|
|
| | Gratulálunk, elfogadva! fáradj beljebb, lépj be közénk Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit! Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát. A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez. Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye. Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk! |
| | |
| | MadsKarlsen ;; — travis fimmel — a királyi ház kamarása — isten — CANON Odin VAGYOK KORTALAN
Zord ; a családom szerint
Őrült ; az ellenségeim szerint
Leterhelt ; szerintem
|
| |
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól Úgy hallottam a keresztény isten megismerhetetlen. Hogy rejtélyes módokon működik, mindig kétségben hagyva a követőit pontosan mi is a célja. Nos, én nem. Velem találkozhatsz Oslo utcáin, hol elegánsan, formára nyírt szakállal és rendezett hajjal, hol csapzottan, mint egy partra lépő viking. És általában mondok is neked valamit, mert hiszen mi haszna lenne a bölcsességnek anélkül? Persze amit mondok nem minden esetben jótanács. Sokszor próbatétel, zavaros jövendölés amit te egyszerű, halandó elméddel sosem foghatsz fel, vagy csupán egy kedvező befektetési lehetőség. Mímir kútjának sok ajándéka volt. Sokan mondják, hogy őrült vagyok, de ez ennél bonyolultabb. Különös, a csökött halandók szinte mindenre ezt mondják, nem igaz? Tudod, meggyőződésem, hogy a világ jobban jár velem, mint bármilyen alternatívával. Ez egy igen egyszerű dolog, én világosan elmondtam évszázadokkal ezelőtt, hogy mit várok el az emberektől és kivétel nélkül megjutalmaztam azokat, akik így tettek. És tényleg, minden harcos aki az én nevemmel a torkában esett el, vértől csöpögő pengével, kaján vigyorral és csontba maró kínnal, mind a Csarnokban vannak. De olyan rég volt, hogy az Einherjar új harcossal bővült, már csak népmese az összes hagyomány, amit az embereknek hagytam meg. Kiábrándító. Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd Sokan kérdezték már tőlem, hogy miért vagyunk, de ez a kérdés sehová nem vezet. Csak vagyunk, mint ahogy a szél, ahogy a harag, ahogy a gravitáció. Vagyunk, mert egy kozmikus tehén előnyalta egy sótömbből az isteneket. Ti azért vagytok, mert én megöltem egy világméretű jégóriást és a csontjaiból előfaragtuk nektek a mindenséget. Badarságnak hangzik? Az is. Ahogy a kérdés maga is az. Nem vagyok túl követhető, nem igaz? Sajnálom, a korral jár. Hosszú, nagyon hosszú életem volt és megannyi halálom. Rengeteg mindent csináltam, néha oktalanul, puszta kevélységből, vagy egy mániákus epizódban, de hát ilyen a Mindenatyának lenni. Mikor elképzeled, hogy milyen előteremteni mindent a semmiből, aztán egy nappal később végignézni, ahogy hamuvá lesz, talán kicsit érthetőbb az egész. Mintha hóvárat építenél, magasabbat, mint a szomszéd hülyegyerek, szebbet, még egy kiskutyának is van benne hely, aztán jön valaki és csak úgy szétzúzza az egészet. Te pedig a hó alatt rekedsz, halálra fagysz, széttépnek egy véres pofájú bestia agyarai, mígnem újra össze nem állsz a semmiből és ott állsz megint annál a kupac hónál. És ott van veled a kiskutya is, nagyon szomorúan és bámulja a kupacot. Te pedig nekiállsz megint megépíteni az a várat, még szebbre, még magasabbra, csak hogy megint megjelenjen az a valaki és újra a nyakadba borítsa az egészet. Aztán jön megint a fagy, a csontig hatoló fájdalom, ahogy az előbbi fenevad fogai lekaristolják a húst a csontodról. És miután megint előkerülsz a hó alól, már nem akarod újraépíteni azt a kibaszott várat, de az a rühes kutya még mindig ott van. És fázik. Vacog. Ráadásul, ha nem építed újra a várat, nem lesz az égvilágon semmi sehol. Nem lesz világ, nem lesz túlvilág sem, de még csak halál se. Nem lesz semmi. Szóval fagytól sebes ujjakkal nekiállsz megint újraépíteni a várat, miközben tudod, hogy nemsokára jön majd a pusztító és a fenevad. Csodálkozol még, hogy felszúrtam magam a saját lándzsámnál fogva a Világfára, hogy feláldozzam magam saját magamnak? Teljesen racionális döntés volt. Akkor. Talán lesz megint egyszer. Most épp nem az, de semmi nincs kizárva. A hóvár még épp áll, szép és magas, de már látom a jeleket. Hallom azokat a döngő lépteket, amikkel az a valaki jön, aki le akarja majd dönteni, de most kivételesen nem a várat tapossa el először. Nem, most engem próbál, és még csak nem is velem kezdi, hanem a többiekkel. A drága, hőn szeretett feleségemmel, aki talán özvegynek kívánja magát, mégis marad velem. A barátommal. Az enyéimmel. Mint egy torz tréfa, egy gúnyos firkálmány, egy rajzolt bajusz egy könyvben. Mégis ki hallott már olyat, hogy az istenek elfelejtsék magukat? Nem, tudod mit, töröljük ezt. Nem valami méltó a királyi család kamarásához, nem igaz? Mondjuk inkább azt, hogy születésem óta Oslo falai között éltem, a Karlsen dinasztia örököseként. Hogy tanultam az egyetemen, mint egy rendes polgár. Hogy politikát és jogot végeztem, mintha az emberek bármit is tudnának abból, mi a jog, miközben elfordulnak az egyértelműen nekik meghagyott szabályoktól. Mondjuk azt, hogy Mads Karlsen kamarás minden órájában azon fáradozik, hogy erős várrá építse Norvégiát. És bárki, aki megpróbálja lerombolni ezt a várat ezúttal magát találja a hó alatt, a vértől csöpögő nyelve a torkába dugaszolva, mint egy gombolyag, a vére pedig sisteregve fog megsülni azon az átkozott kardon, ami a véget hivatott elhozni. Őket fogják elfelejteni, ezt megígérhetem. Nem, mégse. Húzd ki ezt az utolsó két mondatot. |
| | | | The High One of Asgard | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| A varázslat kezdetét veszi 2023. nyár; norvégia, oslo2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített. Tovább olvasom... Lépj be közénk világunk kapuja
|
Belépett tagok ki leskelödik? Belépett tagjaink Nincs View the whole list Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 52 vendég és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.
|
Új alkotások legfrissebb posztok
Csüt. Nov. 14, 2024 1:05 am Mavis Norgaard tollából Szomb. Szept. 14, 2024 12:23 pm Savannah Crawford tollából Szomb. Júl. 27, 2024 5:33 pm Daphne Cortez tollából Szer. Júl. 24, 2024 6:07 pm Aaron Bergström tollából Kedd Jún. 25, 2024 2:30 pm Daphne Cortez tollából Kedd Okt. 03, 2023 11:46 am Magnus Wiker tollából Vas. Okt. 01, 2023 10:32 pm Aina Morstad tollából Hétf. Szept. 25, 2023 10:30 pm Rune Akselsen tollából |
|