Kiskép : Rendeltetésem : Logi lánya vagyok play by : Adelaide Kane Posztok száma : 2 User neve : elyon Csoport : tűzóriás Pontgyűjtő : 1 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : belgyógyász rezidens Előtörténet : Guess I should stop thinkin' about you all the time Keresem : It's been a while, where should we begin?
Feels like forever Kor : 299
Lienna Nilsen —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 5:44 pm
Sigurd Hemmingsen felhasználónak tetszik ez a poszt.
Sigurd 'n' Enna
It's strange what desire will make foolish people do I never dreamed that I'd meet somebody like you, and I never dreamed that I'd lose somebody like you No, I don't wanna fall in love .. with you
A mai napig vegyesen él bennem a múlt, hiába akartam már elfelejteni, hogy egyáltalán az életem része volt az a csalfa istenség.. de egyszerűen hiányzik. Ami még azelőtt volt.. magányosak a reggelek, az esték, tudom, hogy nem vár otthon senki, így sokszor már nem is hajt, hogy minél előbb átlépjem a küszöböt, hiszen minek.. de ez nem mehet így tovább, tudom. Nem is értem, másnak hogy megy olyan könnyen, hogy csak úgy túltesznek a másikon, pedig nekem még lökést is adott azzal, hogy mellettem más nőnél kereste a boldogságot, már rég el kellett volna engednem minden szálat ami még hozzá fűz, nem pedig azon keseregni, milyen jó volt hozzábújni, vagy, milyen édes volt minden apró csókja. Egy frászt! Nem leszek ilyen gyenge és .... de, az vagyok. A francba is, de mennyire, hiszen azóta se voltam képes még csak úgy nézni se másra, hogy attól esetleg akarnék valamit, a bőröm alá fészkelt, és talán nem is akarom kiűzni onnan, inkább dédelgetem, amink volt, pedig már nem lesz többé. Ha térden állva könyörögne se érdekelne, még ha bele is hasadna a szívem. Az ember azt hinné - még ha nem is ember -, hogy a munkahelye egy olyan zóna, ahol nem érheti mindennapi életi behatás, ahol csak az számít, hogy mi a hivatásod, és kész. Ezzel a tudattal temetem minden időm abba, hogy márpedig én orvos vagyok, az a dolgom, hogy másokon segítsek. Sőt, igen jó is vagyok a szakmámban, semmi szükség arra, hogy ezt bármi tönkretegye! És mégis... Épp egy bögre kávéért ballagok, annak reményében, hogy az majd az ízével kicsit kényeztet az iménti agymenés után, hogy Mrs. Carlsen már megint mindenféle panasszal jött be makk egészségesen, az egyetlen baja, hogy durván hipohonder, és persze az internet a háziorvosa. De nem is számít, ismét kivizsgáltam, és ismét megnyugtattam, hogy minden rendben vele, nem, nem rákos... Ahogy viszont a bögrémért lépnék, egy ismerős, imádnivaló sziluettet látok meg szemem sarkából, majd teljes egészében ahogy kíváncsi, már-már reménykedő tekintetem rávezetem. Nem hiszem el... Nyitom ajkam, de csukom is, értetlenül pislogok rá, arra az istenre, aki kitépte a szívem, és még bele is rúgott, és aki most itt áll előttem, megannyi érzést felébresztve bennem. Meglepett, szeretetteljes tekintetem azonban átfordul, haragba borul, csalódottá válik, még csóválom is fejem lágyan, hogy van pofája idejönni. Dühösen lépek a bögrémért végül, és töltök magamnak a keserű nedűből, hogy aztán azzal induljak el a pihenő felé, mint valami viharos szélvész. Van képe idejönni...
Kiskép : Rendeltetésem : Surtr és Rán fia vagyok play by : jack falahee Posztok száma : 42 User neve : benibigyó Csoport : isten Pontgyűjtő : 4 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : journalist Előtörténet : they say blood is thicker than water
but I guess the blood is starting to wear thin Keresem : we're all looking for something, something to be
Sigurd Hemmingsen —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 7:40 am
Lienna Nilsen felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mit keresek én itt? Lazítgatni kezdtem az ingem felső gombjait, miközben átkeltem az utca egyik oldaláról a másikra; egész jól viseltem a hőséget, ami végigsöpört Bergen utcáin, a feszültség inkább az ittlétem okából származott, pedig aki ismer, tudja rólam, hogy nehéz kizökkenteni a hétköznapi kerékvágásból, ez pedig javarészt annak köszönhető, hogy semmi sem érdekelt igazán. Falni akartam az életet, mintha az adott nap lenne az utolsó, pedig nekem jóval több adatott meg, mint egy hétköznapi halandónak; egy idő után megengedhettem magamnak, hogy ne számolgassam a saját éveimet, és ez olyasmi, amit itt, e földi létben kevesen engedhettek meg maguknak. Bizonyára ezért folytak össze a napok és a hetek, de volt valami, amihez ezer év is kevés lenne, hogy kiverjem a fejemből; pedig vállaltam a következményeket, mikor úgy döntöttem, hogy több vasat akarok tartani a tűzbe, az a tűz pedig lassan fel is emésztett mindent, miután kiderült a turpisság. Én álltam a saját világom középpontjában, ebből pedig egyetlen nő sem tudott kizökkenteni; játékszerek voltak, és általában csak ideig-óráig kötötték le a figyelmem, de Lienna volt az a bizonyos kivétel. Igaz, szokás azt mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt, de a rózsaszín köd egy idő után bomladozni kezdett, és kidugta az orrát az igazi énem. Mindig is hajtott a vérem, állandóan többet akartam, és mikor elértem, már az sem bizonyult elégnek. Feneketlennek tűnt a testi vágy, ami hajtott előre, és ami nem elégedett meg egyetlen nővel, hajtott az adrenalin és a kockázat; és elveszítettem miatta. Jó ideig azt hittem, hogy csak az önbecsülésemen ejtett csorbát, mikor szó szerint mindent felgyújtott maga után, majd tovább állt, de megtaláltam, még ha nem is kristályosodott ki tisztán, hogy mit is remélek ettől a viszontlátástól. Úgy tűnt el Oslo-ból, hogy szinte nyomot sem hagyott maga után, de amikor leküzdöttem a sértettségemet, már nyilvánvaló volt, hogy bárhol is keressem, ott kell lennie egy kórháznak is. Eleinte dühös voltam, hol rá, hol saját magamra, pedig ez igencsak nagy szó, dolgozott bennem némi indulat, amiért felégetett mindent, de ahogy a bölcsek mondanák: megérdemeltem. A többi nőnek nem volt mit felégetnie, múló szenvedély volt mind, pillanatnyi kielégülés, de Vele együtt éltem, és az elején hosszú ideig hittem, hogy nem is kell más. Olyan volt, mintha megérkeztem volna; de a lejtmenet csak ezután vette kezdetét. A kórház undormány világoszöld falai kicsit sem növelték a komfortérzetemet, de csak addig kellett kibírnom, míg el nem jutottam a kantinig, ahol egyből szereztem magamnak egy adagnyi hitvány kávét, mellé valami cukros fánkkal. Mások virággal jöttek volna a helyemben, bár abban nem vagyok biztos, hogy valaha is ki tudnám-e mondani, hogy sajnálom, bocsáss meg. Azt sem tudtam, hogy mi a konkrét célom ezzel a hívatlan látogatással, már azon kívül, hogy az első adandó alkalommal vagy kereket old, vagy megmutatja, milyen nagy pofont tud adni.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.