M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hedda

Anonymous

Vendég —
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
a karakter Hedda Crimson ;;
serinda swan Kriminál pszichológus Halandó Saját

Két lélek VAGYOK
33

Makacs
a családom szerint

Idegesítő
az ellenségeim szerint

Harcos
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Hogy is lehetne meghatározni valaki személyiségét? Ülj le egy üres szobába, néma csendben nézz bele egy tükörbe. Tudod mit fogsz látni? Magadat. Pont úgy, ahogy mások látnak téged. Alacsony, szőkés barna hajzuhataggal, nagyra nyílt szemekkel, amik érdeklődve cikáznak minden egyes apró rezdüléseden. Mintha a vesédbe akarna látni és fog is. Arról nem beszélve, hogy van egy heg a szemöldöködnél, amitől minden emberben felcsendülnek a harangok. Mi történhetett? Semmi, apád részeg volt és hozzád vágott egy sörös üveget. Amit, a mai napig viselsz, büszkén, még is némán. Nem mondod meg senkinek sem.
Aztán jön a migrén. Tudod, hogy semmi jó nem történik, mikor a fejedben a nyomás megnövekszik. A félelem nyaldossa a lelked és lassan elporlad a mivoltod. Az, aki mindenkin segítene, aki a törvényt védi. Hirtelen sarokba szorul és felülkerekedik rajtad minden sötétség, amit eddig a napfénnyel elnyomtál volna.
Hihetetlen érzés, mikor egy testben két lélek viaskodik. Néha a gonosz előre tör és nincs megállás. Ismeritek egymást, hiszen egyek vagytok. De míg te másokon próbálsz segíteni, addig ő megőrül és a vérszomja kezelhetetlenné válik. Próbálod titokban tartani és kezelni magad. Pont így. Egy tükör előtt ülve, hogy lenne a legjobb megoldani ezt a problémát. Viszont a talaj kifog csúszni a lábad alól. Már most tudod, hogy ennek meg lesz a böjtje. Sokáig nem maradhat kendőzve mindaz, amit rejtegetsz.

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
2018.09.14. 10:38.
Fotel kényelme és a napsütésben sziporkázó üveg csillogások a padlón lekötnek. Olyan akár millió darabra hullott gyémántok borítanák a tölgyfa erezett padlóját. Pedig csak a szélcsengő kápráztat el. Felpillantok, látom a kétségbeesést. Ahogy az ujjait morzsolja, vagy az, ahogy nadrágjának szárát húzogatja. Minden páciensem más, nem nyílnak meg, van olyan, akivel félórát ülök néma csendben a szobába, és lehunyt szemmel csak hintázik. Nehéz megállapítani, hogy valaki melyik mentális problémával küszködik. Neked pedig meg kell adnod az orvosi véleményt, hogy beszámítható vagy sem. Nehéz az igazságügyi pszichológus munkája. Viszont az idő lejárt, egy szót sem szólt, de jöttek a kollégák, bilincsbe verve elvitték. Egy pillanatra még volt egy apró villanás a szemében.
- Hedda, kell az az átkozott papír, hogy beszámítható! – lépek ki az ajtón és persze azonnal Tristam vöröslő arcával találom magam szemben. – Két embert ölt meg szemrebbenés nélkül, a harmadik óráját töltötte nálad néma csendben. Ha nem adsz igazolást ejthetik a vádakat. – a hajába túrva sétál fel s alá. Elmosolyodom, mert tudom, hogy ez csak az a feszültség, amit a nép rá kényszerít. Mindenki az igazságot akarja. Ahogy én is. Kikerülve őt a forró kávéhoz igyekszem, hogy életben tartsam magam. Majd a gyógyszert is beveszem.
- Igen tudom, de még kell egy nap. – zárom rövidre a társalgásunkat. Nem vagyok kíváncsi arra, hogy mennyire van csesztetve. Ő is ezt teszi velem. Miért hinné azt, hogy nekem jó? Ugyan úgy akarom tudni mi az igazság, utána járni minden apró részletnek. Viszont ha kiállítom, a papírt lehet, rossz diagnózis miatt bekattan és mindenkit lemészárol a börtönbe. De ha azt mondom, hogy nem. Akkor viszont előfordulhat, hogy szabadlábra kerül egy pszichopata. Nem kétséges, hogy veszett ügybe keveredtem.
- Kikészítesz Hedda. Lefogják vágni a tökömet, hogy ha beállítok a bíróságra, hogy kell még egy nap. – csapja be az ajtót magunk mögött, hogy kettesben maradjunk a helyiségbe és kíváncsi fülek ne hallják a beszélgetésünket.
- Tudom, de Tristam fogd fel, hogy nem tudok rájönni. Némán ül, így nem lehet véleményt írni. – sóhajtok egyet, hogy kiadjam a felgyülemlett stresszt. Lehet neki is kéne, de helyette az elém tartott csészébe öntök kávét. Néma kérés ebből áll a kapcsolatunk, nem mondjuk ki a szavakat.
-Rendben. De ha akkor sem fogsz dűlőre jutni, akkor sajnos mást kell alkalmazni. – szisszen fel a kávéjából. Ajka azonnal vörösleni kezd és káromkodást megelőzve egy hideg zsepit nyomok a szájára, hogy ne hólyagosodjon fel neki. Legjobb megoldás, lehet, többször kellene alkalmaznom, hogy ne öljük egymást. Mint gyilkossági nyomozó amúgy is stresszes a munkája.
- Menni fog. – harapom el a mondatom többi részét. Nem akarom, hogy más átvegye a helyemet.

23:26
Migrén, megőrülök, a szemeimet nem tudom kinyitni valami hideg és egyben meleg folyik, a kezemen a ruhám hozzám tapad. Szoknya feljebb csúszva a combomon. Úgy ugrom fel, mint akit puskából lőttek volna ki. Hol a francba vagyok? Oldalra pillantok, mellettem egy nő fekszik minden csupavér. Én is. Kezem, a ruhám és egyetlen sérülés sincs rajtam. A táskámat fel véve a földről kiesik a kés. Szívem meglódul, a véres kezemmel a telefont felveszem.
- Segítened kell. – szólalok, meg remegő hangon mikor álomittas szuszogás azonnal kitisztul.
- Hol vagy? – hallom, ahogy a vonal másik oldalán lévő alak kipattan az ágyból és öltözni kezd. Beazonosítva magam rögtön elmondom.
- Ne tedd le, félek. - ajkaim remegnek, épp annyira, mint a kezem és a lábam. A vér elmosódott az arcomon, ahogy a telefont fogtam és úgy éreztem, hogy hányni fogok. Teltek a percek s képes voltam végig hallgatni, ahogy érdes légzéssel szidja a forgalmat, morog és átszeli a várost miattam éjfélkor.

00:00
- Mi történt itt? Hogy nézel ki? Hedda? – kezei markolják a vállaimat és a nőt nézi a vállam felett, miközben próbálja összerakni a képet. Kést átadom neki.
- Hedda, szólalj meg! – könyörög, ahogy átfésüli a ruhámat, hogy megbizonyosodjon, hogy nem eset bajom.
- Salom. Hedda nem érhető el. – vigyorom szélesedik Tristam pedig érthetetlenül néz rám.  Sosem szabadott volna rájönnie. – Mindig is tetszettél neki, de a buta liba nem közeledik. Inkább csendben szenved. – ajkaim megmerevednek, és a körmeimmel játszom. – Néha eléggé erősen tud küzdeni. Most pedig ha nem haragszol. – a kést a hasába mártom. Vére a kezemen felmelegíti fázó testem, a szemei mereven néznek rám üvöltése zeng a fülembe. Mintha valami fanfár szólna, dallamosan élvezem, ahogy térdre rogy előttem és kétségbeesve néz rám. Én pedig addig a női hullát betuszkolom az egyik kukába. Kielégülés, hogy elvehetem az életét. Szeretem hallani mikor utolsó sóhajjal, kiadják a lelküket. Mindhiába. Könyörgés és rimánkodás nem ér semmit.

00:07
- Tristam! – elkerekedett szemekkel térdelek le elé, ahogy rám borul és szorítja a kést. Elveszem tőle a rendőrségi rádiót, és azonnal mentőt kérek.
- Mi történt? – érdeklődőm, de ő nem ereszt, szemei csillognak és a félelem csak úgy süt beőle vegyülve az értetlenséggel.
- Salom volt. – nyöszörögve adja ki a hangokat. Pillanatok alatt itt a mentő, elszállítják, én pedig véresen a kocsijába ülve haza megyek. Salom elszabadult. A gyógyszer nem ér semmit.

04:39
A telefon csörög, semmit nem aludtam összeszorul a torkom, tekintve, hogy megadtam a telefonszámomat a kórházban. Mint legközelebbi hozzátartozó, ha meghalna engem értesítenek elsőre.
- Reggel beszélnünk kell. – a hangja színtelen és erőtlen. Én pedig akkor tudtam, a titkom napvilágot fog látni. Egy halk oké, kúszik ki ajkaim közül és nyugalom keveredik az idegességgel. Már régen elkellet volna mennem orvoshoz, de milyen pszichológus vagyok, aki saját magán nem tud segíteni. Megöltem volna Tristamot. Már csak az hiányzik, Moon megtudja. Nem tudhatja meg. Hogy Salom egy gyilkos. Nem tudok aludni. El kell mennem a testvéremhez.
Vissza az elejére Go down

Hedda
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hedda Jacobsen

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: