Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : J. R. Ramirez Posztok száma : 5 User neve : Luke Csoport : Halandók Pontgyűjtő : 3 Lakhely : St. Hanshaugen Foglalkozás : Sürgősségi szakorvos Kor : 38
Lukas Bjornstad —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 29, 2022 8:56 pm
Lukas Bjornstad
halandók
rendeltetésem
A családom szerint nyugodt vagyok • Ez a neveltetésemből ered. Az édesapám és édesanyám a világ szentjei voltak, és valószínűleg egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor láttam kettejüket összesen kiborulni valami miatt. Mindezek miatt én sem szoktam az élet apróbb dolgai miatt aggodalmaskodni, csupán akkor, ha valamiért tényleg érdemes. Mint egykoron a jegyesem hollétéről. Akkor kész idegroncs voltam.
Az ellenségeim szerint heves vagyok • Ez az egyik olyan tulajdonságom, amivel tisztában vagyok, és ami ellen aktívan próbálok tenni, mégsem járok sikerrel. Alapvetően nehéz ilyen állapotba kerülnöm, de vannak emberek, akik túlságosan könnyedén ki tudják nálam húzni a gyufát. Akkor viszont az arcukba robbanok.
Szerintem szerető vagyok • Ha valakinek sikerül belopnia magát a szívembe, akkor onnan nagyon nehezen tudom csak elengedni, érthető ez barátokra, rokonokra, szerelmekre. A türelmem, az odaadásom, segítőkészségem, és a ragaszkodásom ezeknél a személyeknél nem ölt még beteges formát, de sokkal erőteljesebb, mint az emberek többségével szemben.
play by
J. R. Ramirez
életkor
36
foglalkozás
sürgősségi szakorvos
a karakter
keresett
hirdető
Jaya Singh
fő karakterem
Lukas Bjornstad
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Még mindig alig hiszem el… életben van! Ennyi idő után a csodával határos módon újra előkerült, és akármennyire is kíváncsi vagyok arra, hogy mi történhetett vele az elmúlt években, nem zaklatom őt ezekkel a kérdésekkel. Egyszerűen csak örülök neki, hogy él, és virul. Nem gondoltam volna, hogy valaha is viszont fogom még őt látni, de tessék! Az elvesztése olyan fájó pont volt nekem, ami segítség nélkül könnyen a saját vesztemmel zárulhatott volna. Mind a mai napig tisztán emlékszem arra az éjszakára, mikor eltűnt. Mindketten munkamániások voltunk világ életünkben, és gyakorta vállaltunk túl magunkat, ami sokszor torkollt abba, hogy a munkaidőnk lejárta után csak órákkal később értünk haza – de ez valahogy sosem zavart minket. Ezzel ugyan rövidebbé vált a közösen eltöltött időnk, főleg ha váltottuk egymást a műszakokban, de mindig megoldottuk, hogy a láng sose hunyjon ki közöttünk. A közös szabadnapjainkon elmentünk vacsorázni, elmentünk túrázni, kicsit világot látni, és folyamatosan mélyítettük a kapcsolatunkat. Fülig szerelmes voltam belé, és úgy tűnt, ő is hasonlóképpen érez az irányomba. Épp a megismerkedésünk évfordulóját készültünk ünnepelni. Nem voltam egy túl nagy séf, ismertem egy-két receptet, amit még akkoriban a kollégium első éveiben elsajátítottam, hogy se ne haljak éhen, se ne rövidítsem meg vészesen az életéveim számát, de a komfortzónámon egyszer sem mozdultam ki. Egészen eddig. Megvettem a legszebb, és egyik legdrágább húst, felsőkategóriás összetevők, bor, és terveim szerint, mire a nappalos műszakjából hazaért volna megfáradtan az én drágám, addigra frissen és zamatosan tálaltam volna neki a Wellington-bélszínt. Az előtte lévő hetekben csak ezért vettem pár főzőleckét, hogy minél szebben, minél finomabban meg tudjam csinálni erre a különleges alkalomra. Viszonylag gyorsan haza szoktunk érni a munkahelyünkről, szóval türelmesen vártam. Vártam. Vártam. De először csak öt perc, később tíz, utána már húsz perc késésben volt Jaya. Nem értettem, hogy mi van, ezért megcsörgettem a telefonján - nem vette fel. Írtam neki üzenetet – nem érkezett rá válasz. Zaklattam, próbáltam elérni, de mindhiába. Harmincöt perccel a várt érkezését követően betelefonáltam a munkahelyére a közös kollégánknak, aki váltotta a jegyesemet. Az idegességem ott hágott a tetőfokára, mikor azt mondta, hogy tizenöt perccel korábban érkezett, és hazaküldte Jayát. Harmincötről máris ötven percre ugrott a késése. Ha valami fontosat megbeszéltünk – csupán annyit mondtam neki, hogy most időben érjen haza, mert van egy meglepetésem számára -, akkor ahhoz mindig tartottuk magunkat, ha viszont mégis közbejött valami, akkor azonnal értesítettük a másikat. Elérkeztünk az egyórás határhoz, mikorra már mindenkit körbekérdeztem, de senki nem tudott róla semmit. Az egy órából aztán kettő vált, a kettőből négy, a négyből tizenhat, huszonnégy, majd jöttek a napok, a hetek, a hónapok, és fél év keresés után a végleges lezárás. Az utolsó utáni pillanatig küzdöttem azért, hogy ráleljünk a nyomára, de mindhiába. A temetésén egy üres koporsót engedtünk a kiásott sírhely mélyére. Ami aztán ezután jött, az maga volt a megtestesült Pokol. Amint megszűnt a remény, hogy rálelhetünk a nyomára, teljesen magamba zuhantam. Depressziós lettem, a gyógyszertudásomnak köszönhetően kis időre gyógyszerfüggő is, amit előszeretettel kevertem valami jó erős alkohollal a maximális hatásfokért. A legszomorúbb ebben az, hogy annyira jól rejtegettem mindenki elől, hogy a rákövetkező tíz hónapban senki nem fordult felém aggódó tekintettel, kérdésekkel, segítségnyújtási szándékkal. Gondoltam én. Volt ugyanis egy bizonyos valaki, aki ugyan szintén késve vette észre a problémáimat, de még így is sokkalta hamarabb, mint bárki más. A temetést követő tizedik hónap tizedik napján, miután egy közös éjszakai műszakkal végeztünk, a segítségemet kérte egy-két nehéz holmi pakolásában. Szíves-örömest vállaltam ezt a nemes feladatot. Fiatal volt, kékszemű szőkésbarna hajkoronával és mindenekelőtt mérhetetlenül csinos külsővel. A legtöbb férfi vágyálma volt ott a Sürgősségi Osztályon, ő viszont nem kezdett ki senkivel sem. Így miután a lakásába értünk és bezárta mögöttünk az ajtót, leültetett a foteljába, és… elkezdett kérdezősködni. Beszélgetni kezdtünk, és ahogy mondani szokták, a többi már történelem. Megtaláltam a túlnyúló gyászból a kiutat ennek a nőnek a karjaiban, aki ugyan aneszteziológus volt, de épp készült lerakni a szakorvosi vizsgáját pszichiátriából. Mivel ismert, látta rajtam azokat az apró jeleket, amiket én úgy gondoltam, hogy ügyesen elrejtettem, ő viszont átlátott a szitán. Kisegített a depressziómból, és neki köszönhetően újra teljes emberré váltam. Két évvel ezelőtt megkértem a kezét, egy éve pedig sor került a házasságra is. Jaya visszatértének híre örömmel tölt el, ugyanakkor gondterheltté is tesz. Nem tudom, hogy mit érzek akármelyik nő iránt, és ez lassan az őrületbe fog kergetni. Beszélnem kellene mindkettejükkel, de ez mégsem egy olyan téma, mint megvitatni a következő úticélunk helyszínét. Tudom, hogy tisztáznom kellene az érzéseimet, de félő, hogyha ez megtörténik, akkor azzal ahelyett, hogy előrébb kerülnék, csak még nagyobb slamasztikában fogom találni magam. Úgy néz ki, akármennyire is próbáltam lezárni magamban és elfelejteni a régi jegyesem emlékét, nem sikerült. A legnagyobb meglepetésként az a megvilágosodás ért, miszerint az érzéseim egy fikarcnyit sem változtak az irányába, akármi is történt az elmúlt négy évben.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.