M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

svana clausen

Anonymous

Vendég —
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Svana Clausen ;;
jessica chastain színház igazgató [adamo] tűzóriás canon

Laufey VAGYOK
777 esztendős

ragaszkodó ;
a családom szerint

lobbanékony ;
az ellenségeim szerint

határozott ;
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Törhetetlen. Szereti azt hinni, hogy senki megértésére, végképp nem szeretetére nincs szüksége – kivéve azt az egyet, aki-, ami nélkül talán élni sem volna képes. Soha nem adja meg magát, soha nem hódol be, sokkal inkább küzd az utolsó, elhaló lélegzetvételéig, szíve utolsó dobbanásáig. Kiszámíthatóan kiszámíthatatlan, zabolátlan és vehemens, éppúgy, mint az elem – a tűz -, amit ural. Viszonylag hamar túlfeszülnek benne az érzelmek – a jók-, és a rosszak egyaránt -, melyek egyre sürgetőbb kiélést követelnek. Szenvedélyes, temperamentumos és lobbanékony, általában heves, gyors impulzusok hatására dönt és nem gondolkozik túl sokat, mielőtt cselekedne, az ösztöneire, megérzéseire hallgat; ez persze nem jelenti azt, hogy nem készül fel arra, amit a szavaival-, vagy akár a tetteivel kirobbant maga körül – átvitten, vagy ténylegesen. Rendkívül okos, leleményes, megvan a magához való esze, gyors észjárású, azonnal képes egy-, vagy akár egy időben, előre-, a jövőbe tekintve, több döntést meghozni, általában átlátja a dolgok szövevényes hálóját. Nem fél a kihívásoktól, a konfrontációtól, rettenthetetlen, nem esik kétségbe, minden helyzetből megtalálja a kivezető utat – legalábbis eddig így történt -, találékony és egyenes beszédű nő.
Rendíthetetlensége ellenére rugalmas, egészen addig, amíg nem kell szembe fordulnia saját eszméivel, hitvallásával, életfilozófiájával, melyekhez vasököllel ragaszkodik. Lojális-, korrekt-, megbízható szövetséges, és ez egészen addig nem is fog megváltozni, amíg el nem árulják. Mindennek ellenére, és heves érzelmei dacára azonban, meglepő módon, általában nem haragtartó egyén, sem pedig a kicsinyes bosszúállások etalonja.
Roppantul intelligens, magabiztos és iszonyatosan céltudatos, erős, karizmatikus nő; független ember, aki két lábbal áll a földön. Sokirányú érdeklődése, műveltsége, közlékenysége szinte kizárja, hogy a baráti összejöveteleken, szakmai ebédeknél, vagy vacsoráknál kínos csend telepedjék a társaságra. Szereti elhitetni a környezetével, hogy ő tulajdonképpen mindent jobban tud, mint mások, azt hiszi, hogy mindenki az ő fejével gondolkozik, az ő szívével érez, úgy érzi, hogy igaza van – nem a legtöbb-, hanem minden helyzetben, esetben. Nincs ez másképp a férjével-, vagy a fiával sem; igazi, védelmező anyatigris, aki gyakran ad tanácsot kérve-kéretlenül – bár inkább kéretlenül. A legtöbb helyzetben azonban nem meri megmutatni az igazi arcát, ahol, amikor sérülhet a páncélja, ahol nem dominálhat, ahol nem irányíthat. Control freak. Bár úgy tűnik, főleg érzelmei irányítják, ez koránt sincs így, sőt, ha fennáll az a helyzet, hogy nem irányíthatja a dolgokat-, rosszabb-, szélsőségesebb esetben akár az egyéneket maga körül, akkor történnek a legrosszabb dolgok, a legnagyobb botrányok, mert sorozatosan rossz döntéseket hoz, ezzel mintegy felégetve maga körül mindent.  

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
Mint a legtöbb bánat, ez is örömmel kezdődött.

Oly’ régen kezdődött, oly’ régen történt, talán igaz sem volt. Szinte kézzelfogható volt, ahogy kettőnk között feszült az éteri gyönyör, ahogy forrongó véremtől hevült bőrömet szántottad ujjaiddal, ahogy a lángnyelvekhez hasonló hajamba túrtál, a tűz, ami az egész testemben, a lényemben vadul pulzál, és mindig, mindig csak megégetett, elégetett, pusztított, akkor egészen megszelídült. Annyira féltem, szinte halálra rémisztett, hogy majd megperzsellek, megégetlek, hogy csak úgy, valósággal elolvadsz, elillansz az ölelésemből, hamu és pernye formájában, mintha csupán egy múló, tünékeny jelenés volnál, nem e világi csoda.
A pillanat éppúgy kozmikus volt, mint brutális; rengeteg szín jégbe fagyott, zavaros pókhálója, mérhetetlenül szomorú.

