M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nadezhda Vladimirovna Smolenskaya

Eirik Hagen
Kiskép :
Nadezhda Vladimirovna Smolenskaya Tumblr_inline_ok76xw4Lpd1udvpj7_500
Rendeltetésem :
-
play by :
armie hammer
Posztok száma :
56
User neve :
benibigyó
Csoport :
álf
Pontgyűjtő :
21
Lakhely :
oslo sentrum
Foglalkozás :
deep-cover agent
Előtörténet :
asap
Keresem :
she should be kissed
by someone who knows how.

Nadezhda Vladimirovna Smolenskaya 310f107ea38e70b5ed4845aabe0450b9df9d4ffb
Kor :
42

Eirik Hagen
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 25, 2021 3:25 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Nadezhda Vladimirovna Smolenskaya
halandó
az oroszok egike
A családom szerint megfontolt vagyok • Határozott, ambiciózus, pontosan tudja, mit akar, és kész bármit megtenni ennek érdekében. Lelkiismeret-furdalás nélkül átgázol bárkin, ha kell, és ugyanúgy szemrebbenés nélkül használja ki őket a cél érdekében. Általában ami a szívén, a száján, nem fél kimondani a keresetlen véleményét, de szükség esetén remekül ért ahhoz is, hogyan kell selyempapírba csomagolni a szart. Szereti magát szépnek és erősnek érezni, büszke, de nem arrogáns, tagadhatatlanul jól játssza ki a lapjait az esetek döntő többségében. Apja szavát nem kérdőjelezi meg, amikor viszont neki kell egy döntést meghozni, nehezen irányítható, jobb szeret a saját feje után menni.
Az ellenségeim szerint racionális vagyok • Pontosan tudja, hogy a szervezeten belüli helyzete kényes, kétélű fegyver; a legkevésbé sem egyszerű, pláne nem megbecsült, de mivel személyisége kiköpött mása az apjáénak, érzelmektől mentesen, hidegen és emelt fővel tűr minden egyes megkérdőjelezést, hogy aztán a következő tettével bizonyítson, és ugyanilyen hatékonysággal hallgat meg minden egyes negatív megjegyzést, hogy aztán figyelmen kívül hagyja őket. Az üres szavakat még csak egy kis vérnyomásemelkedésre sem méltatja, azonban ha valaki megpróbálja hátbaszúrni, azzal kegyetlenül és kíméletlenül bánik el.
Akadnak tisztelői is, akik az apját látják benne; ennek belül kimondatlanul is örvend, tekintve, hogy mennyire megvetette az anyját is. Aki nem azt nézi, van-e valami a lábai között, mindjárt átértékeli a róla alkotott képet a fejében.
Szerintem megközelíthetetlen vagyok • Természete sokkal inkább idéz egy jégkirálynőt, bár tény, hogy a megfelelő módszerekkel szenvedélyes lángra lobbantható.
Szókimondó jellemzés gyanánt talán sokan illetnék a „számító ribanc” jelzővel, és talán nem is állnának olyan messze az igazságtól. Okos, az eszét pedig saját céljaira használja – noha itt fontos megjegyeznünk, hogy a saját céljai mindig pontosan megegyeztek az édesapja céljaival. A Papája a vezetője, a példaképe, az etalon, amihez mindig méri magát. Ő az, akit a leginkább tisztel, akinek a szavára mindig ad. Elsődleges célja világ életében a neki való megfelelés és bizonyítás volt, és talán nem is volt olyan nehéz dolga, nagyon sokat örökölt ugyanis a jellemvonásaiból.

play by
Emilia Clarke
életkor
30 éves
foglalkozás
Obshchak (tanácsadó a Pakhan mellett)
a karakter
keresett-saját
hirdető
Papa
fő karakterem
Aviva

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd

MAMA
Még mindig emlékszem arra, milyen szánalmasan festett. Emlékszem, talán tizenéves lehettem, amikor már biztosan tudtam, ő nem az a nő, akinek addig hittem. Addig még talán hinni tudtam abban, hogy az az anya-szerep, amit ő mutat; nehezen, erőlködve, de hittem. Pontosan fel tudnám idézni a pillanatot, amikor először törte darabokra ezt a képet: hallom a fülemben a magas hangot, amint sápítozva számon kért valamit a személyzeten. Azt hiszem, a tányérokat nem neki tetszőn helyezték az asztalra. Még mindig látom magam előtt a Papa arcát, amint megjelent a szobában; arcvonásai fegyelmezettek voltak, hűvösek, csupán az állkapcsa megfeszüléséből és a halántékán kidudorodó ér látványából tudtam, hogy ideges. Mindig ura volt az érzelmeinek – ekkor már irigyeltem tőle ezt a tudást. Emlékszem, hogyan találkozott a Papa tekintete az enyémmel, miután anyánk kiviharzott a helyiségből.
Egyikünk sem szólt semmit, de tudta, hogy tudom.
Könnyedén fel tudnék idézni pillanatokat abból, hogyan indult el rohamosan a lejtőn ezután a jelenet után. Emlékszem, egyszer én kaptam rajta, miközben a Papa dolgozószobájában turkált az egyik fiókban. Pontosan tudtam, hogy oda mindenkinek tilos a belépés, de csak akkor tűnt fel a hisztérikus állapota, amikor ezt szóvá is tettem neki. Még mindig érzem az orromban azt a kesernyés szagot, amit egyre gyakrabban árasztott magából és amitől a járása bizonytalanná, a szemei pedig vörössé váltak. Emlékszem, beteges nevetéssel sétált felém, és amikor közelebb ért, felismertem a kezében tartott rubeleket; hiába éltünk Norvégiában, mindig volt az otthoni pénzből is. Arra is emlékszem, hogy kiáltottam a Papáért, és arra is, hogyan csattant anyám keze az arcomon. Ő így mutatta ki, hogyan érez. A Papa pedig azzal, amilyen hidegen megparancsolta neki, hogy ezt soha többé ne merészelje megtenni.
Emlékszem arra a bizonyos éjszakára tizennyolc éves koromban. Még nem aludtam, ezért hallottam a zajokat odalentről; az anyám viháncolását, a cipője sarkának kopogását, egy idegen férfi hangját, akit behozott a házunkba. Fel tudnám idézni a hangot, ahogy felfelé jöttek a lépcsőn, elfojtott kuncogással, halk beszéddel kísérve. Még érzem a tenyerem bőrén a kristály érintését; víz volt odakészítve benne az asztalomra, de amikor a lépteik irányából kivettem, hová tartanak, gondolkodás nélkül ragadtam meg.
Akkorra már épp eleget hallgattam, én miért csak a férfiak szempontjából lehetek hasznos a családnak.
Pontosan emlékszem, milyen érzés volt a Papa súlyos tenyere a vállamon. A dolgozószobája küszöbén álltam, kezemben a kristálykancsóval, és ahogy a tekintetünk találkozott egy pillanatra, tudtam, hogy ő tudja. Nem mozdultam meg, mikor beljebb lépett. A fegyvert a jobb kezében fogta. A szemem kétszer is megrebbent, de csak a két lövés által keltett hangos csattanás miatt.
Még mindig emlékszem a látványra, a két jókora, vörös, darabos foltra a mahagóni szekrénysoron. Emlékszem az érzésre. Végre.

can you tell me what stopped the rain
where is salvation
science
saviors
tragedy

PAPA
Emlékszem a tekintete tisztaságára, ahogy megfordult és rám nézett. Az arcán a szokásos, fegyelmezett, nyugodt maszk, és tudtam, hogy ugyanezt látja tükröződni az én szemeimben is. Még mindig érzem a homlokomon az atyai csókot, még mindig őrzöm a szívemben és az elmémben a jelentését.
Mindig felnéztem rá – erre még csak emlékeznem sem kell, hiszen ez a tény a mai napig nem változott. Egész életemben arra vágytam, sőt, az egész életemet arra tettem fel, hogy olyanná válhassak, mint ő. Hogy felérhessek a nevéhez; a nevemhez. Nem volt bennem erőszakos bizonyítási vágy, mindig is tudtam, hol a helyem – egy nőnek semmi keresnivalója a szervezetben –, ezért sosem kértem semmire, egyszerűen csak reméltem, hogy a hasznára válhatok majd, így vagy úgy, de nem csak azzal, hogy feleségül megyek valakihez. Mert tudtam, hogy tudja.
Soha nem fogom elfelejteni, milyen érzés volt, amikor először bízott meg egy feladattal. Nem bíztam el magam, de nem is estem kétségbe; nekem már az is elég lett volna, hogy megadta nekem az esélyt, mégis, amikor egyértelművé vált, hogy sikerült bizonyítanom előtte, tudtam, hogy mindig is erre a pillanatra vágytam. Nem is vártam el tőle, hogy ez valaha megismétlődjön, mindketten tudtuk, mennyire nem nézik jó szemmel az ilyesmit.
Emlékszem, azt hittem, az lesz számomra a legdicsőségesebb pillanat. Sosem gondoltam volna, hogy kinevez a biztonsági osztag élére, a saját tanácsosává, a bal kezévé. De amióta megtette, azért élek, hogy igazoljam a döntését.

can you tell me what stops the pain
self medication
science
saviors
tragedy

DIMITRIY
Emlékszem, milyen érzés volt, amikor az ő ölelése volt a pajzs a külvilágtól. Kislány voltam még, de biztosan tudom, hogy akkor vált ő a védőbástyámmá, amikor a szomszéd fiú elgáncsolt a játszótéren. Ő válaszul – bár szintén gyerek volt még – arccal a homokba lökte a fiút, aztán egy szó nélkül hazakísért, és miközben Tanya bekötötte a térdemet, mosolyogva megdicsért, milyen ügyes vagyok, hogy nem sírok. Akkor úgy gondoltam, ő lesz a hősöm hátralevő életemben; azt hiszem, akkor még ő is.
Nem tudnám pontosan felidézni, mikor kezdett megrepedezni ez a pajzs, de élénken él bennem a pillanat, amikor először fejezte ki egyetértését anyánkkal. Emlékszem, milyen érzés volt rájönni, hogy szerinte is jobb helyen lennék egy megfelelően magas rangú férfi oldalán és ágyában, ezzel biztosítva a Papa iránti hűségét, ahelyett, hogy valami értelmes és hasznos feladatot kapnék. Utólag persze már okosabb az ember, most már levonhatom a magam következtetéseit a viselkedéséből. Akkor még nem értettem, miért hiszi fajsúlyos tevékenységnek azt, ha egy nő szétteszi a lábait.
Emlékszem, hogy mégis ő volt az első gondolatom azon az estén. Még emlékszem a hangjára a telefonban, fel tudom idézni, hogy minden ellentétünk ellenére hogyan vált egyre aggódóbbá a hangszíne, amikor képtelen voltam megszólalni a vonal másik végén. Emlékszem a tehetetlenség érzésére, a véres maszatokra a telefon betört kijelzőjén; hogy mire sikerült tárcsáznom a számot, már elkaptak és nem eresztettek el.
Emlékszem, milyen érzés volt ráébredni, hogy már ő sem tud segíteni.

how deep must we cut
to reach sensation
find it
bring it back to me
where the void remains

FREDRIK
Emlékszem a fájdalomra. Emlékszem, milyen érzés volt magamhoz térni és rájönni, mi történt.
Emlékszem, milyen érzés volt megpillantani, végignézni, ahogy elégedett mosollyal az arcán közelít felém. Emlékszem a tehetetlenség érzésére, a keserű ízre a számban, az érzésre, ahogy a kötöző szorosan belevágott a csuklómba. Emlékszem a dühre, a csillapíthatatlan haragra.
Még ennél is élesebben emlékszem viszont a szemeire; sötétbarna íriszei, amelyek csillogása már megdobbantotta áruló szívemet, ezúttal feketének tűntek és feneketlenül mélynek, és csak az elhatározást láttam bennük.
Emlékszem a biztos tudatra, hogy innen már nincs hazaút.

walk with me
my one and only
find with me
the end
Vissza az elejére Go down

Nadezhda Vladimirovna Smolenskaya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Yelena Smolenskaya
» Ivana Igorovna Smolenskaya

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: