Kiskép : Rendeltetésem : Thrúd valkűr vagyok play by : Alicia Vikander Posztok száma : 30 User neve : Maze Csoport : Valkűr Pontgyűjtő : 19 Lakhely : Sentrum Foglalkozás : nyomozó Előtörténet : Look Me in the Eye,
Tell me, what you see.
Siri.Rasmussen —
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 5:39 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : sebastian stan Posztok száma : 8 User neve : dim Csoport : draugr Pontgyűjtő : 7 Lakhely : frogner Foglalkozás : bártulajdonos Előtörténet : asap Keresem : the badass one
Kor : 109
Noah Holme —
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 14, 2022 7:40 pm
noah holme
draugr
fredrik embere
A családom szerint önzú vagyok • Soha nem szerepelt a szótáramban a behódolás, azokhoz a szabályokhoz és elvekhez ragaszkodtam, amiket én magam hoztam meg, bár emiatt jó párszor meggyűlt a bajom magával Fredrik-kel is. Általában azt mondta, hogy vagy megszokom, vagy megszököm, de még ezzel sem tudott feltétlen engedelmességre bírni, arra főleg nem, hogy szembeköpjem magam - csak az Ő kedvéért. Ez amúgy sem állt jól nekem, és talán mikor meghozta a döntést, hogy kit küldjön el Havrik-ba, nem véletlenül esett rám a választása. Valamiért mindig is kilógtam a sorból, talán a heves természetem miatt, vagy mert tényleg más szabályok mentén éltem az életem, mindenesetre a több száz kilométer távolság legalább gátat szabott abban, hogy állandóan veszekedjünk. Maximalistaként semmit nem szeretek félbehagyni, és ha netán homokszem kerülne a gépezetbe, szerencsére nem esem pánikba, az csak felesleges energiapazarlás.
Az ellenségeim szerint kiszámíthatatlan vagyok • Az érzékeny lényemet magam mögött hagytam, már nem esik nehezemre megölni valakit azért, hogy életben maradhassak. Már nem marcangol bűntudat azon agyalva, kinek okoztam szenvedést a tetteimmel, és már nem érdekelnek a következmények, vagy éppen az utánam létrejövő káosz. Úgy is van, aki mindezt megoldja helyettem. Nagyon jó vagyok a spontán dolgokban, szinte minden eshetőségre van egy megoldásom, egy olyan gondolatom, ami fordít az adott helyzeten, bár nagy előnyöm, hogy jól tudok hatni az emberekre, a szavak az én legjobb barátaim. És ha azok nem jönnek be, még mindig ott van a két öklöm.
Szerintem kívülálló vagyok • Anyám mindig azt mondta rólam, hogy bárkit kenyérre kenek a mélyen ülő barna szemeimmel, vagy a mosolyommal, és ahogy felcseperedtem, egyre többször használtam ki ezt a tulajdonságomat. Szálkás izomzattal rendelkezem, ami azóta, hogy átváltoztam, csak még jobban meglátszik. Nem is vágyom több kilós izmokra. Fekete hajammal sem foglalkozom túl sokat, csak beletúrok minden reggel és ennyivel el is intéztem a mindennapi hajápolást.
play by
sebastian stan
életkor
107 év
foglalkozás
bártulajdonos
a karakter
keresett
hirdető
isabelle
fő karakterem
dimitriy
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Ez a nap is úgy indult, mint a többi, és azon kívül, hogy Fredrik elmondta, szerinte mennyire rosszul kezelem a váltást és a visszatérést Oslo-ba, semmi szokatlan nem várt rám. Abban bizonyára egyetértettünk volna, hogy sok jóra amúgy sem számíthat tőlem, mert mégis mit várt? Rózsacsokrot és tűzijátékot, amiért visszarángatott ide, kiszakítva a megszokott közegemből, főleg azok után, hogy évekkel ezelőtt ő maga küldött el? Mintha még ő maga sem tudta volna eldönteni, hogy mit is akar, ezzel pedig megvoltak a sajátos problémáim. Egy voltam a legjobbak között, bízott bennem annyira, hogy tudja, megállom a helyem Oslo-n kívül is. A Havrik-ban töltött évek végül meghatározó szerepet játszottak az életemben, miután rám bízhatta az egész nyamvadt üzletét. Erre mi a köszönet? Visszaszólít az anyahajóra, és tette mindezt annak teljes tudatában, hogy ennek a visszatérésnek nem mindenki fog örülni. Nem mintha rosszul éreztem volna magam emiatt, nem én kuncsorogtam, nem én vágytam vissza Oslo-ba. Közel egy évtized elteltével végre békét leltem, és mintha ráérzett volna, keresztülsétált az egészen. Bár ha jól emlékszem, ezt meg is mondtam neki. Éppen egy problémás tag miatt takarítottam a pultot. Utáltam a kiöntött sör szagát, azt, ahogyan rászáradt a lakkozott pultra, és a többi ezek után még képes volt belekönyökölni vagy tenyerelni, aztán vinni mindenhová a szagot. Ostoba ősemberek. Nem azért szerettem bárt vezetni, mert rajongtam az emberekért, éppen ellenkezőleg, nélkülük viszont nem létezett üzlet, arról már nem is beszélve, hogy az efféle bárokba, kocsmákba vagy épp pub-okba nem az elit réteg sodródott be, főleg nem egy ilyen külvárosi lebujba, amiről lerítt, hogy egy drogtanya. Suvickolás közben egy szőke hajú lányra lettem figyelmes a túloldalon, mellette egy nagy mamlasszal. Éljen, már megint kezdődik a műsor. Le se tette a seggét, már a nyakában lihegett a tag, aki nem nem volt sem józan és mi több, nem volt úriember sem. Én sem voltam az, kétség sem fért hozzá, de bassza meg, ez az én bárom, az én báromban pedig senki nem zaklat nőket. Én maximum ennyivel tudtam kimutatni azt a halovány tiszteletet, ami megmaradt bennem az ellenkező nemre nézve. Persze voltak olyan körülmények, mikor nagyobb állat voltam egy-egy tényleges állatnál is. Az izgalom és a vágy sokat kihoz az emberből. Olykor a legnagyobb állatot is. Már készültem a segélykérésre, a kétségbeeső hangra, miközben újra és újra végighúztam a rongyot a pulton, de nem történt semmi. Újra fellestem, látva, hogy egy jól irányzott mozdulattal orrba vágta a hordó méretű férfit. Elismerően néztem végig a kicsit sem hétköznapi kezelési módszert, mert tényleg nem minden nap láttam ilyen tökös nőt, bár bizonyára tanulta valahol ezeket, talán egy önvédelmi órán. Vagy tudja a franc. Igaz, egyértelműen az volt a fő szerencséje, hogy a tag halandó volt, mert például ha én ugrottam volna rá, velem nem tudott volna mit kezdeni a törékeny kis bal horogjával. Megkerültem a pultot, majd a következő pillanatban már ott álltam a lány mellett, és elismerően vizslattam, közben megragadva a férfi kabátjának nyakát. - Igazán elismerésreméltó, mikor egy nő ilyen profin megvédi magát. Bátor vagy, kisanyám. - szólaltam meg, miközben egy csalafinta vigyorral végigmértem, de tekintetem elég gyorsan tovább állt, és a férfi hátára tévedt. - Szerinted ennyi büntetés elég volt neki? - kerestem meg újra a lány szemeit. Reméltem, hogy kimondja, amit hallani akartam. Mondja ki, hogy nem. Nem elég. Szinte már láttam magam előtt, ahogyan vére kifolyik a pultra, az ösztön, ami felfűtötte a vérem, már a fülemben zubogott, és ebből a bejárati zaja zökkentett ki. Megfeszült állkapoccsal fordultam abba az irányba, végigmérve az érkezőt, majd egy nagy sóhajjal megforgattam a szemeimet. Próbálkozhattam volna azzal, hogy megtaláljam a lelkibékém Oslo-ban, de amíg Fredrik hülye ötletei mentén kellett lavíroznom, előbb volt esélyem egy agyvérzésre, semmint nyugalomra. Ezt pedig nem könnyítette meg a most érkező lány sem. Csak azért kapott énekesnői munkát ebben az átkozott koszfészekben, mert Fredrik így akarta - utasított rá -, Isabelle pedig egy percig sem gondolta úgy, hogy meg akarja könnyíteni a dolgomat. Nyeltem egyet, elfordítottam róla a tekintetem, közben ujjaim rámarkoltak a férfi nyakára, lendülettel verve fejét a pultba, majd elengedve hagytam, hogy hátraessen. Legalább megkaptam, amit akartam. A férfi vérét, ahogy végigfolyik a pulton.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.