Ragyogó, szikrázó, tökéletlen csillagok vagyunk.

Sokszor, ha elképzellek, csak a hátadat látom magam előtt. Néma, sötét vízcseppként szeled a levegőt. Ezüstbe hajló-, futó, ében üstöködet, a vállaid ívét, amint széles hátadat keretezik, amely olyan roppantul sok mindent elbír: Lokit, engem és a nehéz, lángoló szívemet, mely, mintegy szupernóvaként kebelez be mindent, ami körülötte van, minden bántó, ártó szavamat, melyek méregként csordogálnak az ereidben, hisz a részed vagyok, de talán még a világ súlyát is képes volnál cipelni. Amikor elképzellek, hosszú, elnyújtott léptekkel szeled az időt és a teret magad előtt, mint már máskor-, korábban is; nem futsz, nem menekülsz, te olyat sosem tennél. Olyan vagy, mint egy szurokfekete, kihűlt, fagyos bolygó, amely a saját pályáján keringve eltávolodott a Napjától. Távolodsz, és csak nagyon ritkán nézel vissza rám, a szemed sarkából, a vállad fölött hátra pillantva, nemes, éles vonalú arcéleden az éteri fény táncol, játszadozik.
Azt hiszed, nem látom? Azt gondolod, hogy nem vettem észre a lélektükreidben a búcsú keserédes villanását? Azt feltételezed, hogy elképzelésem sincs arról, ami annyira bánt, hogy azt gondolod, hogy szörnyeteget nemzettünk?
Megrogy a térdem, reflex-, mi több, ösztönszerűen mozdulok. Száz-, meg száz-, millió-, miriádnyi mérföldet tennék meg érted, lépnék, futnék, utánad rohannék, megragadnálak, és soha nem eresztenélek, de hogyan is tehetném, ha te csak egy kósza, puha léptű kóbor lélek-, kísértet, lidércnyomás vagy csupán gondolataim-, pillanatfelvételekből összeálló emlékezetem, végeláthatatlan mezsgyéjén?

Olyanok vagyunk mi is, mint az álmok
anyaga: kurta életünk kertje álom.
(...)
Az álom ellentéte mi más is lehetne, mint
egy másik álom?

A lehetséges dolgok ígéretéből összeálló élet: először a borzongás, hogy idegen fedél alatt alszom, aztán a lehetőségek egy halom papírban - az Adamo Színház adásvételi szerződésében -, végül a jövő, ami a mosolyodban van.
Olyan élet ez, amit nem akarok hátrahagyni.
Olyan élet ez, amit nem akarok elfelejteni.

Áthatsz, hatsz rám, hatással vagy rám, mint a legjobb, legtisztább drogok, újra, és újra, és újra függésbe kerülök, függök tőled. Nélküled az életnek kevésbé van értelme, és általad vadabban élek, jobban szeretek, élettel telítődök; miattad jobb vagyok. És ezúttal én is jó leszek tehozzád.
Történt valami itt, Oslóban, ami végérvényesen megváltoztatta az életem menetét. Hasonlóan azokhoz a fantasztikus csillagaszati jelenségekhez, mint mikor egy bolygó pólusai átrendeződnek, vagy más pályára áll. Valami ilyesmi történt velem is.
- Találkozzunk – mondtad te.
- De, hát én vagyok az. Ismersz, mint a vonalakat a tenyereden, mint a Napot az égen, mint a földet a talpad alatt – feleltem. – A részed lettem, és részemmé váltál – mert nélküled csak fél vagyok, és én teszlek egésszé.
- Kezdjük újra. Itt és most – felém nyújtottad a jobbodat. - Sigurd Clausen, örülök, hogy megismerhetem – megütközve nézek rád, de te csak mosolyogsz.
- Svana Elden.
Vissza az elejére Go down

svana clausen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Thomas Clausen
» Adelheid Clausen
» Family business - Svana & Trygve
» Igniting the flames of wrath - Svana & Trygve
» "The whole world - theater, and the people in it - the actors" - Svana & Silje

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: