M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

i am the fire

Eirik Hagen
Kiskép :
i am the fire Tumblr_inline_ok76xw4Lpd1udvpj7_500
Rendeltetésem :
-
play by :
armie hammer
Posztok száma :
56
User neve :
benibigyó
Csoport :
álf
Pontgyűjtő :
21
Lakhely :
oslo sentrum
Foglalkozás :
deep-cover agent
Előtörténet :
asap
Keresem :
she should be kissed
by someone who knows how.

i am the fire 310f107ea38e70b5ed4845aabe0450b9df9d4ffb
Kor :
42

Eirik Hagen
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 4:29 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Annabelle Navarro
tűzóriás
Gillingr lánya
A családom szerint lázadó vagyok • Annabelle valami olyasmi, amit a legtöbbek álomképként látnak maguk előtt ilyen vagy olyan okokból: tehetséges óriás, egyre növekvő erővel és lenyűgöző külsővel... ráadásul mindjárt kettő is van belőle, ha beleszámítjuk ikerhúgát, akivel talán nem kiköpött másai egymásnak, szépségük nem sokban marad el a másikétól. Ahogy az erejük sem, sőt: ha együtt vannak, még veszélyesebbek. Kettejük közül Anna a tüzet testesíti meg, pedig képessége éles ellentétben áll azzal, amit mutat magáról; természete sokkal inkább idéz egy jégkirálynőt, bár tény, hogy a megfelelő módszerekkel szenvedélyes lángra lobbantható.
Ébenfekete haját, étcsokoládé színű szemeit és hosszú lábait látván a legtöbbek elnéznének neki némi hűvös arroganciát és megközelíthetetlenséget, még ha magasságával egyáltalán nem is emlékeztet egy óriásra – és bár csak ennyi hibája volna, de még ezek nélkül is távol állna a tökéletességtől.
Az ellenségeim szerint provokatív vagyok • Szókimondó jellemzés gyanánt talán sokan illetnék a „számító ribanc” jelzővel, és talán nem is állnának olyan messze az igazságtól. Anna teljesen nyitott volt a belé nevelt felsőbbrendűségi komplexusra, így többre tartja magát a legtöbb halandó embernél, és... nos, igen, nem csak az embereknél, elvégre övék a második legerősebb faj, nem? Éppen ezért nem vágyott soha arra, hogy más legyen; ő mindig a nagyobb hatalmat vágyja és keresi, mindig csak egyre erősebb szeretne lenni, de semmiben nem más. Erőteljes hatalomvágya határozottsággal is társul, ambiciózus, pontosan tudja, mit akar, és kész bármit megtenni ennek érdekében.
Ha pedig egyszer valamit megszerzett... arról soha többé nem lesz képes lemondani.
as nobody smart plays fair
Hogy is fogalmaztunk az előbb? „Pontosan tudja, mit akar.” Hát, nem mindig. Szereti azt hinni, hogy nincs szüksége másra Isabelle-en kívül – a húga az egyetlen biztos pont az életében, az egyetlen, akit szeret és akiért bármire képes lenne, az egyetlen, aki számít. Persze így az egyetlen gyengepontja is lesz, de mit számít ez? Izzy a legfontosabb ember számára, és ez így van rendjén.
Valamiért mégis betegesen vágyik a hovatartozás érzésére a szíve mélyén. Nyilvánvalóan a húgával jóformán az anyaméh óta összetartoznak, de az teljesen más. Soha nem ismerné be, milyen mély nyomot hagyott benne a szüleik halála, hiszen az érzelmek ilyen szintű beismerése szerinte gyengeség, de ha jót akar magának, egyszer kénytelen lesz belátni ezt a gyengeséget. Addig ugyanis csak azt érzi, hogy valami állandóan hiányzik az életéből, mintha csak a kirakósból felejtettek volna ki néhány darabot.
Szerintem strapabíró vagyok • Itt van tehát Annabelle, aki gyönyörű és tehetséges, aki éhezi a hatalmat, de nem látja be a saját hibáit. Lelkiismeret-furdalás nélkül átgázol bárkin, ha kell, és ugyanúgy szemrebbenés nélkül használja ki őket a saját céljai érdekében. Általában ami a szívén, a száján, nem fél kimondani a keresetlen véleményét, de szükség esetén remekül ért ahhoz is, hogyan kell selyempapírba csomagolni a szart. Szereti magát szépnek és erősnek érezni, büszke, gyakran arrogáns is, de tagadhatatlanul jól játssza ki a lapjait az esetek döntő többségében. Nehezen irányítható, jobb szeret a saját feje után menni, és minden ilyen tökéletlensége alól egyedül a húga képez kivételt. Csakis Izzyt képes szeretni, csak tőle tudja elviselni, ha felrója neki a hibáit, csak az ő szavára hajlandó hallgatni... csak érte volna képes kockára tenni a saját életét.

play by
Emeraude Toubia
életkor
666 év
foglalkozás
Fredrik titkos fegyvere
a karakter
saját
hirdető
-
fő karakterem
Aviva
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
count my cards, watch them fall
blood on a marble wall
Thamira sikolya zene volt a füleimnek. Furcsamód arra gondoltam, milyen büszke lenne most rám: rezzenéstelen arccal, ajkaim kegyetlen görbületével, lelkiismeret-furdalás nélkül, őszinte elégtételt érezve, amiért valakinek pontosan azt adom meg, ami jár neki. Hiszen éppen erre tanított minket annyi éven keresztül, két olyan óriást akart nevelni, akik nem félnek az erejüktől, büszkék arra, aminek születtek, és bár külön-külön is erősek, ketten együtt még nagyobb hatalmat képviselnek. Olyan óriásokat, akik kíméletlenek az ellenségeikkel szemben, és bátran használják ellenük a tudásukat.
Én pontosan ilyennek éreztem magam, miközben azt figyeltem, hogyan nyaldossák az átkozott nő testét az ujjaim nyomán előtörő lángok. Izzy ereje biztosította, hogy ne haljon meg túl könnyen és túl hamar, a jég éppen annyira óvta meg a testét, hogy addig szenvedjen, ameddig csak akarjuk. A lángok megolvasztották a jeget, felperzselték a bőrét, de mielőtt még túl mélyre értek volna, újabb kíméletlen jégpáncél jelent meg rajta. Tökéletes összhangban dolgoztunk a húgommal, mint mindig, megakadályoztuk, hogy elveszítse az eszméletét, pontosan érezve, mikor fáradt el az egyikünk, mikor kell a másiknak átvenni az irányítást. Emlékeztem a szüleink kegyetlen halálára, amit épp Thamira okozott, emlékeztem a hosszú évekre, amit abban a hitben éltünk le, hogy ő tulajdonképpen megmentett minket, pedig csak a saját önző céljaira használt fel mindkettőnket. Használt volna fel, ha nem jövünk rá az igazságra.
Csak akkor hagytuk abba, amikor kimerítettük a tartalékainkat. Éreztem, hogy valami meleg és nedves folyik a számra, és ahogy oldalra pillantottam, találkozott a tekintetem Izzyével. Neki és elkezdett vérezni az orra, és ez volt a jel; nem volt szükségünk szavakra, hogy tudjuk, a bosszú bevégeztetett. Nem kímélte tovább Thamira testét és én is leengedtem a kezem, csupán az eszméletét tartottuk fel addig, ameddig csak tudtuk, miközben lassan a lángok martalékává vált.
– Azért mondott okos dolgokat – jegyeztem meg közömbösen, mielőtt örökre hátat fordítottunk volna neki.

wearing a warning sign
wait 'til the world is mine
A körmeim a pulton, a magassarkúm pedig a bárszék lábtámaszán dobolta az ütemet; Izzy már a második számnál tartott, amit azt jelentette, hogy én hamarosan távozóra is fogom, de a pultosfiú – akinek még mindig nem tudtam megjegyezni a nevét – még le akart kenyerezni egy utolsó itallal. Kezdtem azt hinni, hogy én vagyok a pultosfiúk ideálja, vagy valami ilyesmi, bár Izzy első munkahelyén még talán meg is volt a lehetősége, hogy kirúgják, amiért akaratomon kívül lassan csődbe viszem a helyet... Noah viszont nem rakhatta ki a szűrét csak úgy, legfeljebb utálta azokat a napokat, amikor én is eltöltöttem itt némi időt, ő meg maximum a pultosa fizetéséből tudta levonni az ingyen italokból származó hiányt.
Ó, nem, most már érinthetetlenek voltunk Fredrik szemében, és ha nem éreztem volna nevetségesnek, hogy le legyek kötelezve egy hozzá hasonló lénynek, talán egy kis hálát is éreztem volna, amiért – valamilyen szinten neki köszönhetően – világossá vált, hogy Izzy és én együtt még nagy dolgokra lehetünk képesek.
Elnéző mosollyal intettem le a pultosfiút, mikor hősködve újfent megpróbálta a mellettem ülő idióta tudtára adni, hogy szerinte „nem a hölgy esete” – te sem vagy az, drágám –, mert az egy dolog, hogy nem szorultam a segítségére, de ezekkel az izzadtságszagú próbálkozásokkal csak még inkább láttam a tejfölt a szája szélén. Aranyos volt, de én a kisfiúkat mindig is megettem reggelire.
Az utolsó előtti kortynál tartottam, amikor az a szerencsétlen mellettem eljutott a részegségnek arra a szintjére, hogy már nem elégedett meg a fel-felbátorodó szóbeli udvarlással, de aztán magára is vethetett. Amikor megpróbálta megérinteni a ruhám által szabadon hagyott vállamat, oda sem kellett néznem, hogy a következő pillanatban úgy rántsa el onnan az ujjait, mintha tüzes vashoz ért volna. Az érzés tényleg hasonló élmény lehetett; a szemem sarkából néztem csak rá, hogy a szavaimmal is ráerősítsek az előzőre.

you should see me in a crown
i’m gonna run this nothing town
– Köszönöm, drágám – mosolygok a csokoládébarna szemekbe, miközben a vezetőülés ablakához hajolok. Fogalmam sincs, mi a neve, de nem is érdekel különösebben; nem a neve miatt van most itt, hanem mert Fredrik őt jelölte ki ügyeletes sofőrnek, mintha legalábbis szükségem lett volna ilyesmire. Végigsimítok az arcán, ahogy ájtatos mosollyal rám bámul, vörösre rúzsozott ajkaim lenyomatot hagynak az arcán, mielőtt visszahúzódnék, és bár látom, hogy ennél többet akarna, egyetlen pillantással adom a tudtára, hogy jobb, ha erről megfeledkezik. Ért a szép szóból, sebességbe teszi az autót, én pedig hátrébb lépve nézem végig, ahogy elhajt. Szerencsére eléggé odáig van értem ahhoz, hogy tudjam: hallgatni fog, ahogy kell.
Újult erővel, kíváncsian nézek körül az utcán, a mágia szabadsága szinte bizsergeti az ujjaim végét. Elindulok abba az irányba, amit Izzyvel megbeszéltünk találkozási pontként, nem messze attól a híres-neves Smolensky törzshelytől. Fredrik nem ezt nevezte meg annak idején, még mielőtt meggondolta volna magát a terveinket illetően, de hát éppen ezért választottunk másikat - sok mindent el lehet mondani rólunk, de hülyék azok nem vagyunk. Ezért sem engedhetjük meg, hogy szóba jöhessen a béke ezek között, akkor mikor nyírnák ki egymást végre?
Itt az ideje, hogy mindenki újragondolja, hányadán áll a másikkal. Az oroszok úgyis tudni fogják, kit hibáztassanak, Fredrik pedig hadd higgyen minket továbbra is töretlen, hűséges kis pincsikutyáknak. Nagyon hatásosan fogjuk tudni előadni, mennyire nem tudunk semmit a történtekről.

watch me make 'em bow
one by one
Vissza az elejére Go down

i am the fire
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Logi - Jötunn of Fire
» blow a kiss, fire a gun
» lienna & sigurd | eyes on fire
» a tiny spark can set a great fire
» he set a fire to the world , but never let a flame touch her

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: