Kiskép : Rendeltetésem : Surtr és Rán fia vagyok play by : jack falahee Posztok száma : 42 User neve : benibigyó Csoport : isten Pontgyűjtő : 4 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : journalist Előtörténet : they say blood is thicker than water
but I guess the blood is starting to wear thin Keresem : we're all looking for something, something to be
Sigurd Hemmingsen —
Elküldésének ideje — Pént. Május 13, 2022 7:26 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : Logi lánya vagyok play by : Adelaide Kane Posztok száma : 2 User neve : elyon Csoport : tűzóriás Pontgyűjtő : 1 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : belgyógyász rezidens Előtörténet : Guess I should stop thinkin' about you all the time Keresem : It's been a while, where should we begin?
Feels like forever Kor : 299
Lienna Nilsen —
Elküldésének ideje — Pént. Május 13, 2022 4:51 pm
Sigurd Hemmingsen felhasználónak tetszik ez a poszt.
Lienna Nilsen
tűzóriás
Logi lánya
A családom szerint könnyen törhető vagyok • - Hogyan jellemezné magát? - Ez nem ilyen egyszerű, nem szeretek magamról beszélni. - Ó, szóval félénk? Szégyellős? - Nem, egyik sem, inkább úgy vagyok vele, hogy nem érdekel senkit. Ha érdekelné, kérdezne.. - Értem, akkor önbizalomproblémákkal küzd inkább. - Néha... néha igen. Nem minden téren, de egy ideje kevesebbnek érzem magam, mert nem tudtam megfelelni. Csalódást okoztam, hogy aztán csalódjak. - Másnak nem tudott megfelelni, vagy önmagának? - Mindkettő. Neki nem tudtam a jelek szerint, mert elhagyott, így magamnak sem tudok, mert elvesztettem őt, talán nem voltam hozzá méltó. - Mindig saját magát hibáztatja, ha más rossz döntést hoz? - Előfordul.. ilyenkor úgy érzem, adhattam volna jobb tanácsot, figyelhettem volna jobban, lehettem volna jobb barát vagy társ. - De magának nem kell a többi emberért élnie, nem is felel értük, csakis saját magáért. - Ha így van, akkor tényleg nem vagyok méltó senki szeretetére, mert ha nem alkalmazkodok, tényleg mindenki elhagy. - Úgy érzi, ha önmagát adja, nem lenne aki szereti önt? - Szoktam így érezni, igen..
Az ellenségeim szerint kihaszálható vagyok • - Ha nem szeret magáról beszélni, mesélje el, milyen az a lány, akit a tükörben lát. - Empatikus. Kedves. Túlságosan törődik, beleüti az orrát mindenbe, amibe nem kellene, így van, hogy bajba sodorja magát. És még csak nem is érdekli, ha közben jót cselekszik.. Tele van érzéssel, jókkal, rosszakkal, nem szent, de nem is romlott, valahol a kettő határán ácsorog. Szeret élni.. nevetni, szeretni, ölelni, de ugyanúgy tud gyűlölni, haragudni, bosszút állni.. De hiába nem szereti, ha kihasználják, vagy átverik, újra és újra esélyt ad, mert rosszul érezné magát, ha nem tenné. - Ezek szerint ez az ember nagyon törékeny, és sebezhető. Csak az tud nagyon gyűlölni, aki nagyon tud szeretni is, ez nem rossz tulajdonság, Enna. - Nem, talán nem. De ha betelik a pohár, már nem érdekel, kit mivel bántok meg, nem érdekel mit mondok, nem számít, kinek okozok csalódást.. egészen addig, még el nem múlik a köd, mert akkor megbánom az egészet, még ha jogos is volt. Mindig mások mellett állok ki, még magammal szemben is, mindenkit magam elé helyezek, és nem tudom, ez miért van így. Szeretek másokért tenni, elvégre orvos vagyok, de nagy kérés lenne, ha valaki engem is maga elé helyezne? - Nem, valahol mindenki erre vágyik, hogy azt érezze, ő az első. Mit gondol, hogy lehetne ezen változtatni? Mit tudna tenni azért, hogy jobban értékelje magát, hogy elfogadja azt, aki? - Ha ő értékelne, értékelném magam.. - De ez társfüggőség, az csak rontana a helyzeten, nem javítana. - Lehet.. de ha elmondaná, miért tett tönkre, talán előbb rájönnék, hol tudom helyrehozni, amit elrontott.
