Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : ana de armas Posztok száma : 1 User neve : dí Csoport : gods Pontgyűjtő : 0 Lakhely : sentrum Foglalkozás : chef Előtörténet : cross my heart and hope to die
welcome to my darkside Keresem : i played right in to your fantasy was your good girl so i'd sit tight
and if i don't speak then we can't fight looked in the mirror, i can't believe
Hedda Jacobsen —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 5:44 pm
Hedda Jacobsen
isten
hlín vagyok
A családom szerint tulajdonság vagyok • Röviden fejtsd ki nekünk ezt a jellemvonásodat.
Az ellenségeim szerint tulajdonság vagyok • Röviden fejtsd ki nekünk ezt a jellemvonásodat.
Szerintem tulajdonság vagyok • Röviden fejtsd ki nekünk ezt a jellemvonásodat.
play by
ide
életkor
ide
foglalkozás
ide
a karakter
keresett/saját/canon
hirdető
keresett karaktereknél kitöltendő
fő karakterem
ide
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Ide jöhet életed rögös útjának története, melyet szintén szabadon, bármilyen formában elénk tárhatsz. Lehet a jól megszokott előtörténet stílus születésedtől kezdve, de ki is emelhetsz bizonyos részeket, mintha csak napló bejegyzéseket olvasnánk -talán idősebb karakterek esetében praktikusabb is-, vagy akár szerepjáték példát is írhatsz. A lényeg, hogy avass be minket, meséld el a történeted, mondd el, hogy ki vagy és mi mindent éltél már át, hiszen mindezen dolgok és események formáltak Téged azzá, aki most vagy. Nem kell a szavakkal fukarkodnod, imádunk olvasni, nem szabunk meg se felső, se alsó határt az előtörténet hosszával kapcsolatban, de igyekezz alapos és részletes lenni, ahogy a jellemzésnél is kértük Tőled.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.