Kiskép : Rendeltetésem : - play by : armie hammer Posztok száma : 56 User neve : benibigyó Csoport : álf Pontgyűjtő : 21 Lakhely : oslo sentrum Foglalkozás : deep-cover agent Előtörténet : asap Keresem : she should be kissed
by someone who knows how.
Kor : 42
Eirik Hagen —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 08, 2021 9:41 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Vendég —
Isla Rousseau
álf (föld main)
Jackson hobbija
A családom szerint erős vagyok • „Rousseau nagyon jó munkaerő. Agilis, megbízható, odateszi magát, ha kell. Kicsit mondjuk zabosnak tűnik, amióta Jackson lett az új társa, de egyelőre úgy látom, kitöltik egymáson a frusztráltságot, nem kellett még beavatkoznom; kár lenne értük, mert amúgy rohadt ütős páros tudnak lenni, ha épp nem arra figyelnek, hogy mi zavarja őket a másikban. Először nem is akartam őket összerakni: Rousseau saját maga kérte, hogy jelöljünk ki neki új társat a félresikerült akció után Hansennel, és akadt volna még jelentkező, de aztán Jackson elég hathatósan jelezte, hogy ő akar lenni az új társa. Mindenki megkérdőjelezte a döntésemet – lehet, hogy még én magam is –, de most már kezdjük kapizsgálni, hogy nem volt ez akkora vakvágány.”
J. Nilsen
Az ellenségeim szerint szeszélyes vagyok • „Sokkal nagyobb a szája, mint indokolt lenne. Szerintem nem is nagyon mérlegeli, hogy biztosan ki kellene-e mondania a gondolatait hangosan is, egyszerűen csak mondja a magáét. Amilyen kicsi, akkora a szája. Olyan, mint egy idegesítő kis bolha, amit nem tudsz lecsapni, mert sokkal fürgébb nálad... ja, várj, ezt ő szokta nekem mondani. Ő egy bolhánál mondjuk sokkal kártékonyabb, mert a jobb horga, na, az aztán szó szerint ütős tud lenni, főleg, ha előtte felhúztad azzal, hogy leperegnek rólad a sértései. Hidd el, tapasztaltam. Ha a verbális erőszak nem jön be – és nálam nem szokott –, akkor jön a fizikai. A bátyja a barátom volt. Nem volt kérdés, hogy teljesítem a kívánságát, amikor a gondjaimra bízta a húga épségét, de Isla rohadtul nem könnyíti meg a dolgomat; soha nem tette.”
D. Jackson
Szerintem céltudatos vagyok • „Miss Rousseau nagyon kedves és rendes. Mindig időben fizeti a lakbért, és amikor nincs ideje takarítani, engem szokott megkérni rá, de általában dupla annyi pénzt ad, mint amennyi az órabérem lenne. Nem mindig szoktam elfogadni, csak ha Lily épp rosszabbul van, viszont ha ott hagyom a maradékot az asztalon, a havi utalással azt is el szokta küldeni a lakbér mellett... Az én drága Lilym is nagyon kedveli a kisasszonyt.”
M. Hernandez
play by
Élodie Yung
életkor
30 éves
foglalkozás
nyomozó
a karakter
keresett
hirdető
Eirik & Jackson
fő karakterem
Aviva
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
2006. július 7. 15:33 Oslo Gardermoen Isla Rousseau
Isla a húgom. A szüleink azért küldték Norvégiába, mert Franciaország már nem volt számára biztonságos, de ha nem vigyázunk, előbb-utóbb itt is veszélybe fog kerülni az élete. Neked kell rá vigyáznod helyettem, Dante. Nincs más, akire rá merném bízni a biztonságát.
2020. október 7., Oslo Megmasszíroztam az orrnyergemet és próbáltam figyelmen kívül hagyni Riley folyamatos dumálását. A fiatal járőr olyan volt, mint egy rozoga rádió, amit nem tudsz kikapcsolni: folyamatosan beszélt, csak mondta és mondta a magáét, látszólag totál hidegen hagyta, hogy egyáltalán figyelek-e rá. Igyekeztem nem figyelni, de az órák hossza óta tartó duruzsolása kezdett olyan végtelenül idegesítőnek tűnni, mint Jackson létezése. Először kiakadtam Matthew-ra, amikor közölte, hogy az akció elején majdhogynem vissza kell épülnöm a járőrök közé, de megpróbáltam azzal vigasztalni magam, hogy így legalább több időm lesz felmérni a környéket és beazonosítani, nagyjából mekkora szarba akar most beletenyerelni Matthew. Aztán jött ez a Riley, fogta az összes ebbéli reményemet és lehúzta a vécén. – Hé, figyelj, Riley, mi lenne, ha... – Igen, kezdtem elveszíteni a türelmemet, de a járőrautó rádiója mintha csak erre a pillanatra várt volna: recsegve életre kelt, a diszpécser pedig közölte, hogy civil bejelentés alapján egy körözött gyanúsítottat látni véltek kétsaroknyira a pozíciónktól. Az akció elindult. – Ne! – csattantam fel, mikor Riley majdnem bekapcsolta a szirénát. – Mi csak biztosítunk. Semmit nem csinálunk addig, amíg a többiek ide nem érnek. – Összeszorítottam az állkapcsomat; voltam már a mindkét oldalon, de két kezem nem lenne elég megszámolni, hány esetben tettek nekünk keresztbe, mikor a járőrök villogva-vijjogva megindultak a célpont felé, ezzel gondosan felhívva mindenki figyelmét az érkezésünkre. – Maradj nyugton – utasítottam, miközben sebességbe tettem az autót és elindultam. A szomszédság biztos takarásában álltunk meg, várva a Matthew-ékat és az erősítést. Amikor megérkeztek az autók, kiszálltam, de egyelőre megálltam a kocsi mellett, és egy biccentéssel üdvözöltem Matthew-t, várva a következő lépést. Azt egyelőre nem is figyeltem, kiket hozott még magával; fontosabb volt, hogy felmérjem a környezetet, érzéseim szerint ugyanis túl nagy volt a csend. Matthew az ajtóhoz lépett, de csali nem jött be; az első lövések hangjára rögtön a fegyveremért nyúltam, és már úton is voltam a ház felé. – Maradj a kocsiban! – szóltam rá Riley-ra, amikor láttam, hogy ki akar szállni. Futólépésben tartottam a veranda felé, miközben az erőm segítségével elmozdítottam a zárakat a hátrahagyott járőrautóban, hogy Riley ne tudjon kiszállni – túl zöldfülű volt még ahhoz, hogy velünk jöjjön. Hátamat a bejárati ajtó mögött vetettem a falnak, hallgatóztam, és közben hagytam, hogy a mágiám segítsen nekem felmérni a terepet odabent. Amikor én is behatoltam a házba, első mozdulatommal elkaptam az egyik ajtó mögül éppen kiforduló alak fegyvert tartó csuklóját és kicsavartam a kezéből a pisztolyt. A folyosó másik végén egy kolléga küzdött valaki mással, de az emeleten is sietős léptek gyors egymásutánja hallatszott, nem is beszélve az el-eldördülő lövésekről. Nilsen ezért megint jól le fog baszni minket. Elindultam előre, de a folyosó feléig sem jutottam. Robbanás rázta meg a házat, az előttem lévő szobából először füst- és porfelhő tört elő, de a lökéshullám sem váratott magára sokáig. Sorra robbantak be a széles üvegablakok a délnyugati oldalon, az üvegcsörömpölést fájdalmas kiáltások és fémes hangok kísérték. A lökéshullám engem is le akart teríteni a lábamról, elveszítettem az egyensúlyom, megpróbáltam megkapaszkodni, vagy az erőmet használva talpon maradni... Aztán két kar elkapta a derekam, egyenruha villant a látóteremben, és dupla puffanással landoltunk a csempén. Újabb robbanás rázta meg az épületet, üveg és törmelék hullottak alá, de én mindebből semmit nem érzékeltem, mert erős karok tartottak a földhöz szegezve és valaki fölém tornyosulva védelmezett a saját testével. Mintha órák teltek volna el, mire elcsendesedett a környék. – Jól vagy? Úgy pattantam fel, mint akibe villám csapott, és biztos voltam benne, hogy a szemeim is szikrákat szórnak. – Hogy a pokolba kerülsz te ide?! – ripakodtam rá, de még csak válaszolnia sem kellet volna, hogy tudjam a választ. Persze ő még csak egész szavas válaszra sem méltatott, egyszerűen csak felvonta a szemöldökét amolyan „szerinted?” módon. – Menj a francba, Jackson! Találj magadnak végre más hobbit ahelyett, hogy hátralevő életemben a sarkamban loholsz. – Épp megmentettem az életed – bökött az előttünk elterülő romhalmazból felszálló porfelhőre. – Szívesen. – Ferme ta gueule! – mordultam fel; észre sem vettem, hogy franciául beszéltem, amíg meg nem jelent a képén az a tipikus vigyor, amit legszívesebben az öklömmel töröltem volna le onnan. Sarkon fordultam és dühös léptekkel indultam el, minél távolabb tőle. Akármennyire is felforralta az agyvizem a jelenléte, most sokkal fontosabb volt megbizonyosodni arról, mindenki ép bőrrel megúszta-e az iméntieket. Nilsen ezért még nagyon le fog baszni minket. – Matt? – kiáltottam el magam félhangosan, próbálva átlátni a porfelhőn. A válasz gyorsan megérkezett az emeletről, és bár a „most már minden oké” elég furán hangzott jelen helyzetben, mivel láttam, hogy a kollégáink lassan elözönlik az alsó szintet sérültek után kutatva, a kérésének megfelelően óvatosan felcaplattam a lépcsőn. A folyosó végén találtam rá, egy jókora szobában, egy fickó hátán térdelve; a keze mozdulatából már tudtam, hogy a bilincsért nyúl. – Minden... – oké?, akartam volna kérdezni, de ekkor vettem jobban szemügyre a fickó arcát, az ereimben pedig rögvest elhűlt a vér. Az hagyján, hogy nem érte jöttünk és hatalmas kapásnak minősülne, de... A bizonytalanságom maximálisan elterelte minden maradék figyelmem, ezért nem éreztem meg a közelgő veszélyt. Nem láttam az alakot a szobából nyíló helyiség ajtaja mögött, nem hagytam az érzékeimnek, hogy segítsenek, amikor pedig meghallottam a lövést, már késő volt. – Isla...! Jackson kiáltása elhaló hang volt a háttérben, hirtelen csak az éles fájdalmat érzékeltem, és furcsa képeket, mint például Matthew döbbent-rémült arckifejezése, a mellettem ellépő Jackson, amint két pontos lövést adott le az alakra. De aztán már nem függőlegesben voltam, észre sem vettem, hogy a hasamra szorítom mindkét kezem, csak amikor Jackson ellökte onnan mindkét véres tenyerem, hogy megfelelő nyomást tudjon helyezni a sebre. – Merde... – Maradj velem! – szólt rám erélyesen, és ha nem tudtam volna, hogy már csak félig kapcsolódok a valósághoz, megesküdtem volna rá, hogy aggódik. Valamit kiáltott a folyosó irányába, de azt már nem hallottam. Annál élesebben láttam viszont egy alakot a háttérben, figyelmeztetni akartam őket, de aztán az alak a szemembe nézett, és én tudtam, hogy ismerem, és hogy lehetetlen.
Aggódó, izgatott, ideges hangok. Finom, hullámzó rázkódás. Halk morajlás és a hang rezgései, ahogy valaki megszólal. A szemeim résnyire nyíltak, Jackson arcélét pillantottam meg néhány centire a szemeimtől. Szerettem volna beolvasni neki, de halványan érzékeltem, siető léptei ellenére is milyen vigyázva vitt... ráadásul végre nem beszélt. Rövid, tömör szavak hagyták csak el a száját néha, de nyoma sem volt az idegesítő szófosásnak. Végre csendben volt. Emiatt még inkább szerettem volna beszólni neki valamit, de a sötétség vonzereje erősebbnek bizonyult.
- Á, Rousseau! Jöjjön, üljön le. Üdv újra a fedélzeten! Bevallom, meglepett minket a kérvénye, de azt hiszem, a körülményeket tekintve érthető a dolog. - Örülök, hogy még itt lehetek. - Nos, igen... Ami az új társát illeti, ha minden igaz, mindjárt megérkezik. Érdekes döntés Nilsen részéről, nem mondom, de igazából érthető. Ez jó belépő lesz a gyilkosságiakhoz, kicsit távolabb kerülhet a szervezett bűnözéstől, ha szerencséje van. - A gyilkosságiakhoz...? - Ja, igen. Mindenki így látta jobbnak, és ha jól tudom, korábban is jelezte már, hogy váltana, ha lesz rá lehetőség. - Van ennek valami köze Jackson nyomozóhoz? - Hát, ööö... Ó, ez szerintem ő lesz... - Fils de pute... - Hogy mondja? - Rousseau csak kifejezte, mennyire örül nekem. Igaz? - Va te faire foutre, Jackson! - Ezek szerint már ismerik egymást? Rousseau...? Most meg hová megy? Rousseau! - Ne is törődjön vele, főnök, majd megbékél. Nem tud mit kezdeni a viszontlátásom okán érzett földöntúli boldogságával.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 50 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 50 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.