Szerintem bizalmatlan vagyok • - Ó, szóval nem volt mindig ilyen? - Nem, nem voltam. Magabiztos voltam, kiálltam magamért, tudtam, mennyit érek, tisztában voltam a képességeimmel és a tudásommal is, bár utóbbiakkal most sincs gondom. A munkámban nem ért csalódás. Emberként értem el egy olyan pontot, ami nyomán megkérdőjeleztem több mindent is. Mindent a kezébe adtam, ő pedig eldobta, és még meg is taposott. - De ez az ő hiányossága és hibája, nem az öné. Nem maga tehet róla, hogy ez az illető nem becsülte meg önt, ne engedje, hogy ez megingassa. - Ha az ő hibája, észre kellett volna vennem, hogy valami nincs rendben. Hiszen mindent megtettem volna érte.. - Ha meg is tett érte mindent sem biztos, hogy ő ezt meg tudta élni, be tudta fogadni, nagyon sok mindenen múlik egy ilyen folyamat. - Tehát benne van a hiba? - Mindünkben van hiba, senki sem tökéletes. És ezt magának is el kell fogadnia, anélkül, hogy keresne valakit, akit hibáztathat érte. Jelen esetben saját magát. - Ha nem hibáztatok senkit, elmúlik a harag, és megbocsájtok. De nem érdemli meg, hogy megbocsájtsak.
play by
Adelaide Kane
életkor
296 éves
foglalkozás
belgyógyász rezidens
a karakter
saját
hirdető
-
fő karakterem
Cameron Reidarsen
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Az ember valahogy sosem hiszi el, ha vele is megtörténik valami olyan, amiről egészen addig azt gondolta, csak a filmekben fordul elő, vagy valami rossz szappanoperában. Egészen más valamit tudni vélni, és saját bőrön megtapasztalni, és vagy sikerül megemészteni, elengedni, vagy hordozod magaddal minden egyes nap. Tükörbe nézve az arcodba ordítja magát, ha elszúrsz valami apróságot, szinte hallod, ahogy nevet rajtad, és mindenki tekintetében ott látod csücsülni, mint valami 'ezt érdemled' szerű kisördög. Ennyire tud megviselni, ha valaki, akit barátodnak tartasz, elárul, és ez a valaki aki barátból többé növi ki magát a lelkedben úgy dönt, eldobja mi mellkasodban dobban, mert ehhez van kedve, mert megteheti, mert az istenek bizonyára kurvára bármit megtehetnek. Meg is teszik. Sosem felejtem el azt a reggelt, hiszen hét éve volt csupán. Dupla műszakot húztam le a kórházban, mert páran lebetegedtek, de nem zavart, hogy többet kell bent lennem, mert szeretem a munkám. Mégis vártam, hogy hullafáradtan hazavigyen egy kollégám, alig vártam, hogy lezuhanyozzak, majd beessek az ágyba amellé az ember mellé, aki annyira nagyon sokat jelentett nekem. Ehhez képest hazaértem, csendesen nyitottam be az ajtót, nehogy felébresszem, de hamar rá kellett jöjjek, hogy még csak otthon sincs, bár nem szólt róla, hogy máshol lesz. Főleg reggel, főleg ilyen korán. Én viszont nem tulajdonítottam különösebb figyelmet ennek, lefőztem a kávém, ha már nem hullhatok mellé a finom takaró alá, legalább némi koffeint hagy vegyek magamhoz, na meg kíváncsi is voltam, merre lehet. Kezembe vettem a telefont, és már éppen ráböktem volna a nevére, hogy felhívjam, mikor hallottam babrálni a kulcsával az ajtónál, mire a pultra tettem a bögrém, és szeretetteljes, kíváncsi mosollyal ballagtam oda, hogy köszönjek neki. Egy csokor virággal jött, de nekem ez semmit sem jelentett, kedvességnek gondoltam, így szokásosan egy csókkal ajándékoztam meg őt, majd bújtam hozzá álmosan, belenyugodva a gondolatba, hogy itthon van. Nem is kérdeztem, merre járt. Egyszerűen nem jutott eszembe, nem volt rá okom, hogy kérdőre vonjam, ha pedig érdekes lett volna, úgy éreztem, elmesélné magától is. Visszamentem hát a bögrémhez, leültem a bárszékre, mire ő mögém állt, megölelt, csókokkal szórta tele bőröm, én pedig akaratlanul is elnevettem ahogy kulcscsontomhoz közel hajolt, mert álmosan irtó csikis tudok lenni, de ő ezt tudta, éppen ezért tette, majd a fürdőbe ment, én pedig elégedett mosollyal követtem sziluettjét, amég követni tudtam. A csokor a pulton díszelgett egy vázában, percekkel később éppen azt csodáltam, amikor megláttam felvillanni mellette nem sokkal a telefonját, amit egyébként sosem rejtegetett előlem, így most sem gondoltam, hogy bármi rosszat rejthet. Nevezzük női megérzésnek, vagy aminek szeretnénk, ezúttal mégis rápillantottam, hallottam a fürdőből a víz zubogását, így a telefonhoz léptem, de nem akartam felfogni amit a kijelzőn láttam.
"Máris hiányzol.. bevette a csaj a kis mesédet? Mondtam, hogy a virág hatásos! Nyolckor várlak ám."
Én meg csak pislogtam, és értetlenkedtem. Lelöktem a bögrét, ami ripityára tört az érzéseimmel együtt, de előbbit legalább gyorsan össze tudtam szedni, majd az utolsó kávékortyokat is feltöröltem, miközben szorult a mellkasom, és zokogni tudtam volna. Nyeldestem a gombócot, mi torkomat szorította, majd felkaptam a cuccom, amit nemrég tettem le, bekopogtam a fürdőbe, majd benyitottam résnyire az ajtaját, és minden érzelmet elfojtva szóltam be, hogy vissza kell mennem a kórházba, ne haragudjon, este kárpótolom, nem várom meg, sietnem kell .. és hogy szeretem. Bár ennél a szónál hányni tudtam volna. Valójában az egyik kolléganőmhöz mentem át, egy jó barátomhoz, aki szintén nemrég ért haza, így már csak az én szenvedésem hiányzott fáradt napjából, de ott volt nekem, hiszen szükségem volt rá. Nem tudtam mit tegyek, mi lenne a legjobb, én hülye még arra is gondoltam, hogy ... biztos rossz számra küldték az üzenetet. A virág meg véletlen, mi? Mindent végiggondoltam, haragudtam rá, és védtem is egyben, mert nem akartam elhinni ami történik, a sírás pedig egyre inkább kiölt bennem minden ideget, ahogy csalódottsággal és haraggal vegyült. Üzentem neki, hogy bevállaltam a napot, így megint csak reggel megyek haza, mégsem este, ahogy mondtam, és még vitázott is velem, miért vagyok ennyit a kórházban, miközben tudtam, hogy az a nő nyolc órát írt neki, hogy akkor várja... Elterveztem, hogy a közelben leszek, látni akarom - illetve hát mivel engem valamennyire megérzett volna, Ashley figyelte őt.. -, ahogy elmegy otthonról, hogy tényleg abban az időpontban hagyja el a házat, mert az végképp elhitette velem ami történik. Márpedig megtette. Nyolc óra előtt nem sokkal zárta maga mögött az ajtót, ült autóba és hajtott el, én pedig hazamentem, és bénulásomban úgy töltöttem el az estét, az éjszakát, mintha minden rendben lenne. De alig vártam, hogy eljöjjön a reggel. Már a konyhában ülve vártam, mikor érkezik meg, mikor érkeznék én, ha tényleg munkából jöttem volna, és mikor belépett az ajtón, én már a legvádlóbb tekintetemmel néztem rá, amim csak van. Az egészből hatalmas vita kerekedett ki, és a legjobban az fájt, hogy még csak nem is vette a fáradtságot, hogy kitartson valami történet mellett, rövid időn belül bevallotta, mert mint mondtam, egy isten mindent megtehet, lelkifurdalás nélkül... de cserébe lelkifurdalás nélkül törtem össze és gyújtottam fel még azon a héten a kocsiját, majd a házat is, amiben addig együtt éltünk egy rövid ideje. Felmondtam, és elköltöztem, látni se akartam őt, még a számomat is lecseréltem, mindent, nehogy ismét az életem része legyen, mert én hülye még meg is bocsájtanék neki, már ha tenne próbát egyáltalán.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 57 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 57 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.