M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tessa Whitmore
2 posters

Sigurd Hemmingsen
Kiskép :
Tessa Whitmore 3WL9
Rendeltetésem :
Surtr és Rán fia vagyok
play by :
jack falahee
Posztok száma :
42
User neve :
benibigyó
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
4
Lakhely :
gamle oslo
Foglalkozás :
journalist
Előtörténet :
they say blood is thicker than water
but I guess the blood is starting to wear thin

Keresem :
we're all looking for something,
something to be
Tessa Whitmore A8bc42f97f39129211dcc3647583adaa6273bf19

Sigurd Hemmingsen
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 12:51 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Tessa Whitmore
Kiskép :
Tessa Whitmore BJdmaJ3
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
Morena Baccarin
Posztok száma :
6
User neve :
M.
Csoport :
tűzóriás
Pontgyűjtő :
5
Lakhely :
Sentrum
Foglalkozás :
make a wish
Előtörténet :
She wasn't scared of the Fire. She was the fire.
Keresem :
Tessa Whitmore KbPM

Tessa Whitmore
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 11:34 am

Dante Jackson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Tessa  Whitmore
tűzóriás
rendeltetésem
A családom szerint megbízható vagyok •Soha, egyikőjük sem kételkedett még a családom iránti hűségemet illetően, ennél fogva, szinte mindenről tudok a piszkos kis ügyeinkről és tekintve, hogy az egykori ballèpèsemre azóta se derült fény, ez valószínűleg, még jó ideig így is marad.
Az ellenségeim szerint kegyetlen vagyok • Nem voltam mindig ilyen, de már jó pár éve tényleg úgy vágom át bárki torkát, hogy aztán végig nézzem, miként fuldoklik a saját vérében, hogy a szemem se rebben. Nem èmelygek, mint az első alkalommal és nem kínoznak éjjelente a démonaim. Annál, amit Ők képesek okozni, jóval nagyobb fájdalmat is el kellett már viselnem, minek következtében egyszerűen, már érzéketlen lettem és, bár a családom mit sem tud arról, mi tört el bennem és miért, azt még ők is tudják, hogy nem riadok vissza, szinte semmitől.
Szerintem kiègett vagyok • Nem sok dolog van a világon, amitől képes vagyok megijedni, de a saját érzéseim, vagy inkább azok hiánya, néha még engem is elborzaszt, mindez pedig egyetlen orbitális hibára vezethető vissza: olyasvalakibe szerettem bele, akibe nem kellett volna. Öltem is Érte, a szerelmünkèrt, amit Ő azzal halált meg, hogy szó nélkül eltűnt.

play by
Morena Baccarin
életkor
500+
foglalkozás
végrehajtó
a karakter
keresett
hirdető
Dante
fő karakterem
-

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd

Két hónappal ezelőtt...

Valahányszor az apám hívat, már tudom előre, hogy olyan feladatot fog rám bízni, amiben mások elbuktak, amit a hűséges kis katonái képtelenek voltak teljesíteni engem pedig, mint valami végső megoldást, úgy vesz elő a tarsolyából. Mert bennem, még sosem kellett csalódnia, soha nem kullogtam még vissza úgy, hogy közben azon morfondíroztam, miként valljam be neki, hogy kudarcot vallottam, ez pedig elégedettséggel tölt el. Hiszen, mégis mi más miatt érezhetnèk elégedettséget, ha nem az apám tisztelete miatt?
Kifejezéstelen arccal lépek be az irodájába, majd a hatalmas mahagóni asztal előtt megállok és biccentek egyet, de az ábrázata láttán, egy pillanatra még én is meghökkenek. Iszonyúan dühösnek tűnik, így aztán még inkább beigazolódik a sejtésem, hogy valaki, valamit nagyon elaszúrhatott, most pedig rajtam a sor, hogy rendet tegyek. Csak úgy árad belőlem a magabiztosság és az elszántság, mert tudom, hogy bármit is vár el tőlem, teljesíteni fogom és ahogy eddig, most sem okozok majd csalódást, de amint egy hanyag mozdulattal elèm ejt egy újságot, talán életemben először szó szerint leesik az állam. -Tudod, hogy ez mit jelent, igaz?- kérdezi feszülten, de én még mindig nem tértem magamhoz, még mindig nem akarok hinni a saját szememnek. Kezembe veszem a lapot, közelebbről is megnézem az ismerős vonásokat, de igazából ezt az arcot bárhol képes lennék felismerni, így felesleges is abban reménykednem, hogy ez valami tévedés. Tényleg Ő az. -Azt akarom, hogy ide hozd elém, hogy kellőképpen bűnhődhessen azért, amit tett.- közli végül halkan, mutatóujjával az asztal lapját böködve, mintha konkrétan ott szeretnè látni Őt, nekem pedig egy pillanatra felfordul a gyomrom attól a titoktól, amiről fogalma sincs, amit évek óta őrizgetek, amit igyekeztem elfelejteni örökre, hogy nem Dante ölte meg a bátyámat, hanem valaki olyan, akiről nem is feltételeznè, hogy így elárulja és tőrt döf a szívébe; Én.
És mindezt miért? Hogy most kiderüljön, hogy a nagy, romantikus, hősi halála kamu volt, egy olcsó Broadway előadás, amit ettől függetlenül én őszintén meggyászoltam és hónapokig képtelen voltam túl tenni magam rajta. Be kellett fagyasztanom a szívemet, hogy képes legyek elviselni a veszteséget és azt, hogy helyettem vitte el a balhét. Most pedig fogalma sincs, hogy mit szabadított ezzel magára, mert ha engem küldenek utána, én vissza is fogom ide hozni. Átvert, becsapott, a képembe hazudott és még el is játszotta,hogy meghalt, hogy közben Norvégiában parádèzhasson. -Tudom, hogy neked is fáj a bátyád halála és, hogy alig várod, hogy bosszút állhass miatta de, ha lehet, élve hozd el nekem.- fűzi még hozzá a dühöm láttán de, ha tudná, hogy mennyire nem érdekelt a bátyám halála, hogy mennyire gyűlöltem Őt és Ő is viszont, valószínűleg nem próbálna most ilyen együttérző lenni. Dante miatt zokogtam akkor is, mint ahogy most is miatta érzem ezt a pokoli haragot és dühöt, amitől kezeim felforrósodnak, és olyan erősen szorítom őket ökölbe, hogy körmeim a tenyerembe válynak.-Nem fogok csalódást okozni.- válaszolom szárazon, a tőlem megszokott érzéketlen stílussal, pedig most hirtelen olyan sok érzelem kavarodott fel bennem, melyekről már én magam is azt hittem, hogy teljesen jégbe zártam őket, hogy alig bírom tartani a pókerarcomat. A lehdühítőbb mind közül pedig az, hogy valahol mélyen mégis örülök, hogy életben van. Így legalább, most gondoskodhatok arról, hogy tényleg meghaljon vagy, hogy legalább a hóhérja elé kerüljön.
Vissza az elejére Go down

Tessa Whitmore
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tessa & Jackson - life is a bitch so learn how to fuck it

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: