Kiskép : Rendeltetésem : Aegir fia vagyok play by : Cody Christian Posztok száma : 585 User neve : Csinszka Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 542 Lakhely : Bhután - Paro Taktsang Foglalkozás : Aegir's training sessions Előtörténet : Your past does not equal your future.
Kezdem rögtön a pb-vel mielőtt még emiatt tovább kattintanál. A fenti képen szereplő Dylan Sprayberry- a közös képek, gifek miatt, meg egyébként is -, nagyon szeretném ha maradna!
És akkor az ifjúról. Az oslói egyetemen kezdtél nemrégen, ám hamar vége szakadt a tanulásodnak. Pontosabban január 23-án. A shadow gang néhai tagja vagy jelenleg, bár régebben sem akartál szereplője lenni ennek a társaságnak. Ezt szépen mindenki tudtára is adtad. Nekem is. Gondolkodjak el ezen az egészen, élni vagy élni hagyni. Nem banda tagként is bőven barát lehetsz. De te nem akarsz az eddigieknél nagyobb szarba sodródni. Talán neked volt igazad! Hiszen szétverték a fejedet, ami végül a vesztedet okozta. Nem, nem haltál meg. Sokkal rosszabb. Kómába zuhantál. Ki is vagy te? Ha bajban voltál, én voltam az első aki megvert pár arcot! Ha hülyeséget csináltál, én vertelek meg először. De ez oda-vissza játszott. Olyan voltál nekem, mint egy tetoválás: azt hittük örökké együtt leszünk. Te vagy a harmadik fele a triónknak. Igen, a második, aki előtted létezik számomra Cassiopeia Sund-Kusken. Mindketten nagyjából 11 éve ismerjük. A szomszédom és együtt nyomjuk a számítógépes online játékokat, vagy konzolozunk. Te is szerepeltél ebben. Kiskorunkban mindig mindent egymásra fogtuk, ha valamelyikünket csintalanságon kaptak. Még akkor is, amikor a közelében sem volt a dolognak. Nemrégen akartak levenni a gépekről, amikor csodával határos módon kinyitottad a szemeidet. A szüleid számára elég megterhelő volt az utóbbi időszak. Nézni, ahogy nap, mint nap leépülsz, gépek pittyegnek, ahelyett, hogy te beszélnél, vagy akár csak bólogatnál. Vagy a szemeid nyitnád csak ki. Legalább egyszer! Jómagam soha nem mentem be hozzád, csupán az ajtóban álltam és figyeltem az állapotodat. Hibásnak éreztem magam, hiszen nem voltam ott, amikor bevittek a kórházba, amikor megtörtént a baj. Az illető, aki kezet emelt rád, engem akart, de rajtad tombolta ki magát. Szerencsére ő azt hitte meg is haltál. Mit kezdesz magaddal, most hogy felébredtél? Birni fogod a sok hónapnyi kihagyást? Bepótolhatjuk a kimaradt időt? Vagy inkább bemosol nekem, mert mindez miattam történt? Az én hibám igen, bevallom. Dühös vagy? Lehetsz! De kezdjük el újra! Üljünk le és dumáljuk meg ezt az egészet, kiléptem a bandából, több időt töltök Cassievel is, ám van amit még ti ketten sem tudtok. Vannak részletek, amikről sosem meséltem.
// Annyira szeretném ha jönnél, ha itt lennél, ha itt maradnál, ha együtt készíthetnénk ki mindenkit, ha játszhatnánk haveros játékokat, ha együtt lopnánk el a szomszéd kocsiját, ha lelépnénk Veidnes-re! Lehetsz homoszexuális, heteroszexuális, metroszexuális... tökre nem számít semmi ilyesmi, csak az hogy gyere és kapjuk nyakunkba a várost! Ha itt vagy dobj egy PM-et! Ha elakadtál, csak kérdezz bátran. Nem zárkózom el semmitől. Ezeket leszámítva szabadon alakítható a karakter, bármilyen ötletre nyitott vagyok és szeretek ötletelni - csak gyere. Legyél aktív, legyenek terveid, amik megkavarják az állóvizeket. Elég sokan várunk (a lenti felsoroltakon túl is) hiszen plottban gazdag társaságba csöppennél! //
szabad
play by
Dylan Sprayberry
életkor
18-19
foglalkozás
osloi egyetem diákja
a rokonok szerint
becsületes
az ellenségeim szerint
gyáva
szerintem
bajnok
cassie • barát
Játékos karakter, a részletekért keresd őt.
Bergström • A családom
Játékos karakterek, a részletekért keresd őket.Anyámat jól ismered, ahogy a bátyámat is ismerted és ismered őt. Apámat is ismerheted. Emberi nevén Magnus... A vén tengeristent... a te családoddal mi is van?
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.