki? - Nagy levegőt véve megcsóváltam a fejemet, majd hátat fordítottam a fickónak. Ezúttal ő az összekötő. De hogy nem nagyon vettem hasznát, az biztos.
2021. december 11. Oslo, Norvégia
Még éreztem az ütés helyét a tegnap esti bevetés után. Először felzaklatott az egész, és kivételesen nem azért, mert kudarcot vallottam. Éppen ezért adják azokat a szaros dossziékat, bassza meg. Hogy ne lepődj meg a helyzet kellős közepén, mikor egy olyan nő fejéhez tolod a fegyvered, akihez kellemes emlékek kötnek. Nem húztam meg a ravaszt, és ő sem tette, ezt pedig egyelőre nem tudtam mivel magyarázni. Az izzadságcseppek végigfolytak az arcomon, végig a karjaimon, miközben ütöttem a bokszzsákot. A fizikai kimerülés némileg segítette a szellemi fittségemet, de ezúttal meg voltam lőve. Életemben először elbuktam a rám bízott feladatot, az este holtest nélkül ért véget, habár csak a szerencsén múlott, hogy nem az enyémmel. Még tisztán emlékeztem arra, ahogyan kihátráltam a helyiségből, ő pedig hagyta. Elvesztem a sötétségben, mintha mindig is oda tartoztam volna. Ebben mondjuk volt igazság. A fél életemet az árnyékban töltöttem, és soha senki kedvéért nem jöttem ki onnan. Ki akartam deríteni, hogy ki ő. Ki akarja eltüntetni. És mit tett, amiért az életével kellene lakolnia. Volt még egy kis időm. Senkinek nem kell megtudnia, hogy az első próbálkozás kudarccal végződött. Mit tettél, Aviva?
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 62 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 62 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.